Καζάκης 4α

Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Re: Καζάκης 4α

Δημοσίευση από Joy » Παρ 25 Ιαν 2013, 15:18

doctormarkon έγραψε:Μιλάει για την ΕΟΖ και τα λέει πολύ ωραία.

Γέλασα με την τύπισσα που είπε ότι η ΕΟΖ είναι ένα σύγχρονο χωριό με όλα τα κομφόρ.

Πως εξωραϊζουν όλα τα σκατά που μας σερβίρουν.
Ρίχνουν ζάχαρη στα σκατά να μας τα σερβίρουν για κουραμπιέδες. Μα για τόοοοοοσο ηλίθιους μας περνάνε τελικά
Γιατι το αλλο που είπε η «κυρία» ?
Στο ότι το ΔΝΤ δεν θέλει ΕΟΖ διότι δεν θα εισπράττει φόρους απο τις εταιρείες η απάντηση ήταν ...μα θα εισπράττει από τους εργαζόμενους..

Στη σημερινή εκπομπή, ο Καζάκης, είπε ότι χτες βράδυ πήγε και βρήκε τους απεργούς του μετρό στο αμαξοστάσιο. Η πρόταση του ήταν να λειτουργήσουν πάλι αλλά ουσιαστικά κάνοντας κατάληψη και να θεσπίσουν μειωμένο εισιτήριο.
Αν γίνει κάτι τέτοιο...θα πρέπει να προσέχει πολύ ο Καζάκης..θα έχει αρχίσει να τους μπαίνει άσχημα στη μύτη..
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 25 Ιαν 2013, 21:13

Θα τα παίρνουν από τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι θα παίρνουν 200 ευρώ μισθό.

Θα δίνουν 150 σε χαράτσια.

Φαί από μέσα ...........

Επιστρέφουμε στην εποχή που έγραφε ο Μάρξ το Κεφάλαιο.

Όταν διάβασα τον πρώτο τόμο για πρώτη φορά ένοιωσα την αηδία της αρκούδας.
Ο Μάρξ πήρε στοιχεία από εκθέσεις επιθεωρητώψν εργασίας.
Οι επιθεωρητές πήγαιναν σε χώρους που δούλευαν εργαζόμενοι και έτρωγαν μέσα. Ψωμί με ποντικοκούραδα και πύον από σπασμένα σπυριά.

Μάλλον θα μας σερβίρουν παρόμοια "γκουρμέ"
Έτσι θα είναι το μενού στις ΕΟΖ.

Να φυλάξουμε και μια φέτα ψωμί του Μάρξ για την Κυρία........
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 26 Ιαν 2013, 01:07

απομαγνητοφωνώ από το 2:40 και μετά, ένα σημαντικο κομμάτι της σημερινής του εκπομπης, που θεωρω σημαντικό (και με το οποίο συντάσσομαι απόλυτα)

Στην πλειοψηφία τους, οι εργαζόμενοι στο μετρό, είναι υψηλά εξειδικευμένοι. Για να καβαλήσει κάποιος έναν συρμο και να τον πάει με ασφαλεια εκεί που πρέπει, περναει 9 μήνες εκπαίδευση. Ξέχωρα απο τα συγκεκριμένα προσοντα που πρεπει να έχει. 9 μήνες.
Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να έχει συνθήκες ψυχικής ηρεμίας και κίνητρα τετοια, που να μη δικαιολογούν τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, που μετακινούνται με τον συρμό. Μέσα σ'αυτά τα κίνητρα και τις συνθήκες, οφείλει να είναι και ο μισθός. Διότι κάποιος ο οποίος θα παει στα 800 η στα 700 ή στα 500, αυξάνει ταυτόχρονα και το ποσοστό της πιθανότητας ατυχημάτων, με μαθημτική βεβαιότητα. Και το'χουμε δει αυτό να συμβαίνει. Δείτε για παράδειγμα τα μετρόπου υπάρχουν στις χώρες του τρίτου κόσμου και ποιος τα χρησιμοποιεί.

Παρεμπιπτόντως: Την πρώτη φορά που πήγα στις ΗΠΑ - στη Νέα Υόρκη, οι συρμοί της Ν. Υ., ήταν ιδιωτικοί. Το περίφημο μετρό της Ν.Υ. Όταν πρωτοείπα ότι εγώ θα κινηθώ με το μετρό, έπεσαν όλοι πάνω μου... "είσαι τρελός ρε, πρώτον κινδυνεύεις να φας το κεφάλι σου- θα γίνει ατύχημα..." γινόταν τουλάχιστον ένα ατύχημα το μήνα τοτε, συγκρούσεις, εκτροχιασμοί κλπ... "η θα σε φάνε λάχανο οι κλέφτες"...βεβαίως, είναι γνωστός ο πολιτισμός της Ν.Υ. Μπορεί να σε σκοτώσουν για 10 δολάρια. Μετά από μερικούς μήνες, ο Δήμος της Ν.Υ., που βέβαια είναι 10 φορές το ελληνικό κράτος σε δημοσιονομικό μέγεθος, δημοτικοποίησε το μετρό, καθότι η κατάσταση είχε φτάσει σε τέτοιο βαθμό,..πλήρους διάλυσης και ατυχημάτων και ιστοριών κλπ., και οι μηνύσεις από αυτούς που χρησιμοποιούσαν το μετρό, εξανάγκασαν τον Δήμο να το αναλάβει. (και να αθωώσει βεβαίως τις ιδιωτικές εταιρίες διαχείρισης που το ειχαν μέχρι τότε). Δεύτερο παραδειγμα, στο Λονδινο... πάλι ιδιωτικοποίηση... Έχω συγγενείς εκεί, ξαδέρφια κλπ... κι οταν με είδαν να πηγαίνω να πάρω το μετρό, μου λένε πάλι "είσαι τρελός;" ονομαστό μετρό, το underground του Λονδίνου. "Εισαι τρελός; Πρώτον ο Τάμεσης θα σε πνίξει..." Μία φορά το μηνα, πλημμύριζαν οι στοές από τον Τάμεση καθότι δεν υπήρχε υποστήριξη. Την είχαν καταργήσει οι ιδιωτικές εταιρίες. Κι εκει το μετρό επανεθνικοποιήθηκε.

Τώρα, αυτοί οι τύποι που κυβερνάνε αυτόν τον τόπο, προσπαθούν- ενοποιώντας τις 3 βασικές εταιρίες συγκοινωνιών, που ειναι το ΗΣΑΠ, το μετρό και το τραμ, προσπαθούν να δημιουργήσουν τέτοια δημοσιονομικη ασφυξία στις εταιρίες, ώστε να πουληθούν πιρ παρά. Αυτή είναι η όλη ιστορία. Παρά το γεγονός ότι το Αττικό Μετρό, ΠΡΙΝ γίνουν οι μειώσεις των μισθών, δηλαδή, πριν το 2011 -το τελευταίο στοιχείο που έχουμε είναι Μάιο του 2011- δεν έχουν ξαναβγάλει στοιχεία από τότε-... Μέσα σ'ένα χρόνο, οι εργαζόμενοι του μετρό, υπέστησαν 28% μειωση. Συμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Κι άλλο τόσο δε θα υπέστησαν από τότε; Τουλάχιστον. Μιλαμε δηλαδή, για μια τρομακτική μείωση. Κάποτε οι μηχανοδηγοί έπαιρναν 4 χιλιάρικα. Καλά κάνανε και τα παίρνανε. Προκειμένου εγώ να ταξιδεύω με το παιδί μου και να'χω ήσυχο το κεφάλι μου, καλά κάνανε και τα παίρνανε. Και θα'πρεπε να τα πάρουν κανονικά. Δεν κατάλαβα δηλαδή...Τι λογική είναι αυτή; Ποιος ειναι αυτός ο ηλίθιος που λέει ότι εγώ παίρνω 500, πρέπει κι ο μηχανοδηγός...-εξειδικευμένη εργασία που κουβαλάει 800 άτομα στο συρμό- θα πρέπει να παίρνει κι αυτός 800. Και να'χω 1 στις 3 πιθανότητες να στουκάρει ο συρμός ή να γίνει ο,τιδήποτε και να θρηνήσουμε παιδια...και να σκοτωθουν άνθρωποι.... Τι λογικη ειναι αυτή ρε; Ποιοι είναι αυτοί ρε; Και καλά όλοι αυτοί οι σκερβελέδες στα ΜΜΕ... Μέχρι τον Κώνστα ξεθάψανε!
-Γεωργία: Ναι, τον ειδα προχθές... Πού είναι αυτος ο άνθρωπος λέω, και τσουπ...
-Καζακης: Πού είναι; Στο ΤΑΙΠΕΔ είναι. Για να μας πει οτι παίρνουν 85.000 το χρόνο οι εργαζόμενοι στο μετρό... Το δικό του εξτρέ κοίταγε εκείνη την ώρα; Θα μου πείς, τόσο λίγα; Αλοίμονο... Το παπαγαλάκι της χρηματιστηριακής απάτης του '99-2000, που κανένας εισαγγελέας δεν τον άρπαξε από το αυτί να τον καθίσει στο σκαμνί, που θανάτωσε κόσμο και κοσμάκη τότε με το χρηματιστήριο και απλά μας έχει πει ένα "συγνώμη ...ξεγελάστηκα κι εγώ..." Ξεγελάστηκε ο Κώνστας! Το ανέκδοτο της ημέρας! Και βγήκε να μας πει για τους πλούσιους εργαζόμενους στο μετρό. Να τους πάμε λοιπόν στα 400 και να σκοτώνεται ο κοσμάκης, να καταρρέουν σήραγγες... να πάμε σε μετρό τύπου Ινδίας!

Γεωργία: Το άκουσα το πρωί και ανατρίχιασα... Πού το άκουσα... στο βήμα... Παπαχρήστος...Καλά εντάξει, αυτη ήταν εμετική εκπομπή πραγματικά... Δεν ξέρω πώς μπορεί να αντέξει κανεις να τα ακούει αυτά... Αφού φυσικά τα'ριχνε στους εργαζόμενους, είπε ότι επιτέλους, όλοι οι άλλοι έχουν υποστεί τις ίδιες μειώσεις... το λέω αυτό επιγραμματικά, διότι αυτό ακούγεται από τα παπαγαλάκια. Τους συγκεκριμένους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η κοινωνία ειναι κατά της απεργίας των εργαζομένων στο μετρό και στα ΜΜΜ... Ολοι λοιπόν, έχουν υποστεί τις ίδιες μειώσεις. Δηλαδή γιατί είναι καλύτερος ο εργοδηγός από τη νοσοκόμα που δουλεύει για 600Ε; Εγώ λίγο το αντιστρέφω. Δε λέω εγώ πόσα θα παιρνει ο καθένας. Ο καθένας κάνει μια δουλειά και πρέπει να αμείβεται σωστά για τη δουλειά που κάνει, για τις γνώσεις που έχει, και γι'αυτο που προσφέρει. Να σε ρωτήσω κάτι; Αυτή είναι η ισότητα της δημοκρατίας;

-Καζάκης: Η ισότητα του δούλου. Ποια δημοκρατία; Θα μιλήσουμε για τη δημοκρατία μετά...

-Γεωργια: Αυτή τη δημοκρατία έχει στο μυαλό του ο κ. Παπαχρήστος κι ο κάθε κ. Παπαχρήστος που αναφερεται ότι όλοι είμαστε ίσοι και γι'αυτό όλοι πρέπει να εξαθλιωθούμε; Αφού εξαθλιώνεται ένα κομμάτι της κοινωνίας, πρέπει να εξαθλιωθεί και το άλλο για να υπάρχει δικαιοσύνη;

-Καζάκης: Αυτή είναι η λογική. Η λογική Λούμπεν. Επειδή αυτοί οι αλητήριοι το μονο που ξέρουν να κάνουν ειναι να τα παίρνουν μαύρα και χοντρά από τα αφεντικά τους...και να υπηρετουν/διεκπεραιώνουν συγκεκριμένα συμφέροντα, όλοι οι υπόλοιποι, πρέπει να δουλεύουν σα ραγιάδες. Στη χειρότερη μορφή ραγιαδισμού....

και συνεχίζει με δυνατές επισημάνσεις από το 10:42 και μετά...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 26 Ιαν 2013, 11:08

Ο Καζάκης έχει δίκιο.

Και ο κόσμος δεν ξέρει τι σημαίνει ενιαίο φτωχολόγιο.

Ακόμα και οι συνάδερφοι μου στο Υπουργείο που κατηγορούν τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ λέγοντας "Εμείς δεν έχουμε ψυχή?" Δηλαδή επειδή φάγαμε εμείς τη χλαπάτσα πρέπει να τη φάνε και άλλοι?

Αγνοούν όλοι κάποιες πτυχές του θέματος που ο Καζάκης τις εντόπισε.

1. Τη χλαπάτσα του ενιαίου φτωχολογίου οι υπάλληλοι των υπουργείων κατά πλειοψηφία δεν την φάγανε εντελώς στα μούτρα αλλά τους έσκασε στο ντεκολτέ.
Αυτό συνέβη γιατί στην πλειοψηφία τους είναι ΠΕ (Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) και δεν επιτρέπεται να σκέπτονται τόσο στενά και απλοϊκά. Οι ΠΕ στο ενιαίο φτωχολόγιο πέφτουν στα "μαλακά". Όχι πολύ μαλακά αλλά σε σχέση με τους ΥΕ (ελάχιστοι στα υπουργεία) και τους ΔΕ πάνε καλύτερα.

Ο μισθός ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης) νεοεισερχόμενου είναι και η αφετηρία για τη μέτρηση όλων των μισθών. Και είναι 750 ευρωπουλάκια ΜΙΚΤΑ
Το καθαρό είναι κάτω από 500=μισθός Βουλγαρίας Πακιστάν αν αφαιρεθούν οι φόροι και τα χαράτσια πέφτει στα 200 ίσως και υπό το ΜΗΔΕΝ.

Και ο υποχρεωτικής εκπαίδευσης έχει στόμα, στομάχι, ανάγκες, οικογένεια παιδιά και αξιοπρέπεια.

Αυτή η πτυχιολαγνεία με χαλάει πολύ.
Όχι να παίρνω εγώ κάτω από 500 αλλά να ζει αξιοπρεπώς και αυτός που δεν έχει πτυχία.

1400 καθαρά για όλους. Και λίγα είναι.
Τουλάχιστον εξασφαλίζει σε κάποιον να δουλεύει ευσυνείδητα αναπόσπαστος από έξωθεν πιέσεις και να συγκεντρώνεται στη δουλειά του και στις ευθύνες του.

Η πλειοψηφία των εργαζομένων στα ΜΜΜ είναι ΥΕ και ΔΕ. Τους βάζουν τσουβαλιαστά και πατσαβουρηδόν στο ενιαίο φτωχολόγιο. Αυτό σημαίνει ότι θα παίρνουν γύρω στο 500ρικο καθαρά στην καλύτερη περίπτωση.

Τα ατυχήματα και τα στουκαρίσματα θα είναι σίγουρα στο μέλλον. Όποιος μπαίνει στα ΜΜΜ να κάνει το σταυρό του και ένα τάμα να βγεί ζωντανός.

Το 500ρι είναι χαρτζηλίκι και όχι μισθός.
Προπαντός για μία τέτοια δουλειά.

Και ο Στουρνάρας να αφήσει τις μαλακίες ότι ο μηχανοδηγός παίρνει όσα ένας καθηγητής Πανεπιστημίου ( μισθό πείνας παίρνει ο καθηγητής γύρω στα 1100-1200 καθαρά) γιατί εκείνος τρώει με 10 μασέλες και τα κωλόπαιδα του τα έχει εξασφαλίσει. Και ως οικονομολόγος είναι σκράπας και λέει απίστευτες κοτσάνες. Ο Καζάκης εντόπισε αρκετές που δείχνουν ότι αυτός ο τύπος δεν πέρασε ούτε απ έξω από πανεπιστήμιο ή αν πέρασε μας περνάει όλους για κάφρους και μας δουλεύει
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 26 Ιαν 2013, 11:19

Η Μπάστα έκανε πολύ καλή επισήμανση:
Αυτό εννοούν "ισόστητα" στη "δημοκρατία";

Δυο αποστάγματα είναι εδώ:
1/ να ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα του άλλου, όσο κι αν εξ αυτού ταλαιπωρουμαστε.
Όχι "δεν ειμαι στα ΜΜΜ, και άρα δε μίλησα"...

2/ Η "ισοτητα" και η "δημοκρατία" τους δεν πιάνει τους ίδιους. Μιλανε για εννιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο; Οι βουλευτες πού είναι; ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ δεν είναι; Ας ισχύσει και γι'αυτούς το εννιαιο μισθολόγιο που θέλουν να επιβάλλουν και μετά να μας πει ο κ. Σαμαράς οτι ο ελληνικός λαός έχει κάνει πολλές θυσίες και δε θα επιτρέψει εξαιρέσεις... Ποιος είναι αυτός που "δε θα επτρέψει;" (καλά λεει ο Καζάκης) και ποιος είναι αυτός που μας δουλεύει τόσο επαισχυντα όταν ήδη το ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ και το ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ (οπως οι προκάτοχοί του), με τους μισθους χλίδας του βουλευτικού συναφιού του.

Πάντως παιδες, παντου ακούω αγανάκτηση και ύβρεις εναντίον του συστήματος και ειδικά εναντίον της ΝΔ (και Σαμαρά) αφού είναι κυβέρνηση. Πείτε μου σας παρακαλώ, πού πάνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων και βγάζουν δειγμα που δινει προβάδισμα και καλά νούμερα σε ΝΔ και άλλους; Από ΠΟΥ το παιρνουν το δείγμα; Από τον Άρη; Μήπως φαίνεται τώρα όσο ποτέ άλλοτε, πόσο ΣΤΗΜΕΝΕΣ είναι οι δημοσκοπήσεις;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 30 Ιαν 2013, 00:28

Να βάλω αυτή τη φρεσκαδούρα να δω με ησυχία αύριο στη δουλειά.

Έχω επαφές με άτομα από το Θαλείν στην Καλλιθέα και μου λένε ότι ο Καζάκης λέει πολύ σημαντικά πράγματα αυτές τις μέρες στο ράδιο. Τα γεγονότα τρέχουν.

Κάτι λέει για τους ηγέτες της Σοβιετικής Ένωσης μετά τον Μπρέζνιεφ και πριν τον Γκορμπατσώφ που μόλις ανέβαιναν πέθαιναν. Αντρόπωφ Τσερνιέγκο
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 01 Φεβ 2013, 22:31

απο το 16:14 αναπτύσσει επιχείρημα για τα 2 κομματα της αριστεράς.
Ακούστε το.

Στο 35 και μετά, αναφέρεται στην (υπονοεί) END... (για λίγο)

ακούστε και από το 57:12 για την φτωχοποίηση της ευρωπης...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 01 Φεβ 2013, 22:39

Λυπάμαι πολύ που ο καζάκης παίρνει μια τέτοια θέση
απέναντι σε μια υπόθεση που δεν έχει ξεκαθαρίσει
και δεν έχει αποδειχθεί τίποτα.
Εκτίθεται και εκτίθεται ανεπανόρθωτα.
Χρησιμοποιεί και υιοθετεί τα ίδια επιχειρήματα με τους καθεστωτικούς
και πουλημένους χωρίς να εμφανίζει καμιά απολύτως απόδειξη.
Κρίμα.
θα μπορούσε τουλάχιστον να έχει κρατήσει μια ουδέτερη στάση.
sorry :thumbsdown:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 01 Φεβ 2013, 23:11

Κάτσε να ξεκαθαρίσει και να αποδειχθεί βρε ΙΟΝίτσα το θέμα one way or the other και μετά λυπόμαστε για τον Καζάκη... Ας αποδειχθεί θετικά και υπέρ του Ελληνισμού η όλη ιστορία και θα λυπηθούμε για τη θέση του παρέα.

Καποια πράγματα ο Αρτέμης τα επισημαινει σωστά (και παραδόξως συνάδοντας με λογικές του καζάκη), αλλά ακόμα είμαστε στα λόγια. Όσο κι αν είναι εντυπωσιακός, έντονος και δυνατός σε κάποιο σημείο ο λογος του, αυτός δεν είναι συμβόλαιο. Για μένα τουλάχιστον...
Δεν είμαι σε θέση να δεχτώ κάτι που αφορά ολόκληρο το έθνος μας, βασισμένη απλά σε λόγια. Θέλω την κλασική ρήση που λένε οι αγγλόφωνοι "put your money where your mouth is".
Άθελά μου, τα'γραψα εδώ. Θα λινκάρω και στου Σώρα το τόπικ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 01 Φεβ 2013, 23:37

Καλώς έκανες και απάντησες εδώ.
Τα λεγόμενα του Καζάκη σχολιάζουμε
και αυτό αν δεν απατώμαι είναι το νήμα του.
Και
Όχι δεν περιμένω να ξεκαθαρίσει η υπόθεση
(που βεβαίως το επιθυμώ διακαώς εννοείται ) για να λυπηθώ
με τις δηλώσεις καζάκη για το αν είναι απατεώνας ο Σωρρας η όχι.
Όχι μόνο λυπάμαι αλλά λυπάμαι και βαθύτατα.
Όπως είπα και προηγουμένως μια αδιάφορη στάση,
ουδέτερη θα μου ήταν πιο κατανοητή.

Εδώ σε αυτό το βίντεο του ο καζάκης τον κατηγορεί ευθέως
τον ειρωνεύεται και τον απαξιώνει φρικτά.
Χειρότερα και από την πυργιωτη στον Παπαδάκη.
Σαν ένας άλλος Αδωνης.
ArELa έγραψε:Κάπουα πράγματα ο Αρτέμης τα επισημαίνει σωστά (και παραδόξως συνάδοντας με λογικές του καζάκη), αλλά ακόμα είμαστε στα λόγια. Όσο κι αν είναι εντυπωσιακός, έντονος και δυνατός σε κάποιο σημείο ο λογος του, αυτός δεν είναι συμβόλαιο. Για μένα τουλάχιστον...
Δεν μπορώ να καταλάβω που συνάδουν οι απόψεις
αλλά για να το λές μάλλον θα έχεις εντοπίσει ομοιότητες.

Κανείς δεν είπε ο λόγος του οποιουδήποτε είναι συμβόλαιο.
Ούτε καν του Καζάκη.
Όλοι ρίχνουν τις ιδέες και τα όπλα τους στο τραπέζι.
Σκληρό πόκερ φαίνεται να παίζουν οι παίκτες.
ArELa έγραψε:Δεν είμαι σε θέση να δεχτώ κάτι που αφορά ολόκληρο το έθνος μας, βασισμένη απλά σε λόγια.

Δηλαδή του καζάκη και όποιου άλλου Καζάκη
και όχι μόνο, τι παραπάνω έχουν από απλά λόγια.

Ο σωρράς πρίν από λίγο καιρό είπε οτι αν είμαι απατεώνας να με κρεμάσουν στο σύνταγμα.
Σήμερα το προεκτείνει και λίγο παραπάνω.
Η έμενα Η αυτοί, γιατί κάποιος θα κρεμαστεί δεν υπάρχει αμφιβολία.

Τέλος πάντων εγώ βαρέθηκα να ακούω κατηγορίες για τον Σωρρα
χωρίς αποδείξεις.
Αν είναι απατεώνας ας μας το αποδείξουν. Όλοι.
Ο Καζάκης ακόμα περισσότερο μιας και έχει διαχωρίσει την θέση του
από τους άλλους, ως πολέμιος τους.
ArELa έγραψε:Θέλω την κλασική ρήση που λένε οι αγγλόφωνοι "put your money where your mouth is".

Και εγώ όσον αφορά τον Καζάκη θα ήθελα την κλασσική πράξη
"καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς".

Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 02 Φεβ 2013, 08:53

ION 4ever έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω που συνάδουν οι απόψεις
αλλά για να το λές μάλλον θα έχεις εντοπίσει ομοιότητες.
Αν όντως δεν μπορείς να καταλάβεις, τότε δεν ακους καθολου καζάκη (τελευταία τουλάχιστον..)
Οι θέσεις τους για την μπινιά που παίζει στο σύστημα, (καθώς και για τη Γερμανία) είναι πανομοιότυπες. Γενικά υπάρχουν στιγμες που νομιζω πως ο αρτέμης κάνει copy paste ρε παιδακι μου...
Ίσως γι'αυτό κι ο Λαμπράκης έκανε προσπαθεια προσέγγισης προς το ΕΠΑΜ το πάλαι ποτέ και είπε ότι έχει επαφές με Καζάκη, πράγμα βέβαια που ο δεύτερος αρνήθηκε-διέψευσε μετά βδελυγμίας.
ION 4ever έγραψε:Όχι δεν περιμένω να ξεκαθαρίσει η υπόθεση
(που βεβαίως το επιθυμώ διακαώς εννοείται ) για να λυπηθώ
με τις δηλώσεις καζάκη για το αν είναι απατεώνας ο Σωρρας η όχι.
Εκεί διαφέρουμε. Προσωπικά αισθάνομαι ότι το οφείλω και στον εαυτο μου
και στα λογικά μου
να περιμένω "να φανεί" που λέμε. Δεν στρέφομαι εναντίον κανενός. Κατανοώ γιατί ο καζάκης είναι απόλυτος στη βάση του, καταλαβαινω κι εσένα που δε θέλεις να είσαι. Εγώ βρίσκομαι κάπου ενδιάμεσα.
ION 4ever έγραψε:Όπως είπα και προηγουμένως μια αδιάφορη στάση,
ουδέτερη θα μου ήταν πιο κατανοητή.
Ένας άνθρωπος που έχει πει ότι θα δώσει και τη ζωή του για να αποτρέψει αυτό που γινεται στην πατρίδα και το λαό της, δεν είναι δυνατόν να "κρατήσει αδιάφορη στάση" όπως λες...
ION 4ever έγραψε:Εδώ σε αυτό το βίντεο του ο καζάκης τον κατηγορεί ευθέως
τον ειρωνεύεται και τον απαξιώνει φρικτά.
απομαγνητοφωνώ το επίμαχο κομμάτι: (πριν πλακωθώ στη δουλειά πάλι)

Γεωργία: "... Γίνεται πιο επίκαιρο παρα ποτέ αυτό που έχεις θέσει. Το ερώτημά μας τώρα πλέον σ'αυτή τη φάση...- διότι παιδιά και κυβερνητικούς βουλευτές να ακούσετε, θα συμφωνήσετε μαζί τους στις διαπιστώσεις. Στις διαπιστώσεις, τα ίδια μας λένε κι αυτοί. Οπως σας μιλάω εγώ, μιλάει και ο κύριος Χ. Το θέμα είναι στο τι προτείνουν

Καζάκης: Έχεις δίκιο. Και πολύ περισσότερο σήμερα, γιατί κυκλοφορούν απατεώνες άνευ προηγουμένου. Δεν εννοώ μόνο εκείνους που εμφνίζονται όπως αυτός το καματερό..με το νερό του καματερού. Να σας πώ πού έχω τα 600 δις να σας λύσω το πρόβλημα... Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος για να το πιστέψει αυτό το πράγμα; Δεν μπορώ να καταλάβω το βαθμό ηλιθιότητας...

Γεωργία: Απελπισμένος; Λες η απελπισία να οδηγεί σε αυτού του είδους...

Καζακης: Μα ΤΟΣΟ; Εδώ ειναι συνδυασμός απελπισίας με ηλιθιότητα...Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν του κοστίζει προσωπικά.
Το να έχεις καρκίνο ας πούμε και να πιστεύεις στο γαλάζιο σκορπιό, το καταλαβαίνω, γιατί είσαι σε τερματική φάση και πεθαίνεις, οπότε πας να αρπαχτεις από οπουδηποτε (δική μου σκέψη εδώ: ατυχες το παράδειγμα, γιατι κι ο απελπισμένος στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή πεθαίνει επισης και επίσης πάει να πιαστει από οπουδήποτε...) Αλλά το να σου'ρχεται και να σου λέει έχω 600 δις να σου λύσω το πρόβλημα... κάπου εδώ τα έχω...

Γεωργία: σε κάτι βαλίτσες.

Καζάκης: Κάπου μωρέ, ναι...ψιλά, έτσι; όπως τα 800Ε που βρήκαν στην κα. Κανέλλη και τα κλέψανε...ή τα 700.000 Ε που βρήκαν στον Λαυρεντιάδη... κάτι ψιλά...

Αυτά είπε για το θέμα. Δεν τον είδα να καθυβρίζει τον Αρτέμη. Ειρωνεία και απαξια, ναι είδα, αλλά δεν μπορώ να στραφώ εναντίον του γι'αυτο, απ'τη στιγμή που όντως δεν υπάρχουν απτές αποδειξεις για όλο αυτό που προτάσσει ο Αρτέμης. 'Οπως διαπιστώνουμε, η σκληρή κριτική δεν εστιάζεται τόσο στον Αρτέμη, όσο σ'αυτούς που πιστεύουν ότι υπαρχει ζωντανός με σάρκα και οστά που παραδίδει 600 δις για την Ελλάδα ρε γμτ... και μάλιστα τα παραδιδει χωρίς να μπορεί να τα ξανασηκώσει κλπ κλπ...

Μπορεί όντως να έκανε μηνύσεις σ'όλη τη βουλή. Το ότι δεν υπήρξε αντίδραση των πολιτικών "καμαριών" σ'αυτό, οφειλεται στην πληρη ασυλία τους, με βάση την οποία, ο Αρτέμης απλά θα τους κλάσει τους γεννητικους αδένες μ'αυτές τις μηνύσεις... Άρα ο σκεπτικιστής μπορεί να θεωρησει αυτό το πράγμα κίνηση εντυπωσιασμού... Από την άλλη, όσον αφορά το αστρονομικό ποσό των 600 δις, μου κάνει περισσότερο "επιστημονικη φαντασία" ακόμα... Ίσως να έχει κάποια λογικη το να λέει πως είναι "δεσμευμένα" και δεν μπορεί πλεον ουτε ο ιδιος να τα πάρει...(δεν τα ξερω αυτά, μπορεί να ισχυει) Αυτο που δεν βρίσκω τόσο λογικό, είναι η αδυναμια του να παρουσιάσει ένα ρημαδιασμένο αυθεντικό χαρτί που να αποδεικνυει ότι έγινε αυτή κατάθεση αυτών των χρημάτων η ομολόγων "στο λογαριασμό της ελληνικής δημοκρατίας" όπως λέει, πράγμα το οποίο θα βούλωνε στόματα και θα κινουσε και στους πιο μεγάλους σκεπτικιστές (βλ. καζακη) κάποιο είδος ενδιαφέροντος γι'αυτή την ιστορία... Κατι παρουσιασε ο λαμπράκης, αλλά αποδείχθηκε πλαστό...

Η συλλογιστική που με κάνει να στέκομαι επιφυλακτική, ΔΕΝ ειναι απότοκο της θέσης του καζάκη, αλλά αποτέλεσμα δικών μου διεργασιών. Μπορεί να ειναι απλοϊκη, χωρις στοιχεια και ιδιαιτερη γνώση στα οικονομικά, αλλά ειναι και απλή και έχει λογική που δεν αντικρούεται. Σκύψε λοιπόν πάνω σ'αυτή για λίγο αν θες και σκέψου:

ΑΝ ηταν όντως αυθεντικο, ή αν τέλος πάντων δεν ειχαν οι ΗΠΑ (εννοώ οι αόρατες δυνάμεις πίσω απ'τις ΗΠΑ) επιλογή παρά να δώσουν αντίκρυσμα στα ομόλογα που διατεινεται η END ότι έχουν αυτή την αξία, οι κύριοι θα'ταν τώρα πεθαμένοι και θαμμένοι και δε θα τους είχαμε "γνωρισει" καν. Υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα για την Ελλάδα και δεν πιστεύω οτι η υπερδύναμη της ελίτ θα επέτρεπε σε κανεναν (και δη σε κάποιους που βγαίνουν και μιλάνε ανοιχτά) να αλλάξει την πορεία που θα κατέληγε στο επιθυμητό γι'αυτήν αποτέλεσμα. ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή και να αλλάξει την προδιαγεγραμμένη και προσχεδιασμένη εξέλιξη της πορείας της Ελλάδας μας...
ION 4ever έγραψε:Δηλαδή του καζάκη και όποιου άλλου Καζάκη
και όχι μόνο, τι παραπάνω έχουν από απλά λόγια.
ION 4ever έγραψε:Κανείς δεν είπε ο λόγος του οποιουδήποτε είναι συμβόλαιο.
Ούτε καν του Καζάκη.
Όλοι ρίχνουν τις ιδέες και τα όπλα τους στο τραπέζι.
Σκληρό πόκερ φαίνεται να παίζουν οι παίκτες.
1/ο Καζάκης δεν έταξε 600δις, τα προτάγματά του πρότεινε μόνο μαζι με
τροπους αγωνα και τροπους που θα μπορούσαμε να βγούμε απ'αυτον τον εφιάλτη...
Όλα αυτα ΦΥΣΙΚΑ αναπτύσσονται με το λόγο, ο οποιος βασίζεται σε γνώση και στοιχεία μέσα από την οποία (και τα οποία) στηριζει και αποδεικνύει του λόγου του το αληθες.

2/ Συμφωνώ λοιπόν πως όλοι ρίχνουν ιδέες-όπλα στο τραπέζι με τις οποίες παίζεται δυνητικά και "σκληρό πόκερ" οπως λες... ο καζάκης απλά υποστηρίζει πως τα "όπλα" του Αρτέμη είναι "άσφαιρα", και μέχρι ν'αποδειξει (ο Αρτέμης) το ικανό και ατόφιο των πυρομαχικών του, δεν μπορώ να ψεξω τον καζάκη για τον ισχυρισμό του.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 02 Φεβ 2013, 13:26

Ο Καζάκης μολις ανέβασε αυτό στο facebook
Το διεθνές στίγμα της Ελλάδας ως κράτους παρία…

Τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι η Ελλάδα ψήφισε αποχή από το ψήφισμα της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για την καταδίκη του ναζισμού; Κι όμως είναι αλήθεια. Όσοι από εσάς έχετε συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση έχει περιέλθει η Ελλάδα, η πληροφορία αυτή δεν πρέπει να σας κάνει εντύπωση. Η Ελλάδα σήμερα έχει μετατραπεί από την ευρωένωση και την τρόικα σ’ ένα απόλυτα ολοκληρωτικό κράτος που χρησιμοποιείται από τις «δάνειες δυνάμεις» του κ. Παπανδρέου για να εξοντωθεί μαζικά ο ελληνικός λαός.

Ο σύγχρονος φασισμός καθεστωτική πρακτική και ιδεολογία στην Ελλάδα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 02 Φεβ 2013, 13:43

Καταλαβαίνω τις τοποθετήσεις σου.
Εν μέρει είναι και δικές μου καθώς το πράγμα
είναι ακόμα αδιευκρίνιστο.

Τα περί αλήθειας η όχι του Σωρρα
ας τα αφήσουμε για το νήμα του σωρρα.
Εγώ εδώ μένω στα του Καζάκη
και την στάση που κρατάει στα περί Σωρρα.

Από την στιγμή λοιπόν που εγώ προσωπικά είμαι διατεθειμένη
να δώ που το πάνε, πως θα το τραβήξουν
και ποιες μεθόδους ακολουθούν
και είμαι προδιατεθειμένη θετικά
(τουλάχιστον μέχρι να έρθει στο φως, κάτι)
Θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον (το λιγότερο)
λυπηρό να βλέπω ανθρώπους σαν το Καζάκη,
δηλαδή ανθρώπους που απαξιώνουν το σύστημα,
να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για μια υπόθεση
που δεν έχει κλείσει και που τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη.

Δεν χρειαζόταν να απομαγνητοφωνήσεις το κείμενο
και να ακούω ξέρω και ελληνικά καταλαβαίνω
και αντίληψη έχω για να καταλάβω το ύφος...

Αλλά... οκ ο κάθε ένας μας έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά
και τα δικά του κριτήρια....
Τα δικά μου συχνά πυκνά βασίζονται
σε μικρές αμελητέες λεπτομέρειες.
Μια εξ΄αυτών αφορά και αυτή την στάση του καζάκη
που με απογοήτευσε.

Με χάλασε και με χάλασε πολύ.
(τα έγραψα παραπάνω, μην τα ξαναγράφω)

Αλλά... life goes on...
ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον
και άλλα πολλά.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 02 Φεβ 2013, 20:07

ΑΝ ηταν όντως αυθεντικο, ή αν τέλος πάντων δεν ειχαν οι ΗΠΑ (εννοώ οι αόρατες δυνάμεις πίσω απ'τις ΗΠΑ) επιλογή παρά να δώσουν αντίκρυσμα στα ομόλογα που διατεινεται η END ότι έχουν αυτή την αξία, οι κύριοι θα'ταν τώρα πεθαμένοι και θαμμένοι και δε θα τους είχαμε "γνωρισει" καν. Υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα για την Ελλάδα και δεν πιστεύω οτι η υπερδύναμη της ελίτ θα επέτρεπε σε κανεναν (και δη σε κάποιους που βγαίνουν και μιλάνε ανοιχτά) να αλλάξει την πορεία που θα κατέληγε στο επιθυμητό γι'αυτήν αποτέλεσμα. ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή και να αλλάξει την προδιαγεγραμμένη και προσχεδιασμένη εξέλιξη της πορείας της Ελλάδας μας...
Σόρρι, αλλά αυτό είναι παραίτηση και αναγνώριση της παντοδυναμίας του εχθρού, άρα ΣΙΓΟΥΡΗ ΗΤΤΑ! Αν πίστευα προσωπικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να παλέψω, θα πήγαινα όντως ν' αυτοκτονήσω! Για καθίστε, βρε παιδιά! Τι γίνεται δω χάμω;;;

Και του Καζάκη δηλαδή του "επιτρέπουν" να μιλάει; ΆΡΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ! Πάντως τα τηλέφωνά του δεν τα μπλοκάρουν για να μην μπορεί να δώσει συνέντευξη.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ που αφορούν σε Ελληνα που δείχνει να διακινδυνεύει το λιγότερο την ελευθερία του, ή έστω την αξιοπρέπειά του (καλά αυτή του την πατάνε κατι Καζάκηδες τελικά...) το περισσότερο τη ζωή του... ΑΙΣΧΟΣ!!! Ή μάλλον λάθος κάνω. Δεν κρίνει τον ίδιο τον Σώρρα, αλλά ανθρώπους ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ, σαν εμένα, την ΙΟΝ κι όποιον άλλον βλέπει αλλιώς το θέμα Σώρρα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΩΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!

ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ όποια κι αν είναι η κατάληξη της υπόθεσης Σώρρα! :punch:
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 02 Φεβ 2013, 20:42

madam frou frou
very well said :respect:
προσυπογράφω!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 03 Φεβ 2013, 00:47

Mantam Froufrou έγραψε:Σόρρι, αλλά αυτό είναι παραίτηση και αναγνώριση της παντοδυναμίας του εχθρού, άρα ΣΙΓΟΥΡΗ ΗΤΤΑ! Αν πίστευα προσωπικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να παλέψω, θα πήγαινα όντως ν' αυτοκτονήσω! Για καθίστε, βρε παιδιά! Τι γίνεται δω χάμω;;;
Ποιο ακριβώς είναι σίγουρη ήττα; Μίλησα για κίνηση αιφνιδιασμού που θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή. Και άρα, να φέρει και μια πολυπόθητη νικη για το λαό επιτέλους. Αυτό όμως, θέλει συντονισμό, ΕΝΟΤΗΤΑ, απόλυτη μυστικότητα, και προσεκτικό σχεδιασμό (ό,τι κάνουν και οι σατανολαμογιάρηδες δηλαδή). Δε θέλει ηττοπάθεια και σε καμία περίπτωση δεν αναγνώρισα ήττα. Σε καμία περίπτωση όμως... Απλά ΞΕΡΩ πώς λειτουργούν, πώς δρουν και πως παίζουν το παιχνίδι και ακριβώς όπως το λέω το παιζουν. Αν πας να παρεμποδίσεις (και μάλιστα ανοιχτά) τις σχεδιάρες τους, θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι κι αυτό ειναι μαθηματικά βέβαιο. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες περιπτώσεις για δειγματοληψία. Θα κόλωναν σε Έλληνα ασήμαντο γι'αυτους ανθρωπάκι;
Οι λύσεις πάντα υπάρχουν και αγώνας δε σημαίνει ορμάμε με το κεφάλι και βαράμε ό,τι λάχει, γιατί συνήθως σε τέτοια περιπτωση μας το βαράνε αυτοί το κεφάλι και πέφτουμε ξεροί.
Mantam Froufrou έγραψε:Και του Καζάκη δηλαδή του "επιτρέπουν" να μιλάει; ΆΡΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ! Πάντως τα τηλέφωνά του δεν τα μπλοκάρουν για να μην μπορεί να δώσει συνέντευξη.
1/ υπάρχουν αρκετές εκπομπές ήδη στον ΑΡΤ, σε πολλές από τις οποίες γίνονται φανερά και επιτυχώς διακοπες στον ήχο. Αυτο διαπιστώνεται ευκολα και στα βιντεο των εκπομπών που έχουν ανέβει.

2/ Όσο για την ελευθερία έκφρασής του... μάλλον έχεις χάσει επεισόδια ως προς το τι παίχτηκε στο Ράδιο 9 κι εφυγε νύχτα. Η ουσια είναι πως όσο περναει από το χέρι τους, ΔΕΝ του επιτρέπουν να μιλάει. Τουλάχιστον όχι στα μεγάλα κανάλια και στα μεγαλοραδιόφωνα, απ'όπου αφανιστηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Αν δεν έχουν ασκήσει πλήρη φιμωση, ειναι γιατί δεν θέλουν να τον ηρωοποιήσουν... έχει γινει ήδη αρκετά γνωστός ως "περιοδεύων", κι αν τώρα δεν έχει ποσοστό άξιο λογου (να'ναι καλά και τα όποια μαγειρέματα, αλλά και τα λάθη του ιδιου σε εκλογικες αναμετρήσεις) -αν τον έκαναν "ήρωα", θα ανέβαινε άρδην, πράγμα που δεν θέλουν με τιποτα, αφου ο τυπος γι'αυτούς είναι loose cannon και δυνητικά μεγάλη ζημιά.

Υπάρχουν βέβαια μικροκάναλα και μικροσταθμουδάκια, τα οποία ακόμα τον φιλοξενουν, αλλά ο ΓΑΠ μερίμνησε "δημοκρατικότατα" και για τα ΜΜΕ, πριν την κάνει για Πανεπιστημιάδες... Κάποια στιγμή (σύντομα αν δεν αλλάξουν τα πράγματα) θα τα δεις ΟΛΑ τα ΜΜΕ (όσα θ'απομείνουν) υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών παγκοσμιοποιητων και τότε θα σιγήσουν όλες μα όλες οι φωνές (όχι μονο του Καζάκη) που δεν θα ψελνουν το "πολιτικώς ορθό" τροπάρι τους.

Για τον Σώρρα, όπως ειπε και η ΙΟΝ καλυτερα να συζητηθεί ό,τι είναι να συζητηθει στο δικο του τοπικ. Εγώ ό,τι είχα να πω για το θέμα αυτό, το είπα και ο νοων νοείτω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 03 Φεβ 2013, 01:15

Βικάκι:

1. Αν αυτό που έκανε δεν το θεωρείς ΑΝΑΤΡΟΠΗ τι να πω... Τι θα θεωρούσες ανατροπή δηλαδή;;; Εσύ δεν ξαφνιάστηκες; Γιατί θεωρείς ότι κι εκείνοι δεν ξαφνιάστηκαν;;;
2. Αυτό που περιγράφεις για τον Καζάκη, ότι τον έχουν φιμώσει κλπ, ισχύει και για τον άλλον. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στους άντρες είναι ότι ο ένας ΚΡΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΔΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, επειδή του ΦΑΙΝΕΤΑΙ παράλογο να υπάρχουν τόσα λεφτά συγκεντρωμένα σε μια ομάδα ή έναν άνθρωπο, ενώ ο άλλος δεν μιλάει βρώμικα για άλλους Έλληνες που κάνουν "αγώνα".
3. Δεν είναι δυνατόν να θεωρείς ότι ξέρεις τι παίζει από πίσω. Κανείς μας δεν ξέρει. Το αν τον θεωρούν τον έναν ή τον άλλον loose cannon (τον Καζάκη) ή ασήμαντο ανθρωπάκι (Σώρρα) είναι δικές σου εκτιμήσεις, και προφανώς δεν ΞΕΡΟΥΜΕ ποιον θεωρούν ασήμαντο και ποιον σημαντικό.
4. Ο πόλεμος, τουλάχιστον ο επιτυχημένος, έχει και κρυφές κινήσεις και φανερές, και ΠΟΤΕ δεν ξέρεις ποιες ήταν πραγματικές και ποιες όχι, μέχρι τη λήξη του πολέμου. Είμαστε πολύ λίγοι και μικροί για να ξέρουμε -χωρίς να γνωρίζουμε τις κινήσεις ούτε του εχθρού μας ούτε του Σώρρα- ποιος κάνει τι. Και είμαστε πολύ δειλοί, αν θεωρούμε (κι εκεί πήγαινε η ΣΙΓΟΥΡΗ ΗΤΤΑ) πως μια ομάδα ανθρώπων, αν είναι σωστά οργανωμένη, δεν μπορεί να νικήσει ένα ανήμερο θεριό. Έχει γίνει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ειδικά όταν το ανήμερο θεριό έχει φτάσει στο απόγειο της ασυδοσίας. αποτελεί ΚΑΝΟΝΑ ιστορικά αυτό, και το σύστημα αυτή τη στιγμή ακριβώς εκεί βρίσκεται. Αρκεί να ξέρει μια ομάδα ΠΩΣ θα το χτυπήσει. Τους δίνουμε (στο σύστημα) μεγαλύτερη δύναμη απ' όση έχουν πραγματικά, και η αλήθεια είναι πως πάντα αυτό κάναμε, γιατί σ' αυτό ακριβώς στηρίζονταν, στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ πίστη στη δύναμή τους, η οποία στηρίζεται σε ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ!!!

Άρα, με ποια λογική έχουμε βγάλει πόρισμα για τον έναν, και με ποια δεχόμαστε σαν κάτι απλό και ασήμαντο το ότι κάποιος υποτίθεται αγωνιστής μιλάει έτσι για έναν άνθρωπο (και όσους έχουν αποφασίσει να τον ακούσουν), λες και μιλάει για ζώα; Αυτό από μόνο του εμένα... την ηλίθια, με κάνει να τον παρακολουθώ με μεγάλη υποψία, γιατί έτσι μιλάνε όσοι νιώθουν απειλημένοι (μήπως ήθελε την πρωτοκαθεδρία στον "αγώνα" ή μήπως παίζει συγκεκριμένο ρόλο; ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΛΕΟΝ). Και πάντως θα 'πρεπε να κάνει όσους παρακολουθούν τη δράση του να απορούν το ΛΙΓΟΤΕΡΟ! Για να μην πω να ΘΥΜΩΝΟΥΝ! Η εποχή των "έξυπνων" Ελλήνων έχει περάσει προ πολλού. Οι μόνοι ηλίθιοι έλληνες είναι αυτοί που επιμένουν να δίνουν δύναμη με την ψήφο τους στα γνωστά καθάρματα. Όλοι οι άλλοι είναι δυνητικά επαναστάτες και ολοι τους είναι πατριώτες. Ο κος Καζάκης και ο κάθε κος Καζάκης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ! Ούτε θα μας πει σε ποιον θα δώσουμε μια ευκαιρία! Αρκετά με τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ και τους ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ!!! Να πάει να κάνει κριτική στο σπίτι του και να πει ηλίθια τη γυναίκα και τα παιδιά του αν γουστάρει (αν έχει)! Εδώ είναι σπίτι ΜΑΣ και όχι τσιφλίκι του! Και έχουμε φάει μια χαρά σκατά για να έχουμε δικαίωμα να επιλέγουμε ποιον θα ακούσουμε. Αρκετά με τους φασίστες! Την ιδια τακτική ακολουθεί με τα ΜΜΕ και τον εχθρό μας. Μειώνουμε για να εξαφανίζουμε όποιον δεν μπορούμε να πολεμήσουμε κατάφατσα!

Δεν γίνεται να κόψω, όπως καταλαβαίνεις, στη μέση αυτό το μήνυμα, γιατί δεν αφορά ξεκάθαρα τον Σώρρα, αλλά την αισχρή συμπεριφορά του Καζάκη, και αυτό το νήμα είναι δικό "του".

ΥΓ σταματάω εδώ, γιατί αρκετά χαλάσαμε το μέσα μας για την πάρτη του. Όποιος θέλει να παίρνει έγκριση για το ποιον θα επιλέγει να ακούει, ας περιμένει από τον Καζάκη να του πει. Αν σεβόμουν τον Καζάκη και τον παρακολουθούσα, θα του έστελνα ένα ωραίο μήνυμα να ζητήσει συγγνώμη από τους ανθρώπους που προσέβαλλε με τα λόγια και την στάση του. Για να συνεχίσω να έχω λόγο να τον σέβομαι και να τον παρακολουθώ. Αλλά αυτό θα το έκανα εγώ και εφόσον θα ασχολιόμουν από πριν μαζί του. Και δεν ασχολούμαι. Άσε που καμιά φορά γίνομαι υπερβολική... Οπότε μη μου δίνετε σημασία. Συνεχίστε σαν να μην έγινε τίποτα. Ή χειρότερα, συνεχίστε σαν να φέρθηκε σωστά...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 03 Φεβ 2013, 02:11

Mantam Froufrou έγραψε:1. Αν αυτό που έκανε δεν το θεωρείς ΑΝΑΤΡΟΠΗ τι να πω... Τι θα θεωρούσες ανατροπή δηλαδή;;; Εσύ δεν ξαφνιάστηκες; Γιατί θεωρείς ότι κι εκείνοι δεν ξαφνιάστηκαν;;;
Τι έκανε ποιος που έπρεπε να θεωρησω ανατροπη;

Δεν ξαφνιάστηκα πάντως με τίποτα.
Mantam Froufrou έγραψε:2. Αυτό που περιγράφεις για τον Καζάκη, ότι τον έχουν φιμώσει κλπ, ισχύει και για τον άλλον. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στους άντρες είναι ότι ο ένας ΚΡΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΔΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, επειδή του ΦΑΙΝΕΤΑΙ παράλογο να υπάρχουν τόσα λεφτά συγκεντρωμένα σε μια ομάδα ή έναν άνθρωπο, ενώ ο άλλος δεν μιλάει βρώμικα για άλλους Έλληνες που κάνουν "αγώνα".
Εμένα δε μου φαινεται παράλογο να υπάρχουν τοσα λεφτά. (Μακάρι να διάβαζες πιο προσεκτικά τι ειπα). Αυτό που μου κάνει παράλογο, είναι το να υπάρχουν πράγματι τόσα λεφτά (ή αντίκρυσμα στις μετοχές) και οι σκοτεινές δυναμεις να επιτρέπουν τη χρήση-διακίνησή τους! Απλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να παίξει κάτι τέτοιο. Δε θέλει και πολυ νιονιό για καταλάβει κανεις γιατί δεν το πιστεύω.

Τους κινούντες τα νήματα δεν τους ενδιαφέρει το χρήμα, τους ενδιαφέρει πρώτον ο αφανισμός της Ελλάδας και του λαού της και δεύτερον, τους ενδιαφέρει η λεηλασια του πλουτου της, δεδομενου πως ΞΕΡΟΥΝ ότι το χρήμα που κυκλοφορει σημερα παγκοσμίως ειναι αέρας κοπανιστός.

Αν το χρήμα ήταν υπαρκτό, και ετιθετο στη διάθεση της Ελλάδας, δε θα'χαν την πρόφαση του "χρέους" για να μας κάνουν αυτό που κάνουν τώρα... ΓΙ'ΑΥΤΟ δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο χρήμα κι αφήνουν τον Σώρρα να παιζει τις κουμπάρες. Αν υπήρχε τόσο χρήμα, ο Σώρρας δεν θα προλάβαινε ουτε κιχ να κάνει, όχι να ενημερώσει το πανελλήνιο... ΑΥΤΟ λέω. Δεν απαιτώ να δεχτεί κανείς τη συλλογιστική μου, αλλά αξιώνω να την καταλάβει εφ'όσον καταπιάνεται μ'αυτήν. Είναι απλή άλλωστε. Αν την καταλάβει και πάλι διαφωνεί και θέλει διαλογο επ'αυτής, περιμένω έρεισμα/αντεπιχείρημα για τη διαφωνία του πάνω σ'αυτο που λέω εγώ, κι οχι πάνω σε κάτι άλλο... Αυτό το έρεισμα/αντεπιχείρημα , συγνώμη, αλλά δεν το είδα.

Όπως και να'χει, αυτή είναι η γνώμη μου.. Αν τελικά παιχτεί το πόκερ και τους τη φέρει "νομίμως" κι όλας ο Σωρρας, κι αποδειχθεί το χρήμα υπαρκτό, τότε είμαι εγώ η παράλογη , θα σταθώ διορθουμενη και θα ζητησω ταπεινά συγνωμη για τη δυσπιστια μου. Αλλά ειναι τόσο χλωμή κι απόμακρη αυτη η πιθανότητα, που μη βαστάς την ανάσα σου να ζητάω συγνώμη γι'αυτο το συγκεκριμένο. :wink:
Mantam Froufrou έγραψε:2. Αυτό που περιγράφεις για τον Καζάκη, ότι τον έχουν φιμώσει κλπ, ισχύει και για τον άλλον.
Μα το ανέφερα ακριβώς διότι προτάχθηκε ότι ισχύει για τον άλλον! Είπα δηλαδη ότι αυτο που περιγράφεις για τον Αρτέμη, ισχύει και για τον Καζάκη.

Ειλικρινά δεν κάνω διαγωνισμό ανδρείας/αξιοπιστίας μεταξύ των δύο. Δε θα μπω στη λογικη του ποιος ειναι ο καλυτερος εδώ. Τυχαίνει η οπτική μου (για το συγκεκριμένο θέμα) να συγκλίνει σ'ένα μέρος της με αυτη του Καζάκη, χωρίς να σημαίνει ότι τον θεωρώ αλάθητο η καθόλα σωστό στις αντιδράσεις του σε ό,τι αφορά αυτό το θέμα. Θεωρώ λάθος την απαξια που βάζει προς τον σώρρα, end λαμπράκη κλπ., και λάθος να αποκαλεί πανηλίθιους όσους τον ακούνε κι έχουν κάποιες προσδοκιες απ'αυτόν. Αντί γι'αφορισμούς, μπορούσε κάλλιστα να αντικρούσει με στοιχεια και δεδομένα που δε δεχονται αμφισβήτηση.
Mantam Froufrou έγραψε:3. Δεν είναι δυνατόν να θεωρείς ότι ξέρεις τι παίζει από πίσω.
Το τι παίζει από πισω, δεν ισχυρίστηκα πως το ξέρω. Όμως, επίτρεψέ μου (μελετώντας τους πάνω από 14 χρονια τώρα) να πιστεύω πως ξέρω την ψυχολογία των ψυχοπαθάκηδων της ελίτ, και τη νοοτροπία τους στο χειρισμό πολλών παρεμφερών θεμάτων. Κι αν δε μπορείς να το δεχτείς αυτό, καλή καρδιά. ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ειδικά, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.
Mantam Froufrou έγραψε:Το αν τον θεωρούν τον έναν ή τον άλλον loose cannon (τον Καζάκη) ή ασήμαντο ανθρωπάκι (Σώρρα) είναι δικές σου εκτιμήσεις, και προφανώς δεν ΞΕΡΟΥΜΕ ποιον θεωρούν ασήμαντο και ποιον σημαντικό.
δικές μου εκτιμήσεις όχι για Καζάκη και Σώρρα, αλλά για τον τρόπο που τους αντιμετωπίζουν, ναι. ΕΚΤΙΜΩ πως κάπως έτσι τους αντιμετωπιζουν.
Δε σ'εμποδίζει κανεις βέβαια, να με βγάλεις και σ'αυτό λάθος, :P απο τη στιγμή που εκφράζω εκτίμηση η οποία δεν μπορεί να αποδειχθεί (ακόμα τουλάχιστον). Σ'αυτές τις περιπτώσεις απλά λέω στωικότατα: Ο χρόνος θα δείξει. :wink:
Mantam Froufrou έγραψε:Τους δίνουμε (στο σύστημα) μεγαλύτερη δύναμη απ' όση έχουν πραγματικά, και η αλήθεια είναι πως πάντα αυτό κάναμε, γιατί σ' αυτό ακριβώς στηρίζονταν, στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ πίστη στη δύναμή τους, η οποία στηρίζεται σε ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ!!!
Τη δύναμη ΔΥΣΤΥΧΩΣ τους την έχουμε δώσει προ πολλού και τώρα έχουν τη "λεβεντια" να θεωρουν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να μας εξοντώσουν. Πιστεύω ακράδαντα πως οσο θα πετυχαίνουν στο "διαίρει" και όσο θα'μαστε σκόρπιοι και διχασμένοι (συνολικά ως λαός μιλάω) όπως ακριβώς το επιδίωξαν, όσο θα'μαστε ασυντονιστοι και ασόβαροι (στην κρίση μας για ΟΛΟΥΣ αυτούς) η δύναμή τους θα είναι τερατώδης, όχι απλά μεγαλύτερη... Η δύναμή μας είναι δυο πράγματα: Να εμπεδώσουμε (γιατί τραβάμε όλοι ενίοτε άρνηση, κι εγώ κάποιες στιγμές παράνοιας ) τις πραγματικές τους προθεσεις και να κάνουμε πράξη το "η ισχύς εν τη ενώσει". Όσο μαλακιζόμαστε και κωλυσιεργούμε σ'αυτά τα δυο, ο λαμός μας θα πιέζεται όλο και πιο ασφυκτικά κάτω απ'τη μπότα τους.

Άντε καλό ξημέρωμα. Αύριο θα τα δούμε και θα τα κανουμε ολα καλυτερα. :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 03 Φεβ 2013, 10:01

Ο Καζάκης με την επίθεση στο Σώρρα μοιάζει να δίνει κλωτσιά στην καρδάρα με το γάλα που με τόσο κόπο μάζεψε τόσα χρόνια.

Δε λέω να τον πιστέψει, να τον χειροκροτήσει, ούτε να συνεργαστεί μαζί του.

Αλλά να κρατήσει απόσταση, να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και να εκμεταλλευτεί κατάλληλα την αλλαγή στις συνειδήσεις που θα μπορούσε να φέρει ο Σώρρας όποιος και αν είναι ότι και αν είναι.

Δημιουργήθηκε ένα ψεύτικο χρέος που συσσωρεύτηκε και ποτίστηκε και έβγαλε φύλλα και κλαδιά και έγινε τέρας.

Μάλλιασε η γλώσσα του να λέει και να λέει. Να κάνει ιστορικές αναδρομές για το πως γεννήθηκε και μεγάλωσε αυτό το χρέος.

Λιώνει τις σόλες του να γυρίζει και να τα λέει.

Αλήθεια λέει. Έχει στοιχεία και τεκμηριώνει σωστά αυτά που λέει.

Αλλά ποιος τον ακούει?
Υπάρχουν πολλοί που τον ακούνε και τον πιστεύουν αλλά όλοι δεχόμαστε ένα τσουνάμι παραπληροφόρησης που στοχεύει στο υποσυνείδητο και είναι "ευκολοχώνευτη"

Που πήγαν τα λεφτά? Κάποιος ταφαγε, Ποιός ταφαγε? Μαζί τα φάγαμε. Όχι χοντρέ δεν τα φάγαμε μαζί εσύ τα έφαγες και τα έχεις στην κοιλάρα σου γίνανε κουράδες. Λεφτά υπάρχουν. Λεφτά υπήρχαν αλλά τώρα δεν υπάρχει σάλιο. Έβγαλαν φτερά και πέταξαν. Που πήγαν τα λεφτά? Φέρτε πίσω τα κλεμμένα. Κλέφτες.

Όλες οι μακροσκελείς κουβέντες του Καζάκη επιστημονικά τεκμηριωμένες γίνονται μέσα σε ένα "θόρυβο" και βαβούρα που κάνουν όλες οι παραπάνω κατινιές.

Και ξαφνικά έρχεται κάποιος που λέει.

Να δούμε το λογαριασμό. Να τον εξετάσουμε να πληρώσω τη ζημιά.

Θα μπορούσε να ήταν και κάποιος άλλος πλούσιος Έλληνας (υπάρχουν πολλοί τέτοιοι από τους πλουσιότερους του πλανήτη) στα τελευταία του που καταλαβαίνει τη ματαιότητα του κόσμου τούτου και να θέλει να γραφτεί το όνομα του και κάπου αλλού εκτός από το κηδειόχαρτο στην κολόνα της ΔΕΗ.

Όχι δεν θα σώσει την Ελλάδα ο παραπάνω ούτε και ο Σώρρας.

Αλλά θα γίνει σεισμός στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας ίσως και του κόσμου.
Ακόμα και στο καπιταλιστικό σύστημα στη μορφή που έχει και στηρίζεται σε κωλόχαρτα, κουτάκια αγορές φαντάσματα και σε μία μορμονική θεοκρατική λογική όπως πολύ σωστά επισήμανε ο Καζάκης και ήταν η φράση που έγραψε ιστορία.

Οι τριγμοί που θα προκληθούν θα επαληθεύσουν τον Καζάκη.

Γι αυτό δεν πρέπει να τον απορρίπτει.

Θα ήταν καλύτερα να πει.

Το παρακολουθούμε, δεν ξέρω τι παίζεται στο παρασκήνιο.
Σε κάθε περίπτωση όμως μην περιμένετε σωτήρες.

Και να στηρίξει γιατί δεν πρέπει να περιμένει ο κοσμάκης σωτήρες.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 03 Φεβ 2013, 17:48

Δοκτορέσσα, τα είπες όπως θα ήθελα πολύ να τα είχα πει, για να γλυτώσουμε τα σεντόνια :)

Βίκυ, σ' αγαπώ και κατανοώ την συμπάθειά σου για τον Καζάκη. :makia: Δεν έχει δικαιολογία για μένα, και τα εξήγησε πολύ ωραία η δοκτορέσσα γιατί δεν έχει δικαιολογία. Ούτε περιμένω από τον σώρρα να έχει ΚΑΝ τα λεφτά. Αλλά το κόλπο του -αν όντως είναι κόλπο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις- είναι ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ, και όντως είναι η ευκαιρία να γίνουν πράξη οι θεωρίες και οι προσπάθειες του Καζάκη. Δεν τον θέλει; Του χαλάει τη μαγιά; Δεν πειράζει. Τον θέλουμε εμείς οι λίγοι και ηλίθιοι. :P
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Illuminus » Δευ 04 Φεβ 2013, 02:32

Νομίζω ότι ό,τι λέει ο Καζάκης το λέει από ενδιαφέρον. Εξάλλου έρχεται και από χώρο που είναι σχετικός με προβοκάτσιες και συγκρούσεις. Δεν ξέρω, νιώθω ότι το κίνητρό του όταν λέει τέτοια είναι συναισθηματικό/ανθρώπινο και αμυντικό και ουχί "πολιτικό" (με την έννοια της τακτικής) αλλά πολιτικό στο ότι συνιστά χάσιμο χρόνου και ενέργειας γιατί ακόμα και αν έχει δίκιο ο Σώρρας, εξακολουθεί να χρειάζεται ριζική ανατροπή για να εξεταστούν όσα λέει ή και να αφαρμοσθούν αν έτσι κρίνει ο κόσμος (ακόμα και αν δεχθούμε ότι είναι απίθανα αυτά που λέει, τουλάχιστον να υπάρχει κάποιος να σχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση ή να τον βάλει σε ένα καλό ψυχιατρείο ή κάτι τέτοιο). Το ότι δεν έχει ασχοληθεί κανείς ακόμα σοβαρά μαζί του είναι ύποπτο. Αλλά αυτό δεν τον κάνει περισσότερο πειστικό για 'μένα.
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 04 Φεβ 2013, 09:14

Μα κι ο Καζάκης ριζική ανατροπή δε ζητάει;;;;; :punch:
Επίσης ΟΥΤΕ με τον Καζάκη έχει ασχοληθεί κανείς σοβαρά, εκτός από όσους κάνουν τον κόπο να τον ακούνε, και κάτι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκμπομπές τρίτης διαλογής, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και τον άλλον..

Και τέλος... δε θεωρώ πως ήταν πολύ συναισθηματικός όταν αποκάλεσε ηλίθιους (και μάλιστα με έμφαση "μα πόση ηλιθιότητα") ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!! Ας βάζει λίγο τη γλώσσα στο μυαλό του που λένε και κάποιοι λαοί. ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ! Άσε, δε σώζεται με τίποτα η ξεφτίλα του! ΑΚΥΡΟ ΧΙ, πώς το λένε! Από τους ηλίθιους, έστω!
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Δευ 04 Φεβ 2013, 11:28

Ανέκαθεν ο Καζάκης μιλούσε για λογιστικό έλεγχο.
Ο Σώρρας σκαρφίστηκε μέθοδο για να τον προκαλέσει.

Τι δε κτλαβαίνω? Όπως λέει κι ο θεσσαλονικιός.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 04 Φεβ 2013, 16:07

Στο πρώτο 20λεπτο, καταπληκτική διαδρομή και τοποθέτηση για τη νεολαία και τους "τρομοκράτες".... αξίζει να την ακούσετε.

Στη συνέχεια, τα ψηφίσματα της Ελλάδας στον ΟΗΕ, που την ξεφτιλίζουν για άλλη μια φορά...

Τη συνέχεια δεν την άκουσα (ακόμα)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Δευ 04 Φεβ 2013, 18:04

Mantam Froufrou έγραψε:Μα κι ο Καζάκης ριζική ανατροπή δε ζητάει;;;;; :punch:
Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα. Είπα ότι όπως και να έχει θα πρέπει ο κόσμος να πάρει την εξουσία... Πρώτα θα πάρει την εξουσία και μετά θα δώσει την σημασία (και το ξύλο) σε όποιον θεωρεί ότι πρέπει να τη δώσει. Άρα, ορθώς μπορεί να θεωρηθεί χάσιμο χρόνου εφόσον οι κατέχοντες την εξουσία δεν θα ασχοληθούν με αυτό το θέμα, είτε είναι σωστό είτε είναι απάτη. Απλά δεν τους ενδιαφέρει. Αλλά έρχεται πρώτα η ανατροπή και μετά η εξέταση των εναλλακτικών λύσεων. Είναι θέμα προτεραιοτήτων κυρίως και όχι προσωπικών προτιμήσεων.

Σήμερα πάλι σε κάποιο σημείο τα πήρε και άρχισε να βρίζει αλλά μετά ηρέμησε προς το τέλος. Μπορώ να τον δικαιολογήσω μέχρι ένα σημείο γιατί κι εγώ ώρες-ώρες τα παίρνω και βρίζω τον κόσμο, όμως ξέρω που πραγματικά είναι το (κυρίως) πρόβλημα. Η ουσία όσων λέει είναι θεωρώ σωστή αλλά ίσως να ξεφεύγει που και που και να μην δείχνει την 'πρέπουσα' αντιμετώπιση. Δες όμως, π.χ. και πόσες απάτες κυκλοφούν. Πάλι έλεγαν για άλλη αγωγή σήμερα. Εκτός από την απάτη, αυτό ενέχει και παρακόλληση άλλων διεργασιών και αποπροσανατολισμό.
Mantam Froufrou έγραψε:Ας βάζει λίγο τη γλώσσα στο μυαλό του που λένε και κάποιοι λαοί. ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ! Άσε, δε σώζεται με τίποτα η ξεφτίλα του! ΑΚΥΡΟ ΧΙ, πώς το λένε! Από τους ηλίθιους, έστω!
Δε διαφωνώ. Ίσως θα έπρεπε να είναι πιο ουδέτερος αλλά μάλλον από κάπου αντλεί την τόση σιγουριά. Δεν λέει και ό,τι πιο λογικό και ο άλλος...
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”