ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ?
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Re: ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ?
Εμένα με απασχολεί το παρόν (ζόρικο) και όχι ο υποθετικός (ζόρικος) μέλλοντας
άσε που αν γνωρίζεις τις προβλέψεις για τη παγκόσμια οικονομία τίποτα δεν έχει πιά σημασία,το σύστημα καταρρέει.
Το πραγματικό χρέος των ΗΠΑ είναι μεταξύ 70-200 τρις και όχι 16 όπως λένε.
άσε που αν γνωρίζεις τις προβλέψεις για τη παγκόσμια οικονομία τίποτα δεν έχει πιά σημασία,το σύστημα καταρρέει.
Το πραγματικό χρέος των ΗΠΑ είναι μεταξύ 70-200 τρις και όχι 16 όπως λένε.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Επικοινωνία:
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
Θα συμφωνήσω με τον firefighter! Για να μας τρομάξουν μας πιπιλάνε το μυαλό. Πιο ζόρικο από αυτό που ζούμε και θα ζήσουμε ΑΜΕΣΑ τον επόμενο χρόνο, δεν υπάρχει... Και θέλουν να το κάνουν μόνιμο... Κι όποιος επιβιώσει...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: jim
nikolinos έγραψε:η εξοδος θα ηταν ζορικια παντως
http://www.mynews.gr/3/1762769/%CF%80%C ... F%81%CF%8E
Ναι θα ηταν δυσκολα,αλλα τι ειναι ευκολο?Αυτα ομως που δεν λενε ,ετσι απλα στα καναλια,ειναι τα καλα που θα ερθουν με δραχμη.Πχ ,τουρισμος,θεσεις εργασιας σε ντοπιες παραγωγες,μειωση λαθρομεταναστων λογω ισοτιμιας,και φυσικα ελπιδα παραγωγικοτητας.Εσοδα απο τους ξενιτεμενους.Πραγματικα πραματα,δηλαδη και οχι παραμυθια με τη ριγανη.
Ολοι καταλαβαινουν την ελειψη,καποιον πραματων λογω εισαγωγων,αλλα το ποσοστο ανεργειας στους νεους θα μειωθει μεσα σε λιγο καιρο.Φυσικα οχι με προδοτες στην εξουσια ,που θα χρησιμοποιησουν την γραφειοκρατεια, για να σταματησουν την επιχειρηματικοτητα μας.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Μηπως θα βαλουμε πετρελαιο τον χειμωνα,αν και υπαρχει διαθεσιμο αφθονο;Ποιος εχει ευρω,για να το πληρωσει;Μηπως εχουμε να πληρωσουμε τα πανακριβα φαρμακα,αντι για τα γενοσημα που μας πετανε στα μουτρα;Το ευρω ειναι πιο αορατο κι απ'τον Θεο τον ιδιο.Αρα,χοντρο δουλεμα μας κανουν με τις ελλειψεις που ΘΑ εχουμε χωρις αυτο.ostraka sos έγραψε: Ολοι καταλαβαινουν την ελειψη,καποιον πραματων λογω εισαγωγων
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Παραμένω ρητά και κατηγορηματικά στο ΟΧΙ.
Μέρα με τη μέρα εμπεδώνουμε (όλοι νομίζω- όσο κι αν δε θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν) πως στόχος τους είναι (με τη σειρά που θα τα πω:) η παρεμπόδιση της ανέλιξής μας, η ηθική και φυσική εξόντωσή μας, κι όσοι απομείνουν, να'ναι απόλυτα υποδουλωμένοι, ρομποτοποιημένοι, βλαμένοι.
Το ευρώ είναι μόνο ένα από τα εργαλεία τους. Τα ΑΝΟΜΑ νομοθετήματα που κάνουν τώρα ξεδιάντροπα και χωρίς περιστροφές, οι χαμηλές δονήσεις στις οποίες φροντίζουν να κρατούν τον κόσμο (φόβος, οργή, ψεκασμοί, αλιμεντάριους κλπ),
μας πηγαίνουν προς τα εκεί ολοταχώς.
Από ένα σημείο και μετά, οι φωνές (έστω και στο νετ) δεν έχουν νόημα. Το πράγμα πλέον είναι ξεκάθαρο. 'Η δε θα τους επιτρέψουμε αυτό το μαζικό έγκλημα, ή θα προχωρήσουμε (αργά, βασανιστκά αλλά σταθερά) προς το κρεματόριο και τον οικτρό επίλογο.
Μέρα με τη μέρα εμπεδώνουμε (όλοι νομίζω- όσο κι αν δε θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν) πως στόχος τους είναι (με τη σειρά που θα τα πω:) η παρεμπόδιση της ανέλιξής μας, η ηθική και φυσική εξόντωσή μας, κι όσοι απομείνουν, να'ναι απόλυτα υποδουλωμένοι, ρομποτοποιημένοι, βλαμένοι.
Το ευρώ είναι μόνο ένα από τα εργαλεία τους. Τα ΑΝΟΜΑ νομοθετήματα που κάνουν τώρα ξεδιάντροπα και χωρίς περιστροφές, οι χαμηλές δονήσεις στις οποίες φροντίζουν να κρατούν τον κόσμο (φόβος, οργή, ψεκασμοί, αλιμεντάριους κλπ),
μας πηγαίνουν προς τα εκεί ολοταχώς.
Από ένα σημείο και μετά, οι φωνές (έστω και στο νετ) δεν έχουν νόημα. Το πράγμα πλέον είναι ξεκάθαρο. 'Η δε θα τους επιτρέψουμε αυτό το μαζικό έγκλημα, ή θα προχωρήσουμε (αργά, βασανιστκά αλλά σταθερά) προς το κρεματόριο και τον οικτρό επίλογο.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble