η δουλια και η ντροπη....

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

η δουλια και η ντροπη....

Δημοσίευση από theo » Παρ 23 Μαρ 2012, 10:37

Υπαρχει ενα συνθηματακι που λεει καμια δουλια δεν ειναι ντροπη εκτος του μπατσου και του βουλευτη....θα συμφωνησω....αλλα δυστηχως εγω εχω και ορισμενα επαγγελματα ακομα που μου καθονται στο λαιμο.....
υπαλληλος hol: καλημερα κυριε θεοδοση...απο hol...μπλα μπλα...εχετε απληρωτους 2 λογαριασμους και θα σας το κοψουμε...παρακαλω πληρωστε οπως μας ειχατε πει στην προηγουμενη επικοινωνια μας..
θεοδοσης: δεν εχω..κοψτε το....
υπαλληλος hol: τι παει να πει κοψτε το,αφου δεν μπορειτε να το πληρωσετε γιατι υπαγραφατε..μπλα μπλα μπλα....
θεοδοσης: εχεις γινει κουραστικη,με ενοχλεις ...πραξτε τα νομιμα...
υπαλληλος hol: κοιταξτε να πληρωσετε....
θεοδοσης: ζει η μανα σου?
υπαλληλος hol: δεν καταλαβα την ερωτηση,γιατι ρωτατε???
θεοδοσης: για να ξερω αν θα την χυσω στο ταφο η ζωντανη....

η στιχομυθια ειναι αληθινη...και πολυ πιο αισχρη...μπορω να σας αναφερω δεκαδες ακομα.καποτε μια καποια κυρια βα....ου απο μια καποια eyrobank μου δηλωνε οτι θα ερθει σπιτι μου να μου ανταποδωσει τις υβρεις....
ολοι τη δουλια τους κανουν τελικα....ας μην επαιρνες θεοδοσακη δανεια...τοσοι ολοι που δεν πηραν τι ειναι μαλακες??? αυτα και κατι τετοια παρομοια επιχειρηματα ακουω οταν το αναφερω σε διαφορους....
ειμαι της αποψης οτι οι περισσοτεροι που πιανουν δουλια,εχουν οπωσδηποτε αναγκη,αλλα με την παροδο του χρονου γινονται κομμαντο......πεζοναυτες σκετοι....σκυλια των αφεντικων τους.,...απο αναγκη βεβαια....
η αποψη μου ειναι καθετη.....σεβομαι την αναγκη τους αλλα δυστηχως ειμαστε απεναντι....κανενας σεβασμος....μισος και βρισιες,...φτυσιμο στα μουτρα....
θα επανερθω και με αλλα ...κοινωφελη επαγγελματα...οπως υπαλληλος σε τραπεζα...υπαλληλος σε εταιρια που κοβει το ρευμα....και καμποσα αλλα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anonymous την Παρ 23 Μαρ 2012, 11:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: συμφωνω αλλα οχι επιθετα
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: η δουλια και η ντροπη....

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 23 Μαρ 2012, 10:50

οποτε εκεινος ο υπαλληλος πρεπει να μεινει ανεργος μη κανοντας την δουλεια του
επειδη καποιος αλλος συμπολιτης του δεν επραξε υπευθυνα και πηρε δανεια και δεν ξερω και εγω τι και τελικα
δεν μπορεσε να τα εξοφλησει επειδη στο δανειο βρηκε το ευκολο χρημα ....

αυτο μου θυμιζει το σκεπτικο που που εχει μια κατσικα ο ενας χωρικος που του πεθανε
και οταν ζητησε μια ευχη λεει τι ειπε?
"να πεθανει η κατσικα του γειτονα" :loco: αντι να ζητησει την δικια του πισω.

συμφωνω με τη σταση σου να μην πληρωνεις αμα θεωρεις πως δεν τους χρωστας (επιλογη σου ειναι)
αλλα δεν νομιζω πως ειναι σωστο να μιλας ετσι σε αλλους απλα και μονο επειδη εχουν αλλη γνωμη απο εσενα (γνωμη μου :) )
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 23 Μαρ 2012, 11:17

δεν μπορω να καταλαβω γιατι πηρες εξαρχης το κακο σεναριο.....
απο τη μια καποιος κανει τη δουλια του...[ωραια δουλια] και απο την αλλη ο ανευθυνος.....
μαλιστα δεν μπορω να καταλαβω πως εβγαλες το συμπερασμα οτι καποιος που δεν πηρωνει ζηταει και εχει την απαιτηση να πεθανει η κατσικα του γειτονα....
ισως δεν καταλαβες το θεμα μου....και το ποστ μου...
απο τη μια καποια τυχαια πολυεθνικη-τραπεζα....που βαζει υπαλληλους σκλαβακια να προσβαλουν και να μειωνουν συνανθρωπους τους και απο την αλλη ...εγω...πιθανον εσυ...πιθανον καποιος συγγενης....
λυπαμαι που αποδεχεσαι τισ πρακτικες των πολυεθνικων κλπ κλπ..και λυπαμαι που δινεις αλλοθι σε καποιον συνανθρωπο σου....ο οποιος για να ζησει τα παιδια του.....πρεπει να κανει αυτα που κανει....
ολα για τις οικογενειες μας γινονται τελικα....
και οι απεργοσπαστες για τις οικογενειες τους πανε και σπανε τις απεργιες....
δεν συμφωνουμε ταλως....
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
Τάλως
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 23 Μαρ 2012, 11:25

Βρε δεν διαφωνω καθετα μαζι σου

απλα αυτη τη λογικη δεν συμεριζομαι
"" υπαλληλους σκλαβακια""

γιατι ο καθε ενας αμα το δει απο την πλευρα του εκεινος που δεν τον βοηθαει ειναι το σκλαβακι καποιου συστηματος

καποιος μαλιστα μπορει να πει πως ακομα και εκεινος που σε μια διαδηλωση ριχνει ξυλο ειναι το σκλαβακι καποιου τυπου τραμπουκισμου και επιβολης εξουσιας - την κατασταση δλδ του να μενει ο κοσμος τρομοκρατημενος

(και τελικα καταλιγουμε να τρωγομαστε μεταξυ μας στο ποιος εχει δικιο και ποιος ειναι το προβατο)

καπως ετσι το εννοοω

το παραδειγμα που εφερα ναι δεν ειναι 100% ακριβες απλα ηθελα να δειξω την αντιθεση που μου εφερε στο νου αυτο που εγραψες

σημερα ετυχε και ποσταρα ενα βιντεο σε ενα αλλο θεμα που ισως φερνει καπως σε οσα ειπα πριν
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 23 Μαρ 2012, 12:07

Εμενα με πρηζουν για εναν λογαριασμο της Wind.
Ειχα πληρωσει τον τρεχοντα λογαριασμο και πηγα στην hol και εμεινε ενα υπολοιπο των 60Ε που ακομα το χρωσταω.
αρχισαν να μου πρηζουν τα αρχιδια.
μου ειπαν οτι δεν θα με ξαναπαρουν τηλεφωνο και θα αρχισουν να με ενοχλουν γραπτως. φανταζομαι πως σε κανα εξαμηνο θα με παρουν.
και να ειχα λεφτα δεν θα τους πληρωνα. Οι υπηρεσιες τους ηταν πολυ κατωτερες αυτων που μου ειχαν υποσχεθει.
το δικτυο σερνονταν και απο τον δευτερο μηνα που δεν πληρωσα ενω για μια 2ετια ημουν συνεπης μου ρθε SMS οτι θα το πανε δικαστικα.
(Ενω θα τους πληρωνα) ε τωρα δεν πληρωνω να πανε να γαμηθουνε.
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 24 Μαρ 2012, 14:25

Εγω τι να πω που ενώ είχαμε πει ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα πλήρωνα την HOL παρ όλα αυτά μου το κόψανε? Έπρεπε να τους παίρνω χτες τηλέφωνα για να τους πω..εεε..πλήρωσα?
L'état, c'est moi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”