Περι αγανακτησμένων μια κριτική.

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Περι αγανακτησμένων μια κριτική.

Δημοσίευση από Divine Sinner »

Μετα την τροπη που πήρε το νήμα που έθεσε ο ρωμιός θεώρησα πως έπρεπε να ανοίξω ενα καινούριο.
Εξάλλου εκεινο αν θυμάκαι καλα κλειδώθηκε αλλα ακόμα και να μην είχε κλειδωθεί δεν θα έγγραφα ολόκληρο άρθρο σε
νήμα στο οποιο επικράτησε τόση ένταση και αρνητίλα.
Προτιμω να αρχίσω ψύχραιμα ενα νήμα απο την αρχη.
Κατ αρχην δεν θεωρω τον κάθε αγανακτησμένο που κατεβαίνει στην πλατεία βλάκα.
Τον θεωρω όμως πλανεμένο.
Αν είσαι κάποιος αγανακτησμένος και αυτό σε προσέβαλε θα σου πω οτι το πλανεμένος δεν ειναι βρισια αλλα κατάσταση.
Ολοι είμαστε πλανεμένοι σε εναν βαθμό και σε διάφορα θέματα.
Υπάρχουν διάφορες μορφές πλάνης όπως οι θρησκείες απο τις οποίες ακομα και αν δεχθουμε οτι μια ειναι σωστή θα πρέπει
ολες οι υπόλοιπες να ειναι λάθος.
Οπότε το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη είναι πλανεμένο a priori.
Αφου λοιπόν λύσαμε το θέμα οτι με τον όρο πλανεμένο δεν θέλω να βρίσω ή να υποτιμήσω κανέναν ας πάμε στο ψητό (ή στο κυριως χορτοφαγικό μενού για τους χορτοφάγους).
Ολα τα κινήματα εχουν δυο μέρη. τους οργανωτές και όσους συμμετέχουν.
Το να λες οτι με προσβάλεις που λες οτι οι αγανακτησμένοι είναι νεοταξίτες είναι σαν να μου λες με προσβάλει που λες οτι οι κομμουνσιτές κάναν εγκλήματα γιατι ο παπούς μου ήταν κομμουνιστής. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΣΟΥ.
μιλαμε γενικα για τους ΑΡΧΗΓΟΥΣ.
Οσοι θεωρείτε οτι οι αγανακτησμενοι ειναι ενα αυθόρμητο κινημα λοιπόν μπορείτε να μπείτε άνετα σε αυτο το url
https://www.google.com/search?ie=UTF-8& ... 80&bih=573
Ωραία θα μου πεις. Αφου οι αγανακτησμένοι δεν ήταν αυθόρμητο κίνημα τι κέρδισε; δεν κατάφερε και τίποτα;
ΛΑΘΟΣ.
Το κίνημα κατάφερε πολλά.
κατάφερε να αποσυμφορησει την οργή, να δημιουργήσει αίσθημα ματαιότητας και επίσης να κερδίσει οτι κερδίζουν ολοι οι διοργανωτές κινημάτων που αποσύρονται.
Αναγνωρισιμότητα απο τον κόσμο (σελίδες κοινωνικής δικτυωσης των αγανακτησμένων με πολιτικη επιρροη) δημόσιε σχέσεις και φυσικά την δυνατότητα για ενα come back όποτε το θελήσει.
Άβαταρ μέλους
freeromios

Re: Περι αγανακτησμένων μια κριτική.

Δημοσίευση από freeromios »

Το πιστεύεις ότι 2 φίλοι κολλητοί, τους οποίους απεκάλεσα πλανημένους, μου έκοψαν την καλημέρα?
Παρόλο μάλιστα που και ήπιος ήμουν και τους εξήγησα ότι ο όρος χρησιμοποιείται ευρύτατα στην Ορθόδοξη Χριστιανική Γραμματεία και χρησιμοποιηθεί μάλιστα από τον ίδιο τον Χριστό!!
Ο Νεοέλληνας είναι αλάνθαστος φίλε. Ένα είδος Πάπα. Για αυτό και είναι στην πλειοψηφία του τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa »

Αν και με τρώει το χερι μου, δε θα απαντήσω σε καμία ατάκα του ρωμηου γιατί θα βγάλω κι εδώ αρνητίλα. Μπορεί να τη βγάλω και σε σένα divine, αλλά θα'ναι ευπρεπής τουλάχιστον. Απαντώ σε σένα, αλλά οπου ισχύουν και γι'αυτον οι τοποθετήσεις μου, πάνε και σ'εκείνον...

Divine Sinner έγραψε:Αφου λοιπόν λύσαμε το θέμα οτι με τον όρο πλανεμένο δεν θέλω να βρίσω ή να υποτιμήσω κανέναν ας πάμε στο ψητό (ή στο κυριως χορτοφαγικό μενού για τους χορτοφάγους).
Πριν πάμε στο "μενού", να σου πω ότι μπορεί να μην το θες, αλλά μ'αυτές τις προσεγγίσεις, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υποτιμάς χιλιάδες κόσμου που πήγαν εκεί. (Κι εμενα μαζί φυσικά, αλλά εγώ είμαι το λιγότερο. 'Αλλοι έφαγαν χειρότερες δακρυγονιές και ξεροστάλιασαν πολύ περισσότερο... βλέπε Αχινος και όχι μόνον)

Το δεύτερο που κάνεις με τον βλακώδη όρο "πλανημένοι" (βλακώδης γιατί κανείς δεν είναι ο Χριστός που μου τον επικαλεστηκατε κιόλας) είναι να μας δείχνεις εμμέσως πλην σαφώς, ότι εσύ την είδες ο ξύπνιος και μη πλανημένος εναντι μιας μαζας ανεγκέφαλων πλανημένων, και κατ'επέκτασιν κι ο αλάθητος.. ΕΣΥ (κι όχι αυτοι που έκοψαν την καλημέρα στον Βαγγέλη), και όοοοοοοοολοι όσοι βγηκαν στις πλατείες (που δεν είναι λιγοι) ήταν οι καημένοι εντελώς βλαμενοι.

Λοιπον κοίτα. Δεν ήθελες να βγεις και να πας, (κι εσύ κι ο βαγγέλης και όλοι όσοι κάτσατε αναπαυτικά σε πολυθρόνες ή καναπεδες και βλέπατε θεάματα μασουνωλτας άρτον)...δικαίωμά σου. Εγώ δεν σε είπα ουτε κόπανο, ουτε πλανημένο, ούτε αγωνισταρά του υπολογιστή ή φαρδύκωλο του καναπέ, που κάθεσαι και ασκείς κριτική της κλανιάς στους άλλους που βγήκαν, έφαγαν και δακρυγόνο, και τελος πάντων προσπαθησαν να κάνουν κάτι. Ξεκόλλα κι εσύ κι όλοι οι σπιτοκαθήμενοι λοιπόν, να σκουζετε για αυτό που κάναμε εμείς οι υπόλοιποι "μαλάκες" "πλανημένοι" στους δρομους. Επιτρεψε σ'όλους αυτούς να βγαίνουν και να στήνονται σε πλατείες και να φωνάζουν αν έτσι νιώθουν πως πρέπει να κάνουν, χωρίς να ακούνε χαρακτηρισμούς από σας... αρκετές κριτικές άκουσαν από τους εξουσιάζοντες. Και νιώστε πως εσείς ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ εξουσιάζοντες για να αντιμετωπίζετε συμπολίτες σας όπως εκείνοι. Εκτός αν θέλετε να είστε. Τότε να πάτε στους κόλπους τους, -να σταθούμε απέναντι σας, και παρατήστε μας ήσυχους.
Divine Sinner έγραψε:μιλαμε γενικα για τους ΑΡΧΗΓΟΥΣ.
Οσοι θεωρείτε οτι οι αγανακτησμενοι ειναι ενα αυθόρμητο κινημα λοιπόν μπορείτε να μπείτε άνετα σε αυτο το url
Αυτό το url δε με πήγε πουθενά. Πάτα το να δεις...
Σε ό,τι με αφορά, ΗΤΑΝ αυθόρμητο από τη στιγμή που α/ κρίνω εξ ιδίων, β/ οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από αυτούς που ειδα κάτω, δεν πρέπει να ειχαν ΚΑΝ πρόσβαση στο νετ. γ/ οι άνθρωποι που κατέβηκαν ήταν ΧΙΛΙΑΔΕΣ και η συντριπτική τους πλειονοτητα δεν είχε αρχηγούς...

Divine Sinner έγραψε:Το να λες οτι με προσβάλεις που λες οτι οι αγανακτησμένοι είναι νεοταξίτες είναι σαν να μου λες με προσβάλει που λες οτι οι κομμουνσιτές κάναν εγκλήματα γιατι ο παπούς μου ήταν κομμουνιστής. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΣΟΥ.
'Ατοπη η συγκριση. Ο παππους μου τυγχάνει να ήταν κομουνιστής και μάλιστα αυτοεξορίστηκε στα σκόπια κι η "αγαθή" και "δημοκρατική" κυβέρνηση καραμανλή δεν του'δινε άδεια να μπει επί δεκαετίας '50, πέθανε το 61, με αποτέλεσμα να μην τον γνωρισω ποτέ. 'Ο,τι και να ειπωθεί για τους κομουνιστές εκείνης της εποχής δεν με προσβάλλει ούτε θιγει τον παππου μου. Όταν όμως μιλάς για κάτι που γίνεται ΤΩΡΑ, θίγεις πολλούς που συμμετεχουν στα δρώμενα που εσύ δεν εγκρίνεις, και τους θίγεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Και ποιοι νομίζετε πως είστε; (εσύ, ο βαγγέλης κι όποιος άλλος το παίζει υπεράνω...?)

Divine Sinner έγραψε:δεν κατάφερε και τίποτα;
ΛΑΘΟΣ.
Το κίνημα κατάφερε πολλά.
κατάφερε να αποσυμφορησει την οργή, να δημιουργήσει αίσθημα ματαιότητας και επίσης να κερδίσει οτι κερδίζουν ολοι οι διοργανωτές κινημάτων που αποσύρονται.
Αναγνωρισιμότητα απο τον κόσμο (σελίδες κοινωνικής δικτυωσης των αγανακτησμένων με πολιτικη επιρροη)
ΛΑΘΟΣ:
1/Ούτε κι εγω (που είμαι απ'το 98 στο νετ και κυκλοφορώ ΠΑΝΤΟΥ, δεν είδα ούτε κανονισα τίποτα από fb.
2/ Ηταν σαφώς και εκτόνωση οργής, αλλα οχι μόνον. Προκλήθηκε φόβος στους εξουσιάζοντες, γι'αυτό και εμπόδιζαν πάση θυσία την προσέλευση πληθους από ένα σημείο και μετά, και την παραμονή τεράστιου πληθους στο σύνταγμα... Γι'αυτό και ξαμόλαγαν τους μπαχαλάκηδες για ν'αρχίσουν τα δακρυγονα, γι'αυτό στην τελευταία μάζωξη εριξαν δακρυγονα μην κρατώντας ούτε καν τα προσχήματα, και πριν ερθουν οι μπαχαλάκηδες, γι'αυτό ΕΚΑΨΑΝ όλη την Αθήνα την τελευταία φορά... η προσοχή εστίασε εκεί κι οχι στο αίσχος που υπέγραφαν στη βουλή και στο ΑΙΣΧΟΣ των δακρυγόνων που έπεσαν σε γεροντια, παιδιά, και ανθρώπους που πήγαν να διαδηλώσουν ειρηνικά.
3/Μπορεί να μην πέτυχε αυτό το αυθόρμητο λαικό κίνημα μια ουσιαστική ανατροπή, αλλά έδειξε πολλά στους εξουσιαστές... Πολλα που προφανώς αδυνατείτε να δείτε εσείς... Δεν πειράζει, κάποτε θα τα δειτε.

4/Και αυθόρμητο ηταν το κινημα, και πρωτογνωρο αφού στο συντριπτικό του ποσοστό, πήγε κόσμος ΜΗ οργανωμένους, χωρίς σημαίες (πλην της ελληνικής) και χωρίς να ακολουθούν σαν τα μοσχάρια κάποιους αρχηγούς.

Αυτά.
Και κόφτε τις κριτικές. Τα'πατε μια, τα'πατε δυο, οκ ειστε οι αυθεντίες μη πλανημενοι εσείς... Νισάφι όμως παίδες, έχετε ΚΑΡΑκουράσει.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δεν ήθελες να βγεις και να πας, (κι εσύ κι ο βαγγέλης και όλοι όσοι κάτσατε αναπαυτικά σε πολυθρόνες ή καναπεδες και βλέπατε θεάματα μασουνωλτας άρτον)...δικαίωμά σου. Εγώ δεν σε είπα ουτε κόπανο, ουτε πλανημένο, ούτε αγωνισταρά του υπολογιστή ή φαρδύκωλο του καναπέ, που κάθεσαι και ασκείς κριτική της κλανιάς στους άλλους που βγήκαν, έφαγαν και δακρυγόνο, και τελος πάντων προσπαθησαν να κάνουν κάτι. Ξεκόλλα κι εσύ κι όλοι οι σπιτοκαθήμενοι λοιπόν, να σκουζετε για αυτό που κάναμε εμείς οι υπόλοιποι "μαλάκες" "πλανημένοι" στους δρομους. Επιτρεψε σ'όλους αυτούς να βγαίνουν και να στήνονται σε πλατείες και να φωνάζουν αν έτσι νιώθουν πως πρέπει να κάνουν, χωρίς να ακούνε χαρακτηρισμούς από σας... αρκετές κριτικές άκουσαν από τους εξουσιάζοντες. Και νιώστε πως εσείς ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ εξουσιάζοντες για να αντιμετωπίζετε συμπολίτες σας όπως εκείνοι. Εκτός αν θέλετε να είστε. Τότε να πάτε στους κόλπους τους, -να σταθούμε απέναντι σας, και παρατήστε μας ήσυχους.
Τις ιδιες πιπες μας λεγαν και οι αγανακτησμενοι του φου μπου (χωρις να μιλησουμε καν για τα αφεντικα τους).
Εμενα δεν μου μενει παρα να σου πω καλη αραβικη ανοιξη και οκιοπαϊ γουολ στρητ.

Δεν θεωρω να τον εαυτο μου ανώτερο. απλα θεωρω οτι στο συγκεκριμενο έχω δίκιο.
Αν το να διαφωνεις με τους πολλους δειχνει επαρση τοτε ολοι θα συμφωνουσαμε μεταξύ μας. θα ειμασταν μια ωραια ατμόσφαιρα που λέμε.
Δεν ξερω αν φανταζεσαι μια κοινωνια που οι μειοψηφιες συμπορευονται με την πλειοψηφια για να μην θεωρηθει οτι εχουν επαρση... και αλάθητο..
Το δεύτερο που κάνεις με τον βλακώδη όρο "πλανημένοι" (βλακώδης γιατί κανείς δεν είναι ο Χριστός που μου τον επικαλεστηκατε κιόλας) είναι να μας δείχνεις εμμέσως πλην σαφώς, ότι εσύ την είδες ο ξύπνιος και μη πλανημένος εναντι μιας μαζας ανεγκέφαλων πλανημένων, και κατ'επέκτασιν κι ο αλάθητος.. ΕΣΥ (κι όχι αυτοι που έκοψαν την καλημέρα στον Βαγγέλη), και όοοοοοοοολοι όσοι βγηκαν στις πλατείες (που δεν είναι λιγοι) ήταν οι καημένοι εντελώς βλαμενοι.
Σιγα. το μεγαλυτερο ποσοστο των Ελληνων ψηφιζε πασοκ και νδ. (που ακριβως χρησιμοποιησα τη λεξη βλακας δεν αντελιφθην)
και να τα αποτελεσματα... δεν ηταν πλανημενοι; ε τοτε κακως διαμαρτυρομαστε! Αφου ψηφισαν ορθά.
Απλα ρε παιδι μου εγινε ενα ατυχημα και οι ικανες τους κυβερνησεις (αυτων των ανθρωπων που δεν πλανηθηκαν) δεν μπορεσαν να ανταπεξελθουν στις καταστάσεις.
Φυσικα αυτες οι κυβερνησεις ηταν αγνές και δεν παραπλάνησαν κανέναν! δεν μπορεις να πεις κατι τέτοιο για εναν μεγαλο αριθμο ανθρώπων
δεν θα ηταν πολιτικά ορθό.
Οι πολλοι εχουν δίκιο γι αυτο και ζουμε σε εναν τέλειο πλανητη. Και το να πεις οτι καποιος εχει άδικο στο μυαλο σου ισοδυναμει με το να τον βρίζεις.
ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝΕ (Συγνωμη για την υβρη δεν θα το ξανακανω).

Επισης θα σε παρακαλεσω να μην ομαδοποιεις ατομα που δεν συμφωνουν μαζι σου. δεν εχω ουτε ιδεολογικη ουτε θρησκευτικη ουτε ηθικη ουτε φιλικη σχεση με τον ρωμιο. σε μενα θα απαντας χωριστά και στον οποιον άλλον χωριστά.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Το συμπέρασμα απο τα γραφόμενα σου βίκυ ειναι.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΊΚΙΟ.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Αυτά.
Και κόφτε τις κριτικές. Τα'πατε μια, τα'πατε δυο, οκ ειστε οι αυθεντίες μη πλανημενοι εσείς... Νισάφι όμως παίδες, έχετε ΚΑΡΑκουράσει.
και 1013 θα το πω. οποιος δεν θελει δεν μπαινει στο νημα...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE% ... F%81%CE%B1
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Divine Sinner έγραψε:Τις ιδιες πιπες μας λεγαν και οι αγανακτησμενοι του φου μπου (χωρις να μιλησουμε καν για τα αφεντικα τους).
Εμενα δεν μου μενει παρα να σου πω καλη αραβικη ανοιξη και οκιοπαϊ γουολ στρητ.
Όπως σου είπα (και ΔΕΝ προσέχεις) εγω ΔΕΝ είδα ούτε κανόνισα τίποτα μέσω φου μπου, ή άλλου τυπου κοινωνικης δικτύωσης- οπότε ολίγον μ'ενδιαφέρει τι λέγανε οι άλλοι. Αν το μονο feed back σου για το κινημα ειναι το fb, (χωρις να έχεις ιδίαν εμπειρία- που ΔΕΝ έχεις), μάλλον εσυ είσαι ο πλανημένος..
Divine Sinner έγραψε:Αν το να διαφωνεις με τους πολλους δειχνει επαρση τοτε ολοι θα συμφωνουσαμε μεταξύ μας. θα ειμασταν μια ωραια ατμόσφαιρα που λέμε.
Αυτο θα μπορούσες να το πεις αν έβλεπες κάποιον απο εμάς "του κινηματος" να κριτικάρουμε εσάς "του καναπέως" :Ρ. Δεν το κάναμε.
Ποιος ειπε κάτι για τη διαφωνία; Κάθε διαφωνία σεβαστη.
Με τη διαφορά ότι εσείς δεν διαφωνείτε απλά. ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΕ όσους εκαναν κάτι που
δεν σας γουστάρει ή τέλος πάντων δεν το εγκρίνετε, και μάλιστα το θεωρειτε "αποτέλεσμα πλανημένων"....
Divine Sinner έγραψε:ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝΕ

Δεν μας είπατε βέβαια ποτέ ποιοι νομίζετε εσεις οι υποψιασμένοι ξυπνιοι, ότι μας παραπλάνησαν...
Οι Αιγύπτιοι; Οι Συριοι; οι Γουολστριτάκηδες ή τα λαμόγια των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών;
Divine Sinner έγραψε:Δεν ξερω αν φανταζεσαι μια κοινωνια που οι μειοψηφιες συμπορευονται με την πλειοψηφια για να μην θεωρηθει οτι εχουν επαρση... και αλάθητο..
1/ Δεν φαντάζομαι τέτοια κοινωνία, ούτε καν υπονόησα κάτι τέτοιο.
Εσύ για κάποιο λόγο το γυρνάς ανάποδα. Δεν είμαστε εμεις που επικρίναμε τους καναπεδάτους, οι καναπεδάτοι λυσσάξανε με τους αγανακτισμένους.

2/ Χαίρομαι που μας θεωρεις πλειοψηφία. (γιατί είμαστε) :wink:

3/ 'Επαρση εχετε λόγω κριτικής και προσέγγισης, όχι λόγω διαφωνίας.
Μπορουσατε να διαφωνήσετε κυριλέ κι όχι να κριτικάρετε αυτούς που στην απόγνωση και στην οργή τους αντιδρούν διφορετικά από εσάς.

4/'Οσο για το αλάθητο... ΕΣΕΙΣ που αποκαλείτε τους άλλους "πλανημένους" νομίζετε ότι το έχετε. 'Οχι εμείς.

Divine Sinner έγραψε:Το συμπέρασμα απο τα γραφόμενα σου βίκυ ειναι.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΊΚΙΟ.
Αυτά τα κολπάκια διαλεκτικού στρίβειν ή αλλαγής πλεύσης, δεν περνάνε σε μένα φιλαράκο.
Εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι οι αγανακτισμένοι είχαν δίκιο. ΕΣΕΙΣ ισχυριστήκατε ότι έχουν άδικο κι ότι είναι πλανημένοι!
'Επίσης, εγώ δε μίλησα ούτε για πλειοψηφίες, ούτε για διαφωνιες.
Αυτά τα έκανες εσύ.
Εγώ απλά λέω ότι δεν είναι η θέση σας (δεν εχετε καμιά δουλειά) να κρίνετε μια μεγάλη (ή μικρή δεν έχει σημασία) λαϊκή ομάδα ή ένα κινημα στο οποίο αρνηθήκατε να ενταχτείτε και δεν βιώσατε οι ίδιοι πώς λειτούργησε.

Μπορείτε να κάνετε αυτό που κρίνετε εσείς σωστό, χωρίς να διαρρηγνυετε ιμάτια για αυτό που κάνουν άλλοι.

Το ποιος έχει δίκιο ή άδικο στην προκειμένη, θα το δείξει η ιστορία, η οποια μέχρι τώρα έχει δείξει πως ποτέ δεν έγινε αλλαγή ή ανατροπή των σάπιων, με το να καθόμαστε όλοι με σταυρωμένα χέρια σε έναν καναπέ και μποροστά από ένα χαζοκούτι. Καλύτερα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, (έστω και λαθεμένη) παρα η απάθεια!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
freeromios

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων:
Την έχω ξαναγράψει την ατάκα αλλά η Βάσω αδιαφορεί να την διαβάσει.
Κι εγώ ξεροστάλιασα Σύνταγμα. Ίσως περισσότερο από εσένα Βάσω. Έφαγα δακρυγόνο με τα κιλά.
Ήμουν Σύνταγμα με όλες τις πορείες. Ήμουν στην Μαρφίν π.χ. Πριν πάτε ίσως όλοι οι υπόλοιποι και οι Αγανακτισμένοι.
Ήμουν και με τους Αγανακτισμένους. ¨ Όταν έπεσε το πολύ ξύλο, είδα κάποια πράγματα αηδίασα και άρχισα το χοντρό κράξιμο στο μπλογκ μου.
Πλανήθηκα Βάσω.
Αλλά εγώ σε αντίθεση με εσάς τους αλάθητους Πάπες έχω ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να το γράψω. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, είμαι ένας ακόμα πλανημένος.
Και αυτό, και μόνο αυτό και τίποτα άλλο, με κάνει και νιώθω 1.000.000 φορές ανώτερος άνθρωπος από εσένα.
Τουλάχιστον εγώ έχω το ΓΝΏΘΙ ΣΑΥΤΟΝ. Και υπάρχει πιθανότητα να συγχωρηθώ για τις πλάνες μου.
Ενώ εσείς αμετανόητοι στηρίζετε Εζέλ, Αραβική Άνοιξη, Occupy, Καζάκη και Τατσόπουλο.
Τους οποίους και εγώ στήριξα βέβαια, μέχρι να καταλάβω πόσο πλανημένος μαλάκας είμαι, και τι λάθος έκανα.
Με τις υγείες σας Πάπες της Ρώμης. Εσείς είστε ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ. ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ.
Δεν κάνετε ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ. Όταν θα ξυπνήσετε όμως θα είναι αργά....
Και τότε τις φωνές από τα λάθη ποιος αλήθεια θα φιμώσει?
Θα είναι ατέλειωτη και κρύα και ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ η πτώση...
Άβαταρ μέλους
stiv
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: +stiv
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Βυρωνεια Σερρων - Κατερινη Πιεριας- Λουτρακι Κορινθιας

Δημοσίευση από stiv »

freeromios έγραψε: Όταν έπεσε το πολύ ξύλο, είδα κάποια πράγματα αηδίασα και άρχισα το χοντρό κράξιμο στο μπλογκ μου.
Πλανήθηκα Βάσω.
Αλλά εγώ σε αντίθεση με εσάς τους αλάθητους Πάπες έχω ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να το γράψω. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, είμαι ένας ακόμα πλανημένος.
Τι ηταν αυτο που σου αλλαξε την σταση σου απεναντι στους αγανακτησμενους?
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

1)ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΣ;
2) ΕΙΠΑ οτι μου ειπαν τις ιδιες πιπες στο φου μπου οχι οτι εσυ πηρες γραμμη απο εκει. ημουν σαφης.
Προσεξα πολυ καλα τι εγγραψες μαλλον βιαστικες να απαντησεις πριν καταλαβεις τι εγγραψα εγω.
Ειναι η νοοτροπια οτι οποιος δεν συμμετεχει στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τυπο δρασης ειναι αδρανης και καναπεδατος.
(Σημειωση ειχα κατεβει στην λευκο πυργο να κοψω κινηση)...
Δεν μου αρεσε η ατμοσφαιρα ουτε η πλειοψηφια των τζιβατων ουτε οι διακυρηξεις τους στις ιστοσελιδες
που ηταν και καλα απολιτικ αλλα βριθαν απο αριστερισμο και απο αναφορες στην αραβικη ανοιξη...

Αυτο θα μπορούσες να το πεις αν έβλεπες κάποιον απο εμάς "του κινηματος" να κριτικάρουμε εσάς "του καναπέως" :Ρ. Δεν το κάναμε.
Δεν υπαρχει το ΕΜΕΙΣ οι καναπεδατοι. πρεπει να την εχει δει πολυ περιεργα καποιος για να κανει μια τετοια γενικευση.
και αν εσυ θεωρεις οτι ανηκεις σε καποια ομαδα τοτε ΝΑΙ μας κρινατε.
ΜΑΛΛΟΝ δεν παρακολουθουσες τις αναρτησεις τοιχου ΣΑΣ το καλοκαιρι.
Αφου ΕΧΕΤΕ που εχετε ιστοσελίδες να θυμάστΕ τι γράφετΕ σε αυτες.
Σορυ που μιλαω σε δευτερο πρόσωπο. Αλλα αφου θεωρεις πως εισαι μερος τους και μιλας σε πρωτο πρόσωπο θα σου προσάπτω ΑΤΟΜΙΚΗ ευθηνη για καθε μαλακια που θα λεγεται απο καποιον αγανακτησμενο εναντιον μη-αγανακτησμενου.
Με τη διαφορά ότι εσείς δεν διαφωνείτε απλά. ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΕ όσους εκαναν κάτι που
δεν σας γουστάρει ή τέλος πάντων δεν το εγκρίνετε, και μάλιστα το θεωρειτε "αποτέλεσμα πλανημένων"....
Εσυ εντάσεσαι σε ομαδες. για μενα θα μιλας σε πρωτο ΕΝΙΚΟ.
το να θεωρω καποιον πλανεμενο δεν ειναι βρισια. αν τον κρινω; σαφως. δεν ειμαι χριστιανος.
Κρινω τις πράξεις του και πολυ καλα κανω. ετσι τον βοηθω και να βελτιωθει.
κρινω και δεχομαι να κριθω.

Δεν μας είπατε βέβαια ποτέ ποιοι νομίζετε εσεις οι υποψιασμένοι ξυπνιοι, ότι μας παραπλάνησαν...
Οι Αιγύπτιοι; Οι Συριοι; οι Γουολστριτάκηδες ή τα λαμόγια των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών;
Δεν ξερω τι θα σου πουν οι αλλοι εγω ειμαι ενας. πανε ρωτα τους αλλους. Εγω δεν κλεινω προς τις ΗΠΑ.

Το σίγουρο ειναι πως ειναι ενα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ που ειναι πολυ πιθανό αν αποκτήσει ισχυ σε παγκοσμιο επίπεδο να αποτελέσει
την ιδεολογικη πλατφόρμα που θα δωσει την δικαιολογια στα λαμογια να τελειωνει μια για παντα με την εννοια του εθνους-κράτους.

4/'Οσο για το αλάθητο... ΕΣΕΙΣ που αποκαλείτε τους άλλους "πλανημένους" νομίζετε ότι το έχετε. 'Οχι εμείς.
Αυτο ΜΟΥ προσαπτετε. Εγω δεν θεωρησα ποτε οτι εχω αλάθητο.

Το ποιος έχει δίκιο ή άδικο στην προκειμένη, θα το δείξει η ιστορία, η οποια μέχρι τώρα έχει δείξει πως ποτέ δεν έγινε αλλαγή ή ανατροπή των σάπιων, με το να καθόμαστε όλοι με σταυρωμένα χέρια σε έναν καναπέ και μποροστά από ένα χαζοκούτι. Καλύτερα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, (έστω και λαθεμένη) παρα η απάθεια!
Καλα ΕΣΕΙΣ περιμενετε την ιστορία. Εγω προτιμω να μην περιμενω να το δειξει η ιστορια γιατι συνηθως ειναι οδυνηρη.
Ερρωσθε :)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

freeromios έγραψε:Πλανήθηκα Βάσω.
Οκ εσύ ένιωσες ότι πλανήθηκες.
Γιατί πρέπει να το νιωσω κι εγώ; Επειδή το λες εσύ;
Αν το'νιωθα, αν ένιωθα πως έκανα λάθος, να'σαι βέβαιος πως δε θα κόλωνα και θα'χα ΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ να το γράψω. Οι παλιοί εδώ μέσα έχουν ήδη διαπιστώσει ιδιοις όμμασι ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ λάθος μου. Αρκεί να το δω. Αν το δω, θα το αναγνωρίσω. Στην προκειμένη, τις ΛΙΓΕΣ (σε σχεση με άλλους και με σένα ίσως) που βγήκα στους δρόμους, ΔΕΝ διαπίστωσα πως έκανα λάθος.
ΑΥΤΟ ρε συ..την τρέλα μου δηλαδή :swear: , γιατί δεν μπορείς να το δεχτείς;
stiv έγραψε: Τι ηταν αυτο που σου αλλαξε την σταση σου απεναντι στους αγανακτησμενους?
Δεν έχεις παρα να πας στο τόπικ (για να μην πω σ'ολα τα τοπικς) που σχετίζονται με καζάκη και ΕΠΑΜ για να το δεις σε ολο του το μεγαλείο.
Παρακαλώ Ρωμηέ, μην το επαναλάβεις κι εδώ (ΑΝ μπορείς δηλαδή να συγκρατήσεις τους οχετούς στους οποίους αρέσκεσαι ιδιαίτερα...)
freeromios έγραψε:Εσείς είστε ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ. ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ.
Απαιτω σ'αυτό το σημείο να βρεις ΕΝΑ ποστ μου, ΜΙΑ φράση μου, στην οποία να δηλώνω αλάθητη, αναμάρτητη και όλες τις άλλες ηλιθιότητες που προσάπτεις σε ανθρώπους που ΔΕΝ γνωριζεις, κύριε παντογνώστη.
Αν δε μπορέσεις να εντοπίσεις φράση μου που να δηλώνει οτι ειμαι αλάθητη, η έστω να δίνει υποψία πως διεκδικώ το αλάθητο, θα το φας το warning σου, γιατί σιχαίνομαι δεν ανέχομαι με την καμία, είναι τους ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ εξυπνάκηδες της συμφοράς, που ξέρουν να βάζουν λόγια στο στόμα ανθρώπων, να στρεβλώνουν θέσεις και προθέσεις τους, και να τους κατασυκοφαντούν.....
Ξαναρωτώ και ΑΠΑΙΤΩ απάντηση:
ΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΑ ΑΛΑΘΗΤΗ; (Εγώ και γενικότερα οι άνθρωποι που έχεις ξεσκίσει στην απαξία εδώ μέσα).

Εγώ μπορώ ΕΔΩ, σ'αυτό το quote να καταδείξω την αχαλινωτη έπαρση του ξερόλα που σε μαστίζει. 'Ενα στυλάκι που προτάσσεις αδιαλήπτως, επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ εσύ ο ίδιος την είδες αλάθητος:
Είπες:
Όταν θα ξυπνήσετε όμως θα είναι αργά....
Ποιος είσαι ρε μεγάλε που την είδες ξύπνιος και αποκαλείς διαρκώς τους άλλους πλανημένους ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ; Ποιος σου'δωσε αυτό το δικαίωμα;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΕΔΩ;
Ποιος σε διόρισε κριτή και μοναδικό ξύπνιο στον Ελλαδικό χώρο;

Divine Sinner έγραψε:1)ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΣ;
Εσύ κι ο Βαγγέλης, ίσως κι άλλοι της δικής σας νοοτροπίας στο συγκεκριμένο ζήτημα
Divine Sinner έγραψε:ΕΙΠΑ οτι μου ειπαν τις ιδιες πιπες στο φου μπου οχι οτι εσυ πηρες γραμμη απο εκει. ημουν σαφης.
Υπονόησες όμως ότι υποκινήθηκε από κάποιους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αυτό το κίνημα, οπότε κι εγώ δήλωσα πως ΔΕΝ είδα τίποτα στο fb ούτε είχα τέτοια αλληλεπίδραση εκεί. Επίσης ειπα ότι αν το μόνο σου feed back είναι απο εκεί, βρασ'τα χαράλαμπε, αλλά αυτο το προσπέρασες επιμελώς... Καταλαβαίνω. :wink:
Divine Sinner έγραψε:Ειναι η νοοτροπια οτι οποιος δεν συμμετεχει στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τυπο δρασης ειναι αδρανης και καναπεδατος.
Οχι δεν είναι. Εσυ με οδήγησες σε αυτό το αντεπιχείρημα, προτάσσοντας τη δική σου νοοτροπία, πως όσοι κατεβαίνουν στις πλατείες και φωνάζουν, είναι ΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ!
Divine Sinner έγραψε:Δεν υπαρχει το ΕΜΕΙΣ οι καναπεδατοι. πρεπει να την εχει δει πολυ περιεργα καποιος για να κανει μια τετοια γενικευση.

Αντίστοιχα πολύ περίεργα πρέπει να την έχει δει και κάποιους που αποκαλεί ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμου που κατέβηκαν να διαδηλώσουν, πλανημένους.
Divine Sinner έγραψε:Εσυ εντάσεσαι σε ομαδες. για μενα θα μιλας σε πρωτο ΕΝΙΚΟ.
Σε αυτό δεν απαντώ.
Αφού έτσι νομίζΕΙΣ (στον πρώτο ενικό) έτσι και είναι.
'Οπως δε θα απαντήσωκαι στις άλλες μεταστροφές που ξεφεύγουν από συγκεκριμενη ρότα διαλόγου, ούτε σ'αυτά τα άτοπα περί fb θα απαντήσω, γιατι σκυλοβαριέμαι τα μακρυνάρια. Αν δεν ξέρεις ότι το fb με βλέπει κάθε σαρακοστή, δε θα κάτσω να σε πείσω τώρα. :bye:
Divine Sinner έγραψε:Αυτο ΜΟΥ προσαπτετε. Εγω δεν θεωρησα ποτε οτι εχω αλάθητο.
Μα πλανημένους είπες κι εσύ και ο βαγγελης, χιλάδες ανθρώπων....
Ο άνθρωπος που δεν πιστεύει πως έχει το αλάθητο, ΔΕΝ κρίνει ανθρώπους χαρακτηρίζοντάς τους σε απόλυτους όρους, "πλανημένους". Απλά δεν το κανει.
Μπορεί πάνω στην οργή μας να πούμε "είμαστε ζώα", ή να πουμε "ο κόσμος κοιμάται" η "ο Ελληνας έτσι γιουβέτσι"...κλπ κλπ, αλλά σε φάση ψύχραιμη, ήρεμη, διαυγή, που προετοιμάζεις κι όλας με συγκροτημένο ποστ, έναν διάλογο, απλά ΔΕΝ αποκαλείς συνειδητά τον άλλον "πλανημένο" χωρίς να την έχεις δει αλάθητος. Πώς να το κάνουμε τώρα...

Κατάλαβε κάτι: Η λέξη "πλανημένος" είναι που μου άναψε τα λαμπάκια.
Είναι που δεν την καταπίνω με τίποτα.
Και να μην είχα πατήσει το ποδάρι μου στο σύνταγμα, πάλι έτσι θα αντιδρούσα.
Δεν είναι οτι θίγομαι προσωπικά. Χέστηκα αν θα με πείτε πλανημένη. Ξέρω καλύτερα απ'όλους σας ποια είμαι. Μ'έχω βασανίσει κάτι χρόνια πριν γεννηθείτε για να το ξέρω. Μου τη βαράει η νοοτροπία απλά.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ. Τελεία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ. Τελεία.
Φυσικα και μπορω.
Γιατι δειχνεις επιλεκτικη ευαισθησια στους αγανακτησμενους;
με την ιδια λογικη δεν μπορεις να πεις χιλιαδες κοσμου που ψηφισαν ΝΔ ή που παλιοτερα σκοτωνονταν στον εμφυλιο για αλλα αφεντικα πλανημένους.
Στιν ουσια παλι καταληγουμε σε αυτο. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ.
θα παω στην κινα να βρω την αληθεια. αυτοι ειναι περισσοτεροι κατι θα ξερουν...
Σορυ αλλα με το να καταδυκνυω μια πλανη δεν παει να πει οτι εχω αλαθητο.
σιγουρα εχω κι εγω τις δικες μου πλανες (ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ).
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Eva Luna »

Divine Sinner έγραψε:
Φυσικα και μπορω.
Γιατι δειχνεις επιλεκτικη ευαισθησια στους αγανακτησμενους;
με την ιδια λογικη δεν μπορεις να πεις χιλιαδες κοσμου που ψηφισαν ΝΔ ή που παλιοτερα σκοτωνονταν στον εμφυλιο για αλλα αφεντικα πλανημένους.
Στιν ουσια παλι καταληγουμε σε αυτο. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ.
θα παω στην κινα να βρω την αληθεια. αυτοι ειναι περισσοτεροι κατι θα ξερουν...
Σορυ αλλα με το να καταδυκνυω μια πλανη δεν παει να πει οτι εχω αλαθητο.
σιγουρα εχω κι εγω τις δικες μου πλανες (ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ).
:clap:
:giverose:
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo »

freeromios έγραψε: Ήμουν Σύνταγμα με όλες τις πορείες. Ήμουν στην Μαρφίν π.χ. Πριν πάτε ίσως όλοι οι υπόλοιποι και οι Αγανακτισμένοι.
και βεβαια ησουν ....ειχες περασει 3 μερες νωριτερα να κανεις μια καταθεση.......
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo »

μεσα στην απογνωση του, χιλιαδες κοσμου βγηκε στους δρομους για να διαμαρτυρηθει για την εξαθλιωση του...εκεινες τισ 2 πρωτες κυριακες ισως να μαζευτηκε και πανω απο 1 εκατομμυριο κοσμος...
εβλεπες απο ακρα δεξιους εως ακρα αριστερους....απο κατοικους της αγια βαρβαρας εωσ του χαλανδριου....απο παππουδες εως πιτσιρικια...
κανενας πολιτικος χωρος δεν καταφερε να το καπελωσει....
κανενας επαγγελματιας επαναστατης ενθεν και ενθεν...
εγω προσωπικα ημουν θετικος σε ολο αυτο το κινημα,.....
ισως να το προτιμουσα λιγο πιο βιαιο,αλλα δεν εχει σημασια...
το σιγουρο ηταν οτι ο κοσμος δεν πλανευτηκε,απεναντιας ατονισε επειδη δεν ακολουθησε κανενα απο τα μαντροκοπροσκυλα των πολιτικων ομαδων....
ηταν μια καλη αρχη ,αλλα χωρις αναλογη συνεχεια...
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Divine Sinner έγραψε:Γιατι δειχνεις επιλεκτικη ευαισθησια στους αγανακτησμενους;
Δεν ξέρω αν ειναι επιλεκτική, αλλά όντως έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία...
'Οπως είπε και ο Τεο (με τον οποίο συμφωνώ- θα τρελαθώ Παναγια μου, πόσο αλλάζουν οι καιροί δηλαδή... :ouf: )
theo έγραψε:μεσα στην απογνωση του, χιλιαδες κοσμου βγηκε στους δρομους για να διαμαρτυρηθει για την εξαθλιωση του...εκεινες τισ 2 πρωτες κυριακες ισως να μαζευτηκε και πανω απο 1 εκατομμυριο κοσμος...
εβλεπες απο ακρα δεξιους εως ακρα αριστερους....απο κατοικους της αγια βαρβαρας εωσ του χαλανδριου....απο παππουδες εως πιτσιρικια...
κανενας πολιτικος χωρος δεν καταφερε να το καπελωσει....
κανενας επαγγελματιας επαναστατης ενθεν και ενθεν...
κι αυτό αγαπητέ μου, δεν το'χω ξαναδει -βιώσει στο μισό plus αιωνα που κουβαλαω...
Θα μου πεις, και παρόμοια κατάσταση δεν εχεις ξαναδεί...
Σύμφωνοι... το θέμα είναι πως δεν εχει ξαναπαίξει τέτοιο έργο, τουλάχιστον εν καιρώ (φαινομενικής) ειρήνης...
είναι κάτι πρωτογνωρο για την Ελλάδα... κι αν το δει κανείς και ευρύτερα, είναι πρωτόγνωρο και για τον πλανητη αν θες. (Αφού αυτο το "κίνημα' συνεχίζεται σε άλλες γωνιές της γης, παρά το γεγονός ότι ατόνησε στο δικο μας τόπο...)

Αυτό από μόνο του, ασχετως αποτελεσμάτων, ειναι κάτι το υπέροχο και σηματοδοτεί μια ουσιαστική και σπουδαία αλλαγή στην ψυχολογία των ανθρώπων...
Σήμερα στην ψυχολογία, αύριο και στη νοοτροπία, μεθαυριο στην πράξη...
Δεν πιστεύω πως μια τέτοια αλλαγή, μπορεί να υποκινηθει... (αν δεν υπάρχει μια σπίθα μέσα σου, δεν σε μετακινούν ουτε γερανοί...)

Αν είχες βρεθεί στο σύνταγμα πέρσι το Μάη, Φώτη, αν ένιωθες τον παλμό, όλο αυτό που νιώθαμε όλοι μας εκεί πέρα εκείνες τις πρώτες Κυριακές που ήταν σα να κατέβηκε όλη η Ελλάδα για να "βουλιάξει" τη (επι)βουλή, τοτε που πολλοί πιστέψαμε ότι θα γίνει η ανατροπή... ίσως να καταλάβαινες...
theo έγραψε:το σιγουρο ηταν οτι ο κοσμος δεν πλανευτηκε,απεναντιας ατονισε επειδη δεν ακολουθησε κανενα απο τα μαντροκοπροσκυλα των πολιτικων ομαδων....
ηταν μια καλη αρχη ,αλλα χωρις αναλογη συνεχεια...
απολύτως σωστός... :clap:
Και σε επίπεδο αποτελεσμάτων, αυτό το "χωρίς ανάλογη συνέχεια"... είναι το τεράστιο αγκάθι.

Αν με πειράζει κάτι στην "κριτική" (επικριτική) αντίδραση ορισμένων για αυτο το κίνημα, κι αν αντιδρώ έντονα, δεν είναι για μια σκέτη νέτη λέξη "πλανημένοι". Δεν ειναι μια ύβρις, αλλα σε κάποια επίπεδα, ίσως να'ναι κάτι ακόμα χειρότερο από ύβρη... Είναι για όλη τη "δόνηση" που βγαίνει με αυτην, για όλον αυτον τον αρνητισμό και την ήττα που κρύβεται πίσω από αυτή την προσέγγιση.

Γιατί για μια φορά στη ζωή μου πριν τινάξω τα πέταλα, θα'θελα να δω κι αυτούς που πήγαν αλλά κι αυτους που δε συμμετείχαν ενεργά, να στήριζαν από καρδιάς αυτό το πράγμα που έγινε (ένα κινημα που στην ξεκινησε και απο καρδιάς και αγνά) χωρίς σκεπτικες αναλύσεις και διαστάσεις..

Ναι, είναι ουτοπικό, αλλά το να ενωθούν όσοι ενώθηκαν (και ΕΤΣΙ όπως προέκυψε αυθόρμητα και χωρίς καθοδηγητές), εκεί σε μια πλατεία τότε ήταν εξ ίσου ουτοπικό για μένα κι όμως έγινε!

Και το γεγονός ότι αυτό το μεγαλειώδες όχι απλά δεν αναγνωρίζεται, αλλά επιπροσθετως μειώνεται και αποδίδεται σε καθοδηγήσεις ή παραπλανήσεις από μια μερίδα ανθρώπων, ειλικρινά με πονάει... :?

Είναι μια αντίδραση, μια προσέγγιση που εμφανίζεται στα ματια μου λες και θέλει (όποιος την εκφράζει) ν'ακυρωσει/μηδενίσει τα πάντα. Και ΜΕ ΑΥΤΗΝ είναι που διαφωνώ. ΣΕ ΑΥΤΟ είναι που αντιδρώ...

Εκτός απ'τα ευγενή και δημοκρατικότατα "μέτρα" των εξουσιαστών που στόχο ειχαν να καταστείλουν βίαια και φασιστικά το κίνημα, να αποθαρρύνουν απελπισμένους ανθρώπους που πήγαιναν να διαδηλώσουν ειρηνικά, πιστεύω ότι ακριβώς αυτή η προσέγγιση ενός μέρους του λαού, έριξε πολύ νερό σε εξουσιαστικούς μύλους- και συνετέλεσε ίσως ακόμα πιο καταλυτικά κι απ'τους μπάτσους, (ξέρεις ότι πιστεύω στη δύναμη της σκέψης), στο να αχνοσβήνει πλέον αυτό που ξεκίνησε σαν μια δυνατή φλόγα...

Σ'αυτό το σημείο θέλω να ρίξω μια υπόκλιση στον τεο, που την εννοώ για πρώτη φορά τόσο απόλυτα από τοτε που τον γνωρίζω :worship: :clap: ο οποιος με πολύ απλά λόγια τα είπε όλα... όσα δεν κατάφερα να εκφράσω σωστα με ένα κάρο σεντόνια...

Τώρα που ειπώθηκαν αυτά που έπρεπε να ειπωθούν σ'αυτό το τόπικ και από εκείνον αλλά και από μένα στη συνέχεια...
μπορείτε να συνεχίσετε όπως αγαπατε το διάλογο σ'αυτο το τόπικ.
Εγώ τελείωσα.

Καλημέρα σας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.
ποιος σου ειπε πως ειπα εγω οτι οι αγανακτησμενοι δεν εχουν την σπιθα μέσα τους.
Η ΗΔΗ υπαρκτη ομως σπίθα ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΑΥΤΏΝ δεν μπορει να κατευθηνθει προς μια λαθος για μας (Σωστη για τα λαμογια) κατεύθηνση;
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΛΆΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥ!!!!

Χαίρομαι τουλάχιστον στο οτι ξεκολησαμε απο το αν μπορώ ή εχω δικαιωμα να κρινω τους πολλούς και φτάσαμε στο δια ταύτα.
αν δηλαδη αντικειμενικα το κινημα αυτό ειναι κατευθηνόμενο ή όχι.
Αυτο θα πρεπε να συζηταμε απο την αρχή έξω απο συναισθηματισμούς όσων εμπλέκονται ή έχουν γνωστούς που εμπλέκονται.
ξερω και πολλους που πανε γήπεδο. Ε και τι να κανω. αν ο αλλος ειναι ολυμπιακος να πω οτι ο κοκκαλης ειναι καλο παιδι για να μην τον προσβάλω;
μαθετε πΙα να ξεχωρίζετε τις ηγεσιες και αυτους που κινουν τα νήματα απο τους απλους συμμετέχοντες.
Δεν σας προσβάλω εγω. προσβάλετε τον εαυτό σας με το να ταυτίζεστε τόσο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Divine Sinner έγραψε:ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.
'Ισως το οξυζενέ να'κανε το θαυμα του...να ποτισε στ'αλήθεια και πέρα από τη ρίζα. Δε βαριέσαι, εγώ δεν καταλαβαίνω...
Εσύ κατάλαβες; 'Ετσι όπως το αντιλαμβάνεται το ξάνθος μου, εν μερει ναι, καταλαβες, αλλά επί της ουσίας, απ'ό,τι διάβασα, δεν το κατάλαβες... (ή απλά δε γουστάρεις να το καταλάβεις) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ αυτών που θέλησα να μεταδώσω τουλάχιστον.
Είπα τελείωσα και το εννοώ. 'Ο,τι είχα να πω άλλωστε, είναι στο πιο πάνω. Το να συνέχιζα θα'ταν ένας πολύ κουραστικος και ηλίθιος πλεονασμός, και οκ, ΤΟΣΟ ξανθιά, δεν είμαι.

Αν θες, το ξαναδιαβάζεις λιγότερο "στατικά" και στεγανοποιημένα, όπως δείχνεις πως το εισπράττεις, για να πιάσεις όλο το νόημα. Αν δε θες, κι απλα θες να επιβάλλεις τη δική σου οπτική, καλή καρδιά. Σ'αυτό το παιχνιδάκι νοητικής-διαλεκτικής "ισχύος" δεν θέλω να παίξω. Παραγέρασα γι'αυτές τις μαλακίες.
Περισσότερες αναλυσεις, απλά αρνούμαι να κάνω.
ΤΕΛΟΣ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δεκτο αν το εκλαμβανεις ετσι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Μόνο κάτι ακόμα (άσχετο και ασήμαντο) αλλά επί του διαδικαστικού, έτσι διά την τάξην...
Divine Sinner έγραψε:Χαίρομαι τουλάχιστον στο οτι ξεκολησαμε απο το αν μπορώ ή εχω δικαιωμα να κρινω τους πολλούς και φτάσαμε στο δια ταύτα.
Δε θυμάμαι να είπα ποτέ ότι "δεν έχεις το δικαίωμα". Αν το είπα, αναδιατυπώνω: Το δικαίωμα το έχεις απ'τη στιγμή που δεν παραβιάζεις κανέναν νόμο. Απλά (κατά την ταπεινη μου γνώμη πάντα) δε θα'πρεπε να είχες δώσει στον εαυτό σου αυτό το δικαίωμα.

Επίσης, για να στηρίξω και λιγο πιο "χειροπιαστά" αυτό που ισχυρίστηκα πιο πάνω, παραθέτω αυτό...
Divine Sinner έγραψε:Δεν σας προσβάλω εγω. προσβάλετε τον εαυτό σας με το να ταυτίζεστε τόσο.
Αν δεν εβαζες αυτή τη φράση στο κλεισιμό σου, θα πίστευα ότι κατάλαβες και την ουσία... Αυτή όμως η φράση, με κάνει να πιστεύω ότι με διάβασες στατικά, στεγανά, και βιαστικά... πολύ βιαστικά...

Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη οξυδέρκειας η αδυναμία σου να πραγματευτείς τα πιο σημαντικά... άλλο είναι, αλλά αυτο το αφήνω σ'εσένα να το κρίνεις. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS »

Όπως και να χει η υπόθεση με τους αγανακτισμένους δεν κατέληξε πουθενά. Δεν άφησε τίποτα συγκεκριμένο και συγκροτημένο πίσω της.

Το ζήτημα είναι τι γίνεται από δω και μπρος.
Τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ (που είχα την τιμή να είμαι παρών) ήταν ενδεικτικά του όλου κλίματος.. Και ήταν από τις λίγες φορές που ο απλός κόσμος που αρακολουθούσε αμέτοχος τα επεισόδια δεν ήταν κατά των οπαδών. Κατά της αστυνομίας ήταν. Και αυτό λέει πολλά.

Λίγο-πολύ όλοι περιμένουμε την 25η Μαρτίου για να δούμε αν θα έχουμε επανάληψη των ευχάριστων γεγονότων της 28ης Οκτωβρίου. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε γεγονότα αντίστοιχης έκτασης. Και αυτό γιατί την 28η Οκτωβρίου το καθεστώς αιφνιδιάστηκε. Δεν το περίμενε. Αντιθέτως τώρα, το περιμένουν και προετοιμάζονται ανάλογα.

Βέβαια, θα ρωτήσει κάποιος: Είναι δυνατόν να προστατέψουν αποτελεσματικά όλους τους πολιτικούς που θα παρευρεθούν στις παρελάσεις ανα την επικράτεια; Προφανώς όχι. Άρα λογικά κάτι θα γίνει. Αλλά ας μην περιμένουμε τίποτα συνταρακτικό.
Έτσι εκτιμώ, μπορεί να πέσω έξω.

Έκει που το σύστημα θα χάσει τ'αυγά και τα πασχάλια θα είναι στην προεκλογική περίοδο.
ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Εκεί θα γίνει το μεγάλο πανηγύρι.
Η αστυνομία είναι αδύνατον να τρέχει να προστατεύει τον κάθε πολιτικάντη που θα τρώει γιαούρτια και μάπες.
Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι την προεκλογική περίοδο κανείς υποψήφιος δεν δικαιούται υποχρεωτικής αστυνομικής προστασίας.
Και προεκλογικά επεισόδια σε βάρος πολιτικών θα μπορούν να γίνουν ανα πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος που θα πάει ο κάθε καριόλης να μιλήσει..
Άβαταρ μέλους
freeromios

ArELa έγραψε:
freeromios έγραψε:Πλανήθηκα Βάσω.
Οκ εσύ ένιωσες ότι πλανήθηκες.
Γιατί πρέπει να το νιωσω κι εγώ; Επειδή το λες εσύ;
Αν το'νιωθα, αν ένιωθα πως έκανα λάθος, να'σαι βέβαιος πως δε θα κόλωνα και θα'χα ΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ να το γράψω. Οι παλιοί εδώ μέσα έχουν ήδη διαπιστώσει ιδιοις όμμασι ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ λάθος μου. Αρκεί να το δω. Αν το δω, θα το αναγνωρίσω. Στην προκειμένη, τις ΛΙΓΕΣ (σε σχεση με άλλους και με σένα ίσως) που βγήκα στους δρόμους, ΔΕΝ διαπίστωσα πως έκανα λάθος.
ΑΥΤΟ ρε συ..την τρέλα μου δηλαδή :swear: , γιατί δεν μπορείς να το δεχτείς;
stiv έγραψε: Τι ηταν αυτο που σου αλλαξε την σταση σου απεναντι στους αγανακτησμενους?
Δεν έχεις παρα να πας στο τόπικ (για να μην πω σ'ολα τα τοπικς) που σχετίζονται με καζάκη και ΕΠΑΜ για να το δεις σε ολο του το μεγαλείο.
Παρακαλώ Ρωμηέ, μην το επαναλάβεις κι εδώ (ΑΝ μπορείς δηλαδή να συγκρατήσεις τους οχετούς στους οποίους αρέσκεσαι ιδιαίτερα...)
freeromios έγραψε:Εσείς είστε ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ. ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ.
Απαιτω σ'αυτό το σημείο να βρεις ΕΝΑ ποστ μου, ΜΙΑ φράση μου, στην οποία να δηλώνω αλάθητη, αναμάρτητη και όλες τις άλλες ηλιθιότητες που προσάπτεις σε ανθρώπους που ΔΕΝ γνωριζεις, κύριε παντογνώστη.
Αν δε μπορέσεις να εντοπίσεις φράση μου που να δηλώνει οτι ειμαι αλάθητη, η έστω να δίνει υποψία πως διεκδικώ το αλάθητο, θα το φας το warning σου, γιατί σιχαίνομαι δεν ανέχομαι με την καμία, είναι τους ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ εξυπνάκηδες της συμφοράς, που ξέρουν να βάζουν λόγια στο στόμα ανθρώπων, να στρεβλώνουν θέσεις και προθέσεις τους, και να τους κατασυκοφαντούν.....
Ξαναρωτώ και ΑΠΑΙΤΩ απάντηση:
ΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΑ ΑΛΑΘΗΤΗ; (Εγώ και γενικότερα οι άνθρωποι που έχεις ξεσκίσει στην απαξία εδώ μέσα).

Εγώ μπορώ ΕΔΩ, σ'αυτό το quote να καταδείξω την αχαλινωτη έπαρση του ξερόλα που σε μαστίζει. 'Ενα στυλάκι που προτάσσεις αδιαλήπτως, επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ εσύ ο ίδιος την είδες αλάθητος:
Είπες:
Όταν θα ξυπνήσετε όμως θα είναι αργά....
Ποιος είσαι ρε μεγάλε που την είδες ξύπνιος και αποκαλείς διαρκώς τους άλλους πλανημένους ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ; Ποιος σου'δωσε αυτό το δικαίωμα;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΕΔΩ;
Ποιος σε διόρισε κριτή και μοναδικό ξύπνιο στον Ελλαδικό χώρο;

Divine Sinner έγραψε:1)ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΣ;
Εσύ κι ο Βαγγέλης, ίσως κι άλλοι της δικής σας νοοτροπίας στο συγκεκριμένο ζήτημα
Divine Sinner έγραψε:ΕΙΠΑ οτι μου ειπαν τις ιδιες πιπες στο φου μπου οχι οτι εσυ πηρες γραμμη απο εκει. ημουν σαφης.
Υπονόησες όμως ότι υποκινήθηκε από κάποιους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αυτό το κίνημα, οπότε κι εγώ δήλωσα πως ΔΕΝ είδα τίποτα στο fb ούτε είχα τέτοια αλληλεπίδραση εκεί. Επίσης ειπα ότι αν το μόνο σου feed back είναι απο εκεί, βρασ'τα χαράλαμπε, αλλά αυτο το προσπέρασες επιμελώς... Καταλαβαίνω. :wink:
Divine Sinner έγραψε:Ειναι η νοοτροπια οτι οποιος δεν συμμετεχει στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τυπο δρασης ειναι αδρανης και καναπεδατος.
Οχι δεν είναι. Εσυ με οδήγησες σε αυτό το αντεπιχείρημα, προτάσσοντας τη δική σου νοοτροπία, πως όσοι κατεβαίνουν στις πλατείες και φωνάζουν, είναι ΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ!
Divine Sinner έγραψε:Δεν υπαρχει το ΕΜΕΙΣ οι καναπεδατοι. πρεπει να την εχει δει πολυ περιεργα καποιος για να κανει μια τετοια γενικευση.

Αντίστοιχα πολύ περίεργα πρέπει να την έχει δει και κάποιους που αποκαλεί ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμου που κατέβηκαν να διαδηλώσουν, πλανημένους.
Divine Sinner έγραψε:Εσυ εντάσεσαι σε ομαδες. για μενα θα μιλας σε πρωτο ΕΝΙΚΟ.
Σε αυτό δεν απαντώ.
Αφού έτσι νομίζΕΙΣ (στον πρώτο ενικό) έτσι και είναι.
'Οπως δε θα απαντήσωκαι στις άλλες μεταστροφές που ξεφεύγουν από συγκεκριμενη ρότα διαλόγου, ούτε σ'αυτά τα άτοπα περί fb θα απαντήσω, γιατι σκυλοβαριέμαι τα μακρυνάρια. Αν δεν ξέρεις ότι το fb με βλέπει κάθε σαρακοστή, δε θα κάτσω να σε πείσω τώρα. :bye:
Divine Sinner έγραψε:Αυτο ΜΟΥ προσαπτετε. Εγω δεν θεωρησα ποτε οτι εχω αλάθητο.
Μα πλανημένους είπες κι εσύ και ο βαγγελης, χιλάδες ανθρώπων....
Ο άνθρωπος που δεν πιστεύει πως έχει το αλάθητο, ΔΕΝ κρίνει ανθρώπους χαρακτηρίζοντάς τους σε απόλυτους όρους, "πλανημένους". Απλά δεν το κανει.
Μπορεί πάνω στην οργή μας να πούμε "είμαστε ζώα", ή να πουμε "ο κόσμος κοιμάται" η "ο Ελληνας έτσι γιουβέτσι"...κλπ κλπ, αλλά σε φάση ψύχραιμη, ήρεμη, διαυγή, που προετοιμάζεις κι όλας με συγκροτημένο ποστ, έναν διάλογο, απλά ΔΕΝ αποκαλείς συνειδητά τον άλλον "πλανημένο" χωρίς να την έχεις δει αλάθητος. Πώς να το κάνουμε τώρα...

Κατάλαβε κάτι: Η λέξη "πλανημένος" είναι που μου άναψε τα λαμπάκια.
Είναι που δεν την καταπίνω με τίποτα.
Και να μην είχα πατήσει το ποδάρι μου στο σύνταγμα, πάλι έτσι θα αντιδρούσα.
Δεν είναι οτι θίγομαι προσωπικά. Χέστηκα αν θα με πείτε πλανημένη. Ξέρω καλύτερα απ'όλους σας ποια είμαι. Μ'έχω βασανίσει κάτι χρόνια πριν γεννηθείτε για να το ξέρω. Μου τη βαράει η νοοτροπία απλά.

Η τελευταία φράση : "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ. Τελεία.", είναι όλα τα λεφτά.
Θα ρωτήσω κάτι λοιπόν την Βάσω:
Τους χιλιάδες Ναζί που έδρασαν το 1940 - 1945 τους γνωρίζεις προσωπικά? Είναι χιλιάδες κόσμου? Μάλλον ναι έτσι δεν είναι? Πώς θα τους χαρακτήριζες? Μάλλον δεν μπορείς έτσι δεν είναι? Αφού δεν μπορείς να τους κρίνεις έναν έναν παρότι γνωρίζεις τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των πράξεών τους.

Τους χιλιάδες κατοίκων των Σοδόμων τους έχεις ακουστά? Είναι βέβαιο ότι δεν τους γνωρίζεις προσωπικά. Ότι ξέρεις για αυτούς προέρχεται από την Παλαιά Διαθήκη. Εάν θεωρήσουμε ορθά όσα γράφονται στην Παλαιά Διαθήκη για αυτούς, πώς θα τους χαρακτήριζες? Μάλλον δεν μπορείς έτσι δεν είναι? Αφού δεν μπορείς να τους κρίνεις έναν έναν παρότι γνωρίζεις τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των πράξεών τους.

Πάμε παρακάτω: Τα χιλιάδες μέλη της Κου Κλουξ Κλαν τα γνωρίζεις προσωπικά? Μάλλον όχι. Έτσι δεν είναι? Πώς θα τους χαρακτήριζες? Μάλλον δεν μπορείς έτσι δεν είναι? Αφού δεν μπορείς να τους κρίνεις έναν έναν παρότι γνωρίζεις τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των πράξεών τους.

Πάμε παρακάτω: Τους χιλιάδες λευκούς ρατσιστές νοτιοαφρικανούς που στήριζαν το απαρτχάιντ τους γνωρίζεις προσωπικά? Μάλλον όχι. Έτσι δεν είναι? Πώς θα τους χαρακτήριζες? Μάλλον δεν μπορείς έτσι δεν είναι? Αφού δεν μπορείς να τους κρίνεις έναν έναν παρότι γνωρίζεις τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των πράξεών τους.

Και στα καθ' ημάς πάλι. Τους χιλιάδες δωσιλόγους και συνεργάτες των Γερμανών το 41-44 τους γνωρίζεις προσωπικά? Μάλλον όχι. Έτσι δεν είναι? Πώς θα τους χαρακτήριζες? Μάλλον δεν μπορείς έτσι δεν είναι? Αφού δεν μπορείς να τους κρίνεις έναν έναν παρότι γνωρίζεις τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των πράξεών τους.

Όλοι αυτοί δεν ήταν πλανημένοι? Βέβαια δεν μπορεί να συγκριθούν με τους Αγανακτισμένους. ΟΙ Αγανακτισμένοι είχαν πιο αγαθές προθέσεις.
Αλλά μήπως νομίζεις ότι όλοι οι ανωτέρω πίστευαν ότι έκαναν κάτι κακό?
Τα αποτελέσματα των ενεργειών τους όμως ποια ήταν?
Το διάβασες το άρθρο μου?
Πού διαφωνείς? Τεχνικά μπορείς να απαντήσεις στο άρθρο μου και όσα γράφω στηριζόμενος σε έγκριτη διεθνή βιβλιογραφία?
Τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος Βάσω και οι Αγανακτισμένοι έπαιξαν αποδεδειγμένα ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.
Όχι εκ προθέσεως. Εκ πλάνης.
Το γεγονός ότι ακόμα και τώρα, και ενώ έχεις δει το αποτέλεσμα, δεν παραδέχεσαι το λάθος σου, δείχνει ότι είσαι πολύ συναισθηματικά δεμένη με αυτό το κατευθυνόμενο κίνημα. Μπορεί λοιπόν να μην είσαι αλάθητος Πάπας και να έχεις παραδεχθεί δημόσια παλαιότερα λάθη σου (ζητώ συγγνώμη λοιπόν αν σε αδίκησα σε αυτό, διότι δεν το γνώριζα) αλλά έχεις ένα άλλο πρόβλημα:
Λέγεται ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Ψάξτο.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Συμφωνω. εκτος απο αυτο για τα γομορα δηλαδης.

κι αυτο με την επιμονη αρνηση της πραγματικότητας.
τα αλλα οκ
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever »

Ρωμιέ στην παρούσα κατάσταση Μόνο αγανακτισμένος (στη κυριολεξία)
μπορεί να νοιώθει κανείς με αυτά που συμβαίνουν.
Αν τώρα αυτό το αυθόρμητο συναίσθημα που οδήγησε όλους τους ανθρώπους
στις πλατείες και στις διαδηλώσεις ,εσύ τους κρίνεις όπως θα έκρινε κανείς
τους οπαδούς
ενός κόμματος η μιας γραμμής η μια ιδεολογίας είναι δικό σου θέμα.
Μου φαίνεσαι επίσης πλανημένος.

Αυτό που έγινε το καλοκαίρι ήταν απλώς μεγαλειώδες
το ότι προσπαθούν μερικοί να το υποβαθμίσουν
Είναι ύποπτο, πολύ ύποπτο.
Το ίδιο έκαναν και τότε το ίδιο και κάνουν και τώρα τα ΜΜΕ.
Ρεαλιστική εκτίμηση του τι έγινε, δεν έγινε ποτέ,
και δεν πρόκειται να γίνει όσο η εξουσία καλά κρατεί.

Συμφωνώ απόλυτα με τον theo σε μερικά σημεία.
theo έγραψε:ισως να το προτιμούσα λιγο πιο βιαιο,αλλα δεν εχει σημασια...
Ίσως
να χάθηκε μια ευκαιρία.
τότε
που σαν ζαλισμένα κοτόπουλα οι στατιστικές υπηρεσίες
προσπαθούσαν να κατανοήσουν το φαινόμενο,
λίγο περισσότερη μαχητικότητα δεν θα έβλαπτε.
Τους είχαν πιάσει στον ύπνο και δυστυχώς τους περίμεναν
μέχρι να ξε-ξυπνήσουν.
theo έγραψε:το σιγουρο ηταν οτι ο κοσμος δεν πλανεύτηκε,
απεναντίας ατονισε επειδη δεν ακολουθησε κανενα απο τα μαντροκοπρόσκυλα
των πολιτικων ομαδων.....
Πολλοί προσπάθησαν αλλά κομματική σημαία δεν κατέβηκε στην πλατεία
ούτε εξώ / ούτε κοινοβουλευτική.
Αυτό ήταν και είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θα περάσει στο ντούκου.
Και αυτό θα φανεί στις επόμενες εκλογές
theo έγραψε: ήταν μια καλη αρχη ,αλλα χωρις αναλογη συνεχεια...
Ναι ήταν μια καλή αρχή, Ναι δεν είχε την ανάλογη συνέχεια
αλλά
η συνέχεια δεν έχει τελειώσει.
ίσως να πάρει καιρό
Αλλά εκεί μπήκαν σπόροι
και θα αποδώσουν καρπούς,
και αυτός είναι φυσικός νόμος.

Όσο και να προσπαθούν μερικοί να υποβιβάσουν το μέγεθος της αξίας
των αγανακτισμένων, δεν θα τα καταφέρουν
διότι δεν εμπίπτει
σε καμία γνωστή κατηγορία.
Δεν είναι κόμμα δεν είναι κίνημα δεν είναι ομάδα δεν είναι καν κοινή ιδεολογία.
Είναι αυτό που λέει η λέξη.
Ξαναδιάβασε την. Α γ α ν α κ τ ι σ μ έ ν ο ι.

Και οι σκέψεις / συμπεριφορές/ πρακτικές/ - σπόροι που φυτεύτηκαν
εκείνες τις ημέρες θα γεννήσουν πολλοί θαρραλέα παιδιά.
Οι νέοι που συμμετείχαν σε αυτές τις διαδηλώσεις έζησαν εμπειρίες,
κυρίως επικοινωνίας,
που οι μεγαλύτεροι ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.....
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Ενας ακομα απο τους σκοπους που ενδεχεται να ειχαν οι προ-τετοιοι ήταν να προλάβουν και να καπελωσουν τις πραγματικές ζημωσεις που θα ακολουθουσαν τους επομενους μήνες. Στην ούσια με το να κάψουν το χαρτί της άμεσης δημοκρατίας κλπ κάψαν κάθε ελπίδα για κάτι εναλλακτικό στο άμεσο μέλλον. Στην ουσια ξεφούσκωσαν εκ των προτέρων οτι θα απειλούσε οτ πολιτικό σύστημα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”