ερωτηση για το γεγονος στη παιανια....
Re: ερωτηση για το γεγονος στη παιανια....
κανεις εδω μεσα δεν ειναι υπερ τψν απολυταρχικων καθεστωτων
Νa' σουν νέος στο φόρουμ Φώτη,,,κανεις εδω μεσα δεν ειναι υπερ τψν απολυταρχικων καθεστωτων
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Ειλικρινά, αν γινόταν να ανοιχτεί τόπικ με τις εμπειρίες μας από κλοπές ίσως να μην γράφανε 2-3 συμφορουμίτες, απλά επειδή ακόμα δεν τους έτυχε. Στην πλειοψηφία μας έχουμε περάσει την εμπειρία του πορτοφολάκια & του διαρρήκτη & άντε μερικοί την ακραία εμπειρία του βιαστή. & ναί, είμαστε τυχεροί που μπορούμε να συζητάμε για τέτοια θέματα χωρίς να έχουμε τους εφιάλτες του παρελθόντος ζωντανούς στα μάτια μας ή το μυαλό μας & το σώμα μας δεν μένουν ακίνητα στο τώρα από τον τρόμο του χθες. Το σπρέυ πιπεριού είναι παράνομο όπως & το όπλο παράλυσης. Παράλληλα αν σε κατάσταση άμυνας δώσει κάποιος ακαριαίο χτύπημα στον επίδοξο εισβολέα-βιαστή τότε δικάζεται για φόνο εξ αμελείας & αφήνεται ελεύθερος με το ελαφρυντικό οτι βρισκόταν σε άμυνα. Εάν από την άλλη προκληθεί κάποια βλάβη στο σώμα του θύτη τότε το θύμα δικάζεται για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.ostraka sos έγραψε:delfini05 έγραψε:Το μόνο όπλο που υπάρχει & προκαλεί, είναι το μυαλό μας.ostraka sos έγραψε:Χρειαζομαστε οπλα που προκαλουν παρωδικη παραλυσια. Να απαγορευεται η ασκοπη χρηση
η χρηση με δολο κλπ.
Ας το προφυλάξουμε & ας το χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα.
Όπως έχουν πεί πολλοί...
"Σκέψου όσο είναι ακόμα ελεύθερο."
Μαρτυρας αγιος δεν θα γινω.-
Τι σε χαλαει.Οπλα εχουμε ανα τους αιωνες.
Επειδη ζουμε 50 χρονια ''ειρηνης''στη χωρα το ξεχασαμε.
Να δουλεψει το μυαλο για ολα, οχι μονο στη νιρβανικη ουτοπια του ιδεατου.
Με εχουν κλεψει 2 φορες και ημουν μεσα.Το οπλο παραλυσης ειναι λυση.
Μπλα μπλα μπλα πολλα.Ασε και εγω ξερω το ποθητα ιδεατο.Χορτασα θεωρια.
Απροστατευτος και παχια αγελαδα με το σταυρο στο χερι μια ζωη,το μεσα μου το ξερω.
Και ο Χριστος τους τα εσπασε στο προαυλιο του ναου.Στο σπιτι μου εγω κανω κουμαντο
δεν μου χαριστηκε κανενας.Ζω χωρις να ειμαι φυρα για τον καθενα.
Σε λιγο καιρο ο μαιανδρος θα κυματιζει στα καικια μας,και εσεις πιαστε το αυγο και κουρεψτε το.
Η λύση σε όλα αυτά από την πλευρά του νόμου είναι ολιγοήμερη φυλάκιση ή χρηματικό πρόστιμο για τον αμυνόμενο.
Το ίδιο ισχύει & αν ο σκύλος που έχει κάποιος για φύλαξη του σπιτιού ή συνοδό-οδηγό (ο σκύλος των τυφλών) επιτεθεί στον θύτη προσπαθώντας να προστατεύσει το χώρο του, το σπίτι μας δηλαδή, ή το αφεντικό του, τον τυφλό.
Ακόμα & στην περίπτωση συναγερμού αν ο εισβολέας δηλώσει οτι έχει πρόβλημα στην ακοή από την ένταση του ηχητικού σήματος του συναγερμού, πάλι το θύμα βρίσκεται να απολογείται.
Όλα αυτά δεν είναι ειρωνικά;
Αν με τα νόμιμα μέσα βρίσκομαι υπόλογη στο νόμο επειδή θέλω να συνεχίσω να ζώ αλώβητη στην υποχρέωση που έχω για το άσυλό μου & για εμένα, τότε αυτό με βάζει στη διαδικασία να απαιτώ. & η απαίτηση αυτή δεν γίνεται με όπλα συμβατικά (μαχαίρια, καραμπίνες, δόκανα κλπ κλπ) αλλά με το μυαλό.
Ο Αντωνίου έκανε μήνυση στους πολιτικούς επειδή δεν ασκούν σωστά την υποχρέωσή τους προς την πατρίδα. Οι πολίτες λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε όταν δεν μπορούμε να ζούμε ελεύθεροι & ασφαλείς;
(απλή σκέψη είναι & όχι προτροπή!)
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- ostrako
- Irc ψευδώνυμο: jim
- Φύλο: Άνδρας
Νικο ενταξει ουτε εκ μεταφορας δεν θα βρουμε λυση εκει.Το ξερουμε οι ποιο πολλοι.
Αλλα πολλοι αγανακτησαν και με ολα αυτα μαζι μπαινουν στον φαυλο κυκλο της μαλακιας.
Κλοπες απειρες.Σε μενα στους γυρω μου παντου.Τι νομος κλπ.Ας τον φαω πριν με φαει
και μετα ο νομος των ανθρωπων δεν μετρα.Ετσι κι αλλιως ολοι ψαχνουμε τους τροπους να
μην τους εφαρμοσουμε γιατι ειναι αδικοι και ανηθικοι.
Και εγω σκεψεις κανω δεν προτρεπω κανεναν.Αλλωστε το κακο γινετε τοσο γρηγορα που
δεν προλαβαινεις.Ας τον παραλυσω εγω και αντε καταλογισε με ευθυνη.Τι θα μου κανει
μυνηση ο κλεφτης?.Θα τον κλειδωσω και θα φωναξω τις αρχες να τον μαζεψουν.
Αλλα πολλοι αγανακτησαν και με ολα αυτα μαζι μπαινουν στον φαυλο κυκλο της μαλακιας.
Κλοπες απειρες.Σε μενα στους γυρω μου παντου.Τι νομος κλπ.Ας τον φαω πριν με φαει
και μετα ο νομος των ανθρωπων δεν μετρα.Ετσι κι αλλιως ολοι ψαχνουμε τους τροπους να
μην τους εφαρμοσουμε γιατι ειναι αδικοι και ανηθικοι.
Και εγω σκεψεις κανω δεν προτρεπω κανεναν.Αλλωστε το κακο γινετε τοσο γρηγορα που
δεν προλαβαινεις.Ας τον παραλυσω εγω και αντε καταλογισε με ευθυνη.Τι θα μου κανει
μυνηση ο κλεφτης?.Θα τον κλειδωσω και θα φωναξω τις αρχες να τον μαζεψουν.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- delfini05
Το έχει το δικαίωμα αυτό. Βλέπεις οι νόμοι είναι περίεργοι...
- delfini05
Το μπλουζάκι του συνοδού ασφαλείας να το σχολιάσω ή να το αφήσω σε εσάς;