Θα είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός......
ο λάθος τονισμός του ονόματος, μ'έκανε να ελπίζω (αμυδρά) ότι μιλουσες για άλλον.Irene3006 έγραψε:Επιλέχθηκε ο Σαμάρας
χαχα, έγραψες!Irene3006 έγραψε:Αναρωτιέμαι πότε δίνεται το Νόμπελ....
Θα είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός......
χαχα, το λάθος ξεκινάει από μένα. Και περί λάθους πρόκειταιArELa έγραψε:Irene3006 έγραψε:Επιλέχθηκε ο Σαμάρας
ArELa έγραψε:Ρε παιδιά, γιατί παραμένω ήρεμη; Γιατί νιώθω ότι σύντομα θα καταρρεύσουν όλα τα υπάρχοντα πολιτικά σκυβαλα και θα τελειώσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αυτός ο εφιάλτης; Ευσεβής πόθος (υποσυνείδητη άμυνα για να μην πάθω νευρικό κλονισμό) ή ισχυρή διαίσθηση; Θα δείξει.
Divine Sinner έγραψε:http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
T(σ)ατσοπουλος Grand Fucking tour.
Ναι υπάρχει κι αυτή η εκδοχή, αλλά ας μη μένουμε στο "πιο πιθανό" κατά τη δική μας λογική που της φαίνονται αδιανόητα αυτά που γι'αυτους είναι καθημερινή πρακτική. Μην ξεχνάς ότι οι ανθρωποθυσιες (και δη παιδιών) είναι επίσης ρουτίνα για τους ίδιους και μάλιστα ειναι μέσα στο τελετουργικό της θρησκείας τους.firefightergr έγραψε:Μπορει απλα να φορτωσαν το φονο στη νταντα,γιατι να μπουνε σε τοσο κοπο με το mind control;
Μπηκε ο δολοφονος τους καθαρισε ολους και το εκανε να φανει ως αυτοκτονια.
Η πιο απλη εκδοχη και η πιθανοτερη,νομιζω πως ηταν δουλεια ρουτινας για εναν επαγγελματια δολοφονο.
μωρέ και χθες είπα αλλά και τώρα λέω ΙΟΝίτσα μου.ION 4ever έγραψε:τι λες. τώρα!!!!!!![]()
![]()
Ήδη οι θέσεις έχουν μειωθεί τα τελευταία δύο χρόνια.... Στις Πανελλήνιες του 2011 μάλιστα, είχαν πει ότιION 4ever έγραψε:Πριν από λίγες ημέρες είδα κάπου στα ψιλά ότι οι σχολές αστυνομία
δεν θα παίρνουν άλλους για το επόμενα 2 χρόνια.
Καλά κάνεις και το αναφέρεις αυτό Ειρήνη γιατί αναφέρεται στο παραπάνω βίντεο λέει οτι θα έχουν και Έλληνες βεβαίως για ευνόητους λόγους.Irene3006 έγραψε:Αλλά εδώ και δυο χρόνια παρ' όλο που ακουγόταν πως δεν θα πάρουν κανέναν,
τελευταία στιγμή έδιναν θέσεις....
Δεν ξέρω για τη Μαριώ σου, αλλά εγώ παίζω σε δύο ταμπλό εδώ Ρηνιώ μου.Irene3006 έγραψε:Δεν πάμε καθόλου καλά.....