Αναμενομενο, καθως καιω τα παντα απο λαμπες μεχρι οθονες.
Συν οτι απο καιρο χρειαζομαι ενα καινουργιο μηχανημα αφου αυτο που εχω το χω σκισει
αν κι εχει αναβαθμιστει μεσα στα χρονια.
Στην αρχη σκεφτηκα για ενα νεο επιτραπεζιο pc, αλλα μετα μ επιασε το παραπονο που ποτέ
μου δεν ειχα laptop, οπότε μηπως ειναι τωρα η τελεια ευκαιρια να μου φυγει κι ο καημος
κι η περιεργεια μαζι;
Ομως αφου στερηθηκα που στερηθηκα ενα laptop τοσα χρονια μηπως να το χρησιμοποιησω
ως αβανταζ και να παρω κατι καλυτερο; Σκεφτηκα I pad, ομως ενα I pad ειναι οντως καλυτερο
ή απλως κατι μη συγκρισιμο, διαφορετικο ειδος;
Εχω ενα Iphone (το πρωτο, παλιοτερο μοντελο) εδω κι ενα χρονο και μου αρεσει πολυ.
Ουτε που εχω ψαξει τα τερτιπια του φυσικα, μου αρκει μονο που βγαζω φωτο, βλεπω βιντεο,
μπαινω ανετα στο νετ, διαβαζω τα φορα, αναρτω και στο facebook κλπ (εκτος του να τηλεφωνω
Το παραπανω που θελω απο ενα pc ειναι να βλεπω ταινιες, να βλεπω βιντεο κλιπς,
να διαβαζω pdf, να ανεβαζω/αποθηκευω/επεξεργαζομαι φωτογραφιες και βιντεο, να κανω ολα
τα αλλα που κανω με το Iphone συν καμμια φορα που με πιανει "οιστρος" να γραφω τα δικα μου
που παραμενουν δικα μου, δεν τα δημοσιευω. Αυτο δεν συμβαινει τακτικα, γιατι δεν εχω πολυ
προσωπικο χρονο, αρα κανω ολα οσα δεν απαιτουν αυξημενη συγκεντρωση και προσοχη.
Εχει κανενας I pad, θα ηθελε κανενας να παρει και το εχει ψαξει;
Τι θα με συβουλευατε οι εξπερ στα πισια;
Που να πεταξω τα λεφτακια μου που τα μαζευω απο το καλοκαιρι, στο I pad ή σε laptop ;
(400 ευρω και κατι υπολογιζω, δεν μπορω παραπανω ).