Αρτέμης Σώρρας

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Re: Αρτέμης Σώρρας

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 02 Φεβ 2013, 20:28

Σαν συμπέρασμα, να πούμε οτι 1) Με τέτοια ζητήματα, σε χώρες όπως οι ΗΠΑ ή η Αυστραλία ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ να μπλέξει άνευ λόγου, γιατί η κατάληξη είναι μία και μοναδική: ΑΜΕΣΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ και 2) Ο Σώρρας για να διακινδυνεύσει τόσο την προσωπική του ελευθερία, τιμή και αξιοπρέπεια παίζοντας τέτοιου είδους παιχνίδια, το βρίσκουμε λιγάκι...παράλογο.
Ωρέ, δεν έγραφα τίποτε αλλο από αυτά που έγραψα στο νήμα του Καζάκη πριν λίγο; :loco:
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ που αφορούν σε Ελληνα που δείχνει να διακινδυνεύει το λιγότερο την ελευθερία του, ή έστω την αξιοπρέπειά του (καλά αυτή του την πατάνε κατι Καζάκηδες τελικά...) το περισσότερο τη ζωή του...
Ε, ή βλάκας θα είναι ή πολύ θρασσύς ή εντελώς ειλικρινής. Αν αποδειχθεί βλάκας θα απαλλαχθεί στο μυαλό μου... λόγω βλακείας. Αν αποδειχθεί θρασύς θα του βγάλω το καπέλο, γιατί έπαιξε τη ζωή του προκειμένου να κινηθούν καταστάσεις υπέρ της Ελλάδας. Αν αποδειχθεί ειλικρινής... θα του γράψω ερωτικό γράμμα! :loco:
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 02 Φεβ 2013, 20:39

Mantam Froufrou έγραψε:[ Αν αποδειχθεί ειλικρινής... θα του γράψω ερωτικό γράμμα! :loco:
:lol: :lol: :lol:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
BlueAngel
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 19 φορές
Έλαβε Likes: 9 φορές

Δημοσίευση από BlueAngel » Σάβ 02 Φεβ 2013, 21:53

Ακουσα και το β μέρος πριν λίγο.Προσπάθησα πολύ...
Με κούρασε αρκετά.
Η φωνή του όμως μου βγάζει αλήθεια (ή έτσι θέλω να πιστεύω).
Ωραία όσα λέει. Οποιος θέλει λογιστικό έλεγχο του χρέους έίναι φίλος!
Θέλω να τον κρατήσω στη άκρη του κεφαλιού μου σαν κάποιον που μπορεί να είναι η αρχή για "κάτι"..
Δεν τον πετάω (πως θα μπορούσα άραγε,) αλλά και δεν τον ακολουθώ(έχουμε ακούσει πια τόσα....)
Απλώς μένω λίγο μετέωρη.Τι πρέπει να γίνει λοιπόν από εδώ και πέρα;
Ωραία να ενωθούμε.Πολλοί το θέλουμε.Πως, με τι τρόπο;
Δεν κατάλαβα αν είπε κάτι συγκεκριμένο.
Το βέβαιο είναι πως θα παρακολουθώ το νήμα για νεώτερα.
...cause we all have wings but some of us don't know why...
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 02 Φεβ 2013, 22:17

Χαίρομαι πολύ angel που τον άκουσες.
Ειδικά αν δεν ήξερες για αυτόν χαίρομαι διπλά.

Εννοείται ότι δεν προτρέπω κανέναν να τον ακολουθήσει τυφλά.
BlueAngel έγραψε:Θέλω να τον κρατήσω στη άκρη του κεφαλιού μου
σαν κάποιον που μπορεί να είναι η αρχή για "κάτι".
Αυτή φράση σου τα λέει όλα. γιατί έτσι νομίζω και εγώ ότι είναι.

Αυτή η ιστορία αφού πολεμιέται τόσο πολύ,
να γίνει τουλάχιστον γνωστή, ως έχει,
το πως θα το διαχειριστεί ο κάθε ένας είναι μια άλλη ιστορία.

Όλα τα άλλα θα έρθουν στην ώρα τους.
:rose:
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 02 Φεβ 2013, 22:25

Εγω με τον Αρτεμη ,θα εκανα δουλεια.Αυτο μου βγαζει.Ετσι τον ''μυριζω'',να ξερει τι θελει και να μην κανει ''πουστικο στομα''.Μιλαω ετσι, με γλωσσα πεζοδρομιου,γιατι ειναι ανθρωπος της πιατσας,με αρχες και ιδανικα.Τωρα αν ,λεω αν, ειναι απατεωνας ειναι αριστος.
Αυτα που λεει τα θελουν ολοι οι Ελληνες που δεν εχουν την κουλτουρα του Ραγια.
Και τσαρλατανος της πολιτικης να ειναι,με υστεροβουλιες περιεργες που το περιεργο?Δηλαδη οι αλλοι σωτηρες μας ειναι οι σωστοι?Να μην αρχισω να ξερναω μια που τους σκεφτομαι ολους.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 02 Φεβ 2013, 23:35

Καλώς τονε. :wink: :P
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 03 Φεβ 2013, 00:29

Και αυτό που λέει ο Καζάκης να εξεγερθεί ο λαός.

Πως να εξεγερθεί αν δεν καταλάβει ότι όλα είναι μια στημένη απάτη?

Δεν πιστεύω ότι ο Σώρρας θα σώσει τη χώρα.
Ότι θα ξεπληρώσει το χρέος.

Δεν υπάρχει χρέος.

Και να ξεπλήρωνε τους τοκογλύφους και τι έγινε?
Μήπως νοιάζονται για τα λεφτά του Σώρρα. Έφτιαξαν ένα πλασματικό χρέος για να χειραγωγούν και να αρμέγουν. Ακόμα και να κόβουν τους ανθρώπους για να πουλάνε τα όργανα για ανταλλακτικά.

Για να γίνει αυτό που λέει ο Καζάκης πρέπει να συμβεί κάτι που να ταράξει τα νερά

Πιστεύω ότι ο Σώρρας μπορεί να τα ταράξει τα νερά

Ακόμα και αν μπλοφάρει

Θα γίνει όπως στην ταινία με το Βουτσά και την Σούπερ μαντολίνη που ήταν τελικά ασπιρίνη αλλά έφερε αποτελέσματα και τον έκανε δυνατό.

Και σούπερ μαντολίνη να είναι είναι προτιμότερο να δείχνουμε μία συγκρατημένη αισιοδοξία παρά να απορρίπτουμε κάτι με την πρώτη
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ostrako
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Κυρ 03 Φεβ 2013, 00:54

doctormarkon έγραψε:Και αυτό που λέει ο Καζάκης να εξεγερθεί ο λαός.

Πως να εξεγερθεί αν δεν καταλάβει ότι όλα είναι μια στημένη απάτη?

Δεν πιστεύω ότι ο Σώρρας θα σώσει τη χώρα.
Ότι θα ξεπληρώσει το χρέος.

Δεν υπάρχει χρέος.

Και να ξεπλήρωνε τους τοκογλύφους και τι έγινε?
Μήπως νοιάζονται για τα λεφτά του Σώρρα. Έφτιαξαν ένα πλασματικό χρέος για να χειραγωγούν και να αρμέγουν. Ακόμα και να κόβουν τους ανθρώπους για να πουλάνε τα όργανα για ανταλλακτικά.

Για να γίνει αυτό που λέει ο Καζάκης πρέπει να συμβεί κάτι που να ταράξει τα νερά

Ακόμα και αν μπλοφάρει

Θα γίνει όπως στην ταινία με το Βουτσά και την Σούπερ μαντολίνη που ήταν τελικά ασπιρίνη αλλά έφερε αποτελέσματα και τον έκανε δυνατό.

Και σούπερ μαντολίνη να είναι είναι προτιμότερο να δείχνουμε μία συγκρατημένη αισιοδοξία παρά να απορρίπτουμε κάτι με την πρώτη
Δεν υπαρχει χρεος?Και γιατι χρωσταμε απο τριαντα τοσες χιλιαδες κατα κεφαλι?
Αυτο λεει και ο Αρτεμης να δουμε που και ποσα.
Δεν θελουν αυτοι τα χρηματα φυσικα ,αλλα θελουν,γνωστο, να μη τα ξαναλεμε...
Απλα αυτος εχει τα μπαλακια να λεει,οτι λεφτα υπαρχουν για το λαο αρκει να φυγουν οι δουλοι πολιτικοι μας.
Παιζει με τους κανονες τους και γιαυτο υπαρχει.Αν επαιζε αλλιως, θα ειχε εξαφανιστει.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 03 Φεβ 2013, 01:01

Αυτό ειναι που μάλλον δεν εννοουν ουτε και πολλοι αφυπνισμένοι να εμπεδώσουν δοκτορέσσα. Το χρήμα που εξαναγκαστικα, καταναγκαστικά και πειθαναγκαστικά μαζευουν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. Στοχος ειναι ο πλήρης αφανισμός, η πλήρης εξοντωση πώς το λένε, του ελληνικού γένους/εθνους και το σβήσιμο της Ελλάδας σαν εθνική-κρατικη οντοτητα από το χάρτη. Σαφώς και θα λεηλατήσουν τα πάντα, αλλά ο βασικοτατος στόχος είναι αυτός που προανέφερα και οχι η αποπληρωμή του χρέους. Ποτε θα γινει αντιληπτό αυτο;

Αν ήθελαν να μαζέψουν χρήμα, θα μειωναν φόρους, και δε θα ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ εκατοντάδες χιλιάδες μαγαζιά και επιχειρήσεις να βάλουν λουκέτο. Τα λουκέτα που ΑΥΤΟΙ επιδίωξαν να μπουν, ειναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι δεν θέλουν να μαζέψουν χρημα για καμία αποπληρωμή χρέους. Το χρημα θέλουν να το μαζεύουν ΜΟΝΟΝ για να μας φτωχοποιήσουν σε βαθμό απόλυτης εξαθλίωσης και πείνας. Ηδη μεγάλο μέρος του πληθυσμου βρίσκεται σ'αυτή την κατάσταση, αλλά αυτοί δεν θα ησυχάσουν αν δε βρεθουν ΟΛΟΙ εκεί.

Άλλη απόδειξη πως μπηκε μπροστά η σχεδιάρα αποπληιθυσμου ειναι η πλήρης ανυπαρξία περίθαλψης. Η Τούλα (η πρώην νοικοκυρά μου) καρκινοπαθης, δεν δικαιούται συνταγής αντικαρκινικών φαρμάκων από ταμείο του Δημοσίου (στο οποιο υπάγεται) και δεν τα γράφουν ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙ πως αν δεν τα πάρει, θα πεθάνει μια ώρα αρχύτερα. Έχει εξαντληθεί οικονομικά με χαράτσια ΚΑΙ μισθολογικές μειώεσεις και φυσικά δεν δυναται να παιρνει φάρμακο αξίας 500Ε κάθε μήνα... Μένει λοιπόν ακάλυπτη φαρμακευτικά ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!

Τι αλλο πρέπει να γινει τελικά για να γίνει κατανοητό πως τα λεφτά που επιβάλλουν να πληρώνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΟΥΣ;
Πρέπει να βγουν να το πουν με λόγια; Μα το λένε ξεκάθαρα με πράξεις!
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Κυρ 03 Φεβ 2013, 01:07

ArELa έγραψε:.........Μα το λένε ξεκάθαρα με πράξεις!
+1000
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 03 Φεβ 2013, 01:22

Ακόμα και αν μπλοφάρει
Έτσι! ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ, που το θεωρώ πολύ πιθανό, άρα και τρομερά έξυπνο, για να μην πω ότι σ' αυτή την περίπτωση είναι και πολύ μάγκας και ατρόμητος... Κι εμένα μ' αρέσουν οι ατρόμητοι. Είχαμε έναν εγγλέζο (εκείνον τον τύπο στην ευρωβουλή), μας έλειπε ένας αντίστοιχος έλληνας :lol:
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 03 Φεβ 2013, 09:19

Ο Σώρρας συνδέεται με τον Καζάκη άμεσα.

Αυτός ο συνδυασμός δίνει άλλη διάσταση στη συζήτηση και καλώς συνδέθηκε.

Ο Καζάκης λέει συχνά ότι κατ' αυτούς (ξέρουμε όλοι ποιούς) η Ελλάδα είναι το καλύτερο οικόπεδο του κόσμου. Οικόπεδο γωνία με θέα που όμως και πάλι κατ αυτούς κατοικείται από 10 εκατομμύρια παρείσακτους.

Μεγάλη αλήθεια. Έτσι είναι και χρέος δεν υπάρχει.
Ο ίδιος ο Καζάκης είχε κάνει επίσης και μία ιστορική αναδρομή του χρέους.
Με πολιτικές αποφάσεις επανήλθαν σαν χρέη ενώ είχαν αποπληρωθεί πολλές φορές, το δάνειο του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, το Βρετανικό δάνειο του 1824, όλα τα μεταγενέστερα δάνεια που αποπληρώθηκαν εν μέρει αλλά σβήστηκαν επί Τρικούπη με την πτώχευση και επανήλθαν μετά από ένα σικέ πόλεμο και πάλι πληρώθηκαν πολλές φορές.

Οι πολιτικές αποφάσεις πάρθηκαν κυρίως από μεταπολεμικές κυβερνήσεις για να επιστρέψουν όλα τα προγενέστερα δάνεια στο "Αρτιο" και πάλι με τόκους. Από τον παππού Γεώργιο Παπανδρέου, το γιό του Ανδρέα, τον Καραμανλή θείο κλπ διαγράφτηκαν όλες οι πληρωμές που είχαν γίνει μέχρι τότε.

Άρα το χρέος είναι πολιτικό - λογιστικό και όχι πραγματικό.

Το ρήμα τα φαγα, τα φαγες, ποιός τα φαγε μαζί τα φάγαμε, εσείς τα φάγατε, ποιοί τα έφαγαν που κλείνεται στον αόριστο σε όλα τα πρόσωπα αποπροσανατολίζει από τον πραγματικό χαρακτήρα του χρέους. Αυτή η γραμματική παγιδεύει.

Έτσι βάζουν τον Ακη μέσα και λένε αυτός τάφαγε.

Αλλά άλλο να "τα φάει" κάποιος και άλλο η εσχάτη προδοσία και μάλιστα σχεδιασμένη μακροχρόνια.

Ακόμα και οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα μπήκαν στην παγίδα να κλείνουν το καταραμμένο ρήμα με πανώ που έγραφε Δεν τα φάγαμε μαζί

Ο Καζάκης μετά από μια σειρά θαυμάσιες συνεντεύξεις κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα.

Δεν είπαμε να πιστέψει όσα λέει ο Σώρρας.
Θα ήταν καλύτερα να τα παρακάμψει επιμελώς κρατώντας την πισινή και τις καβάτζες του χωρίς να τον πετάξει στα "σκουπίδια"

Δεν το ξέρει και δεν καταλαβαίνει ότι μπορεί να αποτελέσει το φυτίλι που θα κινητοποιήσει το λαό να κάνει αυτό που εκείνος του λέει να κάνει?

Έτσι κι αλλιώς καμία κυβέρνηση δεν θα δεχτεί τα λεφτά του Σώρρα είτε αυτά υπάρχουν είτε είναι αέρας κοπανιστός. Αυτό θα σήμαινε κατάρρευση του πολιτικού συστήματος και κανείς δεν το θέλει
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 03 Φεβ 2013, 12:06

doctormarkon έγραψε:Ο Καζάκης μετά από μια σειρά θαυμάσιες
συνεντεύξεις κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα.

Δεν είπαμε να πιστέψει όσα λέει ο Σώρρας.
Θα ήταν καλύτερα να τα παρακάμψει επιμελώς κρατώντας την πισινή και τις καβάτζες του χωρίς να τον πετάξει στα "σκουπίδια"
Doctor τόχεις.!!!!!
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω και εγώ.
Πολλοί που ήταν συμπαθούντες δεν είναι πλέον
εξαιτίας αυτής της στάσης.

Οσο για το μήνυμα της frou frouka εδω απλά μεγαλειώδες.

Κορίτσια τό χετε και σας πάω πολύ !!!! :lovey0: :lovey0:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 03 Φεβ 2013, 12:26

Εγώ πάλι μπορεί να μην "το'χω" για σένα ΙΟΝίτσα μου, (και δεν πειράζει :) ) αλλά δεδομένου ότι "σκορπίστηκε" η κουβέντα και στο νήμα του Καζάκη, φρονώ πως πρέπει να φέρω στο παρόν και τις δικές μου αντιλήψειες για το όλο θέμα, συνοπτικά:
(έτσι για να'ναι όλα συγκεντρωμένα)

Παραθέτω αρχικά μια παράγραφο του γραπτού μου εκεί, που αφορά άμεσα το παρόν νήμα:
δε μου φαινεται παράλογο να υπάρχουν τοσα λεφτά. Αυτό που μου κάνει παράλογο, είναι το να υπάρχουν πράγματι τόσα λεφτά (ή αντίκρυσμα στις μετοχές) και οι σκοτεινές δυναμεις να επιτρέπουν τη χρήση-διακίνησή τους! Απλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να παίξει κάτι τέτοιο. Δε θέλει και πολυ νιονιό για καταλάβει κανεις γιατί δεν το πιστεύω.

Τους κινούντες τα νήματα δεν τους ενδιαφέρει το χρήμα, τους ενδιαφέρει πρώτον ο αφανισμός της Ελλάδας και του λαού της και δεύτερον, τους ενδιαφέρει η λεηλασια του πλουτου της, δεδομενου πως ΞΕΡΟΥΝ ότι το χρήμα που κυκλοφορει σημερα παγκοσμίως ειναι αέρας κοπανιστός.

Αν το χρήμα ήταν υπαρκτό, και ετιθετο στη διάθεση της Ελλάδας, ΔΕΝ θα είχαν την πρόφαση του "χρέους" για να μας κάνουν αυτό που κάνουν τώρα... ΓΙ'ΑΥΤΟ δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο χρήμα κι αφήνουν τον Σώρρα να παιζει τις κουμπάρες. Αν υπήρχε τόσο χρήμα, ο Σώρρας δεν θα προλάβαινε ουτε κιχ να κάνει, όχι να ενημερώσει το πανελλήνιο... ΑΥΤΟ λέω. Δεν απαιτώ να δεχτεί κανείς τη συλλογιστική μου, αλλά αξιώνω να την καταλάβει εφ'όσον καταπιάνεται μ'αυτήν. Είναι απλή άλλωστε. Αν την καταλάβει και πάλι διαφωνεί και θέλει διαλογο επ'αυτής, περιμένω έρεισμα/αντεπιχείρημα για τη διαφωνία του πάνω σ'αυτο που λέω εγώ, κι οχι πάνω σε κάτι άλλο... Αυτό το έρεισμα/αντεπιχείρημα , συγνώμη, αλλά δεν το είδα.

Όπως και να'χει, αυτή είναι η γνώμη μου.. Αν τελικά παιχτεί το πόκερ και τους τη φέρει "νομίμως" κι όλας ο Σωρρας, κι αποδειχθεί το χρήμα υπαρκτό, τότε ναι, θα είμαι εγώ η παράλογη , θα σταθώ διορθουμενη και θα ζητησω ταπεινά συγνωμη για τη δυσπιστια μου. Αλλά ειναι τόσο χλωμή κι απόμακρη αυτη η πιθανότητα, που μη βαστάς την ανάσα σου να ζητάω συγνώμη γι'αυτο το συγκεκριμένο. :wink:
Σε ότι αφορά Σώρρα-Καζάκη θα συμφωνήσω με τη δοκτορέσσα απολύτως στο εξής:
doctormarkon έγραψε:Ο Σώρρας συνδέεται με τον Καζάκη άμεσα.

Αυτός ο συνδυασμός δίνει άλλη διάσταση στη συζήτηση και καλώς συνδέθηκε.

Ο Καζάκης λέει συχνά ότι κατ' αυτούς (ξέρουμε όλοι ποιούς) η Ελλάδα είναι το καλύτερο οικόπεδο του κόσμου. Οικόπεδο γωνία με θέα που όμως και πάλι κατ αυτούς κατοικείται από 10 εκατομμύρια παρείσακτους.

Μεγάλη αλήθεια. Έτσι είναι και χρέος δεν υπάρχει.
(συμφωνώ φυσικά και με τα υπόλοιπα που έγραψε.)

η θέση μου για τον ίδιο τον Καζάκη σε ό,τι αφορά τον Σώρρα, τέθηκε στο τόπικ του ίδιου, αλλά δε βλάπτει να μπει κι εδώ:
Ειλικρινά δεν κάνω διαγωνισμό ανδρείας/αξιοπιστίας μεταξύ των δύο. Δε θα μπω στη λογικη του ποιος ειναι ο καλυτερος εδώ. Τυχαίνει η οπτική μου (για το συγκεκριμένο θέμα) να συγκλίνει σ'ένα μέρος της με αυτη του Καζάκη, χωρίς να σημαίνει ότι τον θεωρώ αλάθητο η καθόλα σωστό στις αντιδράσεις του σε ό,τι αφορά αυτό το θέμα. Θεωρώ λάθος την απαξια που βάζει προς τον σώρρα, end λαμπράκη κλπ., και λάθος να αποκαλεί πανηλίθιους όσους τον ακούνε κι έχουν κάποιες προσδοκιες απ'αυτόν. Αντί γι'αφορισμούς, μπορούσε κάλλιστα να αντικρούσει με στοιχεια και δεδομένα που δε δεχονται αμφισβήτηση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 03 Φεβ 2013, 12:54

Ακριβώς. Εν μέρει ο Καζάκης απαξιώνοντας την END και το Σώρρα είναι σαν να απαξιώνει τον ίδιο τον εαυτό του.

Όχι επειδή οι απόψεις συγκλίνουν.

Θα μπορούσε κάλλιστα να βγεί ένας οι περισσότεροι προδότες και απατεώνες και να επαναλαμβάνουν τον Καζάκη.

Αλλά σε μερικά σημεία όπως ότι δεν υπάρχει χρέος αλλά όλο αυτό το μακελειό με τα οικονομετρικά μοντέλα και τα κουτάκια και τις συνταγές και τις εγγραφές με πολλά μηδενικά πίσω (δις και δις και δις μας τα έκαναν ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ) τα έχει πει ο ίδιος. Όπως και όλος αυτός ο χαμός που ήταν αποτέλεσμα πολιτικών αποφάσεων. Δεν υπήρξαν ποτέ λεφτά.
Το δάνειο του Σουλειμάν του Μεγαλοπρεπή ζόμπυ είναι, και άλλα πεθαμένα δάνεια που νεκραναστήθηκαν.

Ο Καζάκης μπαίνει στο τρυπάκι να λέει το Σώρρα απατεώνα
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 03 Φεβ 2013, 13:48

ArELa έγραψε:Εγώ πάλι μπορεί να μην "το'χω" για σένα ΙΟΝίτσα μου, (και δεν πειράζει :) )
Μην μου κακοκαρδίζεσαι κοκώνα μου, αρέλα μου.
Δεν σε συμπεριέλαβα (για το συγκεκριμένο θέμα)
διότι μόνη σου δήλωσες
1ον κάπως κουρασμένη από τα συνεχή
ξεκαθαρίσματα
και
2ον γνωρίζω πολύ καλά την εμπιστοσύνη που έχεις στον καζάκη.
(Και δεν την κρίνω, γιατί καλά κάνεις και την έχεις.
Αν δεν ήταν αυτός πολλά πράγματα θα ήταν ακόμα
στην σφαίρα του αοράτου.
Η ντοκτορ έχει κάνει πολύ καλές αναλύσεις σε διαφορά ποστ
το τελευταίο 12ωρο (και οχι μόνο)
για την σπουδαιότητα της εργασίας του Καζάκη.)

Όμως να μην ξεχνάς οτι σε σένα απευθύνθηκα πρώτη
για να τον ακούσεις και να δώσεις λίγο περισσότερη προσοχή
καθώς ένοιωθα οτι κάτι γίνεται με τον σωρρα
αλλά το νήμα πάτωνε και πάτωνε.
Θυμάσαι down on my knees, I am begin you?
Δεν υπάρχει περίπτωση να προσπαθούσα να τραβήξω
την προσοχή σου αν πίστευα ότι δεν τόχεις.(όταν θές)
Αυτά για να μην μου κακοκαρδίζεσαι :giverose:

Συμπεριέλαβα την φρουφρου διότι εκφράστηκε πολύ δυναμικά
και δεν άφησε να πέσει καρφίτσα όσον αφορά την στάση του καζάκη
και έκανε λέξεις αυτό που αισθάνθηκα από το πρώτο δεύτερο
που τον άκουσα και το μόνο που έκανα εγώ ήταν να πω λυπάμαι
και να βάλω το εικονίδιο του ( :thumbsdown: )
όμως στην πραγματικότητα έτσι ακριβώς αισθάνομαι
όπως ακριβώς τα είπε. (φρου φρου :respect: )
Η Ντοκτορ από τη μεριά της πιο ισορροπιστικά τοποθετήθηκε
πιο έξυπνα πιο ορθά και κατά πως πρέπει. κατά την γνώμη μου πάντα.

Επιθυμώ να αποσυνδέσουμε τον έναν από τον άλλον
διότι δεν τίθεται θέμα καλύτερου η χειρότερου
Βεβαίως αν δεν είχε τοποθετηθεί κατ' αυτόν τον τρόπο δεν θα υπήρχε θέμα τώρα, άρα το λάθος δεν είναι δικό μας ούτε το δημιουργήσαμε εμείς.
Ίσως να το δούμε και σε άλλες ιστοσελίδες και blogs
καθώς δεν είμαστε μόνο εδώ, στα ιδεογραφήματα, ευαίσθητοι.

Τώρα για να φτιάξουνε τα κέφια σας.

Πάρτε τώρα και έναν ακόμη Σωρρα από 31/1/13
Ανέβηκε 1 Φεβρουαρίου.

Έχει τρελό σχέδιο ο άνθρωπος.
Όχι μόνο για τα δανειοληπτικοοικονομικοδιεθνονομισματικά
αλλά
τα κόμματα στο τέλος,
θα παραμείνουν
μόνο ως σημεία στίξεως και τίποτα άλλο. :lol: :lol: :lol:
Απλώς
Γουστάρω όλο και περισσότερο.
(ακόμα συγκρατημένα)
το μυαλό επεξεργάζεται και κάνει τα δικά του.
αλλά η καρδιά μου πεταρίζει.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 03 Φεβ 2013, 14:33

ION 4ever έγραψε:Μην μου κακοκαρδίζεσαι κοκώνα μου, αρέλα μου.
Μα δεν κακοκαρδίστηκα. Ξέρεις πολλους κακοκαρδισμένους να λένε "δεν πειράζει :) "? Δε νομίζω...
ION 4ever έγραψε:διότι μόνη σου δήλωσες
1ον κάπως κουρασμένη από τα συνεχή
ξεκαθαρίσματα
Έγραψα ολόκληρο κείμενο επ'αυτού, και δεν είναι σωστό να απομονώνεις μια φράση (δυο φορές μάλιστα) και να τη βγάζεις και τόσο out of context... γιατί πραγματικα δεν εστίαζα μόνο στον αρτέμη οταν τα'λεγα αυτά... ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ μιλούσα. Αυτό θα το έβλεπες ξεκάθαρα αν ξεκόλλαγες έστω και για μια στιγμή απ'τον αρτέμη, που μοιάζει σα να σου'γινε "αποστολή" να αναλάβεις την υπεράσπισή του και τη διάδοση του μηνυματός του... Το σέβομαι αυτό, δεν το κρίνω, αλλά ο αρτεμης δεν είναι το α και το ω στη σκέψη, ούτε θα'πρεπε να είναι...

Απόδειξη ότι μιλουσα γενικότερα (κουβέντα κάνουμε εδώ κι αν ξεφύγουμε λιγο απ'τον κεντρικο ήρωα, δεν ειμαστε και για κρέμασμα) είναι το γεγονός ότι άκουσα την εκπομπή στην οποια παρέπεμψες... ίσως με μπέρδεψες με το Νικόλα, με τον οποίο είχα ένα κοινό σημείο προσέγγισης μεν, διέφερα επί του προκειμένου δε, αφού εκείνος δεν άκουσε τον αρτέμη.
ION 4ever έγραψε:2ον γνωρίζω πολύ καλά την εμπιστοσύνη που έχεις στον καζάκη.
Τυφλή εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν. Κριτική σκέψη έχω κι αν συμφωνήσει αυτή με μια συγκεκριμένη διαδρομή κάποιου, δε θα διστάσω να το πω, ασχέτως της συνολικής πολιτικοϊδεολογικής του θέσης. Αυτό το έχω ήδη διευκρινίσει (ακόμα και σε βίντεο) και είναι λυπηρό μεν, αλλά δε φταίω εγώ αν δεν συνυπολογίζεται αυτό... (λυπηρό για μένα εννοώ, στο βαθμό που δεν με προσέχουν, αλλά οκ, δεν χάθηκε ο κόσμος ούτε έχασε η βενετιά βελόνι για αυτό)
ION 4ever έγραψε:Όμως να μην ξεχνάς οτι σε σένα απευθύνθηκα πρώτη
για να τον ακούσεις και να δώσεις λίγο περισσότερη προσοχή
καθώς ένοιωθα οτι κάτι γίνεται με τον σωρρα
αλλά το νήμα πάτωνε και πάτωνε.
Δεν το ξεχνώ. Και σ'ευχαριστώ διότι η γνώμη μου βαρύνει τόσο στη σκέψη σου, ώστε να με "παρακαλάς" να το ακούσω... :ty:
Σε διαβεβαιώ πως και τότε και τώρα άκουσα τον αρτέμη με τη δέουσα προσοχή.
Το ότι δεν μπορώ να μοιραστώ τον ενθουσιασμό σου, δε σημαίνει ότι δεν προσέλαβα το μήνυμά του. Στα οσα αναφέρει για την Ελλάδα κλπ κλπ, το έχω πει ότι με βρισκει σύμφωνη. Στο θέμα λεφτά, μετοχές κλπ, έχω ήδη αναπτύξει την οπτική μου επαρκώς νομίζω, η οποία δεν ρίχνει μομφή στον ίδιο, απλά είναι αυτή που είναι, στα πλαίσια της πραγματικότητας όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ.

Για το αν είναι απολύτως έντιμος ο αρτέμης απέναντί μας... δε θέλω να κοιτώ κανέναν με κακή προαίρεση, αλλά κοιτώ πολλούς μετ'επιφυλάξεων και δεν είναι αδόκιμο αυτο νομιζω... Ωστόσο... Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον (το πιστευω αυτό) και άρα ο χρόνος θα δείξει σαφώς (σε καποια δεδομένη στιγμή του) και σε επιφυλακτικους και σε ενθουσιώδεις το τι ειναι αλήθεια και τι ψέμα, και θα οδηγήσει (και τους μεν και τους δε) σε ένα συγκεκριμένο κοινό συμπέρασμα. :wink:

Κατα τα λοιπά δε χρειάζεται να αιτιολογείς τις εκφράσεις σου.
Δεν σε έψεξε κανείς γι'αυτές, και όλοι μας δικαιούμαστε να εκφραζομαστε ακριβώς όπως νιώθουμε. Η νύξη που την εξέλαβες για "κακοκάρδισμα", ήταν μάλλον η έκφραση μιας ενδόμυχης επιθυμίας μου να πραγματευτείς συγκεκριμένα αυτά που έθεσα. Δεν πιέζω όμως για κάτι τετοιο. Ο καθένας μας έχει κάθε δικαίωμα να εστιάζει εκεί που του ζητάει η καρδιά του. Μπορεί απά να μην ειναι τώρα η στιγμη να πραγματευτεις τη δική μου οπτικη, και να το κάνεις κάποια αλλη (στιγμή).

Το βίντεο που έφερες πιο πανω, θα το δω μόλις ευκαιρήσω.

:rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
felix+
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 10 φορές

Δημοσίευση από felix+ » Κυρ 03 Φεβ 2013, 17:01

Εχω πει οτι πιστευω τον αρτεμη
απο την πρωτη στιγμη και παρακολουθω
καθε βημα του και πιστευω οτι θα ΝΙΚΗΣΕΙ
το συστημα!
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 03 Φεβ 2013, 18:34

Πολύ καλή η συνέντευξη! :ups:
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 03 Φεβ 2013, 22:39

καλό το βίντεο.

Και αυτός μιλάει για το οικόπεδο με θέα Ελλάς.
Για συντακτική εθνοσυνέλευση.

Ότι και ο Καζάκης.

Δεν παριστάνει το Σωτήρα

Δεν επικεντρώνεται στο ποιός ταφαγε αλλά τι υπέγραψε για να κάνει την αρπαχτή του.

Σε αυτό συμπεριλαμωβάνονται και οι πεθαμένοι που δεν είναι συγχωρεμένοι πάντα.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 06 Φεβ 2013, 01:41

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:
Γιατί βάλλετε εναντίον του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.N.D. χωρίς αντι-προτάσεις;

...είς μερισμόν τόν έσχατον τέλος ασπειργασμένοι ών έν καί τό σόν, ώ σχέτλιε, μόριον εις το πάν συντείνει βλέπον αεί, καίπερ πάνσμικρον όν, σέ δέ λέληθεν περί τούτο αυτό ως γένεσις ένεκα εκείνου γίγνεται πάσα, όπως ή τω του παντός βίω υπάρχουσα ευδαίμων ουσία, ουχ ένεκα σού γιγνομένη, σύ δ' ένεκα εκείνου.

...ανάμεσά της είσαι και εσύ, ανόητε, μία μονάδα που πάντα αποβλέπει στο σύνολο, αν και μικρότατος είσαι, εσύ δε έχεις ξεχάσει ότι τίποτα δεν δημιουργείται παρά μόνον γιά να προσφέρει μακροχρόνια ευδαιμονία στην ζωή της συμπαντικής ουσίας και ότι τίποτα δεν έγινε γιά χάρη σου αλλά εσύ (έγινες) γιά χάρη εκείνης.

Πλάτωνος ΝΟΜΟΙ (βιβλίον δέκατον 903c)

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρω τα ονόματα
όλων όσων βάλλουν ακατάπαυστα με προσωπικές επιθέσεις
εναντίον των προτάσεων του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.N.D.
προς την Ελλάδα και την Κύπρο.
Απαξιώ να απαντώ σε όλες όσες βλακείες και
σαχλαμάρες τούτες και τούτοι σκαρφίζονται, όπως ακριβώς
και εκείνες και εκείνοι απαξιούν να αντιπαραθέσουν
τις δικές τους προτάσεις ή αντι-προτάσεις
μαζί με την σε προσωπικό επίπεδο κριτική τους.

Οι προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.N.D. προς την Ελλάδα
και την Κύπρο είναι γνωστές και επάνω στο τραπέζι
Το να ροκανίζει κάποιος τα ποδάρια του τραπεζιού
με το σβαρναδάκι της ανοησίας της ή του δεν βοηθάει
ούτε στην συλλογική ευδαιμονία, ούτε στην συλλογική
οικονομική ευμάρεια του ελληνικού μας κόσμου.

Γιατί δεν βάζετε κάτω το σβαρναδάκι της ανοησίας σας,
έστω και γιά λίγο, ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε,
να συντάξετε και να αντιπαραθέσετε
μίαν ολοκληρωμένη αντι-πρόταση έναντι των προτάσεων
του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.N.D. προς την Ελλάδα και την Κύπρο;
Ώστε να μπορέσει να υπάρξει έτσι ένας εποικοδομητικός διάλογος,
προς μία σύνθεση υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας
και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου.

Ο Αρτέμιος Σώρρας (http://www.artemis-sorras.com/)
και η Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/) έχουμε κάνει τις απτές προτάσεις μας
προς την Ελλάδα και την Κύπρο,
χωρίς όμως ποτέ να παριστάνουμε πως είμαστε τίποτα 'μεσσίες'
που θα σώσουμε την Ελλάδα.
Και αυτό ακόμα το ακούμε όμως, λες και οι προτάσεις οι δικές μας εμπεριέχουν κάποια δόση μεταφυσικής της διεθνούς χρηματιστικής.

Ας πέσουν λοιπόν επάνω στο τραπέζι οι αντι-προτάσεις
όλων όσων βάλλουν εναντίον του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.N.D.,
ώστε να έχουμε μία χρήσιμη αντιπαράθεση.
Εάν μία από τις προτάσεις τούτες αποδειχθεί καλύτερη,
πιό απτά αποτελεσματική από τις δικές μας,
τότε όπως ακριβώς και ο Αρτέμιος Σώρρας, έτσι και εμείς οι άλλοι
της Ε.N.D., χωρίς κόμματα, χωρίς χρώματα και χωρίς δόγματα
θα συνταχθούμε πίσω της, προς μίαν ελληνική εθνοσυνέλευση,
πάντα υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας
και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου

Έχετε πλέον μπαφιάσει και πήξει τον ελληνικό μας κόσμο
στην βία και στην ύβρι της του προσωπικού επιπέδου κριτικής.
Απτές αντι-προτάσεις όμως υπάρχουν;

Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D.
(End National Debt: http://ei-end.org/)

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2 ... %8E%CF%81/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Φεβ 2013, 09:22

Σήμερα ειπα να παρασυρθώ απ'το "ονειρεμένο" (κι όχι ονειροπόλο απλά) της ΙΟΝ.
Μ'αρεσε η συνέντευξη, μ' άρεσε και ο Γεωργαντζας.

Κι επειδή εγώ όταν χτυπάω παρακρούσεις, γίνομαι χειρότερη κι απ'τον πιο "ονειρεμένο" , ώρες ώρες λέω μέσα μου... ρε μπας κι είναι η ομάδα Έψιλον;

σιγά... με το μαλακό, ένας ένας να βαράτε. :P
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 06 Φεβ 2013, 11:33

Η συμπεριφορά της ομάδας παραπέμπει
στην νοοτροπία που γνωρίζουμε περί Ε.

Δεν έχω ακούσει κάπου να το ισχυρίζονται.
η έστω να έχουν αναφερθεί σε αυτό.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 06 Φεβ 2013, 11:53

Κι επειδή εγώ όταν χτυπάω παρακρούσεις, γίνομαι χειρότερη κι απ'τον πιο "ονειρεμένο" , ώρες ώρες λέω μέσα μου... ρε μπας κι είναι η ομάδα Έψιλον;
Ώρες-ώρες έχεις φοβερές εμπνεύσεις είναι η αλήθεια... χμμμμμμ....
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 06 Φεβ 2013, 12:44

Ειτε σχετιζονται με την "Ε" ειτε εμπνευστηκαν απο αυτη
ειτε ειναι οπως εμφανιζονται ειτε μποφαρουν (ασχετως αν
δεν σκαμπαζω απο ποκερ και μπλοφες) για καποιον αλλο λογο
(ισως επειδη το θελω πολυ) ελπιζω οτι θα φερουν για μας το ρουα ματ.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”