ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 8/11/11...)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 8/11/11...)
Mπα μπα μπα... βρε το πεταλουδάκιιιιιι...
σαν τα χιόνια ωρέ!
Long time no see
όλα καλά;
Άρχισαν οι επιστροφές...
και δε χιόνισε ακόμα!
σαν τα χιόνια ωρέ!
Long time no see
όλα καλά;
Άρχισαν οι επιστροφές...
και δε χιόνισε ακόμα!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Καλως σας βρισκω και παλι!Μ' εχουν απαλλαξει για την ωρα απ'τα καθηκοντα φυλαξης του εγγονου κι ειπα να κοινωνικοποιηθω εκ νεου.
Ευκαιρησα να δω και το ντοκυμαντερ με τον δρ.Μπλεϊλοκ,με την μεταφραση της αγαπητης Βασουλας κι εχω φρικαρει,παιδες!Τι διαολο γινεται,ουτε της Παναγιας τα ματια δεν εχουν αφησει στην ησυχια τους!Τι ασπαρταμη,τι εμβολια,τι λιθιο,τι....,τι....,τι....Τελικα,το δικο μας νερο το φθοριωνουν;Θα μπορεσουμε να παρουμε ποτε αξιοπιστη απαντηση;
Ευκαιρησα να δω και το ντοκυμαντερ με τον δρ.Μπλεϊλοκ,με την μεταφραση της αγαπητης Βασουλας κι εχω φρικαρει,παιδες!Τι διαολο γινεται,ουτε της Παναγιας τα ματια δεν εχουν αφησει στην ησυχια τους!Τι ασπαρταμη,τι εμβολια,τι λιθιο,τι....,τι....,τι....Τελικα,το δικο μας νερο το φθοριωνουν;Θα μπορεσουμε να παρουμε ποτε αξιοπιστη απαντηση;
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Mέχρι το 2009 είναι βεβαιωμένο πως δεν φθοριωνόταν. Απ'όταν ανέβηκε ο ΓΑΠ και μετά .... δεν ορκίζομαι...
Από τότε που ειδα τη σειρά με τον Μπλέιλοκ πεταλουδάκι, δεν είμαι πια η ίδια.
Γι'αυτό κι ένιωσα πως ΕΠΡΕΠΕ να την ανεβάσω... Υπάρχουν στιγμές που αναπολώ παλιότερες εποχές που ζούσα στην πλήρη άγνοια κι ήμουν τρία πουλάκια κάθονται... Όμως μετά το σκέφτομαι, και λέω χαλάλι το χαμόγελο που'γινε πιο παγωμένο στα χείλη μου... Τουλάχιστον έχω πια κάποια επίγνωση (όχι πλήρη σίγουρα) και δε ζω με αυταπάτες...
Καλώς μας επανέκαμψες, και καλή συνεχεια
Από τότε που ειδα τη σειρά με τον Μπλέιλοκ πεταλουδάκι, δεν είμαι πια η ίδια.
Γι'αυτό κι ένιωσα πως ΕΠΡΕΠΕ να την ανεβάσω... Υπάρχουν στιγμές που αναπολώ παλιότερες εποχές που ζούσα στην πλήρη άγνοια κι ήμουν τρία πουλάκια κάθονται... Όμως μετά το σκέφτομαι, και λέω χαλάλι το χαμόγελο που'γινε πιο παγωμένο στα χείλη μου... Τουλάχιστον έχω πια κάποια επίγνωση (όχι πλήρη σίγουρα) και δε ζω με αυταπάτες...
Καλώς μας επανέκαμψες, και καλή συνεχεια
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Ευτυχεις οι αδαεις,που λενε.Αν και προτιμω να γνωριζω,για να φυλαχτω οσο με παιρνει.
Ο Alex Jones,επισης ειναι συναρπαστικος.Δεν φανταζεσαι ποσο πολυ ειμαι ευτυχης που ανακαλυψα το καναλι σου και την υπεροχη δουλεια που εχεις κανει!Οσα ευχαριστω κι αν σου πω,δεν ξεπληρωνεται η προσφορα σου,καλη μου!
Ο Alex Jones,επισης ειναι συναρπαστικος.Δεν φανταζεσαι ποσο πολυ ειμαι ευτυχης που ανακαλυψα το καναλι σου και την υπεροχη δουλεια που εχεις κανει!Οσα ευχαριστω κι αν σου πω,δεν ξεπληρωνεται η προσφορα σου,καλη μου!
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Επειδή σ αυτό το νήμα όλο δυσάρεστη επικαιρότητα ποστάρουμε ( δεν φταίμε , βέβαια) , υπάρχουν και " άλλα" νέα:
Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη "δεύτερης Γης"
Η NASA ανακοίνωσε ότι ο πλανήτης Kepler-22b, οποίος εντοπίστηκε πριν δύο χρόνια, είναι στην πραγματικότητα μια δεύτερη Γη, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις για να υποστηρίξει ζωντανούς οργανισμούς.
Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου Kepler, κάτι τέτοιο, αν και στο παρελθόν διάφορες μελέτες είχαν δείξει ότι η ύπαρξη σωμάτων σε υγρή μορφή ήταν πιθανή.
O πλανήτης Kepler 22-b, βρίσκεται 600 έτη φωτός μακριά από τη Γη, είναι 2,4 φορές μεγαλύτερος από τη Γη και έχει θερμοκρασία 22 βαθμών Κελσίου
Συνέχεια εδώ http://news247.gr/health/epistimi/epive ... 25494.html
Τι είναι ρε παιδί μου 600 έτη φωτός?..μιά τσιγαριά δρόμος...είστε να την κάνουμε?
Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη "δεύτερης Γης"
Η NASA ανακοίνωσε ότι ο πλανήτης Kepler-22b, οποίος εντοπίστηκε πριν δύο χρόνια, είναι στην πραγματικότητα μια δεύτερη Γη, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις για να υποστηρίξει ζωντανούς οργανισμούς.
Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου Kepler, κάτι τέτοιο, αν και στο παρελθόν διάφορες μελέτες είχαν δείξει ότι η ύπαρξη σωμάτων σε υγρή μορφή ήταν πιθανή.
O πλανήτης Kepler 22-b, βρίσκεται 600 έτη φωτός μακριά από τη Γη, είναι 2,4 φορές μεγαλύτερος από τη Γη και έχει θερμοκρασία 22 βαθμών Κελσίου
Συνέχεια εδώ http://news247.gr/health/epistimi/epive ... 25494.html
Τι είναι ρε παιδί μου 600 έτη φωτός?..μιά τσιγαριά δρόμος...είστε να την κάνουμε?
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
..και επανερχόμαστε στα γνωστά
«Πλήρη εμπιστοσύνη» στο γαλλογερμανικό σχέδιο κατά της κρίσης εκφράζουν ο ΗΠΑ
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231140823
...τη βάψαμε
...τη βάψαμε
Each man's death diminishes me,
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
..και επανερχόμαστε στα γνωστά
...τη βάψαμε
Κατα που ειπαμε πέφτει αυτη η Kepler-22b;
θελει διαβατηριο για να πας;;
- aitherovamwn
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
καλημέρα!!
από το πρωί σήμερα, μου ήρθαν ειδοποιήσεις από 5 διαφορετικές επαφές μου στο fb (όλες από εξωτερικό), που όλες παρέπεμπαν στην εξής ιστοσελίδα του τζοόουνς: http://www.infowars.com/exclusive-gover ... cross-u-s/
ούτε λίγο ούτε πολύ, το αμερικανικό "κράτος" ενεργοποιεί τα εκατοντάδες στρατόπεδα συγκέντρωσης που είχαν χτιστεί τα τελευταία χρόνια (τα περίφημα FEMA camps)..
το έγγραφο που αποκαλύπτει ο τζόουνς αναφέρεται σε μια προκήρυξη του αμερικανικού κράτους για την ανεύρεση αναδόχων εταιριών που θα αναλάβουν υπηρεσίες (επισιτισμός κρατουμένων, περίφραξη, οδοφράγματα, αποκομιδή σκουπιδιών, πλυντήρια ρούχων κ.α.)στα fema camps.. υπηρεσίες που δικαιολογούνται μόνο εφόσον τα συγκεκριμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία (δλδ θα "φιλοξενούν" κρατούμενους)..
πρόκειται αναμφίβολα για μια τρομερά σημαντική εξέλιξη, όχι μόνο για την αμερική..
από το πρωί σήμερα, μου ήρθαν ειδοποιήσεις από 5 διαφορετικές επαφές μου στο fb (όλες από εξωτερικό), που όλες παρέπεμπαν στην εξής ιστοσελίδα του τζοόουνς: http://www.infowars.com/exclusive-gover ... cross-u-s/
ούτε λίγο ούτε πολύ, το αμερικανικό "κράτος" ενεργοποιεί τα εκατοντάδες στρατόπεδα συγκέντρωσης που είχαν χτιστεί τα τελευταία χρόνια (τα περίφημα FEMA camps)..
το έγγραφο που αποκαλύπτει ο τζόουνς αναφέρεται σε μια προκήρυξη του αμερικανικού κράτους για την ανεύρεση αναδόχων εταιριών που θα αναλάβουν υπηρεσίες (επισιτισμός κρατουμένων, περίφραξη, οδοφράγματα, αποκομιδή σκουπιδιών, πλυντήρια ρούχων κ.α.)στα fema camps.. υπηρεσίες που δικαιολογούνται μόνο εφόσον τα συγκεκριμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία (δλδ θα "φιλοξενούν" κρατούμενους)..
πρόκειται αναμφίβολα για μια τρομερά σημαντική εξέλιξη, όχι μόνο για την αμερική..
...να είστε πάντα καλά...
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό.aitherovamwn έγραψε:καλημέρα!!
Και επίσης το γεγονός ότι γίνεται λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
Μάλλον το 2012 θα μπει με πολύ μεγάλο κρότο.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
χμ αν και δεν θέλω να το πω ......
Πότε έληξε το κοντέρ των Ιλουμινάτι που λέγαμε ;
Πότε έληξε το κοντέρ των Ιλουμινάτι που λέγαμε ;
Mornie utúlië
- ION 4ever
Μία ημέρα πριν (5/12) δεν εμφανιζόταν καν η σελίδα.
- firefightergr
- Έλαβε Likes: 6 φορές
το βλέπω πολύ σχετικό με την είδηση για τους νέους τρομοκράτες
OccupyWallStreet Officially Classified As Terrorist Group Along With Al-Qaeda
http://blog.alexanderhiggins.com/2011/1 ... eda-81051/
που αλλού θα χωρέσουν όλοι οι αγανακτισμένοι;
OccupyWallStreet Officially Classified As Terrorist Group Along With Al-Qaeda
http://blog.alexanderhiggins.com/2011/1 ... eda-81051/
που αλλού θα χωρέσουν όλοι οι αγανακτισμένοι;
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- ION 4ever
Δεν έχεις και άδικο.
- aitherovamwn
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
φυσικά και είναι σχετικό, πυροσβέστη.. και πάρα πολύ μάλιστα..
φαίνεται τα νεοταξιτάκια βλέπουν το παγκόσμιο κίνημα OWS των αγανακτισμένων (ποτέ δεν μου κάθισε καλά ο χαρακτηρισμός - προτείνω να χρησιμοποιούμε τον όρο συνειδητοποιημένοι ή αφυπνισμένοι) να θεριεύει μέσα στους επόμενους μήνες και τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις..
το ζήτημα είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν χτιστεί και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αντίστοιχες εγκαταστάσεις (με ευρωπαϊκά κονδύλια) για τη φιλοξενία μεταναστών.. είναι τα λεγόμενα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, τα οποία ήδη λειτουργούν, με ειδικά εκπαιδευμένο (δλδ σκληραγωγημένο) προσωπικό.. θυμηθείτε τη διαμαρτυρία μιας ιρανής (αν θυμάμαι καλά) πριν από λίγα χρόνια, που είχε ράψει τα χείλη της με σύρμα σε ενα από αυτά..
αν ανοίξει τον χορό η αμερική, το θεωρώ αρκετά πιθανό οι δικοί μας να τρέξουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να ξαποστείλουν σε αυτά μερικούς "φασίστες, αναρχικούς και μαλάκες"..
εντελώς συμπτωματικά, συζητώντας το πρωί με τη σπιτονοικοκυρά μου, της έλεγα ότι το μόνο πράγμα στο οποίο διαφέρει η σημερινή κατάσταση από τις παραδοσιακές δικτατορίες, είναι ότι δεν έχει εφαρμόσει ακόμα τον εγκλεισμό των αντιφρονούντων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης (δεν δάγκωνα τη γλώσσα μου καλύτερα!!).. σε όλα τα υπόλοιπα (από το αστυνομικό κράτος και την κατατρομοκράτηση των πολιτών, έως τον έλεγχο των ΜΜΕ και τη χειραγώγηση των "πνευματικών" ανθρώπων) η κυβέρνηση των τραπεζών είναι κανονικότατη χούντα..
κάποτε το έλεγα ψιλοαμφιβάλλοντας, πλέον όμως είμαι σίγουρος: ζούμε στις πιο σκοτεινές εποχές από καταβολής του ανθρώπινου πολιτισμού.. για αυτό και χρειάζεται τεράστια ψυχραιμία, νηφαλιότητα και θετικότητα, ώστε να καταφέρουμε να μην παρασυρθούμε από το γενικότερο κλίμα.. και να θυμόμαστε ότι ό,τι και να συμβεί, όσο ακραίο, ολοκληρωτικό και ανίκητο και αν φαντάζει, θα είναι προσωρινό.. δεν θα μας αγγίξει, αν δεν του δώσουμε εμείς το περιθώριο να το κάνει.. πρέπει όμως οι αντιδράσεις μας στο εξής να είναι μαζικές, αποφασισμένες και άφοβες.. οι λίγες ελευθερίες που μας έχουν απομείνει χρειάζονται αντανακλαστικά και επαγρύπνηση
φαίνεται τα νεοταξιτάκια βλέπουν το παγκόσμιο κίνημα OWS των αγανακτισμένων (ποτέ δεν μου κάθισε καλά ο χαρακτηρισμός - προτείνω να χρησιμοποιούμε τον όρο συνειδητοποιημένοι ή αφυπνισμένοι) να θεριεύει μέσα στους επόμενους μήνες και τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις..
το ζήτημα είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν χτιστεί και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αντίστοιχες εγκαταστάσεις (με ευρωπαϊκά κονδύλια) για τη φιλοξενία μεταναστών.. είναι τα λεγόμενα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, τα οποία ήδη λειτουργούν, με ειδικά εκπαιδευμένο (δλδ σκληραγωγημένο) προσωπικό.. θυμηθείτε τη διαμαρτυρία μιας ιρανής (αν θυμάμαι καλά) πριν από λίγα χρόνια, που είχε ράψει τα χείλη της με σύρμα σε ενα από αυτά..
αν ανοίξει τον χορό η αμερική, το θεωρώ αρκετά πιθανό οι δικοί μας να τρέξουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να ξαποστείλουν σε αυτά μερικούς "φασίστες, αναρχικούς και μαλάκες"..
εντελώς συμπτωματικά, συζητώντας το πρωί με τη σπιτονοικοκυρά μου, της έλεγα ότι το μόνο πράγμα στο οποίο διαφέρει η σημερινή κατάσταση από τις παραδοσιακές δικτατορίες, είναι ότι δεν έχει εφαρμόσει ακόμα τον εγκλεισμό των αντιφρονούντων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης (δεν δάγκωνα τη γλώσσα μου καλύτερα!!).. σε όλα τα υπόλοιπα (από το αστυνομικό κράτος και την κατατρομοκράτηση των πολιτών, έως τον έλεγχο των ΜΜΕ και τη χειραγώγηση των "πνευματικών" ανθρώπων) η κυβέρνηση των τραπεζών είναι κανονικότατη χούντα..
κάποτε το έλεγα ψιλοαμφιβάλλοντας, πλέον όμως είμαι σίγουρος: ζούμε στις πιο σκοτεινές εποχές από καταβολής του ανθρώπινου πολιτισμού.. για αυτό και χρειάζεται τεράστια ψυχραιμία, νηφαλιότητα και θετικότητα, ώστε να καταφέρουμε να μην παρασυρθούμε από το γενικότερο κλίμα.. και να θυμόμαστε ότι ό,τι και να συμβεί, όσο ακραίο, ολοκληρωτικό και ανίκητο και αν φαντάζει, θα είναι προσωρινό.. δεν θα μας αγγίξει, αν δεν του δώσουμε εμείς το περιθώριο να το κάνει.. πρέπει όμως οι αντιδράσεις μας στο εξής να είναι μαζικές, αποφασισμένες και άφοβες.. οι λίγες ελευθερίες που μας έχουν απομείνει χρειάζονται αντανακλαστικά και επαγρύπνηση
...να είστε πάντα καλά...
- ION 4ever
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Συνεχίζουμε εδώ... http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 86#p157986
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...