ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
misha4
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Γυναίκα

Re: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Δημοσίευση από misha4 » Δευ 19 Νοέμ 2012, 12:02

Λοιπόν, εν οίδα ότι ουδέν οίδα.

Όλοι οι χρόνοι (παρελθόν-παρόν-μέλλον-) υπάρχουν ταυτόχρονα και είναι ένα. Η κάθε χρονική στιγμή έχει διαφορετική συχνότητα και το μόνο που χρειάζεται για να βρεθεί κανείς εκεί είναι να συντονιστεί στη συγκεκριμένη συχνότητα. Το deja vu είναι φαινόμενο της ταυτόχρονης (καθότι ο χρόνος είναι ένα) ύπαρξης μιας ζωής τρεις φορές: τη στιγμή του προγραμματισμού πριν ενσαρκωθούμε, τη στιγμή του βιώματος (τώρα που μιλάμε) και τη στιγμή της αποτίμησης (μετά το "θάνατο").
Ξέρω, ακούγομαι ειδικός -αλλά σε προειδοποίηση: εν οίδα ότι ουδέν οίδα.

γύρω στο 12' ο Αργκέγιες μιλάει για το χρόνο κι έχει ενδιαφέρον.

γύρω στο 7' ο Γουίλκοκ μιλάει για το πέρασμα στις συχνότητες.
[box=]Για τους γενναίους πολεμιστές, τα τρόπαια που προσφέρει ο πόλεμος είναι η ελευθερία και η δόξα[/box]
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 19 Νοέμ 2012, 21:42

το σερν λέτε να μην έχει καμμιά σχέση με όλα αυτά; οι επιταχυντές;
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 19 Νοέμ 2012, 22:07

H τοποθέτησή σου, Μίσα μας, μου δίνει τροφή για σκέψη.
(κάποια στιγμή πρέπει να δω τα βίντεο διάβολε! )

Για το deja vu έχω βάλει μια άλλη πτυχή εδώ, η οποία μάλλον προσπεράστηκε απ'τα ΙΔΕΟγραφιτόπουλα, αλλά εμένα μου'μεινε...
Θα'θελα κάποια στιγμή δεις αυτή την πληροφορία που ξετρύπωσα,
και να μου πεις τη γνώμη σου. :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 19 Νοέμ 2012, 23:14

με τα χίλια ζόρια κατάφερα να δω το πρώτο βίντεο και λέω να το αφήσω το άλλο, το λάπτοπ βάρεσε μπιέλες ούτε βιντεο κανονικά δεν μπορώ να δω. ολο κρας ρεπορτ και τέτοια.
μου άρεσε αρκετά είχε πληροφορίες. ευχαριστώ.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
misha4

Δημοσίευση από misha4 » Δευ 19 Νοέμ 2012, 23:37

ArELa έγραψε:H τοποθέτησή σου, Μίσα μας, μου δίνει τροφή για σκέψη.

Είδα την ανάρτησή σου ArELa αλλά δεν είδα το βίντεο. Επιφυλάσσομαι και πιστεύω πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
Μου ήρθε όμως πολύ δυνατά η διάθεση να μοιραστώ μαζί σου κάτι που τελευταία νιώθω όλο και πιο έντονα. Και η προσέγγισή σου στο συγκεκριμένο post μου το θύμισε.
Έχω φάει όλο τον τελευταίο καιρό να προσπαθώ με διάφορους τρόπους, αλλά κυρίως με το διαλεκτικό μονόλογο, να πείσω τους ανθρώπους για την πιθανότητα να συμβαίνουν ένα σωρό πράγματα που ακούγονται εξωφρενικά. Και μάλιστα για τη μεγάλη πιθανότητα όλα αυτά να αποτελούν την καθημερινή πραγματικότητά τους. Πίστευα πως τους βοηθάω, όπως με βοήθησαν εμένα κάποιοι άλλοι. Μέχρι που συνέβη το εξής: πρόσφατα είχα τα γενέθλιά μου και κάποιος από τους "φίλους" μου στο fb μου γράφει "τι να σου ευχηθώ...Μ΄όλα αυτά που αναρτάς σε τι να ελπίζουμε πια...Πρέπει να δίνουμε στους φίλους μας και λίγη δύναμη." Έμεινα κάγκελο, γιατί εγώ πίστευα πως αυτό ακριβώς κάνω. Η γνώση είναι δύναμη, που πας βρε καραμήτρο αν δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις; Πώς θα αντιμετωπίσεις την κατάσταση; Και τότε μου ήρθε (opos ameriki): όσο το συζητώ, τόσο συμβάλλω στη δημιουργία του! Του δίνω χώρο να υπάρξει. Το δυναμώνω. Ίσως θα πρέπει να βρω έναν τρόπο να πηγαίνω στο θετικό κατ' ευθείαν. Δεν είναι απαραίτητο να προσδιορίσει κανείς το μίσος για να πάει προς την αγάπη. Όταν είναι έτοιμοι οι άνθρωποι θα αναζητήσουν μόνοι τους την πληροφορία.
Ίσως μια επιβράβευση για την πρόοδο ή έστω την πρόθεσή τους, φέρει πολύ μεγαλύτερο έργο από 40 νουθεσίες και υποδείξεις.

:guitar: :splay: :guitar1: :piano:
[box=]Για τους γενναίους πολεμιστές, τα τρόπαια που προσφέρει ο πόλεμος είναι η ελευθερία και η δόξα[/box]
Άβαταρ μέλους
felix+
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 10 φορές

Δημοσίευση από felix+ » Τρί 20 Νοέμ 2012, 14:06

Ο τιτλος δε με ενθουσιασε αλλα το κειμενο
μου απανταει σε πολλα...

Οι Πλειάδιοι λένε για τη Ζώνη Φωτονίων, τη Γαλαξιακή Ημέρα, τις δύο γαίες, για τη διατροφή εν οψει της 21.12.2012

Θέματα που θίγονται:

Τι θα συμβεί τον Δεκέμβριο και πώς φτάσαμε εδώ…
Τι είναι η Ζώνη Φωτονίων και τι σημαίνει αυτό για μας
Τι είναι η Γαλαξιακή Ημέρα και η Γαλαξιακή Νύχτα
Η Εποχή του Υδροχόου
Οι δύο γαίες – η συνύπαρξη και η αποκόλληση
Η παράλληλη συνύπαρξη δύο πραγματικοτήτων
Κεντρομόλος και φυγόκεντρη πραγματικότητες
Το δώρο αγάπη των ψυχών μας¨
Ξεφουσκώνοντας την φούσκα των προβολών
Διατροφικές παροτρύνσεις

Θέλω να εξηγήσω λίγο τι γίνεται με αυτά που ακούγονται ότι θα καταστραφεί η Γή ή ότι θα πέσουν τα μαύρα σκοτάδια και θα μας φάνε… να καταλάβουμε λίγο τι γίνεται!

Οι τελευταίες πληροφορίες που δόθηκαν είναι ότι δεν πρόκειται να ζήσουμε 17 χρόνια συνέχεια στο φώς, ούτε 7 χρόνια μετά στο σκοτάδι, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα από αυτό, για τον απλό λόγο ότι έστω και ένα μήνα να ζούσαμε συνέχεια στο φως θα καταστρεφόταν ο βιόκοσμος της Γης, γιατί θ’ άλλαζαν όλοι οι βιορυθμοί. Δεν μπορεί να γίνει, και η δική μας επιστήμη θα μας το βεβαιώσει. Αυτό λοιπόν δεν πρόκειται να συμβεί γιατί –αν συνέβαινε- θα πεθαίναμε όλοι.

Επειδή λοιπόν ο σκοπός της Μετάβασης που ζούμε δεν είναι να πεθάνουμε όλοι αλλά είναι να ζήσουμε όλοι, και να ζήσουμε καλύτερα, θα περάσουμε ένα διάστημα μέσα στον Δεκέμβρη (2012) που πιθανόν να μην είναι το φώς τόσο δυνατό όπως το καταλαβαίνουμε αλλά και το σκοτάδι τόσο δυνατό. Το πιο πιθανό ότι έτσι θα εξελιχθεί. Θα είναι ένα τριήμερο που η ημέρα δεν θα έχει τόση ένταση και η νύχτα δεν θα έχει τόση ένταση. Αυτό θα είναι η εξωτερική εκδήλωση της μόνιμης εισόδου του πλανήτη μας σε μια ενέργεια πολύ αυξημένη σε φωτόνια.
Ήδη από το 1998 που ξεκίνησε η μετάβαση, εισερχόμασταν [ως ηλιακό σύστημα] ανά διαστήματα σε μια ζώνη συμπαντικής ενέργειας που έχει περισσότερο φως μέσα της, δηλαδή περισσότερα φωτόνια και μετά βγαίναμε. Αυτό γινόταν συνέχεια (η είσοδος και έξοδος σ’ αυτή την ζώνη αυξημένων φωτονίων) για να μπορέσουμε σιγά σιγά να προσαρμοστούμε σε μια αυξανόμενη πυκνότητα φωτός. Αυτό τι σημαίνει για μας?
η συνεχεια εδω
http://ianisdo-anando2.blogspot.gr/2012 ... 3207420188
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 20 Νοέμ 2012, 15:24

misha4 έγραψε:Και τότε μου ήρθε (opos ameriki): όσο το συζητώ, τόσο συμβάλλω στη δημιουργία του! Του δίνω χώρο να υπάρξει. Το δυναμώνω. Ίσως θα πρέπει να βρω έναν τρόπο να πηγαίνω στο θετικό κατ' ευθείαν. Δεν είναι απαραίτητο να προσδιορίσει κανείς το μίσος για να πάει προς την αγάπη. Όταν είναι έτοιμοι οι άνθρωποι θα αναζητήσουν μόνοι τους την πληροφορία.
Ίσως μια επιβράβευση για την πρόοδο ή έστω την πρόθεσή τους, φέρει πολύ μεγαλύτερο έργο από 40 νουθεσίες και υποδείξεις.
Συμφωνώ απόλυτα με την σκέψη που έκανες Misha4.

Η ενέργεια μας πάει εκεί που στρέφεται η προσοχή μας.

Όπως και από την στιγμή που αναγνωρίζεις κάτι
η κάποιον ως εχθρό σου, τον ενδυναμώνεις.

Και τον ενδυναμώνεις με την ίδια την ενέργεια σου.
Φυσικά και πρέπει να ενδυναμώνουμε αυτό που θεωρούμε
σωστό σε εμάς και τους άλλους.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως αγνοούμε
το λάθος η το αρνητικό η το άρρωστο και το διεστραμμένο.
Το να ασχολούμαστε όμως υπερβολικά με αυτά είναι κάτι
σαν το τρόπο που λειτουργεί διαφημιστικά μια δυσφήμηση.
Σαφώς και τα βλέπουμε
βρίσκουμε τον τρόπο όμως να τα μετατρέπουμε.
Αν δεν βρούμε τότε αυτά μας καταπίνουν
και μετατρέπουν εμάς σε όργανα τους.
Ένα πρώτο βήμα είναι να ενδυναμώνουμε
εκείνο που θεωρούμε καλόκαι φωτεινό.
Αν στην πορεία αποδειχθεί λάθος αυτό είναι κάτι που αφορά
την εξέλιξη μας στην αυτογνωσία μας.

Παρατήρηση και Παρατήρηση και Παρατήρηση.
Και να μην ξεχνάμε ποτέ.

Η ενέργεια μας πάει εκεί που στρέφεται η προσοχή μας.
Αυτό για μένα, είναι Νόμος.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 20 Νοέμ 2012, 19:17

Έχω την εντύπωση ότι νυχτώνει νωρίτερα.

Μήπως είναι ο παραπάνω χρόνος που μας πρόσθεσαν στη δουλειά? Μπορεί αλλά και η μέρα δεν είναι τόσο φωτεινή.

Ήδη πλησιάζουμε στην πολυσυζητημένη ημερομηνία.

Τελικά όλη η ιστορία με τις πλειάδες είναι αληθινή ή μούφα? Θα περάσει πράγματι η γη από ζώνη φωτονίων?

Αν ναι. Αν είναι πράγματι ένα αστρονομικό φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 26.000 χρόνια τότε κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το φαινόμενο αυτό και πλέκουν μύθους ότι θα σταματήσουν όλες οι συσκευές, ότι δεν θα έχουμε νερό. ότι θα είμαστε 3 μέρεες σε απόλυτο σκοτάδι και μετά 17 χρόνια φως. Θα λάμπουμε σαν κωλοφωτιές κλπ.

Ότι συμβεί δεν νομίζω ότι θα είναι απόλυτα αντιληπτό
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 20 Νοέμ 2012, 19:33

doctormarkon έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι νυχτώνει νωρίτερα.

Μήπως είναι ο παραπάνω χρόνος που μας πρόσθεσαν στη δουλειά?
Είναι και η αλλαγή της ώρας... Και το καλοκαίρι ηταν ιδιαιτέρως φωτεινό φέτος...
doctormarkon έγραψε:Τελικά όλη η ιστορία με τις πλειάδες είναι αληθινή ή μούφα? Θα περάσει πράγματι η γη από ζώνη φωτονίων?
Σε ό,τι με αφορά, ναι.
Aυτός εδώ εξηγεί πολλά

και εστιάζει επακριβώς σ'αυτά που πραγματευόμαστε εδώ.

Δεν ξερω κατά πόσο είναι όλα σωστά, (συνδυάζοντάς τα και με αποσπάσματα των γραφών- Αποκάλυψη, Δανιήλ κλπ) αλλά κάποια αστρονομικά φαινόμενα τα αναλυει σωστά.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τρί 20 Νοέμ 2012, 19:37

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 20 Νοέμ 2012, 23:42

Πολύ καλό αυτό το βίντεο Αχινέ! :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
misha4

Δημοσίευση από misha4 » Τετ 21 Νοέμ 2012, 09:03

Η πηγή της πληροφορίας για τους ερπετοειδείς και την αποίκηση της γης βρίσκεται στον Σίτσιν. Ο Σίτσιν (Zacharia Sitchin) ήταν ο πρώτος που μετέφρασε τις σουμέριες πλάκες και εκεί βρήκε όλες αυτές τις πληροφορίες, τις οποίες αργότερα σύγκρινε με στοιχεία άλλων αρχαίων (αιγυπτιακός, βαβυλώνιος κλπ) πολιτισμών. Η υπόθεση είναι αυτή:
Ο πλανήτης Νιμπίρου, ή αλλιώς πλανήτης Χ (υπήρξαν κατά καιρούς και άλλες ονομασίες) είναι ο 12ος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, με ελλειπτική τροχιά περιόδου 3.600 χρόνων.
Εικόνα

Κάθε, δηλαδή, 3600 χρόνια επανέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα και έπειτα ξαναφεύγει. Σε κάποια από τις εισόδους αυτές, ένας δορυφόρος του συγκρούστηκε με τον πλανήτη που βρισκόταν τότε στη θέση της γης -και είναι ο σημερινός Άρης- και έτσι δημιουργήθηκε η γη και η σελήνη.
Στο Nibiru κατοικούν ερπετόμορφοι. Η Γη αποτέλεσε αποικία τους με σκοπό τη συλλογή χρυσού. Πριν από 300.000 χρόνια περίπου δόθηκαν γαλαξιακές μάχες που σχετίζονταν με τη Γη, στις οποίες πήραν μέρος αρκετές διαφορετικές φυλές εξωγήινων. Οι ερπετόμορφοι δημιούργησαν εδώ ορυχεία εξόρυξης χρυσού. Για ποιο λόγο; Για να υποστηρίξουν την καταρρέουσα ατμόσφαιρα του μητρικού τους πλανήτη. Στην αρχή δούλευαν οι ίδιοι σε αυτές τις φάρμες, αργότερα όμως άρχισαν να έχουν προβλήματα με τους εργάτες τους και έτσι προέκυψε η ανάγκη για μια φυλή δούλων. Έγιναν πειράματα εργαστηριακή με διασταυρώσεις DNA, από τα οποία αρχικά προέκυψαν τερατογενέσεις (κύκλωπες, κένταυροι, μινώταυρος, κ.λπ.). Στο τέλος κατάφεραν και δημιούργησαν το σημερινό άνθρωπο, με διασταύρωση δικού τους DNA και του αυτόχθονου είδους, στερώντας όμως από αυτό τους 10 από τους 12 κλώνους του ώστε το νέο ανθρώπινο προϊόν να μη μπορεί να ανελιχθεί πνευματικά.
Αρχικά τοποθετήθηκαν ως επόπτες ο Ενκί και ο Ελίλ (δες Κάιν και Άβελ), οι οποίοι τελικά συγκρούστηκαν μεταξύ τους -ιστορία στην οποία δεν θα επεκταθώ εδώ. Κατόπιν άφησαν τοπικούς επόπτες που κατάγονταν από το είδος των ερπετόμορφων, το οποίο λόγω ενός αυξημένου στοιχείου στο αίμα του (που δε θυμάμαι ποιο είναι) είχε γαλάζιο χρώμα. Έτσι οι επόπτες ονομάστηκαν γαλαζοαίματοι.
Οι ανθρωποθυσίες και οι αιμοποσίες δεν αποτελούν αυτοσκοπό, τους βοηθούν όμως να κρατήσουν την ανθρώπινη εμφάνιση και να κυκλοφορούν ανάμεσά μας ανενόχλητοι.

Βιβλία του Σίτσιν:
The 12 planet
The lost book of Enki
Genesis revisited
The cosmic code
The lost realm
The wars of Gods
When time began

Για τους ομιλούντες αγγλικά διαθέτω κάποια από τα παραπάνω σε μορφή pdf και είμαι πρόθυμη να τα διαμοιραστώ.

Αυτά τα ολίγα για τώρα. Η θεωρία του Σίτσιν παραμένει μια θεωρία και τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει αποδειχθεί - αλλά πάλι, το τι αποδεικνύεται και τι όχι στηρίζεται στα επιστημονικά δεδομένα τα οποία με τη σειρά τους στηρίζονται στην πρόοδο της (φαινομενικής) τεχνολογίας. :yeap:

:wink:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Νοέμ 2012, 09:15

Μια κι αναφέρεσαι στον Σίτσιν (που μου άνοιξε πολύ τα γκαβάδια)
ας βάλουμε κι ένα βίντεό μου με Σίτσιν που έκανα με τον Αρκουδο το '10 (άνω των 23.000 θεάσεων)

υπάρχουν κι άλλα, αλλά δεν τα βρίσκω τώρα δα :?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θέλω όλα τα pdf...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
misha4

Δημοσίευση από misha4 » Τετ 21 Νοέμ 2012, 09:36

ArELa έγραψε:ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θέλω όλα τα pdf...
Λοιπόν, επειδή είμαι γκαβάδι, δεν ξέρω πώς να κάνω επισύναψη σε pm εδώ μέσα. Δείξε μου τον τρόπο να σου τα στείλω... :search:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Νοέμ 2012, 09:46

oύτε εγω ξέρω, βασικά :punch: Αν δε μπορείς να τα επισυνάψεις όταν ανοίγεις πεδίο να γράψεις ποστ, όπου από κάτω έχει upload attachment, θα μπορούσες να δώσεις τα λινκς των pdf από εκεί που τα πήρες... ? :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 21 Νοέμ 2012, 09:57

Ειμαι βεβαιος οτι την 21η δεκεμβριου 2012 ο κόσμος θα αλλάξει.
οπως άλλαξε και την 21η δεκ 2011-10-9.
Προς το χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Νοέμ 2012, 11:08

Ο κόσμος θ'αλλάξει, όταν αλλάξουμε μυαλά και ΜΟΝΟΝ τότε.
Αν αλλάξει η φυσιολογία του πλανήτη, θα φταίνε απ'τη μια αυτά τα καθίκια που μου το παίζουν οικολόγοι και είναι οι πρώτοι που εξαθλιώνουν/διαλυουν τη Γη και το περιβάλλον μας, κι απ'την άλλη, ο ίδιος ο "έξω κοσμος", στο βαθμό που σίγουρα κάτι παίζεται στο σύμπαν... ακόμα κι εμείς (που έχουμε περιορισμένη αντίληψη του σύμπαντος- μόνο 5%) βλέπουμε αλλαγές που κάνουν τους αστροφυσικους να γουρλώνουν μάτια (βλέπε και συμπεριφορά του ήλιου μεταξύ άλλων)

Για να αλλάξει η κατασταση πέραν και έξω απ'το φυσικό κομμάτι, για να πάρουμε επί της ουσίας (κι όχι μόνο σε επίπεδα διαβίωσης) τη ζωή μας πίσω, να κατακτήσουμε την ελευθερία που δικαιωματικά μας ανήκει, θα πρέπει να γκρεμίσουμε το οικοδόμημα νοοτροπιών/οπτικών/αξιωμάτων/δεδομένων ακόμα και ορισμένων γνώσεων που είναι ψευδείς, πράγματα που μας φύτεψε ένα σύστημα εξ ορισμού ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ανθρωπότητας, και να ξαναπάρουμε τα πράγματα απ'την αρχή... Μια νέα, καθάρια, φωτεινή αρχή. Να βγουν κρυμμένες γνώσεις, να ανοίξουν και να ξεκολλήσουν μυαλά και να το πάρουμε αλλιώς, γιατί βρήκαμε και βρήκαμε σε στυλ "φρακάραμε", πράγμα που βλέπουν και οι πιο απλοϊκοί σήμερα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
misha4

Δημοσίευση από misha4 » Τετ 21 Νοέμ 2012, 13:21

Λοιπόν, ορίστε:

https://rapidshare.com/files/1280033934/Zacharia.zip

Όποιος ενδιαφέρεται για τα βιβλία του Σίτσιν στα αγγλικά, ας μπει στον παραπάνω σύνδεσμο και ας τα κατεβάσει. Δε χρειάζεται κωδικός. Τα ανέβασα εγώ και είναι καθαρά από ιούς (ελπίζω!).

:inspire:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Νοέμ 2012, 13:50

Σ'ευχαριστώ πολύ :ty: :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τετ 21 Νοέμ 2012, 15:34

Sagittarious Galaxy: η "προέλευση" μας και μια άλλη διάσταση της λήξης του ημερολογίου των Μάγια
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr ... alaxy.html
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
misha4

Δημοσίευση από misha4 » Τετ 21 Νοέμ 2012, 23:02

axinosp έγραψε:Sagittarious Galaxy: η "προέλευση" μας και μια άλλη διάσταση της λήξης του ημερολογίου των Μάγια
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr ... alaxy.html
Πολύ καλό axinosp, ευχαριστώ!
:xara:
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Σάβ 24 Νοέμ 2012, 16:45

Μετά από αρκετή σκέψη, νομίζω ότι τελικά κατέληξα περί του τι θα γίνει:
Εικόνα
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 25 Νοέμ 2012, 03:13

γειά σας, αυτός ο ερευνητής λέει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα έχει ανεβάσει δύο βίντεο για το θέμα που όλους εδώ ενδιαφέρει αυτό είναι το δεύτερο και σύμφωνα με αυτόν 3 Δεκ είναι εξαιρετικά σημαντική ημερομηνία.

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 25 Νοέμ 2012, 08:59

Ότι και αν συμβεί πρέπει να είμαστε πονηρεμένοι. Τι προέρχεται από το φυσικό αστρονομικό φαινόμενο και τη από ανθρώπινη πονηρή παρέμβαση με σκοπό να εκμεταλλευτούν αυτό το φαινόμενο που είναι πρωτόγνωρο στην ιστορία (το ότι συνέβη και πριν 26.000 χρόνια δε λέει κάτι αφού δεν έχουμε πληροφορίες με κάθε λεπτομέρεια όπως αν είχε συμβεί πριν 200-300 χρόνια έστω)

Και την προφητεία θα την εκμεταλλευτούν όπως τους βολεύει για να τρομάξουν τον κόσμο.

Ακόμα και αν δω σμήνη από ουφο να με κυνηγάνε δεν θα πιστεψω τίποτα
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Κυρ 25 Νοέμ 2012, 10:38

In December, NASA will make a big announcement related to Mars

Mark your calendars the week ranging from 3 to 7 December, the date which is expected to make the official announcement of the findings in the context of an event run by the American Geophysical Union, to be held in San Francisco, USA.

http://technewspedia.com/in-december-na ... d-to-mars/

Σύνπτωση,η ΝΑΣΑ θα κάνει σημαντική ανακοίνωση μεταξύ 3-7 Δεκεμβρίου σχετικά με ευρήματα στον Αρη.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”