ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 08/07/12...)

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Re: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 08/07/12...)

Δημοσίευση από axinosp » Τρί 28 Αύγ 2012, 13:57

Σοκ: Αποτράπηκε πραξικόπημα στις ΗΠΑ!

Συγκλονισμένη η αμερικανική κοινή γνώμη από την σημερινή αποκάλυψη πως μια ομάδα «αναρχικών» που υπηρετούσαν στον αμερικανικο Στρατό ετοίμαζε πραξικόπημα με στόχο την ανατροπή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στη πολιτεία της Τζόρτζια και την δολοφονία του Μ.Ομπάμα!

Μέλη της ομάδας αυτής είναι τέσσερις στρατιώτες, εκ των οποίων ο ένας, ο Μάικλ Μπέρνετ, έχει ηδη κριθεί ένοχος για τη δολοφονία του στρατιώτη Μάικλ Ρορκ και της συντρόφου του, Τίφανι Γιόρκ, τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Μπέρνετ παραδέχθηκε πως προέβη στη διπλή δολοφονία καθώς τα δυο θύματα γνώριζαν για τα σχέδια τους κι έπρεπε, πάση θυσία, να βγουν από τη μέση.

Η αρμόδια εισαγγελέας Ιζαμπέλ Πόλεϊ δήλωσε πως τα τέσσερα μέλη της αναρχικής ομάδας είχαν ήδη αγοράσει όπλα και εκρηκτικά αξίας 65.000 ευρώ και είχαν στόχο να τοποθετήσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς στη πόλη Σαβάνα, ενώ μέσα στα μελλοντικά τους σχέδια ήταν η δολοφονία του πρόεδρου Μπαράκ Ομπάμα, ώστε η χωρα να βυθιστεί στο χάος.

Η αποκάλυψη αυτή, δυο μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές, ειναι αρκετά «υποπτη», αφού έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά την προειδοποίηση που εξέδωσαν οι αμερικανικές ομοσπονδιακές αρχές με την οποία υποστήριζαν ότι αναρχικοί εξτρεμιστές ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν βία, πιθανότατα ακόμη και αυτοσχέδιες βόμβες, για να προκαλέσουν ταραχές στα συνέδρια του Ρεπουμπλικανικού και του Δημοκρατικού Κόμματος.

Το FBI θεωρεί ότι οι πραξικοπηματίες δεν είχαν την δυνατότητα να παρακάμψουν τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν στα δύο συνέδρια, ενδέχεται όμως να βάλουν στο στόχαστρο υποδομές, μέσα μεταφοράς ή τοπικές επιχειρήσεις κοντά στους χώρους διεξαγωγής των συνεδρίων.

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=56
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 28 Αύγ 2012, 15:59

Αυτο το κίνημα "αναρχικών" (εγώ θα τους πω πατριώτες-αντινεοταξίτες) πρέπει να συνδεεται με τον Drake που καλουσε τους πατριώτες στρατιωτικούς να κάνουν την ανατροπή. Είχε επηρεαστεί ο κόσμος απο αυτόν...

Κρίμα που κατεσταλη...ΑΝ έπαιξε τέτοια ιστορία και δεν είναι εφεύρημα των ΜΜΕ για να συσπειρωσουν οι 2 μεγάλες παρατάξεις τον κόσμο τους και να στρέψουν τον πληθυσμό εναντίον της λογικής του Drake..

Αν γινόταν κάτι τέτοιο, το "χάος" θα ήταν το πρώτο συμπτωμα/αποτέλεσμα. Μετά θα ερχόταν η κάθαρση και θα μάζευε η χώρα τα κομμάτια της για να γίνει σωστή αυτή τη φορά.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 28 Αύγ 2012, 17:50

ArELa έγραψε:Αυτο το κίνημα "αναρχικών" (εγώ θα τους πω πατριώτες-αντινεοταξίτες) πρέπει να συνδεεται με τον Drake που καλουσε τους πατριώτες στρατιωτικούς να κάνουν την ανατροπή. Είχε επηρεαστεί ο κόσμος απο αυτόν...
και εμένα στον Drake πήγε ο νους μου όταν το διάβασα
αλλά
παίζει και να είναι προπαγάνδα για τους λόγους που αναφέρεις.

Βέβαια η Αμερική είναι μια δύσκολη χώρα για πραξικοπήματα.
Αλλά αυτό φαντάζομαι ότι το ξέρει ο Drake και η παρέα του.

Ίσως να έχουν πάρει χαμπάρι, (το κατεστημένο, ) ότι κάτι τρέχει
και να παίρνουν τα μέτρα τους.

Ας περιμένουμε λίγο,
νομίζω ότι διάφορα site σύντομα
θα πάρουν θέση για αυτό το γεγονός. Επιβεβαιωτικό η διάψευση.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Τρί 28 Αύγ 2012, 18:30

paris4u έγραψε:Τι θα γινει στις 15 του Σεπτεμβρη; :shock:
Μάζωξη & πάλι στην πλατεία.
Για 18-19 Σεπτέμβρη δεν έχω ενημερωθεί ακόμα.... :?
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 28 Αύγ 2012, 19:12

Οι σκέψεις της ΙΟΝ με βρίσκουν σύμφωνη. :thumb:
(οποία έκπληξις :lol: )

Δελφίνι, μήπως να κλείσουμε αυτό το στίκι και ν'ανοίξουμε άλλο; :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
stiv
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: +stiv
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Βυρωνεια Σερρων - Κατερινη Πιεριας- Λουτρακι Κορινθιας

Δημοσίευση από stiv » Πέμ 30 Αύγ 2012, 00:03

H μεγάλη κομπίνα μερίδας επιχειρηματιών που έδεσε χειροπόδαρα τον Ελληνα Ιδιωτικό υπάλληλο

Αποκάλυψη του aegeantimes.gr

ΠΟΥ συνεδρίασαν και με ποιο σκοπό Ελληνες επιχειρηματίες;;; Αποκαλύπτουμε αυτό που ψιθυρίζεται επί μήνες στους διαδρόμους ακόμη και της Βουλής! Το μεγάλο μυστικό της «πιάτσας»!

Γιώργος Αδαλής

Σήμερα θα αποκαλύψουμε μια τεράστια πρόκληση, που ακουμπά τα όρια της απάτης, από μια μερίδα επιχειρηματιών !

Προηγουμένως όμως, θα ήταν απαραίτητο, να υπογραμμίσω ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις, χτυπήθηκαν πολύ σκληρά από την κρίση και μάλιστα συνδυαστικά!

Το ελεγχόμενο από την οικογένεια Ρόθτσιλντ, Ελληνικό τραπεζικό σύστημα, είχε κόψει την ροή του χρήματος στις επιχειρήσεις, αρκετά πριν την κρίση!

Προφανώς διότι οι «εγκέφαλοι» που στοιχημάτισαν υπέρ της διάλυσης του ευρώ και είχαν επιλέξει ως δούρειο ίππο την Ελλάδα, γνώριζαν πολύ καλά, ότι για να «πετύχει» η κρίση, θα έπρεπε στο σημείο εκκίνησής της, στην Ελλάδα εν προκειμένω, να αποδυναμωθεί ο ενεργητικός ιδιωτικός τομέας!

Τα πρώτα προβλήματα στην ροή κεφαλαίων ξεκίνησαν προς το τέλος του 2007 και άρχισαν να εντείνονται από το 2008! Τότε, οι τραπεζίτες άρχισαν να διαρρέουν ότι κάνουν ένα γενικό ξεκαθάρισμα στο πελατολόγιό τους!

Επί ενάμιση χρόνο, οι τράπεζες, από εκεί που έδιναν δάνεια ακόμα και στα πετεινά του ουρανού που κατοικούσαν στις στέγες τους, ξεκίνησαν με διάφορα τερτίπια, την δήθεν σκλήρυνση των όρων στις χορηγήσεις δανείων, ξεκινώντας από τα γνωστά «πλαφόν» των επιχειρήσεων, όπου προεξοφλούνται συναλλαγματικές κυρίως επιταγές!

Και ενώ όλοι έλεγαν ότι αυτό είναι κάτι παροδικό και οι επιχειρηματίες θα πρέπει να συμβιβαστούν με τους νέους όρους και να κάνουν υπομονή, ξαφνικά το 2009 ξέσπασε η κρίση!

Φυσικά, όλοι οι τραπεζίτες στην Ελλάδα, γνώριζαν καλά ότι έρχεται κρίση και μάλιστα σοβαρή και γι αυτό είχαν λάβει ήδη τα μέτρα τους!

Μπόρεσαν έτσι κι εκβίασαν περισσότερο όλες τις Ελληνικές Κυβερνήσεις, μπροστά στο φάσμα των χιλιάδων λουκέτων, που σημαίνει πολλά δεινά στην οικονομία αλλά κυρίως πολλά δεινά στις πελατειακές σχέσεις των κομμάτων που κυβέρνησαν!

Στην ουσία οι τράπεζες δεν πουλούσαν το μοναδικό προιόν το οποίο εμπορεύονται!

Το ΧΡΗΜΑ !!!

Θα μου πείτε, τότε πως την έβγαζαν; Τουλάχιστον το τμήμα … λιανικών πωλήσεων;

Απλά καλύπτονταν πίσω από τις κρατικές εγγυήσεις, για τις οποίες έχουμε αποκαλύψει πρόσφατα ότι πλησιάζουν τα 200 δις ευρώ!!!

Επί της ουσίας, οι τράπεζες στην Ελλάδα, δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να πάθουν σοβαρές ζημιές! Μέσα στο γενικότερο «κόλπο» που στήθηκε από Ευρωπαιο μεγαλοτραπεζίτη, θα συρρικνωνόταν πολύ η χρηματιστηριακή τους αξία, με αποτέλεσμα, σε μια περίοδο πλήρους κατάρρευσης της οικονομίας και του χρηματιστηρίου, να τις αγοράσει όλες … κοψοχρονιά! Κρατικές και Ιδιωτικές!

Σε όλο αυτό το διάστημα, από τις αρχές του 2008 ως σήμερα, ο ιδιωτικός τομέας έχει υποστεί μια τεράστια ζημιά στη χώρα, η οποία σε μερικούς μήνες, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, θα καταστεί πλέον ανεπανόρθωτη!

Ξεκινώντας από τις πολύ μικρές επιχειρήσεις και προχωρώντας στις πολύ μεγάλες, η ζημιά και τα λουκέτα είναι αντιστρόφως ανάλογη!

Πολύ μεγαλύτερη είναι η ζημιά και τα λουκέτα στις πολύ μικρές επιχειρήσεις και λιγότερη όσο προχωράμε στις πολύ μεγάλες!

Με μια υποσημείωση που αφορά στις μεσαίες βιοτεχνικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος και ειδικά της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί το πρώτο εξάμηνο του 2012, υπήρξε κυριολεκτικά αφανισμός, στο συνολικό επίπεδο, την μεγαλύτερη ζημιά υπέστησαν οι καθαρά εμπορικές επιχειρήσεις!

Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ως οικονομολόγος, ότι όλες όσες μπόρεσαν κι απέφυγαν το πρώτο και το δεύτερο κύμα του αφανισμού του «Ελληνικού επιχειρείν» , αναγκάστηκαν εκ των πραγμάτων να προβούν σε περικοπές δαπανών και λειτουργικών εξόδων!

η συνεχεια http://troktiko.eu/2012/08/h-megalh-kom ... -upallhlo/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 30 Αύγ 2012, 12:51

Το παρόν κλειδώνεται.
Το νέο νήμα της Επικαιρότητας, από εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 79#p184779
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”