τους έχω στην σκέψη μου.
Είναι εξοργιστικό και θλιβερό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα
εξαιτίας των λαμογιών και της απληστίας τους.
Αυτοί οι ηλικιωμένοι, και ο κάθε ηλικιωμένος,
μόνο αυτόχειρες δεν θα έπρεπε να είναι.
![rose :rose:](./images/smilies/rose.gif)
Θάνατος είναι οι κάργες που χτυπιούνταιKELAINO έγραψε:Η τάση για αυτοκτονία είναι εκ γεννετής, σαν την τάση για αλκοολισμό ή για διαβήτη. Ή την έχεις ή δεν την έχεις. Από κει και πέρα, αν και πώς θα εκδηλωθεί είναι θέμα περιβάλλοντος και συνθηκών διαβίωσης.
Σίγουρα το χρεωκόπησα (με παράτησε ο/η γκόμενος/-α, πέθανε η μαμά μου, με το είπε ο Όζυ Όζμπορν, δεν πέρασα στις πανελλαδικές, σκοτώθηκε ο χαρ μου στο αρπιτζί, διορίστηκα στην Πρέβεζα οϊμέ...) είναι απλά αφορμή και όχι αιτία αυτοκτονίας.
Κατ'αρχάς, καλώς μας ήρθεςhtsopelas έγραψε:Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό όλο αυτό που γίνεται και δυστηχώς όλοι αυτοί που έχουν προκαλέσει την ψυχολογική πίεση στους συναθρώπους μας και τους έχουν οδηγίσει στην αυτοκτονία κυκλοφορούν ελεύθεροι στο δρόμο...
Είμαι κατά των αυτοκτονιών, καμιά φορά όμως μπαίνω στη θέση τους όταν προσπαθώ σε καθημερινή βάση να προσφέρω τα βασικά στην οικογένεια μου και στο νέο μέλος που θα έρθει σε λίγο καιρό.
Όχι απλα πολυ λυπηρο, αλλά τραγικό...kat_woman έγραψε:Αν οφείλεται όμως-η αυτοκτονία- σε αυτό που ισχυρίζεται το βίντεο, τότε είναι πολύ λυπηρό.
ArELa έγραψε:Ο 61χρονος Κώστας Κόγιας, διανύοντας την 7η δεκαετία της ζωής του, αν και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν σταμάτησε στιγμή να αγωνίζεται, συστήνοντας μάλιστα πρόσφατα την "Κίνηση Ελπίδας Πολιτών",
με την σημαία της οποίας τον περασμένο Οκτώβριο,
μαζί και με άλλα μέλη της Κίνησης,
περπάτησε για 11 ολόκληρες ημέρες από τον Βόλο έως την Αθήνα,
διαμαρτυρόμενος μ' αυτό το τρόπο για τα προβλήματα των επαγγελματιών
και των βιοτεχνών. Το Α.Τ. Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσης.
Κρήτη: Έφυγε από το πασχαλινό τραπέζι και αυτοκτόνησε
6 Μαΐου 2013 Ελλάδα
Κρήτη: Έφυγε από το πασχαλινό τραπέζι και αυτοκτόνησεΗ τραγωδία γράφτηκε χτες το απόγευμα, ημέρα του Πάσχα στο Ζαρό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, του prismanews.gr, ο 26χρονος ήταν γιος συνταξιούχου αστυνομικού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος ήταν σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση καθώς πρόσφατα είχε χωρίσει με την κοπέλα του.
Χτες το μεσημέρι και ενώ όλοι διασκέδασαν στο πασχαλινό τραπέζι ο ίδιος εξαφανίστηκε.
Λίγη ώρα αργότερα πυροβολισμοί που προέρχονταν από το σπίτι αναστάτωσαν το γλέντι. Ο 26χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του.