Σταματήστε το ισλαμ.

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Σταματήστε το ισλαμ.

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 19 Φεβ 2013, 00:23

Εδω θα ανεβαζω μαζεμένα καποιες ενδεικτικες παραγράφους απο την νεα μου σελιδα με τίτλο
"Σταματήστε το ισλαμ"
http://www.facebook.com/greekinfidel
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Σταματήστε το ισλαμ.

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 22 Φεβ 2013, 19:54

Αφγανιστάν. 13χρονό αγόρι κατηγορείται οτι έκανε σεξ με δύο Ενήλικους.
μάλλον αυτή είναι η άποψη των μουσουλμάνων για την παιδεραστία. οτι το θύμα πρέπει να τιμωρείται.
Το αγόρι κατηγορείται οτι ήρθε σε εξώγαμη συνουσία με δυο ενήλικα άτομα σε ένα δημόσιο πάρκο.
Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Σεπτέβρη αλλά μόλις πρόσφατα γνωστοποιήθηκε.
Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων πιέζουν την Αφγανική κυβέρνηση να ελευθερώσει το αγόρι.
Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι οι δύο ενήλικες επίσης τιμωρήθηκαν, αλλά το τί απέγιναν οι υποθέσεις
τους παραμένει άγνωστο.
Η οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων επίσης επεσήμανε ότι ο κατήγορος ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει
όριο ηλικίας συναίνεσης στο σεξ στο αφγανιστάν και γι αυτό το παιδί θεωρείται ότι συναίνεσε.
Συμπέρασμα.
Είσαι παιδόφιλος; Το ισλάμ είναι η θρησκεία που ταιριάζει στον ανύπαρκτο ηθικό σου κώδικα.

http://www.facebook.com/greekinfidel
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 22 Φεβ 2013, 19:58

11 χρονη εκανε απόπειρα αυτοκτονίας επειδή δεν άντεχε την σεξουαλικη κακοποίηση απο τον μεσήλικα άνδρα της.
http://www.facebook.com/photo.php?v=471211616277586
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Παρ 22 Φεβ 2013, 21:47

http://olympia.gr/2013/02/22/%CE%B5%CE% ... %8D%CE%BD/

Εξαγριωμένοι ισλαμοφασίστες ζητούν την εκτέλεση …Bloggers στο Μπαγκλαντές. Ένας ήδη αποκεφαλίστηκε (φωτό) μετά από βασανιστήρια.

Δεν είναι τυχαία η σύνθεση των ψηφοφόρων του Παπανδρέου…

Χιλιάδες ισλαμοφασίστες διαδήλωσαν στο Μπανγκλαντές απαιτώντας την εκτέλεση (!) bloggers που ξεσηκώθηκαν ενάντια στο Ισλάμ. Όλα ξεκίνησαν μετά την φρικτή δολοφονία του Ahmed Rajib Haider, ελεύθερου μπλόγκερ που τα κτήνη τον βάφτισαν “Άθεο”, “Ειδωλολάτρη” και άλλα πολιτισμένα, με αποτέλεσμα να υποστεί φρικτά βασανιστήρια και να αποκεφαλιστεί (φωτό ακατάλληλη στην συνέχεια του άρθρου).

Η είδηση εξόργισε δεκάδες μπλόγκερς στην χώρα που άρχισαν διαδικτυακή επίθεση κατά του ισλάμ με πύρινα άρθρα, με αποτέλεσμα οι ισλαμοφασίστες μετά την προσευχή σε τζαμιά μεγάλων πόλεων, να ξεχυθούν και να απαιτούν την εκτέλεση των “βλάσφημων”. Επικράτησε κόλαση.

Στο τέλος του άρθρου και φωτογραφίες από την κηδεία του blogger που μετατράπηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Όχι, οι δολοφόνοι δεν θα βρεθούν.
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από paris4u » Παρ 22 Φεβ 2013, 22:04

Απιστευτες καταστασεις,μεσαιωνας,με την μαλακ(ια)ωσια που εχουμε σαν λαος,ας ελπισουμε να μην φτασουμε ποτε στο σημειο να δουμε τετοιες σκηνες κι εδω.
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Σάβ 23 Φεβ 2013, 11:48

Ο τίτλος «Σταματήστε το Ισλάμ» δεν είναι αρκετός.
Θα προτιμούσα κάποιον που να καταδεικνύει συγκεκριμένα την απανθρωπιά που υποθάλπει το Ισλάμ.
Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω, πάντως όπως και να έχει συγχαρητήρια για αυτή σου την κίνηση.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 23 Φεβ 2013, 14:32

Προσωπικά δε θα τιμήσω τη σελίδα σου για ένα λόγο, βασικά. Γιατί είναι της "μόδας" τελευταία να κυνηγάμε οτιδήποτε ισλαμικό, και μέσα στο ισλάμ υπάρχουν... άνθρωποι. Πέρα από τα καθάρματα που χρησιμοποιούν το ισλάμ για να κάνουν άνετα τα εγκλήματά τους, υπάρχουν ΆΝΘΡΩΠΟΙ που βλέπουν το Κοράνι τελείως διαφορετικά. Ακριβώς όπως κάποτε υπήρχαν χριστιανοί που έκαναν πολέμους παγκοσμίους στο όνομα της θρησκείας τους, και ακριβώς όπως ΣΗΜΕΡΑ οι Αμερικάνοι στο όνομα του Θεού κάνουν πολέμους και κυνηγούν... τους ισλαμιστές (πράγμα τουλάχιστον γελοίο για τα γούστα μου).

Είναι μια τρίχα το όριο από το να πει κάποιος "σταματήστε το ισλάμ" μέχρι το "σταματήστε τους μουσουλμάνους", και σόρρι, αλλά έχω φίλη (γυναίκα) μουσουλμάνα που ούτε μπούργκα φοράει, ούτε καμία τρελή είναι, κι έχει μια υπέροχη οικογένεια, με δύο κορίτσια κουκλάρες, που φοράνε και τα μίνια τους και τα κολλητά τους, και ΕΙΝΑΙ πιστή στον Θεό της, προσεύχεται και τα σχετικά. Άντε πες, αυτή ζει στην Ελλάδα. Έχω και φίλες Τουρκάλες, κι έχω πάει στην Τουρκία. Δίπλα στις μπούργκες κυκλοφορούσαν τα κορίτσια και οι γυναίκες με τα καλύτερα φορέματα και παντελόνια, χτενισμένες, βαμμένες, ανεξάρτητες! Ενώ κάποτε το Αφγανιστάν και το Ιράκ (μουσουλμανικά κράτη και πιο αμιγή θρησκευτικά από την Τουρκία) ήταν τα πιο προοδευτικά της Μέσης Ανατολής, με δικαιώματα των γυναικών που θα τα ζήλευε και η... δημοκρατική χριστιανική ελλάδα). Το πρόβλημα δεν είναι η θρησκεία αυτή καθαυτή, αλλά Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ της για να δικαιολογήσουν εγκλήματα κατά του ανθρώπου. Αυτό ίσχυσε και στην Αμερική, όχι τόσο απροκάλυπτα όμως, όταν ο Μπους υιός έκανε γενοκτονίες στο όνομα του Θεού που του μιλούσε κιόλας... Τώρα έχουμε το κυνήγι οτιδήποτε ισλαμικού...γιατί κάπως πρέπει να μετράσουμε τα συναισθήματα του κόσμου, όταν θε βλέπουμε να εξαφανίζουν από το χάρτη το Ιράν, πχ.

Όλα αυτά εγώ τα βλέπω πολύ ύποπτα (όχι από την πλευρά σου, φυσικά), αλλά αντί να κυνηγάμε το Ισλάμ ή τον Χριστιανισμό ή την όποια πίστη, καλύτερα να κυνηγάμε ΕΝ ΓΕΝΕΙ τους μαλάκες και τους εγκληματίες, όπου κι αν ανήκουν αυτοί. Πχ... οι βιασμοί και οι φόνοι γυναικών και παιδιών άπτονται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ασχέτως θρησκείας, και μπορείς κάλλιστα να κάνεις "αγώνα" εναντίον τους γενικώς, κι όχι... ειδικώς... Με νιώθεις; Όταν το κάνεις αυτό... θα τιμήσω τον αγώνα σου...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 23 Φεβ 2013, 14:51

Μαντάμ,με υπέρ κάλυψες :D
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 23 Φεβ 2013, 15:46

Δεκτό Μαντάμ. αλλα η σελιδα εχει να κανει με το ισλαμ οχι με τον εκάστοτε ισλαμιστή.
Γιατί είναι της "μόδας" τελευταία να κυνηγάμε οτιδήποτε ισλαμικό, και μέσα στο ισλάμ υπάρχουν... άνθρωποι. Πέρα από τα καθάρματα που χρησιμοποιούν το ισλάμ για να κάνουν άνετα τα εγκλήματά τους, υπάρχουν ΆΝΘΡΩΠΟΙ που βλέπουν το Κοράνι τελείως διαφορετικά. Ακριβώς όπως κάποτε υπήρχαν χριστιανοί που έκαναν πολέμους παγκοσμίους στο όνομα της θρησκείας τους, και ακριβώς όπως ΣΗΜΕΡΑ οι Αμερικάνοι στο όνομα του Θεού κάνουν πολέμους και κυνηγούν... τους ισλαμιστές (πράγμα τουλάχιστον γελοίο για τα γούστα μου).
Η σελίδα δεν προωθεί τον πόλεμο κατά των ισλαμικών χωρών αλλα το να γίνει προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του στη δύση.
και ενας τρόπος είναι η ίδια η ενημέρωση, ωστε και ο πλεον ανεγκέφαλος ή απελπισμένος να μην προσυλητηστει.
Είναι μια τρίχα το όριο από το να πει κάποιος "σταματήστε το ισλάμ" μέχρι το "σταματήστε τους μουσουλμάνους", και σόρρι, αλλά έχω φίλη (γυναίκα) μουσουλμάνα που ούτε μπούργκα φοράει, ούτε καμία τρελή είναι, κι έχει μια υπέροχη οικογένεια, με δύο κορίτσια κουκλάρες, που φοράνε και τα μίνια τους και τα κολλητά τους, και ΕΙΝΑΙ πιστή στον Θεό της, προσεύχεται και τα σχετικά.
Πολλά εχουν όριο μια τρίχα. και γι αυτό είμαστε προσεκτικοί να μην το περνάμε. οσο δεν το περνάμε δεν υπάρχει κίνδυνος. ο Διαχειρηστής εχει γνώση των οριων.
Άντε πες, αυτή ζει στην Ελλάδα. Έχω και φίλες Τουρκάλες, κι έχω πάει στην Τουρκία. Δίπλα στις μπούργκες κυκλοφορούσαν τα κορίτσια και οι γυναίκες με τα καλύτερα φορέματα και παντελόνια, χτενισμένες, βαμμένες, ανεξάρτητες! Ενώ κάποτε το Αφγανιστάν και το Ιράκ (μουσουλμανικά κράτη και πιο αμιγή θρησκευτικά από την Τουρκία) ήταν τα πιο προοδευτικά της Μέσης Ανατολής, με δικαιώματα των γυναικών που θα τα ζήλευε και η... δημοκρατική χριστιανική ελλάδα).
Η τουρκία λόγω του κεμαλ ατατουρκ που έβλεπε προς τον εξευρωπαϊσμο της τουρκίας την έκανε κοσμικό κράτος και κατοχύρωσε συνταγματικά οτι ο στρατός θα εγγυάται την κοσμικότητα του κράτους. τουτέστιν η πρωην ισλαμικη τουρκία έγινε άθεη χώρα οσων αφορά την κρατική της υπόσταση, είπε στους πολίτες της. αυτοι ειναι οι νόμοι, δεν με νοιαζει το θρήσκευμα σας, θρησκευτικες τελετες και βουντού στα σπιτάκια σας.
Ναι οντως η τουρκια σε αυτο ηταν πιο μπροστά απο μας. γι αυτο κι οταν λενε οι δεξιοι δικοι μας. μα στην τουρκια δεν επιτρέπεται να κανεις τον σταυρό σου δημοσια. αποκρύπτουν οτι δεν επιτρέπεται να κανεις καμια θρησκευτικη χειρονομία δημόσια ακριβώς γιατι είναι δημόσια.
Επίσης Απαγορεύεται η μπούρκα σε δημοσια κτιρια κλπ.
Και ολα αυτά γιατι ΔΕΝ ειναι ισλαμική χώρα. τουλάχιστον οχι προ-ερντογάν. τώρα τείνει να αλλάξει αυτό και παίζει οταν ξεριζώσουν οτιδηποτε κεμαλικό απο την δημοσια διοίκηση οι φιλες σου να μην μπορέσουν να ξανακυκλοφορήσουν με μίνια.

Όλα αυτά εγώ τα βλέπω πολύ ύποπτα (όχι από την πλευρά σου, φυσικά), αλλά αντί να κυνηγάμε το Ισλάμ ή τον Χριστιανισμό ή την όποια πίστη, καλύτερα να κυνηγάμε ΕΝ ΓΕΝΕΙ τους μαλάκες και τους εγκληματίες, όπου κι αν ανήκουν αυτοί. Πχ... οι βιασμοί και οι φόνοι γυναικών και παιδιών άπτονται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ασχέτως θρησκείας, και μπορείς κάλλιστα να κάνεις "αγώνα" εναντίον τους γενικώς, κι όχι... ειδικώς... Με νιώθεις; Όταν το κάνεις αυτό... θα τιμήσω τον αγώνα σου...
Οι βιασμοι γενικα. ειναι θεμα κράτους και σίγουρα μια σελιδα. σταματηστε τους βιασμους δεν θα χε καμια απήχηση ακριβώς επειδη ο βιασμος καθ αυτος καλύπτεται ηδη απο τον ποινικό κώδικα, και επειδη ειναι αυτονόητο για καθε ανθρωπο με ενα υποτιπώδες αξιακό συστημα, οτι ειναι κατι κακό.
Το ισλαμ ομως ολα αυτα τα προωθεί ως θρησκευτικό σύστημα. ασχετα αν υπαρχουν καλοι ισλαμιστές ή λαϊτ ισλαμιστές. το ισλαμ αυτο καθ αυτο προωθει το εγκλημα, και δεν αναγνωρίζει κανενα καθεστώς αν αυτό δεν ειναι ισλαμικό.
κοινως ο χαρντ κορ ισλαμιστής δεν μπορει να ζήσει σε μια δυτικου τυπου κοινωνια κι αν το κανει θα το κανει με σκοπο να ενσωματωθει μεχρι ο μουλας να του δωσει τις διαταγές.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 23 Φεβ 2013, 16:52

Divine Sinner έγραψε: Η σελίδα δεν προωθεί τον πόλεμο κατά των ισλαμικών χωρών αλλα το να γίνει προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του στη δύση.
και ένας τρόπος είναι η ίδια η ενημέρωση, ωστε και ο πλεον ανεγκέφαλος ή απελπισμένος να μην προσυλητηστει.

Βρίσκομαι σε κυκεώνα σκέψεων.Η μαντάμ όπως ανέφερα με υπερκάλυψε Divine, γι΄αυτό και δεν θα γίνω η σφαίρα κανενός.Διότι θεωρώ αυτό που ονομάζουμε πολιτισμό στην σημερινή εποχή(Δυτικού και Ανατολικού) μίασμα και καρκίνωμα για τη σκέψη ,για τον άνθρωπο.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 23 Φεβ 2013, 18:16

alkinoos έγραψε:
Divine Sinner έγραψε: Η σελίδα δεν προωθεί τον πόλεμο κατά των ισλαμικών χωρών αλλα το να γίνει προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του στη δύση.
και ένας τρόπος είναι η ίδια η ενημέρωση, ωστε και ο πλεον ανεγκέφαλος ή απελπισμένος να μην προσυλητηστει.

Βρίσκομαι σε κυκεώνα σκέψεων.Η μαντάμ όπως ανέφερα με υπερκάλυψε Divine, γι΄αυτό και δεν θα γίνω η σφαίρα κανενός.Διότι θεωρώ αυτό που ονομάζουμε πολιτισμό στην σημερινή εποχή(Δυτικού και Ανατολικού) μίασμα και καρκίνωμα για τη σκέψη ,για τον άνθρωπο.
Ναι η δυση ειναι φαύλη και εκφυλισμένη, η οικονομία της βασίζεται επανω στην εκμετάλευση, ομως
εδω αυτο που λεμε δεν αποτελει ποινικο αδίκημα. ειναι οσο να το πεις μια διαφορά.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 23 Φεβ 2013, 20:56

Η σελίδα δεν προωθεί τον πόλεμο κατά των ισλαμικών χωρών αλλα το να γίνει προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του στη δύση.
και ενας τρόπος είναι η ίδια η ενημέρωση, ωστε και ο πλεον ανεγκέφαλος ή απελπισμένος να μην προσυλητηστει.
Όταν η ενημέρωση είναι ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ και ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ πχ μόνο στους φανατισμούς και τα εγκλήματα που κάνει ένας λαός ή μια ομάδα, τότε... δεν είναι ενημέρωση, σόρρι. Απλώς εξυπηρετεί ακριβώς τα σχέδια των ... καλών χριστιανών αμερικάνων. Εγώ αν ήθελα να κάνω κάτι καλό για τους ισλαμιστές, θα αγωνιζόμουν να κατανοησουν πρώτα το κοράνι, το οποίο ο καθένας με εξουσία το ερμηνεύει όπως θελει κι όπως τον βολεύει (και φυσικό είναι, αφού είναι κι αυτό ένα συνοθύλευμα ερμηνειών και κατανοήσεων ανθρώπων, και ουχί κάτι θεόπνευστο...ακριβώς όπως η βίβλος). Και η Βίβλος αν την πιάσεις, θα δεις μέσα βιασμούς, σκοτωμούς, παιδοκτονίες, κι όλα τα καλά του Θεού. Το ίδιο ακριβώς δεν κάνουν και αυτοί; Οι φανατικοί χριστιανοί ήδη προωθούν πόλεμο καινούργιο κατά ισλαμιστικής χώρας (ήδη έχουν κάνει έναν ή περισσότερους). Δεν είδα καμία σελίδα να σταματήσουν οι εγκληματίες... χριστιανοί... που η θρησκεία τους... προωθεί το έγκλημα και τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ!

Η δε σελίδα είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ εν γένει κι όχι εναντίον των εγκληματιών που εκμεταλλεύονται την πίστη μερικών εκατομμυρίων για να τους τιμωρούν χωρίς οι ίδιοι να τιμωρούνται. Δεν είδα να λέει πουθενά να βοηθήσουν τους μουσουλμάνους να διατηρήσουν την πίστη τους ΧΩΡΙΣ να εγκληματεί κανείς πάνω τους. Μόνο προσπάθειες να αποδειχθεί ότι το ισλάμ σαν θρησκεία και μόνο είναι evil και απάνθρωπη. Όταν γράφει να σταματήσουμε το Ισλάμ λέει ξεκάθαρα να σταματήσουμε την θρησκεία ακόμα και σε ισλαμιστικά κράτη... ή δεν κατάλαβα εγώ καλά από τα συμφραζόμενα; όχι, φίλε μου, δεν θα πω σε κανένα κράτος και σε κανέναν άνθρωπο τι θα πιστεύει, ακόμα κι αν θεωρώ πως εγκληματεί ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ (για τα δικά μου δεδομένα, γιατί πχ για έναν άθεο η τυφλή πίστη σε έναν θεό είναι έγκλημα, σωστά;). ΑΛΛΑ, ΝΑΙ, θα κυνηγήσω αυτούς που εγκληματούν στην πράξη. ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ;

Τέλος πα΄ντων, είναι δικαίωμά σου και δικαίωμα του καθενός να κυνηγά όποιον θέλει και όπως θέλει. Και δικαίωμα άλλων επίσης να προσπερνούν τέτοιους αγώνες και να προσπαθούν για άλλα πράγματα... Αρκει΄να κατανοεί κανείς ποιον εξυπηρετεί τελικά κάθε φορά. Να είναι συνειδητός σε αυτό που κάνει, δηλαδή...

Και μη μου πεις για την επέκταση του Ισλάμ στην Ευρώπη. Αυτό μπορεί να λυθεί με μία -δύο κινήσεις, νομοθετικού τύπου και επιβολής του νόμου σταθερά και αμετάκλητα. Αλλά για κάποιον λόγο... το προχωράνε παραπέρα... γιατί εξυπηρετεί ΦΥΣΙΚΑ!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 23 Φεβ 2013, 21:07

Ε αν πατουσες λαϊκ στη σελιδα θα είχες την ευκαιρια να δεις μελοντικά τι λεει το ίδιο το κοράνι :)
Δεν μπορεις να λες οτι καποιοι εκμεταλευονται το καλο ισλαμ πχ για να επιβαλουν το εγκλημα οταν πχ ο ιδιος ο μωαμεθ ειχε παντρευτει ενα ενιάχρονο. ή οταν ο ιδιος ο βιος και η φιλοσοφία του προφητη τους μπορει να συμπτιχθει. στο
Σκλαβωστε σκοτωστε βιαστε οσους δεν γινονται ισλαμιστες και φερθειτε στις ισλαμιστριες γυναικες σαν να ειναι ζώα και συναψτε γρηγορους γάμους με τις μη-ισλαμιστριες "ετσι ελεγε τον βιασμό"¨.
Και μη μου πεις για την επέκταση του Ισλάμ στην Ευρώπη. Αυτό μπορεί να λυθεί με μία -δύο κινήσεις, νομοθετικού τύπου και επιβολής του νόμου σταθερά και αμετάκλητα. Αλλά για κάποιον λόγο... το προχωράνε παραπέρα... γιατί εξυπηρετεί ΦΥΣΙΚΑ!
Δεν μπορεις να επιβαλεις τον νομο σταθερα και αμετάκλητα σε ενα ΠΛΗΘΟΣ ανθρωπων που περιμενουν απλα μια λεξη του σεϊχη τους να γινουν στρατός μεσα στον ζωτικό σου χώρο.
και αν πεντε απο αυτους δεν θα το κανουν. ε με συγχωρεις αλλα ας ζητησουν τα ρεστα απο τους δικους τους. μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα αν ειναι για την ασφαλεια μας. και οχι δεν λεω να τους κυνηγαμε, δεν λεω να τους δερνουμε. απλα ενημερωνουμε και προσπαθουμε να μαζευτουμε αρκετοι νοματαιοι να απαιτησουμε απο το κρατος να λαβει μετρα.
Επισης ο νομος εφαρμόζεται συνηθως κατοπιν εορτης. κι αυτο δεν συμβαινει απο καποια συνομωσια αλλα επειδη δεν μπορει ο καθε πολίτης να εχει εναν αστυνομικο για σωματοφύλακα.
Οταν λοιπον πχ μια σουηδεζα βιαστηκε απο ισλαμιστες στην ιδια της την χωρα η σουηδικη αστυνομια τους επιασε. και τους εκλεισε μεσα. ε και; θα βρεθει αλλος να βιασει την επομενη απιστη.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 24 Φεβ 2013, 01:35

Δεν μπορεις να λες οτι καποιοι εκμεταλευονται το καλο ισλαμ πχ για να επιβαλουν το εγκλημα οταν πχ ο ιδιος ο μωαμεθ ειχε παντρευτει ενα ενιάχρονο. ή οταν ο ιδιος ο βιος και η φιλοσοφία του προφητη τους μπορει να συμπτιχθει. στο
Σκλαβωστε σκοτωστε βιαστε οσους δεν γινονται ισλαμιστες και φερθειτε στις ισλαμιστριες γυναικες σαν να ειναι ζώα και συναψτε γρηγορους γάμους με τις μη-ισλαμιστριες "ετσι ελεγε τον βιασμό"¨.
Συνειδητοποιείς ότι ακριβώς τέτοια πράγματα γράφει εν ολίγοις και η Βίβλος;;;;;;; Το κοράνι το έχω διαβάσει by the way... όπως και την βίβλο...
Δεν μπορεις να επιβαλεις τον νομο σταθερα και αμετάκλητα σε ενα ΠΛΗΘΟΣ ανθρωπων που περιμενουν απλα μια λεξη του σεϊχη τους να γινουν στρατός μεσα στον ζωτικό σου χώρο.
και αν πεντε απο αυτους δεν θα το κανουν.
Κι εδώ συνειδητοποιείς ακριβώς τι γράφεις εσύ; Ποιος τα λέει αυτά; Έχει γίνει καμία εξέγερση Ισλαμιστών σε ευρωπαϊκή χώρα που να δικαιολογεί τέτοιους "φόβους"; Ποιος προωθεί τέτοια φοβικά μηνύματα; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; Σιγά μην είναι έτοιμη πχ η φίλη μου και η οικογένειά της (και αναφέρομαι σε όλους τους συγγενείς της που είναι εδώ) να πάνε να σκοτωθούν για τα ζώα τους φανατίλες της θρησκείας τους! Την ίδια στιγμή που κι αυτή και οι δικοί της φτύνουν τον κόρφο τους όταν ακούνε για τέτοιους!!! Παιδιά... ψιλοζούμε σε μια ψευδαίσθηση... πάρτε το χαμπάρι. και είναι μια ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ψευδαίσθηση που την τρέφουν με περίσσια χάρη και πονηριά κάποιες συγκεκριμένες ομάδες... Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, ούτε ο εχθρός είναι το Ισλάμ... Ο εχθρός είναι ο ίδιος σε όλους τους λαούς. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ! ΤΕΛΟΣ!
Άβαταρ μέλους
omorfia
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από omorfia » Δευ 25 Φεβ 2013, 09:14

Στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία αυτή την στιγμή το 25% του πληθυσμού υποστιρίζει ενεργά ένα φασιστικό κόμμα την ΧΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας
Ομορφιά, υγεία και μόδα
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Δευ 25 Φεβ 2013, 09:23

omorfia έγραψε:Στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία αυτή την στιγμή το 25% του πληθυσμού υποστιρίζει ενεργά ένα φασιστικό κόμμα την ΧΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας
Και που να δεις ποσοι υποστηριζουν εκεινα που μας κυβερνουν αυτην τη στιγμη! Διοτι δεν φανταζομαι να πιστευεις οτι προκειται περι ΜΗ φασιστικων κομματων, που απλως εκαναν μια μικρη παρεκκλιση απ' τις δημοκρατικες τους αρχες και απλως κυβερνουν εφαρμοζοντας τελειως προσωρινα φασιστικες μεθοδους!
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 25 Φεβ 2013, 09:55

Και που να δεις ποσοι υποστηριζουν εκεινα που μας κυβερνουν αυτην τη στιγμη! Διοτι δεν φανταζομαι να πιστευεις οτι προκειται περι ΜΗ φασιστικων κομματων, που απλως εκαναν μια μικρη παρεκκλιση απ' τις δημοκρατικες τους αρχες και απλως κυβερνουν εφαρμοζοντας τελειως προσωρινα φασιστικες μεθοδους!
Έτσι...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 25 Φεβ 2013, 12:48

omorfia έγραψε:Στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία αυτή την στιγμή το 25% του πληθυσμού υποστιρίζει ενεργά ένα φασιστικό κόμμα την ΧΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας
ΟΚ. Αλλα τι σχεση εχει η σελίδα "Σταματήστε το Ισλάμ" με τη χρυση αυγή;
Ψοφαω να μαθω παρασκήνιο :nuts: .
Επίσης η χωρα μας γένησε την δημοκρατια και 5-6 αλλα πολιτεύματα, και η δημοκρατία της αρχαιότητας (στην οποία δεν ψηφίζαν γυναίκες και δούλοι, δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού), εφαρμόστηκε για το μικρότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα άλλα πολιτεύματα.
Επίσης δεν ηταν αντιπροσωπευτική (αγγλικός κοινοβουλευτισμός) αλλα άμεση.
Αν λοιπον θεωρείτε οτι η κακια (συμφωνώ κακιά) χρυσή αυγή θέλει να καταργήσει την δημοκρατία.
Σας εχω νέα. καταργήθηκε πριν μερικές χιλιάδες χρόνια
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 25 Φεβ 2013, 15:55

Το Ισλάμ στοχεύει στη σάρκα,ο δε Χριστιανισμός στην ελευθερία του πνεύματος και στη σάρκα.Σταματήστε τις θρησκείες θα έλεγα ,αλλά δεν μπορώ να το επιβάλλω ,όχι όπως το επέβαλε το Βατικανό στη Δύση (!,όχι όπως το επέβαλαν επί Βυζαντίου (!)

..ό,τι σπέρνεις θερίζεις

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 25 Φεβ 2013, 17:22

alkinoos έγραψε:Το Ισλάμ στοχεύει στη σάρκα,ο δε Χριστιανισμός στην ελευθερία του πνεύματος και στη σάρκα.Σταματήστε τις θρησκείες θα έλεγα ,αλλά δεν μπορώ να το επιβάλλω ,όχι όπως το επέβαλε το Βατικανό στη Δύση (!,όχι όπως το επέβαλαν επί Βυζαντίου (!)

..ό,τι σπέρνεις θερίζεις
Κι εγω σε γενικες γραμμες ειμαι υπερ του "σταματηστε τις θρησκειες" αλλα δεν υπαρχει λογος να λεω στον κοσμο κατι που δεν ειναι ετοιμος να ακουσει
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από paris4u » Δευ 25 Φεβ 2013, 18:04

Εχετε ακουσει για την Σαρια;Τι να ειναι αραγε;

Το Ισλαμ ακολουθει μια ακρως επεκτατικη πολιτικη και αυτο πιστεψτε με,ειναι πολυ,μα πάραααα πολυ κακο για την ελευθερια του λογου και της εκφρασης,την ισοτητα και την ελευθερια του ατομου.
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Δευ 25 Φεβ 2013, 19:39

To Ισλάμ "χρησιμοποιείται" από την "Δύση" για αιώνες τώρα.....

Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα.....

Πρόβλημα - Αντίδραση - Λύση..... :wink:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 25 Φεβ 2013, 19:47

Το Ισλαμ ακολουθει μια ακρως επεκτατικη πολιτικη και αυτο πιστεψτε με,ειναι πολυ,μα πάραααα πολυ κακο για την ελευθερια του λογου και της εκφρασης,την ισοτητα και την ελευθερια του ατομου.
Άλλαξε το Ισλάμ με το "χριστιανισμός" και είσαι μέσα επίσης... Ισχύουν και οι δύο προτάσεις! Ποιος χριστιανοποίησε με το ζόρι κοτζάμ ηπείρους, κάνοντας γενοκτονίες για να ...πείσει τους βάρβαρους;
To Ισλάμ "χρησιμοποιείται" από την "Δύση" για αιώνες τώρα.....

Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα.....

Πρόβλημα - Αντίδραση - Λύση....
Σωστά. και για να είμαστε πιο ακριβείς... οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ χρησιμοποιούν ό,τι τους εξυπηρετεί καλύτερα για να κάνουν τη δουλειά τους. Οι θρησκείες πάντα βόλευαν... πασπαρτού...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 25 Φεβ 2013, 19:58

Άλλαξε το Ισλάμ με το "χριστιανισμός" και είσαι μέσα επίσης... Ισχύουν και οι δύο προτάσεις! Ποιος χριστιανοποίησε με το ζόρι κοτζάμ ηπείρους, κάνοντας γενοκτονίες για να ...πείσει τους βάρβαρους;
H Διαφορα ειναι πως οτι εγινε επι διαδοσης του χριστιανισμου ή και επι αποικιοκρατίας ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ και αν συμβαινει συμβαινει με τον προσυλητισμο (πειθω).
Το ισλαμ εχει μια τελειως διαφορετικη οπτικη. η γινεσαι ισλαμιστης ή πεθαινεις.
αυτην την οπτικη ειχε ο χριστιανισμος τον μεσαιωνα αλλα εδω μιλαμε για το τωρα και για το αν θα πρεπει να αμυνθουμε σε αυτην την επιβολη (ΟΧΙ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ) αλλα ως ελεύθεροι πολίτες, ασχετα αν ειμαστε χριστιανοί άθεοι βουδιστές παγανιστές κλπ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 26 Φεβ 2013, 02:41

καλώς μας ήρθες omorfia :welcome:

Βλέποντας αυτή την πρώτη (ή τη δεύτερη) τοποθέτησή σου στο χώρο μας, δεν αποκλείω καθόλου, η πορεία σου στα ΙΔΕΟ να αποδειχθεί πράγματι μια ομορφιά :wink: Καλή συνέχεια :rose:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”