ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (απο Γενάρη 2013)...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (απο Γενάρη 2013)...
μέχρι τη 12η έχουμε καιρό...
(κάπου το'χε φέρει κι ο πυροσβέστης αυτό, αλλά εσύ μας το ανέλυσες κιόλας )
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 56#p195556ArELa έγραψε:μέχρι τη 12η έχουμε καιρό...
- AROTRIS
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: MANO2906
- Επικοινωνία:
ArELa έγραψε:μέχρι τη 12η έχουμε καιρό...
Καλε...που πηγε αυτη η δημοσιευση...για το...DNA ;;;;;;;
- Hlios
- Επίτιμος
Ωχ δίκιο έχεις. Που πήγε? Εξαφανίστηκε. Για να δω…AROTRIS έγραψε:ArELa έγραψε:μέχρι τη 12η έχουμε καιρό...
Καλε...που πηγε αυτη η δημοσιευση...για το...DNA ;;;;;;;
- Hlios
- Επίτιμος
Η Βίκυ το έσβησε,
σίγουρα κατά λάθος.
Ωχ και τυχαία σήμερα διέγραψα τα πρόχειρα αρχεία από τον υπολογιστή μου και έτσι δεν μπορώ να το βρω.
σίγουρα κατά λάθος.
Ωχ και τυχαία σήμερα διέγραψα τα πρόχειρα αρχεία από τον υπολογιστή μου και έτσι δεν μπορώ να το βρω.
- ArELa
- Founder-Administrator
Συγνωμη Αρότριε, πρέπει να την έσβησα εγώ κατά λάθος, γιατί νόμιζα ότι ειχες κάνει δύο ίδιες απανωτές δημοσιεύσεις! (τώρα ειδα ότι το προηγούμενο ποστ ηταν για κάτι άλλο.. ντόινγκ ή ξανθιά! ξαναβαλ'το αν θες)AROTRIS έγραψε:Καλε...που πηγε αυτη η δημοσιευση...για το...DNA ;;;;;;;
Η δημοσίευση περί των 12 ελικων που είπα πάντως, βρίσκεται εδώ
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 949#p60949
Κατά τη γνώμη μου, είναι από τα πρώτα τόπικς που έπρεπε να δεις μπαίνοντας στα ΙΔΕΟ. Έχω κάνει όλη τη σειρα αυτή των βιντεο και σε υπότιτλους, αλλά
αφού δεν μπορείς να δεις τα βίντεο αυτή την ώρα, δες τη μετάφρασή τους σε γραπτό κειμενο που εκανα πριν ανέβουν τα τιτλισμένα βίντεο. (Είναι όλη η σειρά εκεί- εγώ σε πήγα στο δευτερο, απαντώντας στο ερώτημά σου...)
'Οσο για τυχόν επισκέπτες που θα επιχειρήσουν να πάνε, αλλά δε θα τους "βγει" αυτό το λινκ, λυπάμαι αλλά πρέπει να κάνουν εγγραφή για να'χουν πρόσβαση σε κάποιες ενοτητές μας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
βιάστηκες να με "δώσεις"Hlios έγραψε:Η Βίκυ το έσβησε,
σίγουρα κατά λάθος.
Θα μ'έδινα η ίδια (οπως και το'κανα)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος
ArELa έγραψε:Συγνωμη Αρότριε, πρέπει να την έσβησα εγώ κατά λάθος, γιατί νόμιζα ότι ειχες κάνει δύο ίδιες απανωτές δημοσιεύσεις! (τώρα ειδα ότι το προηγούμενο ποστ ηταν για κάτι άλλο.. ντόινγκ ή ξανθιά! ξαναβαλ'το αν θες)AROTRIS έγραψε:Καλε...που πηγε αυτη η δημοσιευση...για το...DNA ;;;;;;;
Χάχα παραλίγο να την πατήσω και εγώ. Οπτικά έμοιαζαν τόσο πολύ οι δυο επανωτές δημοσιεύσεις
που αρχικά τις πέρασα για λανθασμένη διπλή ανάρτηση. Και επάνω που ήμουν έτοιμος να διαγράψω
την μια από τις δυο πρόσεξα την διαφορά. Στο παραπέντε.
- Hlios
- Επίτιμος
Δεν φαντάστηκα πως θα σε πείραζε. Συγγνώμη.ArELa έγραψε:βιάστηκες να με "δώσεις"Hlios έγραψε:Η Βίκυ το έσβησε,
σίγουρα κατά λάθος.
Θα μ'έδινα η ίδια (οπως και το'κανα)
- AROTRIS
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AROTRIS την Τρί 22 Ιαν 2013, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- AROTRIS
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΕΛΙΚΑ...DNA...ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!
Ανακαλύφθηκε τετραπλή έλικα DNA σε ανθρώπους
Για πρώτη φορά εντοπίστηκε σε ανθρώπινα κύτταρα ανοίγοντας δρόμους στην έρευνα του καρκίνου
Αυτός ο πίνακας της καλλιτέχνιδος Ανι Νιούμαν «αιχμαλωτίζει» την τετραπλή έλικα του DNA
Εξήντα χρόνια μετά την ανακοίνωση-ορόσημο από τους Γουότσον και Κρικ σχετικά με τη δομή της διπλής έλικας του DNA, ερευνητές του ίδιου πανεπιστημίου, αυτού του Κέιμπριτζ, δημοσιεύουν μια νέα μελέτη στην επιθεώρηση «Nature Chemistry» η οποία ανοίγει καινούργιους δρόμους στην κατανόηση των «μυστικών» του γενετικού υλικού μας και του ρόλου που παίζει τόσο στην υγεία όσο και στην ασθένεια. Επιστήμονες του Τμήματος Χημείας του Κέιμπριτζ αναφέρουν ότι «συνέλαβαν» για πρώτη φορά in vivo σε ανθρώπινα κύτταρα στο εργαστήριο… τετραπλές έλικες DNA!
Με… βάση τη γουανίνη
Οι δομές αυτές ονομάζονται G-quadruplexes και σχηματίζονται σε περιοχές του DNA στις οποίες αφθονεί ο «δομικός λίθος» - ή βάση, όπως αποκαλείται – του DNA γουανίνη {guanine, εξ ου και το G – υπενθυμίζουμε ότι οι άλλες τρεις βάσεις του γενετικού υλικού μας είναι η αδενίνη (adenine), η κυτοσίνη (cytosine)και η θυμίνη(thymine)}. Συγκεκριμένα, όπως είδαν οι επιστήμονες, όταν υπάρχει αφθονία της γουανίνης σε κάποια περιοχή του γονιδιώματος η διπλή έλικα διασπάται και παίρνει τετραπλή μορφή, μέσω της αλληλεπίδρασης τεσσάρων G βάσεων οι οποίες σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Οι δομές αυτές εμφανίζονται στον πυρήνα των χρωμοσωμάτων αλλά και στα τελομερή, στις άκρες δηλαδή των χρωμοσωμάτων οι οποίες τα προστατεύουν από τη φθορά.
Σύμφωνα με τους ερευνητές του Κέιμπριτζ που εντόπισαν τις τετραπλές έλικες σε ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα, αυτές φαίνεται να αποτελούν μεταβατικές δομές και να συνδέονται με την αντιγραφή του DNA η οποία είναι καθοριστική για την κυτταρική διαίρεση.
http://www.apocalypsejohn.com/2013/01
Ανακαλύφθηκε τετραπλή έλικα DNA σε ανθρώπους
Για πρώτη φορά εντοπίστηκε σε ανθρώπινα κύτταρα ανοίγοντας δρόμους στην έρευνα του καρκίνου
Αυτός ο πίνακας της καλλιτέχνιδος Ανι Νιούμαν «αιχμαλωτίζει» την τετραπλή έλικα του DNA
Εξήντα χρόνια μετά την ανακοίνωση-ορόσημο από τους Γουότσον και Κρικ σχετικά με τη δομή της διπλής έλικας του DNA, ερευνητές του ίδιου πανεπιστημίου, αυτού του Κέιμπριτζ, δημοσιεύουν μια νέα μελέτη στην επιθεώρηση «Nature Chemistry» η οποία ανοίγει καινούργιους δρόμους στην κατανόηση των «μυστικών» του γενετικού υλικού μας και του ρόλου που παίζει τόσο στην υγεία όσο και στην ασθένεια. Επιστήμονες του Τμήματος Χημείας του Κέιμπριτζ αναφέρουν ότι «συνέλαβαν» για πρώτη φορά in vivo σε ανθρώπινα κύτταρα στο εργαστήριο… τετραπλές έλικες DNA!
Με… βάση τη γουανίνη
Οι δομές αυτές ονομάζονται G-quadruplexes και σχηματίζονται σε περιοχές του DNA στις οποίες αφθονεί ο «δομικός λίθος» - ή βάση, όπως αποκαλείται – του DNA γουανίνη {guanine, εξ ου και το G – υπενθυμίζουμε ότι οι άλλες τρεις βάσεις του γενετικού υλικού μας είναι η αδενίνη (adenine), η κυτοσίνη (cytosine)και η θυμίνη(thymine)}. Συγκεκριμένα, όπως είδαν οι επιστήμονες, όταν υπάρχει αφθονία της γουανίνης σε κάποια περιοχή του γονιδιώματος η διπλή έλικα διασπάται και παίρνει τετραπλή μορφή, μέσω της αλληλεπίδρασης τεσσάρων G βάσεων οι οποίες σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Οι δομές αυτές εμφανίζονται στον πυρήνα των χρωμοσωμάτων αλλά και στα τελομερή, στις άκρες δηλαδή των χρωμοσωμάτων οι οποίες τα προστατεύουν από τη φθορά.
Σύμφωνα με τους ερευνητές του Κέιμπριτζ που εντόπισαν τις τετραπλές έλικες σε ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα, αυτές φαίνεται να αποτελούν μεταβατικές δομές και να συνδέονται με την αντιγραφή του DNA η οποία είναι καθοριστική για την κυτταρική διαίρεση.
http://www.apocalypsejohn.com/2013/01
- ArELa
- Founder-Administrator
δεν πειράχτηκα βρε, οκ. πλάκα έκανα.Hlios έγραψε:Δεν φαντάστηκα πως θα σε πείραζε. Συγγνώμη.
Κατάλαβες τι μας έκανες; Εκεί που ειχες εξαφανιστει, τώρα μας τα ανεβάζεις δυο δυο...AROTRIS έγραψε:
τέλος πάντων, τώρα που το ξανανέβασες, ξαναλέω:
μέχρι τις 12, έχουμε καιρό...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος
GALEX telescopeAROTRIS έγραψε:Είναι αξιοσημείωτο ότι το τηλεσκόπιο Galex σταμάτησε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2012 ύστερα από εννέα χρόνια εργασίας.
- ArELa
- Founder-Administrator
Εδώ σταμάτησε ολόκληρο το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ,
στο τηλεσκοπιο θα κολλούσαν;
στο τηλεσκοπιο θα κολλούσαν;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Ελπίζω να κοίταξες την ημερομηνία λήξης Αντωνάκη ..
ξέρεις μην είναι ληγμένο σαν κι αυτά που φοράνε οι αστυνομικοί !
http://anti-ntp.net/2013/01/%CE%B5%CE%B ... %AE%CE%BE/
ξέρεις μην είναι ληγμένο σαν κι αυτά που φοράνε οι αστυνομικοί !
http://anti-ntp.net/2013/01/%CE%B5%CE%B ... %AE%CE%BE/
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Στο πραγματικά αστείο λινκ που δίνει εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 11#p195711 η ΙΟΝ σχετικά με τις περιπέτειες ενός έλληνα επιβάτη της Lufthansa και της..βαλίτσας του, υπάρχει και κάτι που δεν είναι καθόλου αστείο:
αν πάτε στα σχόλια των αναγνωστών θα πέσετε πάνω σε αυτό:
και είναι ΟΝΤΩΣ έτσι! Τι θα γίνει τέλος πάντων με το θράσος τους?
αν πάτε στα σχόλια των αναγνωστών θα πέσετε πάνω σε αυτό:
4.Μία είπε
Ιανουαρίου 23, 2013 στις 6:05 μμ
Σας αναφερω οτι η Lufthansa μεσα απο το site της δημοσιευσε ενα παιχνιδι γεωγραφιας της Ευρωπης, στο οποιο η Ελλαδα ειναι σχεδιασμενη σε τροπο ωστε να τελειωνει ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! Η Πελοποννησος, η Κρητη και τα νησια μας ολα παραλειπονται.
Δειτε το: http://www.lufthansa-vp.com/vp1/play.html
Lufthansa to Europe: Virtual Pilot!
http://www.lufthansa-vp.com
και είναι ΟΝΤΩΣ έτσι! Τι θα γίνει τέλος πάντων με το θράσος τους?
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Κατ.....sorry για το χώσιμο στον T. F. στο facebook.....
Δεν ξέρω την σχέση σου μαζί του....απλά γι αυτά που έγραφε, και λίγα του είπα.....
Υ.Γ. Φώτη btw , συμφωνώ με τα γραπτά σου στο εν λόγω ποστ....
Δεν ξέρω την σχέση σου μαζί του....απλά γι αυτά που έγραφε, και λίγα του είπα.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kat_woman την Παρ 25 Ιαν 2013, 09:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: έσβυσα το όνομα και το επίθετο του χρήστη, στον οποίο αναφέρεσαι.
Λόγος: έσβυσα το όνομα και το επίθετο του χρήστη, στον οποίο αναφέρεσαι.
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- firefightergr
- Έλαβε Likes: 6 φορές
ΜΟΥΦΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
Athanasios E. Drougos
EΠΕΙΔΗ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...../ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΙ 3127 ΔΕΙΓΜΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ/ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΙΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 28.9% ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ, ΕΝΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΖΕΣΤΕ-ΣΤΟ 14.8%.ΑΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ/ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ! ΜΟΥΦΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ !
Το τι παραμύθια τσαμπουνάνε οι δημοσκοπικές εταιρίες δεν λέγεται. Βγάζουν τη ΝΔ πρώτο κόμμα ή το πολύ-πολύ ισοπαλία με το ΣΥΡΙΖΑ!!! Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου! Αυτά δεν γινόντουσαν ούτε στις μέρες που δεν υπήρχε κρίση! Από την ημέρα που βγήκε ο Σαμαράς, η χώρα βυθίστηκε περισσότερο στο χάος, η ανεργία αυξάνεται με αλματώδη ρυθμό, η αγορά έχει κυριολεκτικά βουλιάξει και το κυριότερο, ο Σαμαράς αποδεδειγμένα εξαπάτησε τον λαό και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Είναι ο άνθρωπος που από το «θα επαναδιαπραγματευτούμε το Μνημόνιο» και θα «προστατέψουμε το εισόδημα των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων» (γι' αυτά ψηφίστηκε), έφτασε στο σημείο να γδάρει τον λαό με πρωτοφανή μέτρα ύψους 13,5 δις ευρώ! Με μία απλή δικαιολογία «ουδείς αναμάρτητος» και πρόσφατα με το «θα κάτσουμε στα τέσσερα», ο Σαμαράς απέδειξε το πόσο -στεγνά- εξαπάτησε τον λαό! Και όμως, οι δημοσκοπήσεις... επιβραβεύουν την απάτη Σαμαρά βγάζοντάς τον όλες, με αυξημένα ποσοστά σε σχέση με αυτά που είχε πριν από τις εκλογές!
Όσο για το ερώτημα «ποιος είναι καταλληλότερος Πρωθυπουργός», ο Σαμαράς κυριολεκτικά σαρώνει!! Εάν προσπαθήσει κανείς να αναλύσει αυτές τις δημοσκοπήσεις, σε δύο συμπεράσματα καταλήγει: α) Ή σχιζοφρενής είναι ο λαός ή β) οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες και εντάσσονται στο γενικότερο κλίμα χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Με λίγα λόγια, οι δημοσκοπικές εταιρείες καταγράφουν στοιχεία που υπηρετούν την πολιτική των δανειστών και του Σαμαρά. Εάν το συνδυάσει κανείς με τις πρόσφατες υποδείξεις των δανειστών ότι «εάν ψηφίσετε αντιμνημονιακό κόμμα, τέρμα οι δόσεις και επιστρέφετε στη δραχμή», μπορεί να γίνει κατανοητό σε ποιες γραμμές κινούνται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων!
ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα «Παρασκήνιο» αποκάλυψε ότι υπάρχει κρυφή δημοσκόπηση η οποία φέρνει τη Χρυσή Αυγή στο 15% και έχει κάνει άνω-κάτω το Μέγαρο Μαξίμου! Μήπως όμως στα... χέρια του Μαξίμου υπάρχει και η παρακάτω δημοσκόπηση η οποία προκαλεί ...σεισμό στην Κυβέρνηση; Ρωτάμε! Όπως επίσης, μπορούν να μας πουν ποια εταιρεία την έκανε; Απάντηση δεν περιμένουμε, για τον εξής απλό λόγο: Φαντάζεστε να βγει εταιρεία δημοσκοπήσεων που να εμφανίζει τη Χρυσή Αυγή με ποσοστά 24%;;; Την άλλη μέρα την «θάψανε». Δεν θα ξαναπάρει δουλειά από το σύστημα και θα αναγκαστεί να βάλει λουκέτο! Απλά πράγματα.
Εμείς όμως επιμένουμε να ρωτάμε, εάν είναι υπαρκτή η παρακάτω δημοσκόπηση (εμείς λέμε ότι είναι υπαρκτή). Δείτε και σκεφτείτε, μήπως τελικά αυτή η κρυφή δημοσκόπηση είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι αυτές που θέλει να παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα.
ΣΥΡΙΖΑ 27,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 24,8%
ΝΔ 17,3%
ΠΑΣΟΚ 3,8%
ΑΝ.ΕΛ. 5%
ΔΗΜΑΡ 3,9%
ΚΚΕ 3,6%
Τα ποσοστά που απομένουν μέχρι το 100%, δηλαδή 14% είναι, όλα μαζί (δεν ξέρω, δεν απαντώ, αναποφάσιστοι, άλλα κόμματα, κανένα κόμμα, άκυρα κ.λ.π.).
http://human-philosophie.blogspot.gr/20 ... _4715.html
Athanasios E. Drougos
EΠΕΙΔΗ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...../ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΙ 3127 ΔΕΙΓΜΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ/ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΙΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 28.9% ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ, ΕΝΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΖΕΣΤΕ-ΣΤΟ 14.8%.ΑΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ/ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ! ΜΟΥΦΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ !
Το τι παραμύθια τσαμπουνάνε οι δημοσκοπικές εταιρίες δεν λέγεται. Βγάζουν τη ΝΔ πρώτο κόμμα ή το πολύ-πολύ ισοπαλία με το ΣΥΡΙΖΑ!!! Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου! Αυτά δεν γινόντουσαν ούτε στις μέρες που δεν υπήρχε κρίση! Από την ημέρα που βγήκε ο Σαμαράς, η χώρα βυθίστηκε περισσότερο στο χάος, η ανεργία αυξάνεται με αλματώδη ρυθμό, η αγορά έχει κυριολεκτικά βουλιάξει και το κυριότερο, ο Σαμαράς αποδεδειγμένα εξαπάτησε τον λαό και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Είναι ο άνθρωπος που από το «θα επαναδιαπραγματευτούμε το Μνημόνιο» και θα «προστατέψουμε το εισόδημα των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων» (γι' αυτά ψηφίστηκε), έφτασε στο σημείο να γδάρει τον λαό με πρωτοφανή μέτρα ύψους 13,5 δις ευρώ! Με μία απλή δικαιολογία «ουδείς αναμάρτητος» και πρόσφατα με το «θα κάτσουμε στα τέσσερα», ο Σαμαράς απέδειξε το πόσο -στεγνά- εξαπάτησε τον λαό! Και όμως, οι δημοσκοπήσεις... επιβραβεύουν την απάτη Σαμαρά βγάζοντάς τον όλες, με αυξημένα ποσοστά σε σχέση με αυτά που είχε πριν από τις εκλογές!
Όσο για το ερώτημα «ποιος είναι καταλληλότερος Πρωθυπουργός», ο Σαμαράς κυριολεκτικά σαρώνει!! Εάν προσπαθήσει κανείς να αναλύσει αυτές τις δημοσκοπήσεις, σε δύο συμπεράσματα καταλήγει: α) Ή σχιζοφρενής είναι ο λαός ή β) οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες και εντάσσονται στο γενικότερο κλίμα χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Με λίγα λόγια, οι δημοσκοπικές εταιρείες καταγράφουν στοιχεία που υπηρετούν την πολιτική των δανειστών και του Σαμαρά. Εάν το συνδυάσει κανείς με τις πρόσφατες υποδείξεις των δανειστών ότι «εάν ψηφίσετε αντιμνημονιακό κόμμα, τέρμα οι δόσεις και επιστρέφετε στη δραχμή», μπορεί να γίνει κατανοητό σε ποιες γραμμές κινούνται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων!
ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα «Παρασκήνιο» αποκάλυψε ότι υπάρχει κρυφή δημοσκόπηση η οποία φέρνει τη Χρυσή Αυγή στο 15% και έχει κάνει άνω-κάτω το Μέγαρο Μαξίμου! Μήπως όμως στα... χέρια του Μαξίμου υπάρχει και η παρακάτω δημοσκόπηση η οποία προκαλεί ...σεισμό στην Κυβέρνηση; Ρωτάμε! Όπως επίσης, μπορούν να μας πουν ποια εταιρεία την έκανε; Απάντηση δεν περιμένουμε, για τον εξής απλό λόγο: Φαντάζεστε να βγει εταιρεία δημοσκοπήσεων που να εμφανίζει τη Χρυσή Αυγή με ποσοστά 24%;;; Την άλλη μέρα την «θάψανε». Δεν θα ξαναπάρει δουλειά από το σύστημα και θα αναγκαστεί να βάλει λουκέτο! Απλά πράγματα.
Εμείς όμως επιμένουμε να ρωτάμε, εάν είναι υπαρκτή η παρακάτω δημοσκόπηση (εμείς λέμε ότι είναι υπαρκτή). Δείτε και σκεφτείτε, μήπως τελικά αυτή η κρυφή δημοσκόπηση είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι αυτές που θέλει να παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα.
ΣΥΡΙΖΑ 27,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 24,8%
ΝΔ 17,3%
ΠΑΣΟΚ 3,8%
ΑΝ.ΕΛ. 5%
ΔΗΜΑΡ 3,9%
ΚΚΕ 3,6%
Τα ποσοστά που απομένουν μέχρι το 100%, δηλαδή 14% είναι, όλα μαζί (δεν ξέρω, δεν απαντώ, αναποφάσιστοι, άλλα κόμματα, κανένα κόμμα, άκυρα κ.λ.π.).
http://human-philosophie.blogspot.gr/20 ... _4715.html
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Το πιό ευγενικό χώσιμο που έχω δεί, καλέ!Dread έγραψε:Κατ.....sorry για το χώσιμο στον T. F. στο facebook.....
Δεν σου έβαλα like, αν και πολύ το ήθελα, γιατί ένιωθα πως ήμουν και λίγο στη μέση..
Γιά όσους ΙΔΕΟ γραφίτες δεν κατάλαβαν για ποιό πράγμα μιλάμε, έγινε μια ...αρκετά θερμή συζήτηση στο facebook όταν πόσταρα τα εξής (έχω σβύσει επίθετα, για ευνόητους λόγους):
.10 Ιανουαρίου.Ο χρήστης Katerina κοινοποίησε σύνδεσμο.
18 ώρες πριν
.Και τι θα γίνει, ρε παληκάρια, με όσους είχαν κατά νου οτι μετά τις 4 θα πήγαιναν σπίτια τους? Με ρωτας εμένα αν έχω έστω και μια δεκάρα να πάρω ταξί (κι αν το βρω..).Μέχρι τώρα καλά το πηγαίνατε..τώρα μας γράφετε όλους !!http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231232050
Μετά, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος :
T. F. Άμεσα τιμωρία σε όλους. Εχει κριθεί παράνομη η απεργία με δικαστική απόφαση. πρέπει να μπει ένα τέλος στην αλητεία και στο να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει.Απολύσεις και επιστράτευση τώρα!18 ώρες πριν · Μου αρέσει!..
Katerina Κοίτα, δεν θα χαρακτήριζα αλητεία τις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις τους.Είμαι της άποψης πως κάποιος πρέπει να αντιδράσει σε αυτή τη χώρα που όλοι έχουμε γίνει ολίγον ζόμπι! Αλλά αυτό είναι ετσι-θελισμός και συντεχνιακή γαϊδουριά! Και όποιο δίκιο και να έχουν το χάνουν..18 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1..
T. F. Ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει τα όρια. Φτάνει στα όρειασ του θράσους και της αλητείας. Πρέπει όλα να γίνουν ιδιωτικά, σαν τον ΟΤΕ. Τρένα, Μετρο, ΔΕΗ, ΟΣΕ ΟΛΑ!!!!! Για να πάψουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια μερικοί και ο κόσμος να πληρώνει χρυσάφι για χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες βαριεστημένων!!!!17 ώρες πριν · Μου αρέσει!..
Katerina Καλά τα λες, αλλά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, θεωρώ.
17 ώρες πριν · Μου αρέσει!.
.
T. F.Το θέμα είναι να μην καπελώνεται η κοινωνία από αυτούς. Εϊπαμε τα δικαιώματα δικαιώματα, αλλά υπάρχουν και όρια, πως να το κάνουμε δηλαδή. Πληρώνουμε τη ΔΕΗ χρυσάφι με την απαίτηση να μας παρέχει ρεύμα (το οποίο είναι και κάκιστης ποιότητας) αδιάκοπα και όχι να κατεβάζει ετσιθελικά ο κάθε Φωτόπουλος τους διακόπτες, αυτός που θα σκάσει από το πολύ χρήμα σε λίγο.17 ώρες πριν · Μου αρέσει!.
Katerina Σωστά, αλλά αν δεις πιό προσεκτικά, πάνω από τα μισά που πληρώνεις για ΔΕΗ, δεν είναι το ρεύμα, αλλά η -ανεκδιήγητη- ΕΡΤ και οι δήμοι..Μας γδύνουν ΚΑΙ από κει...17 ώρες πριν · Μου αρέσει!..
Gaius Divinus Sinnerius με το να δωσεις τις συγκοινωνιες σε εναν ιδιωτη δεν καπελώνεται η κοινωνια. εκεινος δηλαδη δεν θα κοιταξει το συμφέρον του οπως και οι συνδικαλιστές. τελικα μερικοί απο την σπασμωδικη σας αντίδραση θα φορέσετε μονοι σας τις αλυσιδες χωρις να χρειαστεί να ασκησει βία άλλος.17 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1.
.Gaius Divinus Sinnerius απλά προσέχετε τι εύχεστε γιατι κινδυνεύετε να εισακουστείτε17 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1.
.Gaius Divinus Sinnerius Το κακό με τις απεργίες ειναι πως "μόνο η απεργία του κλάδου μου είναι καλη" οι άλλοι ειναι απλα χαραμοφαήδες και καλα θα ηταν να δουλευουν για κανα 200ρι ευρώ.17 ώρες πριν · Επεξεργασμένο · Δεν μου αρέσει · 1..
Katerina Επίσης και η λογική " οι άλλοι υπάλληλοι γιατί εντάχθηκαν στο ενιαίο μισθολόγιο?να ενταζθούν και οι υπόλοιποι!" Ε, αμα είμαστε εμείς μαλάκες που δεχθήκαμε τα πάντα χωρίς διαμαρτυρία, γιατί να είναι και οι άλλοι?17 ώρες πριν · Επεξεργασμένο · Μου αρέσει! · 1..
Gaius Divinus Sinnerius πολυ σωστο. αυτο που κανουν αυτοι του μετρο θα πρεπε να το κανουμε ολοι17 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1..
George Αξιότιμε κύριε T. F.συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.
Θα έπρεπε επίσης εκτός των ΜΜΜ να πουληθούν σε ιδιώτες επενδυτές και τα νερά, τα μουσεία, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα σώματα ασφαλείας, ο στρατός και η δικαιοσύνη (μεταξύ άλλων)...
Γιατί όχι ιδιώτες δικαστές παρακαλώ ?
Για να αποφύγουμε και τυχόν απεργίες των δικαστών.
Και μια και είστε και δικηγόρος, θα μπορείτε να γίνεται και δικαστής στην "ΤοΜακρύΧέριΤηςΔικαιοσύνης Α.Ε." του ιδιώτη επενδυτή.
Επίσης να θεσμοθετηθεί παράνομη οποιαδήποτε απεργία, να συλαμβάνονται οι απεργοί, να δημεύεται η περιουσία τους, να στερούνται τα πολιτικά τους δικαιώματα, και σε περίπτωση επανάληψης του αδικήματος, να φυλακίζονται άμεσα και χωρίς δίκη.
Να προτείνω και κάτι άλλο...
Σε οποιαδήποτε περίπτωση συλλαλητηρίου, πορείας ή οποιασδήποτε συγκέντρωσης άνω των τριών ατόμων (πλην επισήμων εορτών και αργιών), να εκτελούνται πάραυτα όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτές.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Οποιαδήποτε άλλη υπόδειξη είναι ευπρόσδεκτη.15 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 3..Γράψτε ένα σχόλιο....
Each man's death diminishes me,
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- Eva Luna
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Ax βρε dread πες το και έγινε.Επίσης να θεσμοθετηθεί παράνομη οποιαδήποτε απεργία, να συλαμβάνονται οι απεργοί, να δημεύεται η περιουσία τους, να στερούνται τα πολιτικά τους δικαιώματα, και σε περίπτωση επανάληψης του αδικήματος, να φυλακίζονται άμεσα και χωρίς δίκη.
There is a crack, a crack in everything
- Dread
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Είμαι μπροστά εγώ.....ION 4ever έγραψε:Ax βρε dread πες το και έγινε.
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
- firefightergr
- Έλαβε Likes: 6 φορές
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- Eva Luna
Ειναι της επικαιροτητας αλλα δεν ξερουμε κιολας αν αληθευει.
Προσωπικα δυσκολευομαι να πιστεψω τετοια ειδηση:
Βόρεια Κορέα: Πεινασμένοι γονείς βράζουν τα παιδιά τους και τα τρώνε
Προσωπικα δυσκολευομαι να πιστεψω τετοια ειδηση:
Βόρεια Κορέα: Πεινασμένοι γονείς βράζουν τα παιδιά τους και τα τρώνε
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**