Δημήτρης Καζάκης 2
Re: Δημήτρης Καζάκης 2
Exiled
Δεν ξέρω τιποτα απο παράγωγα ούτε από στοιχήματα κάθε είδους.
Αλλά απ όσα έχω ακούσει, υπάρχουν και τα στημένα στοιχήματα.
Μήπως γι αυτό προβάλλει τοσο πολύ τη μία μόνο πλευρά των συμμετεχόντων?
ΟΤΤΟΝ,
αν δεν μας έχει βαρέσει η συνομοσιολογία στο κεφάλι ώστε να κάνουμε τρελά σενάρια με όλα αυτά που ακούμε πια, αυτό πραγματικά είναι να τρελαίνεσαι. Μα απο παντού το κέρδος πια? Μην πάει τίποτα χαμένο και δεν βγάλουν χρήμα τα κοράκια.
ΟΤΤΟΝ,
αν δεν μας έχει βαρέσει η συνομοσιολογία στο κεφάλι ώστε να κάνουμε τρελά σενάρια με όλα αυτά που ακούμε πια, αυτό πραγματικά είναι να τρελαίνεσαι. Μα απο παντού το κέρδος πια? Μην πάει τίποτα χαμένο και δεν βγάλουν χρήμα τα κοράκια.
L'état, c'est moi
Τα παράγωγα είναι ουσιαστικά στοιχήματα για πολύ μεγάλα παιδιά.Joy έγραψε:Exiled
Για να ποντάρει ένα hedge fundόπως λέει ο Καζάκης, θα πρέπει:
1. Να αξίζει τον κόπο, να είναι δηλαδή αρκετά τα λεφτά (μετριέται σε εκατομμύρια), ώστε να βγαίνει το μεροκάματο (έχουν και έξοδα αυτά τα hedge fund, εταιρείες με υπαλλήλους, γραφεία κλπ είναι).
2. Να υπάρχει αντισυμβαλλόμενος, ο οποίος και να είναι διατεθημένος να παίξει, και να είναι φερέγγυος ότι θα πληρώσει αν χάσει (δεν θα μπω τώρα σε πιο τεχνικές λεπτομέριες, όπως τι είδους στοιχήματα μπορεί να είναι αυτά). Ο αντισυμβαλλόμενος επίσης έχει έξοδα, εννοείται.
Αυτοί λοιπόν που ποντάρουν στο ότι ΔΕΝ θα έχουμε τους θανάτος κλπ, έχουν κάνει και αυτοί τις αναλύσεις τους κλπ, και είναι και αυτοί πολύ μεγάλα παιδιά (άλλα hedge funds ή/και τράπεζες, χρηματιστηριακές κλπ).
Λες να μην λαμβάνουν υπ'όψιν τον παράγοντα του στησίματος πριν μπουν στο παιχνίδι;
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Οι μεν και οι δε είναι μέρη του ίδιου "νομίσματος".
Αλληλοπαρασύρονται σε στοιχήματα
χρησιμοποιούν/ενεργοποιούν τα μέσα που διαθέτουν αμφότεροι,
είς βάρος των λαών,
αλλά τα λεφτά τελικά μένουν στην "οικογένεια"
win win situation
είς βάρος των λαών,
αλλά τα λεφτά τελικά μένουν στην "οικογένεια"
win win situation
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
Σχεδόν... παράγωγα χρησιμοποιούν και εκτός του χρηματοπιστωτικού συστήματος εταιρείες για να καλύψουν τους κινδύνους τους (τιμές μετάλων, ισοτιμές νομισμάτων κλπ). Μάλιστα, ιστορικά, για τις δικές τους ανάγκες δημιουργήθηκαν τα παράγωγα, πρώτα σε εμπορεύματα και μετά τα χρηματοοικονομικά (και πολύ πιο πρόσφατα στον καιρό).ION 4ever έγραψε:Οι μεν και οι δε είναι μέρη του ίδιου "νομίσματος".
είς βάρος των λαών,
Να σημειωθεί ότι συμμετέχουν και αρκετοί ιδιώτες, ειδικά στα χρηματιστήρια παραγωγώγων (αυτά που αναφέρει ο Καζάκης γίνονται εκτός χρηματιστηρίων, τεσπα), ενώ βλέπω να διαφημίζεται όλο και περισσότερο το χρηματοοικονομικό spread betting (αυτό απευθύνεται σε "μαρίδα" κυρίως).
Αυτά τα πράγματα είναι στη θεωρία μηδενικού αθροίσματος, αλλά στην πράξη έχουν και κόστη, τα οποία από κάπου πρέπει να μπαίνουν στο σύστημα. Είναι από τις απορίες που έχω σχετικά με την εκτόκευση του τζίρου της αγοράς παραγώγων, το ποιος τελικά χρηματοδοτεί αυτά τα κόστη, αλλά και το ποιοι είναι οι χασούρηδες. Έχω τις υποψίες μου, αλλά δεν έχω κανένα στοιχείο δυστυχώς.ION 4ever έγραψε:αλλά τα λεφτά τελικά μένουν στην "οικογένεια"
win win situation
Α, και να σημειώσω ότι πολλές φορές δεν είναι ανάγκη να βάλεις λεφτά για να "παίξεις" (χώρια που παίζεις για πολύ περισσότερα απ'όσα βάζεις κάλυμμα, η μόχλευση που λέμε)... αρκεί ο αντισυμβαλλόμενος να σε θεωρεί φερέγγυο ;)
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Ο exiled έριξε περισσότερο φως.
Ο Καζάκης έχει το καλό ότι προσφέρει στοιχεία ως προς τη λειτουργία αυτού του συστήματος.
Είναι τεχνοκράτης 100% και αυτά που λέει δεν έχουν σχέση με συνωμοσιολογία.
Για να διαπιστώσουμε αν κάτι είναι αλήθεια ή συνωμοσιολογία πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες διασταυρώσεις με άλλους που είπαν το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια και στους οποίους δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να είχε πρόσβαση ο Καζάκης για να τους αντιγράψει.
Εξ άλλου ξεκινάει από άλλη βάση για να καταλήξει στο ίδιο σημείο.
Ας θυμηθούμε λοιπόν ένα επίμαχο τόπικ όπου ένας επισκέπτης με καλή πρόθεση μας κατηγόρησε για συνωμοσιολόγους.
Είναι αυτό:
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... ilit=human
O human88 δεν ήταν από αυτούς που έχουν πρόθεση να βρίσουν ή να χλευάσουν.
Απλά ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με όλα όσα συζητάμε εμείς χρόνια τώρα και όπως ήταν φυσικό σαν νέος άνθρωπος αντέδρασε.
Αφορμή για την κριτική στη Βασούλα αρχικά και κατόπιν σε μας στάθηκε αυτό το βίντεο
Σε κάποιο σημείο μιλάει ότι σκέφτονταν να ρίξουν βόμβα νετρονίου για να εξαφανίσουν τους κατοίκους μιας μεγάλης περιοχής.
Ο Άλεξ Τζόουνς μίλησε για την ασπαρτάμη τους ψεκασμούς, το φθόριο στο νερό, τα εμβόλια και το βιολογικό πόλεμο.
Αλλά όλα αυτά δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά όταν σε μία μεγάλη περιοχή υπάρχουν καλές συνθήκες ζωής.
Ως γνωστόν με την άνοδο του βιοτικού επιπέδου, την είσοδο στη ζωή μας του τρεχούμενου νερού, του ηλεκτρικού ψυγείου, της καλύτερης κατοικίας και τροφής.
Αν δείτε τις υγειονομικές διατάξεις του 1915 και του 1920 θα εκπλαγείτε για το πόσες μολυσματικές ασθένειες υπήρχαν τότε.
Από την άλλη ο Μπογιόπουλος έχει αναφέρει πολλές φορές ότι όπου πάτησε το ΔΝΤ παρατηρήθηκε μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης κατά 10 χρόνια.
Για το λόγο αυτό κλείνουν νοσοκομεία και μειώνονται οι μονάδες στο 1/3 ενώ από τις απολύσεις δεν εξαιρούνται οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Ο Μπογιόπουλος είχε αναφέρει ότι όλα αυτά συνέβησαν στην Ουγγαρία όταν μπήκε το ΔΝΤ ενώ ακόμα στη Ελλάδα δεν είχε συμβεί τίποτα, μια και το ΔΝΤ μόλις είχε πατήσει το ποδάρι του.
Αναρρωτιέμαι αν τα μέτρα που παίρνουν και η κατάσταση στην οποία έχει φθάσει η χώρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα ως προς την εξόντωση του πληθυσμού απ όσοι έχουν μαζί οι αεροψεκασμοί, το φθόριο, βιολογικός πόλεμος με έμπολα και όχι μόνο, codex alimentarius, ασπαρτάμη και άλλα ωραία.
Μήπως ισοδυναμεί με βόμβα νετρονίου?
Ο Καζάκης σε κάποια εκπομπή είχε πει ότι κατ αυτούς η Ελλάδα είναι οικόπεδο γωνία με θέα αλλά έχει 11 εκατομμύρια παρείσακτους.
Ο Καζάκης έχει το καλό ότι προσφέρει στοιχεία ως προς τη λειτουργία αυτού του συστήματος.
Είναι τεχνοκράτης 100% και αυτά που λέει δεν έχουν σχέση με συνωμοσιολογία.
Για να διαπιστώσουμε αν κάτι είναι αλήθεια ή συνωμοσιολογία πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες διασταυρώσεις με άλλους που είπαν το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια και στους οποίους δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να είχε πρόσβαση ο Καζάκης για να τους αντιγράψει.
Εξ άλλου ξεκινάει από άλλη βάση για να καταλήξει στο ίδιο σημείο.
Ας θυμηθούμε λοιπόν ένα επίμαχο τόπικ όπου ένας επισκέπτης με καλή πρόθεση μας κατηγόρησε για συνωμοσιολόγους.
Είναι αυτό:
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... ilit=human
O human88 δεν ήταν από αυτούς που έχουν πρόθεση να βρίσουν ή να χλευάσουν.
Απλά ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με όλα όσα συζητάμε εμείς χρόνια τώρα και όπως ήταν φυσικό σαν νέος άνθρωπος αντέδρασε.
Αφορμή για την κριτική στη Βασούλα αρχικά και κατόπιν σε μας στάθηκε αυτό το βίντεο
Σε κάποιο σημείο μιλάει ότι σκέφτονταν να ρίξουν βόμβα νετρονίου για να εξαφανίσουν τους κατοίκους μιας μεγάλης περιοχής.
Ο Άλεξ Τζόουνς μίλησε για την ασπαρτάμη τους ψεκασμούς, το φθόριο στο νερό, τα εμβόλια και το βιολογικό πόλεμο.
Αλλά όλα αυτά δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά όταν σε μία μεγάλη περιοχή υπάρχουν καλές συνθήκες ζωής.
Ως γνωστόν με την άνοδο του βιοτικού επιπέδου, την είσοδο στη ζωή μας του τρεχούμενου νερού, του ηλεκτρικού ψυγείου, της καλύτερης κατοικίας και τροφής.
Αν δείτε τις υγειονομικές διατάξεις του 1915 και του 1920 θα εκπλαγείτε για το πόσες μολυσματικές ασθένειες υπήρχαν τότε.
Από την άλλη ο Μπογιόπουλος έχει αναφέρει πολλές φορές ότι όπου πάτησε το ΔΝΤ παρατηρήθηκε μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης κατά 10 χρόνια.
Για το λόγο αυτό κλείνουν νοσοκομεία και μειώνονται οι μονάδες στο 1/3 ενώ από τις απολύσεις δεν εξαιρούνται οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Ο Μπογιόπουλος είχε αναφέρει ότι όλα αυτά συνέβησαν στην Ουγγαρία όταν μπήκε το ΔΝΤ ενώ ακόμα στη Ελλάδα δεν είχε συμβεί τίποτα, μια και το ΔΝΤ μόλις είχε πατήσει το ποδάρι του.
Αναρρωτιέμαι αν τα μέτρα που παίρνουν και η κατάσταση στην οποία έχει φθάσει η χώρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα ως προς την εξόντωση του πληθυσμού απ όσοι έχουν μαζί οι αεροψεκασμοί, το φθόριο, βιολογικός πόλεμος με έμπολα και όχι μόνο, codex alimentarius, ασπαρτάμη και άλλα ωραία.
Μήπως ισοδυναμεί με βόμβα νετρονίου?
Ο Καζάκης σε κάποια εκπομπή είχε πει ότι κατ αυτούς η Ελλάδα είναι οικόπεδο γωνία με θέα αλλά έχει 11 εκατομμύρια παρείσακτους.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Σωστές κατά το μέγα μέρος τους οι τοποθετήσεις σου, Δοκτορέσσα.
Σ'ένα σημείο διίσταμαι σίγουρα: Στο γεγονός πως κάνεις την έννοια "συνωμοσιολογια" συνώνυμη με το ψέμα. Δεν είναι καθόλου έτσι. Η πρώτη λέξη είναι σύνθετη (συνωμοσία-λόγος) είναι η πρακτική όπου οι άνθρωποι βλέπουν και έξω απ'το κουτί στο οποίο τους έχει χώσει το σύστημα, και συζητάνε/αναλύουν/μελετάνε/διαδίδουν τα υπαρκτά συνωμοτικά σχέδια της ολιγαρχικής ελίτ, τα οποία καθορίζουν τα της ζωής μας όταν οι κύριοι, κεκλεισμένων των θυρών (εξ ου και συνωμοτικά) αποφασίζουν για τις τύχες μας. Αν μιλούσες για τη Λεσχη Μπίλντερμπεργκ (στην Ελλάδα προ 20ετίας πχ) στους συστεμικούς κομματικούς φορείς τουλάχιστον, θα σε κατέτασσαν αυτόματα στους γραφικούς. Σήμερα, και με τη δημοσιότητα που δόθηκε στο θέμα, ξεσκεπάστηκαν τόσα πολλα, που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ η Μπίλντερμπεργκ έφυγε από τη σφαίρα της "συνωμοσιολογίας" και μπήκε στη σφαίρα του υπαρκτού, όπως και ήταν πάντα. Το γεγονός οτι έχει αναφερθεί (η Μπίλντερμπεργκ) και εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, ( άσχετα αν τα ΜΜΕ ακόμα κάνουν μυξοπαρθενιές, αλλά αναγκάζονται κι αυτά ενίοτε ν'αναφερθούν), είναι μια νίκη της αυξανόμενης συνειδητότητάς μας. Είναι καιρός να κατανοήσουμε, πως "υπαρκτά" δεν είναι αποκλειστικά και μονο αυτά που προσδιορίζουν οι "ταγοί" ως τέτοια κι ότι οι ίδιοι αποκρύπτουν πάμπολλα υπαρκτά, για τη δική τους εξυπηρέτηση.
Και στο ποστ μου που παρεθεσες, (δίνω πιο σωστό λινκ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 40#p149240 ) τα λέω ακόμα καλύτερα στον νεαρό που κάποτε μας μίλησε σαν επισκέπτης.
Στο βαθμό λοιπόν που ο Καζάκης βγάζει τσίμπλες από μάτια, γνωστοποιώντας πράγματα που ο κοσμάκης δε γνωρίζει, θα μπορούσε να θεωρηθεί κάλλιστα "συνωμοσιολόγος" από το σύστημα, αφού το σύστημα πασχίζει να διαλυσει την αξιοπιστία αυτών που ξεσκεπάζουν τα σαθρά του (κι όσα θέλει να κρατάει εκτός δημοσιότητας), με τον επιθετικό προσδιορισμό "συνωμοσιολόγος". Η αλήθεια είναι ότι το κατάφερνε αρκετά καλά, για μια 20ετία τουλάχιστον, τότε που πρωτόβαλε τον όρο αυτό στη ζωή μας. Σήμερα δεν τα καταφέρνει τόσο καλά, αύριο δε θα μπορεί καθόλου.
Και για να πω κι εγώ τα λογάκια μου επί του θέματος ασυδοτοι καπιταλες, αρχικλεφταραίοι-λαμόγια, και εγκληματικου τύπου σκανδαλάρες, σας έχω ένα νέο: (ίσως κάποια στιγμή ν'αναφερθεί σ'αυτό κι ο Καζάκης)
Τα μάθατε για τον Τζον Κορζάιν, πρώην δ/ντή της goldman sucks (αυτή η GS ΠΑΝΤΟΥ ρε παιδί μου...) και νυν πρόεδρο της MF Global? Όχι, δεν τα μάθατε... από πού να τα μάθετε...Σας ενημέρωσε κανείς;
Αυτή (η MF) - για όσους δε γνωρίζουν- είναι ή μάλλον ήταν μέχρι προσφάτως, αυτό που λένε "Leading Cash and Derivatives Broker-dealer " (μη μου πείτε να το πω στα ελληνικά, ΔΕΝ ξέρω τους σκατο-όρους αυτούς).
Λοιπόν, στην Αμερική γίνεται ο κακός χαμός με τη σκανδαλάρα που ξέσπασε, όταν αρκετοί άνθρωποι έχασαν τα λεφτά που επένδυσαν σ'αυτόν τον "οίκο", που η Μπλούμπεργκ λέει πως πτωχευει λόγω ευρωπαϊκής κρίσης...(έτσι το λέμε τώρα... "λόγω κρίσης")
Φυσικά πριν πτωχεύσει, ο κ. Κόρζαιν φρόντισε να εξαφανίσει τεράστια ποσά- κεφάλαια, κι ο κοσμάκης έχασε τα λεφτάκια του. Ο Σελέντε εμφανίζεται ωρυόμενος και καταγγελτικός συχνά πυκνά και στον Αλεξ (εδώ http://www.youtube.com/watch?v=s9fQKjyx ... ideo_title μια απ'τις τελευταίες του εμφανίσεις) και στο Rusia Today και σε διάφορα ΜΜΕ, διότι οι κύριοι του φάγανε μεγάλο ποσό (εξαψήφιο) από τα ωραία του λεφτουδάκια, (οικονομίες μιας ζωής) που είχε βάλει στην αρχή του χρόνου για να πάρει στο τέλος του χρόνου την αξία των χρημάτων αυτών (που υποτίθεται ότι θα'χαν αυγατίσει κιόλας) σε χρυσό... Πήρε απ'τα τρία το μακρύτερο ο άνθρωπος και τρέχει και δε φτάνει... Καλεί όλο τον αμερικανικό λαό να πάψει να επενδύει σε τέτοια κόλπα, διότι πλέον δεν έχουν μπέσα, και θα χάσει ΣΙΓΟΥΡΑ τα λεφτά του.
Ο κ. Κορζάιν, εμφανίστηκε ενώπιον ανακριτικής επιτροπής, και είπε "έλειπα, δεν ξέρω τι απέγιναν τα λεφτά" και τη γλύτωσε χωρίς γρατζουνιά (επικαλούμενος το 5th Ammendment που προστατεύει τον πολίτη και καλά από κυβερνητική κατάχρηση εξουσίας πάνω του κλπ- εδώ τα σχετικά http://en.wikipedia.org/wiki/Fifth_Amen ... nstitution)
Καταλαβαίνετε λοιπόν που φτάνουμε... Σε ληστεύουν στην ψύχρα, δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου, και δεν μπορείς να βασίζεσαι σε ΤΙΠΟΤΑ πλέον. Το 5th ammendment ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν προστατεύει τον πολίτη από την καταλήστευση που του κάνουν τα λαμόγια. Μόνο αυτά προστατεύει.
Αυτά ως νεότερα, που λογικό είναι οι περισσότεροι στην Ελλάδα να μη γνωρίζουν, αφού δεν ακούστηκε ούτε κιχ επ'αυτού. Γιατί δεν ακούστηκε; (εύλογα θ'αναρωτηθεί κανείς) Μα.. να καταφερθούν κατά των λαμογιών- άτομα που παρουσιάζουν ως "σωτήρες"; Θεός φυλάξοι...
Καλημέρα σας
Σ'ένα σημείο διίσταμαι σίγουρα: Στο γεγονός πως κάνεις την έννοια "συνωμοσιολογια" συνώνυμη με το ψέμα. Δεν είναι καθόλου έτσι. Η πρώτη λέξη είναι σύνθετη (συνωμοσία-λόγος) είναι η πρακτική όπου οι άνθρωποι βλέπουν και έξω απ'το κουτί στο οποίο τους έχει χώσει το σύστημα, και συζητάνε/αναλύουν/μελετάνε/διαδίδουν τα υπαρκτά συνωμοτικά σχέδια της ολιγαρχικής ελίτ, τα οποία καθορίζουν τα της ζωής μας όταν οι κύριοι, κεκλεισμένων των θυρών (εξ ου και συνωμοτικά) αποφασίζουν για τις τύχες μας. Αν μιλούσες για τη Λεσχη Μπίλντερμπεργκ (στην Ελλάδα προ 20ετίας πχ) στους συστεμικούς κομματικούς φορείς τουλάχιστον, θα σε κατέτασσαν αυτόματα στους γραφικούς. Σήμερα, και με τη δημοσιότητα που δόθηκε στο θέμα, ξεσκεπάστηκαν τόσα πολλα, που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ η Μπίλντερμπεργκ έφυγε από τη σφαίρα της "συνωμοσιολογίας" και μπήκε στη σφαίρα του υπαρκτού, όπως και ήταν πάντα. Το γεγονός οτι έχει αναφερθεί (η Μπίλντερμπεργκ) και εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, ( άσχετα αν τα ΜΜΕ ακόμα κάνουν μυξοπαρθενιές, αλλά αναγκάζονται κι αυτά ενίοτε ν'αναφερθούν), είναι μια νίκη της αυξανόμενης συνειδητότητάς μας. Είναι καιρός να κατανοήσουμε, πως "υπαρκτά" δεν είναι αποκλειστικά και μονο αυτά που προσδιορίζουν οι "ταγοί" ως τέτοια κι ότι οι ίδιοι αποκρύπτουν πάμπολλα υπαρκτά, για τη δική τους εξυπηρέτηση.
Και στο ποστ μου που παρεθεσες, (δίνω πιο σωστό λινκ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 40#p149240 ) τα λέω ακόμα καλύτερα στον νεαρό που κάποτε μας μίλησε σαν επισκέπτης.
Στο βαθμό λοιπόν που ο Καζάκης βγάζει τσίμπλες από μάτια, γνωστοποιώντας πράγματα που ο κοσμάκης δε γνωρίζει, θα μπορούσε να θεωρηθεί κάλλιστα "συνωμοσιολόγος" από το σύστημα, αφού το σύστημα πασχίζει να διαλυσει την αξιοπιστία αυτών που ξεσκεπάζουν τα σαθρά του (κι όσα θέλει να κρατάει εκτός δημοσιότητας), με τον επιθετικό προσδιορισμό "συνωμοσιολόγος". Η αλήθεια είναι ότι το κατάφερνε αρκετά καλά, για μια 20ετία τουλάχιστον, τότε που πρωτόβαλε τον όρο αυτό στη ζωή μας. Σήμερα δεν τα καταφέρνει τόσο καλά, αύριο δε θα μπορεί καθόλου.
Και για να πω κι εγώ τα λογάκια μου επί του θέματος ασυδοτοι καπιταλες, αρχικλεφταραίοι-λαμόγια, και εγκληματικου τύπου σκανδαλάρες, σας έχω ένα νέο: (ίσως κάποια στιγμή ν'αναφερθεί σ'αυτό κι ο Καζάκης)
Τα μάθατε για τον Τζον Κορζάιν, πρώην δ/ντή της goldman sucks (αυτή η GS ΠΑΝΤΟΥ ρε παιδί μου...) και νυν πρόεδρο της MF Global? Όχι, δεν τα μάθατε... από πού να τα μάθετε...Σας ενημέρωσε κανείς;
Αυτή (η MF) - για όσους δε γνωρίζουν- είναι ή μάλλον ήταν μέχρι προσφάτως, αυτό που λένε "Leading Cash and Derivatives Broker-dealer " (μη μου πείτε να το πω στα ελληνικά, ΔΕΝ ξέρω τους σκατο-όρους αυτούς).
Λοιπόν, στην Αμερική γίνεται ο κακός χαμός με τη σκανδαλάρα που ξέσπασε, όταν αρκετοί άνθρωποι έχασαν τα λεφτά που επένδυσαν σ'αυτόν τον "οίκο", που η Μπλούμπεργκ λέει πως πτωχευει λόγω ευρωπαϊκής κρίσης...(έτσι το λέμε τώρα... "λόγω κρίσης")
Φυσικά πριν πτωχεύσει, ο κ. Κόρζαιν φρόντισε να εξαφανίσει τεράστια ποσά- κεφάλαια, κι ο κοσμάκης έχασε τα λεφτάκια του. Ο Σελέντε εμφανίζεται ωρυόμενος και καταγγελτικός συχνά πυκνά και στον Αλεξ (εδώ http://www.youtube.com/watch?v=s9fQKjyx ... ideo_title μια απ'τις τελευταίες του εμφανίσεις) και στο Rusia Today και σε διάφορα ΜΜΕ, διότι οι κύριοι του φάγανε μεγάλο ποσό (εξαψήφιο) από τα ωραία του λεφτουδάκια, (οικονομίες μιας ζωής) που είχε βάλει στην αρχή του χρόνου για να πάρει στο τέλος του χρόνου την αξία των χρημάτων αυτών (που υποτίθεται ότι θα'χαν αυγατίσει κιόλας) σε χρυσό... Πήρε απ'τα τρία το μακρύτερο ο άνθρωπος και τρέχει και δε φτάνει... Καλεί όλο τον αμερικανικό λαό να πάψει να επενδύει σε τέτοια κόλπα, διότι πλέον δεν έχουν μπέσα, και θα χάσει ΣΙΓΟΥΡΑ τα λεφτά του.
Ο κ. Κορζάιν, εμφανίστηκε ενώπιον ανακριτικής επιτροπής, και είπε "έλειπα, δεν ξέρω τι απέγιναν τα λεφτά" και τη γλύτωσε χωρίς γρατζουνιά (επικαλούμενος το 5th Ammendment που προστατεύει τον πολίτη και καλά από κυβερνητική κατάχρηση εξουσίας πάνω του κλπ- εδώ τα σχετικά http://en.wikipedia.org/wiki/Fifth_Amen ... nstitution)
Καταλαβαίνετε λοιπόν που φτάνουμε... Σε ληστεύουν στην ψύχρα, δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου, και δεν μπορείς να βασίζεσαι σε ΤΙΠΟΤΑ πλέον. Το 5th ammendment ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν προστατεύει τον πολίτη από την καταλήστευση που του κάνουν τα λαμόγια. Μόνο αυτά προστατεύει.
Αυτά ως νεότερα, που λογικό είναι οι περισσότεροι στην Ελλάδα να μη γνωρίζουν, αφού δεν ακούστηκε ούτε κιχ επ'αυτού. Γιατί δεν ακούστηκε; (εύλογα θ'αναρωτηθεί κανείς) Μα.. να καταφερθούν κατά των λαμογιών- άτομα που παρουσιάζουν ως "σωτήρες"; Θεός φυλάξοι...
Καλημέρα σας
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Η συνωμοσιολογία δεν είναι συνώνυμη με το ψέμα.
Είναι υπεραπλούστευση της πραγματικότητας η οποία είναι πολύ πολύπλοκη για να τη συλλάβει ένας μη ειδικός.
Αλλά επειδή ο καθένας ειδικός είναι ειδικός σε ένα πράγμα που το ξέρει καλά και πάλι δεν μπορεί να συλλάβει ότι γίνεται στο σύνολό του.
Υπάρχει η τάση να θεωρούν κάποιον σαν το Λιακόπουλο ή τον Αικ συνομοσιολόγους και αβίαστα να απορρίπτουν όσα λένε πακέτο.
Ο Καζάκης είναι τεχνοκράτης και κινείται σε άλλα χωράφια.
Αυτό που είπε για τα στοιχήματα θανάτου διασταυρώνεται τέλεια με κάποια πράγματα που λέγαμε.
Όχι ότι όσα λέγαμε ήταν ψέμα.
Αλλά αυτό που φαντάζει εξωπραγματικό από τις θεωρίες συνομοσίας όταν διασταυρώνεται ενισχύεται. Όσο κάτι διασταυρώνεται τόσο ενισχύεται η αλήθεια
Είναι υπεραπλούστευση της πραγματικότητας η οποία είναι πολύ πολύπλοκη για να τη συλλάβει ένας μη ειδικός.
Αλλά επειδή ο καθένας ειδικός είναι ειδικός σε ένα πράγμα που το ξέρει καλά και πάλι δεν μπορεί να συλλάβει ότι γίνεται στο σύνολό του.
Υπάρχει η τάση να θεωρούν κάποιον σαν το Λιακόπουλο ή τον Αικ συνομοσιολόγους και αβίαστα να απορρίπτουν όσα λένε πακέτο.
Ο Καζάκης είναι τεχνοκράτης και κινείται σε άλλα χωράφια.
Αυτό που είπε για τα στοιχήματα θανάτου διασταυρώνεται τέλεια με κάποια πράγματα που λέγαμε.
Όχι ότι όσα λέγαμε ήταν ψέμα.
Αλλά αυτό που φαντάζει εξωπραγματικό από τις θεωρίες συνομοσίας όταν διασταυρώνεται ενισχύεται. Όσο κάτι διασταυρώνεται τόσο ενισχύεται η αλήθεια
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Ανοιχτα τα λενε,βρε παιδια,οσα μας ετοιμαζουν!Απλως ξερουν οτι δεν θα γινουν πιστευτα,καθως τα ΜΜΕ δεν θα τα προβαλουν,για να μην τους "καψουν".Κι ετσι βγαινουν οι "συνωμοσιολογοι" και τα διαδιδουν κι αποκτουν την ρετσινια.Θελετε αποδειξεις οτι τις συνωμοσιες-αληθινες κι οχι φανταστικες-τις εξυφαινουν μονοι τους οι κινουντες τα νηματα;Να μια προχειρη:
http://www.europeannocampaign.com/351.html
http://www.europeannocampaign.com/351.html
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Πολλά ζητάς... εδώ δεν μας ενημερώνουν επαρκώς για τα δικά μας.ArELa έγραψε:Τα μάθατε για τον Τζον Κορζάιν, πρώην δ/ντή της goldman sucks (αυτή η GS ΠΑΝΤΟΥ ρε παιδί μου...) και νυν πρόεδρο της MF Global? Όχι, δεν τα μάθατε... από πού να τα μάθετε...Σας ενημέρωσε κανείς;
Το leading το ξέρεις, οπότε πάμε στα υπόλοιπα: "Χρηματιστής-διαμεσολαβητής αξιών και παραγώγων" (βασικά με το cash εννοούν τις αγορές που δεν είναι παραγώγων και διακανονίζονται με μετρητά, τεσπα)ArELa έγραψε:Αυτή (η MF) - για όσους δε γνωρίζουν- είναι ή μάλλον ήταν μέχρι προσφάτως, αυτό που λένε "Leading Cash and Derivatives Broker-dealer " (μη μου πείτε να το πω στα ελληνικά, ΔΕΝ ξέρω τους σκατο-όρους αυτούς).
Ακριβολογούν λέγοντας ότι λόγω της ευρωπαϊκής κρίσης πτώχευσε, καθώς είχε βάλει στοιχήματα που πλήρωναν εφόσον η κρίση δεν θα συνεχιζόταν (ακριβέστερα, αν το θυμάμαι καλά, έπαιζε στα spread Ιταλίας Ισπανίας κλπ). Τα "στοιχήματα" αυτά μπαίνουν σχετικά εύκολα στην αγορά, παίρνοντας σύνθετες θέσεις αγοράς κάποιων ομολόγων (ας πούμε ιταλικών, στην περίπτωση αυτή) και (ανοιχτής) πώλησης κάποιων άλλων (σε μια τέτοια περίπτωση γερμανικών). Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέριες.ArELa έγραψε:Λοιπόν, στην Αμερική γίνεται ο κακός χαμός με τη σκανδαλάρα που ξέσπασε, όταν αρκετοί άνθρωποι έχασαν τα λεφτά που επένδυσαν σ'αυτόν τον "οίκο", που η Μπλούμπεργκ λέει πως πτωχευει λόγω ευρωπαϊκής κρίσης...(έτσι το λέμε τώρα... "λόγω κρίσης")
Το σκάνδαλο είναι πολύ μεγάλο (και) για τα δικά τους δεδομένα. Αυτό που συνέβη είναι ότι η MF πόνταρε για δικό της λογαριασμό λεφτά πελατών, κάτι το οποίο απαγορεύται. Ο ίδιος ο Κορζάιν ήταν σε μία επιτροπή που επανεξέταζε τους σχετικούς κανονισμούς και (λέγεται ότι) καθυστερούσε τις διαδικασίες. Τελικά δεν άντεξε η MF και υπέβαλε αίτηση για υπαγωγή στο chapter 11 (προστασία από τους πιστωτές και αναδιοργάνωση εταιρείας), ενώ οι νέοι κανονισμοί είναι πολύ αυστηρότεροι.ArELa έγραψε:Φυσικά πριν πτωχεύσει, ο κ. Κόρζαιν φρόντισε να εξαφανίσει τεράστια ποσά- κεφάλαια, κι ο κοσμάκης έχασε τα λεφτάκια του. Ο Σελέντε εμφανίζεται ωρυόμενος και καταγγελτικός συχνά πυκνά και στον Αλεξ (εδώ http://www.youtube.com/watch?v=s9fQKjyx ... ideo_title μια απ'τις τελευταίες του εμφανίσεις) και στο Rusia Today και σε διάφορα ΜΜΕ, διότι οι κύριοι του φάγανε μεγάλο ποσό (εξαψήφιο) από τα ωραία του λεφτουδάκια, (οικονομίες μιας ζωής) που είχε βάλει στην αρχή του χρόνου για να πάρει στο τέλος του χρόνου την αξία των χρημάτων αυτών (που υποτίθεται ότι θα'χαν αυγατίσει κιόλας) σε χρυσό... Πήρε απ'τα τρία το μακρύτερο ο άνθρωπος και τρέχει και δε φτάνει... Καλεί όλο τον αμερικανικό λαό να πάψει να επενδύει σε τέτοια κόλπα, διότι πλέον δεν έχουν μπέσα, και θα χάσει ΣΙΓΟΥΡΑ τα λεφτά του.
Εδώ τα νεότερα για όποιον ενδιαφέρεται http://finance.yahoo.com/news/mf-global ... 26597.html.
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
Η συνωμοσιολογία είναι αποτέλεσμα του να μην δίνουν απαντήσεις οι πολιτικοί και άλλοι σε σοβαρά ερωτήματα. Η συνωμοσιολογία αναπτύσσεται όταν αρνούνται να δώσουν λογικές και ολοκληρωμένες απαντήσεις οι πολιτικοί ή όταν δηλώνουν προκλητική άγνοια, ή ακόμα χειρότερα, όταν γελάνε και γελοιοποιούν τα ερωτήματα, δίχνοντάς μας εμμέσως πλην σαφώς ότι πρέπει να προσέχουμε τι ερωτήσεις θα κάνουμε, διαφορετικά κινδυνεύουμε να μας κοροϊδέψουν και να μας γελοιοποιήσουν.Joy έγραψε:ΟΤΤΟΝ,
Αυτή η συμπεριφορά απέναντι στα ερωτήματα συνιστά λογοκρισία. Όσοι αντιδρούν και εμμένουν στα ερωτήματά τους, βαφτίζονται συνωμοσιολόγοι.
Βεβαίως, ετυμολογικά νομίζω πως συνωμοσιολόγος είναι αυτός που κάνει λόγο για συνωμοσία. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Επίσης, τα σκάνδαλα είναι συνωμοσίες. Γιατί, ενώ υπάρχουν τόσα σκάνδαλα, που κανείς δεν τα αμφισβητεί, αμφισβητούμε τις συνωμοσίες; Δεν είναι το ίδιο;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
exiled έγραψε:Δοκτρέσσα και Joy, θα το ξαναγράψω:
Ο Καζάκης αναφέρεται σε παράγωγα προϊόντα. Αυτά είναι εξ ορισμού παίγνια μηδενικού αθροίσματος, άρα κάθε ευρώ που κάποιος κερδίζει (πληρώνεται, με την ορολογία του στοιχήματος που αρέσει στον clash) κάποιος , πρέπει κάποιος άλλος να το χάσει.
Δλδ, ΟΚ, κάποιοι ποντάρουν στο ότι θα γίνουν θεομηνίες κλπ, αλλά και κάποιοι άλλοι, ταυτόχρονα, ποντάρουν ότι ΔΕΝ θα συμβεί.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προβάλλει τόσο πολύ τη μία μόνο μεριά των συμμετεχόντων στον στοιχηματισμό αυτό (γιατί ελάχιστα διαφέρει από το πιο σύνηθες ποδοσφαιρικό στοίχημα). Εγώ μάλλον θα τον παρακολουθήσω την Τρίτη στο ΠαΠει, οπότε θα το θέσω:)
Χωρίς να αναιρώ αυτά που λές (άλλωστε δεν έχω καλές γνώσεις σε αυτά ) μήπως η απάντηση έρχεται σε αυτό που είναι γραμμένοΕπενδυτικά κεφάλαια υψηλής μόχλευσης που ποντάρουν στο πόσοι θα είναι οι νεκροί στην Ελλάδα αυτό το χειμώνα
πάνω με μεγάλα γράμματα ;
Δηλάδή δεν λέμε για 2 ή 3 πλευρές μόνο αλλά για περισσότερες
Δηλαδή άλλοι ποντάρουν ότι θα είναι
1000
άλλοι ότι θα είναι
500
άλλοι ότι θα είναι
2000
και άλλοι κανείς ...
δηλαδή υπάρχει μεγάλο περιθόριο <<χαμένων >> μιας και ποντάρουν σε διάφορα νούμερα ;
Mornie utúlië
- ArELa
- Founder-Administrator
Έτσι ακριβώς το αντιλαμβάνομαι κι εγώ. Μπράβο, Βαγγέλη!
'Ολοι αυτοί το'χουν σα δεδομένο ότι θα υπάρξουν θάνατοι που θα'ναι απότοκο της κρίσης, και φυσικά σε ποσοστά επαυξημένα και πέραν των φυσιολογικών.
'Ολοι αυτοί το'χουν σα δεδομένο ότι θα υπάρξουν θάνατοι που θα'ναι απότοκο της κρίσης, και φυσικά σε ποσοστά επαυξημένα και πέραν των φυσιολογικών.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Τελικά αυτό το κουπόνι με τις αποδόσεις δεν βρέθηκε...
Και φυσικά ούτε πρόκειται να βρεθεί, γιατί αυτά είναι φαντασιώσεις ή, μάλλον για διαστρέβλωση. Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι αυτοί ποντάρουν σε επενδύσεις που προκαλούν τεράστιες καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον και στις υποδοχές της κάθε χώρας (αύξηση της θερμοκρασίας, πλημμύρες, πυρκαγιές, φράγματα που μετατρέπουν σε άνυδρη έρημο τεράστιες κατοικήσιμες περιοχές, διάλυση δημόσιας υγείας, φτωχοποίηση πληθυσμών, δημόσια αγαθά όπως νερό και ενέργεια που μετατρέπονται σε εμπορεύματα κτλ), με αποτέλεσμα να προκαλούνται θάνατοι γι' αυτές τις αιτίες.
Και φυσικά ούτε πρόκειται να βρεθεί, γιατί αυτά είναι φαντασιώσεις ή, μάλλον για διαστρέβλωση. Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι αυτοί ποντάρουν σε επενδύσεις που προκαλούν τεράστιες καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον και στις υποδοχές της κάθε χώρας (αύξηση της θερμοκρασίας, πλημμύρες, πυρκαγιές, φράγματα που μετατρέπουν σε άνυδρη έρημο τεράστιες κατοικήσιμες περιοχές, διάλυση δημόσιας υγείας, φτωχοποίηση πληθυσμών, δημόσια αγαθά όπως νερό και ενέργεια που μετατρέπονται σε εμπορεύματα κτλ), με αποτέλεσμα να προκαλούνται θάνατοι γι' αυτές τις αιτίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Κυρ 11 Δεκ 2011, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- ArELa
- Founder-Administrator
Και όχι μόνοClash έγραψε:(αύξηση της θερμοκρασίας, πλημμύρες, πυρκαγιές, φράγματα που μετατρέπουν σε άνυδρη έρημο τεράστιες κατοικήσιμες περιοχές, διάλυση δημόσιας υγείας, φτωχοποίηση πληθυσμών κτλ), με αποτέλεσμα να προκαλούνται θάνατοι γι' αυτές τις αιτίες.
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 60#p158160
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Γι' αυτό έβαλα το κτλ. Είναι φύση αδύνατο να κάνω μια ολοκληρωμένη λίστα. Π.χ. κάτι που μου ήρθε τώρα, τα φάρμακα. Ο οργανισμός εμπορίου υποχρεώνει τις χώρες της Αφρικής να αγοράζουν πανάκριβα φάρμακα από αμερικάνικες και ευρωπαϊκές πολυεθνικές και τους απαγορεύει να παρασκευάζουν οι ίδιες. Το αποτέλεσμα είναι εκατομμύρια θάνατοι που μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
- ArELa
- Founder-Administrator
Τράπεζες, πολυεθνικές, στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα και Φαρμακευτικές-κολοσοί, είναι σφιχταγκαλιασμένες με όλες τις νεοταξίτικες κυβερνήσεις της Δύσης, και οι αποφάσεις που λαμβάνουν, απορρέουν κατά το 90% (τουλάχιστον) από αυτά τα καλόπαιδα, σύμφωνα με τα συμφέροντά τους.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Κάτι άσχετο-σχετικό, μιας και αναφέρθηκαν οι φαρμακευτικές και λοιπές πολυεθνικές.Έβλεπα χθες μιά ταινία , puncture νομίζω λεγόταν, αναζητήστε την.Αναφέρεται στην αληθινη ιστορία ενός δικηγόρου που ανέλαβε να υποστηρίξει τον πελάτη του ο οποίος είχε εφεύρει (το 1998, νομίζω) μία βελόνα-σύριγγα ασφαλείας, έτσιι ωστε να αποφεύγονται τα κατα λάθος τρυπήματα του νοσηλευτικού προσωπικου, με αποτέλεσμα να νοσούν κάθε χρονο χιλιάδες από aids και άλλες σχετικές παθήσεις.Η βελόνα αυτή , ήταν έτσι κατασκευασμένη, ωστε να μην μπορεί να ξαναχρησιμποποιηθεί άπαξ και χρησιμοποιηθηκε για μια και μόνη φορά.Η ταινία, ανέφερε οτι στην Αφρική χρησιμοποιούν την ίδια βελόνα έως και 200 φορές (!), 800.000 δε νοσοκόμες αναφέρονται ως περιστατικά που τρυπήθηκαν κατά λάθος από ΄χρησιμοποιημένες σύριγγες, μόνο στην Αμερική.
Περιττό να σας πω τι τέλος είχε η ταινία, και πόσο πολεμήθηκε ο άνθρωπος αυτός από τις πολυεθνικες..Αληθινή - και άγνωστη στους περισσότερους - ιστορία..
Περιττό να σας πω τι τέλος είχε η ταινία, και πόσο πολεμήθηκε ο άνθρωπος αυτός από τις πολυεθνικες..Αληθινή - και άγνωστη στους περισσότερους - ιστορία..
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΜ
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άσχετο αλλά λίγο σχετικό.
Βγήκε η νέα ανάλυση του Web bot.
Σε ένα σημείο της αναφέρεται στην Ιαπωνία. Λέει ότι θα εκκενωθούν μεγάλες περιοχές εξ αιτίας των θανάτων από την ραδιενέργεια. Αυτό θα γίνει καθυστερημένα με αποτέλεσμα την οργή του κόσμου.
Κάποιος ή κάποια ομάδα (πιθανότατα και αυτός/οι θύμα της Φουκουσίμα) θα ξεκινήσει μια σειρά από δολοφονίες των υψηλά ιστάμενων υπευθύνων, όχι μόνο στην Ιαπωνία και όχι μόνο Ιαπώνων.
Το όλο θέμα θα πάρει περίεργη τροπή όταν αρχίσουν να μπαίνουν στοιχήματα (επίσημα και σε παγκόσμια κλίμακα) πάνω στο ποιός και πότε θα είναι το επόμενο θύμα.
Και αναρωτιέμαι ...τα είδε στο web bot ο Clif High ή μας πετάει εδω μια ιδέα για το πως μπορούν να σφαχτουν μεταξύ τους και με τα δικά τους μέσα?
Βγήκε η νέα ανάλυση του Web bot.
Σε ένα σημείο της αναφέρεται στην Ιαπωνία. Λέει ότι θα εκκενωθούν μεγάλες περιοχές εξ αιτίας των θανάτων από την ραδιενέργεια. Αυτό θα γίνει καθυστερημένα με αποτέλεσμα την οργή του κόσμου.
Κάποιος ή κάποια ομάδα (πιθανότατα και αυτός/οι θύμα της Φουκουσίμα) θα ξεκινήσει μια σειρά από δολοφονίες των υψηλά ιστάμενων υπευθύνων, όχι μόνο στην Ιαπωνία και όχι μόνο Ιαπώνων.
Το όλο θέμα θα πάρει περίεργη τροπή όταν αρχίσουν να μπαίνουν στοιχήματα (επίσημα και σε παγκόσμια κλίμακα) πάνω στο ποιός και πότε θα είναι το επόμενο θύμα.
Και αναρωτιέμαι ...τα είδε στο web bot ο Clif High ή μας πετάει εδω μια ιδέα για το πως μπορούν να σφαχτουν μεταξύ τους και με τα δικά τους μέσα?
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator
Σημαντικά (όπως πάντα) αυτά που έθεσες, χαρούλα. (αν παρακολουθείς τον Χάι, ενημέρωνε κι εκείνο το τοπικ επίσης...)
Εγώ όπως έχω πει, ακούω Καζάκη στο ράδιο σχεδόν καθημερινά. Σήμερα δεν άκουσα, οπότε άκουσα πριν λίγο την καταγραφη που έχουν στο αρχείο.
Σπάνια δίνω λινκ εκπομπής.
Αυτή τη φορά θα δώσω. Εθιξε (μέχρι εδώ που άκουσα) 2 θέματα:
1. τα περί Μπαρόζο (παιδεραστίας του κυρίου κλπ) που ανέφερε, αλλά και
2. το εξαιρετικό χώσιμο στον καρατζαφύρερ.
Αυτά (αν δε θέλετε να το ακούσετε όλο), θα τα ακούσετε από το 40:17 και μετά (συνολικά 67 λεπτά η εγγραφή).
Πάτε εδώ http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=13 ... 5&prodId=5
Εγώ όπως έχω πει, ακούω Καζάκη στο ράδιο σχεδόν καθημερινά. Σήμερα δεν άκουσα, οπότε άκουσα πριν λίγο την καταγραφη που έχουν στο αρχείο.
Σπάνια δίνω λινκ εκπομπής.
Αυτή τη φορά θα δώσω. Εθιξε (μέχρι εδώ που άκουσα) 2 θέματα:
1. τα περί Μπαρόζο (παιδεραστίας του κυρίου κλπ) που ανέφερε, αλλά και
2. το εξαιρετικό χώσιμο στον καρατζαφύρερ.
Αυτά (αν δε θέλετε να το ακούσετε όλο), θα τα ακούσετε από το 40:17 και μετά (συνολικά 67 λεπτά η εγγραφή).
Πάτε εδώ http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=13 ... 5&prodId=5
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ρε Αχινέ θα μας πεις; Εχουμε μια διαφωνία με τη Βίκη. Στο ΕΠΑΜ δεχόσαστε φασίστες;
ΥΓ. Εννοείται ότι θα παραμένει φασίστας και όχι να αλλάξει απόψεις.
Ερώτηση ενος χαζού.
γιατι τοση συζήτηση για τον καζάκη.
Εννοω ρε παιδια τοσες προτάσεις υπάρχουν. και τοσα μικρα κόμματα.
οπως ειχε πει κι ο τότης ακομα και οι κυνηγοι εχουν κόμμα.
γιατι τοση συζήτηση για τον καζάκη.
Εννοω ρε παιδια τοσες προτάσεις υπάρχουν. και τοσα μικρα κόμματα.
οπως ειχε πει κι ο τότης ακομα και οι κυνηγοι εχουν κόμμα.
Φίλε έχω απάντηση.. Ή μάλλον απαντήσεις.Clash έγραψε:Ρε Αχινέ θα μας πεις; Εχουμε μια διαφωνία με τη Βίκη. Στο ΕΠΑΜ δεχόσαστε φασίστες;
Η μία από τον εξαιρετικό Αποσκίτη.
Η άλλη από τον ΤΑΡΑΜΑ Κυπριώτη.
κΑΙ ΟΙ 2 ΗΓΈΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.
Στο ίδιο blog.
Ας είσαι φασίστας, εργατοπατέρας που παίζει διπλό παιχνίδι, πουτάνα που πήγε στο ΕΠΑΜ να βρει γκόμενο να κερατώσει τον άντρα της ή bisexual σύζυγος που θέλει και άντρα εραστή.
Δεν θέλει να ξέρει ο κυπριώτης..
http://epamnt.blogspot.com/2011/12/blog ... 4028080586
Ο Αποσκίτης βέβαια τα γράφει ωραία. Αλλά μόνο με 2-3 στελέχη και από κάτω το ΧΑΟΣ δουλειά δεν γίνεται... Η χαρά της πουτάνας και η λύπη του κερατά έγινε το ΕΠΑΜ...
- ArELa
- Founder-Administrator
Bολικότατα ο Νικολάκης αντιπαρέρχεται όσα ανέβασα εδώ
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 28#p158428
Μ'αλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε....
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 28#p158428
Μ'αλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε....
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Περιμένω τον ποιο αρμόδιο να απαντήσει, γιατί κάτι πήρε το αυτί μου ότι κάποια άτομα που είχαν δικές τους απόψεις πήραν πόδι από το ΕΠΑΜ.
Εντελώς άσχετο το λινκ που μου έδωσες Βασιλικούλα με αυτά που ρωτάω.
Εντελώς άσχετο το λινκ που μου έδωσες Βασιλικούλα με αυτά που ρωτάω.