ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Αλκυών Πλειάδες κά)
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Re: Μηνυματα...
Τα μυνήματα των επαφικών έχουν το αποτέλεσμα του εφησυχασμού,μας αποκοιμίζουν υποσχόμενοι καλύτερες μέρες που ΘΑ έρθουν από κάποιους εξωγήινους σωτήρες που ΘΑ μας σώσουν από τα δεινά που μας βρήκαν.
Όσο εμείς δε κάνουμε κάτι για να βελτιώσουμε τη κατάστασή μας τόσο αυτή χειροτερεύει και ο χρόνος κυλά υπέρ των εξουσιαστών.
Τα έχουμε ξανασυζητήσει νομίζω.
Όσο εμείς δε κάνουμε κάτι για να βελτιώσουμε τη κατάστασή μας τόσο αυτή χειροτερεύει και ο χρόνος κυλά υπέρ των εξουσιαστών.
Τα έχουμε ξανασυζητήσει νομίζω.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
σχεδόν όλα πλην αυτά της Μαρσίνιακ, που μεταδίδει ότι ΕΜΕΙΣ οφείλουμε να κάνουμε την αλλαγή, ΕΜΕΙΣ επιλέγουμε να δεχόμαστε αυτά που παίζονται, ΕΜΕΙΣ, εισπράττοντας (ή αγνοώντας) την εισροή διαφορετικών πλέον ενεργειών στον πλανήτη, θα αντιδράσουμε (ή θα συνεχίσουμε κατ'επιλογήν μας) να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου...firefightergr έγραψε:Τα μυνήματα των επαφικών έχουν το αποτέλεσμα του εφησυχασμού,μας αποκοιμίζουν
(γι'αυτό και στέκομαι ιδιαίτερα σ'αυτά)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Ποιο είναι αυτό το κάτι κατά την γνώμη σου που πρέπει να κάνουμε?firefightergr έγραψε: Όσο εμείς δε κάνουμε κάτι για να βελτιώσουμε τη κατάστασή μας τόσο αυτή χειροτερεύει και ο χρόνος κυλά υπέρ των εξουσιαστών.
- ArELa
- Founder-Administrator
Δες το βίντεο του Άικ που ανέβασα προσφάτως Ηλιε.
http://www.youtube.com/watch?v=5DFXrmiWcV0
Σε 7 λεπτά το λέει ξεκάθαρα.
Και διά του λόγου μου το αληθές στον Πυρό, ας δει το τόπικ της Μarciniak στο οποίο μόλις έβαλα συνέντευξή της,
κι ας δει κι αυτό το δίλεπτο προκαταρκτικό εδώ http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mwarZQnVEA
Και διά του λόγου μου το αληθές στον Πυρό, ας δει το τόπικ της Μarciniak στο οποίο μόλις έβαλα συνέντευξή της,
κι ας δει κι αυτό το δίλεπτο προκαταρκτικό εδώ http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mwarZQnVEA
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
“Be the change that you wish to see in the world.”
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- Hlios
- Επίτιμος
Το έχω ήδη δει και προωθήσει στο FB.ArELa έγραψε:Δες το βίντεο του Άικ που ανέβασα προσφάτως Ηλιε.
Τι είναι όμως αυτή η ανυπακοή?
Μήπως μένει όμως μόνο στα λόγια
όταν κάθε πρωί πασχίζεις (εγώ εσύ όλοι μας) να είσαι εντάξει στις οικονομικές σου υποχρεώσεις
απέναντι στο ιδιωτικό και στο δημόσιο σύστημα?
- Hlios
- Επίτιμος
Γιατί δεν κάνετε μια ανυπακοή στις πληρωμές σας (σε εσάς που έχετε)?
Περιμένετε να κάνουν οι άλλοι την αρχή σαν την παρακάτω περίπτωση?
Μήπως τότε είναι ολίγων αργά?
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 48#p200048
Λοιπόν μην λέμε μεγάλες κουβέντες. Το σύστημα δεν πέφτει με τα λόγια.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και αυτό φτάνει να δικαιολογήσει την κατάσταση μας.
Περιμένετε να κάνουν οι άλλοι την αρχή σαν την παρακάτω περίπτωση?
Μήπως τότε είναι ολίγων αργά?
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 48#p200048
Λοιπόν μην λέμε μεγάλες κουβέντες. Το σύστημα δεν πέφτει με τα λόγια.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και αυτό φτάνει να δικαιολογήσει την κατάσταση μας.
- Eva Luna
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
εγω κανω, κι αντι να παω στην εφορια θα παω να παρω λαπτοπακι
ωραια η λογικη μου;
(ελπιζω να μην το μετανιωσω)
ωραια η λογικη μου;
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- Hlios
- Επίτιμος
Για εμένα η αντίσταση θα ήταν καλύτερη εάν επέλεγες ένα μη γερμανικό λάπτοπEva Luna έγραψε:εγω κανω, κι αντι να παω στην εφορια θα παω να παρω λαπτοπακι
ωραια η λογικη μου;
και το κυριότερο εάν δεν αγόραζες καινούργιο αλλά μεταχειρισμένο από κάποιον που το πουλά λόγο ανάγκης.
Για να μείνουν τα χρήματα εδώ Ελλάδα και σε χέρια μη κρατικά.
(δηλαδή από την αγορά να μην προκύψει έσοδο του κράτους μέσω φπα, φόρων κλπ)
Ή στην περίπτωση αγοράς καινούργιου ας είναι από μικρό μαγαζί και όχι από τα γνωστά ηλεκτρονικά super market.
- Eva Luna
Σωστο κι αυτο Ηλιε. Δεν με χαλαει καθολου, επειδη θα εχει χρηση απο 3 ατομα εδω μεσα,
το ενα 6χρονο Βρηκα προσφορα για μεταχειρισμενο με περιπου 180 ευρω,
αυτα που ειναι ξαναπρογραμματισμενα, πως τα λενε, δεν θυμαμαι...
Να δεις που στο τελος θα μου χαρισουν γιατι κουραστηκαν να με βλεπουν ολο να μιλαω γι αυτο
(για το e-shop που μου ειχε προτεινει φιλος, συνελαβαν για χρεη τον ιδιοκτητη ε; )
το ενα 6χρονο Βρηκα προσφορα για μεταχειρισμενο με περιπου 180 ευρω,
αυτα που ειναι ξαναπρογραμματισμενα, πως τα λενε, δεν θυμαμαι...
Να δεις που στο τελος θα μου χαρισουν γιατι κουραστηκαν να με βλεπουν ολο να μιλαω γι αυτο
(για το e-shop που μου ειχε προτεινει φιλος, συνελαβαν για χρεη τον ιδιοκτητη ε; )
- Hlios
- Επίτιμος
Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, τα μηνύματα (τουλάχιστον αυτά που μπαίνω στον κόπο να ακούσω)
λένε να προετοιμάσουμε το μέσα μας, για να είμαστε ικανοί να δεχτούμε τις αλλαγές που θα προκύψουν
από τις νέες ενέργειες, που ήδη έχουν αρχίσει να δρουν.
Λένε επίσης, πως μόνο ένα ποσοστό θα ανταπεξέλθει «θετικά» στις νέες συνθήκες.
Όσοι δεν επιθυμούν (και επιλέξουν ψυχικά) να αλλάξουν τρόπο αντιμετώπισης της πλασματικής πραγματικότητας
θα παραμείνουν στις παλιές ενέργειες να παλεύουν σε έναν ατέρμονο κύκλο δοκιμασιών.
λένε να προετοιμάσουμε το μέσα μας, για να είμαστε ικανοί να δεχτούμε τις αλλαγές που θα προκύψουν
από τις νέες ενέργειες, που ήδη έχουν αρχίσει να δρουν.
Λένε επίσης, πως μόνο ένα ποσοστό θα ανταπεξέλθει «θετικά» στις νέες συνθήκες.
Όσοι δεν επιθυμούν (και επιλέξουν ψυχικά) να αλλάξουν τρόπο αντιμετώπισης της πλασματικής πραγματικότητας
θα παραμείνουν στις παλιές ενέργειες να παλεύουν σε έναν ατέρμονο κύκλο δοκιμασιών.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ήλιε, δεν πληρώνουμε χαράτσια.
Τουλάχιστον εμείς το παλεύουμε.
Το θέμα όπως σωστά είπες, είναι να μη μένουμε στα λόγια.
Αν όλοι, αλλά ΟΛΟΙ αποφασίζαμε να κάνουμε πράξη αυτό που λέμε/σκεφτόμαστε, θα είχαν ήδη καταρρεύσει τα λαμόγια. Πού θα πάει, θα γίνει κάποια στιγμή. Θα'ναι τόσο συντριπτική η πλειονότητα των "ανυπάκουων" που οι πειθήνιοι δούλοι δε θα'χουν σημασία. Δε θα μπορούν τα ερπετά να επιβιώσουν μόνο αυό δαύτους.
Αν όλοι, αλλά ΟΛΟΙ αποφασίζαμε να κάνουμε πράξη αυτό που λέμε/σκεφτόμαστε, θα είχαν ήδη καταρρεύσει τα λαμόγια. Πού θα πάει, θα γίνει κάποια στιγμή. Θα'ναι τόσο συντριπτική η πλειονότητα των "ανυπάκουων" που οι πειθήνιοι δούλοι δε θα'χουν σημασία. Δε θα μπορούν τα ερπετά να επιβιώσουν μόνο αυό δαύτους.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος
Δεν το ξέρω αν αυτό είναι το σωστόEva Luna έγραψε:Σωστο κι αυτο Ηλιε.
και το αν έχει τα επιθυμητά ή τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Ούτε το κάνω πάντα, ούτε το προτείνω ως ενδεχόμενη λύση σωτηρίας.
Εγώ ρωτώ, αυτή είναι η ανυπακοή που προτείνει ο Αικ στο βίντεο του?
Αν όχι, τότε ποια? Ποιος τα κάνει αυτά που προτείνει?
- Hlios
- Επίτιμος
Επειδή το «όλοι» και το «ταυτόχρονα όλοι» δεν είναι κάτι εφικτό, ας μην το συζητάμε ως ενδεχόμενο.ArELa έγραψε:Ήλιε, δεν πληρώνουμε χαράτσια.
Αν όλοι, αλλά ΟΛΟΙ αποφασίζαμε να κάνουμε πράξη αυτό που λέμε/σκεφτόμαστε, θα είχαν ήδη καταρρεύσει τα λαμόγια.
Εγώ ο ίδιος αν είχα, θα εξοφλούσα κάθε υποχρέωση μου. Μην κοιτάς που δεν έχω. Αυτό είναι άλλο.
- Hlios
- Επίτιμος
Όχι δεν θα γίνει έτσι.ArELa έγραψε: Πού θα πάει, θα γίνει κάποια στιγμή. Θα'ναι τόσο συντριπτική η πλειονότητα των "ανυπάκουων" που οι πειθήνιοι δούλοι δε θα'χουν σημασία. Δε θα μπορούν τα ερπετά να επιβιώσουν μόνο αυό δαύτους.
Ο ρυθμός θα είναι τέτοιος που διαδοχικά θα έχουν εξοντωθεί και κυριολεκτικά φύγει από την ζωή,
όσοι δεν στάθηκαν τυχεροί να έχουν βαρύ κομπόδεμα ή βαρύ επώνυμο, με αποτέλεσμα την επιδιωκόμενη μείωση πληθυσμού.
Είτε αναρχικοί, είτε πειθήνιοι, οι φτωχοί θα εξαλειφτούν από προσώπου γης.
Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας.
Ή μπορεί και να την πήραμε και για αυτό να φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Ή μπορεί να λέω και βλακείες.
- ArELa
- Founder-Administrator
Το ποιος είναι έτοιμος και ποιος όχι, είναι άλλο θέμα. Δεν μπορείς να μιλάς για όλους, ούτε καν για την πλειοψηφία. Εγώ για παράδειγμα (και πίστεψέ με, ΔΕΝ είμαι η μόνη ούτε μόνη σ'αυτό) έχω φτάσει σε σημείο που έχω γίνει χειρότερη των αναρχικών... δεν ανέχομαι ούτε τη λέξη "κυβέρνηση"...(διαχειριστές θέλω) και νιώθω άρρωστη ζώντας κάτω απ'αυτό το σύστημα. Κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα ή ένσταση στο να ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ τη ζωή τους άλλοι. Εγώ πλέον σήμερα, έχω και είναι χοντρό και απολύτως υπαρκτό το πρόβλημα. (Επαναλαμβάνω: ΔΕΝ είμαι η μόνη ούτε μόνη σ'αυτό)
Μπορεί να μη γίνει έτσι (συνολική ανυπακοή) όπως λες, αλλά ένα είναι βέβαιο: ΚΑΤΙ θα γίνει.
Μπορεί να μη γίνει έτσι (συνολική ανυπακοή) όπως λες, αλλά ένα είναι βέβαιο: ΚΑΤΙ θα γίνει.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Eva Luna
Αναρχικια κι εγω
Οι φτωχοι δεν μπορει να εξαλειφθουν γιατι ο καπιταλισμος βασιζεται και σ αυτους, λαθος κανω;
Θα πληθαινουν οι εξαθλιωμενοι και απ αυτους πολλοι θα πεθαινουν, αλλα παντα θα υπαρχει
ενας σημαντικος αριθμος.
Δυστυχως ανηκουμε στους πολλους που δρομολογουνται για εξαθλιωση.
Στους πολλους και αναλωσιμους.
Δεν ειναι ομορφο να ξερεις οτι εισαι το θηραμα.
Οι φτωχοι δεν μπορει να εξαλειφθουν γιατι ο καπιταλισμος βασιζεται και σ αυτους, λαθος κανω;
Θα πληθαινουν οι εξαθλιωμενοι και απ αυτους πολλοι θα πεθαινουν, αλλα παντα θα υπαρχει
ενας σημαντικος αριθμος.
Δυστυχως ανηκουμε στους πολλους που δρομολογουνται για εξαθλιωση.
Στους πολλους και αναλωσιμους.
Δεν ειναι ομορφο να ξερεις οτι εισαι το θηραμα.
- Hlios
- Επίτιμος
Αυτό το κάτι, δεν θα είναι προϊόν της επιδίωξης μας να επιστρέψουμε στον λήθαργο της οικονομικής ευμάρειας,ArELa έγραψε:Μπορεί να μη γίνει έτσι (συνολική ανυπακοή) όπως λες, αλλά ένα είναι βέβαιο: ΚΑΤΙ θα γίνει.
μιας επιστροφής σε περισσότερο ξέγνοιαστες εποχές (σαν αυτό που λέμε «θέλω την ζωή μου πίσω»).
Προσωπική μου επιθυμία δεν είναι το να μας επιστραφούν οι οικονομικοί πόροι
και να ζήσουμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα.
Επιθυμία μου είναι να προκληθούν τέτοιες ζυμώσεις στο εσωτερικό του καθενός μας
και στο κέντρο που ελέγχει την αντίληψη της πλασματικής πραγματικότητας
που να είναι ικανά σπάσουμε στο μυαλό μας τα δεσμά (πεποιθήσεις) του matrix.
Μαθαίνοντας, συνειδητοποιώντας, γνωρίζοντας το ποιοι πραγματικά είμαστε
και ποιες είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες μας ως συν δημιουργοί κόσμων,
να υπερβούμε συνθλίβοντας από μέσα προς τα έξω την ψευδαίσθηση.
Ανακαλύπτοντας την αλήθεια του καθενός μας.
Αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από ευγενικές φιλάνθρωπες πονόψυχες εκφράσεις του είναι μας.
Το αναδυόμενο είναι μας θα διαλύσει τα μικρά και μεγάλα εγώ που μας κρατούν εγκλωβισμένους.
Η κοινωνία εκ των εσω θα γίνει καλύτερη. Δεν θα υποδυόμαστε τους καλούς. Θα είμαστε καλοί.
Τότε και μόνο τότε δεν θα έχουν την ικανότητα να μας σκλαβώσουν ξανά. Απλά δεν θα είναι εφικτό.
Αλλά αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς τίποτε δεν πρόκειται να γίνει από αυτά που ονειρευόμαστε.
Με άλλα λόγια και για να μην κοροϊδευόμαστε, βρίσκουν και τα κάνουν.
Γιατί ουσιαστικά η σκλαβιά είναι πνευματική, είναι στο μυαλό μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει πρώτα.
Το θέμα είναι πως είναι δύσκολο να αλλάξουμε μυαλά και ακόμα ποιο δύσκολο
να τα αλλάξουμε όλοι ταυτόχρονα. Δεν παίζει αυτό το σενάριο ως πιθανή λύση.
- ArELa
- Founder-Administrator
"...Δεν έχει σημασία αν μπορείτε να δεχτείτε την παρουσία μου ή ακόμα και το αν υπάρχω, διότι πολλά είναι θέμα αντίληψης και πολλοί άνθρωποι απορρίπτουν αυτό που δεν μπορούν να «αποδείξουν». Αυτό είναι ένα περιχαρακωμένο σημείο αντίληψης, που έχει ενθαρρυνθεί κάτω από τις ενέργειες της παλιάς γης. Η διαρκής αναζήτηση για «αποδείξεις» και η απόρριψη όταν δεν υπάρχουν, σημαίνει μια ζωή σε ελεγχόμενο περιβάλλον και ύπαρξη μέσα στους περιορισμούς που στήθηκαν από αυτούς που επιδίωξαν να ελέγξουν και να καταπιέσουν την ανθρώπινη φυλή σ’ αυτόν τον πλανήτη. Καθώς τώρα η ΨΥΧΗ που είστε σε ΑΛΗΘΕΙΑ, επιθυμεί να βιώσει πέρα από τα όρια που έχουν τεθεί στο ανθρώπινο όχημα, οι φυσικές ενεργειακές αναβαθμίσεις πρέπει να ληφθούν και να προσαρμοστούν μέσα και κάθε ανθρώπινο όχημα.
Η λήψη και η αφομοίωση των κωδικών ΦΩΤΟΣ είναι συγκεκριμένη για τις ανάγκες της ΨΥΧΗΣ στην οποία είστε με ΑΛΗΘΕΙΑ, οι ενέργειες που πλημμυρίζουν τον πλανήτη γη μέσα και έξω, υπάρχουν για ΟΛΟΥΣ, οι κωδικοί που χρειάζεται το συγκεκριμένο ανθρώπινο όχημά σας, θα αφομοιωθούν όπως χρειάζεται. Αυτή η διαδικασία καθορίζεται από την ΨΥΧΗ σας και ζητώ να δεχτείτε την καθοδήγηση της ΨΥΧΗΣ σας αυτόν τον καιρό."
"...Η δυνατότητα να συνδεθείτε με την ενέργεια ενώ είστε ακόμα σε ανθρώπινη μορφή στο γαλαξιακό επίπεδο, είναι μια διαδικασία που πρέπει να αφομοιωθεί και να βιωθεί. Καμιά προσπάθεια να το εξηγήσουμε με τη χρήση ανθρώπινης γλώσσας δεν θα «πείσει» έναν άνθρωπο που δεν έχει εμπειρία αυτής της σύνδεσης. Τέτοιος είναι ο έλεγχος του ανθρώπινου λογικού μυαλού που έχει στο ανθρώπινο όχημα για πολλούς μέσα στην ανθρώπινη φυλή αυτή την εποχή."
"....Δεν είναι δυνατόν να έχετε μέσω του ανθρώπινου οχήματος, μια εμπειρία που δεν μπορείτε να κατανοήσετε σαν βίωμα. Αυτό είναι μια ΑΛΗΘΕΙΑ δημιουργεί σε πολλούς σύγχυση και εκνευρισμό. Έχετε διδαχθεί ότι ορισμένα φαινόμενα δεν υπάρχουν, οπότε κρατάτε τη δόνηση για να αποκρούετε τέτοιες εμπειρίες. Αυτό λειτουργεί για να πείσει πιο πολύ το ανθρώπινο μυαλό ότι τέτοιες εμπειρίες δεν είναι αληθινές και δεν είναι διαθέσιμες.
Είναι ένας τρόπος με τον οποίο ελέγχεται γερά η ανθρωπότητα στις ενέργειες της παλιάς γης.
Καθώς αυτοί που ενσαρκώθηκαν μέσα στην ανθρώπινη φυλή για να το αμφισβητήσουν αυτό αρχίζουν να έχουν ολοένα και περισσότερες εμπειρίες που βασίζονται στις μνήμες άλλων πολιτισμών και πλανητών, αυτό θα βοηθήσει να ξεκλειδωθούν αυτοί που έχουν «φρακάρει» μέσα στην νοοτροπία του «είναι αδύνατον». "
"...Ο γραμμικός χρόνος είναι μια ανθρώπινη δημιουργία και κλειδώνει πολλούς ανθρώπους στα μοτίβα ήττας του εαυτού, των ενεργειών της παλιάς γης.
Καθώς πολλοί από εσάς τώρα γνωρίζετε ότι τώρα υπάρχει πρόσβαση στην ικανότητα να μετακινηθείτε έξω από τον γραμμικό χρόνο που δημιουργήθηκε για σας, θα υπάρξει περιθώριο για να εμφανιστούν περισσότερα και να αφομοιώσετε περισσότερο τους κωδικούς φωτός. Και πάλι σας εφιστώ την προσοχή στις διεργασίες του ανθρώπινου μυαλού. Αν πιστεύετε ότι υπάρχει ο χρόνος και δεν επιτρέπετε να βιωθεί η εμπειρία του «μη χρόνου», τότε στην πράξη δένετε τον εαυτό σας στις ενέργειες της παλιάς γης. Οι ενέργειες της νέας γης θα αρχίσουν να σπάνε τον γραμμικό χρόνο με αυξανόμενους ρυθμούς, διότι ο χρόνος δεν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. "
"...Πολλές από της αλλαγές στον κόσμο σας και τον πολιτισμό σας, είναι τέτοιες που δεν είναι ορατές στο επίπεδο που μπορεί κανείς να τις ΝΙΩΣΕΙ. Αυτό είναι το κλειδί για τη νέα γη, διότι το μυαλό θα χρειαστεί λίγο χρόνο να «ενημερωθεί» με την καρδιά. Η καρδιά μπορεί να έχει εμπειρία πέρα από το ανθρώπινο λογικό μυαλό.
Με την ενέργεια στην οποία βρίσκεστε με ΑΛΗΘΕΙΑ, μπορείτε να έχετε εμπειρία απ’ έξω και μέσα στο ανθρώπινο όχημα. Όταν το ανθρώπινο όχημα περνάει τη διαδικασία της εναρμόνισης, μπορεί να μην δεχθεί πλήρως αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ και να μην υπολογίσει τις εμπειρίες που έχετε έξω από το ανθρώπινο όχημα σαν όνειρα. Δεν είναι όνειρα, είναι εμπειρίες, διότι ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Η εναρμόνιση της εμπειρίας με το ανθρώπινο όχημα είναι που επιτρέπει την εμφάνιση όλων όσων βιώνετε στην πραγματικότητα της ζωής που έχετε όταν είστε ξύπνιοι. "
Η λήψη και η αφομοίωση των κωδικών ΦΩΤΟΣ είναι συγκεκριμένη για τις ανάγκες της ΨΥΧΗΣ στην οποία είστε με ΑΛΗΘΕΙΑ, οι ενέργειες που πλημμυρίζουν τον πλανήτη γη μέσα και έξω, υπάρχουν για ΟΛΟΥΣ, οι κωδικοί που χρειάζεται το συγκεκριμένο ανθρώπινο όχημά σας, θα αφομοιωθούν όπως χρειάζεται. Αυτή η διαδικασία καθορίζεται από την ΨΥΧΗ σας και ζητώ να δεχτείτε την καθοδήγηση της ΨΥΧΗΣ σας αυτόν τον καιρό."
"...Η δυνατότητα να συνδεθείτε με την ενέργεια ενώ είστε ακόμα σε ανθρώπινη μορφή στο γαλαξιακό επίπεδο, είναι μια διαδικασία που πρέπει να αφομοιωθεί και να βιωθεί. Καμιά προσπάθεια να το εξηγήσουμε με τη χρήση ανθρώπινης γλώσσας δεν θα «πείσει» έναν άνθρωπο που δεν έχει εμπειρία αυτής της σύνδεσης. Τέτοιος είναι ο έλεγχος του ανθρώπινου λογικού μυαλού που έχει στο ανθρώπινο όχημα για πολλούς μέσα στην ανθρώπινη φυλή αυτή την εποχή."
"....Δεν είναι δυνατόν να έχετε μέσω του ανθρώπινου οχήματος, μια εμπειρία που δεν μπορείτε να κατανοήσετε σαν βίωμα. Αυτό είναι μια ΑΛΗΘΕΙΑ δημιουργεί σε πολλούς σύγχυση και εκνευρισμό. Έχετε διδαχθεί ότι ορισμένα φαινόμενα δεν υπάρχουν, οπότε κρατάτε τη δόνηση για να αποκρούετε τέτοιες εμπειρίες. Αυτό λειτουργεί για να πείσει πιο πολύ το ανθρώπινο μυαλό ότι τέτοιες εμπειρίες δεν είναι αληθινές και δεν είναι διαθέσιμες.
Είναι ένας τρόπος με τον οποίο ελέγχεται γερά η ανθρωπότητα στις ενέργειες της παλιάς γης.
Καθώς αυτοί που ενσαρκώθηκαν μέσα στην ανθρώπινη φυλή για να το αμφισβητήσουν αυτό αρχίζουν να έχουν ολοένα και περισσότερες εμπειρίες που βασίζονται στις μνήμες άλλων πολιτισμών και πλανητών, αυτό θα βοηθήσει να ξεκλειδωθούν αυτοί που έχουν «φρακάρει» μέσα στην νοοτροπία του «είναι αδύνατον». "
"...Ο γραμμικός χρόνος είναι μια ανθρώπινη δημιουργία και κλειδώνει πολλούς ανθρώπους στα μοτίβα ήττας του εαυτού, των ενεργειών της παλιάς γης.
Καθώς πολλοί από εσάς τώρα γνωρίζετε ότι τώρα υπάρχει πρόσβαση στην ικανότητα να μετακινηθείτε έξω από τον γραμμικό χρόνο που δημιουργήθηκε για σας, θα υπάρξει περιθώριο για να εμφανιστούν περισσότερα και να αφομοιώσετε περισσότερο τους κωδικούς φωτός. Και πάλι σας εφιστώ την προσοχή στις διεργασίες του ανθρώπινου μυαλού. Αν πιστεύετε ότι υπάρχει ο χρόνος και δεν επιτρέπετε να βιωθεί η εμπειρία του «μη χρόνου», τότε στην πράξη δένετε τον εαυτό σας στις ενέργειες της παλιάς γης. Οι ενέργειες της νέας γης θα αρχίσουν να σπάνε τον γραμμικό χρόνο με αυξανόμενους ρυθμούς, διότι ο χρόνος δεν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. "
"...Πολλές από της αλλαγές στον κόσμο σας και τον πολιτισμό σας, είναι τέτοιες που δεν είναι ορατές στο επίπεδο που μπορεί κανείς να τις ΝΙΩΣΕΙ. Αυτό είναι το κλειδί για τη νέα γη, διότι το μυαλό θα χρειαστεί λίγο χρόνο να «ενημερωθεί» με την καρδιά. Η καρδιά μπορεί να έχει εμπειρία πέρα από το ανθρώπινο λογικό μυαλό.
Με την ενέργεια στην οποία βρίσκεστε με ΑΛΗΘΕΙΑ, μπορείτε να έχετε εμπειρία απ’ έξω και μέσα στο ανθρώπινο όχημα. Όταν το ανθρώπινο όχημα περνάει τη διαδικασία της εναρμόνισης, μπορεί να μην δεχθεί πλήρως αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ και να μην υπολογίσει τις εμπειρίες που έχετε έξω από το ανθρώπινο όχημα σαν όνειρα. Δεν είναι όνειρα, είναι εμπειρίες, διότι ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Η εναρμόνιση της εμπειρίας με το ανθρώπινο όχημα είναι που επιτρέπει την εμφάνιση όλων όσων βιώνετε στην πραγματικότητα της ζωής που έχετε όταν είστε ξύπνιοι. "
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: skion
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Ενδιαφέρον το βίντεο, αλλά με μπερδεύει λίγο.
Με προβληματίζει που ο χρήστης δεν αναφέρει κάπου τη πηγή του βίντεο.
Έχει να κάνει με τα υπόλοιπα μηνύματα των Πλειάδειων που μεταφράζει συχνά;
Εμένα πάντως με πάει πολύ πίσω στην εξέλιξη της κοσμοθεωρίας μου
και δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά.
Εμπεριέχει όμως κάποιες αλήθειες.
Κάποια άλλα θέματα που αναπτύσσει με χάνουν εντελώς.
Με προβληματίζει που ο χρήστης δεν αναφέρει κάπου τη πηγή του βίντεο.
Έχει να κάνει με τα υπόλοιπα μηνύματα των Πλειάδειων που μεταφράζει συχνά;
Εμένα πάντως με πάει πολύ πίσω στην εξέλιξη της κοσμοθεωρίας μου
και δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά.
Εμπεριέχει όμως κάποιες αλήθειες.
Κάποια άλλα θέματα που αναπτύσσει με χάνουν εντελώς.
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
- ArELa
- Founder-Administrator
η πηγή εδώ http://www.youtube.com/watch?v=2_5KsdTT ... e=youtu.be
νιώθω ακριβώς τα ίδια με σένα.
έχει κάποιες βασικές αρχές σωστές, γι'αυτό το έφερα.
νιώθω ακριβώς τα ίδια με σένα.
έχει κάποιες βασικές αρχές σωστές, γι'αυτό το έφερα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος
Συγκλείνω με το βίντεο. Δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Μόνο που υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες που δεν αναφερθήκαν.
Άκρως ενδιαφέρον για πολλούς θα ήταν ένα αντίστοιχο βίντεο που να μιλά για την έκτη, εβδόμη κλπ διάταση.
Έχω ακούσει τέτοιες περιγραφές και ομολογώ πως ήταν τόσο εντυπωσιακές που μου έχουν μείνει χαραγμένες.
Άκρως ενδιαφέρον για πολλούς θα ήταν ένα αντίστοιχο βίντεο που να μιλά για την έκτη, εβδόμη κλπ διάταση.
Έχω ακούσει τέτοιες περιγραφές και ομολογώ πως ήταν τόσο εντυπωσιακές που μου έχουν μείνει χαραγμένες.
- firefightergr
Bρήκα κάτι που θυμίζει τη νεοεποχίτικη ευχή love and light
luck love light life
http://rexcurry.net/swastika-hakenkreuz.html
luck love light life
http://rexcurry.net/swastika-hakenkreuz.html
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"