Δημοσίευση
από aftokaitoallo » Δευ 17 Δεκ 2012, 13:17
ήθελα να πω πως με το να μην έχει καμμιά σχέση με την ημερομηνία, έχει την κυριότερη σχέση όπως έχει με κάθε τι σημαδιακό για τον πλανήτη.
δεν ξέρουμε όμως τα πραγματικά χρονικά πλαίσια που ζούμε, αμφισβητώ πως ζούμε όντως το 2012 όσο κουλό κι αν ακούγεται, τα πάντα μπορεί να έχουν συμβεί, μπορεί να είμαστε για κάποιο λόγο δυο δεκαετίες μετά το θάνατο του Σωκράτη, ή αν έτσι νιώθουμε να μπορούμε να βγουμε περιπατο και να τον πετύχουμε εν ζωή κάπου.
ξέρω πως ακούγονται τρελά αυτά που λέω, δεν μπορώ όμως να χωνέψω τις τεράστιες χρονικές αποστάσεις ανάμεσα στο τώρα και το αρχαίο μας παρελθόν, νιώθω πως με ένα φαστ φοργουορντ μας τοποθέτησαν χρονικά σε αυτήν την εποχή τόσο μακριά από τους μεγάλους και τις μεγάλες φωτεινούς/ές άντρες και γυναίκες της Αρχαίας Ελλάδας. έχουμε ένα αδύναμο απόηχο των λόγων τους, μία τεράστια συγκάλυψη της πραγματικής μας ιστορίας, δεν μπορεί αυτό να συμβαίνει για απλά μισελληνικούς λόγους, μάλλον συμβαίνει από μίσος για το φως και τον τρόπο που δρα στην δική μας χώρα.
δεν θέλουν φως άλλωστε θέλουν σκοτάδια, δεν είναι ζηλόφθονο μίσος αυτό ούτε φυλετική έχθρα. δεν μπορούν να μας διαλύσουν! εδώ πάντα έτσι θα είναι το Φως, και δεν μπορούν να κατοικήσουν εδώ! και να μας ξεκάνουν όλους θα γεννήσει ανθρώπους αυτός ο τόπος!
έχω παρατηρήσει πως εκτός από φιλέλληνες ξένους τους άλλους δεν τους σηκώνει αυτός ο τόπος, βλέπεις μία περίεργη δυσφορία ενίοτε έντονη στα βλέμματά τους! νιώθω μια περίεργη ανατριχίλα στην ραχοκοκκαλιά τους με το που θωρούν μία ελληνική ψυχή αφυπνισμένη!
κι ίσως λοιπόν εδώ κάτι μας μιλά, όπως μίλησε στον Ελύτη,
έτη φωτός στους ουρανούς
έτη αρετής μες τον ασβέστη
σόρρυ για το αυθόρμητο και "τρελό" ύφος μου! δεν έχω να πω σε κανένα κάτι αισιόδοξο παρ' όλα αυτά! συν Αθηνά και χείρα κίνει, αλλιώς πως; δεν θα συμβεί κάτι κουλό, κάτι που θα μας ανεβάσει σε κάποιο επίπεδο! ή το χουμε ή όχι! ή μισούμε αυτούς που το'χουν ή τους ακολουθούμε! τόσο απλό. είναι ήδη εδώ ό,τι χρειαζόμαστε.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.