Γράψτε κάτι για τον από πάνω...
- Nemesis
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Nem3sis
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
Re: Γράψτε κάτι για τον από πάνω...
Μιχαλιώωωωωωωωωωωωωωωωωω
πολλοί από εμάς τον έχουμε γνωρίσει στις συναντήσεις των ΙΔΕΟ, εκπληκτικός νέος, με ευγένεια χαρακτήρα και ήθος, με την πρώτη ματιά νομίζει κανείς ότι είναι το ήσυχο και ήρεμο παλικάρι αλλά είναι μέχρι να αφήσει να βγει το διδυμάκι από μέσα του και να σου χαρίσει γέλιο και χαρά, πάρα πολύ ώριμος, συγκροτημένος και καλλιεργημένος με πάρα πολλά πράγματα να μας πει ακόμα και όταν δεν μιλάει, πιστεύω ακράδαντα στο πηγαίο του είναι του και τυφλά θα τολμούσα να πω, ένα από τα άτομα που έχω γνωρίσει και του έχω απίστευτη εμπιστοσύνη και συμπάθεια και του εύχομαι όλα στην ζωή του να πάνε όπως ο ίδιος το επιθυμεί....
να ξέρεις ότι όσο έχω βοηθήσει εγώ εσένα το ίδιο έχεις κάνει κι εσύ για μένα και σ'ευχαριστώ
πολλοί από εμάς τον έχουμε γνωρίσει στις συναντήσεις των ΙΔΕΟ, εκπληκτικός νέος, με ευγένεια χαρακτήρα και ήθος, με την πρώτη ματιά νομίζει κανείς ότι είναι το ήσυχο και ήρεμο παλικάρι αλλά είναι μέχρι να αφήσει να βγει το διδυμάκι από μέσα του και να σου χαρίσει γέλιο και χαρά, πάρα πολύ ώριμος, συγκροτημένος και καλλιεργημένος με πάρα πολλά πράγματα να μας πει ακόμα και όταν δεν μιλάει, πιστεύω ακράδαντα στο πηγαίο του είναι του και τυφλά θα τολμούσα να πω, ένα από τα άτομα που έχω γνωρίσει και του έχω απίστευτη εμπιστοσύνη και συμπάθεια και του εύχομαι όλα στην ζωή του να πάνε όπως ο ίδιος το επιθυμεί....
να ξέρεις ότι όσο έχω βοηθήσει εγώ εσένα το ίδιο έχεις κάνει κι εσύ για μένα και σ'ευχαριστώ
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Richard M. Nixon
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Nemesis έγραψε: Μιχαλιώωωωωωωωωωωωωωωωωω
Kλέφτρα κι εσύυυυυυυυυυυυ
Θα'μπαινα αργότερα να πω ακριβώς αυτά και μου τα'κλεψες! Σου αφαιρώ πάραυτα το copyright! Δεν παίζωωωωωωωωω, είναι δικά μου! Απ'τα πλήκτρα μου τα πήρες!
Μιχαλιό, όλα τα παραπάνω εις διπλούν καλό μου!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Βρε βρε βρε! Καλως τηνα κι ας αργησ-Α (γενικα φτανω τελευταιος και καταιδρωμενος, αλλα οταν φτανω βαλτωνω και βγαζω ριζες)! Τι να πω για την Αρελιτα; My number One! Ο λογος μηπως που ειμαι στο ιδεογραφηματα; Ο λογος μηπως που ειμαι τωρα εδω στο φορουμ και πλεκω το εγκωμιο της;Μια φορα την ειδα και απεκτησα την καλυτερη idea γι' αυτην. Ατομο που τα λεει στα ισα, που παροτι ξανθια εχει μυαλο ξυραφι, ντοπρα, εξηγημενη, δε φειδεται λογων, ειναι η μανα των ιδεο και μεις τα παιδια της. Ξερει ονομαστικα ολα τα παιδια της γιατι ειναι δικα της! Την αγαπαμε και μας αγαπαει! Ειμαι τυχερος που τη γνωρισα!Ολα τα παιδια αγαπαω εδω μεσα αλλα την Αρελιτα την ξεχωριζω μακραν.....εχει και κατι ματιααααα:)
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
- Lionheart
- Φύλο: Άνδρας
Και έλεγα, δε θα γράψει ο Μέλιο, δε θα γράψει...
Ο Μενέλαος είναι ένας άνθρωπος που όταν μιλάς μαζί του τον θεωρείς παππού σου, όταν αστειεύεσαι μαζί του τον θεωρείς συνομήλικο όταν τον διαβάζεις τον λες λόγιο, και όταν τον ακούς τον λες κρητικό ( απλά δεν είχα τι άλλο να γράψω στο τέλος ).
Αν και είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος υπάρχουν πράγματα που του "ξεφεύγουν" και δεν το καταλαβαίνει καν. Πολλές φορές απλά σε "στέλνει" με τις τρομερές του δηλώσεις, ενώ μερικές άλλες απλά σε σκοτώνει... στην αναμονή!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!
Ωστόσο είναι καλός φίλος, και τον εκτιμώ πάρα πολύ, τον σέβομαι, γιατί είναι συχνό να μαθαίνεις από τους άλλους, αλλά σπάνιο να σε σέβονται ενώ σε μαθαίνουν.
Ευχαριστώ Μενέλαε
Υ.Γ. Κάνε κάτι για το γράψιμό σου :ΡΡ
Ο Μενέλαος είναι ένας άνθρωπος που όταν μιλάς μαζί του τον θεωρείς παππού σου, όταν αστειεύεσαι μαζί του τον θεωρείς συνομήλικο όταν τον διαβάζεις τον λες λόγιο, και όταν τον ακούς τον λες κρητικό ( απλά δεν είχα τι άλλο να γράψω στο τέλος ).
Αν και είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος υπάρχουν πράγματα που του "ξεφεύγουν" και δεν το καταλαβαίνει καν. Πολλές φορές απλά σε "στέλνει" με τις τρομερές του δηλώσεις, ενώ μερικές άλλες απλά σε σκοτώνει... στην αναμονή!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!
Ωστόσο είναι καλός φίλος, και τον εκτιμώ πάρα πολύ, τον σέβομαι, γιατί είναι συχνό να μαθαίνεις από τους άλλους, αλλά σπάνιο να σε σέβονται ενώ σε μαθαίνουν.
Ευχαριστώ Μενέλαε
Υ.Γ. Κάνε κάτι για το γράψιμό σου :ΡΡ
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Ωπ, πέτυχα δύο σε ένα
Αφού έχουμε αρχίσει τις υπερβάσεις (πρακτικές υπερβάσεις εννοώ), θα μιλήσω καταρχήν για τον απο πάνω μου, αυτόν τον ψηλό, και μετά για τον πιο πιο πιο πιο πάνω μου...να, αυτόν τον γλυκούλη
1. Ο Σκουαλίτο είναι ο προσφάτως υιοθετημένος υιός μου! Εϊμαι πολύ υπερήφανη για την Οικογένεια, που μεγαλώνει και ανθίζει, με τέτοια μπουμπούκια Όντως γίγαντας, με καρδιά μικρού παιδιού! Ευγενικός, γλυκός, γελάει πολύ (να το κρατήσεις αυτό καμάρι μου), ξέρει πολλά για μία απο τις μεγάλες μου αγάπες, την μουσική, γενικά όπως είχα πεί παλιότερα ερωτεύομαι ανθρώπους για διάφορα στοιχεία τους (ερωτεύομαι όχι με την έννοια που έχουμε δώσει στον έρωτα, αλλά με την έννοια της γλυκιάς αναστάστωσης, και ζεστασιάς στην καρδιά), κυρίως δε ερωτεύομαι ανθρώπους που αγαπούν την μουσική, και την υπηρετούν με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Ο Βασίλης λοιπόν είναι ένας τέτοιος άνθρωπος...πώς θα μπορούσα να μην τον 'ερωτευτώ'?
2. Ο Μιχάλης μου...ο Μιχάλης μας δηλαδή, αλλά είναι και μου, όχι με την κτητική έννοια της λέξης, με δοτική διάθεση το λέω αυτό...(κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε) ;) Τον ΜΙχάλη όντως τον ξέρω απο ...τότε (θυμάσαι βρε...τότε?), αλλιώς δεν εξηγείται το πώς απλά τον 'ήξερα' με το που τον πρωτοείδα. Κι αφού ήταν αμοιβαίο, τότε για μένα είναι ΓΕΓΟΝΟΣ, κι όχι φαντασία μου. Απο τα λίγα παιδιά που ξέρω, που συνδυάζουν εσωτερική δύναμη, γλυκύτητα και ευγένεια ψυχής και λόγου - ακόμα και η φωνή του μου κάνει ευγενική, πάθος για μία ζωή που να υπερβαίνει την καθημερινότητα. Τί να πώ, εμένα μου κάνει λίγο για ποιητής στρατιώτης, τροβαδούρος που αναγκάστηκε να πάει στην μάχη, και ανταποκρίνεται με θάρρος και αξιοπρέπεια σ'αυτό που δεν θέλει καταβάθος να κάνει...Δεν ξέρω αν καταλαβαίνει κανείς (ακόμα κι ο Μιχάλης) τί θέλω να πώ... αυτή είναι η 'εικόνα' που μου βγάζει.
Σταματάω εδώ, μην παρεξηγηθώ κιόλας
Αφού έχουμε αρχίσει τις υπερβάσεις (πρακτικές υπερβάσεις εννοώ), θα μιλήσω καταρχήν για τον απο πάνω μου, αυτόν τον ψηλό, και μετά για τον πιο πιο πιο πιο πάνω μου...να, αυτόν τον γλυκούλη
1. Ο Σκουαλίτο είναι ο προσφάτως υιοθετημένος υιός μου! Εϊμαι πολύ υπερήφανη για την Οικογένεια, που μεγαλώνει και ανθίζει, με τέτοια μπουμπούκια Όντως γίγαντας, με καρδιά μικρού παιδιού! Ευγενικός, γλυκός, γελάει πολύ (να το κρατήσεις αυτό καμάρι μου), ξέρει πολλά για μία απο τις μεγάλες μου αγάπες, την μουσική, γενικά όπως είχα πεί παλιότερα ερωτεύομαι ανθρώπους για διάφορα στοιχεία τους (ερωτεύομαι όχι με την έννοια που έχουμε δώσει στον έρωτα, αλλά με την έννοια της γλυκιάς αναστάστωσης, και ζεστασιάς στην καρδιά), κυρίως δε ερωτεύομαι ανθρώπους που αγαπούν την μουσική, και την υπηρετούν με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Ο Βασίλης λοιπόν είναι ένας τέτοιος άνθρωπος...πώς θα μπορούσα να μην τον 'ερωτευτώ'?
2. Ο Μιχάλης μου...ο Μιχάλης μας δηλαδή, αλλά είναι και μου, όχι με την κτητική έννοια της λέξης, με δοτική διάθεση το λέω αυτό...(κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε) ;) Τον ΜΙχάλη όντως τον ξέρω απο ...τότε (θυμάσαι βρε...τότε?), αλλιώς δεν εξηγείται το πώς απλά τον 'ήξερα' με το που τον πρωτοείδα. Κι αφού ήταν αμοιβαίο, τότε για μένα είναι ΓΕΓΟΝΟΣ, κι όχι φαντασία μου. Απο τα λίγα παιδιά που ξέρω, που συνδυάζουν εσωτερική δύναμη, γλυκύτητα και ευγένεια ψυχής και λόγου - ακόμα και η φωνή του μου κάνει ευγενική, πάθος για μία ζωή που να υπερβαίνει την καθημερινότητα. Τί να πώ, εμένα μου κάνει λίγο για ποιητής στρατιώτης, τροβαδούρος που αναγκάστηκε να πάει στην μάχη, και ανταποκρίνεται με θάρρος και αξιοπρέπεια σ'αυτό που δεν θέλει καταβάθος να κάνει...Δεν ξέρω αν καταλαβαίνει κανείς (ακόμα κι ο Μιχάλης) τί θέλω να πώ... αυτή είναι η 'εικόνα' που μου βγάζει.
Σταματάω εδώ, μην παρεξηγηθώ κιόλας
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- Lionheart
Ο Βασίλης λοιπόν είναι ένας τέτοιος άνθρωπος...πώς θα μπορούσα να μην τον 'ερωτευτώ'?
Παγώνα όχι μπροστά σε άλλους αυτά... με κάνεις και
ο σκουαλ ειναι ευγενεστατος,καλος φιλος στο μειν και χαιρομαι να μιλαω μαζι του
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- Nemesis
- Επικοινωνία:
theo_37 έγραψε: ο σκουαλ ειναι ευγενεστατος,καλος φιλος στο μειν και χαιρομαι να μιλαω μαζι του
τσα! σε τσάκωσα... που'σαι συ βρε?
ο τρελλό-ανάρχας μας
ένας τύπος αστείρευτου χιούμορ τον λατρεύω γιατί ακόμα και στα χειρότερά του τα λέει με τέτοιον τρόπο που σε κάνει να γελάσεις, απορώ μαζί του ώρες ώρες, πιστεύω ότι είναι ευαισθητούλης κατά βάθος, εντάξει λίγο κολημένος με τα αθλητικά και τα κομματικά αλλά δεν πειράζει ... την επόμενη φορά που μου κλείσουν το μετρό από πορίες τους θα ξέρω ποιον να δείρω...
είναι μία από τις αδυναμίες μου στον χώρο μας... μοναδικός άλλωστε του είδους του εδώ ... παρεξηγείται εύκολα αλλά δεν έχουμε παρά να του μιλήσουμε για πέντε λεπτά και ένα είναι σίγουρο... άκρη δεν πρόκειται να βγάλουμε...
Τεό μου ένα έχω να σου πώ ...
(εντάξει το ομολογώ ήταν παραπάνω από ένα.... μάκια σου )
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Richard M. Nixon
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]
- Nemesis
- Επικοινωνία:
konstantinos έγραψε: στρουμφίτα...
χα! το παιδί από πάνω μου εάν ήταν στρουμφάκι δεν θα ήξερα τί θα ήταν ειλικρινά, είναι ο σπιρτούλης, ο λιχούδης (γιατί το καλό μου θέλει να πάρει αυτά που θέλω εγώ να χάσω να στα δώσω? δωρέαν δεν κάνει τίποτα), ο χουζούρης, ο γρινιάρης, όλοιμαζί θα ήταν
είναι ο ιντερνετικός μου αδερφούλης, τον αγαπάω και τον λατρεύω καταλαβαίνω (νομίζω δηλαδή) την ψυχούλα του...
μ'αρέσει όταν τα παίρνει κρανίο και βέβαια θέλω να του σπάσω τα μούτρα όταν με κερδίζει στον ναρκαλιευτή...
Richard M. Nixon
Richard M. Nixon
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Η αποπάνω είναι πρώτο γκομενάκι και την καβατζώνω (ΠΡΟΛΑΒΑ!) αλλά πρώτα πρέπει να βγεί απο το σκοτάδι και να έρθει στο λυκόφως γιατί δεν την βλέπω καλά εκεί που κρύβεται.
ΕΛΑ ΕΞΩ!
ΕΛΑ ΕΞΩ!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- Nemesis
- Επικοινωνία:
chill έγραψε: Η αποπάνω είναι πρώτο γκομενάκι και την καβατζώνω (ΠΡΟΛΑΒΑ!) αλλά πρώτα πρέπει να βγεί απο το σκοτάδι και να έρθει στο λυκόφως γιατί δεν την βλέπω καλά εκεί που κρύβεται.
ΕΛΑ ΕΞΩ!
οχι!
δεν βγαίνω ....
ντρέπομαι....
Richard M. Nixon
Richard M. Nixon
- Mantam Froufrou
Ωρε τύχη! Πάλι δύο σ'ένα!
Chill: ντρέπεται να έρθει στην συνάντηση
Nemesis: ντρέπεται να βγεί όξω στο λυκόφως!!
Πολλά κοινά βλέπω ρε παιδιά
Χωρίς πλάκα όμως. Για την Λενιώ έχω ήδη γράψει νομίζω. μία περίληψη δεν βλάπτει: κουκλί, σπιρτόζα, έξω καρδιά, ευαίσθητη, δοτική!
Για τον άλλον τον ξεμυαλισμένο ΔΕΝ έχω γράψει! Πάμε μία: σπαστικός, αλλά με τέτοιο στύλ που θές να τον βαράς με το ένα χέρι και να του τσιμπάς το μάγουλο με το άλλο. Αστείος, ευαίσθητος επίσης, ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ, παιδί που φοβούνται οι μαμάδες και λατρεύουν οι κόρες
Chill: ντρέπεται να έρθει στην συνάντηση
Nemesis: ντρέπεται να βγεί όξω στο λυκόφως!!
Πολλά κοινά βλέπω ρε παιδιά
Χωρίς πλάκα όμως. Για την Λενιώ έχω ήδη γράψει νομίζω. μία περίληψη δεν βλάπτει: κουκλί, σπιρτόζα, έξω καρδιά, ευαίσθητη, δοτική!
Για τον άλλον τον ξεμυαλισμένο ΔΕΝ έχω γράψει! Πάμε μία: σπαστικός, αλλά με τέτοιο στύλ που θές να τον βαράς με το ένα χέρι και να του τσιμπάς το μάγουλο με το άλλο. Αστείος, ευαίσθητος επίσης, ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ, παιδί που φοβούνται οι μαμάδες και λατρεύουν οι κόρες
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
pagona έγραψε: Για τον άλλον τον ξεμυαλισμένο ΔΕΝ έχω γράψει! Πάμε μία: σπαστικός, αλλά με τέτοιο στύλ που θές να τον βαράς με το ένα χέρι και να του τσιμπάς το μάγουλο με το άλλο. Αστείος, ευαίσθητος επίσης, ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ, παιδί που φοβούνται οι μαμάδες και λατρεύουν οι κόρες
Χα! Ξεμυαλισμένος εγώ;;;!
Ακόμα δεν έχω δείξει πόσο ακέραιος και πως-το-λένε είμαι.
Οταν το δείς θα καταλάβεις.
Σοβαρά μιλάω!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- Mantam Froufrou
Χα! Ξεμυαλισμένος εγώ;;;!
Σοβαρά μιλάω!
Όταν δείξεις πόσο πως-το-λένε είσαι, θα έρθω να κάνω edit το παραπάνω σχόλιό μου!
Σοβαρά μιλάω!!!
- Nemesis
- Επικοινωνία:
όντως η κυρία από πάνω μου μιλάει σοβαρά....
ζουμπουρλίτσαααααααααααααααα θα σου βάλω εκείνο το κομμάτι των R.E.M. ξέρεις εσύ να δω εάν πιάνει ακόμα χιχιχιχιχι
ζουμπουρλίτσαααααααααααααααα θα σου βάλω εκείνο το κομμάτι των R.E.M. ξέρεις εσύ να δω εάν πιάνει ακόμα χιχιχιχιχι
Richard M. Nixon
Richard M. Nixon
- Mantam Froufrou
όχι ρε, μην μου κάνεις τέτοιο πράγμα!!!
- Nemesis
- Επικοινωνία:
οκ όχι τίποτα άλλο αλλά όπως ξαναέχω πει στην κυρία από πάνω μου... (βλ. Ζουμπουρλίτσα) της έχω μεγαααααααααααααααααααααλη αδυναμία, ακόμα και φυσιολογικά ταιριάζουμε, έχει φτιαχτεί για να με κάνει αγκαλίτσα.... μίου
μίου (μετάφραση: μπλουρλμπ)
μίου (μετάφραση: μπλουρλμπ)
Richard M. Nixon
Richard M. Nixon
- Mantam Froufrou
έχει φτιαχτεί για να με κάνει αγκαλίτσα
Ναι! Η αλήθεια είναι οτι χωράς μιά χαρά στην ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ αγκαλιά μου
χμμμ... καταρχήν χαίρομαι πάρα πολυ που σας άρεσε το παιχνιδάκι μου... τώρα ήρθε η σειρά μου να γράψω κάτι για την Παγώνα... δεν έχουμε μιλήσει... δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις... αλλά... είναι μια πολύ γλυκιά πεταλούδα και τις αφιαιρώνω το τραγουδάκι που έχω στο blog μου!!!!
Την καλησπέρα μου!
Την καλησπέρα μου!
Keep Smiling
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Την κυρία δεν την ξέρω αλλά είναι παιχνιδιάρα και αυτό το σέβομαι!
Δε θα χρειαστει να αλλαξεις τιποτα γιατι ειμαι ενα θυμα του πως-το-λενε,,
ελα ξερεις να διαβαζεις τους γριφους μου τωρα!
pagona έγραψε:Χα! Ξεμυαλισμένος εγώ;;;!
Σοβαρά μιλάω!
Όταν δείξεις πόσο πως-το-λένε είσαι, θα έρθω να κάνω edit το παραπάνω σχόλιό μου!
Σοβαρά μιλάω!!!
Δε θα χρειαστει να αλλαξεις τιποτα γιατι ειμαι ενα θυμα του πως-το-λενε,,
ελα ξερεις να διαβαζεις τους γριφους μου τωρα!
- Lionheart
o chill είναι ένας άνθρωπος με λεπτά αισθήματα και τρομερά προσόντα που θα ήθελα να ήταν μεγάλος μου αδερφός μόνο και μόνο για να έχω την ευκαιρία να τον βγάζω εκτός εαυτού...
(είδατε πόσο καλά μπορώ να διακρίνω χαρακτήρες;;; EIMAI ΤΡΟΜΕΡΟΣ!!!)
(είδατε πόσο καλά μπορώ να διακρίνω χαρακτήρες;;; EIMAI ΤΡΟΜΕΡΟΣ!!!)
- Mantam Froufrou
Βασικά ο Βασίλης ΔΕΝ είναι τρομερός, είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, γιατί:
μάλλον εσένα θα έβγαζε εκτός εαυτού!!!!
θα ήθελα να ήταν μεγάλος μου αδερφός μόνο και μόνο για να έχω την ευκαιρία να τον βγάζω εκτός εαυτού...
μάλλον εσένα θα έβγαζε εκτός εαυτού!!!!
Η παγωνα μας...επεδιωξα να της μιλησω στο μιρκ.
Εξυπνη,ατακαδορισα,απο τις γυναικες που δεν αφηνουν τιποτα να πεσει κατω.
Απαξ και της πας κοντρα σε καποιο θεμα πρεπει να εχεις πολυ ισχυρα επιχειρηματα.
Ανυσηχο πνευμα,δεν επαναπαυετε,
Δεν χαριζετε,δεν εχει κολληματα.
Επικοινωνιακη,ανετη,ακοπμλεξαριστη.
Πραγματι η βικη με την παγωνα μοιαζουν εχουν ομως μια διαφορα,η παγωνα ειναι λιγοτερο αυθορμητη νομιζω και δεν φορτωνει ευκολα!!
Ευτυχως για μας!!
Πεγκουλινι!!
Εξυπνη,ατακαδορισα,απο τις γυναικες που δεν αφηνουν τιποτα να πεσει κατω.
Απαξ και της πας κοντρα σε καποιο θεμα πρεπει να εχεις πολυ ισχυρα επιχειρηματα.
Ανυσηχο πνευμα,δεν επαναπαυετε,
Δεν χαριζετε,δεν εχει κολληματα.
Επικοινωνιακη,ανετη,ακοπμλεξαριστη.
Πραγματι η βικη με την παγωνα μοιαζουν εχουν ομως μια διαφορα,η παγωνα ειναι λιγοτερο αυθορμητη νομιζω και δεν φορτωνει ευκολα!!
Ευτυχως για μας!!
Πεγκουλινι!!
βερα στο δεξι...
- Mantam Froufrou
Kαι πολύ χαίρομαι που το έκανες! Είσαι απο τις λίγες κυρίες που απολαμβάνω να συζητάω ακόμα και για τα πιο απλά καθημερινά πράγματα. Μία φορά μιλήσαμε, αλλά το συμπέρασμα το έβγαλα και είμαι σίγουρη οτι είναι σωστό!!!!Η παγωνα μας...επεδιωξα να της μιλησω στο μιρκ
Απλά περιμένω να σε γνωρίσω καλύτερα