19-20 Οκτώβρη ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ

Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 126 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Re: 19-20 Οκτώβρη ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Δευ 24 Οκτ 2011, 14:00

Δεν διαφωνώ σε πολλά.

Για το αποτέλεσμα..δεν πιστεύω πως είναι οι αγανακτισμένοι. Το Αποτέλεσμα αν το δούμε συνολικά είναι ένα Πράγμα...Παγκόσμια Κυβέρνηση. Τίποτα άλλο.

Αγανακτισμένοι κ.λπ , απλά είναι τα μέσα για να φτάσουμε μέχρι εκεί.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Αιφνιδιασμός , είτε αυτό θα ρθει μέσα απ τους Αγανακτισμένους , είτε από απεργίες,αποχές.. από κάτι που δεν θα το περιμένουν τέλος πάντων..που δεν θα το έχουν προβλέψει.

Παίζουμε μπάλα στο γήπεδο τους, αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Οι Ντρίμπλες έχουν προβλεφθεί απ τους ίδιους όπως και το τελικό αποτέλεσμα.

Μια...Αιφνιδιαστική επίθεση , θα τους τάραζε .

Αλλά ποίος είναι διατεθειμένος να τολμήσεινα παίξει εκτός γηπέδου;

Τώρα ο Αντίχριστος/αλλάχ/βούδας/κούδας/νεφελιμ/παστίτσιο με λεμόνι κ.λπ... για να φέρουν στην σκηνή...κάποιον , πρέπει να έχουν προετοιμάσει και το ''έδαφος''...να τον ζητήσει και ο κόσμος...
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Δευ 24 Οκτ 2011, 14:14

Καλά δεν είμαι, αλλά τέλος πάντων. Οσον αφορά τον Τέο ίδιος και απαράδεκτος. Είχε πει ότι θα έρθει σε μια απεργία που υπήρχε περίπτωση να τις παίζαμε με κάτι σεκιουριτάδες και όταν τον πήρα τηλέφωνο ήταν με γκόμενα!!!
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από enigma » Δευ 24 Οκτ 2011, 14:18

Το ίδιο λέμε απλά εγώ βάζω διαφορετικές <<ταμπέλες >>
Θα έλεγα
Αφορμή την Κρίση κτλ κτλ
Αποτέλεσμα Αγανάκτηση ξεσηκωμό φασαρίες κτλ κτλ κτλ
Στόχο NWO παγκόσμια κυβέρνηση κτλ κτλ !

The good old νόμος της δράσης και αντίδρασης !
Πάντα υπάρχει το απρόβλεπτο το <<τυχαίο >> πάντα υπάρχει ο <<κατά λάθος >> μάρτυρας !
Έτσι έχει δείξει το παρελθόν ...έτσι θα γίνει και στο μέλλον ....Το μεσοδιάστημα να δούμε πως
θα περάσει μιας και είμαστε σε αυτό εμείς !!!
Πάντως ΔΕΝ θα περάσει το δικό τους ...Απλά μέχρι στιγμής ...χάνουμε
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 24 Οκτ 2011, 14:36

Clash έγραψε:Καλά δεν είμαι, αλλά τέλος πάντων. Οσον αφορά τον Τέο ίδιος και απαράδεκτος. Είχε πει ότι θα έρθει σε μια απεργία που υπήρχε περίπτωση να τις παίζαμε με κάτι σεκιουριτάδες και όταν τον πήρα τηλέφωνο ήταν με γκόμενα!!!
:lol: Την παροιμία:O Λύκος κ'αν .... θα την ξέρεις.
Όσο για το καλά,
σχήμα λόγου,
γιατί ποιός είναι καλά αυτές τις μέρες.
Εννοώ ότι είσαι δυναμικά παρόν.
Είτε συφωνώ είτε διαφωνώ. Χαίρομαι.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 24 Οκτ 2011, 14:37

Clash έγραψε:Καλά δεν είμαι, αλλά τέλος πάντων. Οσον αφορά τον Τέο ίδιος και απαράδεκτος. Είχε πει ότι θα έρθει σε μια απεργία που υπήρχε περίπτωση να τις παίζαμε με κάτι σεκιουριτάδες και όταν τον πήρα τηλέφωνο ήταν με γκόμενα!!!
Καλέ άσε τον άνθρωπο..μόνο ο έρωτας μας έμεινε, να μας τον πάρουν κι αυτόν? :thumb:

Κατά τα άλλα να πω και εγώ κάτι τις:
προς freeromios: Άντε να το δεχτώ πως έγινε μια τρύπα στο νερό με τις συγκεντώσεις και πορείες.Άντε να το δεχτώ πως έγινε μια τρύπα στο νερό με τις συγκεντώσεις και πορείες, και πως εξυπηρετήθηκαν τα συμφέροντα των κρατούντων και των τοποτηρητών.Άντε να το δεχτώ πως έγινε μια τρύπα στο νερό με τις συγκεντώσεις και πορείες, πως εξυπηρετήθηκαν τα συμφέροντα των καρατούντων και των τοποτηρητών και πώς έπεσε και ξύλο μετα μουσικής.ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?Και επειδή ξαναδιαβάζοντας τα ποστ σου είδα οτι δεν θες να δημοσιοποιήσεις την πρότασή σου σε κοινή θέα, αν το επιθυμείς μπορείς να μου στείλεις και μένα ένα pm για να δω την πρότασή σου.Έχω, βλέπεις μια αρχή:Σέβομαι και δέχομαι κάποιος να απορρίπτει "λύσεις" και "πρακτικές" άλλων( ίσως και να συμφωνώ σε κάποια σημεία), θέλω όμως να βλέπω και αντιπρόταση.thanks in advance :)
προς aftokaitoallo:οι ιδεολογικές αντιπαραθέσεις, καλή μου Νικ, που ακούγονται εδώ, θεωρώ οτι ως τέτοιες πρέπει να λαμβάνονται και οχι ως προσωπικές.Θέλω απλά να πω, και επέτρεψέ μου, οτι δεν είδα προσωπική επίθεση σε ότι έγραψε η Αρελα.Ιδεολογικό, κατ' εμέ είναι το θέμα και έχω να προσθέσω οτι οι ιδεολογικοοί διαξιφισμοί και χρήσιμοι είναι και , εμένα προσωπικά, μου προσφέρουν τροφή για σκέψη.Φαντάζεστε να συμφωνούσαμε όλοι μεταξύ μας?Βαρετο..
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 24 Οκτ 2011, 14:51

Ο Τεο καλά είναι τον βλέπω συχνά λόγω γειτονιάς.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 24 Οκτ 2011, 15:18

συνεχίζεις το ίδιο μοτίβο Αρέλα κι αν δεν βλέπεις εσύ και δεν βλέπουν οι άλλοι ή δεν τολμούν να το παραδεχτούν αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και δικό τους. πήρες και άρχισες στις λεκτικές σφαλιάρες τον ρωμιο (το έχεις κάνει αρκετές φορές και με μένα), ήταν προσωπική επίθεση και δεν τον σεβάστηκες καθόλου, τα "βαφτίζεις" όπως θες τα πράγματα, πας και μου λες ότι εγώ δεν τηρώ αποστάσεις ενώ τις τήρησα και με το παραπάνω. τι θες; να φύγω; φευγω κυρία μου. δεν σας κάνω φαίνεται κυρία Αρέλα. δεν θα πάθουν τα νεύρα μας εξαιτίας σας να σκεφτόμαστε τι θα πούμε και πως θα το πούμε ενώπιον σας μην και στραβώσετε. ούτε θα κάτσω εγώ τουλάχιστον να πω αυτό που είναι ολοφάνερο στον τρόπο που φέρεστε σε όσους αντιτιθενται στο πνεύμα σας.

ούτε ζητώ διαγραφές ούτε τίποτα. ο λογαριασμός μου αν θέλετε παρακαλώ να μείνει ανοιχτός και προσβάσιμος από μένα. αποχωρώ εις ένδειξιν διαμαρτυρίας. άλλοι μπορεί να καραγουστάρουν τέτοιες ιστοχωρικές αρχηγίες εγώ όχι. σας υπερασπίστηκα ορισμένες φορές και σας μίλησα κι εμπιστευτικά κάποτε κι όμως τίποτα δεν φαίνεται να σας ενδιαφέρει εκτός από μία ολοκληρωτική συμφωνία πάντα και με ό,τι λέτε. καλή πορεία κι αέρα στα πανιά σας.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Δευ 24 Οκτ 2011, 15:26

Κατανοητή η ένσταση του freeromios για την μη-αποτελεσματικότητα των συγκεντρώσεων, αλλά από την στιγμή που δεν προτείνει (ούτε και κάνει προφανώς) ο ίδιος τίποτα, τότε δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να κατηγορεί αυτούς που αγωνίζονται όπως αγωνίζονται.

Κάτι εκτός θέματος:
Μιας και επανήλθες ρε Νίκο, ψάχνω το "Μνήμες, βιώματα, στοχασμοί 1870-1990" του Κυριάκου Πυλάη.
Το είχε αναφέρει κατ'επανάληψη ο Ιός στην βιβλιογραφία κάποιων άρθρων του.
Είναι αρκετά σπάνιο.
Ξέρεις που μπορώ να το βρω;
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Δευ 24 Οκτ 2011, 18:44

Απαντώ σε ολους.

Έχω δύο προτάσεις. Την μία μπορείτε να την δείτε εδώ:
http://unconventionalnews.eu/%CE%A0%CE% ... ekroi.html

Όταν την πρωτοέκανα ήμουν συνδικαλιστής (παραιτήθηκα γιατι είδα την ΠΡΟΔΟΣΙΑ από μέσα) και ήξερα ότι είχα τον χρόνο να την υλοποιήσω.

Η δεύτερη δεν είναι και τόσο .. ειρηνική.

Μπορεί μάλιστα να υλοποιηθεί με 2 τρόπους.

Ο ένας είναι να καταλάβουμε ειρηνικά την Ελληνική φωλια του τέρατος.

Όχι ΔΕΝ είναι η Βουλή, το Μαξίμου, η Προεδρία, το Γενικό Λογιστήριο, το ΥΠΟΙΟ. Είναι κάτι άλλο. Κάπου αλλού.

Ο άλλος είναι να διαλύσω την φωλιά του τέρατος.

Χημικός Μηχανικός είμαι, έχω τις γνώσεις να το κάνω. Αλλά δεν μπορώ να σας γράψω τίποτα παραπάνω.

Μονο συνάντηση απο κοντά. Ελάτε αν είστε ΑΝΤΡΕΣ (και εννοώ άντρες την ψυχή) να βρεθούμε να συννενοηθούμε τι από τα 2 θα κόνουμε και πώς.

Ιδέες έχω.

Χρειάζεται όμως χρόνος, κόπος και ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ.

Έστειλα 2 πμ ήδη. Είδα κάποιες αντιδράσεις.

Είμαστε Αντινεοταξίτες γαμώ το κέρατό μου. Υποτίθεται ότι εμείς είμαστε ξύπνιοι και οι άλλοι κοιμούνται.

Ποιος είναι ρε σεις ο εχθρός?

Πού είναι η φωλιά του?

Πάμε να τους πιούμε το αίμα ρε πούστη μου.

Ή εμείς ή αυτοί...

PS1 Occupy Wall Street my ass... Why not Occupy the FED? That's where the real problem is!! They want global governance. Όπως ο Γιωργάκης. Αγανακτισμένοι του κώλου.. Νεοταξίτες του κερατά είναι και δαύτοι. Εκτόνωση ατμού. Ξυπνάμε παιδιά!!!

ΥΓ 2 Ρε συ Αρέλα το βρισίδι επιμένω πήγαινε στους αλήτες τις λερες τις εργατοπατέρες. Εντάξει μου την ψιλοσπάτε που πάτε εκεί αλλά δεν με χαλάτε κιόλας.
Δεν σου κρατάω κακία και ας μου την λες χωρίς να στην λέω.
Εάν γουστάρεις να κάνεις κάτι ουσιαστικό επικοινώνησε μαζί μου. Ψωμί και αλάτι :D
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 24 Οκτ 2011, 19:22

Επειδη εισαι της θρησκειας και εχουμε δει πολλες ακρότητες απο θρησκευομενα ατομα.
προτιμω να μην ερθω.

το λινκ παντως ειναι συζητησιμο
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Δευ 24 Οκτ 2011, 19:59

Άκουσον μεν παταξον δε.

Στο φινάλε για πολιτική θα συζητήσουμε όχι για την πίστη μου.

Άλλωστε δεν θρησκεύω. Πιστεύω.

Έχει τεράστια διαφορά.

Και δεν θα μιλήσουμε για θρησκεία.

Με ενδιαφέρει η θρησκεία σου ΜΟΝΟ εάν σε κάνει Νεοταξίτη.

Εάν δεν είσαι μαζί τους, μπορείς να είσαι μαζί μας.

Αυτή είναι η μόνη ρήση ΜΠους με την οποία συμφωνώ :D

Επιμένω ότι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι καλής θελήσεως, που έχουν βαρεθεί τους παραδοσιακούς τρόπους αντίστασης, μπορούν να απευθυνθούν σε εμένα.

Δεν είμαι κάτι σπουδαίο. Πιστέυω όμως ότι έχω μια καλή ιδεα. Βοηθήστε με σας παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 24 Οκτ 2011, 21:10

freeromios έγραψε:ΥΓ 2 Ρε συ Αρέλα το βρισίδι επιμένω πήγαινε στους αλήτες τις λερες τις εργατοπατέρες. Εντάξει μου την ψιλοσπάτε που πάτε εκεί αλλά δεν με χαλάτε κιόλας.
Δεν σου κρατάω κακία και ας μου την λες χωρίς να στην λέω.
Εάν γουστάρεις να κάνεις κάτι ουσιαστικό επικοινώνησε μαζί μου. Ψωμί και αλάτι :D
Κατ'αρχάς το απόσταγμα-απάντησή μου στις ενστάσεις σου γι'αυτό που σου την "ψιλοσπάει" το έχω γράψει εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 84#p154084 στην παράγραφο με μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Δες το αν θες και αν υπάρξει απάντηση από μεριάς σου, μόνο σ'αυτό θα ηθελα να απαντήσεις.

Κατά τα λοιπά, σίγουρα είμαστε κι οι δυο στο "ίδιο στρατόπεδο" (αντινεοταξίτες) και δεν αμφισβήτησα τις προθέσεις σου. Μανούριασα μόνο με κάποιες εκφράσεις σου. Ψωμί κι αλάτι επισης. :thumb: Θα δω το λινκ που έδωσες και θα επανακάμψω.
freeromios έγραψε:Occupy Wall Street my ass... Why not Occupy the FED? That's where the real problem is!!
http://www.youtube.com/watch?v=rQow0Fhua1A

http://www.youtube.com/watch?v=m5yKyy_PI7c

http://www.youtube.com/watch?v=qED08JnZYak

http://www.youtube.com/watch?v=R0AJy4pJUE8

http://www.youtube.com/watch?v=yo2vlAvYbG0

(κι εκατοντάδες ακόμα...)

kat_woman έγραψε:οι ιδεολογικές αντιπαραθέσεις, καλή μου Νικ, που ακούγονται εδώ, θεωρώ οτι ως τέτοιες πρέπει να λαμβάνονται και οχι ως προσωπικές.Θέλω απλά να πω, και επέτρεψέ μου, οτι δεν είδα προσωπική επίθεση σε ότι έγραψε η Αρελα.Ιδεολογικό, κατ' εμέ είναι το θέμα και έχω να προσθέσω οτι οι ιδεολογικοοί διαξιφισμοί και χρήσιμοι είναι και , εμένα προσωπικά, μου προσφέρουν τροφή για σκέψη.Φαντάζεστε να συμφωνούσαμε όλοι μεταξύ μας?Βαρετο..
Έτσι ακριβώς!
Ευχαριστώ που κάποιος με κατάλαβε, :ty: (και κυρίως ΔΕΝ στρέβλωσε τις προθέσεις μου) γιατί θα μουρλαθούμε ομαδικώς εδώ μέσα.

aftokaitoallo έγραψε:συνεχίζεις το ίδιο μοτίβο Αρέλα κι αν δεν βλέπεις εσύ και δεν βλέπουν οι άλλοι ή δεν τολμούν να το παραδεχτούν αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και δικό τους.
Σ'αυτό που συνεχίζεις λες και δεν είδες (σίγουρα δεν έλαβες υπ'όψιν) ούτε λέξη απ'όσα σου είπα, δεν θα απαντήσω πλέον. Πίστευε ό,τι αγαπάς.
'Ομως...
Εμένα αρκετά με στόλισες. Τους άλλους, δεν σου επιτρέπω!

aftokaitoallo έγραψε:ούτε ζητώ διαγραφές ούτε τίποτα. ο λογαριασμός μου αν θέλετε παρακαλώ να μείνει ανοιχτός και προσβάσιμος από μένα. αποχωρώ εις ένδειξιν διαμαρτυρίας.
Ο λογαριασμός σου δεν θα πειραχτεί ούτε θα έχει πρόσβαση κανείς σ'αυτόν, παρά μόνο εσύ. Όποτε θελήσεις/αποφασίσεις να τον ξαναχρησιμοποιήσεις, είσαι ελεύθερη να το κάνεις, όπως και τώρα είσαι ελεύθερη να μας αφήσεις, εφ'όσον αυτό επιθυμείς....

:bye: :bye: :bye:
Και καλή δύναμη, καλή πορεία, καλή συνέχεια και καλά να είσαι.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 24 Οκτ 2011, 21:31

μετράω χρόνια στο διαδίκτυο δεν έχω στολίσει ποτέ κανέναν αλλά με έχουν στολίσει αρκετές φορές. αυτές οι φράσεις σου δεν μου αρέσουν. δεν στολίζω εγώ. είμαι από τον Πύργο Ηλείας. ή βρίζω ή δεν βρίζω. και στολίζω σημαίνει βρίζω. btw Arela, you can have the last word, be my guest.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 24 Οκτ 2011, 21:54

Δεν με αφορά η διαμάχη που στήνεις.
Το θέμα που ανέκυψε στον μεταξύ μας "διάλογο", θεωρείται από πλευράς μου λήξαν. Λήξε το κι εσύ, ή προχώρα στη μολυβοθήκη σου να τα θέσεις αυτά. Εδώ πλέον το πας :offtopic:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Δευ 24 Οκτ 2011, 22:56

παλι δεν σας προλαμβανω φιλτατες φιλτατοι

το θεμα εχει τεντωσει πολυ και δεν εχω αποψη σε ολα τα επιμερους υπο-θεματα

μια πρωτη προσεγγιση

ειρηνη ημιν-υμιν, ερχονται παρα πολυ ζοφεροτερα μερονυχτα-ειμαστε ακομα στα ορντεβρ

ωρα με την ωρα ολο και περισσοτερος κοσμος σκαβει στους λοφους των σκουπιδιων σε γειτονιες του κεντρου ημεδαποι και αλλοδαποι...δεν ψαχνουν για σιδερα ουτε για χαρτια..δεν εχουν καροτσια μαζι τους...

η προσεγγιση των θεματων με αρνητισμο και κριτικη ειναι μια θεαση ισως απαραιτητη αλλα οχι πληρης, πρεπει πλεον θετικα -καταφατικα να δουμε τι συμμετοχη μπορουμε να εχουμε στις λυσεις απο προσεχη Πεμπτη και μετα...[θα γινουν αναλυσεις στο ττοπικ του τερμινεητορ]

οσον αφορα τα επεισοδια της παρελθουσης πεμπτης, ακουγεται η αποψη οτι η παρουσια του κκε και η περιφρουρηση της πλατειας εκ του παμε-->προκαλεσε τα επεισοδια, διερωτωμαι -πριν βγαλουμε στον τακο το κκε- ολες τες αλλες φορες που το κκε δεν περιφρουρει την πλατεια...και απουσιαζουν οι συντεταγμενες στρατιες του παμε...απουσιαζουν και τα επισοδια???προφανως οχι!!!αρα τα πραματα δεν μου φαινονται τοσο απλα...

δυστυχως, σε μια πορεια δεν δυναμαι να ειμαι ταυτοχρονα παντου και συνεχιζω να μαζευω τα κομματακια του παζλ

συνεχιζω...τελικα ηταν κκε εναντιον ολων ή ΜΕΠ εναντιον λοιπων διαδηλωτων
---στο σημειο αυτο να αναφερω πως ΜΕΠ=Μη Ευκολα Προσδιορισιμοι...καθοτι τα λοιπα προσδιοριστικα: κουκουλοφοροι, γνωστοι αγνωστοι, "αναρχικοι", αντιεξουσιαστες θεωρω πως δεν καλυπτουν ικανοποιητικα επιπεδα αληθειας για μενα...καθοτι αυτος ο χωρος εχει εντονη διαρθρωση και πολλες φορες ακομα και ο αυτοπροσδιορισμος των δεν με καλυπτει.
[...εδω εχω και αλλα να πω ,αλλα θα μπερδευτουμε χειροτερα-ισως μπορουμε να ανοιξουμε γενικο αλλο ττοπικ για τη συνθεση αυτων των ομαδων και την ιδεολογικη τους υποσταση, αυτοοργανωση, αλληλεγγυη ή και τι αλλο..]

παντως ειναι αιωνιο το φαινομενο της μη περιφρουρησης των διαδηλωσεων απο τα φοιτητικα μου χρονια προ 20ετιας...αρα και εδω αν κατακρινουμε τα κνατ για οντως ενοχλητικο νταβατζιλικι της πλατειας και πλατες στον αστικο ..κυνοβουλευτισμο [αλλοτε σε εκδηλωσεις πολυτεχνειου κτλ κτλ]...θα πρεπει να αντιπροτεινουμε θετικα-καταφατικα μια αλλη λυση ρεαλιστικη και εφαρμοσιμη...αλλιως θα πεσουμε στο γνωστο φαυλο κυκλο και θα γινομαστε βουτηρο στο ψωμι των μπατσων [ενστολων και μη]και των ψωρο-ελιτ

α λ μπη μπακ :thumb:

παντα φιλικα :rose:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 24 Οκτ 2011, 23:27

Φίλε Ρωμιέ
Διάβασα με προσοχή το λίνκ , δεν διαφωνώ επί της ουσίας,καπως έτσι φαντασιώνομαι και εγώ πως ίσως πρέπει να γίνουν τα πράγματα για να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα, όμως, επέτρεψέ μου να σου πω οτι θεωρώ πως δεν είναι ώριμος ακόμα ο έλληνας για κάτι τέτοιο.Οι λόγοι πολλοι, ο βασικός που διαπιστώνω εγώ είναι πολύ απλά το εθνικό μας ελάττωμα, η έλειψη συντονισμού δηλαδή και η αιώνια διχόνοια και διαφωνία μας.
Εν πάσει περιπτώσει, πες οτι ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια.Έχω μόνο μια ερώτηση να σου κάνω, στην οποία δεν απαντά το άρθρο σου: και μετα?

Στην προκειμένη περίπτωση , βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές τις προτάσεις που έχουν εκφραστεί από συμφορουμίτες στο θέμα που άνοιξε ο terminator.Η επανάσταση πρέπει και οφείλει να έχει πρόταση για την επόμενη μέρα.
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
freeromios

Δημοσίευση από freeromios » Δευ 24 Οκτ 2011, 23:34

Απαντώ:

Χιλιάδες οι λύσεις για την επόμενη μέρα.

Συμφωνώ ότι είναι ωραίο το θέμα του τερμι.

Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα ΠΡΑΚΤΙΚΟ.

Για να δοθούν οι λύσεις που προτείνονται εκεί, πρέπει να έχουμε ομοιδεάτες μας την εξουσία.

ΟΚ?

Αρα ή κάνουμε κάτι σαν και αυτό που πρότεινα το 2010 για το οποίο όμως απαιτέιται χρόνος και ΕΞΟΝΤΩΣΗ συνδικαλιστικών ηγεσιών, πράγμα δύσκολο ως αδύνατο ή πάμε στο Σχέδιο Β.

Το οποίο θέλει λίγο κόσμο αλλά ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ για όλα.

Ποιο είναι το Σχέδιο Β?

Από κοντά...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 25 Οκτ 2011, 11:21

ΑυτόκαιτοΑλλο επειδη μετράς χρόνια στο διαδίκτυο οπως κι εγω και η βικυ.
θα πρεπει να παρεις την κουβέντα λίγο ποιο χαλαρά.
Ακριβως επειδη ειναι κουβέντα.
Δεν ξερω οπως λες αν η βικυ σε προσβαλει. η αληθεια ειναι οτι γράφετε και οι δυο σεντόνια
και προσπαθω να διαβάζω τα μαυρα γράμματα (σορυ Βικυ και Νικολετα αλλα ειμαι σε τετοια φάση που η μνημη μου ειναι μισο κιλομπαϊτ και αδυνατω να παρακουθησω μακροσκελης διαλόγους).
Οποτε δεν θα πω αν σε προσέβαλε η όχι. θα πω μονο οτι ολοι εχουμε διαφορετικο χαρακτήρα που για κάποιους
εχει ελλατώματα. οπότε δέξου τον φίλο σου με τα ελλατώματα του.
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τρί 25 Οκτ 2011, 13:52

Nyxtovamwn έγραψε:(σορυ Βικυ και Νικολετα αλλα ειμαι σε τετοια φάση που η μνημη μου ειναι μισο κιλομπαϊτ και αδυνατω να παρακουθησω μακροσκελης διαλόγους)
Το ίδιο έχω πάθει και εγώ φίλε μου Φώτη, πλέον δεν ξέρω τι έχει γίνει, μας έχουν πιάσει οι ψεκασμοί, έχει αρχίσει αυτή η απελπισία να μας καταρακώνει η ζωή είναι μαύρη γενικά δεν ξέρω πάντως ξέρω πώς δεν μπορώ να παρακολουθήσω διαλόγους πλέον και για αυτό δεν πολυσυμμετέχω σε συζητήσεις πλέον.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 25 Οκτ 2011, 13:59

Εμένα πάλι μου συμβαίνει αυτό ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ αλλά ευτυχώς όχι πάντα.Είναι σαν να υπάρχουν μικρές νησίδες φωτός στο μυαλό μου και τότε είναι που τις εκμεταλλεύομαι και όχι μόνο παρακολουθώ τους διαλόγους, τους κατανοώ κι όλας.. :loco:
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τρί 25 Οκτ 2011, 14:55

Έχω μόνο μια ερώτηση να σου κάνω, στην οποία δεν απαντά το άρθρο σου: και μετα?

Στην προκειμένη περίπτωση , βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές τις προτάσεις που έχουν εκφραστεί από συμφορουμίτες στο θέμα που άνοιξε ο terminator.Η επανάσταση πρέπει και οφείλει να έχει πρόταση για την επόμενη μέρα.
Δεν νομίζω οι Αθηναίοι όταν εξεγέρθηκαν εναντίον του Ιππία είχαν στον νου τους
την Δημοκρατία και το θεμελιωτή της τον κλειθένη
Δεν νομίζω ότι οι επαναστάτες του 1821 πριν εξεγερθούν είχαν
πολιτική πρόταση !!
μην τσιμπάτε με τις παπαριές των ΜΜΕ που λένε ότι ο ΓΑΠ
είναι αναγκαίο κακό γιατί δεν υπάρχει πολιτική πρόταση !!
Η πρόταση είμαστε εμείς ο λαός και η θρησκεία μας είναι το άρθρο 120 του Συντάγματος !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από enigma » Τρί 25 Οκτ 2011, 15:04

axinosp έγραψε:
πολιτική πρόταση !!

Η πρόταση είμαστε εμείς ο λαός και η θρησκεία μας είναι το άρθρο 120 του Συντάγματος !!
Ρε φίλε ! :urock: :clap:
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Τρί 25 Οκτ 2011, 15:11

axinosp έγραψε:
Έχω μόνο μια ερώτηση να σου κάνω, στην οποία δεν απαντά το άρθρο σου: και μετα?

πολιτική πρόταση !!
μην τσιμπάτε με τις παπαριές των ΜΜΕ που λένε ότι ο ΓΑΠ
είναι αναγκαίο κακό γιατί δεν υπάρχει πολιτική πρόταση !!
:clap: :clap: :clap: :clap:

:urock: :urock: :conf:
Σωστά...!! Και για να ξεκινήσει μια καθαρόαιμη επανάσταση...αλλά και αφού θα ξεκινήσει...θα υπάρξουν πολλά θύματα! Είτε από πείνα, είτε από άλλους παράγοντες...

Εκτός και αν πιστεύει κάποιος πως παίρνουν από λόγια...αυτοί κει πάνω..!!!!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 25 Οκτ 2011, 15:18

Μην τα μπερδευετε.
Η επανάσταση τότε πέτυχε επειδή βόλεψε τους δυτικούς.
Το Ελληνικό κράτος μετά την επανάσταση ειχε γίνει μπαλάκι της δύσης.
Αν πάμε χωρίς πολιτική πρόταση για το άυριο αυτό θα γίνουμε.
θα γινουμε οπως η αιγυπτος που δεν ειχε σχέδιο και της επιβάλαν το σχέδιο οι άλλοι.
Μια επανάσταση δεν θελει πολυ να γίνει "πορτοκαλί" και να εξυπηρετήσει σκοτεινα συμφέροντα.
Καθε επανάσταση δεν ειναι για καλό.
μπορει ο επαναστάτης να επαναστατει επειδη δεν θελει την τυρρανια.
αλλα αν δεν εχει σχέδιο και πολιτική πρόταση τότε ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι θα παρασυρθει απο ρήτορες
και θα φέρει μια μεγαλύτερη τυρρανια απο αυτήν που έδιωξε
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Τρί 25 Οκτ 2011, 15:31

Οι Πιθανότητες που υπάρχουν να νοθευτεί μια επανάσταση , είναι σχεδόν ίδιες με το να παλεύεις εντός συστήματος.

Συμφωνώ με την οργάνωση...αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε/συμφωνήσουμε...Είμαστε ολίγον χύμα σαν λαός...άλλοτε είναι καλό, άλλοτε είναι κακό βέβαια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”