Δημήτρης Καζάκης 2

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: Δημήτρης Καζάκης 2

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 19 Δεκ 2011, 00:16

Δεν μπαίνω στο FB αν και έχω λογαριασμό.

Εννοείς τον Καζάκη? Βέβαια και μπορώ.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Δευ 19 Δεκ 2011, 09:16

Ελπίζω στην περίπτωση αυτή το ΚΚΕ να μην κάνει ιστορικό λάθος.
Καλά πλάκα μας κάνεις; Αν τα ιστορικά λάθη είναι δρόμος με λακκούβες το ΚΚΕ έχει καταφέρει να πέσει σε όλες μέσα. :lol:
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 19 Δεκ 2011, 14:59

Ελπίζω να μην πέσει και σε αυτήν γιατί θα μας κάψει.

Από κει θα φανεί το κατά πόσον διδάσκεται από τα λάθη του και από τις προηγούμενες λακούβες.

Δεν έχω κολλήματα και ούτε θέλω να είμαι μάρτυρας της πείνας και της μιζέριας ούτε προσδοκώ στη δευτέρα παρουσία και ανάσταση νεκρών που θα φτιάξουν - οι νεκροί- τη δικτατορία του προλεταριάτου.

Τώρα είναι η ώρα και ζούμε ιστορικές στιγμές.
Δε λέω τίποτα ακόμα απλά απέυχομαι να χαθεί αυτό το τρένο.
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Exciter » Τρί 20 Δεκ 2011, 18:10

freeromios έγραψε:Γιατί εγώ, λόγω επαγγέλματος ας πούμε, μπορώ να κάνω ένα background check σε όποιον θέλω.
Και να δω ας πούμε ποιοι ήταν οι εργοδότες του, οι σπουδέες του και άλλα πράγματα που ¨μιλάνε¨ για το ποιόν του καθενός.
Και όμως το ζώον ΔΕΝ το έκανα!
Απ'ό,τι λες εδώ, καταλαβαίνω τελικά ότι τον έλεγχο τον έκανες τελικά... μήπως βρήκες τίποτε πιο αναλυτικό από το πολύ ελλειπές βιογραφικό του Καζάκη που κυκλοφορεί;
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 20 Δεκ 2011, 18:50

exiled έγραψε:μήπως βρήκες τίποτε πιο αναλυτικό από το πολύ ελλειπές βιογραφικό του Καζάκη που κυκλοφορεί;
Ελλειπές; Τι θα ήθελες να μάθεις που σου λειπει;
Λες να χόρεψε με καλτσοδέτα σε καμπαρέ β΄διαλογής, ντυμένος γκόμενα; Φαντάσου τη σκηνή δηλαδή... :lol:

Κι έξω απ'την πλάκα : Ρωτάω γιατί ο Αχινος μπορεί να έχει τη δυνατότητα να σου απαντήσει

Ένα "βιογραφικό" του με πλείστες όσες αστειότητες, θα δεις εδώ http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/20 ... st_21.html

εμφανής η απέλπιδα προσπάθεια να αμαυρώσουν το άτομο, κι όσο βλέπω τέτοιες σάχλες, τόσο τείνω να αντιμετωπίζω τον άνθρωπο σαν σοβαρό και ειλικρινή αγωνιστή. Εξ αυτού συνεπάγεται ότι επί της ουσίας δεν έχει τίποτα σκελετούς στο ντουλάπι του, γιατί αν είχε, σίγουρα θα τους είχαν βγάλει και προβάλλει οι "εν Χριστού αγάπη" καλοθελητές, υπέρ της ενότητας (που αυτοί γουστάρουν) και του εννιαίου παλλαϊκού μετώπου (όπως αυτοί οι "πατριώτες" το γουστάρουν)

Λέει πχ μεταξύ άλλων αβροτήτων:

"Γιατί ο Καζάκης ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο από τον οποίο έντεχνα το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να διαφοροποιηθεί ή και να αποκρύψει στο ευρύ κοινό. Κι αυτός ο χώρος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος."

Μπορώ να διαβεβαιώσω ακούγοντάς τον καιρό τώρα, ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ επιχείρησε να αποκρύψει την ιδεολογική του ταυτότητα, ή μάλλον το ιδεολογικό του ιστορικό... Το λέω ιστορικό, γιατί στο ΚΚΕ ήταν μέλος μέχρι το 2000. Μετά αποχώρησε.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 20 Δεκ 2011, 19:54

Στις αρχές του βίντεο, αναφέρει διάφορα για τον ίδιο

Το σημαντικό είναι μετά το 6ο λεπτό... ακούστε το να αηδιάσετε για την κυρία Δαμανάκη...

προσωπικά φτύνω από αηδία για τη "δημοκράτισσα" αυτή, παράγωνο του ανθρωπισμού. :emetos:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Τετ 21 Δεκ 2011, 01:47

ArELa έγραψε:
exiled έγραψε:μήπως βρήκες τίποτε πιο αναλυτικό από το πολύ ελλειπές βιογραφικό του Καζάκη που κυκλοφορεί;
Ελλειπές; Τι θα ήθελες να μάθεις που σου λειπει;
Λες να χόρεψε με καλτσοδέτα σε καμπαρέ β΄διαλογής, ντυμένος γκόμενα; Φαντάσου τη σκηνή δηλαδή... :lol:

Κι έξω απ'την πλάκα : Ρωτάω γιατί ο Αχινος μπορεί να έχει τη δυνατότητα να σου απαντήσει

Ένα "βιογραφικό" του με πλείστες όσες αστειότητες, θα δεις εδώ http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/20 ... st_21.html

εμφανής η απέλπιδα προσπάθεια να αμαυρώσουν το άτομο, κι όσο βλέπω τέτοιες σάχλες, τόσο τείνω να αντιμετωπίζω τον άνθρωπο σαν σοβαρό και ειλικρινή αγωνιστή. Εξ αυτού συνεπάγεται ότι επί της ουσίας δεν έχει τίποτα σκελετούς στο ντουλάπι του, γιατί αν είχε, σίγουρα θα τους είχαν βγάλει και προβάλλει οι "εν Χριστού αγάπη" καλοθελητές, υπέρ της ενότητας (που αυτοί γουστάρουν) και του εννιαίου παλλαϊκού μετώπου (όπως αυτοί οι "πατριώτες" το γουστάρουν)

Λέει πχ μεταξύ άλλων αβροτήτων:

"Γιατί ο Καζάκης ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο από τον οποίο έντεχνα το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να διαφοροποιηθεί ή και να αποκρύψει στο ευρύ κοινό. Κι αυτός ο χώρος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος."

Μπορώ να διαβεβαιώσω ακούγοντάς τον καιρό τώρα, ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ επιχείρησε να αποκρύψει την ιδεολογική του ταυτότητα, ή μάλλον το ιδεολογικό του ιστορικό... Το λέω ιστορικό, γιατί στο ΚΚΕ ήταν μέλος μέχρι το 2000. Μετά αποχώρησε.
Αυτά τα έχω δει/ακούσει από καιρό.

Από την άλλη, το μόνο που βρίσκει κάποιος σαν βιογραφικό του (νομίζω ότι το έχω ξαναβάλει εδώ) είναι το εξής:
O Δημήτρης Καζάκης είναι οικονομολόγος-αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αρθρογραφεί σε τακτική βάση στην εφημερίδα Ποντίκι, στο περιοδικό Hellenic Nexus και στην ιστοσελίδα inprecor.gr . Έχει επίσης καίριο ρόλο στη συγκρότηση της πρωτοβουλίας Σεισάχθεια.
Ούτε καν ποια σχολή έχει τελειώσει (έχει αναφέρει στον αέρα ότι έιναι της ΑΣΟΕΕ), ούτε αν έχει μεταπτυχιακές σπουδές, που στο εξωτερικό έχει δουλέψει κλπ. Αυτές είναι σημαντικές πληροφορίες για κάποιον που είναι στον δημόσιο χώρο.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 21 Δεκ 2011, 07:12

Πέρα από την τυπική μόρφωση που είναι της ΑΣΟΕΕ όπως λέει ο ίδιος μπορείς να τον κρίνεις από αυτά που λέει και όχι από το "χαρτί".

Από αυτά που λέει δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι καταρτισμένος ή ότι μπορεί να μην έχει "χαρτί"

Αν κάνει κάποια λάθη ή αν δεν συμφωνώ σε κάποια πράγματα αυτό έχει σχέση με το ότι του διαφεύγουν κάποιες παράμετροι που στην οικονομική επιστήμη είναι πολλές.
Σε συνδυασμό με τις κοινωνικές παραμέτρους που συνδέονται άμεσα με τις οικονομικές μπορεί η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα να φέρει περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει.
Κυρίως τώρα που μέσα σε δύο χρόνια η πλουτοκρατία βρήκε χρόνο να ανασυνταχθεί και να καταστρώσει σενάρια ώστε ότι και να συμβεί να είναι αυτοί κερδισμένοι και μεις χαμένοι.

Επίσης δεν είναι δυνατόν σε επίπεδο γειτονιάς να ανατραπεί ένα ολόκληρο σύστημα με διεθνή πλοκάμια.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Δεκ 2011, 09:42

exiled έγραψε:Ούτε καν ποια σχολή έχει τελειώσει (έχει αναφέρει στον αέρα ότι έιναι της ΑΣΟΕΕ), ούτε αν έχει μεταπτυχιακές σπουδές, που στο εξωτερικό έχει δουλέψει κλπ. Αυτές είναι σημαντικές πληροφορίες για κάποιον που είναι στον δημόσιο χώρο.
Είναι όντως σημαντικές, αλλά δεν είναι (ή δε θα'πρεπε να είναι) καθοριστικές στην αξιολόγησή μας. Θέλω να πω, πως έχω ακούσει πολλούς οικονομολόγους με δηλωμένες "περγαμηνές", που δε με κάλυψαν στο ελάχιστο, κι απλά αερολογούσαν. Όπως και να'χει, αυτά είναι τα τυπικά που μπορούν να μαθευτούν εύκολα, και θα μαθευτούν κάποια στιγμή. Μπορείς να πας σε κάποια ομιλία του να τον ρωτήσεις ευθέως κιόλας... δε νομίζω πως θα'χει πρόβλημα να απαντήσει.

Πέραν των τυπικών προσόντων, πολύ πιο σημαντικό πράγμα (για μένα) για να κρίνουμε σωστά, είναι οι θέσεις του και το γνωσιακό του επίπεδο. (που αν όχι εγώ, σίγουρα εσύ μπορείς να αξιολογήσεις αρκετά καλά). Αυτά μπορεί κανείς να τα αντιληφθεί και να έχει ιδίαν αντίληψη όταν τον ακούει διά ζώσης.
Διδεται αυτή η δυνατότητα, μέσω του Ράδιο9. Αυτή την ώρα, δε μ'ενδιαφέρει γιατί δίδεται. Αν είναι για λόγους προπαγάνδας, (Δεν το μαθαίνουμε τώρα πως όλα τα ΜΜΕ μεταδίδουν πολλά-τα περισσότερα- για προπαγάνδα), τουλάχιστον αυτή είναι διαφορετική, πραγματικά στα πλαίσια της πολυφωνίας, και μου κάθεται πιο σωστή απ'τις άλλες ΜΠΟΥΡΔΕΣ/παράνοιες που ακούω.

Σε ό,τι με αφορά, (το'χω ξαναπεί-γιατί έχω διασταυρώσει αυτά που λέει με αυτά που ακούω εκτός Ελλάδας) έχει πολύ καλή γνώση (πλήρη και εκτεταμένη ενημέρωση) για το τι συμβαίνει στην παγκόσμια οικονομία, και πώς παίζεται το παιχνίδι. Και το κυριότερο: ΤΑ ΛΕΕΙ, όταν όλοι οι άλλοι τα κάνουν επιεικώς γαργάρα. Επιπροσθέτως έχει καλή ιστορική γνώση (και όχι μόνο για το τι παίχτηκε στα μετερίζια της οικονομίας).

Αυτό δε με κάνει τυφλή οπαδό του που αναζητάει σωτήρες και γαντζώνεται από αυτόν, όπως (αβασάνιστα) συμπέρανε ο Ρωμιός. Αν τον ακούω είναι γιατί α/ έχω τη δυνατότητα και άρα έχω και την ευκαιρία να κρίνω μόνη μου κάποιον χωρίς να περιμένω τυπικά βιογραφικά για να σχηματισω εικόνα για το ποιόν και τη διαδρομή του. β/ τον βρίσκω κατά βάση σωστό σ'αυτά που θίγει/ενημερώνει/αναφέρει, αν και όπως προείπα μου αφήνει κάποια κενά στο βαθμό που δεν αναπτύσσεται εκτενέστερα επί των προθέσεων των νεοταξιτών, ενώ ΞΕΡΕΙ. Τελευταία προχωράει και σ'αυτό, και κάνει δειλά δειλά αναφορές. (μάλλον προσέχει να μη γίνει γραφικός)

Το βίντεο που έβαλα πιο πάνω, (εδώ http://www.youtube.com/watch?v=sziUZJyR ... r_embedded ) μην το προσπερνάτε, διότι κανει αναφορά για την πρόσφατη ...ευρωβουλευτική... διαδρομάρα της κας. Δαμανάκη, για την οποία, εγώ τουλάχιστον ενημερώθηκα απ'αυτόν (-γιατί όλοι οι άλλοι κάνουν τις πάπιες).
Εκτός απο την ενημερωση που μας έδωσε, εκφράζει χωρίς περιστροφές και τη θέση του γενικότερα απέναντι στην αριστερά (ιδεολογική γενέτειρά του) τουλάχισστον για κάποια "τέρατα" που εξέθρεψε...

Προφανώς κι εσείς δεν ενημερωθήκατε ακόμα, αλλιώς πιστεύω πως κάτι θα λέγατε Κάντε έναν κόπο λοιπόν να ακούσετε και να μάθετε τα τελευταία για τη... "δημοκρατική" και "ανθρωπιστική" δράση της κυρίας, που μετέτρεψε τη συνθηματάρα της σε "Εδώ ΠΩΛΕΙΤΑΙ- :ass: -χ(α)νείο" και σχολιάστε, παρακαλώ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Τετ 21 Δεκ 2011, 10:42

ArELa έγραψε:Στις αρχές του βίντεο, αναφέρει διάφορα για τον ίδιο

Το σημαντικό είναι μετά το 6ο λεπτό... ακούστε το να αηδιάσετε για την κυρία Δαμανάκη...

προσωπικά φτύνω από αηδία για τη "δημοκράτισσα" αυτή, παράγωνο του ανθρωπισμού. :emetos:

Νεοταξιτισσα-νεοεποχιτισσα η μανδαμ.Αυτη που εκανε καριερα,με μοναδικο προσον μια ραδιοφωνικη εκπομπη δυο-τριων ημερων.

Καλα της τα χωνει ο Καζακης! :clap: :clap: :clap: :clap:
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Τετ 21 Δεκ 2011, 10:47

H άποψή μου για το ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΠΑΜ του Καζάκη είναι αυτή:

http://unconventionalnews.eu/Πολιτική/k ... -epam.html

Το άρθρο είναι από το ρεσάλτο με δικό μου σχολιασμό.

Κάθε άνθρωπος εμού μη εξαιρουμένου κρίνεται από τα έργα του.
Το δέντρο το γνωρίζεις από τους καρπούς του, ειπε προ 2.000 ετών Κάποιος.

Ορίστε οι πρώτοι καρποί του δημοσιογραφούντος οικονομολόγου ε την μηχανικό σύζυγο.
Αυτό είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ επάγγελμά του και απο αυτό και μόνο όσοι τον ακούνε έπρεπε να είναι προσεκτικοί.
Άνθρωπος που δεν έχει εξασκήσει στην πράξη το επαγγελμα του δεν μπορεί να ασχολείται με τα κοινά.
Διότι όταν ασχολείται τα κάνει όπως τα κάνει ο Καζάκης.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 21 Δεκ 2011, 11:24

Arela έγραψε:
εμφανής η απέλπιδα προσπάθεια να αμαυρώσουν το άτομο, κι όσο βλέπω τέτοιες σάχλες, τόσο τείνω να αντιμετωπίζω τον άνθρωπο σαν σοβαρό και ειλικρινή αγωνιστή.
:lol: :lol: :lol:

Προτείνω να ανοιχτεί τόπικ με την ατάκα της ημέρας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Δεκ 2011, 12:23

Πρώτοι και καλύτεροι στο θάψιμο. Βγάλατε φτυαράκλες, εύγε, (νεο)Ελληναράδες μου.

Για τη Δαμανάκη, το ρουφήξατε το αυγουλάκι κι αλλοιθωρήσατε κανονικά. Ασήμαντη η απανθρωπιά στις μέρες μας, βλέπετε.... προέχει ο βόθρος.
Ε, λογικό, αφού για μερικούς είναι φτού κακά να αποδώσουν στον Καζάκη μια εύστοχη παρατήρηση... Αν το'λεγε κάποιος άλλος, μπορει και να διαρρηγνύατε ιμάτια... Το'πε ο Καζάκης; Δε δίνετε δεκάρα. Μόνο σκατά που τα'χετε και εύκαιρα.

Να'σαι καλά Ελένη (butterfly) που εστιάζεις στην ουσία. :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Δεκ 2011, 12:42

freeromios έγραψε:H άποψή μου για το ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΠΑΜ του Καζάκη είναι αυτή:

http://unconventionalnews.eu/Πολιτική/k ... -epam.html

Είναι ένα άρθρο τόσο τίγκα στην εμπάθεια, που απορώ πώς δε χτυπησες ο ίδιος αλλεργικό σοκ όταν το έγραφες. Είναι τόσο απέλπιδα η προσπάθεια να ψάξουμε να βρούμε ψόγο ΝΤΕ και καλά και σώνει, που καταφεύγετε σε τρίχες και γίνεστε εμφανώς κακεντρεχείς/κακοπροαίρετοι. Μπορώ να αντικρούσω αυτή την αρθράκλα σε κάθε αποστροφή της, αλλά δε θα το κάνω, γιατί βαρέθηκα να παίζω το συνήγορο του διαβόλου-Καζάκη, και γιατί δεν το θεωρώ και άξιο λόγου να χάνω την ώρα μου γι'αυτά. Θα στείλω όμως το λινκ στο Ραδιο 9 τώρα που μιλάνε, προς ενημέρωσή τους. Αν το δουν και απαντήσει ο ίδιος σ'αυτά που θέτεις, θα φέρω την εκπομπή εδώ να την ακούσεις με τ'αυτάκια σου.

Δεν κατάλαβα γιατί είναι "έγκριτο" το ρεσάλτο -κι εσύ- (με τρίχες πηγές-και τεκμήρια που δεν παραθέτει αλλά περιορίζεται σε υποκειμενικότητες του κερατά) και είμαστε λιγότερο "έγκριτοι" και νουνεχεις, όσοι ΑΚΟΥΜΕ τι τροπάρι σφυρίζει ο Καζάκης και τι ρόλο βαράει. Α, ναι... ξέχασα. Εμείς είμαστε βλαμμένοι και παραπλανημένοι... Μας συγχωρείς που αναπνέουμε ρε μάγκα!

Έτοιμοι για επίθεση οι σφοδροί επικριτές, αλλά βαράτε με άσφαιρα. Εσείς που πάθατε εγκεφαλικα (προφανώς επειδή έχει ρεύμα και έχει γίνει γνωστός), δεν βγήκατε ποτέ να επιτεθείτε με την ίδια σφοδρότητα, δριμύτητα, στα ΑΙΣΧΗ που παίζονται σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο στην Ελλάδα, που αφανιζόμαστε κι εμείς κι ένα σωρό λαοί με τη λαίλαπα της νεοταξίλας, ούτε βγήκατε τόσο λαύροι ποτέ να παραθέσετε στοιχεία, γνώση, συλλογιστική που παραθέτει, και την όποια λύση τέλος πάντων. Σας πείραξε επειδή το κάνει αυτός. Ξυδάκι.

Αυτή η εμπάθεια/μίσος και αέναη ύβρις, οδηγεί πολλούς (βλαμένους-πλανημένους σαν κι εμένα) στο συμπέρασμα πως κάποιοι απλά δεν νοιάζονται για την Ελλάδα/τον τόπο, τη ζωή τους την ίδια που εξατμίζεται και δεν το βλέπουν.... Το μόνο που τους νοιάζει, είναι πώς θα απαξιώσουν/ακυρωσουν/μηδενίσουν τον παραδίπλα μη τους πάρει τα πρωτεία.
Κάργα θλιβερό και κλασικά νεοελληνικό χαρακτηριστικό που σιχαινόμουν απ'τα γενοφάσκια μου :emetos:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Τετ 21 Δεκ 2011, 13:02

Υποκειμενικότητες οι ΥΠΑΡΚΤΕΣ διαγραφές?
Οι ΥΠΑΡΚΤΕΣ αλλλοκατηγορίες?
Το ΥΠΑΡΚΤΟ σήμα του "Μετώπου"?
Η ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ στελέχωση με τυχάρπαστους, μεταξύ των οποίων ΚΑΙ εργατοπατέρες εν ενεργεία?
Η προώθηση του ΕΠΑΜ μέσα από τους διαύλους του Κοντομηνά με καθε μέσο?
Ο Καζακης κατέλαβε την πρωινή ζώνη, τα "στελέχη του" (και δεν μιλάω π.χ. για τον Κυπριώτη ή τον Αποσκίτη, ανθρώπους ΙΔΙΑΤΕΡΑ μεγάλης ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ αξίας, τους οποίους ΔΕΝ προβάλλει ο Κοντομηνάς αν και είναι στο ΕΠΑΜ αλλά διάφορα ΛΕΣΙΑ, που απέκτησαν ΒΗΜΑ!!) την βραδυνή!!!
Η επαγγελματική του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ καριέρα?!!!

Εθελοτυφλείς. Κλασσικό δείγμα Νεοελληνικής συμπεριφοράς....
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Τετ 21 Δεκ 2011, 13:06

ΥΓ Η ιστοσελίδα μου, αλλά και όλα μου τα γραπτά στο Διαδίκτυο από το 2000 και μετά δείχνουν ότι όταν εμείς μιλάγαμε για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (αλήθεια γιατί δεν τον χρησιμοποιεί τον όρο ο Καζάκης?) ο Καζάκης έπινε γάλα με το μπιμπερό του.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Δεκ 2011, 13:20

freeromios έγραψε:(αλήθεια γιατί δεν τον χρησιμοποιεί τον όρο ο Καζάκης?)
σε αυτο έχεις δίκιο. Είναι ένα κενό που μου αφήνει.
Ωστόσο μιλάει για τα πεπραγμένα της ΝΤΠ. Όπως προείπα, ίσως φοβάται μη γίνει γραφικός... Ίσως να'ναι αριστερό κατάλοιπο, στο βαθμό που και το ΚΚΕ/ΠΑΜΕ, βγάζει φλύκταινες μ'αυτόν τον όρο, λες και δεν τον ανακοίνωσε επισημότατα ο γεροΜπους το 90.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Τετ 21 Δεκ 2011, 13:43

Αγαπητή μου Αρέλα, όποιοι δεν χρησιμοποιούν τον όρο Νέα Τάξη, το κάνουν ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ:
1. Άγνοια ή έλλειψη κατανόησης του φαινομένου
2. Είναι πιόνια της Νέας Τάξης

Ας πάρουμε την 1η εκδοχή: Ο καζάκης αγνοεί τον όρο ή δεν κατανοεί το φαινόμενο και βλέπει τα φαινόμενα των ημερών μας ως μια φυσιολογική εξέλιξη του καπιταλιστικού συστήματος. Δεν μου κάνει τότε. Η άγνοια θα έδειχνε άθρωπο που δεν έχει σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων, συνεπώς δεν είναι κατάλληλος για ηγέτης, ούτε καν για σύμβουλος. Η μη κατανόηση του φαινομένου θα υποδηλώνε ότι παρότι διαθέτει υψηλό δείκτη νοημοσύνης, διαθέτει έναν μυωπικό, παρωπιδικό τρόπο σκέψης.

Ας πάρουμε την 2η εκδοχή:
Ο Καζάης είναι πιόνι της Νέας Τάξης. Μασώνος χαμηλού βαθμού εντεταλμένος να λειτουργήσει ως βαλαβίδα ασφαλειας, απορροφώντας τους δυσαρεστημενους και εκτονώνοντας την οργή των πιστών του σε οργανωτικές διαδικασιες, κινήσεις αλλλεγγύης που θα μπορούσαν να κανουν μέσω άλλων οργανωσεων και θεσμών (εκκλησία, φιλανθρωπικές οργανωσεις, ΜΚΟ), μοίρασμα φυλλαδίων σε λαικές, συμπαράσταση σε χαλυβουργούς, συμμετοχή σε ανούσιες πορείες όπου το ξύλο θα πέφτει όσο και πάει και πιο πολύ, ενοικίαση στεκιών (γραφεια κόμματος στα σπάργανα) και άλλες τέτοιες ενέργειες και δράσεις ΑΝΕΥ πολιτικού νοήματος αφού δεν είναι ικανές απο μόνες τους να προκαλέσουν την πτώση του καθεστώτος.
Εγώ, από την μικρή μου εμπειρία, στο νεότευκτο αλλωστε ΕΠΑΜ, κλίνω έντονα προς την 2η εκδοχή, χωρις να απορρίπτω την πρώτη.
ΥΓ Η έλλειψη εντατικής ενασχόλησης σου με την Ορθόδοξη Χριστιανική Θεολογια και Γραμματεία σε κάνει να παρερμηνεύεις εις βάρος σου και εις βάρος μου τον όρο πλανημενος
Δεν σημαινει βλαμμένος Βασιλική αυτός ο όρος. Πλανημένος είναι ο άνθρωπος ΄που πλανάται από τον πειρασμό και βαίνει προς οδούς απωλειας.
Μπορεί να είναι ο ευφυέστερος επί της Γης και να έχει τις αγαθότερες των προθέσεων. Αλλά η ευφυία δεν μετράει καθόλου στα μάτια του Θεού. Είναι ένα ακόμα χάρισμα που ΑΥΤΟΣ το έδωσε και πρέπει όπως όλα να αξιοποιηθεί ορθά. Όσο για τις ευγενείς προθέσεις, αν το έργο δεν είναι προς Δόξαν Θεού, δεν έχει κανένα νόημα στα μάτια Του.
Όλα είναι δικά του και γίνονται για χάρη του.
Ο Θεός περιμένει κάποιον να Τον μιμηθεί.
Στην δική μας περίπτωση π.χ. να πάρει το φραγγέλιο και να αναποδογυρισει τα Τραπέζια των αργυραμοιβών, των τοκογλύφων, των τραπεζιτών όπως τυς λένε τώρα.
Και ο Καζάκης, παρότι καταφέρεται λεκτικά εναντίον τους, φραγγέλιο δεν έχει πάρει και πίστεψέ με δεν θα πάρει ΠΟΤΕ.
Μόνο το μικρόφωνο του κοντομηνα πήρε στα χέρια του και τώρα τελευταία το μοιράζει σε πειθήνια φερέφωνα του πρόσφατα στρατολογηθέντα, και δυστυχώς πολύ χαμηλού ηθικού και πνευματικού επιπέδου...
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τετ 21 Δεκ 2011, 15:43

0.42.23:-Σας δίνω το λόγο μου το επόμενο διάστημα θα σας εκπλήξουμε,
με δράσεις και μορφές αντίδρασης μαζικού χαρακτήρα τέτοιες,
που θα εκπλαγεί πολύς κόσμος.
Kάποιοι θα εκπλαγούν ευχάριστα
και αυτή θα είναι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού,
κάποιοι άλλοι θα εκπλαγούν δυσάρεστα, να τους προετοιμάσουμε
μην τους πιάσει κανένα καρδιακό,...θα δείτε ότι θα βρούμε τρόπους
υπάρχουν ιδέες...θα δείτε τέτοιες εκπλήξεις το αμέσως διάστημα!!
Δημ. Καζάκης
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 21 Δεκ 2011, 16:02

Τα ειπε και στο ραδιόφωνο σήμερα.
Όπως είπε και για τις διαγραφές... ή τις δήθεν διαγραφές.
Δύο άτομα έφυγαν κι έφυγαν μόνα τους. Το ένα τον μαγνητοφωνούσε σε φιλική συγκέντρωση. Τονίζω το φιλική.

Τελικά Αχινέ, πρέπει να κανονίσεις κάποια στιγμή για συνάντηση.
Να μαζευτούμε όλοι οι ιδεογραφίτες (και όχι μόνο, αν θες ενημερώνω κι απ'το κανάλι μου), να του τεθούν τα ερωτήματα που έχουν ορισμένοι και να γίνουν διευκρινίσεις.

Βέβαια... εδω πολεμιέται και από την αριστερά, και από την χοντρο-ακρο-(πατριωτική???) δεξιά, (πολύυυυυυυ ενδεικτικό αυτό και πολύυυυυυυυ το γουστάρω :lol: ) οπότε, ό,τι και να πει, είναι δαιμονοποιημένος απ'αυτούς εκ προοιμίου, αλλά δεν πειράζει.

Υπάρχουν κι άλλοι (οι περισσότεροι ευτυχώς) μη ενταγμένοι, μη φρικαρισμένοι-ζοχαδιασμένοι-φανατισμένοι-κολλημένοι, που θα έχουν ευήκοον ους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Τετ 21 Δεκ 2011, 16:17

Και στο 0.51 απαντάει για την Μονσάντο και λέει ότι το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί μια κίνηση επιστημόνων και ομογενών με σκοπό την επιστημη στην υπηρεσία της ανοικοδόμησης της χώρας.
Και στο 0.55 συνεχίζει ότι υπάρχουν χιλιάδες επιστήμονες στο εξωτερικό που είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν όλα και να επιστρέψουν για να βοηθήσουν.
Επίσης υπάρχει τόσο μέγάλη προσφορά φαρμάκων από το εξωτερικό που μπορούμε ήδη να στήσουμε νοσοκομεία. Και όλα αυτά από την ομογένεια.
Υπάρχει μεγάλη προσφορά από το εξωτερικό και όχι μόνο από ομογενείς. Από πανεπιστήμια της Αγγλίας του έχουν σταλεί (όχι από ’Ελληνες) μελέτες με προτάσεις για το πως μπορεί να ανακάμψει γρήγορα η χώρα στην μεταβατική περίοδο.

Τώρα το βλέπω και γω και δεν το έχω τελειώσει.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 21 Δεκ 2011, 16:19

Ασχετο. διαβασα μια ειδηση οτι ολλανδοι επιστημονες φτιαχνουν ιο της γρίπης που μεταδίδεται με τον αέρα,
για να μαθουν πράγματα για την γρίπη λεει...
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 21 Δεκ 2011, 17:36

Τα ειπε και στο ραδιόφωνο σήμερα.
Όπως είπε και για τις διαγραφές... ή τις δήθεν διαγραφές.
Δύο άτομα έφυγαν κι έφυγαν μόνα τους.
E, δεν έφυγαν μόνα τους.
Το ένα τον μαγνητοφωνούσε σε φιλική συγκέντρωση
Μήπως ήταν «παιδί του λαού» και έκανε την υπηρεσία του; Δεν ξέρω...

Ωστόσο μιλάει για τα πεπραγμένα της ΝΤΠ. Όπως προείπα, ίσως φοβάται μη γίνει γραφικός... Ίσως να'ναι αριστερό κατάλοιπο, στο βαθμό που και το ΚΚΕ/ΠΑΜΕ, βγάζει φλύκταινες μ'αυτόν τον όρο
Βάζω στην αναζήτηση του Ριζοσπάστη τον όρο «Νέα Τάξη» και μου βγάζει 30 σελίδες με τα άρθρα που τον περιέχουν. Που και να μην είχαν...κατάλοιπα.

http://www1.rizospastis.gr/searchResult ... F12%2F2011
Για τη Δαμανάκη, το ρουφήξατε το αυγουλάκι κι αλλοιθωρήσατε κανονικά. Ασήμαντη η απανθρωπιά στις μέρες μας, βλέπετε.... προέχει ο βόθρος.
Η Δαμανάκη είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αν δεν κάνω λάθος. Το ότι πέρασε κάποτε από ΚΚΕ και Συνασπισμό είπαμε δεν της δίνει πιστοποιητικό αριστεροφροσύνης, ίσα - ίσα ως πρώην (όπως πρώην είναι και ο Καζάκη) το πρώην τα λέει όλα από μόνο του.
Και στο 0.55 συνεχίζει ότι υπάρχουν χιλιάδες επιστήμονες στο εξωτερικό που είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν όλα και να επιστρέψουν για να βοηθήσουν.
:lol: :lol: :lol: Ερχονται καραβιές επιστημόνων και δεν μιλάμε για τους επιστήμονες του Ολυμπιακού.
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Τετ 21 Δεκ 2011, 18:15

Και στο 2.27.45 λέει ότι οι εκπλήξεις για τις οποίες μίλησα είναι εκπλήξεις πρωτοβουλιών που θα πάρει το ΕΠΑΜ στο αμέσως επόμενο διάστημα, που θα ταρακουνήσουν συθέμελα ολόκληρη την κοινωνία, έτσι τουλάχιστον ελπίζω. Αφήστε να τις γευτούμε καθώς θα εξελίσσονται.
Ασχετο. διαβασα μια ειδηση οτι ολλανδοι επιστημονες φτιαχνουν ιο της γρίπης που μεταδίδεται με τον αέρα,
για να μαθουν πράγματα για την γρίπη λεει...
Δεν τους έκατσε καλά με τον προηγούμενο και είπαν να μας ενημερώσουν ότι ο επόμενος που βγάζουν σε λίγο στην αγορά είναι πιό βελτιωμένο μοντέλο.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Τετ 21 Δεκ 2011, 18:55

18 ιδέες έριξα στο τοπικό ΕΠΑΜ σε 1 μήνα μόλις.
Πόσες υ λοποιήθηκαν?
0.
Πόσες θα υλοποιηθούν ?
0.
Μιλάμε για ΑΠΆΤΗ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”