Allfaaraa with Lisa Harrison
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: skion
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Allfaaraa with Lisa Harrison
Μια ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική εκδοχή της δημιουργίας, του ανθρώπινου είδους
και του ρόλου της ενσάρκωσης/εμψύχωσης των ψυχών
μαζί με πολλά άλλα! Εδώ έβαλα τα δύο πρώτα βίντεο
έρχεται και τρίτο και καλό κουράγιο σε όσους αποφασίσουν
να πάρουν τη πρόκληση!
και του ρόλου της ενσάρκωσης/εμψύχωσης των ψυχών
μαζί με πολλά άλλα! Εδώ έβαλα τα δύο πρώτα βίντεο
έρχεται και τρίτο και καλό κουράγιο σε όσους αποφασίσουν
να πάρουν τη πρόκληση!
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Allfaaraa with Lisa Harrison
'Έχω κάνει sub τη Λίζα και 2 μέρες πάλευα με το πρώτο...
Άμα σου πω ότι δεν μπόρεσα να τον παρακολουθήσω τον... αυτοαποκαλούμενο "άγγελο", τι θα πεις; Είδα το πρώτο, μέχρι την πρώτη ώρα... Μου πρόβαλε βίβλο (παλιά διαθήκη), μου έκανε έναν αχτερμά περίεργο κι εκεί που άρχιζα να πιάνω κάτι, εκεί τον έχανα... Στο τέλος τα παράτησα. Μάλλον είμαι πολύ ξανθιά γι'αυτόν εγώ...
Πες μου ρε Μιχάλη μου τι αποκόμισες...
Άμα σου πω ότι δεν μπόρεσα να τον παρακολουθήσω τον... αυτοαποκαλούμενο "άγγελο", τι θα πεις; Είδα το πρώτο, μέχρι την πρώτη ώρα... Μου πρόβαλε βίβλο (παλιά διαθήκη), μου έκανε έναν αχτερμά περίεργο κι εκεί που άρχιζα να πιάνω κάτι, εκεί τον έχανα... Στο τέλος τα παράτησα. Μάλλον είμαι πολύ ξανθιά γι'αυτόν εγώ...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
ArELa έγραψε:'Έχω κάνει sub τη Λίζα και 2 μέρες πάλευα με το πρώτο...
Δεν είσαι μόνο εσύ ξανθιά μ' αυτόν τον τύπο!!
Και εγώ μία από τα ίδια! Περίμενε να ακούσω απόψε και το δεύτερο μέρος
(αν το αντέξω) και θα επιστρέψω με ένα σχόλιο.
Αλλά γενικά το μπέρδεμα είναι ατέλειωτο.
- Hlios
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Ας μου επιτραπεί μια μικρή παρέμβαση. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη που είμαι εκτός θέματος.
Δεν θα παραλείψω στο μεταξύ να σχολιάσω και εγώ με την σειρά μου τα βίντεο μόλις τα δω.
Έχω διαβάσει ένα βιβλίο ενός ψυχοθεραπευτή με την μέθοδο της ύπνωσης και αναδρομής.
Ξεκίνησε την καριέρα του πηγαίνοντας τους ασθενής του ως και τα παιδικά τους, αναζητώντας τις αιτίες
των ψυχικών τραυμάτων. Ρίχνοντας φως και δουλεύοντας πάνω σε αυτές ο πόνος εξαλείφονταν εντελώς.
Στο μεταξύ παρουσιαστήκαν περιπτώσεις ασθενών του όπου στην τωρινή ζωή τους δεν συνέβη τίποτα
που να δικαιολογεί το τραύμα. Έτσι συνέχισε διερευνητικά κάνοντας αναδρομές και σε προηγούμενες ζωές.
Όχι απαραίτητα στην τελευταία πριν την τωρινή, αλλά και σε ακόμα παλαιότερες. Αφοσίωσε την ζωή του σε αυτό,
αποκτώντας όλο και περισσότερη πείρα. Η δεξιοτεχνία που αποκτούσε με τα χρόνια τον έκανε πολύ αποτελεσματικό
στο να εντοπίζει εύστοχα συγκεκριμένες περιόδους προηγούμενων ζωών που ενδιέφεραν με απόλυτη ακρίβεια.
Τότε ήταν και η περίοδος όπου ξεκίνησε να ερευνά τις δραστηριότητες και τους χώρους όπου κινούντο οι ψυχές
ανάμεσα από τις διάφορες ενσαρκώσεις. Οι πληροφορίες που συνέλεξε κατά την μακρόχρονη έρευνα
του σε αυτό το πεδίο είναι πολλές, ενδιαφέρουσες ως και συγκλονιστικές. Προσωπικά έχω μεγαλύτερη
εμπιστοσύνη στην δική του προσέγγιση παρά σε άλλες που προέρχονται από ερασιτέχνες, διάμεσους κλπ.
Οι πληροφορίες του είναι πολύ αναλυτικές. Περιγράφουν με σχετική λεπτομέρεια τον κόσμο των ψυχών.
Έναν κόσμο…. Δεν θα πω περισσότερα. Έχω ενδιαφέρον να δω τα βίντεο για να συγκρίνω.
Δεν θα παραλείψω στο μεταξύ να σχολιάσω και εγώ με την σειρά μου τα βίντεο μόλις τα δω.
Έχω διαβάσει ένα βιβλίο ενός ψυχοθεραπευτή με την μέθοδο της ύπνωσης και αναδρομής.
Ξεκίνησε την καριέρα του πηγαίνοντας τους ασθενής του ως και τα παιδικά τους, αναζητώντας τις αιτίες
των ψυχικών τραυμάτων. Ρίχνοντας φως και δουλεύοντας πάνω σε αυτές ο πόνος εξαλείφονταν εντελώς.
Στο μεταξύ παρουσιαστήκαν περιπτώσεις ασθενών του όπου στην τωρινή ζωή τους δεν συνέβη τίποτα
που να δικαιολογεί το τραύμα. Έτσι συνέχισε διερευνητικά κάνοντας αναδρομές και σε προηγούμενες ζωές.
Όχι απαραίτητα στην τελευταία πριν την τωρινή, αλλά και σε ακόμα παλαιότερες. Αφοσίωσε την ζωή του σε αυτό,
αποκτώντας όλο και περισσότερη πείρα. Η δεξιοτεχνία που αποκτούσε με τα χρόνια τον έκανε πολύ αποτελεσματικό
στο να εντοπίζει εύστοχα συγκεκριμένες περιόδους προηγούμενων ζωών που ενδιέφεραν με απόλυτη ακρίβεια.
Τότε ήταν και η περίοδος όπου ξεκίνησε να ερευνά τις δραστηριότητες και τους χώρους όπου κινούντο οι ψυχές
ανάμεσα από τις διάφορες ενσαρκώσεις. Οι πληροφορίες που συνέλεξε κατά την μακρόχρονη έρευνα
του σε αυτό το πεδίο είναι πολλές, ενδιαφέρουσες ως και συγκλονιστικές. Προσωπικά έχω μεγαλύτερη
εμπιστοσύνη στην δική του προσέγγιση παρά σε άλλες που προέρχονται από ερασιτέχνες, διάμεσους κλπ.
Οι πληροφορίες του είναι πολύ αναλυτικές. Περιγράφουν με σχετική λεπτομέρεια τον κόσμο των ψυχών.
Έναν κόσμο…. Δεν θα πω περισσότερα. Έχω ενδιαφέρον να δω τα βίντεο για να συγκρίνω.
- kat_woman
- Site Admin

- Έδωσε Likes: 393 φορές
- Έλαβε Likes: 349 φορές
Ποιό βιβλίο είναι αυτό?
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator

Ήλιε μου, συγχώρα με για τη μικρή παρέμβαση στη δική σου μικρή παρέμβαση, αλλά το συγκεκριμένο, νομίζω θα άρμοζε καλύτερα στο παλιό αλλά ενδιαφέρον τόπικ μας Μετενσάρκωση (το οποίο παρεμπιπτόντως, σου προτείνω να κοιτάξεις όταν θα'χεις χρόνο και διάθεση, γιατί εκτός απ'τα offtopics, trolls κλπ, υπάρχουν και τοποθετήσεις που αποτελουν τροφή για σκέψη). Θα ήταν φυσικά χαρά μου να δω και εκτενέστερη τοποθέτησή σου στο θέμα.
'Οσο για τα βίντεο... αν αντέξεις να τα δεις όλα...ΑΝ τα καταλάβεις, και ΑΝ ξεπλέξεις τα μπερδεμένα κουβάρια που αμολάει, θα'θελα να με διαφωτίσεις κι εμένα...
'Οσο για τα βίντεο... αν αντέξεις να τα δεις όλα...ΑΝ τα καταλάβεις, και ΑΝ ξεπλέξεις τα μπερδεμένα κουβάρια που αμολάει, θα'θελα να με διαφωτίσεις κι εμένα...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

Χαρά στο κουράγιο σου φίλε μου.skion έγραψε:Περίμενε να ακούσω απόψε και το δεύτερο μέρος
Εγώ... I just couldn't be bothered...
Ωστόσο, αν βγάλεις άκρη, θέλω να την ακούσω, καθότι η γνώμη σου βαρύνει στο κεφαλι μου, όπως και του Ήλιου μας..
Περιμένω τα φώτα σας λοιπόν (ή και τη δήλωσή σας περί πλήρους συσκότισης
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Είναι πολυυυυυυύ συμπυκνωμένος.
Έχω ακούσει μια ώρα περίπου από το πρώτο και έχει βάλει
πολλά πράματα στην σωστή τους θέση μέxρι στιγμής.
Κρατώ μερικές σημειώσεις αλλά δεν είμαι σίγουρη
αν θα καταφέρω να τις μεταφέρω
καθώς τελικά εξελίσσεται σε full notebook.
Είναι πολύ συγκεντρωτικός και στα αυτιά μου ακούγεται
να ξέρει πολύ καλά τι λέει. Η τα έχει μάθει πολύ καλά.
Τον ακούω κάπως σιγά σιγά γιατί μονοκοπανιά,
έτσι απλώς ενημερωτικά, δεν γίνεται.
Ομολογώ ότι μου γαργάλησε το ενδιαφέρον.
.
καθώς τελικά εξελίσσεται σε full notebook.
.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- ION 4ever

Ou!!!
a!!!!
Ou!!!
τώρα που τελείωσα το πρώτο μέρος καταλαβαίνω το
μπουρδούκλωμα που φάγατε.
Νόμιζα ότι τόχα. Αλλα τόχα μέχρι ενός σημείου
μετά τόχασα. εντελώς.
Στα σίγουρα όμως πολλές σκέψεις γεννήθηκαν
και πολλά ερωτηματικά εγέρθηκαν
και πολλές απαντήσεις ψυχανεμίστηκα σε πολλά
και άσχετα, εν πρώτεις, με θεολογικά θέματα.
Δεν είμαι σίγουρη για τον δεύτερο γύρο άλλα θέλω
να δώ που και πως θα το καταλήξει γιατί μόλις το άρχισε.
Καλά είπε η Lisa κάποια στιγμή ότι οι ακροατές
μπορεί να πάθουν καρδιακό επεισόδιο με αυτά που ακούν.
μπρρ το consept harvest αρχίζει να παίρνει
θεολογικό/"αγγελικόδαιμονική"/ανθρωπολογική υπόσταση.
a!!!!
Ou!!!
τώρα που τελείωσα το πρώτο μέρος καταλαβαίνω το
μπουρδούκλωμα που φάγατε.
Νόμιζα ότι τόχα. Αλλα τόχα μέχρι ενός σημείου
μετά τόχασα. εντελώς.
Στα σίγουρα όμως πολλές σκέψεις γεννήθηκαν
και πολλά ερωτηματικά εγέρθηκαν
και πολλές απαντήσεις ψυχανεμίστηκα σε πολλά
και άσχετα, εν πρώτεις, με θεολογικά θέματα.
Δεν είμαι σίγουρη για τον δεύτερο γύρο άλλα θέλω
να δώ που και πως θα το καταλήξει γιατί μόλις το άρχισε.
Καλά είπε η Lisa κάποια στιγμή ότι οι ακροατές
μπορεί να πάθουν καρδιακό επεισόδιο με αυτά που ακούν.
μπρρ το consept harvest αρχίζει να παίρνει
θεολογικό/"αγγελικόδαιμονική"/ανθρωπολογική υπόσταση.
- Hlios
- Επίτιμος

Παρακολούθησα το πρώτο βίντεο με ενδιαφέρον. Ο άνθρωπος είναι χείμαρρος. Έχει ξεσκονίσει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει
από πληροφορίες σχετικά με αυτά που λέει. Νιώθω ότι είναι από τους ανθρώπους που αναζητούν μια ενοποιημένη θεωρία για όλα.
Χωρίς να απορρίπτει ουσιαστικά τίποτα, βρίσκει μια έξυπνη εξήγηση για όλα. Εκεί είναι και το λάθος του για μένα.
Πιστεύω νομίζει πως αν ταιριάξει όλα τα κομμάτια του πάζλ μαζί, θα δημιουργηθεί η μεγάλη εικόνα της ολοκληρωτικής κατανόησης.
Ενώ έχει κάποια κομμάτια αλήθειας και σοφίας, τα έχει κουμπώσει μαζί με παραμύθια.
Εκεί σαν να παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του ή ίσως από την αίσθηση διαφορετικότητας που είχε από μικρός.
Σαν χαρακτήρας δεν μου αρέσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα. Σίγουρα αξίζει προσοχής.
Απλά νομίζω ότι έχει τοποθετηθεί λάθος. Έχει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τον καταστήσουν "και πολύ εντάξει", μα δεν είναι.
Επειδή δεν θέλω να τον αδικήσω, και επειδή στο δεύτερο βίντεο μπορεί να ξεδιπλώσει και άλλες πτυχές του, (ποτέ δεν ξέρεις)
επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ εκτενέστερα αφού το δω πρώτα. Αν τον παρακολουθούσα πριν από κάποιους μήνες θα γινόμουν fan του.
Όχι πλέον. Τώρα δεν παρασύρομαι από συστεμικούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σύστηνα σε κάποιον να τον ακούσει.
Απεναντίας μάλιστα. Διέγραψα αρκετά που είχα γράψει παρακάτω, ίσως διότι ήταν θέμα για άλλη συζήτησης. Αναμονή λοιπόν.
από πληροφορίες σχετικά με αυτά που λέει. Νιώθω ότι είναι από τους ανθρώπους που αναζητούν μια ενοποιημένη θεωρία για όλα.
Χωρίς να απορρίπτει ουσιαστικά τίποτα, βρίσκει μια έξυπνη εξήγηση για όλα. Εκεί είναι και το λάθος του για μένα.
Πιστεύω νομίζει πως αν ταιριάξει όλα τα κομμάτια του πάζλ μαζί, θα δημιουργηθεί η μεγάλη εικόνα της ολοκληρωτικής κατανόησης.
Ενώ έχει κάποια κομμάτια αλήθειας και σοφίας, τα έχει κουμπώσει μαζί με παραμύθια.
Εκεί σαν να παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του ή ίσως από την αίσθηση διαφορετικότητας που είχε από μικρός.
Σαν χαρακτήρας δεν μου αρέσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα. Σίγουρα αξίζει προσοχής.
Απλά νομίζω ότι έχει τοποθετηθεί λάθος. Έχει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τον καταστήσουν "και πολύ εντάξει", μα δεν είναι.
Επειδή δεν θέλω να τον αδικήσω, και επειδή στο δεύτερο βίντεο μπορεί να ξεδιπλώσει και άλλες πτυχές του, (ποτέ δεν ξέρεις)
επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ εκτενέστερα αφού το δω πρώτα. Αν τον παρακολουθούσα πριν από κάποιους μήνες θα γινόμουν fan του.
Όχι πλέον. Τώρα δεν παρασύρομαι από συστεμικούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σύστηνα σε κάποιον να τον ακούσει.
Απεναντίας μάλιστα. Διέγραψα αρκετά που είχα γράψει παρακάτω, ίσως διότι ήταν θέμα για άλλη συζήτησης. Αναμονή λοιπόν.
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
Λοιπόν θα προσπαθήσω να μεταφέρω μερικά από αυτά που μπόρεσα να συγκρατήσω.
Ο τύπος (Allfaaraa) με μια προφορά που θυμίζει φορτηγατζή εκφράζει ιδέες μια δημιουργίας
που εξ αρχής ακούγεται αλλόκοτη, αλλά στη συνέχεια με τη βοήθεια των αναμνήσεων από τις Γραφές
στις οποίες συνεχώς, ιδιαίτερα στη Παλαιά Διαθήκη, γίνεται όλο και περισσότερο κατανοητός.
Λέω κατανοητός, αλλά στην ουσία είμαι ακόμη μπερδεμένος, γιατί με τις απανωτές ερωτήσεις
της Λίζας και τις δικές του αναδρομές στη ζωή του και στη συνάντηση μου με τον Σον,
μου δημιούργησε περισσότερες ερωτήσεις, εκεί που νόμιζα ότι άρχισα να τον καταλαβαίνω.
Η ιεραρχία της Δημιουργίας έχει ως εξής: Υπάρχει ο Δημιουργός(Θεός) και κάτω ακριβώς από αυτόν
ή όπως λέει το δεξί και το αριστερό του χέρι είναι ο Εωσφόρος(Lucifer)και ο Μιχαήλ(Michael).
Ο Εωσφόρος είναι ο πρώτος του υιός - αυτό αναφέρει κάποια στιγμή - πολύ πριν από τον Μιχαήλ.
Ήταν επίσης ο μόνος που δέχτηκε τη δύσκολη πρόκληση από τον Δημιουργό να εκφράσει το Σκοτάδι
εδώ στη Γη, που δημιουργήθηκε με το σκοπό την εξάπλωση του Δημιουργού, μέσα από την ενσάρκωση
των αγγέλων στη Γη και κατά συνέπεια με την επιστροφή τους στο Δημιουργό να συντελούν
στην εξάπλωση της συνειδητότητας του και όλου του σύμπαντος.
Ο Εωσφόρος, μέσα από την έκφραση του Σκοταδιού, κάποια στιγμή αποφάσισε να γίνει αυτός ο Δημιουργός
και ο Θεός στον παράδεισο της Γης. Εδώ κάπου είμαι μπερδεμένος και καταλαβαίνω ότι μπαίνει στο
σκηνικό ο Μιχαήλ, ισάξιος Αρχάγγελος του Εωσφόρου, που εκφράζοντας το Φως δημιουργεί την ισορροπία
στη Δημιουργία.
Μετά από κάποιους τεράστιους πολέμους ο Δημιουργός ή ο Μιχαήλ δημιουργούν
το Στερέωμα (Firmament) που περιέχει τη Γη, το Ηλιακό μας σύστημα και κάποιους άλλους αστερισμούς
σχεδόν όσους μας είναι γνωστοί από άλλες πηγές.
Έτσι κατά κάποιο τρόπο φυλακίζει/αποκλείει τον Εωσφόρο μαζί με όλους εμάς κάτω από το Στερέωμα.
Ο Εωσφόρος είναι ο θεός κατά κάποιο τρόπο κάτω από το Στερέωμα και ο Μιχαήλ πάνω από αυτό.
Ο Δημιουργός είναι ο ανώτατος και από τους δύο και οι δύο αυτοί Αρχάγγελοι είναι ισάξιοι σε μέγεθος και σημασία
μπροστά του.
Ο Εωσφόρος βρίσκεται στον καθένα από μας μέσα μας εκφράζοντας το εγώ, το οποίο είναι ένα άλλο είδος ψυχής, μιας δεύτερης ψυχής, που σκέφτεται, λειτουργεί στην υλική πραγματικότητα της ζωής μας στη Γη.
Πριν από την Ανάσταση του Χριστού, ο οποίος κατά τον Allfaaraa ήταν μία από τις ενσαρκώσεις του Μιχαήλ στη Γη,
οι ψυχές δεν γεννιόνταν με τη γέννα του ανθρώπινου πλάσματος, παρά οι άγγελοι/ψυχές ήταν walk in's, δηλαδή
έψαχναν να βρουν ένα κατάλληλο σώμα για να εισέλθουν.
Για την ώρα κουράστηκα, ας το πιάσει από εδώ κάποιος άλλος
αλλιώς θα επανέλθω αργότερα. Και όποιος βρει ότι κάνω λάθος κάπου, ευχαρίστως να το εκφράσει
για να το κατανοήσω και εγώ καλύτερα. Αυτά για την ώρα.
Και Ιονίτσα μου, μην χαίρεσαι υπάρχει και τρίτο μέρος!

Ο τύπος (Allfaaraa) με μια προφορά που θυμίζει φορτηγατζή εκφράζει ιδέες μια δημιουργίας
που εξ αρχής ακούγεται αλλόκοτη, αλλά στη συνέχεια με τη βοήθεια των αναμνήσεων από τις Γραφές
στις οποίες συνεχώς, ιδιαίτερα στη Παλαιά Διαθήκη, γίνεται όλο και περισσότερο κατανοητός.
Λέω κατανοητός, αλλά στην ουσία είμαι ακόμη μπερδεμένος, γιατί με τις απανωτές ερωτήσεις
της Λίζας και τις δικές του αναδρομές στη ζωή του και στη συνάντηση μου με τον Σον,
μου δημιούργησε περισσότερες ερωτήσεις, εκεί που νόμιζα ότι άρχισα να τον καταλαβαίνω.
Η ιεραρχία της Δημιουργίας έχει ως εξής: Υπάρχει ο Δημιουργός(Θεός) και κάτω ακριβώς από αυτόν
ή όπως λέει το δεξί και το αριστερό του χέρι είναι ο Εωσφόρος(Lucifer)και ο Μιχαήλ(Michael).
Ο Εωσφόρος είναι ο πρώτος του υιός - αυτό αναφέρει κάποια στιγμή - πολύ πριν από τον Μιχαήλ.
Ήταν επίσης ο μόνος που δέχτηκε τη δύσκολη πρόκληση από τον Δημιουργό να εκφράσει το Σκοτάδι
εδώ στη Γη, που δημιουργήθηκε με το σκοπό την εξάπλωση του Δημιουργού, μέσα από την ενσάρκωση
των αγγέλων στη Γη και κατά συνέπεια με την επιστροφή τους στο Δημιουργό να συντελούν
στην εξάπλωση της συνειδητότητας του και όλου του σύμπαντος.
Ο Εωσφόρος, μέσα από την έκφραση του Σκοταδιού, κάποια στιγμή αποφάσισε να γίνει αυτός ο Δημιουργός
και ο Θεός στον παράδεισο της Γης. Εδώ κάπου είμαι μπερδεμένος και καταλαβαίνω ότι μπαίνει στο
σκηνικό ο Μιχαήλ, ισάξιος Αρχάγγελος του Εωσφόρου, που εκφράζοντας το Φως δημιουργεί την ισορροπία
στη Δημιουργία.
Μετά από κάποιους τεράστιους πολέμους ο Δημιουργός ή ο Μιχαήλ δημιουργούν
το Στερέωμα (Firmament) που περιέχει τη Γη, το Ηλιακό μας σύστημα και κάποιους άλλους αστερισμούς
σχεδόν όσους μας είναι γνωστοί από άλλες πηγές.
Έτσι κατά κάποιο τρόπο φυλακίζει/αποκλείει τον Εωσφόρο μαζί με όλους εμάς κάτω από το Στερέωμα.
Ο Εωσφόρος είναι ο θεός κατά κάποιο τρόπο κάτω από το Στερέωμα και ο Μιχαήλ πάνω από αυτό.
Ο Δημιουργός είναι ο ανώτατος και από τους δύο και οι δύο αυτοί Αρχάγγελοι είναι ισάξιοι σε μέγεθος και σημασία
μπροστά του.
Ο Εωσφόρος βρίσκεται στον καθένα από μας μέσα μας εκφράζοντας το εγώ, το οποίο είναι ένα άλλο είδος ψυχής, μιας δεύτερης ψυχής, που σκέφτεται, λειτουργεί στην υλική πραγματικότητα της ζωής μας στη Γη.
Πριν από την Ανάσταση του Χριστού, ο οποίος κατά τον Allfaaraa ήταν μία από τις ενσαρκώσεις του Μιχαήλ στη Γη,
οι ψυχές δεν γεννιόνταν με τη γέννα του ανθρώπινου πλάσματος, παρά οι άγγελοι/ψυχές ήταν walk in's, δηλαδή
έψαχναν να βρουν ένα κατάλληλο σώμα για να εισέλθουν.
Για την ώρα κουράστηκα, ας το πιάσει από εδώ κάποιος άλλος
αλλιώς θα επανέλθω αργότερα. Και όποιος βρει ότι κάνω λάθος κάπου, ευχαρίστως να το εκφράσει
για να το κατανοήσω και εγώ καλύτερα. Αυτά για την ώρα.
Και Ιονίτσα μου, μην χαίρεσαι υπάρχει και τρίτο μέρος!
- ArELa
- Founder-Administrator

Κάτι τέτοια "έπιασα" στην πρωτη ώρα του πρώτου μερους... Άρα δεν ειμαι εγω η τρελή, ίσως αυτός να ειναι.
Δε θα στιψω το ξανθό μου μυαλουδάκι να συνδέσω και να ψαχτω.
Ο Μιχαήλ είναι και Χριστος, ο Εωσφόρος είναι ο πρώτος γιος (σκασίλα μας) και μας πασάρει δεξιά και αριστερά παράταξη κι αυτός
(ουφ, σιχάθηκα λέμε) και χέστηκε ο Πολύδωρος που'ναι στα πόδια γρήγορος...
Το μπουρδουκλωμα παραμένει μπουρδούκλωμα και προσωπικά δε θ'ασχοληθώ περισσότερο. Τις θέλω τις ισορροπίες μου και δεν νιώθω ότι θα μου'δινε κάτι ουσιώδες ή εκτενέστερο στις προσωπικές μου ρότες, ώστε να το κουράσω και να εστιάσω στα όσα λέει ο τύπος. Τον αφήνω σ'εσάς...Το γιατι τον έβγαλε η Λίζα που συνήθως βγάζει φοβερούς συζητητές, δεν το ξέρω... θα'χει τους λόγους της η κοπελιά.
Μιχάλη, εκτιμώ ιδιαίτερα την περίληψή σου, που αν μη τι άλλο επιβεβαίωσε ότι καλά άκουγα όσα σκόρπια και "ασυνάρτητα" άκουγα, αλλά σε ό,τι αφορά εμένα τουλάχιστον, δε χρειάζεται να κουραστείς συνεχιζοντας και προσπαθώντας να δώσεις λογικό ειρμό στα κουλά.
Δηλώνω παγερά αδιάφορη και πάω γι'άλλες πολιτείες...
Για όσους ιντριγκάρονται και θέλουν να δουν πού θα καταλήξει (ο ακαααααααατάληκτος εως ακααααταληπτος), καλη συνέχεια
Δε θα στιψω το ξανθό μου μυαλουδάκι να συνδέσω και να ψαχτω.
Ο Μιχαήλ είναι και Χριστος, ο Εωσφόρος είναι ο πρώτος γιος (σκασίλα μας) και μας πασάρει δεξιά και αριστερά παράταξη κι αυτός
Το μπουρδουκλωμα παραμένει μπουρδούκλωμα και προσωπικά δε θ'ασχοληθώ περισσότερο. Τις θέλω τις ισορροπίες μου και δεν νιώθω ότι θα μου'δινε κάτι ουσιώδες ή εκτενέστερο στις προσωπικές μου ρότες, ώστε να το κουράσω και να εστιάσω στα όσα λέει ο τύπος. Τον αφήνω σ'εσάς...Το γιατι τον έβγαλε η Λίζα που συνήθως βγάζει φοβερούς συζητητές, δεν το ξέρω... θα'χει τους λόγους της η κοπελιά.
Μιχάλη, εκτιμώ ιδιαίτερα την περίληψή σου, που αν μη τι άλλο επιβεβαίωσε ότι καλά άκουγα όσα σκόρπια και "ασυνάρτητα" άκουγα, αλλά σε ό,τι αφορά εμένα τουλάχιστον, δε χρειάζεται να κουραστείς συνεχιζοντας και προσπαθώντας να δώσεις λογικό ειρμό στα κουλά.
Για όσους ιντριγκάρονται και θέλουν να δουν πού θα καταλήξει (ο ακαααααααατάληκτος εως ακααααταληπτος), καλη συνέχεια
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever

Όμως είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και θα δέσει
με πολλά άλλα που σε ενδιαφέρουν, κατά καιρούς
και κυρίως συνομωσιο/εξωγηινο/διαστατικό χώρο.
Ποτέ μην λές πότε.
Απλώς τώρα καταλαβαίνω ότι έχεις απορροφηθεί
σε αυτό που μα συμβαίνει και δεν έχεις και άδικο.
Θα βάλω και εγώ οπότε τα καταφέρω την περίληψη μου
που δεν είναι διαφορετική από του Μιχάλη.
Ισως να εστιάζουμε σε διαφορετικά σημεία.
Σημ. έχω δει μόνο το πρώτο.
Να πώ επίσης ότι τα στοιχεία που παραθέτει άπτονται,
αυστηρώς θα έλεγα, σε αποκρυφιστηκά θέματα.
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση της φρουφρούκας
στα λεγόμενα του αλλφααραα
καθώς επίσης
και της λιάννας αν έχει το κουράγιο να το ακούσει.
με πολλά άλλα που σε ενδιαφέρουν, κατά καιρούς
και κυρίως συνομωσιο/εξωγηινο/διαστατικό χώρο.
Ποτέ μην λές πότε.
Απλώς τώρα καταλαβαίνω ότι έχεις απορροφηθεί
σε αυτό που μα συμβαίνει και δεν έχεις και άδικο.
Θα βάλω και εγώ οπότε τα καταφέρω την περίληψη μου
που δεν είναι διαφορετική από του Μιχάλη.
Ισως να εστιάζουμε σε διαφορετικά σημεία.
Σημ. έχω δει μόνο το πρώτο.
Να πώ επίσης ότι τα στοιχεία που παραθέτει άπτονται,
αυστηρώς θα έλεγα, σε αποκρυφιστηκά θέματα.
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση της φρουφρούκας
στα λεγόμενα του αλλφααραα
καθώς επίσης
και της λιάννας αν έχει το κουράγιο να το ακούσει.
- ArELa
- Founder-Administrator

Ως συνήθως απρόσεκτη, το πρώτο ποστ της ΙΟΝιτσας δεν το'χα δει.
Επίσης, ίσως παραείμαι στενόμυαλη, αλλά όχι, δεν ειχα την αισθηση πως ξερει πολύ καλά τι λέει.
Με βάση την προηγούμενη τοποθέτησή μου ίσως είναι πλεονασμός να το πω, αλλα ας είναι καταγεγραμμένο πως δεν συμφωνώ σε τιποτα από τα παραπάνω... Με το "συγκεντρωτικός" ισως να συμφωνήσω, αλλά συγκροτημένος, άρτιος και με ειρμό δεν ήταν, κι αυτό μέχρι που με εκνεύρισε κάποια στιγμή...ION 4ever έγραψε:Είναι πολυυυυυυύ συμπυκνωμένος.
καθώς τελικά εξελίσσεται σε full notebook.![]()
.
Επίσης, ίσως παραείμαι στενόμυαλη, αλλά όχι, δεν ειχα την αισθηση πως ξερει πολύ καλά τι λέει.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος

Έχω ακούσει την πρώτη ώρα του δεύτερου βίντεο.
Δεν θα χάσεις και τίποτα αν δεν τον παρακολουθήσεις μέχρι τέλους.
Όντως γίνεται εκνευριστικός. Δεν θα τον πω από τώρα ηλίθιο. Το αφήνω για το τέλος.
Ο νεαρότερος συνομιλητής του είναι κατά πολύ πιο εύστοχος.
Αν και βλέπω πως είναι κάπως πίσω σε σχέση με το επίπεδο κατανόησης
που ήδη έχουν φτάσει κάποια ιδεόπαιδα, εξακολουθώ να ακούω με ενδιαφέρον την συζήτηση,
γιατί στιγμές στιγμές αγγίζουν σοβαρές αλήθειες που δεν περνούν απαρατήρητες.
Αυτά τα ψήγματα αλήθειας (γυαλίζουν στα μάτια μου) σαν διαμάντια μέσα στα λασπόνερα.
Δεν θα χάσεις και τίποτα αν δεν τον παρακολουθήσεις μέχρι τέλους.
Όντως γίνεται εκνευριστικός. Δεν θα τον πω από τώρα ηλίθιο. Το αφήνω για το τέλος.
Ο νεαρότερος συνομιλητής του είναι κατά πολύ πιο εύστοχος.
Αν και βλέπω πως είναι κάπως πίσω σε σχέση με το επίπεδο κατανόησης
που ήδη έχουν φτάσει κάποια ιδεόπαιδα, εξακολουθώ να ακούω με ενδιαφέρον την συζήτηση,
γιατί στιγμές στιγμές αγγίζουν σοβαρές αλήθειες που δεν περνούν απαρατήρητες.
Αυτά τα ψήγματα αλήθειας (γυαλίζουν στα μάτια μου) σαν διαμάντια μέσα στα λασπόνερα.
- ION 4ever

Από τις λίγες πληροφορίες που έχωArELa έγραψε:Με βάση την προηγούμενη τοποθέτησή μου ίσως είναι πλεονασμός να το πω, αλλα ας είναι καταγεγραμμένο πως δεν συμφωνώ σε τιποτα από τα παραπάνω... Με το "συγκεντρωτικός" ισως να συμφωνήσω, αλλά συγκροτημένος, άρτιος και με ειρμό δεν ήταν, κι αυτό μέχρι που με εκνεύρισε κάποια στιγμή...
όλα όσα πραγματεύεται η καλύτερα τα περισσότερα, άπτονται
των γνωστικών σχολών.
Σε αυτό το δίωρο μάλιστα
δίνει πολύ προχωρημένες πληροφορίες
που συνήθως δεν δίνονται με το καλημέρα σας στις σχολές.
Επίσης βγάζει στη φόρα, δεν ξέρω για καλό η για κακό,
πολλά από τα εβραϊκά μυστικά βιβλία.
Και συγκροτημένο τον βρίσκω και περιεκτικό.
Δεν ξέρω που το πάει και που θα καταλήξει.
Θα μπορέσω να κρίνω καλύτερα όταν ολοκληρώσω
την ακρόαση που προς το παρόν σταμάτησε στο 1 βίντεο.
- ArELa
- Founder-Administrator

Δεν σχολιάζω άλλο. Συμφωνούμε ότι : α/ συμφωνούμε ότι έχωσε και γνωστικό κολπάκι μέσα, β/ διαφωνούμε ως προς τη "συγκρότηση" του ατόμου.
Κατά τα λοιπά, περί ορέξεως πρασόπιτα (που μου αρεσει κιόλας, πηξαμε στην κολοκυθόπιτα).
Κατά τα λοιπά, περί ορέξεως πρασόπιτα (που μου αρεσει κιόλας, πηξαμε στην κολοκυθόπιτα).
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος

Βασικά δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω,
αν κάτι που συναντούμε στο διάβα της ζωής
είναι σωστό ή λάθος, καλό ή κακό.
Αυτό είναι δουλειά της ιστορίας να το κάνει.
Έχοντας ακούσει και τα δυο, θα κλείσω λέγοντας:
Αν έχεις κάτι καλό να πεις, φώναξε το.
Αν όχι; Τότε βούλωσε το.
αν κάτι που συναντούμε στο διάβα της ζωής
είναι σωστό ή λάθος, καλό ή κακό.
Αυτό είναι δουλειά της ιστορίας να το κάνει.
Έχοντας ακούσει και τα δυο, θα κλείσω λέγοντας:
Αν έχεις κάτι καλό να πεις, φώναξε το.
Αν όχι; Τότε βούλωσε το.