ION 4ever έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω που συνάδουν οι απόψεις
αλλά για να το λές μάλλον θα έχεις εντοπίσει ομοιότητες.
Αν όντως δεν μπορείς να καταλάβεις, τότε δεν ακους καθολου καζάκη (τελευταία τουλάχιστον..)
Οι θέσεις τους για την μπινιά που παίζει στο σύστημα, (καθώς και για τη Γερμανία) είναι πανομοιότυπες. Γενικά υπάρχουν στιγμες που νομιζω πως ο αρτέμης κάνει copy paste ρε παιδακι μου...
Ίσως γι'αυτό κι ο Λαμπράκης έκανε προσπαθεια προσέγγισης προς το ΕΠΑΜ το πάλαι ποτέ και είπε ότι έχει επαφές με Καζάκη, πράγμα βέβαια που ο δεύτερος αρνήθηκε-διέψευσε μετά βδελυγμίας.
ION 4ever έγραψε:Όχι δεν περιμένω να ξεκαθαρίσει η υπόθεση
(που βεβαίως το επιθυμώ διακαώς εννοείται ) για να λυπηθώ
με τις δηλώσεις καζάκη για το αν είναι απατεώνας ο Σωρρας η όχι.
Εκεί διαφέρουμε. Προσωπικά αισθάνομαι ότι
το οφείλω και στον εαυτο μου
και στα λογικά μου να περιμένω "να φανεί" που λέμε. Δεν στρέφομαι εναντίον κανενός. Κατανοώ γιατί ο καζάκης είναι απόλυτος στη βάση του, καταλαβαινω κι εσένα που δε θέλεις να είσαι. Εγώ βρίσκομαι κάπου ενδιάμεσα.
ION 4ever έγραψε:Όπως είπα και προηγουμένως μια αδιάφορη στάση,
ουδέτερη θα μου ήταν πιο κατανοητή.
Ένας άνθρωπος που έχει πει ότι θα δώσει και τη ζωή του για να αποτρέψει αυτό που γινεται στην πατρίδα και το λαό της, δεν είναι δυνατόν να "κρατήσει αδιάφορη στάση" όπως λες...
ION 4ever έγραψε:Εδώ σε αυτό το βίντεο του ο καζάκης τον κατηγορεί ευθέως
τον ειρωνεύεται και τον απαξιώνει φρικτά.
απομαγνητοφωνώ το επίμαχο κομμάτι: (πριν πλακωθώ στη δουλειά πάλι)
Γεωργία: "... Γίνεται πιο επίκαιρο παρα ποτέ αυτό που έχεις θέσει. Το ερώτημά μας τώρα πλέον σ'αυτή τη φάση...- διότι παιδιά και κυβερνητικούς βουλευτές να ακούσετε, θα συμφωνήσετε μαζί τους στις διαπιστώσεις. Στις διαπιστώσεις, τα ίδια μας λένε κι αυτοί. Οπως σας μιλάω εγώ, μιλάει και ο κύριος Χ.
Το θέμα είναι στο τι προτείνουν
Καζάκης: Έχεις δίκιο. Και πολύ περισσότερο σήμερα, γιατί κυκλοφορούν απατεώνες άνευ προηγουμένου. Δεν εννοώ μόνο εκείνους που εμφνίζονται όπως αυτός το καματερό..με το νερό του καματερού. Να σας πώ πού έχω τα 600 δις να σας λύσω το πρόβλημα... Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος για να το πιστέψει αυτό το πράγμα; Δεν μπορώ να καταλάβω το βαθμό ηλιθιότητας...
Γεωργία: Απελπισμένος; Λες η απελπισία να οδηγεί σε αυτού του είδους...
Καζακης: Μα ΤΟΣΟ; Εδώ ειναι συνδυασμός απελπισίας με ηλιθιότητα...Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν του κοστίζει προσωπικά.
Το να έχεις καρκίνο ας πούμε και να πιστεύεις στο γαλάζιο σκορπιό, το καταλαβαίνω, γιατί είσαι σε τερματική φάση και πεθαίνεις, οπότε πας να αρπαχτεις από οπουδηποτε (δική μου σκέψη εδώ: ατυχες το παράδειγμα, γιατι κι ο απελπισμένος στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή πεθαίνει επισης και επίσης πάει να πιαστει από οπουδήποτε...) Αλλά το να σου'ρχεται και να σου λέει έχω 600 δις να σου λύσω το πρόβλημα... κάπου εδώ τα έχω...
Γεωργία: σε κάτι βαλίτσες.
Καζάκης: Κάπου μωρέ, ναι...ψιλά, έτσι; όπως τα 800Ε που βρήκαν στην κα. Κανέλλη και τα κλέψανε...ή τα 700.000 Ε που βρήκαν στον Λαυρεντιάδη... κάτι ψιλά...
Αυτά είπε για το θέμα. Δεν τον είδα να καθυβρίζει τον Αρτέμη. Ειρωνεία και απαξια, ναι είδα, αλλά δεν μπορώ να στραφώ εναντίον του γι'αυτο, απ'τη στιγμή που όντως δεν υπάρχουν απτές αποδειξεις για όλο αυτό που προτάσσει ο Αρτέμης. 'Οπως διαπιστώνουμε, η σκληρή κριτική δεν εστιάζεται τόσο στον Αρτέμη, όσο σ'αυτούς που πιστεύουν ότι υπαρχει ζωντανός με σάρκα και οστά που παραδίδει 600 δις για την Ελλάδα ρε γμτ... και μάλιστα τα παραδιδει χωρίς να μπορεί να τα ξανασηκώσει κλπ κλπ...
Μπορεί όντως να έκανε μηνύσεις σ'όλη τη βουλή. Το ότι δεν υπήρξε αντίδραση των πολιτικών "καμαριών" σ'αυτό, οφειλεται στην πληρη ασυλία τους, με βάση την οποία, ο Αρτέμης απλά θα τους κλάσει τους γεννητικους αδένες μ'αυτές τις μηνύσεις... Άρα ο σκεπτικιστής μπορεί να θεωρησει αυτό το πράγμα κίνηση εντυπωσιασμού... Από την άλλη, όσον αφορά το αστρονομικό ποσό των 600 δις, μου κάνει περισσότερο "επιστημονικη φαντασία" ακόμα... Ίσως να έχει κάποια λογικη το να λέει πως είναι "δεσμευμένα" και δεν μπορεί πλεον ουτε ο ιδιος να τα πάρει...(δεν τα ξερω αυτά, μπορεί να ισχυει) Αυτο που δεν βρίσκω τόσο λογικό, είναι η αδυναμια του να παρουσιάσει ένα ρημαδιασμένο
αυθεντικό χαρτί που να αποδεικνυει ότι έγινε αυτή κατάθεση αυτών των χρημάτων η ομολόγων "στο λογαριασμό της ελληνικής δημοκρατίας" όπως λέει, πράγμα το οποίο θα βούλωνε στόματα και θα κινουσε και στους πιο μεγάλους σκεπτικιστές (βλ. καζακη) κάποιο είδος ενδιαφέροντος γι'αυτή την ιστορία... Κατι παρουσιασε ο λαμπράκης, αλλά αποδείχθηκε πλαστό...
Η συλλογιστική που με κάνει να στέκομαι επιφυλακτική, ΔΕΝ ειναι απότοκο της θέσης του καζάκη, αλλά αποτέλεσμα δικών μου διεργασιών. Μπορεί να ειναι απλοϊκη, χωρις στοιχεια και ιδιαιτερη γνώση στα οικονομικά, αλλά ειναι και απλή και έχει λογική που δεν αντικρούεται. Σκύψε λοιπόν πάνω σ'αυτή για λίγο αν θες και σκέψου:
ΑΝ ηταν όντως αυθεντικο, ή αν τέλος πάντων δεν ειχαν οι ΗΠΑ (εννοώ οι αόρατες δυνάμεις πίσω απ'τις ΗΠΑ) επιλογή παρά να δώσουν αντίκρυσμα στα ομόλογα που διατεινεται η END ότι έχουν αυτή την αξία, οι κύριοι θα'ταν τώρα πεθαμένοι και θαμμένοι και δε θα τους είχαμε "γνωρισει" καν. Υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα για την Ελλάδα και δεν πιστεύω οτι η υπερδύναμη της ελίτ θα επέτρεπε σε κανεναν (και δη σε κάποιους που βγαίνουν και μιλάνε ανοιχτά) να αλλάξει την πορεία που θα κατέληγε στο επιθυμητό γι'αυτήν αποτέλεσμα. ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή και να αλλάξει την προδιαγεγραμμένη και προσχεδιασμένη εξέλιξη της πορείας της Ελλάδας μας...
ION 4ever έγραψε:Δηλαδή του καζάκη και όποιου άλλου Καζάκη
και όχι μόνο, τι παραπάνω έχουν από απλά λόγια.
ION 4ever έγραψε:Κανείς δεν είπε ο λόγος του οποιουδήποτε είναι συμβόλαιο.
Ούτε καν του Καζάκη.
Όλοι ρίχνουν τις ιδέες και τα όπλα τους στο τραπέζι.
Σκληρό πόκερ φαίνεται να παίζουν οι παίκτες.
1/ο Καζάκης δεν έταξε 600δις, τα προτάγματά του πρότεινε μόνο μαζι με
τροπους αγωνα και τροπους που θα μπορούσαμε να βγούμε απ'αυτον τον εφιάλτη...
Όλα αυτα ΦΥΣΙΚΑ
αναπτύσσονται με το λόγο, ο οποιος βασίζεται σε
γνώση και στοιχεία μέσα από την οποία (και τα οποία)
στηριζει και αποδεικνύει του λόγου του το αληθες.
2/ Συμφωνώ λοιπόν πως όλοι ρίχνουν ιδέες-όπλα στο τραπέζι με τις οποίες παίζεται δυνητικά και "σκληρό πόκερ" οπως λες... ο καζάκης απλά υποστηρίζει πως τα "όπλα" του Αρτέμη είναι "άσφαιρα", και μέχρι ν'αποδειξει (ο Αρτέμης) το ικανό και ατόφιο των πυρομαχικών του, δεν μπορώ να ψεξω τον καζάκη για τον ισχυρισμό του.