γιουχα-αποκαθήλωση πολιτικών

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

γιουχα-αποκαθήλωση πολιτικών

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Ιούλ 2011, 12:30

Οι γιούχες απλών πολιτών σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Κυρίως μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, τα πράγματα “ξέφυγαν”.

Σε κάθε πλευρά της Ελλάδας οι βουλευτές δεν τολμούν να “ξεμυτήσουν” από το σπίτι τους, φανταστείτε να πάνε και στις περιφέρειές τους!

Τρέμουν στην ιδέα ότι έρχεται καλοκαίρι και στις παραλίες θα αντικρύσουν ..τσουνάμι αγανακτισμένων πολιτών!

Aφού πλέον, στο ΟΛΥΜΠΙΑ αποτελούν καθημερινή στήλη!

Έτσι, ο Παπανδρέου είδε και απόειδε και αποφάσισε στο αυριανό Υπουργικό Συμβούλιο να φέρει το θέμα των επιθέσεων βουλευτών, καθώς ο κόσμος έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος τους!

Κατά την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Γ. Παπανδρέου αναμένεται να απευθύνει έκκληση προς όλους για να σταματήσουν τα φαινόμενα αυτά.

Δεν ξέρουμε αν θα πάρουν τα μέτρα τους για να προφυλαχθούν από τα ..γαλλικά και τα παγωμένα νερά των πολιτών, αλλά αν κρίνουμε από τους νόμους – ΠΑΣΟΚ, μην απορήσετε αν δούμε να φέρνουν στη Βουλή νόμο του στυλ: Αυτόφωρη διαδικασία οι επιθέσεις εναντίων πολιτικών!

Μπορεί να σκέφτεστε ότι το παρατραβάμε, αλλά σας θυμίζουμε ότι έβαλαν στον ΚΟΚ τη μη πληρωμή των διοδίων, που διαχειρίζονται ιδιωτικές εταιρίες! Μην πάμε στο Μεσοπρόθεσμο . . .

Τα υπόλοιπα θέματα του αυριανού υπουργικού συμβουλίου είναι τα εξής:

* Σχέδιο νόμου: Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και άλλες διατάξεις -εισηγητής: Γ.Κουτρουμάνης
* Σχέδιο νόμου: Έρευνα, Παραγωγή και Δίκτυα Μεταφοράς Υδρογονανθράκων και άλλες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής -εισηγητής: Γ.Παπακωνσταντίνου
* Σχέδιο νόμου: Λειτουργία Ενεργειακών Αγορών Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου -εισηγητής: Γ.Παπακωνσταντίνου
* Σχέδιο νόμου: Δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς και προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό -εισηγητής: Κ. Σκανδαλίδης
* Σχέδιο νόμου: Διάθεση φυτοπροστατευτικών προϊόντων στην αγορά, ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων και άλλες διατάξεις -εισηγητής: Κ.Σκανδαλίδης
* Σχέδιο νόμου: Αναβάθμιση του θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη και των Εθελοντικών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών -εισηγητής: Χρ.Παπουτσής.

Πριν από το Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή.

http://olympia.gr/2011/07/05/%CF%83%CF% ... BD-%CE%BC/

σχόλια κάποιων χρηστών στο μπλογκ :

iconology2009 είπε
Ιουλίου 5, 2011 στο 10:28 μμ

Μυρίζομαι ΙΔΙΩΝΥΜΟ εναντίον όσων προπηλακίζουν βουλευτές. Δηλαδή ιδιαίτερο, αυστηρότερο νόμο που να τιμωρεί με ιδιαίτερη σκληρότητα όσους τυχόν διανοηθούν να “προσβάλλουν θεσμικά πρόσωπα”(κάπως έτσι ανώδυνη θάναι η διατύπωση. Με ανάλογο νόμο, παλιότερα, μερικές χιλιάδες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια ακόμη και για υπόνοια προσβολής της Φρειδερίκης. Η Χούντα εγκαθίσταται πια κανονικά με τους στρατιωτικούς νόμους και τα διατάγματα της. Θεέ φύλαγε!(να υπήρχες κιόλας, κάτι θα μπορούσε να γίνει αλλά έτσι χωμένος που είσαι στην ανυπαρξία σου είσαι εντελώς άχρηστος: μόνο για να σουφρώνεις παγκάρια με τους εκπροσώπους σου είσαι ικανός).

Αμετανόητος είπε
Ιουλίου 5, 2011 στο 10:47 μμ

Για άλλη μία φορά σήμερα συμφωνούμε…
Είναι φώς φανάρι…εκεί το πάνε,καμουφλαρισμένη χούντα με περιτύλιγμα κυνοβουλευτικής δημοκρατίας.
Οι άνθρωποι δεν έχουν Ιερό και Οσιο…Πάμε πλέον για ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Σε λίγο θα βλέπουμε και τα Φορντ Φάλκον της Αργεντινής…

ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε
Ιουλίου 5, 2011 στο 11:47 μμ

ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ…..
ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ….
ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ???
ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΑΥΓΟΓΙΑΟΥΡΤΟ Η ΕΝΑ ΚΡΑΞΙΜΟ….
ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ…..
ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ….
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ….Η ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ….
ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ……

mortalis είπε
Ιουλίου 5, 2011 στο 11:17 μμ

«Έχουν σκεφτεί αυτοί που δεν βρίσκουν μια λέξη να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα κατά συναδέλφων μου και υιοθετούν τέτοιες πρακτικές, τι θα γίνει αν απευθυνθούμε και εμείς στους ψηφοφόρους μας;»

Αυτά είπε ο πολύς Παπουτσής απειλώντας ότι θα βγάλει τους Πασοκοτραμπούκους για αντίποινα.
Αντε να δούμε…

apellis είπε
Ιουλίου 6, 2011 στο 9:34 πμ

Και πόσοι αλήθεια είναι αυτοί οι ψηφοφόροι τους που θα πάνε εκεί για να τους προστατέψουν; Ας γελάσω..χαχαχαχα!
Τα 2/3 του ΠΑΣΟΚ τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Για να μην πω ότι οι Πασόκοι, ως διπλά προδομένοι, είναι πλέον από τους πιο φανατικούς πολέμιους τους.
Αυτοί ας συνεχίζουν να βλέπουν παντού τον ΣΥΡΙΖΑ! Κακό της κεφαλής τους!

Σοφία είπε
Ιουλίου 6, 2011 στο 12:00 πμ

Α! τι κρίμα, δεν θα πάνε διακοπές… Και στο εξωτερικό να προσπαθήσουν μάλλον θα τους βγει ξυνό.
Υπάρχουν παντού Έλληνες, όπου κι αν πάνε… και τους περιμένουν…. εκεί δεν μπορούν να κυκλοφορούν με τα ΜΑΤ! Και τότε… χε χε χε Ροδούλα…. και Θεοδώρα και Ευούλα… ξέρετε πόσοι σας περιμένουν; και σας λοιπά ψοφίμια κοπρίτες; ξέρετε τι λένε ότι θα σας κάνουν έτσι και σας πετύχουν;

aganaktismenoi είπε
Ιουλίου 5, 2011 στο 11:25 μμ

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…
http://aganaktismenoi-aganaktismenoi.bl ... _6990.html

mhtsos είπε
Ιουλίου 6, 2011 στο 12:30 πμ

ετσι να μην μπορουν να παρουν ανασα. ολο το καλοκαιρι.εφοσον εδιωξαν τον κοσμο απο τις πλατειες τωρα θα τον βλεπουν μπροστα τους. πριν απο λιγο αποκαλυφτηκε οτι ο νεαρος που επιτεθηκε στην μερεντιτη ειναι μελος του πασοκ.και τον διεγραψε ο βλακας καρχιμακης για αναρμοστη συμπεριφορα σημερα. οι ψηφοφοροι του πασοκ ειναι αυτοι που τους περνουν με τις πετρες δεν τοχουν καταλαβει ακομη.

==============

σχόλιο δικό μου: (το χρωματίζω και αναλόγως... :loco: να ταιριάζει στην περίσταση...)

Υπουργός "προστασίας του πολίτη" να σου πετύχει...
να απειλεί εμμέσωςπλην σαφώς, ότι θα βγάλουν κι αυτοί τους πασόκους.
ΑΝ υποθέσουμε πως θα'βγαινε πασόκος να αντικρούσει τους κατ'αυτούς Συριζιώτες, και δε θα τους πλάκωνε ο ίδιος στη γιούχα και τα γιαούρτια...
εδώ μιλάμε για υπουργό ΠροΠο που προάγει εμφυλιακές καταστάσεις στη χώρα ή μου φαίνεται;
Το'χουν χάσει εντελώς. Οι προπηλακισμοί δίνουν και παίρνουν, ο κόσμος τους απαξιώνει συλλήβδην και ευθέως πλέον, κι αυτοί, (οι πασοκοι, γιατί οι άλλοι πλην της Λιάνας που είπε ότι την αγαπάμε, τουλάχιστον δεν σκούζουν ΤΟΣΟ ανυπόστατα) μην ξέροντας πια πώς να διαχειριστούν αυτον τον ορυμαγδό θυμού, απαξίας και (συγκρατημένης) επιθετικότητας, τα ρίχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ρε ζώα, αν είχαν ΤΟΣΟΥΣ ψηφοφόρους οι Συριζιώτες, θα'ταν αυτοί κυβέρνηση τώρα. Πού τα πουλάτε αυτά τα σάπια; Πείτε ξεκάθαρα ότι έχετε χεστεί απ'το φόβο σας, ότι νιώθετε πόσο προδοτικοί ανθέλληνες είστε, κι αφήστε τις κλάψες για επιθέσεις του σύριζα ή τα άλλα χαριτωμένα για βία εναντίον του πολιτικού προσωπικού. Μπροστά σ'αυτά που έχετε κάνει στον ελληνικό λαό και στην πατρίδα, μπροστά στην απάνθρωπη και ΩΜΗ βία που ΕΣΕΙΣ έχετε ασκήσει εδώ, και ΛΙΑΝ πολιτισμένα σας αντιμετωπίζουν περιοριζόμενοι σε γιαούρτια και ύβρεις. Το γένος βράζει, πολλοί λένε και στα ραδιόφωνα ευθέως πια (άκουσα πολίτες να μιλάνε χθες στο Χουδαλάκη) ότι θα πάρει ο λαός τα όπλα για να καθαρίσει αυτή η βρώμα, κι εσείς το παίζετε γερμανοί, κινέζοι και εξακολουθείτε να αραδιάζετε ένα σωρό ΜΠΟΥΡΔΕΣ στα κανάλια για να προπαγανδίσετε το απροπαγάνδιστο πλέον ...Και ω...χαίρε θράσος αμέτρητο, ΑΚΟΜΑ το παίζετε και εθνοσωτήρες! :swear:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: Η γιούχα στους βουλευτές

Δημοσίευση από Joy » Τετ 06 Ιούλ 2011, 14:02

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Πες τα βρε Βικυ συμφωνώ μαζί σου μεχρι και στο κόμα και στην τελεία!!! :urock:

Εδω ο κόσμος χάνεται και αυτοί εκεί...στην καρακοσμάρα τους (που ζέχνει και γιατί τα χουν κάνει πάνω τους) να επιμένουν στις γελοιότητες τους :swear: :swear:

Αντε γιατι τα επόμενα γιαούρτια θα ειναι μαζι με το πήλινο..

Και πιό μετά...:hammer:
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Ιούλ 2011, 14:55

Ε, μα αγάπη μου, τους βλέπω στο βλαμενοκούτι, να επαναλαμβάνουν σε όλους τους τόνους πόσο... "κατατρεγμένοι" είναι, πόση "βία" ανέχονται κλπ κλπ.
Δε γίνεται να αναγουλιάζω συνέχεια και να μην κάνω εμετό στο τέλος. :emetos:
Είνα πραγματικά εμετικοί άλλωστε.

Εδώ και πολλά χρόνια είμαι αντισυστεμική του κερατά.
Πλέον δεν τους αντέχω καθόλου.
Γι'αυτό σου λέω, έλα σπίτι να αράξουμε μπαλκονάτα, να πιούμε τα καφέδια μας και ό,τι άλλο μας καπνίσει, να πούμε τη σαχλαμάρα μας, κι άσε τον καλό μου μέσα να βλέπει τηλεόραση. :P
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Τετ 06 Ιούλ 2011, 16:00

:respect:
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Τετ 06 Ιούλ 2011, 17:59

Θα σου έρθω!
Και δεν είναι υπόσχεση αλλά απειλή :D
Γιατι δεν θα σταματάμε να λέμε :gathering:
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Ιούλ 2011, 18:43

Να μου'ρθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις! :xara: :xara:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 06 Ιούλ 2011, 18:51

Εχω σιχαθει να ακουω απο δημοσιογράφους. παρουσιαστες πάνελ και μαλιστα ειδήσεων οτι τα μέτρα ειναι αναγκαία.
Ασε τον λαο να κρινει ρε μπαγλαμα τι ειναι αναγκαιο και τι οχι. Εσυ απλά παρέθεσε την ειδηση.
Υποκρίσου εστω ρε βλάκα οτι εισαι αντικειμενικός κι ας μην εισαι.
Αλλα οχι και τοσο απροκαλυπτα.
ουστ γλυφτη. πως μπορεις να κοιμάσαι το βράδυ γνωρίζοντας ποσο συμμορφωμενο τσιράκι υπήρξες;
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Δευ 11 Ιούλ 2011, 12:42

Ο Πάγκαλος δέχθηκε επίθεση και σε ταβέρνα στην Τζιά
11 Ιουλίου 2011, 06:34

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος τελικά πουθενά δεν περνά απαρατήρητος. Το Σάββατο το βράδυ έγινε "στόχος" αγανακτισμένου ζευγαριού σε ταβέρνα στην Τζιά και συγκεκριμένα στην ταβέρνα του Σίμου.
Ο κ. Πάγκαλος έτρωγε μαζί με 4 ακόμη άτομα όταν πλησίασε το τραπέζι τους ένα νεαρό ζευγάρι.
Η κοπέλα είπε με αυστηρό ύφος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης: «Εγώ κ. Πάγκαλε έχω διορισθεί με το ΑΣΕΠ. Δεν τα φάγαμε μαζί. Γιατί μου κόβετε τα λεφτά μου;».
Συνέχισε και ο συνοδός της λέγοντας: «ξεπουλάτε την πατρίδα».

Ο Πάγκαλος απάντησε με την ερώτηση «μόνος μου τα κάνω εγώ αυτά;» για να πάρει την απάντηση από τον νεαρό άνδρα πως είναι «μέρος του συστήματος».

Ένας άνδρας από μία διπλανή παρέα είπε «αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό. Έχουν δικαίωμα να κάτσουν να φάνε. Άφησε τους να φάνε μία μπουκιά και μην τους ψηφίζεις».

Η zougla.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και πώς γρήγορα έλαβε τέλος, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Zougla.gr
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/117659.html

Έδιωξαν" την Γκερέκου από εκδήλωση"
Η βουλευτής έφυγε από την πίσω πόρτα λόγω οι Αγανακτισμένων

09/07/2011 09:19

Συνθήματα και διαμαρτυρίες για τη στήριξη του μεσοπρόθεσμου από δεκάδες αγανακτισμένους ανάγκασαν την βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου να αποχωρήσει από την εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Τεχνών Κέρκυρας το βράδυ της Παρασκευής.

Το επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ, στα Ανάκτορα Μιχαήλ και Γεωργίου. Δεκάδες αγανακτισμένοι μετέφεραν τη συγκέντρωσή τους από την Πλατεία Δημαρχείου στην είσοδο των Ανακτόρων, δίπλα από το αίθριο στο οποίο εκείνη την ώρα είχε ήδη ξεκινήσει η μουσική εκδήλωση. Άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και της ίδιας της βουλευτού, ως αντίδραση για τη στήριξη που παρείχε στη Βουλή στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα του μνημονίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι φωνές ανάγκασαν τη βουλευτή να αποχωρήσει από την πίσω είσοδο των Ανακτόρων, προφανώς προκειμένου να αποφύγει να οξύνει περισσότερο τα πνεύματα και να δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα στη συνεχιζόμενη εκδήλωση του φεστιβάλ η διοργάνωση του οποίου ήταν δική της πρωτοβουλία.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=133238

Έλουσαν με περιττώματα το αυτοκίνητο βουλευτή!
11/07/2011 11:35

Ακραία η ενέργεια των Αγανακτισμένων στη Βέροια εις βάρος του Θανάση Γικόνογλου, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας.
Έπληξαν την εικόνα του βουλευτή και όχι τον ίδιο. "Χτύπησαν" το ΙΧ του και δεν άγγιξαν τον ίδιο, που προφανώς κοιμόταν, την ώρα που γινόταν η ενέργεια.
Άγνωστοι, προφανώς Αγανακτισμένοι, έλουσαν κυριολεκτικά με περιττώματα το αυτοκίνητό του και η εικόνα που προέκυψε ήταν αποκρουστική.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=133486
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 11 Ιούλ 2011, 12:48

Αν και πραγματικά δεν είμαι αυτών των πρακτικών, στην προκειμένη δε μπορώ να μη γελάω (βρίσκοντάς το φαιδρό) και κάπου στο βάθος να ικανοποιούμαι όχι για τους προπηλακισμούς τόσο, όσο για την ταπείνωση που υπόκεινται... Ταπείνωση που κατά τη γνώμη μου, τους αξίζει.

Το χειρότερο απ'όλα (γι'αυτούς) αλλά και το καλύτερο (για μας) συνάμα, είναι το γεγονός ότι αυτοί οι "εθνοπατέρες" έχουν απομυθοποιηθεί ΕΝΤΕΛΩΣ στα μάτια της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων, πράγμα που συνεπάγεται την αδυναμία τους να χειραγωγούν νοητικά τον κόσμο... τουλάχιστον όχι τόσο όσο παλιότερα. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για την ασυδοσία, τη λαμογιά, τις ρεμούλες, την "πελατεία" και γενικότερα την απαράδεκτη δράση τους απέναντι στην Ελλάδα. Και ΑΥΤΟ επί της ουσίας μου δίνει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Όσα παρόμοια βρίσκουμε, αξίζει να τα καταγράφουμε σ'αυτό το νήμα στο εξής, ώστε στο "τέλος της ημέρας" που λένε και τα αγγλόφωνα, να έχουμε μια συνολική εικόνα της δυσχερούς κατάστασης στην οποία περιέρχονται.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Δευ 11 Ιούλ 2011, 12:56

Όσα παρόμοια βρίσκουμε, αξίζει να τα καταγράφουμε σ'αυτό το νήμα στο εξής, ώστε στο "τέλος της ημέρας" που λένε και τα αγγλόφωνα, να έχουμε μια συνολική εικόνα της δυσχερούς κατάστασης στην οποία περιέρχονται.
Για δες και την σοκαριστικη εμπειρία μιας φρέσκιας βουλευτίνας!

«Με προπηλάκιζαν άτομα ηλικίας πάνω από 60 ετών – Έπαθα σοκ!»

«Τα παιδιά μου, η Μυρτώ, 25 χρόνων και η Ιόλη, 23 χρόνων, έγιναν τώρα με αυτές τις καταστάσεις η μαμά μου» λέει η βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κυρία Όλγα Ρενταρή, μία από τους 98 βουλευτές που, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν προπηλακισθεί.
Από την ημέρα που ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο η κυρία Ρενταρή δεν έχει πάει στην εκλογική της περιφέρεια. Οι κόρες της είναι αυτές που ανησύχησαν περισσότερο και την προέτρεψαν να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, να προσέχει πλέον πού πάει και σε ποιες εκδηλώσεις συμμετέχει.
Δύο φορές σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας η κυρία Όλγα Ρενταρή, η οποία εκλέγεται για πρώτη φορά βουλευτής, έπεσε θύμα προπηλακισμού- την πρώτη φορά μάλιστα στην πιο άγρια εκδοχή του:

«Περικύκλωσαν το βουλευτικό μου αυτοκίνητο και άρχισαν να μου πετούν πέτρες, γιαούρτια, αβγά και μπουκάλια με νερό. Ένας μάλιστα είχε και μια ντουντούκα και την έβαλε στο αφτί μου και με εξύβριζε με τον πιο χυδαίο τρόπο και χειρονομούσε εναντίον μου. Εγώ που τίποτε δεν με φοβίζει έπαθα εκείνη την ημέρα σοκ. Και ξέρετε γιατί; Γιατί όλοι αυτοί που με προπηλάκιζαν ήταν άτομα ηλικίας πάνω από 60 ετών. Φαίνονταν «αγανακτισμένοι», δεν είδα ούτε έναν κουκουλοφόρο ούτε μασκοφόρο ούτε τίποτε. Ήταν ηλικιωμένοι-το καταλαβαίνετε;-αυτοί που μας πετούσαν τα αβγά και τα γιαούρτια. Αυτό ήταν το τραγικό».
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Δευ 11 Ιούλ 2011, 14:51

Πύργος:Αποδοκιμασίες κατά του βουλευτή Τάκη Αντωνακόπουλου από αγανακτισμένους
Νέο περιστατικό το βράδυ της Κυριακής
11/07/2011 08:01

Το βράδυ της Κυριακής κι ενώ στην κεντρική πλατεία του Πύργου, υπήρχε η καθιερωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων, ήρθε η πληροφορία ότι ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος καθόταν σε κοντινή καφετέρια. Ακολούθως, περίπου πενήντα άτομα μετέβησαν στο συγκεκριμένο κατάστημα, όπου ο βουλευτής μπήκε μέσα στην καφετέρια μόνος του (ενώ αρχικά καθόταν στον εξωτερικό χώρο με παρέα).

Ο ιδιοκτήτης φοβούμενος τα χειρότερα, έκλεισε την πόρτα και τα τζάμια, και ο Τ. Αντωνακόπουλος κάθισε σε ενα τραπέζι στο εσωτερικό του καταστήματος, ενώ οι συγκεντρωμένοι απ' έξω φώναζαν συνθήματα (και με ντουντούκα) ενώ κόσμος μαζευόταν ακόμα περισσότερος, γιατί κάποιοι περαστικοί, μόλις μάθαιναν τι γίνεται, κάθονταν κι αυτοί!

Αφού πέρασε αρκετή ώρα, κατέφθασαν και δύο περιπολικά και με τη συνοδεία της αστυνομίας, ο Τ. Αντωνακόπουλος κατόρθωσε να απεγκλωβιστεί και να μπει στο αμάξι του, που είχε καταφθάσει στην είσοδο ακριβώς της καφετέριας, μέσα σε πλήθος αποδοκιμασιών...

Ακολούθως, οι Αγανακτισμένοι έκαναν συμβολική λαμπαδηδρομία καθώς και αφισοκόληση σε κεντρικούς δρόμους του Πύργου , ανανεώνοντας το ραντεβού για προσεχείς δράσεις και ενέργειες.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/78437
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 11 Ιούλ 2011, 18:10

Θέλω να βάλω μια ατάκα του Tζορτζ Γκρην, που άκουσα σε άλλη ομιλία του και γέλασα πραγματικά με το λογοπαίγνιο.

Τι είναι τo "politics" λέει; Η λέξη (λέει) είναι σύνθετη. Πρώτο συνθετικό το "poli" από το ελληνικό "πολύ" και δευτερο τα tics (τσιμπούρια= ρουφάνε αίμα)

πετυχημένη δε βρίσκετε;

Και μια και στάθηκα σε ατάκες, να βάλω εδώ και δύο του Σελέντε.

1/ τους δημοσιογράφους τους αποκαλεί Presstitutes (από το prostitutes=ιερόδουλες και press= τύπος)

2/ "Το πρόβλημα με τους δυτικους.. " (είπε) "...είναι πως πιστεύουν ότι μπορούν να λύσουν τα προβλήματα που συσωρεύτηκαν, μέσα από την κάλπη.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 03 Δεκ 2011, 13:13

Κράξιμο βουλευτών στην ελληνική κοινότητα Βερολίνου
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 13:00

Προχτες, 30 Νοέμβρη 2011, επισκέφθηκε την ελληνική κοινότητα Βερολίνου επιτροπή βουλευτών της κυβέρνησης συνεργασίας και συνενοχής του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, με εκπροσώπους τους Μαγκούφη, Αντώναρο και Πλεύρη αντίστοιχα.

http://kouinet.gr/index.php?option=com_ ... s&Itemid=2

Μωρε μια χαρά τους τα είπανε!
Χωρις βρισιδια και γιαουρτια.
Αν και δεν ιδρώνει το αυτακι τους..
(μπορεί το γιαουρτακι-σοκ-και-δέος να είχε καλύτερο αποτέλεσμα :lol: )
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 03 Δεκ 2011, 13:33

Ετσι! :thumb:
Το είδα χθες στο αποκαλυπτικό δελτίο του Παπαγιάννη...
Όχι ότι ιδρώνει το αυτι τους βέβαια, αλλά τουλάχιστον ικανοποιεί το δικό μας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Δεκ 2011, 22:55

Η γιούχα συνεχίζεται ακάθεκτη...
Τώρα η επίθεση στη Ντόρα και τον Πρετεντέρη, από τους Ελληνες στη Λυών

Δείτε τι τους έχωσε ο Ελλην παλήκαρος κάνοντας παρέμβαση στο 2:55 λεπτό.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Δευ 05 Δεκ 2011, 23:01

τα μούτρα τους τα είδατε,δε τους άγγιξε και πολύ τους χοντρόπετσους,μας έχουνε χεσμένους τα ελιτόσκυλα.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 06 Δεκ 2011, 00:02

και μετά λέμε ότι μας κάνει ο Γιώργος ρεζίλι στο εξωτερικό.
Αυτή η γυναίκα τι μας κανει δηλ?
Το άκρον άωτον του arogant.

Άλλα και η γλώσσα που μπερδεύει λέει πάντα την αλήθεια.
Εκεί που τάχαμ τα χώνει και κατηγορεί το λαός
Λέει ακριβώς στο 1.00 λεπτό.
Αυτό είναι το προγραμμα πρόβλημα.

Πραγματικά είναι πλέον όλοι εμετικοί.
Θα μου πεις αυτοί οι δύο από πάντα ήτανε.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Δεκ 2011, 00:41

Για μας μπορεί να ήταν εμετικοί ΙΟΝίτσα μου.
Για πολλούς δεν ήταν. Μην ξεχνάς ότι έβγαινε πρωτη στην Α' Αθηνών...
Και μην ξεχνάς τις θεαματικότητες του δελτίου του Μέγκα, το οποίο συμπαρουσίαζε ο κύριος... Ι(εγώ το μπουκάλι που πέταξε σε γήπεδο σαν τραμπούκος, δεν το ξεχνάω... τότε του ξέφυγαν τα πραγμτικά του χρώματα... μετά εμπεδώσαμε κανονικά) :?
Πολλοί οι μαντρωμένοι, μεσα στο κέντρο κιολας.
Δύο πράγματα βρίσκω άκρως ικανοποιητικά εδώ.
α/ οι μάσκες έπεσαν και τα επικοινωνιακά κόλπα, το ύφος, το παράστημα, το δήθεν "σημαντική περσόνα" στυλ δεν πιάνει πια.
β/ Είναι πλέον πάρα πολλοί αυτοί που απαξιώνουν πλήρως το πολιτικό σύστημα, και κατά συνέπεια, σχεδόν το σύνολο του πολιτικού προσωπικού. Σε μας ξεκίνησε ορατά και έντονα από τις 28/10... έκτοτε συνεχίζεται σταθερά.

ION 4ever έγραψε:Αυτό είναι το προγραμμα πρόβλημα.
Όλα τα λεφτά! Φοβερη επισήμανση! :lol: :lol:
(ειλικρινά δεν ανέχτηκα να τους ακούσω- άκουσα μόνο το μέρος που μιλούσε ο νεαρός. Οταν το άκουσα στο ράδιο, αναζήτησα το βίντεο στο ΥΤ)

Οι ¨πεφωτισμένοι" (λατινιστί) Μερκοζί κάνουν τεράστιο στρατηγικό λάθος. Τροποποιούν καταστατικά, παραβιάζουν προηγούμενες ευρωπαϊκές συνθήκες, κάνουν τα κέρατά τους τα τραγια, σε φασιστικότερη δογματική και πρακτική... Βιάζονται τόσο να εφαρμόσουν την ατζεντάρα, που στραγγαλίζουν κάθε έννοια δημοκρατίας σ'ολάκερη την Ευρώπη, εξαθλιώνοντας παράλληλα όλους τους λαούς κάτω από τη σκέπη της "ευρωπαϊκής προοπτικής", με το πρόσχημα της δημοσιονομικής πειθαρχίας για να "συμμαζέψουν" την κατάσταση. Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ όπως πολύ σωστά είπε και η κυρία η δική μας, μετατρέπει αργα αλλά σταθερά την Ευρώπη σε άγονη ερημο, και τους λαούς σε ρομποτοποιημένα δουλικά... ή έτσι νομίζουν. Είναι τόσο σκληρό, άγριο, απότομο το κόλπο ανατροπής της δημοκρατίας, και στέρησης των ελευθεριών και της ανθρώπινης διαβίωσης, που ολοένα και περισσότερο πιστεύω πως θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Και μάλιστα, πολύ άσχημα και με άγριες, σκληρές συνέπειες για τους ίδιους... Είναι κάτι που βλέπω σαν όνειρο στο ξύπνιο μου... Όραμα θες να το πεις; Δεν ξέρω... Τους βλέπω όλους να προπυλακίζονται, να σύρονται στα δικαστήρια, και να αντιμετωπίζουν τελικά τις συνέπειες των πράξεών τους...
Αν συνεχίσουν έτσι- που μάλλον θα συνεχίσουν γιατί πήραν τρελή φορα- η εξέγερση που θα'χουν να αντιμετωπίσουν δε θα έχει ιστορικό προηγούμενο.
Ευσεβής πόθος; Ισως... Όχι ανέφικτος και ουτοπικός όμως... Είναι τόσο "ορατός", τόσο χειροπιαστός, που τον γεύομαι πια.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 06 Δεκ 2011, 08:44

ION 4ever έγραψε:Αυτό είναι το προγραμμα πρόβλημα.
χαχαχα! θα σας εξαφανίσομεν..

Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aitherovamwn » Τρί 06 Δεκ 2011, 13:45

βικούλα, το είδα.. όλα τα λεφτά η έκφραση στα μάτια του πρετεντέρη και της μπακογιάννη, την ώρα που μιλούσε ο νεαρός..

όταν δείτε το βίντεο, επικεντρώστε στα μάτια σους.. τα συναισθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο ταχύτατα.. από την ακραία εγωπάθεια των πρώτων 2 λεπτών και τη χαλαρότητα του στυλ "βρισκόμαστε εκετός συνόρων, εδώ λέμε ό.τι γουστάρουμε", κατάπιαν τη γλώσσα τους, χαμήλωσαν το βλέμμα τους, ο pretenderης (που λέει και ο πανούσης) σε κάποια φάση φαίνεται να θυμώνει κιόλας και η μπακογιάννη να προσπαθεί να φανεί άνετη.. πολύ ωραίο βιντεάκι.. :clap: :ups:

δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει και εσείς, αλλά πλέον οι πολιτικοί μας μόνο στο εξωτερικό δείχνουν να νιώθουν άνετα (βασικά, και εκεί τρέμουν μην πετύχουν κανέναν Έλληνα, αλλά λέμε τώρα).. σαν να μην τους σηκώνει ο τόπος εδώ τελευταία.. άντε, με το καλό να ξεβρωμίζουμε..
...να είστε πάντα καλά...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Δεκ 2011, 14:09

aitherovamwn έγραψε:ο pretenderης (που λέει και ο πανούσης) σε κάποια φάση φαίνεται να θυμώνει κιόλας και η μπακογιάννη να προσπαθεί να φανεί άνετη.
Ο Pretender κάποια στιγμή (όταν τα'χωνε χοντρά ο νέος) έξυνε το μάτι του. Κοντευε να το βγάλει. Η δε Ντόρα, πλην ορισμένων διαλυμάτων που έσκυβε την κεφαλή ή κοιτούσε στο κενό, το'παιζε όπως πάντα (μέσα στη γνωστή αλαζονεία της) "ανώτερη", γιατί έτσι νιώθει σε σχέση με μας τους πληβειους... Δεν τους λέω μόνο εγώ άλλη ράτσα. Κι οι ίδιοι θεωρούν πως είναι. (παιδιά ενός φοβερότερου Θεού)... :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 06 Ιαν 2012, 19:11

Η γιούχα δε σταματάει.
Όποτε θα ξεμυτίζουν θα την εισπράττουν κανονικά

τόση γιούχα σε πολιτικούς δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου.
Στην προκειμένη, και με τους κυρίους που έχουμε επάνω, επικροτώ τον Ελληνισμό γι'αυτό. :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 06 Ιαν 2012, 22:39

Δεν το πιστεύω κ. Πρόεδρε…
του Γιάννη Γούδα

Τυχαία έπεσα πάνω σε στοιχεία σχετικά με την «χορηγία» προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ομολογώ ότι δεν μπορώ να τα πιστέψω. Είναι αλήθεια κύριε πρόεδρε ότι για το 2010 η αμοιβή σας ή αν θέλετε η χορηγία προς τον θεσμό που τόσο λαμπρά εκπροσωπείτε, ανήλθε στο ποσό των 277.469€ συν 77.593€ για έξοδα παράστασης (σύνολο 355.062€); Είναι αλήθεια; Κι αν ναι, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ρήση σας «μαζί θα περάσουμε το ποτάμι, μαζί θα περάσουμε στην απέναντι όχθη»; Δηλαδή, εσείς με 30.000 το μήνα, εγώ με 1000, η μάνα μου με 800 και ο γιός μου με τα 450 της ανεργίας, όλοι μαζί θα πορευτούμε και θα περάσουμε απέναντι; Θα είναι στην παρέα και το πολιτικό προσωπικό της προεδρίας που κοστίζει 2.052.935€ το χρόνο, θα είναι και το στρατιωτικό που κοστίζει άλλα 664 χιλιάρικα; Θα έχετε μαζί και τις «πληρωμές για λοιπές υπηρεσίες» (425.000) και τις «πρόσθετες παροχές» (438.000); Για να περάσουμε απέναντι θα χρησιμοποιήσουμε τα κονδύλια για μετακινήσεις (14.843) και για καλού κακού θα έχουμε και τα 24.360 για προμήθειες υγειονομικού υλικού και είδη καθαριότητας; Θα έχουμε και τα 104 χιλιάρικα για είδη συντήρησης εγκαταστάσεων, διατροφής, ιματισμού, υπόδησης, εστίασης και άθλησης;
Δεν το πιστεύω κύριε πρόεδρε ότι πληρώνουμε 4.107.000€ τον χρόνο για να έχουμε εσάς εκεί, να κάνετε τι; Και κάποιος μου είπε ότι άκουσε ότι την προεδρική χορηγία την διαθέτετε σε φιλανθρωπίες! Με τα δικά μας λεφτά κάνετε τον φιλάνθρωπο; Κάντε τον με δικά σας όπως τότε που βοηθήσατε έναν αναξιοπαθούντα να αποκτήσει επιτέλους ένα … «κωλόσπιτο»
http://www.pressinaction.gr/politiki/it ... -k-proedre
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Πέμ 12 Ιαν 2012, 23:37

Επίθεση ομάδας 20 ατόμων σε βουλευτές και στελέχη του ΠαΣοΚ στο Παγκράτι
Είχαν συγκεντρωθεί εκεί παρουσία πολιτικών συντακτών για να συζητήσουν εσωκομματικά θέματα.

http://www.tovima.gr/politics/article/? ... 63&h1=true

Μα που πάνε και αυτοί μαζεμένοι?...και στο Παγκράτι?
Χαθήκανε τα Ψυχικα και οι Εκαλες που είναι και πιο ασφαλή και πιο κοντά στα σπίτια τους?
Αλλά ξεχασα...ακομα νομίζουν οτι είναι λαϊκό κόμμα. :lol: :lol: :lol:
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 25 Ιαν 2012, 17:05

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”