Δημήτρης Καζάκης 2
Re: Δημήτρης Καζάκης 2
Ακριβώς . Πρέπει να θέλουν και οι σύντροφοί σου να τις υλοποιήσουν ή έστω να προσπαθήσουν. Ψάξτε αλλού και όχι στο ΕΠΑΜ για επαναστάτες...
Όσο για αυτά τα περί επιστημόνων του Καζάκη, περί δράσεων, περί ανάταξης της οικονομίας, είναι οι μεγαλύτερες ιστορίες με δράκους που ειπώθηκαν την τελευταία χιλιετία.
Παραμυθάς ολκής.....
Παραμυθάς ολκής.....
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Αφού περνάς το ΕΠΑΜ από γενιές 14... το σκυλοβρίζεις και επιθυμείς να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη, έδωσες και ιδέες εκεί; Τι ιδέες αλήθεια; Εθιγη ο εγωισμος σου που δεν τις άρπαξαν σαν λύση σωτηρίας; Ή μήπως είσαι από τα πρακτοράκια (ιδιότητα που προσδίδεις σε άλλους) που την έκαναν μ'ελαφρά από μόνοι τους;freeromios έγραψε:18 ιδέες έριξα στο τοπικό ΕΠΑΜ σε 1 μήνα μόλις.
Πόσες υ λοποιήθηκαν?
0.
Πόσες θα υλοποιηθούν ?
0.
Μιλάμε για ΑΠΆΤΗ.
Και τα λέει αντινεοταξίτης αυτά; μάλλον αντινεοταξίτης μελανζέ...freeromios έγραψε:Όσο για αυτά τα περί επιστημόνων του Καζάκη, περί δράσεων, περί ανάταξης της οικονομίας, είναι οι μεγαλύτερες ιστορίες με δράκους που ειπώθηκαν την τελευταία χιλιετία.
Παραμυθάς ολκής.....
Για να τελειώνουμε με τις "πεφωτισμένες" εξυπνάδες των πολυξερίδηδων στην Ελλάδα:
Ο Καζάκης λέει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι λένε όλοι οι δηλωμένοι-αναγνωρισμένοι-σταμπαριμένοι (και πάντως πασίγνωστοι έξω απ'το δικό μας ηλίθιο μικρόκοσμο) αντιΝεοταξίτες ολκής - όπως Μαξ Κάιζερ, (οικονομολόγος και trader επί 25ετία και βάλε) Τζόουνς, (παρουσιαστής ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος-μελετητής της παγκοσμιοποίησης-δημιουργος σημαντικών ντοκυμαντέρ- με 17ετή δραση) Τσάπμαν (οικονομολόγος, χρηματιστής πάνω από 50 χρόνια), Σελέντε (έγκριτος οικονομικός αναλυτής πάνω από 30 χρόνια), Αλαν Βαττ (μελετητής της ΝΤΠ, ιστορικός, συγγραφέας) Τάρπλεϋ (με διδακτορικό στην ιστορία και την οικονομική επιστήμη) , Πολ Κραιγκ Ρόμπερτς, (πρώην μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Ρήγκαν, νυν αρθρογράφος στη New York Times) κι ένα σωρό άλλοι, που θα'θελα τεράστιο κατεβατό να κατονομάσω. Να σημειωθεί ότι τον Καζάκη τον παρακολουθώ κάτι μήνες, τους πραπάνω αναφερθέντες όμως, από το 2000, ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ! (Όσο ελάχιστοι Ελληνες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν). Όποιος ενδιαφέρεται, πάει μια βόλτα στο κανάλι μου, ν'ανοίξει τα γκαβάδια του. Το 1/10 των 200+ βίντεο εκεί να δει κι ο πιο γκαγκάς- ιδεολογικομπουκωμένος, θα εμπεδώσει.
Συνεπώς: 'Οσο λέει παραμύθια ο Καζάκης, άλλο τόσο τα λένε κι αυτοί. Κι αν ισχυριστείς ρωμιέ ότι λένε κι αυτοί παραμύθια, τότε αυτά στα οποία εσύ εστιάζεις/αναλύεις/γράφεις περί ΝΤΠ, προφαμώς αναφέρονται στη νεα τάξη ενός άλλου πλανήτη.
Εν κατακλείδι:
Ήμουν λίαν επιφυλακτική και στεκόμουν-παρακολουθούσα από απόσταση το ΕΠΑΜ, το οποίο ωστόσο θεωρούσα το μόνο μέτωπο (ή ένα απ'τα ελάχιστα) αυτή την ώρα που προβάλλει κάποια λογική και κάποια πρόταση για αντεπίθεση στη νεοταξίλα που κατέκλυσε τα πάντα.
Μετά τις χαριτωμενιές-δαιμονοποιήσεις-επιθέσεις-λιβελους-κλπ που είδα να καταγράφονται εδώ και από δεξιούς και από αριστερούς (και από αναρχοαριστερους), ίσως αξίζει τελικά να ρισκάρω την ένταξή μου εκεί.
Ευχαριστώ τους καλοθελητές που με οδηγούν σε πιο σαφή συμπεράσματα και σε μια λογική πιο ενεργού δράσης από αυτήν που έχω στο διαδίκτυο...
Τελικά εσείς οι "πολέμιοι" όντως του κάνετε καλό.
Αν και όταν ενταχτώ φυσικά, δε θα'ναι για λόγους πολιτικοϊδεολογικούς, (που με αφήνουν παγερά αδιάφορη εδώ και πολύ καιρό) αλλά για την ακραία πιθανότητα να συμβάλλω το κατά δύναμιν, στην αποτελεσματική μάχη εναντια στη νεοταξίτικη λαίλαπα, που πολλοί μιλάνε γι'αυτή, αλλά ελάχιστοι έχουν τα κότσια να την αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο, και προτιμούν να πυροβολούν πιανίστες.
Αν και όταν ενταχτώ, θα ενημερώσω το ακροατήριο. Αχινέ, κανόνισε να βρεθούμε.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Πού τις είδες τις ιστορίες με δράκους?freeromios έγραψε: Όσο για αυτά τα περί επιστημόνων του Καζάκη, περί δράσεων, περί ανάταξης της οικονομίας, είναι οι μεγαλύτερες ιστορίες με δράκους που ειπώθηκαν την τελευταία χιλιετία.
Παραμυθάς ολκής.....
Και ποιες είναι οι ρεαλιστικές απόψεις?
Ο Καζάκης δε λέει παραμύθια.
Βέβαια δε λέει και κάτι καινούργιο.
Γνωστά πράγματα σε όσους πέρασαν από τα αμφιθέατρα οικονομικών σχολών.
Εκτός αν οι γνώσεις μας έγιναν ξαφνικά ντεμοντέ.
Μα τι είναι οι γνώσεις για να περνάει η μόδα τους και να γίνονται ντεμοντέ.
Φαβορίτες είναι ή παντελόνι καμπάνα?
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Αρέλα όλους αυτούς που ανέφερες τους παρακολουθώ κι εγώ ανελλιπώς από το 2000.
Δεν θα κάνουμε όμως διαγωνισμό αντινεοταξίλας εδώ μέσα.
Στο φόρουμ αυτό μπήκα γιατί σας θεωρώ τους περισσότερους ομοϊδεάτες.
Στο ΕΠΑΜ μπήκα και βγήκα σε 1 μήνα γιατί η λέξη νέα τάξη είναι φτου κακά, όλοι όσοι ανέφερες είναι είτε ¨άγνωστοϊ είτε ¨γραφικοί¨, εγώ και εσύ νούμερα, οι όποιες ρεαλιστικές προτάσεις, ¨ανεφάρμοστες´, ο Καζάκης ο μόνος προφήτης του Αλλάχ, τα μέλη όποιοι να είναι αρκεί να είναι πιόνια, η λέξη ¨ανατροπή¨ όσον αφορά το καθεστώς, επίσης φτου κακά, και η λέξη - κλειδί, η λέξη αποτελεσματικότητα, απουσιάζει παντελώς από το λεξιλόγιο όλων, και πρώτα από όλους του δημοσιογράφου (το επάγγελμα οικονομολόγος πότε το εξάσκησε άραγε?) Καζάκη.
Όποιος θέλει να ενταχθεί στο ΕΠΑΜ για να βρει νύφη, γαμπρό ή γκόμενο ή και για ψυχοθεραπεία, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Διαφορετικά ψάξτε για κάτι άλλο....
Δεν θα κάνουμε όμως διαγωνισμό αντινεοταξίλας εδώ μέσα.
Στο φόρουμ αυτό μπήκα γιατί σας θεωρώ τους περισσότερους ομοϊδεάτες.
Στο ΕΠΑΜ μπήκα και βγήκα σε 1 μήνα γιατί η λέξη νέα τάξη είναι φτου κακά, όλοι όσοι ανέφερες είναι είτε ¨άγνωστοϊ είτε ¨γραφικοί¨, εγώ και εσύ νούμερα, οι όποιες ρεαλιστικές προτάσεις, ¨ανεφάρμοστες´, ο Καζάκης ο μόνος προφήτης του Αλλάχ, τα μέλη όποιοι να είναι αρκεί να είναι πιόνια, η λέξη ¨ανατροπή¨ όσον αφορά το καθεστώς, επίσης φτου κακά, και η λέξη - κλειδί, η λέξη αποτελεσματικότητα, απουσιάζει παντελώς από το λεξιλόγιο όλων, και πρώτα από όλους του δημοσιογράφου (το επάγγελμα οικονομολόγος πότε το εξάσκησε άραγε?) Καζάκη.
Όποιος θέλει να ενταχθεί στο ΕΠΑΜ για να βρει νύφη, γαμπρό ή γκόμενο ή και για ψυχοθεραπεία, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Διαφορετικά ψάξτε για κάτι άλλο....
Όσο για τα περί αντινεοταξίτη μελανζέ, ένας άδικος χαρακτηρισμός που μου αποδόθηκε επειδή δεν αποδέχομαι τις αντιεπιστημονικες μαλακίες που είπε ο Καζάκης σε αυτή την ομιλία (δεν μιλάω γενικά, μιλάω για όσα άκουσα σε αυτό το βίντεο) θα τονίσω το εξής:
Στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ αν μια επιστημονική θεωρία δεν συμφωνούσε με το κόμμα τοσο χειρότερο για αυτή και τον εμπνευστη της.
Έτσι την πάτησε ο μεγάλος μου ήρωας ο Κοντράτιεφ.
Μιμούμενος λοιπόν εγώ, ο ελάχιστος εν ανθρώποις, τον ήρωά μου, έχω να δηλώσω τα εξής:
Δεν θα πετάξω το δίπλωμα του Χημικου Μηχανικού ΕΜΠ, το διετές ΜΒΑ, και την υπερδεκαετη μου πείρα στην αγορά, μαζί με τα πολύχρονα διαβασματα και τον εγκέφαλό μου στα ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ για να πείσω τον εαυτό μου ότι ο Καζάκης δεν λέει μαλακίες...
Όποιος θέλει ανάλυση ευχαρίστως να την δώσω...
Δεν βγαίνει έτσι μια χώρα από την κρίση...
Στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ αν μια επιστημονική θεωρία δεν συμφωνούσε με το κόμμα τοσο χειρότερο για αυτή και τον εμπνευστη της.
Έτσι την πάτησε ο μεγάλος μου ήρωας ο Κοντράτιεφ.
Μιμούμενος λοιπόν εγώ, ο ελάχιστος εν ανθρώποις, τον ήρωά μου, έχω να δηλώσω τα εξής:
Δεν θα πετάξω το δίπλωμα του Χημικου Μηχανικού ΕΜΠ, το διετές ΜΒΑ, και την υπερδεκαετη μου πείρα στην αγορά, μαζί με τα πολύχρονα διαβασματα και τον εγκέφαλό μου στα ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ για να πείσω τον εαυτό μου ότι ο Καζάκης δεν λέει μαλακίες...
Όποιος θέλει ανάλυση ευχαρίστως να την δώσω...
Δεν βγαίνει έτσι μια χώρα από την κρίση...
Ο καζάκης μιλαει επανω σε οικονομολογικα θεματα. τι σχεση εχει το διπλωμα του χημικου μηχανικου;
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Φώτη Δίπλωμα Χημικού Μηχανικού έχει ο Ρωμιός
Αλλά εσύ Ρωμιέ
Δεν μπορείς να λες ότι ο Καζάκης λέει μαλακίες έτσι αόριστα.
Γιατί γίνεσαι το ίδιο με αυτούς που τον προσκυνάνε και τον βλέπουν σαν θεό.
Η απόλυτη αποδοχή και η απόλυτη απόρριψη είναι όψεις του ίδιου νομίσματος.
Εγώ δεν είμαι στο ΕΠΑΜ και προτιμώ το ΠΑΜΕ.
Το αν έχουν μαζευτεί κάποια λέσια όπως λες ή κάποιοι που είναι καβαλημένα καλάμια, η κάποιοι που θέλουν να βρουν νύφη δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο εκεί. Δεν ήμουν δεν πήγα ποτέ και δεν ξέρω.
Αλλά αν κάπου μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου είναι στο ότι δεν μπορεί να αλλάξει΄και να ανατραπεί ένα Σύστημα, χτυπώντας την πόρτα του γείτονα, κάνοντας βεγγέρα και πυτζάμα πάρτυ συζητώντας για χαράτσια. Καλή η ιδέα αλλά όχι και αποτελεσματική, ούτε αγωνιστική, ούτε ανατρεπτική.
Αλλά εσύ τι ιδέα έχεις?
Αν θέλεις τη λες
Αλλά εσύ Ρωμιέ
Το αν έχουν μαζευτεί κάποια λέσια όπως λες ή κάποιοι που είναι καβαλημένα καλάμια, η κάποιοι που θέλουν να βρουν νύφη δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο εκεί. Δεν ήμουν δεν πήγα ποτέ και δεν ξέρω.
Αλλά αν κάπου μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου είναι στο ότι δεν μπορεί να αλλάξει΄και να ανατραπεί ένα Σύστημα, χτυπώντας την πόρτα του γείτονα, κάνοντας βεγγέρα και πυτζάμα πάρτυ συζητώντας για χαράτσια. Καλή η ιδέα αλλά όχι και αποτελεσματική, ούτε αγωνιστική, ούτε ανατρεπτική.
Αλλά εσύ τι ιδέα έχεις?
Αν θέλεις τη λες
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Απαντώ στα περί διπλώματος: Οι όποιες γνώσεις οικονομκών έχω, αποκτήθηκαν στο ΜΒΑ και στην αγορά. Εάν ειναι επαρκείς ή όχι θα το κρίνουν άλλοι...doctormarkon έγραψε:Φώτη Δίπλωμα Χημικού Μηχανικού έχει ο Ρωμιός
Αλλά εσύ Ρωμιέ
Αλλά εσύ τι ιδέα έχεις?
Αν θέλεις τη λες
Έγραψα πριν ότι θα μπορούσα να αναλύσω διεξοδικά για ποιο λόγο στη συγκεκριμένη συνάντηση (δεν μιλάω γενικά, γιατί σε γενικές γραμμές συμφωνώ σε πάρα πολλά πράγματα με τον Καζάκη) ο Καζάκης έλεγε μαλακίες. Πρέπει να ανοιχτεί ολόκληρο θέμα ειδικά για αυτό με τίτλο:
"Τρόποι Ανάταξης της Πατρίδας μας". Έχει ανοιχτεί κάτι παρόμοιο. Εδώ όμως μιλάμε για τον Καζάκη.
Ο οποίος έχει αρχίσει και ακούγεται σαν πολιτικάντης του 19ου αιώνα. Και όσο περνάει ο καιρός, με τα λέσια που τον περιστοιχίζουν, αυτό θα χειροτερεύει.
Αυτά που έγραψες γα τα πυτζάμα πάρτυ και τις βεγγέρες είναι ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ.
Το ΕΠΑΜ έχει παρεκκλίνει του σκοπού του, από όταν εισχώρησαν άνθρωποι σε αυτό, ΑΝΙΚΑΝΟΙ να σκεφτούν ή να προωθήσουν κάτι πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ.
Κάτι πραγματικά ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ.
Να το μετατρέψουν σε μια Νέα Φιλική Εταιρία.
Τα λέσια όμως μόνο για πυτζάμα πάρτυ είναι ικανά.
Θα με ρωτήσεις τώρα:
Εσύ ρε επαναστάστη του καναπέ τι έχεις προτείνει?
Θα απαντήσω μόνο ότι οι δύο πλέον επαναστατικές μου προτάσεις προκάλεσαν φοβερό σαματά στον χώρο των μηχανικών, και έπεσε πάρα πολύ σαμποτάζ είτε για να μην ξεκινήσουν ποτέ, είτε για να μην ολοκληρωθούν όπως πρέπει και έχουμε τίποτα άσχημες εξελίξεις για την κυβέρνηση. Και έχω και αλλες.
Όχι γιατί είμαι καλύτερος ή πιο έξυπνος από τους άλλους ανθρωπους.
Αλλά κάνω αυτή την δουλειά για να ζήσω.
Κατέβασα καλή ιδέα? Ήταν αποτελεσματική? Έβγαλα λεφτά.
Αλλιώς πείνα.
Άνθρωποι όπως τα λέσια ήο Καζάκης είτε δεν έχουν μάθει να γεννάνε ιδέες, είτε έχουν μάθει να γεννάνε ιδέες εύκολες, ανώδυνες, επιφανειακής αντιμετώπισης προβλημάτων.
Δεν λύνεται όμως έτσι το πρόβλημά μας.
Με λέσια και με πυτζάμα πάρτυ δεν αντιμετωπίζεις τους Ρόθτσαιλντ, τους Ροκφέλλερ, τον Σόρος, την Τριμερή και την Bilderberg.
Έτσι μόνο τους αεριζεις τους όρχεις.
Και εγώ αισθάνομαι ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ για να αερίζω τους όρχεις άλλων.
Θα με ρωτήσεις ίσως τώρα και γιατί δεν μοιράζεσαι μαζί μας τις ιδέες σου να τις υλοποιήσουμε?
1ον: Οι ιδέες αυτές στηρίζονται στην μυστικότητα και τον αιφνιδιασμό. ΑΠαιτούν ΄την ύπαρξη μιας Φιλικής Εταιρίας. Μια τεκτονικού τύπου οργάνωση. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας με όπλα παρωχημένα. Πρέπει να γευτούν τα δικά τους όπλα στο κορμί τους.
2ον: Εάν και εφόσον επιτύχυμε τους αρχικούς στόχους μας, θα πρέπει να περιμένουμε δραστική ανάδραση εκ μέρους των αντιπάλων. (Θεωρία Συστημάτων Αυτομάτου Ελέγχου - αυτά ΔΕΝ τα γνωρίζουν οι οικονομολόγοι, αλλά τα ξέρουμε καλά εμείς οι μηχανικοί). Συνεπώς θα πρέπει να έχουν αναπτυχθεί εκ των προτέρων δομές ΑΜΥΝΑΣ έναντι των αντιδράσεων του αντιπάλου και να υπάρχει ένα modus vivendi μεταξύ των μελών του στρατοπέδου των αντιπάλων του σημερινού καθεστώτος, ικανό να τους συνενώνει την ώρα τη αντεπανάστασης. Για να γίνει αυτό απαιτείται ένα δεύτερο σετ ιδεών, το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αρχίσει ακόμα ούτε καν να καλοσκέφτομαι. Είναι πιο δύσκολο από το πρώτο.
Και το πρώτο σετ και το 2ο χρειάζονται συμπλήρωση και βελτιστοποίηση μέσα από μια διαδικασία brainstorming.
Αλλά για μια τέτοια διαδικασία απαιτείται η ύπαρξη πολλών ανθρώπων με ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ και ΣΚΟΠΟ.
Έστω σε κάποια ελάχιστα πράγματα.
Λυπάμαι που θα το πω αλλά ακόμα και στο ΕΠΑΜ, το κάθε μέλος είχε στην κυριολεξία την δική του, εντελώς ξεχωριστή, ατζέντα!!!
Το μόνο που τους ενώνει είναι το μίσος για την κυβέρνηση. Τίποτα άλλο.
Ιδεολογία και ιδέες για δράση ΜΗΔΕΝ.
Ακόμα και οι ΠΑΜίτες είναι καλύτεροι.
Εάν και αυτοί ελεγχόμενοι. Και για αυτό ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ εκ προοιμίου..
Εάν λοιπόν δεν υπάρξει μια συλλογική δομή, (της οποίας εννοείται δεν είναι απαραίτητο να είμαι μέλος, δεν είμαι και τίποτα σπουδαίο) η οποία να έχει τεκτονικό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, σαφεις στόχους, συγκεκριμένη ατζέντα και όραμα την ανατροπή του καθεστώτος με κάθε μέσο και την κατάληψη και διατήρηση της εξουσίας, η πατρίδα δεν μπορεί να σωθεί.
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Ποιες ήταν οι 18 ιδέες;;freeromios έγραψε:18 ιδέες έριξα στο τοπικό ΕΠΑΜ σε 1 μήνα μόλις.
Πόσες υ λοποιήθηκαν?
0.
Πόσες θα υλοποιηθούν ?
0.
Μιλάμε για ΑΠΆΤΗ.
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Γιατί να στις γράψω Αχινέ?
Για να της πεις και εσύ στα Νότια που συχνάζεις?
Ειδικά εκεί και αν θα φας πόρτα...
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Απλά θα πω ότι η υλοποίησή τους θα οδηγούσε σε παράλυση την κρατική μηχανή, της οποίας γνωρίζω τον τρόπο λειτουργίας.
Δυστυχώς τίποτα...
Είχαν ένα μικρό ρίσκο βλέπεις και χρειαζόταν συντονισμός, οργάνωση και ως ένα βαθμό μυστικότητα.
Πράγματα που δεν υφίστανται στη συγκεκριμένη συλλογικότητα.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Απλά θα πω ότι η υλοποίησή τους θα οδηγούσε σε παράλυση την κρατική μηχανή, της οποίας γνωρίζω τον τρόπο λειτουργίας.
Δυστυχώς τίποτα...
Είχαν ένα μικρό ρίσκο βλέπεις και χρειαζόταν συντονισμός, οργάνωση και ως ένα βαθμό μυστικότητα.
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Επικοινωνία:
Κατά αρχήν δεν είμαι στα Νότια αλλά στο Τομέα ΕΠΑΜ Κέντρου Αθήναςfreeromios έγραψε:Γιατί να στις γράψω Αχινέ?
Δυστυχώς τίποτα...
Μπορείς να μου τις στείλεις σε προσωπικό μήνυμα και θα δω τι μπορώ να κάνω και εγώ !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Ωραια. ας κανει η διαχειρηση μια μυστικη ενότητα να δουμε πως να το οργανώσουμε.
- ArELa
- Founder-Administrator
Τέρμα οι κλειστές ενότητες. Υπάρχει η ΑΑΑ. Όποιος θέλει ζητάει και μπαίνει και τα λέμε εκεί. Κι αν αναρωτηθεί κανείς τι είναι η ΑΑΑ... ε, τα λέω στις ανακοινώσεις, κι αν δεν τα βλέπετε, δικό σας το πρόβλημα, όχι δικό μου. Θα πάψω να σας διευκολύνω και με λινκς. Ψάξτε και θα βρείτε στο φινάλε.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Φίλε Αχινέ οι ιδέες που έχω δεν κάνουν για τους πυρήνες του ΕΠΑΜ.
Το διαπίστωσα μόνος μου.
Οι άνθρωποι εκεί μέσα ψάχνουν για λύσεις εύκολες, ή μαγικές, εξωπραγματικές.
Μιλάνε μόνο για αλληλεγγύη, ήπιες δράσεις, πορείες, και οργάνωση του κινήματος.
Μου θυμίζει συνδικάτο ή πολιτικό κόμμα πολύ έντονα.
Δεν θέλω να δώσω ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ σε κανένα κόμμα, σε κανένα συνδικάτο.
Αυτοί μας κατέστρεψαν.
Με τις ελάχιστες δυνάμεις μου θα βοηθήσω όποιους κρίνω ότι πρέπει να βοηθηθούν, εάν βρεθούν ποτέ κάποιοι τέτοιοι άνθρωποι, όλοι μαζί κάπου σε αυτή την τρισάθλια μπανανία.
Εάν όχι θα σιωπήσω εφεξής.
Άλλωστε και όταν μιλάω δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ.
Το διαπίστωσα μόνος μου.
Οι άνθρωποι εκεί μέσα ψάχνουν για λύσεις εύκολες, ή μαγικές, εξωπραγματικές.
Μιλάνε μόνο για αλληλεγγύη, ήπιες δράσεις, πορείες, και οργάνωση του κινήματος.
Μου θυμίζει συνδικάτο ή πολιτικό κόμμα πολύ έντονα.
Δεν θέλω να δώσω ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ σε κανένα κόμμα, σε κανένα συνδικάτο.
Αυτοί μας κατέστρεψαν.
Με τις ελάχιστες δυνάμεις μου θα βοηθήσω όποιους κρίνω ότι πρέπει να βοηθηθούν, εάν βρεθούν ποτέ κάποιοι τέτοιοι άνθρωποι, όλοι μαζί κάπου σε αυτή την τρισάθλια μπανανία.
Εάν όχι θα σιωπήσω εφεξής.
Άλλωστε και όταν μιλάω δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ουδέν σχόλιον...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ας μπει στο ΑΑΑ να τα προτεινει.
ουτε επαμ ειμαστε ουτε τιποτα.
νοματαιοι ειμαστε που εχουμε βαρεθει τις μαλακιες των εθνοπροδοτων.
ουτε επαμ ειμαστε ουτε τιποτα.
νοματαιοι ειμαστε που εχουμε βαρεθει τις μαλακιες των εθνοπροδοτων.
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Προς τι η ειρωνεία Ρωμιέ?
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
Καταρχήν,καλημέρα!Εν συνεχεία ...Ομάδα ΑΑΑ(Αφύπνισης-Ανυπακοής-αντίστασης)...ακόμη κι ένα νέο μέλος, όπως εγώ δεν δυσκολεύεται να μάθει τι είναι το ΑΑΑ, χώρίς μάλιστα την παραμικρή ειρωνική, και προσβλητική αν μου επιτρέπεις, διάθεση!Διάβασα τα ποστ σου και διέκρινα την ίδια ελιτίστικη διάθεση, που με διέκρινε όταν ήμουν μικρότερος κι ο κόσμος όλος μπρος στα πόδια μου.Μέχρι που μεγάλωσα και κατάλαβα οτι σημασία δεν έχει η αναγνώριση της ανωτερότητας μας από τους άλλους, αλλά η κατανόηση της ταύτισής μας και η προσπάθεια να βρούμε τα κοινά μας σημεία και να χτίσουμε πάνω σε αυτά.Κάποιοι γνωρίζουν περισσότερα, κάποιοι λιγότερα, το ζήτημα είναι μέσω μιας θετικής προδιάθεσης να ανέβάσουμε στο ύψος μας, ή ακόμη και να κατέβουμε στο δικό τους κάποιες φορές,τους γύρω μας.Κι αυτό γιατί θα έχουμε κατανοήσει αυτό που λέει ο Καζαντζάκης(κι έχω συμπληρώσει εγώ...ο ταπεινός):"-Μια Αθάνατη δύναμη ανεβαίνει μαζί μας. Μέσα από εμάς! Είναι η ψυχρή πνοή του σύμπαντος και της έχουν δώσει πολλά ονόματα, όπως Θεό ή Βούδα ή Αλλάχ, ακόμη και Φύση! Μπορούμε να της δώσουμε χιλιάδες ονόματα, βαθύτερο χρέος μας όμως είναι, όχι να ξεδιαλύνουμε την πορεία του Θεού, αλλά να ρυθμίσουμε μέσα μας το χάος, να επεξεργαστούμε όσο περισσότερο σκοτάδι μπορούμε και να το κάνουμε φως! Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι οι άνθρωποι να γίνουμε ένας στρατός και να πολεμήσουμε μαζί το σκοτάδι. Σ’ έναν στρατό που μάχεται η σωτηρία του συμπαραστάτη και συμπολεμιστή σου είναι ανάγκη επιβίωσης και όχι καλοσύνη. Η ηθική που επιλέγουμε ελεύθερα ανηφορίζει ακόμη ψηλότερα, στις έρημες βουνοκορφές, όπου ελάχιστοι άνθρωποι έχουν πατήσει. Φτάνει με κόπο και κατακτά για πάντα τις δύο ανώτατες αρετές: την ευθύνη και την θυσία! Την θυσία όχι σαν σκοπό, αλλά σαν μέσο! Υποτάσσοντας τις δυνάμεις της φύσης, κατακτώντας με την γνώση σιγά σιγά τις γιγάντιες δυνάμεις του σύμπαντος και χρησιμοποιώντας τες με απόλυτη ευθύνη, μετατρέπουμε την ίδια την σκλαβιά της ύλης σε ελευθερία του νου! Βάζοντας τάξη στο χάος, δημιουργούμε … Θεό!"freeromios έγραψε:AAA? Τι είναι αυτό?
Ανώνυμοι Αλκοολικοι?
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: skion
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Καλώς μας ήρθες!!imakis έγραψε:Καταρχήν,καλημέρα!Εν συνεχεία ...Ομάδα ΑΑΑ(Αφύπνισης-Ανυπακοής-αντίστασης)...ακόμη κι ένα νέο μέλος, όπως εγώ δεν δυσκολεύεται να μάθει τι είναι το ΑΑΑ, χώρίς μάλιστα την παραμικρή ειρωνική, και προσβλητική αν μου επιτρέπεις, διάθεση!Διάβασα τα ποστ σου και διέκρινα την ίδια ελιτίστικη διάθεση, που με διέκρινε όταν ήμουν μικρότερος κι ο κόσμος όλος μπρος στα πόδια μου.Μέχρι που μεγάλωσα και κατάλαβα οτι σημασία δεν έχει η αναγνώριση της ανωτερότητας μας από τους άλλους, αλλά η κατανόηση της ταύτισής μας και η προσπάθεια να βρούμε τα κοινά μας σημεία και να χτίσουμε πάνω σε αυτά.Κάποιοι γνωρίζουν περισσότερα, κάποιοι λιγότερα, το ζήτημα είναι μέσω μιας θετικής προδιάθεσης να ανέβάσουμε στο ύψος μας, ή ακόμη και να κατέβουμε στο δικό τους κάποιες φορές,τους γύρω μας.Κι αυτό γιατί θα έχουμε κατανοήσει αυτό που λέει ο Καζαντζάκης(κι έχω συμπληρώσει εγώ...ο ταπεινός):"-Μια Αθάνατη δύναμη ανεβαίνει μαζί μας. Μέσα από εμάς! Είναι η ψυχρή πνοή του σύμπαντος και της έχουν δώσει πολλά ονόματα, όπως Θεό ή Βούδα ή Αλλάχ, ακόμη και Φύση! Μπορούμε να της δώσουμε χιλιάδες ονόματα, βαθύτερο χρέος μας όμως είναι, όχι να ξεδιαλύνουμε την πορεία του Θεού, αλλά να ρυθμίσουμε μέσα μας το χάος, να επεξεργαστούμε όσο περισσότερο σκοτάδι μπορούμε και να το κάνουμε φως! Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι οι άνθρωποι να γίνουμε ένας στρατός και να πολεμήσουμε μαζί το σκοτάδι. Σ’ έναν στρατό που μάχεται η σωτηρία του συμπαραστάτη και συμπολεμιστή σου είναι ανάγκη επιβίωσης και όχι καλοσύνη. Η ηθική που επιλέγουμε ελεύθερα ανηφορίζει ακόμη ψηλότερα, στις έρημες βουνοκορφές, όπου ελάχιστοι άνθρωποι έχουν πατήσει. Φτάνει με κόπο και κατακτά για πάντα τις δύο ανώτατες αρετές: την ευθύνη και την θυσία! Την θυσία όχι σαν σκοπό, αλλά σαν μέσο! Υποτάσσοντας τις δυνάμεις της φύσης, κατακτώντας με την γνώση σιγά σιγά τις γιγάντιες δυνάμεις του σύμπαντος και χρησιμοποιώντας τες με απόλυτη ευθύνη, μετατρέπουμε την ίδια την σκλαβιά της ύλης σε ελευθερία του νου! Βάζοντας τάξη στο χάος, δημιουργούμε … Θεό!"freeromios έγραψε:AAA? Τι είναι αυτό?
Ανώνυμοι Αλκοολικοι?
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Δεν ειρωνευτηκα. Απλά δεν ήξερα τι σημαίνει. Δεν το έψαξα καλά το site, ζητώ συγγνώμη.
Δεν έχω ελιτίστικη διάθεση.
Ξέρω ότι είμαι ελάχιστος εν ανθρώποις.
Και έχω Θεό. Τον Τριαδικό.
Δεν χρειάζεται να δημιουργήσω.
Αρκετοί δημιουργούν Θεούς εσχάτως. Και είναι όλοι εχθροί του Δικού μου Θεού.
ΟΚ. Θα ψάξω το ΑΑΑ και θα ποστάρω εκεί.
δεν προλαβα να σχολιασω. δεν πιστευα ετσι κι αλλιως οτι θα ειρωνευοσουν.freeromios έγραψε:Δεν ειρωνευτηκα. Απλά δεν ήξερα τι σημαίνει. Δεν το έψαξα καλά το site, ζητώ συγγνώμη.
σε εχω ψυχολογισει οσο να ναι και ξερω οτι εισαι σοβαρος.
στο ΑΑΑ θα πρεπει να ζητησεις προσβαση (και θα σου δωθει).
Ειναι κλειστη ενοτητα κυριως για να μπαινουν μονο οσοι θελουν να κανουν κατι ενεργά.
Το τι ειναι συζητήσιμο.