ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Re: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ
Η παραπάνω συγκέντρωση είχε πολύ ενδιαφέρον
και καλά θα κάνετε να δείτε το βίντεο από την εκδήλωση.
Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται ο Αρτέμιος Σώρας
και το επιτελείο του.
Φαίνονται σοβαροί και φέρουν μια ελπίδα
κυρίως γιατί φαίνεται να
εχουν τον τρόπο αλλα και το όπλο.
το οπλο στην προκειμένη
είναι τα χρήματα που ισχυρίζονται οτι διαθέτουν
και τα έχουν καταθέσει ηδη,
υπερ του ελληνικού δημοσίου.
Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η ιστορία.
Βεβαίως ζητουν λογιστικό έλεγχο για πληρώσουν τα χρωστούμενα.
600 δις φτάνουν και περισεύουν για πληρωσουν.
Δεν είναι όμως διατεθειμένοι να πληρώνουν οτι τους λέει ο κάθε ένας.
Νομίζω θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.
και καλά θα κάνετε να δείτε το βίντεο από την εκδήλωση.
Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται ο Αρτέμιος Σώρας
και το επιτελείο του.
Φαίνονται σοβαροί και φέρουν μια ελπίδα
κυρίως γιατί φαίνεται να
εχουν τον τρόπο αλλα και το όπλο.
το οπλο στην προκειμένη
είναι τα χρήματα που ισχυρίζονται οτι διαθέτουν
και τα έχουν καταθέσει ηδη,
υπερ του ελληνικού δημοσίου.
Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η ιστορία.
Βεβαίως ζητουν λογιστικό έλεγχο για πληρώσουν τα χρωστούμενα.
600 δις φτάνουν και περισεύουν για πληρωσουν.
Δεν είναι όμως διατεθειμένοι να πληρώνουν οτι τους λέει ο κάθε ένας.
Νομίζω θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Έχω αμφιβολίες και πολλές επιφυλάξεις.
Όχι ότι οι μετοχές δεν είναι αληθινές ούτε ότι όλοι αυτοί λένε ψέματα.
Άλλα δεν υπήρξε ποτέ χρέος.
Το θέμα των ντόπιων και ξένων δοσιλόγων δεν είναι να πάρουν πίσω τα λεφτά που κάποτε δάνεισαν αλλά να αποδομήσουν τις σχέσεις εργασίας όπως τις ξέρουμε μέχρι σήμερα. Να αποδομήσουν κάθε κοινωνική σχέση όπως την ξέραμε. Επιδιώκουν στρατιές δούλων και εξαθλιωμένων. Αλλά και μείωση πληθυσμού όπως λέει ο Ήλιος πολύ σωστά.
Ακομα και 10 τρις να είχαν οι άνθρωποι αυτοί θα έβγαζαν άκυρες και μούφα τις μετοχές.
Αλλά θα μπούν κάποια εμπόδια στα σχέδια της Αλητοκρατίας
Όχι ότι οι μετοχές δεν είναι αληθινές ούτε ότι όλοι αυτοί λένε ψέματα.
Άλλα δεν υπήρξε ποτέ χρέος.
Το θέμα των ντόπιων και ξένων δοσιλόγων δεν είναι να πάρουν πίσω τα λεφτά που κάποτε δάνεισαν αλλά να αποδομήσουν τις σχέσεις εργασίας όπως τις ξέρουμε μέχρι σήμερα. Να αποδομήσουν κάθε κοινωνική σχέση όπως την ξέραμε. Επιδιώκουν στρατιές δούλων και εξαθλιωμένων. Αλλά και μείωση πληθυσμού όπως λέει ο Ήλιος πολύ σωστά.
Ακομα και 10 τρις να είχαν οι άνθρωποι αυτοί θα έβγαζαν άκυρες και μούφα τις μετοχές.
Αλλά θα μπούν κάποια εμπόδια στα σχέδια της Αλητοκρατίας
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνη , δόκτορ και Ηλιε.Άν η πραγματική και ειλικρινής πρόθεση των ντόπιων (αλλά και των ξένων) διοικούντων και λοιπων ήταν να "σωθεί" μιά χωρα ( από τι άραγε?από το ανύπαρκτο και τεχνητό χρέος?), θα είχαν ούτως ή άλλως παρθεί μέτρα προς τη σωστή κατεύθυνση και προς την εξυγίανση γενικότερα ( για να μη πω και την ανάπτυξη, μια άκρως ταλαιπωρημένη λέξη τελευταία).Αλλά όχι:Το σχέδιο είναι ένα, η εξόντωσή μας, για να ακολουθήσουν μετά κι άλλοι.Δεν θέλουν λεφτά, ψυχές ανθρώπινες θέλουν.doctormarkon έγραψε:Το θέμα των ντόπιων και ξένων δοσιλόγων δεν είναι να πάρουν πίσω τα λεφτά που κάποτε δάνεισαν αλλά να αποδομήσουν τις σχέσεις εργασίας όπως τις ξέρουμε μέχρι σήμερα. Να αποδομήσουν κάθε κοινωνική σχέση όπως την ξέραμε. Επιδιώκουν στρατιές δούλων και εξαθλιωμένων. Αλλά και μείωση πληθυσμού όπως λέει ο Ήλιος πολύ σωστά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kat_woman την Τρί 02 Οκτ 2012, 08:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ορθογραφία ρε..κοιμάμαι ακόμα!
Λόγος: ορθογραφία ρε..κοιμάμαι ακόμα!
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- firefightergr
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Λέτε τα λαμόγια να μπήκαν σε τόσο κόπο να μας φέρουν σε αυτή τη κατάσταση και να αφήσουν τη δουλειά τους να χαθεί;
Ακόμα και να υπάρχουν τα χρήματα είναι απαραίτητες 2 προϋποθέσεις :
1. Αυτός που κατέχει το ελληνικό χρέος (ομόλογα) να θέλει να το πουλήσει ,που αμφιβάλλω αν αυτό που θέλουν είναι τα χρήματα γιατί τα χρήματα είναι απλά το μέσο για να πετύχουν το σκοπό τους.
Αν δούμε τη γενική εικόνα καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι Η Ελλάδα ο στόχος αλλά όλη η Ευρώπη και στη συνέχεια ο παγκόσμιος έλεγχος.
2. Αν δεν κάνω λάθος ζητάνε να θέσουν όρους στους έλληνες πολιτικούς για να δώσουν τα χρήματα,φαντάζομαι πως οι όροι δε θα γίνουν δεκτοί γιατί θα είναι τέτοιοι που θα διασφαλίζουν τη σωστή διαχείριση των χρημάτων ,ένας τομέας δηλαδή που οι πολιτικοί μας δε διαπρέπουν για να μη το πω διαφορετικά.
Ακόμα και να υπάρχουν τα χρήματα είναι απαραίτητες 2 προϋποθέσεις :
1. Αυτός που κατέχει το ελληνικό χρέος (ομόλογα) να θέλει να το πουλήσει ,που αμφιβάλλω αν αυτό που θέλουν είναι τα χρήματα γιατί τα χρήματα είναι απλά το μέσο για να πετύχουν το σκοπό τους.
Αν δούμε τη γενική εικόνα καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι Η Ελλάδα ο στόχος αλλά όλη η Ευρώπη και στη συνέχεια ο παγκόσμιος έλεγχος.
2. Αν δεν κάνω λάθος ζητάνε να θέσουν όρους στους έλληνες πολιτικούς για να δώσουν τα χρήματα,φαντάζομαι πως οι όροι δε θα γίνουν δεκτοί γιατί θα είναι τέτοιοι που θα διασφαλίζουν τη σωστή διαχείριση των χρημάτων ,ένας τομέας δηλαδή που οι πολιτικοί μας δε διαπρέπουν για να μη το πω διαφορετικά.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- firefightergr
άντε πάλι double post
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- doctormarkon
- Επίτιμος
Από την άλλη όταν δημιουργήθηκε το πρόβλημα είχα κάνει μία υπόθεση εργασίας που γίνεται πραγματικότητα με τις μετοχές της τράπεζας Ανατολής.
Έστω ότι βρισκόταν ένας βαθύπλουτος ολίγον......παλαβός που να ήθελε να καλύψει μόνος του το χρέος και τα ελλείμματα.
Υπήρχαν πάντα και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι δεδομένου ότι τα έσοδα ή η περιουσία κάποιων τέτοιων υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό ενός κράτους.
Θα τάραζε τα νερά σίγουρα μία τέτοια κίνηση γιατί θα αποκαλυπτόταν το ψέμα.
Κάτι τέτοιο το είχαν προβλέψει με τα μνημόνια για να μην μπορεί να εξαγοραστεί το χρέος από τρίτη χώρα ή να μην μπορεί να βοηθήσει άτομο ή άτομα από τρίτες χώρες όπως π.χ κάποιοι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ.
Αλλά αυτό δεν το είχαν προβλέψει.
Τελικά ένας ξαφνικός αστάθμητος παράγοντας μπορεί να ανατρέψει κάποια δεδομένα ή να ταράξει τα νερά.
Κατά την κρίση σας είναι αυτός ένας ισχυρός αστάθμητος παράγοντας ισχυρός και ικανός να ανατρέψει καταστάσεις ή να δημιουργήσει κραδασμούς στο όλο σύστημα ώστε να ανοίξει ένας δρόμος για την ανατροπή μέσω της αφύπνισης του κόσμου?
Ή είναι κάτι τεχνητό και αυτό που του δίνεται έκταση και δημοσιότητα ώστε να γίνει ένα είδος "παρηγοριάς" που θα καθυστερούσε μία εξέγερση που θα οδηγούσε σε ανατροπή?
Έστω ότι βρισκόταν ένας βαθύπλουτος ολίγον......παλαβός που να ήθελε να καλύψει μόνος του το χρέος και τα ελλείμματα.
Υπήρχαν πάντα και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι δεδομένου ότι τα έσοδα ή η περιουσία κάποιων τέτοιων υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό ενός κράτους.
Θα τάραζε τα νερά σίγουρα μία τέτοια κίνηση γιατί θα αποκαλυπτόταν το ψέμα.
Κάτι τέτοιο το είχαν προβλέψει με τα μνημόνια για να μην μπορεί να εξαγοραστεί το χρέος από τρίτη χώρα ή να μην μπορεί να βοηθήσει άτομο ή άτομα από τρίτες χώρες όπως π.χ κάποιοι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ.
Αλλά αυτό δεν το είχαν προβλέψει.
Τελικά ένας ξαφνικός αστάθμητος παράγοντας μπορεί να ανατρέψει κάποια δεδομένα ή να ταράξει τα νερά.
Κατά την κρίση σας είναι αυτός ένας ισχυρός αστάθμητος παράγοντας ισχυρός και ικανός να ανατρέψει καταστάσεις ή να δημιουργήσει κραδασμούς στο όλο σύστημα ώστε να ανοίξει ένας δρόμος για την ανατροπή μέσω της αφύπνισης του κόσμου?
Ή είναι κάτι τεχνητό και αυτό που του δίνεται έκταση και δημοσιότητα ώστε να γίνει ένα είδος "παρηγοριάς" που θα καθυστερούσε μία εξέγερση που θα οδηγούσε σε ανατροπή?
- kat_woman
- Site Admin
Κατά την άποψή μου, "παίζουν" και τα δύο δεδομένα.
Έτσι όπως έχουμε γίνει, είμαστε- και δικαίως- επιφυλακτικοί και δύσπιστοι σε οτιδήποτε μας πασάρουν τα μέσα ενημέρωσης.
Σήμερα βοούν όλα τα ενημερωτικά σάιτς και τα μπλογκς με αυτή την είδηση.Αυτό..μου κάνει και λίγο ύποπτο
Έτσι όπως έχουμε γίνει, είμαστε- και δικαίως- επιφυλακτικοί και δύσπιστοι σε οτιδήποτε μας πασάρουν τα μέσα ενημέρωσης.
Σήμερα βοούν όλα τα ενημερωτικά σάιτς και τα μπλογκς με αυτή την είδηση.Αυτό..μου κάνει και λίγο ύποπτο
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Κάθισα και είδα όλη την 2ωρη παρουσίαση εχθές το βράδυ.....
Οι παρατηρήσεις μου ( σαν γεννημένος σκεπτικιστής ) , είναι οι εξής :
1) Στην παρουσίαση, στο τέλος με τις όποιες ερωτήσεις κατάφεραν να γίνουν, επισημάνθηκε οτι τα 600 αυτά δις δολάρια (και όχι ευρώ) , δεν έχουν σχέση με την τράπεζα της Ανατολής.
2) Αυτό (το θέμα των συγκεκριμένων μετοχών), είπαν οτι θα το δουν κι αυτό μελλοντικά.
3) Βγήκε τηλεφωνικά ένας τραπεζίτης (??) Αντώνης Διαμαντόπουλος από το Toronto, και έβγαλε στην τηλεφωνική γραμμή έναν Θεματοφύλακα (??) Καναδό, που επιβεβαίωσε, οτι έχει γίνει η κατάθεση των συγκεκριμένων ποσών στην τράπεζα στον Καναδά, και οτι έχουν ένημερωθεί επίσημα οι Ελληνικές αρχές (από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, μέχρι τον κλητήρα της βουλής ).
4) Είπαν οτι μόνο με συγκεκριμένους όρους θα εκταμιευτούν (βασικα λογιστική εγγραφή - μεταφορά θα γίνει μάλλον) τα χρήματα, και μονο κατόπιν αποτελέσματος διεθνούς λογιστικού ελέγχου. Δεν θα πληρώσουν δηλαδή ότι να' ναι , σε όποιον να' ναι.
Ερώτηση !
Ποιός είναι ο Αρτέμης Σώρρας ?
Σε έρευνα στο Internet,εκτός από άρθρα που τον συνδέουν με τις μετοχες της τράπεζας της ανατολής, και τελευταία με την END, δεν βρήκα κάτι άλλο....
Περίεργο, για κάποιον που δηλώνει οτι έχει (αυτός, η END, κάποιο fund που διαχειρίζεται ??), πάνω από 1 τρις δολάρια.
Προσωπική εκτίμηση είναι οτι ΑΝ, λέω ΑΝ, ισχύουν όλα αυτά, κάποιοι άλλοι είναι απο πίσω....
κι αυτό δεν ξέρω αν είναι πάντα καλό...
Απ' την άλλη, μια ερώτηση που έκανε ένας τύπος (που πηγαν να τον βγάλουν και "βαλτό"), που κατ' εμέ είναι απόλυτα λογική....
Θα χρωστάνε λοιπόν τα κράτη (γιατί είναι πάνω από 20 αυτά που , κατά τα λεγόμενα τους, τους ζήτησαν βοήθεια - δάνειο με 0,5%), στον Σώρρα ?
Σε έναν άνθρωπο ?
Μέχρι να διευκριστούν αυτά, και κάποιες άλλες λεπτομέρειες, παραμένω σκεπτικιστής....
Αν και πράγματι, θα ήθελα πολύ όλο αυτό να ήταν αλήθεια....
Κι αν ναι, δεν άργησαν και 2 μέρες μέχρι να αντιδράσουν ?
Οι παρατηρήσεις μου ( σαν γεννημένος σκεπτικιστής ) , είναι οι εξής :
1) Στην παρουσίαση, στο τέλος με τις όποιες ερωτήσεις κατάφεραν να γίνουν, επισημάνθηκε οτι τα 600 αυτά δις δολάρια (και όχι ευρώ) , δεν έχουν σχέση με την τράπεζα της Ανατολής.
2) Αυτό (το θέμα των συγκεκριμένων μετοχών), είπαν οτι θα το δουν κι αυτό μελλοντικά.
3) Βγήκε τηλεφωνικά ένας τραπεζίτης (??) Αντώνης Διαμαντόπουλος από το Toronto, και έβγαλε στην τηλεφωνική γραμμή έναν Θεματοφύλακα (??) Καναδό, που επιβεβαίωσε, οτι έχει γίνει η κατάθεση των συγκεκριμένων ποσών στην τράπεζα στον Καναδά, και οτι έχουν ένημερωθεί επίσημα οι Ελληνικές αρχές (από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, μέχρι τον κλητήρα της βουλής ).
4) Είπαν οτι μόνο με συγκεκριμένους όρους θα εκταμιευτούν (βασικα λογιστική εγγραφή - μεταφορά θα γίνει μάλλον) τα χρήματα, και μονο κατόπιν αποτελέσματος διεθνούς λογιστικού ελέγχου. Δεν θα πληρώσουν δηλαδή ότι να' ναι , σε όποιον να' ναι.
Ερώτηση !
Ποιός είναι ο Αρτέμης Σώρρας ?
Σε έρευνα στο Internet,εκτός από άρθρα που τον συνδέουν με τις μετοχες της τράπεζας της ανατολής, και τελευταία με την END, δεν βρήκα κάτι άλλο....
Περίεργο, για κάποιον που δηλώνει οτι έχει (αυτός, η END, κάποιο fund που διαχειρίζεται ??), πάνω από 1 τρις δολάρια.
Προσωπική εκτίμηση είναι οτι ΑΝ, λέω ΑΝ, ισχύουν όλα αυτά, κάποιοι άλλοι είναι απο πίσω....
κι αυτό δεν ξέρω αν είναι πάντα καλό...
Απ' την άλλη, μια ερώτηση που έκανε ένας τύπος (που πηγαν να τον βγάλουν και "βαλτό"), που κατ' εμέ είναι απόλυτα λογική....
Θα χρωστάνε λοιπόν τα κράτη (γιατί είναι πάνω από 20 αυτά που , κατά τα λεγόμενα τους, τους ζήτησαν βοήθεια - δάνειο με 0,5%), στον Σώρρα ?
Σε έναν άνθρωπο ?
Μέχρι να διευκριστούν αυτά, και κάποιες άλλες λεπτομέρειες, παραμένω σκεπτικιστής....
Αν και πράγματι, θα ήθελα πολύ όλο αυτό να ήταν αλήθεια....
Ποιά ? Δεν πήρε κάτι το μάτι μου απ' το πρωί ....kat_woman έγραψε:Σήμερα βοούν όλα τα ενημερωτικά σάιτς και τα μπλογκς με αυτή την είδηση.Αυτό..μου κάνει και λίγο ύποπτο
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ο Καζάκης απέρριψε συντριπτικά αυτή την ιστορία.
Τον ακούω τώρα στην εκπομπήΑΕ, ζωντανά.
Με το που θα βγει το συγκεκριμένο βίντεο, θα έρθει εδώ.
Το επιχείρημά του ατράνταχτο.
Είναι και έξαλλος γιατί η συγκεκριμένη κάστα που προσφέρει τη "διάσωση", χρησιμοποιεί το όνομά του. Είναι ικανός να φτάσει μέχρι δικαστικά για να πάψουν να τον εμπλέκουν.
Κατά τα λοιπά, συμμερίζομαι τον σκεπτικισμό του Dread.
Θα τον συμμεριζόμουν και να μην είχα ακούσει τον Καζάκη, καθότι το έρεισμά του σοβαρό.
Τον ακούω τώρα στην εκπομπήΑΕ, ζωντανά.
Με το που θα βγει το συγκεκριμένο βίντεο, θα έρθει εδώ.
Το επιχείρημά του ατράνταχτο.
Είναι και έξαλλος γιατί η συγκεκριμένη κάστα που προσφέρει τη "διάσωση", χρησιμοποιεί το όνομά του. Είναι ικανός να φτάσει μέχρι δικαστικά για να πάψουν να τον εμπλέκουν.
Κατά τα λοιπά, συμμερίζομαι τον σκεπτικισμό του Dread.
Θα τον συμμεριζόμουν και να μην είχα ακούσει τον Καζάκη, καθότι το έρεισμά του σοβαρό.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
Ναι, έχεις δίκιο, δεν είναι σημερινές οι δημοσιεύσεις, είναι κάποιων ημερών.Αυτό δεν αλλάζει το σούσουρο που έχει δημιουργηθεί, όμως..Dread έγραψε:Ποιά ? Δεν πήρε κάτι το μάτι μου απ' το πρωί ....kat_woman έγραψε:Σήμερα βοούν όλα τα ενημερωτικά σάιτς και τα μπλογκς με αυτή την είδηση.Αυτό..μου κάνει και λίγο ύποπτο
Αυτό πάντως εδώ http://www.drseeng.com/2012/10/blog-post_2.html#more είναι σημερινό.Για να γελάσουμε και λίγο
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ο Καζάκης εκφράζει δηλαδή επιφυλάξεις για το ποιος ή ποιοι κρύβονται από πίσω.
Έχω μία υποψία.
Σε κάποια blogs είχα διαβάσει για μυστικές επαφές του Κοκού με Έλληνες της ομογένειας.
Βρε μπας και.............????????
Έχω μία υποψία.
Σε κάποια blogs είχα διαβάσει για μυστικές επαφές του Κοκού με Έλληνες της ομογένειας.
Βρε μπας και.............????????
- ION 4ever
Για να είμαι ειλικρινής
η "γλώσσα" που χρησιμοποιήθηκε σε ολη την διάρκεια της
εκδήλωσης ήταν κάπως ...
πως να το πώ..
Μυστικής οργάνωσης ...
λιγο κατι τις μασονικό ...
λιγο κατι τις light εθνικιστικό....
Κατι μου θυμιζε αλλα δεν εχω βρει ακόμη την κατάλληλη λέξη.
Πάντως δεν με χάλασε.
Το παιχνίδι είναι ζόρικο και θέλει παίκτες.
Και ναι αλλο είναι η τραπεα της ανατολής και οι μετοχές
και αλλα τα 600 δισ δολλαρίων σε Αμερικανικά ομόλογα.
... τι παιχνίδια ...
ελπίζω μόνο να μην είναι ο Κοκός ανακατεμένος.
Μονο αυτό.
η "γλώσσα" που χρησιμοποιήθηκε σε ολη την διάρκεια της
εκδήλωσης ήταν κάπως ...
πως να το πώ..
Μυστικής οργάνωσης ...
λιγο κατι τις μασονικό ...
λιγο κατι τις light εθνικιστικό....
Κατι μου θυμιζε αλλα δεν εχω βρει ακόμη την κατάλληλη λέξη.
Πάντως δεν με χάλασε.
Το παιχνίδι είναι ζόρικο και θέλει παίκτες.
Και ναι αλλο είναι η τραπεα της ανατολής και οι μετοχές
και αλλα τα 600 δισ δολλαρίων σε Αμερικανικά ομόλογα.
... τι παιχνίδια ...
ελπίζω μόνο να μην είναι ο Κοκός ανακατεμένος.
Μονο αυτό.
- ArELa
- Founder-Administrator
Δε νομίζω να'ναι ο Κοκός στη μέση, αλλά και να'ναι, δεν έχει σημασία.
Είμαι στην τσίλια να ανέβει στο ΥΤ η σημερινή εκπομπή του Καζάκη.
Μέσα απ'αυτήν, θα τα ξεδιαλύνεις όλα.
Είμαι στην τσίλια να ανέβει στο ΥΤ η σημερινή εκπομπή του Καζάκη.
Μέσα απ'αυτήν, θα τα ξεδιαλύνεις όλα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ο Κοκός παίζει εδώ και πολύ καιρό και μάλλον είναι στη μέση αλλά δεν εμφανίζεται.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ο ήχος είναι χάλια.
Οπότε παραπέμπω κι εγώ στο λινκ που μας έδωσε ο Γιώργος,
στο νήμα του Καζάκη
http://www.ustream.tv/recorded/25855109
(κι εδώ ο ήχος με διακοπές δυστυχώς)
Στο 25 λεπτό, αξίζει να ακούσετε τι προτείνει.
Από το 30 λεπτό και μετά, αρχίζουν να συζητάνε για την Τράπεζα Ανατολής κλπ κλπ.
Δίνω χρονους, για να μην κουραστείτε/εκνευριστείτε με τις διακοπές και το κλείσετε πριν ακούσετε...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν απαντώ σε ΤΟΣΟ υποθετικές ερωτήσεις.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Εννοω ρε παιδι μου.
οι ομογενεις η τραπεζα της ανατολης δεν ξερω ποιοι βαζουν τα λεφτα για το χρεος.
Τι γινετια μετα;; ποια ψυχολογια θα δουλεψει στον Ελληνα;; αυτη του 2000;;
οτι οκ δεν καταστρεφομαστε βαζουμε στην ακρη την οργη. ο μισθος μας οκ, ενα δανειακι μπορουμε να παρουμε να το ξεχρεωσουμε καποτε, θα ψηφισουμε και τον σαμαρα να βαλει το παιντι στο δημοσιο.
μηπως η κριση ειναι αποτελεσμα της ηθικης παρακμης και υπαρχει για να περάσουμε μεσα απο αυτην και να μεγαλουργήσουμε χωρις απο μηχανης θεους;;
οι ομογενεις η τραπεζα της ανατολης δεν ξερω ποιοι βαζουν τα λεφτα για το χρεος.
Τι γινετια μετα;; ποια ψυχολογια θα δουλεψει στον Ελληνα;; αυτη του 2000;;
οτι οκ δεν καταστρεφομαστε βαζουμε στην ακρη την οργη. ο μισθος μας οκ, ενα δανειακι μπορουμε να παρουμε να το ξεχρεωσουμε καποτε, θα ψηφισουμε και τον σαμαρα να βαλει το παιντι στο δημοσιο.
μηπως η κριση ειναι αποτελεσμα της ηθικης παρακμης και υπαρχει για να περάσουμε μεσα απο αυτην και να μεγαλουργήσουμε χωρις απο μηχανης θεους;;
- firefightergr
Γίνεται να είμαστε η μοναδική χώρα του πλανήτη που δε χρωστά;
Όσο το υπάρχον ΣΥΣΤΗΜΑ (πολιτικό-τραπεζικό) διατηρείται μη κάνετε όνειρα για καλύτερο μέλλον.
Όσο το υπάρχον ΣΥΣΤΗΜΑ (πολιτικό-τραπεζικό) διατηρείται μη κάνετε όνειρα για καλύτερο μέλλον.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- kat_woman
- Site Admin
Όσο πιό πολύ το σκέφτομαι, τόσο πιό πολύ μου "βρωμάει" η υπόθεση των 600 δις.
Πού βρήκαν τόσα λεφτά?
Ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι που πλασάρονται τόσο πατριώτες?
Ποιά είναι τα ανταλάγματα που ζητούν?
Και στην τελική γιατί να περιμένουμε μιά ζωή να μας σώσουν άλλοι, απροσδιόριστοι από μηχανής θεοί?(Χθες ήταν ο...Σαμαράς , σήμερα ο Σόρας, αύριο τι? οι εξωγήινοι?) Μήπως για να μην ξεσηκωθούμε ?
Παιδιά, μούφα μου φαίνεται ...
Πού βρήκαν τόσα λεφτά?
Και στην τελική γιατί να περιμένουμε μιά ζωή να μας σώσουν άλλοι, απροσδιόριστοι από μηχανής θεοί?(Χθες ήταν ο...Σαμαράς , σήμερα ο Σόρας, αύριο τι? οι εξωγήινοι?) Μήπως για να μην ξεσηκωθούμε ?
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- felix+
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 10 φορές
Ο Παπαδακης τους ειχε στον Αντ1 αρκετη ωρα..
συντομα θα εχουμε εξελιξεις ..
ο λογος στην κυβερνηση τωρα..
ο λογος στην κυβερνηση τωρα..
- ArELa
- Founder-Administrator
'Eνα πράγμα που μ'αρέσει στον Καζάκη, είναι ακριβώς το γεγονός ότι προωθεί την αποκοπή από τη σαπίλα για να καταφέρουμε επιτέλους την αυτονομία και την αυτάρκεια που θα μπορουσαμε να έχουμε αλλά ποτέ (στη νεότερη ιστορία μας κι από απελευθέρωσής μας) δεν είχαμε.Divine Sinner έγραψε:μηπως η κριση ειναι αποτελεσμα της ηθικης παρακμης και υπαρχει για να περάσουμε μεσα απο αυτην και να μεγαλουργήσουμε χωρις απο μηχανης θεους;;
Ακριβώςfirefightergr έγραψε:Γίνεται να είμαστε η μοναδική χώρα του πλανήτη που δε χρωστά;
Εγώ το'γραψα αυτό ή εσύ?kat_woman έγραψε:Και στην τελική γιατί να περιμένουμε μιά ζωή να μας σώσουν άλλοι, απροσδιόριστοι από μηχανής θεοί?(Χθες ήταν ο...Σαμαράς , σήμερα ο Σόρας, αύριο τι? οι εξωγήινοι?) Μήπως για να μην ξεσηκωθούμε ?
αυτά διερωτάται (εντελώς ρητορικώς) κι ο Καζάκης. Μιλάει δε, για πλαστό ομόλογο που δείχνουν στον κοσμάκη... (ξαναλέω, ακούστε τον απ'το 30' και μετά. Δεν διαρκεί πολύ η αναφορά του στο θέμα, αλλά είναι περιεκτική)kat_woman έγραψε:Όσο πιό πολύ το σκέφτομαι, τόσο πιό πολύ μου "βρωμάει" η υπόθεση των 600 δις.
Πού βρήκαν τόσα λεφτά?
Κι ο βλακόπουλος στο αποκαλυπτικό δελτίο...felix+ έγραψε:Ο Παπαδακης τους ειχε στον Αντ1 αρκετη ωρα..
και δεν ξέρω κι εγώ πόσοι άλλοι, γιατί δεν βλέπω τηλεοραση ευλαβικά.
Και τα μπλογκς βούιξαν επίσης... ΞΑΦΝΙΚΑ όλα αυτά...
Ολοένα και περισσότερο, η συνωμοσιολόγα μέσα μου πάει σε μέρη που δεν πάει ούτε κι ο Καζάκης... Το "μεταφράζει" σαν κόλπο γκρόσο του συστήματος για ν'αποσπάσει την προσοχή μας απ'την οργή που πλέον βράζει επικίνδυνα και ξεχειλίζει... Δεν είναι άτοπο να θεωρεί κανείς πως η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να μην ανατραπεί πριν "περάσει" αυτά που της έχουν ανατεθεί να περάσει...
και το εξοργιστικό εδώ δεν είναι μόνο η εγκληματική προδοσία της λεηλασίας και της ισοπέδωσης, είναι και η αδίστακτη κτηνωδία που ωθεί το "κέντρο χειραγώγησης" να παίξει με την ψυχή του κοσμάκη, να ανεβάσει τις ελπίδες του με ένα τόσο απάνθρωπο και ψεύτικο δούλεμα...
Θα έλεγα , ο λόγος Σ'ΕΜΑΣ. Σ'εμάς που θα'πρεπε να πάψουμε να περιμένουμε σωτήρες, ή να υπολογίζουμε ότι η κυβέρνηση θα ενεργήσει έστω και στο ελάχιστο υπέρ μας.felix+ έγραψε: ο λογος στην κυβερνηση τωρα..
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Πρόλαβα και είδα το πρωί 15 λεπτά από τον Παπαδάκη...
Στο πάνελ ήταν κι ο μπουμπούκος.....
Παρότι συχαίνομαι και να τον βλέπω αλλά και να τον ακούω, έκανε 2 ερωτήσεις και μια παρατήρηση, που ήταν και δικές μου (βλπ προηγούμενο ποστ).
Ερώτηση 1η : Ποιός είναι ο κύριος Σώρρας, γιατί με ένα googlαρισμα, το μόνο που φαίνεται είναι η τραπεζα της ανατολής. Ποιά είναι η εταιρία του ? Αυτή που εκπροσωπεί, και που έκανε την κατάθεση των 650 δις δολαρίων ?
Απάντηση νομικού συμβούλου END : Δεν μπορούμε να σας πούμε γιατί υπάρχει το προσωπικό απόρρητο !!!!!
"Μα δεν θέλουμε φορολογικά στοιχεία, που όντως είναι απόρρητα, παρά μόνο το όνομα της εταιρίας, για να μπορέσει ο καθένας να ψάξει ποιά είναι αυτή. Και αν όντως υπάρχει, και πραγματοποιεί συναλλαγές με το Αμερικανικό δημόσιο..." (εύλογη η απορία)
Ερώτηση 2η : Σε ποιά τράπεζα έχει κατατεθεί το συγκεκριμένο ποσό ?
Απάντηση : Δεν μπορούμε να σας πούμε την τράπεζα, γιατί με τέτοια ποσά πο0υ μιλάμε, θα πρέπει να προστατευτεί η τράπεζα . !!!!!!!!
Σε επίμονη ερώτηση και του Παπαδάκη, απάντησαν οτι θα σας την πούμε σε 7 ώρες, καθότι δεν έχουν ανοίξει ακόμα οι τράπεζες στον Καναδά....!!!!!!!
Παρατήρηση μπουμπούκου : Αυτή την στιγμή όποιος θέλει να αγοράσει το Ελληνικό χρέος, δεν θα του κοστίσει παραπάνω από 75-80δις. Με αγορά του χρέους στην δευτερογενή αγορά (αυτή τη στιγμή, τα Ελληνικά ομόλογα είναι στο 20-25% της αξίας τους).
Αντί λοιπόν να σας κοστίσει 600δις, δώστε 80δις και αγοράστε όλο το χρέος....
Δεν γνωρίζω τι έγινε μετά, καθώς έφυγα απ΄το σπίτι, αλλά ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ η υπόθεση.....
Αν θες να είσαι ξεκάθαρος, βγες και πες "Είμαι ο Μήτσος, και κληρονόμησα 1 τρις δολάρια απ' τον παππού μου, και τα δίνω για το χρέος. Θα τα βρείτε εκεί. Ευχαριστώ"
Στο πάνελ ήταν κι ο μπουμπούκος.....
Παρότι συχαίνομαι και να τον βλέπω αλλά και να τον ακούω, έκανε 2 ερωτήσεις και μια παρατήρηση, που ήταν και δικές μου (βλπ προηγούμενο ποστ).
Ερώτηση 1η : Ποιός είναι ο κύριος Σώρρας, γιατί με ένα googlαρισμα, το μόνο που φαίνεται είναι η τραπεζα της ανατολής. Ποιά είναι η εταιρία του ? Αυτή που εκπροσωπεί, και που έκανε την κατάθεση των 650 δις δολαρίων ?
Απάντηση νομικού συμβούλου END : Δεν μπορούμε να σας πούμε γιατί υπάρχει το προσωπικό απόρρητο !!!!!
"Μα δεν θέλουμε φορολογικά στοιχεία, που όντως είναι απόρρητα, παρά μόνο το όνομα της εταιρίας, για να μπορέσει ο καθένας να ψάξει ποιά είναι αυτή. Και αν όντως υπάρχει, και πραγματοποιεί συναλλαγές με το Αμερικανικό δημόσιο..." (εύλογη η απορία)
Ερώτηση 2η : Σε ποιά τράπεζα έχει κατατεθεί το συγκεκριμένο ποσό ?
Απάντηση : Δεν μπορούμε να σας πούμε την τράπεζα, γιατί με τέτοια ποσά πο0υ μιλάμε, θα πρέπει να προστατευτεί η τράπεζα . !!!!!!!!
Σε επίμονη ερώτηση και του Παπαδάκη, απάντησαν οτι θα σας την πούμε σε 7 ώρες, καθότι δεν έχουν ανοίξει ακόμα οι τράπεζες στον Καναδά....!!!!!!!
Παρατήρηση μπουμπούκου : Αυτή την στιγμή όποιος θέλει να αγοράσει το Ελληνικό χρέος, δεν θα του κοστίσει παραπάνω από 75-80δις. Με αγορά του χρέους στην δευτερογενή αγορά (αυτή τη στιγμή, τα Ελληνικά ομόλογα είναι στο 20-25% της αξίας τους).
Αντί λοιπόν να σας κοστίσει 600δις, δώστε 80δις και αγοράστε όλο το χρέος....
Δεν γνωρίζω τι έγινε μετά, καθώς έφυγα απ΄το σπίτι, αλλά ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ η υπόθεση.....
Αν θες να είσαι ξεκάθαρος, βγες και πες "Είμαι ο Μήτσος, και κληρονόμησα 1 τρις δολάρια απ' τον παππού μου, και τα δίνω για το χρέος. Θα τα βρείτε εκεί. Ευχαριστώ"
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
- ArELa
- Founder-Administrator
Με το παραπάνω ποστ σου Γιώργο, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον εμένα, "κλείνει" (ένδοξα κι όχι άδοξα) η μούφα των μουφών όλων των εποχών.
Προσωπικά δε θα ξανασχοληθώ μ'αυτή την ιστορία.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
Οι άνθρωποι θέλουν σαν αντάλλαγμα
λογιστικό έλεγχο.
Το ίδιο θέλει και ο Λαπάβιτσας το ίδιο και ο καζάκης
το ίδιο θέλει και ο σώφρων άνθρωπος.
Το όποιο χρέος , στα σωστά του μέτρα,
μπορεί να αποπληρωθεί.
Φέρονται να μπορούν να το κάνουν.
Αν υπάρχουν τόσα πολλά χρήματα
το παιχνίδι είναι πολύ χοντρό.
Δεν γίνονται έτσι εύκολα αποκαλυπτήρια.
Κανείς δεν θέλει να βρεθεί σε ενα χαντάκι
η με ένα καρδιακό επεισόδιο.
Ο από μηχανής θεός υπάρχει.
Οι έλληνες τον εφηύραν. remember?
Και τούτοι εδώ δεν είναι ούτε Σείριοι ούτε πλειάδιοι
ούτε σκάσανε με διαστημόπλοια.
ακόμα και μια να μην υπάρχει ,παίζουν ένα παιχνίδι
που στο τέλος
η κρατούντες και οι δυνάμεις που καταδυναστεύουν,
θα ξεγυμνωθούν.
Και ωραία , άντε αυτοί να είναι απατεώνες.
Και τους γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας.
Και ξεσηκωνόμαστε και κάνουμε μια επανάσταση
και τα σπάμε όλα και έρχεται το χάος.
Πέραν του ότι τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί
γιατί είμαστε πολύ-διασπασμένοι,
αν συμβεί..
μετά τι?
κάθε πόλεμος έχει τα όπλα του.
Στην προκειμένη τα όπλα είναι τα χρήματα.
Αν τα έχουν και είναι υπεράνω, ως φέρονται να είναι
γιατί όχι.
Χωρίς να ανοίξει ρουθούνι...Με το γάντι...
Ναι το ξέρω
too good to be true
αλλά μου αρέσει.
Είμαι χαζορομαντική ίσως
αλλά πείτε μου εσείς, οι πολύ λογικοί.
υπάρχει άνθρωπος
που,
αν αυτή η ιστορία είναι αληθινή περά για πέρα,
να μην του αρέσει?
Αυτό που φέρονται να θέλουν είναι
μια Ελλάδα στο μέτρο που της αξίζει.
ναι είναι πολύ ιδεαλιστικό.
και στις μέρες μας φαίνεται πολύ ξεπερασμένη
η μεγάλη ιδέα.
Γιατί?
Διότι οι κρατούντες έχουν φροντίσει να την ποδοπατήσουν.
Αλλά δεν είναι το ίδιο που θέλω και εγώ?
Ναι είναι.
Δεν θέλω μια Ελλάδα σερβιτόρων υπηρετών και σκλάβων.
Θέλω μια Ελλάδα Παιδείας.
Και δεν το λέω από την θέση ενός εθνικιστή.
Το ίδιο επιθυμώ για κάθε χώρα.
Να λάμπει η ποιότητα της.
Αν είναι αγύρτες και απατεώνες
οκ
όπως λέει και ο ποιητής ...
"Πάντα ευκολόπιστη και πάντα προδομένη."
Εγώ ακόμα ελπίζω.ελπίζω ελπίζω.
λογιστικό έλεγχο.
Το ίδιο θέλει και ο Λαπάβιτσας το ίδιο και ο καζάκης
το ίδιο θέλει και ο σώφρων άνθρωπος.
Το όποιο χρέος , στα σωστά του μέτρα,
μπορεί να αποπληρωθεί.
Φέρονται να μπορούν να το κάνουν.
Αν υπάρχουν τόσα πολλά χρήματα
το παιχνίδι είναι πολύ χοντρό.
Δεν γίνονται έτσι εύκολα αποκαλυπτήρια.
Κανείς δεν θέλει να βρεθεί σε ενα χαντάκι
η με ένα καρδιακό επεισόδιο.
Ο από μηχανής θεός υπάρχει.
Οι έλληνες τον εφηύραν. remember?
Και τούτοι εδώ δεν είναι ούτε Σείριοι ούτε πλειάδιοι
ούτε σκάσανε με διαστημόπλοια.
ακόμα και μια να μην υπάρχει ,παίζουν ένα παιχνίδι
που στο τέλος
η κρατούντες και οι δυνάμεις που καταδυναστεύουν,
θα ξεγυμνωθούν.
Και ωραία , άντε αυτοί να είναι απατεώνες.
Και τους γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας.
Και ξεσηκωνόμαστε και κάνουμε μια επανάσταση
και τα σπάμε όλα και έρχεται το χάος.
Πέραν του ότι τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί
γιατί είμαστε πολύ-διασπασμένοι,
αν συμβεί..
μετά τι?
κάθε πόλεμος έχει τα όπλα του.
Στην προκειμένη τα όπλα είναι τα χρήματα.
Αν τα έχουν και είναι υπεράνω, ως φέρονται να είναι
γιατί όχι.
Χωρίς να ανοίξει ρουθούνι...Με το γάντι...
Ναι το ξέρω
too good to be true
αλλά μου αρέσει.
Είμαι χαζορομαντική ίσως
αλλά πείτε μου εσείς, οι πολύ λογικοί.
υπάρχει άνθρωπος
που,
αν αυτή η ιστορία είναι αληθινή περά για πέρα,
να μην του αρέσει?
Αυτό που φέρονται να θέλουν είναι
μια Ελλάδα στο μέτρο που της αξίζει.
ναι είναι πολύ ιδεαλιστικό.
και στις μέρες μας φαίνεται πολύ ξεπερασμένη
η μεγάλη ιδέα.
Γιατί?
Διότι οι κρατούντες έχουν φροντίσει να την ποδοπατήσουν.
Αλλά δεν είναι το ίδιο που θέλω και εγώ?
Ναι είναι.
Δεν θέλω μια Ελλάδα σερβιτόρων υπηρετών και σκλάβων.
Θέλω μια Ελλάδα Παιδείας.
Και δεν το λέω από την θέση ενός εθνικιστή.
Το ίδιο επιθυμώ για κάθε χώρα.
Να λάμπει η ποιότητα της.
Αν είναι αγύρτες και απατεώνες
οκ
όπως λέει και ο ποιητής ...
"Πάντα ευκολόπιστη και πάντα προδομένη."
Εγώ ακόμα ελπίζω.ελπίζω ελπίζω.