ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ

Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 09 Οκτ 2012, 12:29

felix+ έγραψε:Αποκαλυπτει ο Λαμπρακης που βρηκαν τα λεφτα..
Περιμενετε εξελιξεις!!

http://newpost.gr/post/159494/lamprakis ... es-Binteo/
Από το λινκ του Ευτύχη (άρθρο και βίντεο)

[box=] Την δική του απάντηση για την υπόθεση των 600 δισ. ευρώ που προτίθεται να «δανείσει στην Ελλάδα» ο Αρτέμιος Σώρρας, και η οποία έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, έδωσε εκ νέου ο Μανώλης Λαμπράκης, τονίζοντας ότι ο ομογενής Σώρρας είναι κάτοχος απόκρυφης τεχνολογίας που γνώριζαν μόνο οι αρχαίοι Έλληνες και την οποία «πούλησε στους Αμερικανούς για να πάρει 3 τρισ. δολάρια».

Σε συνέντευξη του στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 ο Μανώλης Λαμπράκης υποστηρίζει ότι ο κ. Σώρρας πούλησε στις ΗΠΑ «ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με μια πολύ υψηλή τεχνολογία».

Μάλιστα, δεν διστάζει να δηλώσει ότι οι Αμερικανοί είχαν στείλει στο διάστημα επί 17 μήνες ένα διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα.

«12 και 1 λεπτό 16 Ιουνίου, στη Καλιφόρνια προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε. Διαστημόπλοιο που ήταν στο διάστημα 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται. Και διερωτάται κάποιος με τι καύσιμα; Σας αφήνω λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία που δεν θα ήθελε κάποιος που πχ. πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή», αναφέρει χαρακτηριστικά.
[/box]

....τώρα μας λέει ότι ο Σώρας κατείχε και απίστευτη τεχνολογία και την πούλησε στις ΗΠΑ έναντι ομολόγων 1 τρις...
αλλά ότι έφερε ΚΑΙ η γιαγιά του μετοχές από τη Σμύρνη...

ότι το 1 τρις μετοχών έληγε το 2009, αλλά επειδή δεν έχει λεφτά το αμερικανικό δημόσιο, τις παρέτειναν μέχρι το 2014...
θα τρελαθούμε εντελώς :nuts:

και αναρωτιέμαι τώρα εγώ... γιατί δεν επενέβη αθόρυβα κοφτά, δυναμικά να τελειώνει το μαρτύριο της Ελλάδας, χωρίς φανφάρες, συζητήσεις, αντιπαραθέσεις, μαϊντανοποίηση στα καθεστωτικά ΜΜΕ;

Συγνώμη αλλά όσο τα βλέπω αυτά, τόσο εντονότερη η αίσθηση ότι για τους δικούς τους λόγους σύστημα και Λαμπράκηδες (κάποιους απ'τους οποίους ήδη ανέπτυξα) μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Κι ΑΥΤΟ, (το να δίνουν ελπίδες σε μια εποχή που ο Έλληνας βρίσκεται στην απόλυτη απελπισία) το θεωρώ επιεικώς ασυγχώρητο. :thumbsdown:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
felix+
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 10 φορές

Δημοσίευση από felix+ » Τρί 09 Οκτ 2012, 13:10

Πιστευω για να τους δωσει την ευκαιρια να θριαμβολογησουν
νομιζοντας οτι εχουν να κανουν με απατεωνες
με αποτελεσμα να γινει ευρεως γνωστη η END
ετσι ωστε οταν εμφανισουν αληθινες ατρανταχτες αποδειξεις
να μην εχουν περιθωρια νεας παραπλανησης του λαου..
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 09 Οκτ 2012, 15:53

firefightergr έγραψε:
Divine Sinner έγραψε:Μην πας ποτέ εκει που σε περιμένουν. σουν τζου.
Αυτός βέβαια απευθήνονταν σε πολεμιστές και όχι σε αγανακτησμενους-οργισμένους υπηκοους.
Σήμερα ο εχθρός σε σκοτώνει κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού ή σε σκοτώνει λογιστικά,η τέχνη του πολέμου είναι άχρηστη απέναντι σε αόρατο εχθρό ή απέναντι στους εαυτούς μας.
Η τεχνη του πολεμου εχει πολλες εφαρμογες. εφαρμόζεται και στην οικονομια και διδασκεται και στον αμερικανικο στρατό (κι εκει δεν διδασκουν αχρηστα πράγματα).
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 09 Οκτ 2012, 20:15

Κάτι από Γκιόλβα θυμίζει
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
MalDiTesta
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Τελικα μας δουλευουν;

Δημοσίευση από MalDiTesta » Τετ 10 Οκτ 2012, 09:26

Ειμαι σιγουρη πως σχεδον ολοι σας ειτε μεσα απο το διαδικτυο, ειτε μεσα απο την τηλεοραση(για οσους παρακολουθειτε) εχετε αντιληφθει αυτην την ιστορια με τους ελληνες ομογενεις που υσχυριζονται πως μπορουν να αποπληρωσουν το ελληνικο χρεος. Η ιστορια πολυ παραξενη και με περιεργη τροπη. Δεν γνωριζω, καθως δεν εχω μπει στη διαδικασια να ψαξω εαν υπαρχει αντιστοιχο νημα στα ιδεο μας γι αυτο και δεν παραθετω τα γεγονοτα ενα, ενα αυτη την στιγμη.
(Εαν οντως υπαρχει συγχωρεστε με και μεταφερετε το παρακαλω.)

Αυτο που με εξεπληξε ομως ειναι η τελευταια τροπη του θεματος που ειδα τυχαια μολις πριν λιγο.Οι δαιμονιοι :banghead: δημοσιογραφοι ειχαν ανακαλυψει ενα βιντεακι που καποιος απο την εταιρια
-που εχει συστηθει για να εξυπηρετησει αυτο τον αγιο κατα τα αλλα σκοπο τους- στο οποιο οριοταν οτι ο άγνωστος μέχρι σήμερα ελληνοαμερικάνος μεγιστάνας είναι κάτοχος απόκρυφης τεχνολογίας που γνώριζαν μόνο οι αρχαίοι Έλληνες.

Ευλογα και εσεις θα αναρωτιοσασταν εαν το πρωτο πραγμα που βλεπατε σαν ειδηση της ημερας (χωρις μαλιστα να εχω πιει γουλια καφε :freak: ) και οχι σε καποιο πιο ψαγμενο ιστολογιο αλλα σε ενα απο αυτα που προσφερουν φρεσκα νεα κατα τη διαρκεια της ημερας με συνεχεις ανανεωσεις και εχουν κατακλυσει τις σελιδες κοινωνικης δικτυωσης.Tελικα μηπως μαθαν οτι χανομαστε...πλακωσαν και οι εξωγηινοι; Γιατι εξωγηινοι; Θα καταλαβετε παρακατω...

Μετά τα 600 δισ. τώρα ισχυρίζονται ότι πούλησαν όπλα σε εξωγήινους

Νέα εξωφρενική τροπή παίρνει η υπόθεση των 600 δισ. ευρώ που προτίθεται να δανείσει...

στην Ελλάδα ο Αρτέμιος Σώρρας, καθώς ο Μανώλης Λαμπράκης υποστηρίζει ότι ο άγνωστος μέχρι σήμερα ελληνοαμερικάνος μεγιστάνας είναι κάτοχος απόκρυφης τεχνολογίας που γνώριζαν μόνο οι αρχαίοι Έλληνες. Και αυτήν την τεχνολογία φέρεται ότι πούλησε στους Αμερικανούς για να πάρει 3 τρισ. δολάρια, ενώ είχε και διαστημόπλοιο!

Σε συνέντευξη-παραλήρημα στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 ο Μανώλης Λαμπράκης της οργάνωσης End National Debt υποστηρίζει ότι ο κ. Σώρρας πούλησε στις ΗΠΑ «ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με μια πολύ υψηλή τεχνολογία». Μυστική τεχνολογία καυσίμων που όπως υποστηρίζει γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες από την εποχή του Απόλλωνος! Το αντάλλαγμα για τα πνευματικά δικαιώματα της «πολύ υψηλής τεχνολογίας» των αρχαίων Ελλήνων; Τα 3 τρισ. της περιουσίας του κ. Σώρρα...

Ως απόδειξη αυτού του ισχυρισμού του, ο κ. Λαμπράκης υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί είχαν στείλει στο διάστημα επί 17 μήνες ένα διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα.

«12 και 1 λεπτό 16 Ιουνίου, στη Καλιφόρνια προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε. Διαστημόπλοιο που ήταν στο διάστημα 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται. Και διερωτάται κάποιος με τι καύσιμα; Σας αφήνω λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία που δεν θα ήθελε κάποιος που πχ. πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή»

Δείτε το εξωφρενικό βίντεο:

Υστερα απο ολα αυτα το μονο που μπορω να συμπερανω ειναι η οτι επιχειρουν μια απελπιδα προσπαθεια ωστε να παρουν με το μερος τους συνομοσιολογους και λοιπους σκεπτομενους ανθρωπους ωστε να στρεψουν τα βλεματα αλλου αλλα οχι στην ουσια του θεματος η οτι οντως ειναι βαλτοι... απο ποιους; Aυτο νομιζω πως κανει νιαου νιαου και οχι στα κεραμιδια! Περιμενω την αποψη σας επι του θεματος...
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Τελικα μας δουλευουν;

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 10 Οκτ 2012, 09:43

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 10 Οκτ 2012, 10:16

MalDiTesta έγραψε:δεν εχω μπει στη διαδικασια να ψαξω εαν υπαρχει αντιστοιχο νημα στα ιδεο μας γι αυτο και δεν παραθετω τα γεγονοτα ενα, ενα αυτη την στιγμη.
Μετέφερα και συνένωσα το ποστ σου στο τόπικ που αναφέρεται εκτενώς το θέμα.
Όπως θα δεις αν κλικάρεις στο λινκ που έδωσε η ΙΟΝ μας, δεν είσαι η μόνη που θες να τραβήξεις τις κοτσίδες σου μ'αυτή την ιστορία. :) :wink:

Σε αυτό το σημείο θα'θελα να παρακαλέσω να μην συνδέει κανείς την ομογένεια με τα συγκεκριμένα πρόσωπα, γιατί αισθάνομαι πως απαξιώνεται έτσι η ομογένεια στο σύνολό της - και στο βαθμό που ποτέ δε θα πάψω ν'αποτελώ κομμάτι της ομογένειας (κι ας είμαι πλέον στην Ελλάδα) θίγομαι και σε προσωπικό επίπεδο.

Ευχαριστώ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
MalDiTesta

Δημοσίευση από MalDiTesta » Τετ 10 Οκτ 2012, 10:51

ArELa έγραψε:
MalDiTesta έγραψε:δεν εχω μπει στη διαδικασια να ψαξω εαν υπαρχει αντιστοιχο νημα στα ιδεο μας γι αυτο και δεν παραθετω τα γεγονοτα ενα, ενα αυτη την στιγμη.
Μετέφερα και συνένωσα το ποστ σου στο τόπικ που αναφέρεται εκτενώς το θέμα.
Όπως θα δεις αν κλικάρεις στο λινκ που έδωσε η ΙΟΝ μας, δεν είσαι η μόνη που θες να τραβήξεις τις κοτσίδες σου μ'αυτή την ιστορία. :) :wink:

Σε αυτό το σημείο θα'θελα να παρακαλέσω να μην συνδέει κανείς την ομογένεια με τα συγκεκριμένα πρόσωπα, γιατί αισθάνομαι πως απαξιώνεται έτσι η ομογένεια στο σύνολό της - και στο βαθμό που ποτέ δε θα πάψω ν'αποτελώ κομμάτι της ομογένειας (κι ας είμαι πλέον στην Ελλάδα) θίγομαι και σε προσωπικό επίπεδο.

Ευχαριστώ.

H αληθεια ειναι πως καθως εγραφα μετα οιστρου για το θεμα ημουν με την τσιμπλα στο ματι! :loco: Arela μου εχοντας υποψην το γεγονος πως αποτελεις κομματι της ομογενειας δεν ειχα καμια προθεση να σε προσβαλω. Καθως και κανενα απο οσους ανηκουν σε αυτο! Ουτε καν υπονοια υπαρχει στο τροπο που το προσεγγιζω. Και για να γινω σαφης δεν προσπαθω να δικαιολογηθω... Ισα ισα χλευαζω ολουυς αυτους που στις πλατες ανθρωπων αξιοθαυμαστων οπως οι αποδημοι προσπαθουν να παιξουν αυτο το παιχνιδακι! Αντιθετως ειμαι απο τους υπερμαχους της αποψης πως οι ελληνες της ομογενειας ειναι περισσοτερο ελληνες απο εμας. Οσο για το αν κατι θελω να τραβηξω οπως προανεφερες πλεον εχω ξεπερασει το σταδιο των κοτσιδων και εχω κατεβει χαμηλοτερα... :banghead:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 10 Οκτ 2012, 10:59

MalDiTesta έγραψε:H αληθεια ειναι πως καθως εγραφα μετα οιστρου για το θεμα ημουν με την τσιμπλα στο ματι! :loco: Arela μου εχοντας υποψην το γεγονος πως αποτελεις κομματι της ομογενειας δεν ειχα καμια προθεση να σε προσβαλω.
Όχι κούκλα μου, δεν εννοούσα πως εσύ με πρόσβαλες! Μη σου πω ότι μου'χει ξεφύγει κι εμένα η λέξη "ομογένεια" σε συνάρτηση με δαύτους... Απλά ήρθε κι έδεσε μέσα μου το αυγολέμονο, και "κλωτσάω" στην ιδέα ότι αυτοί οι τύποι μπορεί να συμπεριλαμβάνονται (στη σκέψη όλων μας) στην ομογένεια... νιώθω (και όχι άδικα νομίζω) πως υποβιβάζεται άθελά μας η ομογένεια στο σύνολό της όταν συνδέεται έστω και ασυναίσθητα μ'αυτούς. Κι αυτό δεν της αξίζει. Μπορεί να υπάρχουν κάποια "σάπια μήλα" μέσα της, αλλά η πλειονότητα είναι υπέροχοι άνθρωποι και αγνοί πατριώτες.
Η οργή και η απέχθεια σχεδόν που νιώθω για τα συγκεκριμένα άτομα, εκπορεύεται από το γεγονός ότι παίζουν με τον πόνο και την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων που εκτρέφουν (φρούδες) ελπίδες εξ αιτίας τους. Πήγα να πέσω κι εγώ σ'αυτή τη λούμπα αρχικά...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
MalDiTesta

Δημοσίευση από MalDiTesta » Τετ 10 Οκτ 2012, 11:27

ArELa έγραψε:
MalDiTesta έγραψε:H αληθεια ειναι πως καθως εγραφα μετα οιστρου για το θεμα ημουν με την τσιμπλα στο ματι! :loco: Arela μου εχοντας υποψην το γεγονος πως αποτελεις κομματι της ομογενειας δεν ειχα καμια προθεση να σε προσβαλω.
Όχι κούκλα μου, δεν εννοούσα πως εσύ με πρόσβαλες! Μη σου πω ότι μου'χει ξεφύγει κι εμένα η λέξη "ομογένεια" σε συνάρτηση με δαύτους... Απλά ήρθε κι έδεσε μέσα μου το αυγολέμονο, και "κλωτσάω" στην ιδέα ότι αυτοί οι τύποι μπορεί να συμπεριλαμβάνονται (στη σκέψη όλων μας) στην ομογένεια... νιώθω (και όχι άδικα νομίζω) πως υποβιβάζεται άθελά μας η ομογένεια στο σύνολό της όταν συνδέεται έστω και ασυναίσθητα μ'αυτούς. Κι αυτό δεν της αξίζει. Μπορεί να υπάρχουν κάποια "σάπια μήλα" μέσα της, αλλά η πλειονότητα είναι υπέροχοι άνθρωποι και αγνοί πατριώτες.
Η οργή και η απέχθεια σχεδόν που νιώθω για τα συγκεκριμένα άτομα, εκπορεύεται από το γεγονός ότι παίζουν με τον πόνο και την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων που εκτρέφουν (φρούδες) ελπίδες εξ αιτίας τους. Πήγα να πέσω κι εγώ σ'αυτή τη λούμπα αρχικά...

Οταν εισαι σκεπτομενο ατομο οι λουμπες που υπαρχουν για να πεσεις πλεον ειναι πολλες. Ποσο μαλλον οταν εισαι νεος στο αθλημα! Ειδικα των οινομικο-πολιτικων θεματων. Πλεον με ολα αυτα που συμβαινουν πρεπει η να εχεις τελειωσει London school of Economics για να αντιληφθεις τι συμβαινει στον κοσμο και κυριοτερα στην Ελλαδα η Politics στο Harvard. Kαποτε οταν ημουν στο γυμνασιο (και ακομα ολα ηταν ωραια και καλα) ειχα πει μια ατακα μεσα στην αγνοια μου στο μαθημα της ιστοριας. ''Αυτη τη στιγμη διαγουμε το νεο Μεσαιωνα του Σκοταδισμου αλλα μεσω της υπερπληροφορησης''. Η καθηγητρια βιαστηκε να κρινει και να προβλεψει πως ενα νεο φωτισμενο μυαλο γεννιοταν και πως επρεπε οπωςδηποτε να γινω νομικος. Νομικος δεν εγινα αλλα συνεχισα να σκεφτομαι με τον ιδιο τροπο. Δηλαδη κριτικα και οχι επι-κριτικα οπως οι περισσοτεροι. Η αληθεια υπαρχει παντου γυρω μας αλλα ειναι τοσο περιτεχνα καλυμενη που θελει τροπο κι οχι κοπο για να βγαλεις συμππερασματα. Αλλωστε ποια ειμαι εγω που θα μπορουσα να κρινω εναν ανθρωπο που υπηρξε ενα απο τα εφαλτηρια και μου εχει προσφερει τοσα πολλα ερεθισματα στο να γινω καλυτερος ανθρωπος; Ολα αυτα τα γραφω γιατι εδω και καιρο ηθελα να εκφραστω επανω σε αυτο το κομματι και να ευχαριστησω οσους αποτελουν αυτη την υπεροχη παρεα και κυριως εσενα Βικυ. Ισως να μην ειναι το σωστο νημα, αλλα η στιγμη με ξεπερναει και ηθελα να το μοιραστω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 10 Οκτ 2012, 12:59

MalDiTesta έγραψε:ειχα πει μια ατακα μεσα στην αγνοια μου στο μαθημα της ιστοριας. ''Αυτη τη στιγμη διαγουμε το νεο Μεσαιωνα του Σκοταδισμου αλλα μεσω της υπερπληροφορησης''. Η καθηγητρια βιαστηκε να κρινει και να προβλεψει πως ενα νεο φωτισμενο μυαλο γεννιοταν
Αν και δεν έχεις "μιλήσει" πολύ ως τώρα (πράγμα που ελπίζω να αλλάξει πλέον), βλέποντας τη διαδρομή σου τώρα εδώ, θα μου επιτραπεί να πιστεύω πως η καθηγήτρια ήταν αρκούντως διορατική και δεν βιάστηκε καθόλου.
Η σκέψη σου αυτή εκφράζει ένα οξύμωρο, (σκοταδισμός-πληροφορία) που είναι όμως πολύ αληθινό...
και όπως σχεδόν όλα στη ζωή, έτσι κι αυτό υπάγεται στη λογική του πάνσοφου αρχαίου μας ρηθέντος "ουδέν κακόν αμιγές καλού". Και μέσα σε μια εποχή σύγχυσης, άγχους, αγωνιών και φόβου (όλα τα αρνητικά με τα οποία μας χτυπάνε ανελέητα), υπάρχουν πλάσματα στον πλανήτη που με το Φως τους, αφανίζουν το σκοτάδι. Ξεσκαρτάρεται η ήρα από το στάρι (και σε ανθρώπους και σε πληροφόρηση) και κάποια στιγμή (πιστεύω ακράδαντα ότι) το Φως θα υπερισχύσει κατά κράτος.
MalDiTesta έγραψε:συνεχισα να σκεφτομαι με τον ιδιο τροπο. Δηλαδη κριτικα και οχι επι-κριτικα οπως οι περισσοτεροι.
και άγια έπραξες και πράττεις! :thumb:
MalDiTesta έγραψε:Η αληθεια υπαρχει παντου γυρω μας αλλα ειναι τοσο περιτεχνα καλυμενη που θελει τροπο κι οχι κοπο για να βγαλεις συμππερασματα.
Αυτή κι αν είναι ΑΛΗΘΕΙΑ! :urock:

Αλλωστε ποια ειμαι εγω που θα μπορουσα να κρινω εναν ανθρωπο που υπηρξε ενα απο τα εφαλτηρια και μου εχει προσφερει τοσα πολλα ερεθισματα στο να γινω καλυτερος ανθρωπος;
Αυτό το "άλλωστε ποια ειμαι εγώ..." μου γουστάρει πολύ, γιατί είναι ενδεικτικό ενός ανθρώπου που έχει "δουλέψει" μέσα του και έχει υπερβεί (και τσαλακώσει) τα "ουγκ" του αναθεματισμένου αρνητικής χροιάς "εγώ" του. (δευτερευόντως, είναι ενδεικτικό και μιας καθηγήτριας που πολλοί θα'ταν τυχεροί να είχαν διδαχθεί από εκείνη). :clap:
MalDiTesta έγραψε:Ολα αυτα τα γραφω γιατι εδω και καιρο ηθελα να εκφραστω επανω σε αυτο το κομματι και να ευχαριστησω οσους αποτελουν αυτη την υπεροχη παρεα και κυριως εσενα Βικυ. Ισως να μην ειναι το σωστο νημα, αλλα η στιγμη με ξεπερναει και ηθελα να το μοιραστω.

Δεν έχει σημασία το νήμα στην προκειμένη. Χαίρομαι που το άφησες να σε...ξεπεράσει! :D Όλα αυτά που σου ήρθαν αυθόρμητα να γράψεις, είναι υπέρ πολύτιμα (στα μάτια μου τουλάχιστον) και από μόνα τους ξεπερνούν και το αν πρέπει ή δεν πρέπει να γραφτούν σε ένα συγκεκριμένο νήμα. Αν θα'θελα κάποια στιγμή ν'ανοίξεις κι εσύ όπως πολλοί από εμάς εδώ ένα κατά δικό σου (προσωπικό) νήμα, είναι ακριβώς για να επεκτείνεσαι όπως και όσο θέλεις χωρίς να σε αναχαιτίζουν οι "περιορισμοί" ενος νήματος με συγκεκριμένη θεματολογία.

Άλλαξα και το status σου σε αυτό ενός κανονικού και πλήρων προσβάσεων μέλους μας, (καιρός ήταν :wink: ) και προσβλέπω με ενδιαφέρον και χαρά, σε περισσότερους διαλόγους μαζί σου. :ups:

Χαίρομαι πολύ που είσαι κοντά μας, και αναπόσπαστο κομμάτι πλέον, της ΙΔΕΟπαρέας :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
delfini05
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Κυρ 14 Οκτ 2012, 18:25

Τίτλοι τέλους στην END από την Τράπεζα της Ελλάδας.
Δεν υπάρχουν κατατεθειμένα σε καμία τράπεζα του Καναδά τα περιβόητα 600 δισ. του κ. Σώρρα κα των ομογενών της οργάνωσης End National Debt (END) των κυρίων Σώρρα και Λαμπράκη, δεν υπάρχουν εταιρείες και μπίζνες και η υπόθεση της «διάσωσης» της Ελλάδας από το δημόσιο χρέος είναι ανύπαρκτη!
Αυτό είναι το οριστικό πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την πολύκροτη υπόθεση των 600 δισ. που υποτίθεται ότι κατέθεσε η οργάνωση END προκειμένου να ... απαλλάξει την Ελλάδα από το επαχθές χρέος της.
Σύμφωνα με το πόρισμα που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», η έρευνα που έγινε από την Τράπεζα της Ελλάδος έδειξε ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοια κατάθεση σε καμία τράπεζα του Καναδά, ενώ και οι εταιρείες του κυρίου Σώρρα είναι... αέρας κοπανιστός.

http://dailynews24.gr/politics/item/188 ... C3%B2.html
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 14 Οκτ 2012, 19:15

εγώ δεν βλέπω κανένα επισημο εγγραφο
από την τραπεζα να αναφέρεται στο θεμα.
Επειδή το εγραψε μια εφημερίδα
και αναφέρθηκε και σε μερικά μπλόγκς
δεν σημαινει οτι είναι και ετσι.
από την ημέρα που ξεσπασε αυτή η ιστορία
συμβαίνουν σημεία και τέρατα.
όλο τους συλλαμβάνουν , και όλο μέσα είναι.

Προσωπικά δηλώνω άγνοια του θέματος, εντελώς.
το παρακολουθώ όμως στενά διαβάζοντας όλες τις πλευρές.
Και βέβαια δεν περιμένω μια τραπεζα ξεπουλημένη
που το μονο ελληνκό που εχει,
είναι το ονομα της,να συμφωνήσει με την ύπαρξη των χρημάτων.
Εδώ είναι το επισημο site της τράπεζας.
http://www.bankofgreece.gr/Pages/default.aspx
δεν θα υπήρχε μια ανακοίνωση εκει για το θέμα?

Και επειδή παρακολουθώ το φορουμ της ellas never die
(που εχουν διαxωρίσει και επίσημα την θέση τους από την
End National Dept)
Να μεταφέρω ένα σχόλιο ενός μέλους του φόρουμ
που μου άρεσε.
Αθηναίος σχολιο 2552 σελίδα:52
http://www.ellasneverdie.org/comment/2643#comment-2643
ΔΕΝ πρέπει να αποδίδουμε οποιονδήποτε χαρακτηρισμό στο Σώρρα αν δεν βγει ΕΠΙΣΗΜΑ το κράτος να πει ότι είναι ψεύτης και απατεώνας. Και αυτό το λέω γιατί όταν ο λαός ΥΠΟΦΕΡΕΙ και κινδυνεύει με απώλεια της πατρίδος του και αφανισμό και έρχεται ο Σώρρας και λέει ότι μπορεί να σώσει αυτό το λαό, δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν: Ή ο Σώρρας έχει όντως αυτή τη δυνατότητα και πρέπει το κράτος να δεχθεί την προσφορά, ή λέει ψέματα, είναι απατεώνας, εμπαίζει ένα βασανισμένο και εξαθλιωμένο λαό και πρέπει να τιμωρηθεί.

Αυτή τη διαπίστωση ΜΟΝΟ το κράτος μπορεί να την κάνει και ΚΑΝΕΙΣ άλλος. ΚΑΜΙΑ τράπεζα δεν λέει σε ΚΑΝΕΝΑ πληροφορίες που αφορούν λογαριασμούς που ανήκουν σε άλλο άτομο. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Και όποιος ισχυρίζεται ότι έχει πάρει πληροφορίες από τράπεζα για το αν ο Σώρρας έχει λογαριασμό και αν υπάρχουν χρήματα σ’ αυτό το λογαριασμό, παίζει ύποπτα παιχνίδια. Το ίδιο ύποπτη είναι και η στάση του Κράτους που δεν πράττει τα αυτονόητα! Και το πόσο ένοχο είναι το κράτος για την υποδούλωση της πατρίδας μας το γνωρίζουμε πλέον όλοι όσοι δεν αποτελούμε γρανάζια και φερέφωνα των κυβερνώντων!
Και όση ώρα έγραφα το παρόν πόστ έδωσε και μια ωραιότατη απάντηση για το άρθρο του Έθνους.
Την μεταφέρω αυτούσια γιατί συμφωνω με τον Αθηναίο πέρα για πέρα.

την παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε στο τέλος του άρθρου την φωτογραφία του εγγράφου της Τραπέζης της Ελλάδος.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63724408

Το έγγραφο αυτό αναφέρεται σε μια έρευνα που έκανε η Τράπεζα της Ελλάδος και έγινε από το Google!!!!!!!! και για τον εντοπισμό των κτηρίων των εταιρειών που αναφέρει η END η έρευνα έγινε από το Google Earth!!!!!!!!!!!

Φυσικά η Τράπεζα της Ελλάδος ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ την Τράπεζα του Μόντρεαλ για τα χρήματα γιατί ήξερε ότι απάντηση ΔΕΝ θα έπαιρνε γνωρίζοντας τους κανονισμούς των τραπεζών για το απόρρητο των καταθέσεων!!!!! Απλά χρησιμοποίησαν το ίδιο e-mail που είχε παρουσιαστεί και εδώ στο φόρουμ του Απόστολου Ζουπανιώτη!!!!!!!!

Στο ίδιο πόρισμα αναφέρεται ότι ο Σώρρας και οι λοιποί είναι αναξιόπιστοι γιατί: "....Τα ίδια πρόσωπα ήλθαν στη δημοσιότητα το 2011 με την υπόθεση της "τράπεζας της Ανατολής" και τις μετοχές με την υποτιθέμενη εγγύηση του Γαλλικού Δημοσίου, λόγω των οποίων ήγειραν αξιώσεις τρισεκ. δολαρίων από την ΕΤΕ.

Επειδή η Τράπεζα της Ελλάδος ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ποιοι είναι οι μεγαλομέτοχοι άρα γε και ποια τα συμφέροντά τους;;;; Έλα ντε!!!!!) διοικείται από τον κύριο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ νομίζουν ότι οι κάτοικοι της Ελλάδος είναι προβατόπουλα!!!!

Ααααχχχχχχ Ελλάδα μου γλυκιά!!!!!!!!
http://www.ellasneverdie.org/comment/2709#comment-2709
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 14 Οκτ 2012, 19:45

Eχετε μερικοι μπερδεψει τους στοιχειωδης κανονες διαλεκτικης.
οταν λεω οτι κατι ισχυει σε ΜΕΝΑ πεφτει το βαρος της αποδειξης κι οχι σε αυτον που λεει οτι δεν ισχυει.
οι τυποι της ΕND υποστηριξαν οτι κατεθεσαν 600 δις στην τραπεζα του καναδα. δηλαδη περισσοτερα χρηματα απο οτι ιδιο το κεφαλαιο.
αν ειχε γινει πιστέψτε με θα το ξεραμε.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 16 Οκτ 2012, 12:10

Καταρχάς να ζητήσω συγγνωμη από εκείνους
που τους έχει τελειωσει το θέμα και δεν ασχολούνται πλέον.
Για μένα ολα είναι ακόμα ανοικτά
και το παρακολουθώ.
Ενημερώνω αυτό το νήμα για να έχουμε μια συνέχεια
μέχρι να ξεκαθαρίσει εντελώς αυτή η υπόθεση
που κατ'αλλους είναι γελοία
κατ'άλλους πολύ σοβαρή
κατ'αλλους μια απάτη.

Εμένα (το εχω ξαναπεί)
μου αρέσει αυτή η ιστορία.
(έχω και εγώ τα κολλήματα μου)

Παπαδάκης και Πυργιώτη.

Οι φοβεροί Ελληνες δημοσιογράφοι.
δίνουν βήμα στον Σωρρα
και τον "αφήνουν" να εξηγήσει τις θέσεις του.
Είχαν καλέσει και τον μπουμπούκο "τον τζιρίζη" για εφεδρεία,
αλλα δεν χρειάστηκε
η κυρία της παρέας τα καταφρε μια χαρά.

Από σχόλιο μέλους του φόρουμ μεταφέρω.
Η "κυρία" μίλησε και σύγκρινε την περίπτωση και με τους αεροψεκασμούς. Το ίδιο παραμύθι είναι δηλαδή οι περιπτώσεις.
Σίγουρα, οι αεροψεκασμοί μόνο παραμύθι δεν είναι και σε αυτό
θα συμφωνήοσουν όλοι!
"Λάθος" σύγκριση απο μερους της η οποία ομως αποκαλύπτει πολλά...
Σε κανένα βιντεο στο youtube από την εκπομπή δεν φαινεται
η παραπάνω φράση
Πολλοί που έβλεπαν ζωντανά την εκπομπή ισχυρίζονται οτι το είπε
μόλις τον έκοψαν από την γραμμή.
Εγώ μπήκα στην webTV τou antenna για να δώ την εκπομπή
αλλα το μόνο που βλέπω είναι μια διαφήμηση
ενός πλυντηρίου με μια καμήλα.
Το σχόλιο για τους αεροψεκασμούς να λέγεται καπου στο 180 λεπτό και μετα.(εκπομπή του παπαδάκη 15/10/2012)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kat_woman την Τρί 16 Οκτ 2012, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: διορθώθηκε το λινκ στο youtube :-)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 16 Οκτ 2012, 17:16

ξεβρακωθηκε στο βιντεο.
αντε να παιρνουν σειρα οι εψιλον :D
Άβαταρ μέλους
felix+
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 10 φορές

Δημοσίευση από felix+ » Τρί 16 Οκτ 2012, 19:08

Κι εμενα ακομα με πειθει ο Σωρρας δεν ξερω γιατι αλλα τον πιστευω
και περιμενω την επομενη κινηση του..
Πρεπει να παραδεχτουμε παντως πως ειναι
πολυ επικινδυνο αυτο που παει να κανει
και θελει μεγαλα @@ για να τα βαλει με ολο τον <καλο> κοσμο..
Ειτε λεει ψεμματα ειτε αληθεια κινδυνευει να παει φυλακη,να τον
φανε..
ποιος το τολμαει αυτο??
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 16 Οκτ 2012, 19:15

Divine Sinner έγραψε:ξεβρακωθηκε στο βιντεο.
Ναι!! Ναι!!! Ο μέγας ξεβρακωτής Παπαδάκης και η Πυργιώτη. :thumbsdown: :jerk: :thumbsdown:
Οι δημοσιογραφάρες που αφουγκραζονται τον Κοσμάκη(δική της έκφραση)
γιατί ετσι σε βλέπει και εσένα και εμενα και όλους. κοσμάκη.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 16 Οκτ 2012, 19:22

Ας πάρουμε τα πράγματα από την ανάποδη.

Μούφα οι ομογενείς και τα 600 δις τους?
Καλά........!

Αλλά το χρέος και τα λεφτά από τις δόσεις που μας δίνουν με αντάλλαγμα την εξαθλίωση είναι αληθινά.

Για να δούμε πόσο αληθινά είναι.

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 16 Οκτ 2012, 21:17

ION 4ever έγραψε:
Divine Sinner έγραψε:ξεβρακωθηκε στο βιντεο.
Ναι!! Ναι!!! Ο μέγας ξεβρακωτής Παπαδάκης και η Πυργιώτη. :thumbsdown: :jerk: :thumbsdown:
γιατί ετσι σε βλέπει και εσένα και εμενα και όλους. κοσμάκη.

Δεν ειναι μεγας ξεβρακωτης.
κι αυτο κανει μεγαλυτερο το ξεβρακωμα.
γιατί ετσι σε βλέπει και εσένα και εμενα και όλους. κοσμάκη
Δεν με ενδιαφερει πως με βλεπουν. καπως ετσι τους βλεπω κι εγω.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 23 Οκτ 2012, 10:42

600 δισ $ συνέχεια.

Εξώδικα, τέσσερα τον αριθμό, προς την ελληνική κυβέρνηση, το υπουργείο Οικονομικών και την τράπεζα της Ελλάδας (έχουν όλα κοινοποιηθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο και τον εισαγγελέα του Αρειου Πάγου) κατέθεσε χθες ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα Γιώργος Παπαδάκης.

Σύμφωνα με τα εξώδικα, ο κ. Σώρρας ισχυρίζεται πως ανεκόπη με ψευδή δημοσιεύματα στον Τύπο και το διαδίκτυο η προσπάθειά του να βοηθήσει με τα χρήματα - τα 600 δισ. δολάρια - που όντως υπάρχουν, την Ελλάδα. Μάλιστα αναφέρεται σε προσπάθεια συνεργασίας με την κυβέρνηση η οποία ποτέ δεν επιτεύχθηκε.

Προς τραπεζα ελλάδος
http://www.enikos.gr/data/files/d5ccb2d ... e229c8.pdf

Υπουργείο οικονομικών
http://www.enikos.gr/data/files/e5343aa ... 8f7d4a.pdf

Εισαγγελία του Αρείου Παγου
http://www.enikos.gr/data/files/131400e ... dbc753.pdf

Ελληνική κυβέρνηση και υπουργείο οικονομικών
http://www.enikos.gr/data/files/91e6799 ... 2164c9.pdf

Πηγή

δε στορυ νέβερ ends
:lol:
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Τρί 23 Οκτ 2012, 11:17

Θα γνωρίζετε βέβαια οτι το εξώδικο, είναι ένα απλό κομμάτι χαρτί και τίποτε άλλο....

100 εξώδικα μπορώ να στείλω π.χ. στην Βίκυ, και να τις λέω ότι με προσβάλει που άλλαξε χρώμα στο μαλλί της, και αν δεν το ξαναβάψει ξανθό, θα της κάνω μήνυση..... :loco: :loco:
Λεφτά να 'χω, να πληρώνω τους επιμελητές.....

Στα εξώδικα του μέσα λέει οτι αν δεν του απαντήσουν σε 5 ημέρες, θα κάνει μηνύσεις.

Σε ποιούς ?

Ε, ρε γλέντια......
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 23 Οκτ 2012, 11:48

Dread έγραψε:Ε, ρε γλέντια......
Αυτό λέω και εγώ.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 24 Οκτ 2012, 06:58

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη

Μήπως τελικά γι αυτό το λόγο ήρθε η Μέρκελ στην Αθήνα?

Φούσκα ή όχι πιθανόν να έχει ταράξει τα νερά διεθνώς.

Έτσι κι αλλιώς όλο το καπιταλιστικό σύστημα είναι μία τεράστια φούσκα.

Το 2008 οι πιό ισχυροί καπιταλιστές του κόσμου αποφάσισαν να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού.
Αυτό που λέμε ΝΤΠ είναι ακριβώς αυτοί οι νέοι κανόνες παιχνιδιού.

Έρχεται κάτι που πιθανόν να τους ανατρέπει.
Ή που μπορεί να γίνει αφορμή για την ανατροπή τους.

Είχε το Τρίτο Μάτι άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα.
Και το πήρα.
Αναφέρεται στις σχέσεις αυτών των ομογενών με τη ΝΑΣΑ.

Πριν πετάξουμε στα σκουπίδια κάποιες ειδήσεις και δεδομένα είναι καλύτερα να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα. Για μια σφαιρική άποψη
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 27 Οκτ 2012, 21:10

Χθές στο κανάλι 9 στην εκπομπή του Μπεξή Μυστικά περάσματα
Μιλησε ο Αρτεμης Σωρρας.
Καλά εγώ είμαι καπως αγαθή και ας πούμε καλοπροαίρετη
απέναντι του, τουλάχιστον μέχρις αποδείξεως του εναντίον.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι κομπίνα και πως είναι στημένη.
Μήπως να το βλέπατε και εσείς και λέγατε την γνώμη σας?

Σχεδόν Ολα όσα λέει είναι πολύ σοβαρά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Oικονομία”