Έχω την εντύπωση ότι γενικά μιλάει ως προς τους ΚΚΕ (νομίζω )ArELa έγραψε: Γενικά δεν κατάλαβα την τοποθέτησή σου.
Σε ποιον απαντάς;
19-20 Οκτώβρη ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ
Re: 19-20 Οκτώβρη ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ
Mornie utúlië
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ποιος το είπε αυτό και μου διέφυγε;Clash έγραψε:Επίσης από που προκύπτει ότι αυτοί στο βίντεο είναι αναρχικοί ή, έστω είναι από μπλοκ των α/α.
Εγώ βλέπω τον Justme να δείχνει ένα βίντεο και να λέει
Ποιος κατηγόρησε και πότε τους αναρχικούς;Justme έγραψε:Προφανώς οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Μανόλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου (υπουργός, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και νέος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τ. αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.) αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υπό το νέο αρχηγό της Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο είναι έκθετοι για μιαν ακόμη φορά. Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!
Συμφωνώ απολύτως!enigma έγραψε:(φυσικά ουδεμία ταύτιση έχω με τον κύριο ..... αλλά ουδείς εγκυρότερος εκ των έσω )
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Φοβερό μήνυμα από τον Στέργιο Κατσαρό. Πρόκειται για γνωστό αγωνιστή από τη δεκαετία του 60, έχοντας φάει ισόβια επί χούντας.
Ναι είμαι ένας κουκουλοφόρος απο τα ιουλιανά ,ένας απο τους 300 προβοκάτορες του Πολυτεχνείου ,ένας αριστεροχουντικός της μεταπολιτευσης και των εργοστασιακών σωματείων ένας κουκουλοφόρος τον δεκέμβρη του 8 ,προχθές ένας χρυσαυγίτης ωστόσο σύντροφοι δεν έφαγα γιουβαρελάκια απο τα χέρια της Μαρίκας
Προχθές βέθηκα στο Σύνταγμα δέχτηκα στο πρώσοπο τη φυσούνα .Ετρεξα να φύγω
και έπεσα επάνω στο δικό σας μπλό ,το μπλοκ του Π.Α.Μ.Ε ,με προπηλακίσατε και μου
δώσατε κάποιες ψιλές .Τι στο καλό δεν θα αναγνώριζε η περιφρούριση ένα χαφιέ που
που για 45 χρόνια παρίστανε τον οικοδόμο .Συγχαρητήρια σύντροφοι
Ναι είμαι ένας κουκουλοφόρος απο τα ιουλιανά ,ένας απο τους 300 προβοκάτορες του Πολυτεχνείου ,ένας αριστεροχουντικός της μεταπολιτευσης και των εργοστασιακών σωματείων ένας κουκουλοφόρος τον δεκέμβρη του 8 ,προχθές ένας χρυσαυγίτης ωστόσο σύντροφοι δεν έφαγα γιουβαρελάκια απο τα χέρια της Μαρίκας
Προχθές βέθηκα στο Σύνταγμα δέχτηκα στο πρώσοπο τη φυσούνα .Ετρεξα να φύγω
και έπεσα επάνω στο δικό σας μπλό ,το μπλοκ του Π.Α.Μ.Ε ,με προπηλακίσατε και μου
δώσατε κάποιες ψιλές .Τι στο καλό δεν θα αναγνώριζε η περιφρούριση ένα χαφιέ που
που για 45 χρόνια παρίστανε τον οικοδόμο .Συγχαρητήρια σύντροφοι
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
Που λέει για αναρχικούς το βίντεο;;;;;;;;Clash έγραψε:Επίσης από που προκύπτει ότι αυτοί στο βίντεο είναι αναρχικοί ή, έστω είναι από μπλοκ των α/α. Μήπως νομίζεται πως μόνο αναρχικοί πετούν πέτρες;
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Νομίζω οτι έχει γίνει ο διαχωρισμός αναρχικών και παρακρατικών..Μην τρελαθούμε κι όλας!
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
Και τη θειά μου την 70χρονη να ρωτήσεις θα σου πει ότι δεν είναι αναρχικοί αυτοί στο βίντεο του Justme. Δεν ε'ιναι τ'οσο χαζ'ος ο κόσμος πια.Επίσης από που προκύπτει ότι αυτοί στο βίντεο είναι αναρχικοί ή, έστω είναι από μπλοκ των α/α. Μήπως νομίζεται πως μόνο αναρχικοί πετούν πέτρες;
Πάντως από το δικό σου βίντεο πήρα την απάντηση που ήθελα..
L'état, c'est moi
Ε, αφού δεν υπονοείται ότι πρόκειται για αναρχικούς, τότε τι να λέμε;
Τέλος πάντων και η 70χρονη γιαγιά σου θα ξέρει ότι σε όλες τις συγκεντρώσεις η αστυνομία φυτεύει ασφαλίτες. Δεν έχει σχέση όμως αυτό με τα όσα έγιναν χθες από τους χαφιέδες του ΚΚΕ.
Δείτε εδώ το βίντεο με τους ρουφιάνους να έχουν στηθεί με τα παλούκια τους και να μην αφήνουν τον υπόλοιπο κόσμο να περάσει για να διαδηλώσει μπροστά από τη βουλή. Μήπως βλέπετε κανέναν από τους άλλους να φοράνε κουκούλες ή, να έχουν παλούκια; Μόνο όταν άρχισαν να χτυπάνε οι χαφιέδες του ΠΑΜΕ το μπλοκ του «Δεν Πληρώνω» (και αυτοί παρακρατικοί και ασφαλίτες;), τότε μπήκαν μπροστά οι αναρχικοί και τους ανταπόδωσαν στα ίσα.
Από εδώ και πέρα ρουφιάνοι 7 το πρωί θα κάνετε πορείες και θα τελειώνεται στις 8. Θα έχετε τη μεταχείριση που σας αξίζει.
Τέλος πάντων και η 70χρονη γιαγιά σου θα ξέρει ότι σε όλες τις συγκεντρώσεις η αστυνομία φυτεύει ασφαλίτες. Δεν έχει σχέση όμως αυτό με τα όσα έγιναν χθες από τους χαφιέδες του ΚΚΕ.
Δείτε εδώ το βίντεο με τους ρουφιάνους να έχουν στηθεί με τα παλούκια τους και να μην αφήνουν τον υπόλοιπο κόσμο να περάσει για να διαδηλώσει μπροστά από τη βουλή. Μήπως βλέπετε κανέναν από τους άλλους να φοράνε κουκούλες ή, να έχουν παλούκια; Μόνο όταν άρχισαν να χτυπάνε οι χαφιέδες του ΠΑΜΕ το μπλοκ του «Δεν Πληρώνω» (και αυτοί παρακρατικοί και ασφαλίτες;), τότε μπήκαν μπροστά οι αναρχικοί και τους ανταπόδωσαν στα ίσα.
Από εδώ και πέρα ρουφιάνοι 7 το πρωί θα κάνετε πορείες και θα τελειώνεται στις 8. Θα έχετε τη μεταχείριση που σας αξίζει.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ε μα, ναι!kat_woman έγραψε:Νομίζω οτι έχει γίνει ο διαχωρισμός αναρχικών και παρακρατικών..Μην τρελαθούμε κι όλας!
Παρανόησες Νικο. Κανείς δεν είπε για αναρχικούς και σίγουρα όχι εγώ. Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου προς τα εκεί. Ταλανίζονται κι αυτοί όπως ΟΛΟΙ απ'αυτό που παίζει στη ζωή μας αυτή τη στιγμή και δεν πιστεύω ότι θα'ταν τόσο παράφρονες ώστε να επιδιώκουν διαρκώς και εσκεμμένα μια ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ πορεία/συγκέντρωση/διαδήλωση/διαμαρτυρία. Είναι πλέον πασιφανές ότι πρόκειται για παρακρατικούς. ΑΥΤΟΥΣ εννοούσε και η Χαρά αν δεν κατάλαβες...Clash έγραψε:Ε, αφού δεν υπονοείται ότι πρόκειται για αναρχικούς, τότε τι να λέμε;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Επικοινωνία:
Οι του ΚΚΕ μας είχαν παραμυθιάσει τόσες μέρες διαδίδοντας ότι θα έφερναν μέχρι και μπουλντόζεςClash έγραψε:KKE το κόμμα σου χαφιέ. Παρακρατικοί είσαστε και φαίνεστε.
Τα επεισόδια έγιναν επειδή οι ρουφιάνοι του ΚΚΕ δεν ήθελαν να επιτρέψουν άλλα μπλοκ διαδηλωτών να πλησιάσουν τη βουλή. Η αρχή έγινε με το μπλοκ του «Δεν Πληρώνω» και στη συνέχεια μπήκαν στη μέση αναρχικοί. Σε όλες τις προηγούμενες διαδηλώσεις το ΠΑΜΕ με το έφτανε στο Σύνταγμα καθότανε λίγο και στη συνέχεια γινότανε καπνός. Χθες όμως έμεινε εκεί θεωρώντας ότι είναι τσιφλίκι του, μην αφήνοντας άλλους να πλησιάσουν με φανερό σκοπό να προστατεύσουν τη βουλή. Τα σκυλιά φυλάγανε τ' αφεντικά τους. Ακολούθησε φυσικά το όργιο ψεμμάτων, αφού το βράδυ έκαναν παρέλαση όλοι οι ρουφιάνοι του ΚΚΕ από τα κανάλια - μέχρι και η Παπαρήγα βγήκε στον Ζούγκλα - για να εισπράττουν συγχαρητήρια από τους Πρετεντέρηρες και το ΛΑΟΣ και να λένε τα γνωστά παραμύθια τους.
Ακόμη και για το συνδικαλιστή που πέθανε στην αρχή υπήρξε όργιο παραπληροφόρησης ότι ο θάνατος του οφείλεται είτε από πέτρα, είτε επειδή τον χτύπησαν αναρχικοί. Τελικά αποδείχτηκε ότι οφειλότανε στα χημικά. Και παρ' όλα αυτά η ΓΓ των παρακρατικών ρουφιάνων δεν είπε ούτε μια λέξη για την αστυνομία ή, μάλλον είπε ...ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την αστυνομία. Αλλωστε μια μια χαρά συνεργασία είχαν με τα ΜΑΤ όταν επιχείρησαν με ένα συνδυασμένο ντου να διαλύσουν όλο τον κόσμο που ήταν στα άλλα μπλοκ. Βέβαια δεν τους βγήκε, αλλά δεν πειράζει.
Από εδώ και πέρα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω, μια και οι ειρηνικοί περίπατοι του κόμματος των ρουφιάνων τέλος. Θα πληρώνουν τις συνέπειες των πράξεων τους.
να ρίξουν το φράκτη την Πέμπτη, επίσης διέδιδαν ότι πολλά μέλη τους θα έφερναν και σκηνές
να κατασκηνώσουν από την τετάρτη απόγευμα στο Σύνταγμα !!
Μάλιστα μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι δήλωναν οι ΚΚΕδες χωρίς αιδώ ότι θα μείνουν μέχρι την Παρασκευή το πρωί.
Για την στάση τους στα γεγονότα τις Πέμπτης δηλαδή να μην επιτρέψουν το ντου στο κοινοβούλιο
από τους αγανακτισμένους σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΑΤ,
και να προστατεύσουν τους 300 της Βουλής!!
Μέχρι και ο Πάγκαλος τους έδωσε συγχαρητήρια !!
Δυστυχώς όμως για αυτούς αρκετοί από μας ξέραμε το ρόλο
που θα παίξουν στην απεργία της 20 οκτώβρη !!
Απόδειξη η ανάρτηση που έβαλα "Η Αλέκα διασώζει το Κοινοβούλιο" και που πέρασε λίγο απαρατήρητη !!
το άρθρο μάλιστα τελείωνε "Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία..."
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 42&t=13219
πράγμα που έγινε !!
Οι μάσκες έπεσαν όμως για το ΚΚΕ και μάλιστα αμετάκλητα!!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Επικοινωνία:
Μπράβο enigma κατάλαβες τουλάχιστον εσύ το λόγω της ανάρτησης μουenigma έγραψε:Πράγματι ποιο ΜΠΑΜ δεν μπορούσε να κάνει ...και όλα αυτά στον απόηχο προσφάτων δημοσιευμάτωνClash έγραψε: μην αφήνοντας άλλους να πλησιάσουν με φανερό σκοπό να προστατεύσουν τη βουλή. Τα σκυλιά φυλάγανε τ' αφεντικά τους.
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 42&t=13219
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Βρε αχινέ μου με 150 views δεν την λες απαρατήρητη ....
(μόνο εκει διαφωνούμε ) κατά τα άλλα
με πρόλαβες και έγραψες πριν ποστ άρω (αλλά να μην παεί χαμένο χε χε)
(μόνο εκει διαφωνούμε ) κατά τα άλλα
με πρόλαβες και έγραψες πριν ποστ άρω (αλλά να μην παεί χαμένο χε χε)
Mornie utúlië
Εγω ξεκίνησα το θέμα σαν παρένθεση, μιάς και βρήκα ένα αντιεξουσιαστή να μου λύσει την απορία που είχα (αν αναγνωρίζουν τους ασφαλίτες και τι κάνουν).
Κατάλαβα ότι ο Clash φορτισμένος από τα χτεσινά δεν κατάλαβε το σκεπτικό μου και γι αυτό επέμενα στην ερώτηση που του έκανα.
Κατά τα άλλα εκεί ήμουν χτες και τα είδα, τα είπα και πιο πάνω.
Θα ξαναφέρω όμως εδώ αυτό που είπα και πιο πρίν
Κατάλαβα ότι ο Clash φορτισμένος από τα χτεσινά δεν κατάλαβε το σκεπτικό μου και γι αυτό επέμενα στην ερώτηση που του έκανα.
Κατά τα άλλα εκεί ήμουν χτες και τα είδα, τα είπα και πιο πάνω.
Θα ξαναφέρω όμως εδώ αυτό που είπα και πιο πρίν
Καταλαβαίνετε τι πάνε να μας κάνουν?εμείς είμαστε εκεί για πολλούς λόγους και συγκεκριμένους, και ενας από αυτούς είναι ότι δεν θέλουμε νταβατζήδες!
Αρκετούς έχουμε ήδη, και ντόπιους και ξένους.
Αν συνεχίσει έτσι το ΠΑΜΕ, δύο είναι τα τινά.
Δεν θα κατεβαίνει ο μεμονωμένος κόσμος.
Όσοι συνεχίσουν να κατεβαίνουν, θα τα βάλουν με τον μοναδικό νταβατζή που θα έχουν μπροστά τους (και δεν μιλάω μόνο για τους αντιεξουσιαστές), όλο το μένος τους θα βγεί εκεί.
Και οι άλλοι θα κοιτούν ψηλά από τα παραθυρα της Βουλής και θα τρίβουν τα χέρια τους.
Τη συνέχεια δεν θέλω να τη σκέφτομαι….και λίγη φαντασία να έχει κανείς μπορεί να κάνει αρκετά σενάρια.
L'état, c'est moi
Το κόμμα του χαφιέ.
Στου κρεμασμένου το τσαρδί δεν μιλάνε για σκοινί
Μπορεί κάποιος να αισθανθεί ικανοποίηση όταν επιβεβαιώνεται στις προβλέψεις του, αρκεί αυτή η επιβεβαίωση να οδηγεί σε κάτι το καλό, σε κάτι το θετικό για την απελευθερωτική προοπτική. Δεν μπορεί να νοιώσει, όμως, ικανοποίηση όταν επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις του για κάτι το κακό, για κάτι το αρνητικό προς την απελευθερωτική προοπτική.
Δυστυχώς, τα όσα γράφονταν στην προκήρυξη της 18ης Οκτωβρίου σχετικά με το ρόλο του ΚΚΕ επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Το ΚΚΕ έπαιξε το ρόλο τη μαξιλάρας που θα προστάτευε το κοινοβούλιο, μετά το φυλλορρόημα των «αγανακτισμένων». (βλέπε σχετικά)
Είχαμε πει αυτό που όλοι αναγνωρίζουν σαν αλήθεια. Ότι δηλαδή η μόνη δυνατότητα για να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο θα ήταν η κατάληψη της βουλής από τους διαδηλωτές κατά την διάρκεια αυτής της 48ωρης κινητοποίησης, κάτι δηλαδή που βρισκόταν στα σκαριά κατά την ψήφιση του «μνημονίου» και το οποίο ανέκοψε η δολοφονία των τεσσάρων ανθρώπων στην Μαρφίν το Μάιο του 2010.
Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως αυτός ήταν αυτή τη στιγμή ο μοναδικός τρόπος για την αποτροπή της ψήφισης. Είχαμε μάλιστα περιγράψει με απλό τρόπο κάποιες υλοποιήσιμες δυνατότητες για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου ενδεχόμενου. Κι αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πως τα κοινοβουλευτικά καθάρματα ψήφισαν και πάλι μονοκούκι, παρά την κοινωνική κατακραυγή. Που σημαίνει πως δεν παίρνουν από λόγια και πως μόνο μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να έχει άμεσα και χειροπιαστά αποτελέσματα, αλλά και μακροπρόθεσμα.
Στο χαρακτηρισμό μας για τους κοινοβουλευτικούς εντάσσονται και όσα κόμματα καταψήφισαν το νομοσχέδιο γιατί, πολύ απλά, με τη συμμετοχή τους στη διαδικασία, διαπραγματεύτηκαν τους όρους με τους οποίους θα συνεχιστεί η λεηλασία των ανθρώπων που βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο. Το λέμε αυτό επειδή γνωρίζουν, και γνωρίζουμε πως, αν πραγματικά ήθελαν να μην προχωρήσουν τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και τα πολυνομοσχέδια υπήρχαν τρόποι. Και αυτό αφορά όλο το συρφετό στον οποίο συγκαταλέγονται και τα κοινοβουλευτικά αποκόμματα του ΚΚΕ και της αριστεράς. Δεν θα αναφέρουμε τέτοιους τρόπους γιατί δεν είναι δική μας υπόθεση.
Σ’ όλο το διήμερο της 48ωρης απεργίας ο ρόλος του ΚΚΕ ήταν σαφής και αποτελεί την ….προέκταση της ιστορικής του πορείας.
Οι κρανοροπαλοφόροι της περιφρούρησης του ΚΚΕ στην κινητοποίηση της 19ης Οκτωβρίου (βλέπε σχετικά) έκαναν το τεστ για την επόμενη μέρα. Παρά τις αποδοκιμασίες των διαδηλωτών κατά την τετράωρη τους παραμονή-περιφρούρησης της Βουλής, τήρησαν τη στάση που έχουν τα ΜΑΤ όταν ακολουθούν κατά γράμμα τις διαταγές που τους δόθηκαν: «Στρατιωτάκια, ακούνητα, αμίλητα κι αγέλαστα», όπως θα έλεγε και ο «θρυλικός» Πολύδωρας.
Όμως οι διαταγές για την 20η Οκτωβρίου ήταν διαφορετικές. Περιλάμβαναν κατάληψη όλου του χώρου μπροστά από τη βουλή, την Λεωφόρο Αμαλίας, την αρχή της Βασ. Σοφίας και την αρχή της Πανεπιστημίου μέχρι και την Βουκουρεστίου. Αποκλείστηκαν και εμποδίστηκαν, έτσι, τα μπλοκ των διαδηλωτών να προσεγγίσουν τον χώρο της Βουλής. Όχι για τέσσερις ώρες αλλά οριστικά και μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας. Εδώ ο στόχος ήταν ξεκάθαρος. Ενώ οι «αγανακτισμένοι» στον προηγούμενο «αποκλεισμό» τους στόχευαν στην παρεμπόδιση των βουλευτών, αντίθετα το ΚΚΕ πλειοδότησε! Οι βουλευτές αφέθηκαν ελεύθεροι να μπαινοβγαίνουν στο γνωστό χώρο, που έχει χαρακτηριστεί και ως μπουρδέλο, οι αλυσίδες του ΚΚΕ είχαν μέτωπο προς τους διαδηλωτές κι όχι μόνο αυτό: οι περιφρουρητές του κοινοβουλίου ζητούσαν ταυτότητες σε όποιον ήθελε να μετακινηθεί στις γραμμές τους, ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί ψάχνοντας ακόμη και τσάντες και δεν σήκωναν και πολλές κουβέντες από όσους έδειχναν τη δυσαρέσκειά τους στον αποκλεισμό δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών, που ήθελαν να προσεγγίσουν το Σύνταγμα.
Πως λοιπόν να μην εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για το «Κώμα του λαού» ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνοντας πως «τον εντυπωσίασε το ΚΚΕ που υπερασπίστηκε το κοινοβούλιο»!
Την ίδια στιγμή οι δυνάμεις των ΜΑΤ αραχτές, στο πίσω μέρος της Βουλής, έπιναν το καφεδάκι τους περιμένοντας να έρθει η ώρα της δικής τους βάρδιας, ενώ άλλες αποδεσμευμένες δυνάμεις είχαν απλώσει τα δίχτυα τους στην ευρύτερη περιοχή.
Μια τέτοια στάση εκ μέρους του ΚΚΕ και των Υπηκόων του, του ΠΑΜΕ, ήταν αναμενόμενο να διεγείρει αντιδράσεις εκ μέρους διαδηλωτών. Το αποτέλεσμα ήταν τα λόγια να αντικατασταθούν με έργα και οι συγκρούσεις να πάρουν διαστάσεις.
Συγκεκριμένα, μετά τις 14:30 το μπλοκ του ΚΚΕ και των Υπηκόων του δέχεται επίθεση από ομάδες νεαρών διαδηλωτών.
Ακολουθεί επιδρομή των κρανοροπαλοφόρων του ΚΚΕ και γίνονται συμπλοκές σε όλο το μήκος της οδού Βασιλέως Γεωργίου, που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Οι διαδηλωτές υποχωρούν και στη συνέχεια ανασυγκροτούνται και απωθούν τους κρανοροπαλοφόρους του ΚΚΕ, οι οποίοι σχηματίζουν λοξή αλυσίδα επί της λεωφόρου Αμαλίας προκειμένου να προστατέψουν την μικροφωνική τους εγκατάσταση και το χώρο του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη. Η άλλη αλυσίδα του ΚΚΕ σχηματίζεται στην αρχή της Πανεπιστημίου. Ο χώρος μπροστά από τη μεγάλη Βρετανία έχει καταληφθεί από διαδηλωτές σε όλο το μήκος μέχρι και τη Σταδίου, παρά την ρίψη δακρυγόνων από τα ΜΑΤ, που προσπάθησαν να τους ανακόψουν. Αυτά ισχύουν μέχρι τις 15:14 όπου εκδηλώνεται συνδυασμένη επίθεση από τους κρανοροπαλοφόρους του ΚΚΕ στην συμβολή των οδών Καραγιώργη Σερβίας και Σταδίου –έχοντας κινηθεί από την Πανεπιστημίου μέσω της οδού Βουκουρεστίου–, όπου χτυπούν αδιακρίτως τους διαδηλωτές ενώ κάνουν και χρήση κροτίδων (προφανώς δανεισμένες από τους φίλους τους των ΜΑΤ). Αμέσως μετά, τα ΜΑΤ πραγματοποιούν συνδυασμένη επίθεση κάνοντας χρήση δακρυγόνων και διαλύοντας τον κόσμο από κοινού με τους κρανοροπαλοφόρους του ΚΚΕ. Όποιος πέφτει στα χέρια των ΚΝΑΤ λυντσάρεται και παραδίνεται στους μπάτσους. Οι κρανοροπαλοφόροι επανέρχονται στις θέσεις τους, ενώ τα ΜΑΤ καταδιώκουν τους διαδηλωτές στη Σταδίου, κάνοντας ταυτόχρονα χρήση δακρυγόνων, μέχρι το ύψος της Κλαυθμώνος.
Είναι κάτι το πρωτοφανές αυτό που συνέβη εκ μέρους του ΚΚΕ; Όχι βέβαια. Τόσο η περιφρούρηση «ευαίσθητων» χώρων, όσο και η συνεργασία του με τους μπάτσους είναι μακρόχρονη και αδιατάρακτη.
Από το 1979 με τις «ταξιαρχίες Μαλάμη» όπου σε άψογη συνεργασία με τα ΜΑΤ τσάκισαν το μπλοκ των Αναρχοαυτόνομων κατά την πορεία του Πολυτεχνείου, το 1995 που μαζί με τη νεολαία του Πασοκ προσπάθησαν να κτυπήσουν τους αναρχικούς μέσα στο Πολυτεχνείο και εκδιώχθηκαν κακήν κακώς, το 1998 που περικύκλωσαν και ξυλοκόπησαν μπλοκ διαδηλωτών από 137 άτομα κατά την πορεία του Πολυτεχνείου και πάλι και στη συνέχεια τους παρέδωσαν στα ΜΑΤ, στις μαθητικές πορείες του 1999 όπου σε αγαστή και πάλι συνεργασία με τα ΜΑΤ ξυλοκοπούσαν μαθητές και αναρχικούς διαδηλωτές και πάλι με τις πλάτες των ΜΑΤ, για να θυμηθούμε μερικά «περιστατικά».
Και μια και μιλά το ΚΚΕ για οργανωμένο σχέδιο. Πράγματι υπήρξε σχέδιο. Μόνο που το είχε επεξεργαστεί στις σκοτεινές στοές των κομματικών του γραφείων. Επειδή δεν είναι τυχαίο πως παρόμοια προκλητική ή επιθετική στάση εφάρμοσε το ΚΚΕ στα Γιάννενα και το Ρέθυμνο.
Δεν έχουμε σκοπό να υπερασπιστούμε ή να καταδικάσουμε πρακτικές. Οι ευθύνες αφορούν αυτούς που τις επιμερίζονται ή τις αναλαμβάνουν στο βαθμό που το επιθυμούν.
Υπερασπιζόμαστε την αναρχία και τις αναρχικές απόψεις και πρακτικές και δεν θα τις αφήσουμε βορά στις κάθε είδους κρατικοδίαιτες κομματικές συντεχνίες που προσπαθούν να συνδέσουν το φασισμό με τους αναρχικούς.
Και επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου ποτέ δεν μιλούν για σκοινί, το ΚΚΕ ξέρει πολύ καλά από φασισμό, αφού αποτελεί μια πολύ καλά οργανωμένη συντεχνία, είναι μια βάρβαρη συνομωσία μιας κλίκας εξουσιαστών απέναντι στα υπόλοιπα μέλη του που τα οδηγεί σαν πρόβατα στη σφαγή. Μια κλίκα που ενώ κάνει τις πιο αποτρόπαιες πράξεις, στη συνέχεια προσπαθεί να παρουσιαστεί σαν θύμα και να εκμεταλλευτεί το θάνατο ανθρώπων, όπως στην περίπτωση του άτυχου ανθρώπου που πέθανε από παθολογικές αιτίες κι όχι από τις πέτρες διαδηλωτών, όπως θα ήθελαν. Είναι λυπηρό που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν και ακολουθούν κόμματα και εξουσιαστικές ιδεολογίες γενικά, αλλά και το ΚΚΕ ιδιαίτερα.
Είναι φανερό πως με την ανάληψη της περιφρούρησης του κοινοβουλίου το ΚΚΕ ήξερε πολύ καλά πως θα γινόταν στόχος από ομάδες διαδηλωτών. Και το επεδίωξε. Αποσκοπώντας μ’ αυτό τον τρόπο πολλαπλό όφελος. Αφ’ ενός να αποκομίσει τα ωφελήματα που θα του παρασχεθούν βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα από το κράτος για τις υπηρεσίες του (όπως η συγκυβέρνηση του 1989 ή κάποιες βουλευτικές έδρες όπως αυτές μετά το τσάκισμα των αγροτικών κινητοποιήσεων με την «επιχείρηση Βουλκανιζατέρ») και αφ’ ετέρου να εμφανίσει αγωνιστικό και επαναστατικό προσωπείο για τους αφελείς. Παράλληλα, να το παίξει κατατρεγμένο επειδή, τάχα, υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα και πλήττεται από τους κάποιους «παρακρατικούς», προβοκάτορες και «αναρχοφασίστες» (κατά το «αριστεροχουντικοί» του Καραμανλή του Πρεσβύτερου), να έρθει στην επικαιρότητα και να συσπειρώσει γύρω από κάποιο εχθρό (τους «κουκουλοφόρους», για παράδειγμα) όσους ήδη μέσα στην απογοήτευση που τους κατατρέχει αρχίζουν να σκέφτονται την απομάκρυνσή τους από το στέγαστρο του ΠΑΜΕ. Κουτοπόνηρη Κούτβικη τακτική των απόγονων ενός ελεεινού χαρακτήρα, όπως ο Ζαχαριάδης, τον οποίο «αποκατέστησαν» για να περιμαζέψουν τα υπολείμματα του σταλινισμού (δύσκολοι καιροί για το μαντρί!).
Όσο για το ποιοι συνεργάζονται με το κράτος και το στηρίζουν δεν χωρά καμία αμφιβολία. Το ΚΚΕ και όχι οι αναρχικοί έχουν μέλη τους στα σώματα ασφαλείας, το στρατό, τα ΜΑΤ, τους δικαστές και τους εισαγγελείς.
Το ΚΚΕ σαν γνήσιος συνεχιστής των πλέον αποτρόπαιων στιγμών της ιστορίας, καυχιέται για τον Στάλιν που υπέγραφε συμφωνίες με τον Χίτλερ. Ο γραμματέας του ΚΚΕ Ζαχαριάδης ήταν που καλούσε το λαό να πολεμήσει στο πλευρό του Μεταξά κι όχι οι αναρχικοί, ο Γραμματέας του ΚΚΕ που πρόσφατα αποκαταστάθηκε ήταν που γύρισε καμαρωτός από το Νταχάου, όπου άλλοι είχαν αφήσει τα κόκκαλά τους. Το ΚΚΕ είναι ο κεφαλαιούχος που τάχα πολεμά το κεφάλαιο κι όχι οι αναρχικοί.
Συνεπώς, τόσο οργανωτικά όσο και ιδεολογικοπολιτικά ο τίτλος του φασίστα σαν πρώτο ή σαν δεύτερο συνθετικό ανήκει σ’ αυτούς που επάξια τον κατέκτησαν και τον συντηρούν: Στους ιθύνοντες του ΚΚΕ και σ’ όσους για λόγους ποταπών συμφερόντων το αποδέχονται και το ακολουθούν.
Αθήνα 20 Οκτωβρίου 2011
Συσπείρωση Αναρχικών
Στου κρεμασμένου το τσαρδί δεν μιλάνε για σκοινί
Μπορεί κάποιος να αισθανθεί ικανοποίηση όταν επιβεβαιώνεται στις προβλέψεις του, αρκεί αυτή η επιβεβαίωση να οδηγεί σε κάτι το καλό, σε κάτι το θετικό για την απελευθερωτική προοπτική. Δεν μπορεί να νοιώσει, όμως, ικανοποίηση όταν επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις του για κάτι το κακό, για κάτι το αρνητικό προς την απελευθερωτική προοπτική.
Δυστυχώς, τα όσα γράφονταν στην προκήρυξη της 18ης Οκτωβρίου σχετικά με το ρόλο του ΚΚΕ επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Το ΚΚΕ έπαιξε το ρόλο τη μαξιλάρας που θα προστάτευε το κοινοβούλιο, μετά το φυλλορρόημα των «αγανακτισμένων». (βλέπε σχετικά)
Είχαμε πει αυτό που όλοι αναγνωρίζουν σαν αλήθεια. Ότι δηλαδή η μόνη δυνατότητα για να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο θα ήταν η κατάληψη της βουλής από τους διαδηλωτές κατά την διάρκεια αυτής της 48ωρης κινητοποίησης, κάτι δηλαδή που βρισκόταν στα σκαριά κατά την ψήφιση του «μνημονίου» και το οποίο ανέκοψε η δολοφονία των τεσσάρων ανθρώπων στην Μαρφίν το Μάιο του 2010.
Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως αυτός ήταν αυτή τη στιγμή ο μοναδικός τρόπος για την αποτροπή της ψήφισης. Είχαμε μάλιστα περιγράψει με απλό τρόπο κάποιες υλοποιήσιμες δυνατότητες για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου ενδεχόμενου. Κι αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πως τα κοινοβουλευτικά καθάρματα ψήφισαν και πάλι μονοκούκι, παρά την κοινωνική κατακραυγή. Που σημαίνει πως δεν παίρνουν από λόγια και πως μόνο μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να έχει άμεσα και χειροπιαστά αποτελέσματα, αλλά και μακροπρόθεσμα.
Στο χαρακτηρισμό μας για τους κοινοβουλευτικούς εντάσσονται και όσα κόμματα καταψήφισαν το νομοσχέδιο γιατί, πολύ απλά, με τη συμμετοχή τους στη διαδικασία, διαπραγματεύτηκαν τους όρους με τους οποίους θα συνεχιστεί η λεηλασία των ανθρώπων που βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο. Το λέμε αυτό επειδή γνωρίζουν, και γνωρίζουμε πως, αν πραγματικά ήθελαν να μην προχωρήσουν τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και τα πολυνομοσχέδια υπήρχαν τρόποι. Και αυτό αφορά όλο το συρφετό στον οποίο συγκαταλέγονται και τα κοινοβουλευτικά αποκόμματα του ΚΚΕ και της αριστεράς. Δεν θα αναφέρουμε τέτοιους τρόπους γιατί δεν είναι δική μας υπόθεση.
Σ’ όλο το διήμερο της 48ωρης απεργίας ο ρόλος του ΚΚΕ ήταν σαφής και αποτελεί την ….προέκταση της ιστορικής του πορείας.
Οι κρανοροπαλοφόροι της περιφρούρησης του ΚΚΕ στην κινητοποίηση της 19ης Οκτωβρίου (βλέπε σχετικά) έκαναν το τεστ για την επόμενη μέρα. Παρά τις αποδοκιμασίες των διαδηλωτών κατά την τετράωρη τους παραμονή-περιφρούρησης της Βουλής, τήρησαν τη στάση που έχουν τα ΜΑΤ όταν ακολουθούν κατά γράμμα τις διαταγές που τους δόθηκαν: «Στρατιωτάκια, ακούνητα, αμίλητα κι αγέλαστα», όπως θα έλεγε και ο «θρυλικός» Πολύδωρας.
Όμως οι διαταγές για την 20η Οκτωβρίου ήταν διαφορετικές. Περιλάμβαναν κατάληψη όλου του χώρου μπροστά από τη βουλή, την Λεωφόρο Αμαλίας, την αρχή της Βασ. Σοφίας και την αρχή της Πανεπιστημίου μέχρι και την Βουκουρεστίου. Αποκλείστηκαν και εμποδίστηκαν, έτσι, τα μπλοκ των διαδηλωτών να προσεγγίσουν τον χώρο της Βουλής. Όχι για τέσσερις ώρες αλλά οριστικά και μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας. Εδώ ο στόχος ήταν ξεκάθαρος. Ενώ οι «αγανακτισμένοι» στον προηγούμενο «αποκλεισμό» τους στόχευαν στην παρεμπόδιση των βουλευτών, αντίθετα το ΚΚΕ πλειοδότησε! Οι βουλευτές αφέθηκαν ελεύθεροι να μπαινοβγαίνουν στο γνωστό χώρο, που έχει χαρακτηριστεί και ως μπουρδέλο, οι αλυσίδες του ΚΚΕ είχαν μέτωπο προς τους διαδηλωτές κι όχι μόνο αυτό: οι περιφρουρητές του κοινοβουλίου ζητούσαν ταυτότητες σε όποιον ήθελε να μετακινηθεί στις γραμμές τους, ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί ψάχνοντας ακόμη και τσάντες και δεν σήκωναν και πολλές κουβέντες από όσους έδειχναν τη δυσαρέσκειά τους στον αποκλεισμό δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών, που ήθελαν να προσεγγίσουν το Σύνταγμα.
Πως λοιπόν να μην εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για το «Κώμα του λαού» ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνοντας πως «τον εντυπωσίασε το ΚΚΕ που υπερασπίστηκε το κοινοβούλιο»!
Την ίδια στιγμή οι δυνάμεις των ΜΑΤ αραχτές, στο πίσω μέρος της Βουλής, έπιναν το καφεδάκι τους περιμένοντας να έρθει η ώρα της δικής τους βάρδιας, ενώ άλλες αποδεσμευμένες δυνάμεις είχαν απλώσει τα δίχτυα τους στην ευρύτερη περιοχή.
Μια τέτοια στάση εκ μέρους του ΚΚΕ και των Υπηκόων του, του ΠΑΜΕ, ήταν αναμενόμενο να διεγείρει αντιδράσεις εκ μέρους διαδηλωτών. Το αποτέλεσμα ήταν τα λόγια να αντικατασταθούν με έργα και οι συγκρούσεις να πάρουν διαστάσεις.
Συγκεκριμένα, μετά τις 14:30 το μπλοκ του ΚΚΕ και των Υπηκόων του δέχεται επίθεση από ομάδες νεαρών διαδηλωτών.
Ακολουθεί επιδρομή των κρανοροπαλοφόρων του ΚΚΕ και γίνονται συμπλοκές σε όλο το μήκος της οδού Βασιλέως Γεωργίου, που βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Οι διαδηλωτές υποχωρούν και στη συνέχεια ανασυγκροτούνται και απωθούν τους κρανοροπαλοφόρους του ΚΚΕ, οι οποίοι σχηματίζουν λοξή αλυσίδα επί της λεωφόρου Αμαλίας προκειμένου να προστατέψουν την μικροφωνική τους εγκατάσταση και το χώρο του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη. Η άλλη αλυσίδα του ΚΚΕ σχηματίζεται στην αρχή της Πανεπιστημίου. Ο χώρος μπροστά από τη μεγάλη Βρετανία έχει καταληφθεί από διαδηλωτές σε όλο το μήκος μέχρι και τη Σταδίου, παρά την ρίψη δακρυγόνων από τα ΜΑΤ, που προσπάθησαν να τους ανακόψουν. Αυτά ισχύουν μέχρι τις 15:14 όπου εκδηλώνεται συνδυασμένη επίθεση από τους κρανοροπαλοφόρους του ΚΚΕ στην συμβολή των οδών Καραγιώργη Σερβίας και Σταδίου –έχοντας κινηθεί από την Πανεπιστημίου μέσω της οδού Βουκουρεστίου–, όπου χτυπούν αδιακρίτως τους διαδηλωτές ενώ κάνουν και χρήση κροτίδων (προφανώς δανεισμένες από τους φίλους τους των ΜΑΤ). Αμέσως μετά, τα ΜΑΤ πραγματοποιούν συνδυασμένη επίθεση κάνοντας χρήση δακρυγόνων και διαλύοντας τον κόσμο από κοινού με τους κρανοροπαλοφόρους του ΚΚΕ. Όποιος πέφτει στα χέρια των ΚΝΑΤ λυντσάρεται και παραδίνεται στους μπάτσους. Οι κρανοροπαλοφόροι επανέρχονται στις θέσεις τους, ενώ τα ΜΑΤ καταδιώκουν τους διαδηλωτές στη Σταδίου, κάνοντας ταυτόχρονα χρήση δακρυγόνων, μέχρι το ύψος της Κλαυθμώνος.
Είναι κάτι το πρωτοφανές αυτό που συνέβη εκ μέρους του ΚΚΕ; Όχι βέβαια. Τόσο η περιφρούρηση «ευαίσθητων» χώρων, όσο και η συνεργασία του με τους μπάτσους είναι μακρόχρονη και αδιατάρακτη.
Από το 1979 με τις «ταξιαρχίες Μαλάμη» όπου σε άψογη συνεργασία με τα ΜΑΤ τσάκισαν το μπλοκ των Αναρχοαυτόνομων κατά την πορεία του Πολυτεχνείου, το 1995 που μαζί με τη νεολαία του Πασοκ προσπάθησαν να κτυπήσουν τους αναρχικούς μέσα στο Πολυτεχνείο και εκδιώχθηκαν κακήν κακώς, το 1998 που περικύκλωσαν και ξυλοκόπησαν μπλοκ διαδηλωτών από 137 άτομα κατά την πορεία του Πολυτεχνείου και πάλι και στη συνέχεια τους παρέδωσαν στα ΜΑΤ, στις μαθητικές πορείες του 1999 όπου σε αγαστή και πάλι συνεργασία με τα ΜΑΤ ξυλοκοπούσαν μαθητές και αναρχικούς διαδηλωτές και πάλι με τις πλάτες των ΜΑΤ, για να θυμηθούμε μερικά «περιστατικά».
Και μια και μιλά το ΚΚΕ για οργανωμένο σχέδιο. Πράγματι υπήρξε σχέδιο. Μόνο που το είχε επεξεργαστεί στις σκοτεινές στοές των κομματικών του γραφείων. Επειδή δεν είναι τυχαίο πως παρόμοια προκλητική ή επιθετική στάση εφάρμοσε το ΚΚΕ στα Γιάννενα και το Ρέθυμνο.
Δεν έχουμε σκοπό να υπερασπιστούμε ή να καταδικάσουμε πρακτικές. Οι ευθύνες αφορούν αυτούς που τις επιμερίζονται ή τις αναλαμβάνουν στο βαθμό που το επιθυμούν.
Υπερασπιζόμαστε την αναρχία και τις αναρχικές απόψεις και πρακτικές και δεν θα τις αφήσουμε βορά στις κάθε είδους κρατικοδίαιτες κομματικές συντεχνίες που προσπαθούν να συνδέσουν το φασισμό με τους αναρχικούς.
Και επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου ποτέ δεν μιλούν για σκοινί, το ΚΚΕ ξέρει πολύ καλά από φασισμό, αφού αποτελεί μια πολύ καλά οργανωμένη συντεχνία, είναι μια βάρβαρη συνομωσία μιας κλίκας εξουσιαστών απέναντι στα υπόλοιπα μέλη του που τα οδηγεί σαν πρόβατα στη σφαγή. Μια κλίκα που ενώ κάνει τις πιο αποτρόπαιες πράξεις, στη συνέχεια προσπαθεί να παρουσιαστεί σαν θύμα και να εκμεταλλευτεί το θάνατο ανθρώπων, όπως στην περίπτωση του άτυχου ανθρώπου που πέθανε από παθολογικές αιτίες κι όχι από τις πέτρες διαδηλωτών, όπως θα ήθελαν. Είναι λυπηρό που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν και ακολουθούν κόμματα και εξουσιαστικές ιδεολογίες γενικά, αλλά και το ΚΚΕ ιδιαίτερα.
Είναι φανερό πως με την ανάληψη της περιφρούρησης του κοινοβουλίου το ΚΚΕ ήξερε πολύ καλά πως θα γινόταν στόχος από ομάδες διαδηλωτών. Και το επεδίωξε. Αποσκοπώντας μ’ αυτό τον τρόπο πολλαπλό όφελος. Αφ’ ενός να αποκομίσει τα ωφελήματα που θα του παρασχεθούν βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα από το κράτος για τις υπηρεσίες του (όπως η συγκυβέρνηση του 1989 ή κάποιες βουλευτικές έδρες όπως αυτές μετά το τσάκισμα των αγροτικών κινητοποιήσεων με την «επιχείρηση Βουλκανιζατέρ») και αφ’ ετέρου να εμφανίσει αγωνιστικό και επαναστατικό προσωπείο για τους αφελείς. Παράλληλα, να το παίξει κατατρεγμένο επειδή, τάχα, υπερασπίζεται τα λαϊκά συμφέροντα και πλήττεται από τους κάποιους «παρακρατικούς», προβοκάτορες και «αναρχοφασίστες» (κατά το «αριστεροχουντικοί» του Καραμανλή του Πρεσβύτερου), να έρθει στην επικαιρότητα και να συσπειρώσει γύρω από κάποιο εχθρό (τους «κουκουλοφόρους», για παράδειγμα) όσους ήδη μέσα στην απογοήτευση που τους κατατρέχει αρχίζουν να σκέφτονται την απομάκρυνσή τους από το στέγαστρο του ΠΑΜΕ. Κουτοπόνηρη Κούτβικη τακτική των απόγονων ενός ελεεινού χαρακτήρα, όπως ο Ζαχαριάδης, τον οποίο «αποκατέστησαν» για να περιμαζέψουν τα υπολείμματα του σταλινισμού (δύσκολοι καιροί για το μαντρί!).
Όσο για το ποιοι συνεργάζονται με το κράτος και το στηρίζουν δεν χωρά καμία αμφιβολία. Το ΚΚΕ και όχι οι αναρχικοί έχουν μέλη τους στα σώματα ασφαλείας, το στρατό, τα ΜΑΤ, τους δικαστές και τους εισαγγελείς.
Το ΚΚΕ σαν γνήσιος συνεχιστής των πλέον αποτρόπαιων στιγμών της ιστορίας, καυχιέται για τον Στάλιν που υπέγραφε συμφωνίες με τον Χίτλερ. Ο γραμματέας του ΚΚΕ Ζαχαριάδης ήταν που καλούσε το λαό να πολεμήσει στο πλευρό του Μεταξά κι όχι οι αναρχικοί, ο Γραμματέας του ΚΚΕ που πρόσφατα αποκαταστάθηκε ήταν που γύρισε καμαρωτός από το Νταχάου, όπου άλλοι είχαν αφήσει τα κόκκαλά τους. Το ΚΚΕ είναι ο κεφαλαιούχος που τάχα πολεμά το κεφάλαιο κι όχι οι αναρχικοί.
Συνεπώς, τόσο οργανωτικά όσο και ιδεολογικοπολιτικά ο τίτλος του φασίστα σαν πρώτο ή σαν δεύτερο συνθετικό ανήκει σ’ αυτούς που επάξια τον κατέκτησαν και τον συντηρούν: Στους ιθύνοντες του ΚΚΕ και σ’ όσους για λόγους ποταπών συμφερόντων το αποδέχονται και το ακολουθούν.
Αθήνα 20 Οκτωβρίου 2011
Συσπείρωση Αναρχικών
- GreekTERMINATOR
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR
.
20-10-2011 ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ Τι περιμένει το σώμα των δικαστικών;
H κυβέρνηση ειναι παράνομη και Υπόδικη για το Αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας.
Περιμένουν να σκοτωθούν όλοι οι έλληνες μεταξύ τους πρώτα;
Aυτή κυβέρνηση εχει βιάσει κυριολεκτικα το Σύνταγμα της Ελλάδος και θα έπρεπε
να είχε πέσει εδω και ενάμισι χρόνο.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΩΡΑ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ;
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΣΕ ΣΗΜΙΤΗ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ πριν διαφύγουν την σύλληψη στο εξωτερικό!!!!
H ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Η΄ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
TO ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.....
[img]http://i4.ytimg.com/i/O1f7d02MZzT2kfQBP ... g?v=bb6d50[/img]
N E M E S I S
http://www.youtube.com/GreekTerminator
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 6 φορές
η παρουσια του ΠΑΜΕ και οποιουδηποτε αλλου κινηματος που εχει εστω και την υποψια ιδεολογικης συγγενειας με καποιο απο τα κομματα της βουλης ειναι η θρυαλιδα, η αιτια για την υπονομευση του αυθορμητου κινηματος των αγανακτισμενων.
Δε λεω οτι οι συμμετεχοντες το κανουν σκοπιμα αλλα εχουν παραπλανηθει.
Στη πλατεια δε πρεπει να υπαρχουν σημαιες και κομματα.
Οι κυριοι του ΠΑΜΕ καλα θα κανουν και αυτοι να
ενωθουν με τον υπολοιπο λαο διαφορετικα θα θεωρηθει υποπτη η σταση τους.
Δε λεω οτι οι συμμετεχοντες το κανουν σκοπιμα αλλα εχουν παραπλανηθει.
Στη πλατεια δε πρεπει να υπαρχουν σημαιες και κομματα.
Οι κυριοι του ΠΑΜΕ καλα θα κανουν και αυτοι να
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
Συμφωνώ απολύτως, αλλά άντε πες το αυτό στους μαντρωμένους.firefightergr έγραψε:Στη πλατεια δε πρεπει να υπαρχουν σημαιες και κομματα.
Τώρα σώθηκες... μ'αρέσει που μιλάνε για ταξική πάλη και καταδικάζουν το ρατσισμό, αλλά ταυτόχρονα είναι οι μεγαλύτεροι ελιτιστές που έχω δει στα λαϊκά στρώματα, και ρατσίζουν ανερυθρίαστα.firefightergr έγραψε:Οι κυριοι του ΠΑΜΕ καλα θα κανουν και αυτοι να
Η στάση τους ΔΥΣΤΥΧΩΣ ήδη θεωρείται ύποπτη.
Γενικεύω, αλλά δεν τσουβαλιάζω...
Εξαιρώ τον θανόντα που του πρέπει φόρος τιμής και σεβασμός, εξαιρώ και μεμονωμένα καλοπροαίρετα έντιμα άτομα που είναι μ'αυτή την ομάδα, γιατί νιώθουν ότι μέσα από αυτήν μπορουν να εκφράσουν το αγωνιστικό τους πνεύμα.
Ομολογώ πως έχουν υπάρξει στιγμές στο παρελθόν που θα'θελα να'μουν μαζί τους σε κάποια πορεία/διαμαρτυρία (αν και δεν "υπάγομαι" στον χώρο τους), αλλά αυτή η τάση/επιθυμία, μου έχει φύγει προ πολλού.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_840.html
Καταλαβα κι εγώ.axinosp έγραψε:Μπράβο enigma κατάλαβες τουλάχιστον εσύ το λόγο της ανάρτησης μου
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
18/10 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/1 ... t_919.html
Δημοσιεύουμε αυτούσια την διαμαρτυρία για "καπέλωμα" των αφισών των συντονισμένων πρωτοβάθμιων σωματείων που καλούν σε συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις, όπως αυτή... αναρτήθηκε στην "μπλογκοσελίδα" του Σύλλογου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (από εκεί πρόερχεται και το φωτογραφικό υλικό)... πιο συγκεκριμένα η διαμαρτυρία ανέφερε ότι:
ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΜΑΣ ΤΟ Π.Α.ΜΕ
Την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου όλη η Ελλάδα πρέπει να είναι στο δρόμο.
Την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι μια γροθιά απέναντι στην μεγαλύτερη επίθεση που δέχεται ολόκληρη η κοινωνία.
Αυτές τις στιγμές που καθορίζεται το μέλλον μας για τα επόμενα χρόνια δεν έχουν θέση τακτικές διχασμού και διάσπασης.
Αυτές τις στιγμές ο σκοπός είναι ένας, ανεξάρτητα από την διαφορετική οπτική γωνία που το προσεγγίζει ο καθένας.
Αυτές οι στιγμές δεν αντέχουν κομματισμό.
Παρόλα αυτά κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κάτι αλλάζει. Κάποιοι πιστοί σε νοοτροπίες και τακτικές του παρελθόντος αποφάσισαν να «ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ» το κάλεσμα των συντονισμένων πρωτοβάθμιων σωματείων, λες και εάν το κάνουν θα καταφέρουν τίποτα.
Συνάδελφοι του Π.Α.ΜΕ το ζητούμενο δεν είναι ποιος θα έχει περισσότερο κόσμο. Το ζητούμενο είναι όλοι μα όλοι να κατέβουμε στους δρόμους.
Την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου όλοι στους δρόμους ενάντια στην πολιτική που εξαθλιώνει τις ζωές μας.
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ. σας καλούμε στην Απεργιακή συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων στο Διοικητήριο επί της οδού Μανωλοπούλου και στην συνέχεια πορεία στην πόλη του Πύργου.
Δημοσιεύουμε αυτούσια την διαμαρτυρία για "καπέλωμα" των αφισών των συντονισμένων πρωτοβάθμιων σωματείων που καλούν σε συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις, όπως αυτή... αναρτήθηκε στην "μπλογκοσελίδα" του Σύλλογου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (από εκεί πρόερχεται και το φωτογραφικό υλικό)... πιο συγκεκριμένα η διαμαρτυρία ανέφερε ότι:
ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΜΑΣ ΤΟ Π.Α.ΜΕ
Την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου όλη η Ελλάδα πρέπει να είναι στο δρόμο.
Την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι μια γροθιά απέναντι στην μεγαλύτερη επίθεση που δέχεται ολόκληρη η κοινωνία.
Αυτές τις στιγμές που καθορίζεται το μέλλον μας για τα επόμενα χρόνια δεν έχουν θέση τακτικές διχασμού και διάσπασης.
Αυτές τις στιγμές ο σκοπός είναι ένας, ανεξάρτητα από την διαφορετική οπτική γωνία που το προσεγγίζει ο καθένας.
Αυτές οι στιγμές δεν αντέχουν κομματισμό.
Παρόλα αυτά κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κάτι αλλάζει. Κάποιοι πιστοί σε νοοτροπίες και τακτικές του παρελθόντος αποφάσισαν να «ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ» το κάλεσμα των συντονισμένων πρωτοβάθμιων σωματείων, λες και εάν το κάνουν θα καταφέρουν τίποτα.
Συνάδελφοι του Π.Α.ΜΕ το ζητούμενο δεν είναι ποιος θα έχει περισσότερο κόσμο. Το ζητούμενο είναι όλοι μα όλοι να κατέβουμε στους δρόμους.
Την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου όλοι στους δρόμους ενάντια στην πολιτική που εξαθλιώνει τις ζωές μας.
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ. σας καλούμε στην Απεργιακή συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων στο Διοικητήριο επί της οδού Μανωλοπούλου και στην συνέχεια πορεία στην πόλη του Πύργου.
freeromios: Τι θα είχα καταφέρει?
Τίποτα.
Arela:Δεν σε ζόρισε κανείς να πας Ε/ρωμιέ.
Ο καθενας επιλέγει μόνος του. Κι αφήνει τους άλλους να κάνουν το ίδιο, χωρίς επικρίσεις...
freeromios: 1) Εσείς που πήγατε τι ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ? Ποιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ φέρατε? Περιμένω απάντηση. Θα χαρώ να την ακούσω.
2) Ποιους εδώ μέσα επέκρινα? Σας χαρακτήρισα? Σας απαγόρευσα να πάτε??!!! Οι πράξεις σας είναι υπεράνω κριτικής? Αυτοαναγορευτήκατε σε Πάπες?
Έχετε το αλάθητο? Εγώ πάντως μπορεί να κάνω και λάθος που δεν πήγα. Εσείς πώς είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε δίκιο που πήγατε? Σε 10 χρόνια θα δούμε ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο. Ο πατέρας μου πάντως που ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο, από όταν διάβασε ένα άρθρο που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ήταν στημένο απο τους Αμερικανούς, και όταν είδε που βρίσκονται τώρα η Δαμάνκη και ο Λαλίωτης ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ τον εαυτο του κάθε μέρα στον καθρέφτη. Σας εύχομαι εκ βάθους καρδιας, επειδή σας αγαπώ, να μην βρεθείτε ποτέ στην θέση του γέρου μου που έφαγε το ξύλο με τα καντάρια για να υλοποιηθούν τα σχεδια της CΙΑ στην Ελλάδα.
freeromios έγραψε:
Συμβουλές έδωσα. Η νηφαλιότητα στη σκέψη και η ικανότητα να βλέπει καποιος απο μακριά καταστάσεις που ζει είναι σπάνια χαρίσματα και δοξάζω τον Θεό που μου τα έδωσε.
Arela: Τα του εαυτού σου μπορείς να τα γνωρίζεις. Τα των άλλων όχι. Μην θεωρείς ντεφάκτο δεδομένο πως όσοι πήγαν εκεί είναι ζώα, ανεγκέφαλα κοπάνια, αρνιά ή προδότες ή ότι δεν έχουν τη δική σου "προγνωστική" ικανότητα ή το δικό σου κριτήριο.
freeromios: Εγώ είμαι forecaster. Δεν γνωρίζω εάν είστε και εσείς. Δεν είπα κανένα ζωό ή ανεγκέφαλο. Θεωρώ ότι έχω καλύτερη "προγνωστική" ικανότητα και ισχυρότερο κριτήριο από τον μέσο άνθρωπο. Δεν σα;ς γνωρίζω για να εκφέρω άποψη για τις δικές σας ικανότητες
Arela: Δεν είσαι σε θέση να τους μέμφεσαι ούτε να τους κρίνεις επειδή προτίμησαν να πανε παρα την όποια έκβαση, θεωρώντας το καλύτερο απ'το να κάθονται αδρανείς στον καναπέ τους, να βλέπουν το "θέαμα" σαν τρίτοι παρατηρητές απ'το χαζοκούτι τους και να νιώθουν δικαιωμένοι που δεν πάλεψαν, διότι γνώριζαν εκ των προτέρων (ή προδιέγραψαν κι οι ίδιοι, γιατί όχι) το αποτέλεσμα... Αυτοί τουλάχιστον- που μπορεί επίσης να'ξεραν εκ των προτέρων πως επί του πρακτέου ίσως να μην άλλαζαν τίποτα- θα μπορέσουν να πουν "το πάλεψα όπως ήξερα και μπορούσα", όταν σε 10 χρόνια τα παιδιά τους θα τους ρωτήσουν "πού ήσουν εσύ (πατέρα ή μητέρα) και τι έκανες όταν έβλεπες να ξεπουλάνε την Ελλάδα πιρ παρά κι εμάς μαζί, απλώνοντας επάνω μας τη φασιστίλα που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο;" Οι καναπεδάτοι/αδρανείς και οξυδερκείς "που έβλεπαν μακρυά", δεν ξέρω τι θα τους πουν...ή τι θα πουν στον ίδιο τους τον εαυτό ακόμα στην τελική... ότι "ήξερα εκ προοιμίου πως δε γίνεται τίποτα, οπότε άραξα χαλαρά στον καναπέ μου χωρίς ν'αντιδράσω καν σ'αυτό που ενέσκυπτε, γιατί θα'ταν χαμένος κόπος"; Σπουδαία ικανοποίηση και δικαίωση θα'νιωθαν τότε!
freeromios: Απάντησα περιεκτικά ανωτέρω
Arela: Αν είχαν όλοι φίλε μου αυτή τη λογική, δε θα σηκωνόταν ο Ελληνισμός σαν το Δαβίδ να αντιπαλέψει τον Τούρκο-Γολιάθ, ο οποίος θα ήταν κατσικωμένος ακόμα στο σβέρκο μας. Ούτε θα γέμιζε χθες η πλατεία από κοσμάκη...
freeromios: O Ελληνισμός όταν ξεσηκώθηκε είχε (αρχικά τουλάχιστον) ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, καλό οπλισμό, αποφασισμένους, εμπειροπόλεμους οπλισμένους μαχητές, έτοιμους για όλα, οπλισμένους με αξίες και ιδανικά. Οι διαδηλωτές αυτής της εβδομάδας είναι ένα ετερόκλητο πλήθος. Από αυτούς άλλοι όλα τα ανωτέρω δεν τα έχουν καθόλου, άλλοι τα έχουν σε ανεπάρκεια, και όσοι τα έχουν είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Στους τελευταίους κατατάσσω κι εσένα Arela, αλλιως δεν θα έγραφα καν εδώ μέσα. Πρέπει όμως να ντρεπόμαστε που τολμάμε ως κοινωινικό ΣΥΝΟΛΟ να συγκριθούμε με αυτούς. Είμαστε ΑΝΑΞΙΟΙ. Κατώτεροι παρασάγγας, κυρίως ηθικά.
Arela: Κι έτσι θα είχαν λαβή οι κύριοι..."εθνοπατέρες" μας, να θριαμβολογούν ότι "πέρασαν" άνετα αυτά εξαμβλώματα που τώρα πασχίζουν να ψηφιστούν, επιβεβαιώνοντας νοοτροπία όλων των εξουσιαστών, που μας θέλει μια άβουλη μάζα κι ένα κοπάδι προβάτων που ακολουθεί ανεγκέφαλα όποιον τους παραστήσει τον τσοπάνη, και δε διανοείται να σηκώσει ποτέ το κεφάλι.
freeromios: Ενώ τώρα χέστηκαν απο τον φόβο τους... Μάλλον χέστηκαν σκέτο θα έλεγα εγώ
Arela: Σήμερα θα διαφωνήσω στο εξής που έγραψες (χωρίς να παραθέσω την τελική φράση του σκεπτικού που μ'έβγαλε απ'τα ρούχα μου- περί προδοτών) :
freeromios: Αλλά όταν μια μάχη είναι εκ των προτέρω χαμένη και η ήττα δεν θα δώσει στον ηττημένο ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ κέρδος (ηθικό, χρόνου, φήμης, δημιουργία φόβου στον αντίπαλο, κλασσικότερο παράδειγμα η ήττα = 1000 νίκες στις Θερμοπύλες)
Δεν παίρνω ΠΙΣΩ ΛΕΞΗ. Όταν μιλάω για προδότες σε σας αναφέρομαι? Εννοείται όχι. Στην επόμενη τελική φράση που παρέλειψες (?) είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι μιλάω για στρατηγούς. Ηγέτες. Υποκινητές. Αυτοί είναι προδότες. Αλήτες λέρες εργατοπατέρες και κομματόσκυλα είναι οι οργανωτές των διαδηλκώσεων της εβδομάδας. Προδότες της πατρίδας. Άποψή μου. Εάν σου αρεσει ο Παναγόπουλος δικαίωμά σου. Εγώ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
Η διαδήλωσή σας ΔΕΝ είναι Θερμοπύλες. Τι κερδίσατε? Ξαναρωτάω. Πες μου και εγώ θα σου ζητήσω 1204 συγγνώμη. Άλλη μια μαυρη ημέρα στην ιστορία του Ελληνισμού με προδότες μέσα στην βουλή εκλεγμένους απο άνοες μέρος των οποίων διαδήλωνε μαζί με λίγους τίμιους Έλληνες έξω από την Βουλή καθοδηγούμενοι όλοι μαζί από άλλους προδότες!!! Εϊναι αυτό νίκη??!!!!! Τι να σας πω ρε παιδιά. Η ΙΣΤΟΡΙΑ θα μας κρίνει ΟΛΟΥΣ. Και μένα και εσας και αυτούς.
Αρελα: Και θα διαφωνήσω ως προς τον φόβο που νομίζεις ότι δεν δημιουργείται στον αντίπαλο. Αν δεν είχε δημιουργηθεί ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ο φόβος μπροστά σε ένα τεράστιο επικριτικό, οργισμένο και διεκδικητικό πλήθος κόσμου, δεν θα εξόπλιζαν χιλιάδες μπατσο-ρομπότ σαν αστακούς για να προστατευτούν, ούτε θα έστελναν και τα παρακρατικά στοιχεία τους σε ΚΑΘΕ μεγάλη συγκέντρωση, για να την διαλύσουν. Δεν αντέχουν ούτε να τη βλέπουν...
Αλαζόνες είναι. Ηλίθιοι και "ανίκανοι" (η καραμέλα του συρμού) ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ.
freeromios: Στα πιόνια τυπου ΓΑΠ ναι. Εάν νομίζεις ότι έδωσε σημασία ο Γιωργάκης ο Σόρος που είχε βάλει τα μπαχαλα χθες να σας δείρουν και τα αφεντικά του οι Ροθτσαιλντ και οι Ροκφέλλερ είσαι γελασμένη. Στα παπάρια τους σας είχαν γραμμμένους. Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με δουλικά τύπου ΓΑΠ. Εμένα μου αρέσει να εμπνέω φόβο στα αφεντικά. ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ.
ΌΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ pm.
Τίποτα.
Arela:Δεν σε ζόρισε κανείς να πας Ε/ρωμιέ.
Ο καθενας επιλέγει μόνος του. Κι αφήνει τους άλλους να κάνουν το ίδιο, χωρίς επικρίσεις...
freeromios: 1) Εσείς που πήγατε τι ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ? Ποιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ φέρατε? Περιμένω απάντηση. Θα χαρώ να την ακούσω.
2) Ποιους εδώ μέσα επέκρινα? Σας χαρακτήρισα? Σας απαγόρευσα να πάτε??!!! Οι πράξεις σας είναι υπεράνω κριτικής? Αυτοαναγορευτήκατε σε Πάπες?
Έχετε το αλάθητο? Εγώ πάντως μπορεί να κάνω και λάθος που δεν πήγα. Εσείς πώς είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε δίκιο που πήγατε? Σε 10 χρόνια θα δούμε ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο. Ο πατέρας μου πάντως που ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο, από όταν διάβασε ένα άρθρο που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ήταν στημένο απο τους Αμερικανούς, και όταν είδε που βρίσκονται τώρα η Δαμάνκη και ο Λαλίωτης ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ τον εαυτο του κάθε μέρα στον καθρέφτη. Σας εύχομαι εκ βάθους καρδιας, επειδή σας αγαπώ, να μην βρεθείτε ποτέ στην θέση του γέρου μου που έφαγε το ξύλο με τα καντάρια για να υλοποιηθούν τα σχεδια της CΙΑ στην Ελλάδα.
freeromios έγραψε:
Συμβουλές έδωσα. Η νηφαλιότητα στη σκέψη και η ικανότητα να βλέπει καποιος απο μακριά καταστάσεις που ζει είναι σπάνια χαρίσματα και δοξάζω τον Θεό που μου τα έδωσε.
Arela: Τα του εαυτού σου μπορείς να τα γνωρίζεις. Τα των άλλων όχι. Μην θεωρείς ντεφάκτο δεδομένο πως όσοι πήγαν εκεί είναι ζώα, ανεγκέφαλα κοπάνια, αρνιά ή προδότες ή ότι δεν έχουν τη δική σου "προγνωστική" ικανότητα ή το δικό σου κριτήριο.
freeromios: Εγώ είμαι forecaster. Δεν γνωρίζω εάν είστε και εσείς. Δεν είπα κανένα ζωό ή ανεγκέφαλο. Θεωρώ ότι έχω καλύτερη "προγνωστική" ικανότητα και ισχυρότερο κριτήριο από τον μέσο άνθρωπο. Δεν σα;ς γνωρίζω για να εκφέρω άποψη για τις δικές σας ικανότητες
Arela: Δεν είσαι σε θέση να τους μέμφεσαι ούτε να τους κρίνεις επειδή προτίμησαν να πανε παρα την όποια έκβαση, θεωρώντας το καλύτερο απ'το να κάθονται αδρανείς στον καναπέ τους, να βλέπουν το "θέαμα" σαν τρίτοι παρατηρητές απ'το χαζοκούτι τους και να νιώθουν δικαιωμένοι που δεν πάλεψαν, διότι γνώριζαν εκ των προτέρων (ή προδιέγραψαν κι οι ίδιοι, γιατί όχι) το αποτέλεσμα... Αυτοί τουλάχιστον- που μπορεί επίσης να'ξεραν εκ των προτέρων πως επί του πρακτέου ίσως να μην άλλαζαν τίποτα- θα μπορέσουν να πουν "το πάλεψα όπως ήξερα και μπορούσα", όταν σε 10 χρόνια τα παιδιά τους θα τους ρωτήσουν "πού ήσουν εσύ (πατέρα ή μητέρα) και τι έκανες όταν έβλεπες να ξεπουλάνε την Ελλάδα πιρ παρά κι εμάς μαζί, απλώνοντας επάνω μας τη φασιστίλα που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο;" Οι καναπεδάτοι/αδρανείς και οξυδερκείς "που έβλεπαν μακρυά", δεν ξέρω τι θα τους πουν...ή τι θα πουν στον ίδιο τους τον εαυτό ακόμα στην τελική... ότι "ήξερα εκ προοιμίου πως δε γίνεται τίποτα, οπότε άραξα χαλαρά στον καναπέ μου χωρίς ν'αντιδράσω καν σ'αυτό που ενέσκυπτε, γιατί θα'ταν χαμένος κόπος"; Σπουδαία ικανοποίηση και δικαίωση θα'νιωθαν τότε!
freeromios: Απάντησα περιεκτικά ανωτέρω
Arela: Αν είχαν όλοι φίλε μου αυτή τη λογική, δε θα σηκωνόταν ο Ελληνισμός σαν το Δαβίδ να αντιπαλέψει τον Τούρκο-Γολιάθ, ο οποίος θα ήταν κατσικωμένος ακόμα στο σβέρκο μας. Ούτε θα γέμιζε χθες η πλατεία από κοσμάκη...
freeromios: O Ελληνισμός όταν ξεσηκώθηκε είχε (αρχικά τουλάχιστον) ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, καλό οπλισμό, αποφασισμένους, εμπειροπόλεμους οπλισμένους μαχητές, έτοιμους για όλα, οπλισμένους με αξίες και ιδανικά. Οι διαδηλωτές αυτής της εβδομάδας είναι ένα ετερόκλητο πλήθος. Από αυτούς άλλοι όλα τα ανωτέρω δεν τα έχουν καθόλου, άλλοι τα έχουν σε ανεπάρκεια, και όσοι τα έχουν είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Στους τελευταίους κατατάσσω κι εσένα Arela, αλλιως δεν θα έγραφα καν εδώ μέσα. Πρέπει όμως να ντρεπόμαστε που τολμάμε ως κοινωινικό ΣΥΝΟΛΟ να συγκριθούμε με αυτούς. Είμαστε ΑΝΑΞΙΟΙ. Κατώτεροι παρασάγγας, κυρίως ηθικά.
Arela: Κι έτσι θα είχαν λαβή οι κύριοι..."εθνοπατέρες" μας, να θριαμβολογούν ότι "πέρασαν" άνετα αυτά εξαμβλώματα που τώρα πασχίζουν να ψηφιστούν, επιβεβαιώνοντας νοοτροπία όλων των εξουσιαστών, που μας θέλει μια άβουλη μάζα κι ένα κοπάδι προβάτων που ακολουθεί ανεγκέφαλα όποιον τους παραστήσει τον τσοπάνη, και δε διανοείται να σηκώσει ποτέ το κεφάλι.
freeromios: Ενώ τώρα χέστηκαν απο τον φόβο τους... Μάλλον χέστηκαν σκέτο θα έλεγα εγώ
Arela: Σήμερα θα διαφωνήσω στο εξής που έγραψες (χωρίς να παραθέσω την τελική φράση του σκεπτικού που μ'έβγαλε απ'τα ρούχα μου- περί προδοτών) :
freeromios: Αλλά όταν μια μάχη είναι εκ των προτέρω χαμένη και η ήττα δεν θα δώσει στον ηττημένο ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ κέρδος (ηθικό, χρόνου, φήμης, δημιουργία φόβου στον αντίπαλο, κλασσικότερο παράδειγμα η ήττα = 1000 νίκες στις Θερμοπύλες)
Δεν παίρνω ΠΙΣΩ ΛΕΞΗ. Όταν μιλάω για προδότες σε σας αναφέρομαι? Εννοείται όχι. Στην επόμενη τελική φράση που παρέλειψες (?) είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι μιλάω για στρατηγούς. Ηγέτες. Υποκινητές. Αυτοί είναι προδότες. Αλήτες λέρες εργατοπατέρες και κομματόσκυλα είναι οι οργανωτές των διαδηλκώσεων της εβδομάδας. Προδότες της πατρίδας. Άποψή μου. Εάν σου αρεσει ο Παναγόπουλος δικαίωμά σου. Εγώ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
Η διαδήλωσή σας ΔΕΝ είναι Θερμοπύλες. Τι κερδίσατε? Ξαναρωτάω. Πες μου και εγώ θα σου ζητήσω 1204 συγγνώμη. Άλλη μια μαυρη ημέρα στην ιστορία του Ελληνισμού με προδότες μέσα στην βουλή εκλεγμένους απο άνοες μέρος των οποίων διαδήλωνε μαζί με λίγους τίμιους Έλληνες έξω από την Βουλή καθοδηγούμενοι όλοι μαζί από άλλους προδότες!!! Εϊναι αυτό νίκη??!!!!! Τι να σας πω ρε παιδιά. Η ΙΣΤΟΡΙΑ θα μας κρίνει ΟΛΟΥΣ. Και μένα και εσας και αυτούς.
Αρελα: Και θα διαφωνήσω ως προς τον φόβο που νομίζεις ότι δεν δημιουργείται στον αντίπαλο. Αν δεν είχε δημιουργηθεί ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ο φόβος μπροστά σε ένα τεράστιο επικριτικό, οργισμένο και διεκδικητικό πλήθος κόσμου, δεν θα εξόπλιζαν χιλιάδες μπατσο-ρομπότ σαν αστακούς για να προστατευτούν, ούτε θα έστελναν και τα παρακρατικά στοιχεία τους σε ΚΑΘΕ μεγάλη συγκέντρωση, για να την διαλύσουν. Δεν αντέχουν ούτε να τη βλέπουν...
Αλαζόνες είναι. Ηλίθιοι και "ανίκανοι" (η καραμέλα του συρμού) ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ.
freeromios: Στα πιόνια τυπου ΓΑΠ ναι. Εάν νομίζεις ότι έδωσε σημασία ο Γιωργάκης ο Σόρος που είχε βάλει τα μπαχαλα χθες να σας δείρουν και τα αφεντικά του οι Ροθτσαιλντ και οι Ροκφέλλερ είσαι γελασμένη. Στα παπάρια τους σας είχαν γραμμμένους. Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με δουλικά τύπου ΓΑΠ. Εμένα μου αρέσει να εμπνέω φόβο στα αφεντικά. ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ.
ΌΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ pm.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
να την ακούσουμε έστω και σε πμ. στείλε μου ένα προσωπικό μύνημα. απλά περιμένω.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
19-20 Οκτωβρίου. Μέρες πολέμου. Μέρες παραπληροφόρησης.
Γράφω το άρθρο μετά από τουλάχιστον 20 ώρες στο κέντρο της Αθήνας για δυο μέρες. Με την κάμερά μου την πρώτη μέρα. Χωρίς την κάμερα τη 2η για λόγους επιβίωσης (μου εξασφάλισαν υλικό φίλοι).
Έζησα κάθε δευτερόλεπτο από κοντά. Είδα τι έγινε. Δεν περίμενα το Σκάι, τους μεγαλοεκδότες (που πριν λίγο είχε ραντεβού μαζί τους ο ΓΑΠ) και τον κάθε πληρωμένο να με ενημερώσει. Ήμουν στο Σύνταγμα, Αμαλίας, Φιλελλήνων, Ερμού, Καπνικαρέα, Θησείο, Πλάκα, Μοναστηράκι. Με φωτιές σε κάδους από σάπια σκουπίδια, τόνους χημικών και βροχή από πέτρες. Μόνος στη μέση με την επαγγελματική κάμερα. Με μια μάσκα... για αλλεργίες.
Η αλήθεια για τους νεκρούς
Διαβάζω σήμερα τα παπαγαλάκια πως περιγράφουν το διήμερο. Παρακολούθησα όλα τα δελτία ειδήσεων (υπάρχουν στο youtube). Περιγράφουν μια άλλη χώρα. Μια άλλη πλατεία Συντάγματος. Εκατοντάδες σχολιαστές που δεν πάτησαν το πόδι τους στην πλατεία κάνουν αναλύσεις με στόμφο. Νιώθω οργή. Ο άνθρωπος που δολοφονήθηκε (και θα σας πω πως) δεν ένιωσε ζαλάδα. Έφυγε νεκρός από το Σύνταγμα. Το έκρυβαν για ώρες. Υπάρχουν και άλλοι νεκροί! Ζωντανοί-νεκροί. Τους διατηρούν στη "ζωή" για να πουν σε 1-2 βδομάδες ότι.. απεβίωσαν. Είναι σκανδαλώδης η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού.
Το ΠΑΜΕ
Το έργο του ΠΑΜΕ το είδα με τα μάτια μου. Περπάτησα (με δυσκολία) όλη την Αμαλίας. Βροχή από συγχαρητήρια από τα κατοχικά μέσα για την άριστη περιφρούρηση... της Βουλής. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να προβληματίσει αρκετούς. Όντως κανένα κίνημα και συνδικαλιστική οργάνωση δεν μπόρεσε να πλησιάσει την πλατεία. Το αντίθετο. Μέλη του ΠΑΜΕ επιτέθηκαν σε κινήματα (ήμουν μπροστά και υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο). Προσπάθησαν να απωθήσουν την μεγάλη Ελληνική σημαία των αγανακτισμένων της πάνω πλατείας. Σκηνικό κατάληψης στο Σύνταγμα. Τα ΜΑΤ στις πιτσαρίες (εκεί που έφαγα και εγώ) να μασουλούν ευτυχισμένα και να πίνουν καφέ. Τρελάθηκα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό όταν χιλιάδες κόσμου είναι εξοργισμένος στο Σύνταγμα.
Τα χημικά
Δεν έχω παράπονο. Ήταν φρέσκα. Ημερομηνία λήξης 2015.
Έχω φάει πολλά χημικά στη ζωή μου. Στη μούρη, σε κάνιστρο, από απόσταση. Τα "ενισχυμένα" αυτά χημικά δεν προκαλούν απλά δάκρυα, δυσφορία, αναπνευστικά προβλήματα, ζαλάδα, τάση για εμετό.
Προκαλούν παράλυση του αναπνευστικού
Είμαι καπνιστής. Τα πνευμόνια μου είναι "εκπαιδευμένα" σε πολύ κακή ποιότητα αέρα. Πρώτη φορά (είμαι 37 χρονών) παρέλυσαν οι πνεύμονές μου για δευτερόλεπτα. Μετά ακολούθησε σκοτάδι και έντονη τάση για εμετό. Όχι δεν λιποθύμησα, δεν έπεσα κάτω, δεν έκανα εμετό. Μετά αναρωτιέστε πως πέθανε ο άνθρωπος που έφαγε τα χημικά σχεδόν εξ'επαφής? Καθαρή δολοφονία. Σε λίγο τα κατοχικά μέσα θα μας πείσουν ότι απλά ζαλίστηκε ο "άτυχος" όπως τον παρουσιάζουν.
Τραυματίες, άνθρωποι σε κωματώδη κατάσταση.
Όσο έχω εκπομπή θα βγάζω την αλήθεια. Την Τρίτη έχω καλεσμένους στην εκπομπή τους γιατρούς του Συντάγματος. Με τις μπλούζες τους και το πρόχειρο ιατρείο στο στούντιο. Θα σας τα πουν οι ίδιοι. Τέλος στα ψέματα και τα χουντοκάναλα.
Προσπάθεια να συλλάβουν και τους υπόλοιπους αγανακτισμένους και εμένα
Αφού αποχώρησε το ΠΑΜΕ και οι μπάχαλοι πήγαν στα σπίτια τους ξεκίνησαν οι συλλήψεις. Τα ΜΑΤ να τρέχουν 100άρι στην Αμαλίας και εγώ με περίπου 20-30 αγανακτισμένους να τρέχουμε και εμείς κατοστάρι (καταλάβατε τώρα γιατί προνόησα να μην κουβαλάω επαγγελματική κάμερα). Χωθήκαμε στην καφετέρια "Oasis" τους οποίους θα ευχαριστήσω και δημόσια στην εκπομπή μου. 3 διμοιρίες περίμεναν απέξω για να βγούμε. Ήρθαν 2 ΜΑΤατζήδες και ζήτησαν την εκκένωση της καφετέριας !!! (μου το είπε άνθρωπος που άκουσε τη συνομιλία των ΜΑΤ με τον ιδιοκτήτη στην πόρτα). Τα ΜΑΤ τα είδα με τα μάτια μου να έρχονται στο μαγαζί. Δεν τόλμησαν να μπουν μέσα.
Αποφασίσαμε να μείνουμε μέχρι τα ξημερώματα στο καφέ. Άλλα μέλη του κινήματος βρήκαν καταφύγιο στο ξενοδοχείο "Αμαλία" το οποίο επίσης ευχαριστούμε. Μετά από λίγο πέρασε και μια ομάδα ΔΙΑΣ έξω από την καφετέρια. Σκούπιζαν με τις μηχανές τον Εθνικό Κήπο και συνελάμβαναν όποιον έβρισκαν. Ξαναλέω το ΠΑΜΕ και οι μπάχαλοι είχα φύγει τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα.
Επικοινώνησα με τη διευθύντρια παραγωγής του Kontra. Ήταν εκτός.Μου είπε ότι η διευθύντρια προγράμματος είναι στο κανάλι. Την πήρα 2 φορές. Ζήτησα να μιλήσω στο δελτίο ειδήσεων. Είχαν συλλάβει έναν ήδη από την παρέα και ένας είχε πέσει από ύψος και ήταν τραυματίας. Ήθελα να μεταφέρω την εικόνα των ΜΑΤ να πολιορκούν το καφέ. Δεν βγήκα ΠΟΤΕ στο δελτίο (!)
Οι μπάχαλοι
Έτρεχα και τις δυο μέρες στα στενά. Ο λόγος που κατέβηκα αστείος. Τσιγάρα. Μόνο ένα περίπτερο κοντά στο μοναστηράκι ήταν ανοιχτό. Αυτό χθες 20 του μηνός. Στις 19 κατέβηκα για λήψεις. Έχω απίστευτα πλάνα. Δεν περίμενα τον πόλεμο και το θάλαμο αερίων που είχαν γίνει τα στενά. Καμμένα σκουπίδια παντού και τόνοι χημικών. Η αναπνοή ήταν δύσκολη ακόμα και στο Μοναστηράκι. Καταφύγαμε με 2 κοπέλες σε ένα στενό και βοηθούσαμε ένα ζευγαράκι που ήταν έτοιμο να λιποθυμήσει. Βετεράνοι στον πόλεμο πλέον είχαμε Riopan και Malox. Ηρεμήσαμε τα παιδιά και τα βοηθήσαμε. Τα δακρυγόνα προκαλούν ταχυκαρδία και αίσθημα πανικού. Ενημερώσαμε το ζευγαράκι ότι είναι παρενέργεια που περνά μετά από 10-15 λεπτά. Μας ευχαρίστησαν.
Αφού έφυγαν τα παιδιά ήρθαν μπάχαλοι και κατέβαζαν μια βιτρίνα. Αρχίσαμε να φωνάζουμε "γιατί ρε παιδιά κατεβάζετε βιτρίνες βιοπαλαιστών?". Η απάντηση ήρθε με σπασμένα Ελληνικά (μου θύμιζε Αλβανικό τρόπο ομιλίας χωρίς να είμαι σίγουρος). Δεν ήταν Έλληνες. Είδα και τα πρόσωπά τους. Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση αυτοί οι 5 που είδαμε.
Ήταν δεκάδες διμοιρίες στα στενά. Ήταν απλά παντού. Δεν μπόρεσαν να συλλάβουν τους μπάχαλους. Γιατί? Γιατί ώρες μετά έκαναν δεκάδες συλλήψεις στον Εθνικό Κήπο, Ακρόπολη, Ζάπειο, αρχή της Αμαλίας και Πανεπιστημίου. Μακρυά από τα γεγονότα. Γιατί?
Η σύλληψη του Κυριάκου. Αυτή τη στιγμή στην Ευελπίδων
Έπιασαν έναν αγανακτισμένο και τον πήγαν για προσαγωγή. Το έγκλημά του? Είχε καλή μάσκα! Ένας άνθρωπος που τον είχαμε δίπλα μας όλη την ώρα. Ήταν στη γωνία Αμαλίας και Όθωνος. Δεν μιλούσε σε κανέναν. Δεν πλησίασε καν τα επεισόδια. Και όμως τώρα τον δικάζουν με κουκούλα λες και βρήκαν τον Κουφοντίνα. Μετά από αυτό το άρθρο πηγαίνω στην Ευελπίδων. Να δω τον "αρχηγό" της Αλ Κάιντα. Θα έπρεπε να γνωρίζετε τον Κυριάκο. Θα σας έπιανε γέλιο και δάκρυα ταυτόχρονα.
Στον 5ο όροφο της ΓΑΔΑ σάπιζαν στο ξύλο αβέρτα κόσμο. Πήραν μέσα και άλλους αγανακτισμένους. Ξύλο που θυμίζει άλλες εποχές. Είχαμε συνεχή ενημέρωση στο καφέ. Τα κινητά είχαν πιάσει φωτιά. Τα γνωρίζουμε εμείς 20 άτομα. Η υπόλοιπη Ελλάδα ζει στη Δανία του Νότου. Το ραντεβού ΓΑΠ εκδοτών απέδωσε.
Αυτά προς το παρόν. Πάω να δω τον Κυριάκο. Όχι δεν είναι αναρχικοί τα παιδιά. Καμία σχέση με αντιεξουσιαστικό χώρο, αναρχικούς κτλ. Οικογενειάρχες άνεργοι οι περισσότεροι. Καθηγητές μερικοί από αυτούς. Χθες τους κυνηγούσαν σαν στυγνούς δολοφόνους. Έκαναν το αδίκημα να βρίσκονται στο Σύνταγμα.
Έχω πολλά να γράψω και να πω ακόμα. Χρόνο δεν έχω. Πρέπει να φύγω. Με τα πενιχρά μου μέσα όσο μπορώ θα γράφω και θα δείχνω την αλήθεια. Μέχρι το σύστημα να με εξαφανίσει. Δεν πειράζει. Το λέγαμε χθες με τα παιδιά.
Είναι πιο ένδοξος ο θάνατος στη μάχη ... παρά από πείνα και κατάθλιψη στο σπίτι.
http://papatolis.blogspot.com/2011/10/19-20.html
L'état, c'est moi
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Το ΠΑΜΕ δεν κατηγόρησε το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για μπάχαλα.
Μπάχαλα ξεπηδούν από παντού και είναι βαλτοί παρακρατικοί.
Κάνουν τη βρώμικη δουλειά της αστυνομίας για να μη φανούν ότι τα κάνουν οι μπάτσοι.
Έχω πάει σε πάρα πολλές πορείες και ακόμα και μέσα από την πορεία και τα μπλοκ της ΑΔΕΔΥ ξεπηδούν κάτι τέτοιοι χωρίς να έχουν καμία σχέση με......δημόσιο.
Νίκο καλώς ήρθες και πάλι.
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επικροτείς συμπεριφορές με πέτρες και τραμπουκισμούς που μόνο στόχο έχουν να τρομάξουν τον κόσμο να μην κατεβαίνει σε πορείες.
Κάτι ανάλογο έγινε και στη ΜΑΡΦΙΝ αλλά οι γνωστές αναρχικές ομάδες στο Φεστιβάλ είχαν καταδικάσει περισσότερο απ όλους τους άλλους το έγκλημα εκείνο.
Το να περιφρουρεί ένα κίνημα την πορεία με τρόπο ώστε να μην έχει ανάγκη τους μπάτσους οι οποίοι παίζουν το γνωστό ρόλο τους δεν είναι κάτι μεμπτό ούτε και πρέπει να καταδικάζεται.
Οι πορείες περιφρουρούνται και για να μην κινδυνεύουν όσοι συμμετέχουν αλλά και για να μην μπαίνουν μέσα στα μπλοκ των εργαζομένων μπαχαλάκια με μολότωφ γνωστοί - άγνωστοι σε όλους αλλά πολύ γνωστοί στο παρακράτος και στους μπάτσους.
Κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης του κόσμου να διαμαρτύρεται, να απεργεί, να διαδηλώνει δεν είναι δυνατόν να επικροτείται.
Είναι ξεκάθαρο ότι δεν κατηγορήθηκε κάποια κίνηση, κόμμα ή οργάνωση για μπάχαλα.
Αυτοί μπορούν να μπαίνουν παντού για προβοκάτσια για να χρεώσουν τα έκτροπα σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα και να τη στοχοποιήσουν.
Μπάχαλα ξεπηδούν από παντού και είναι βαλτοί παρακρατικοί.
Κάνουν τη βρώμικη δουλειά της αστυνομίας για να μη φανούν ότι τα κάνουν οι μπάτσοι.
Έχω πάει σε πάρα πολλές πορείες και ακόμα και μέσα από την πορεία και τα μπλοκ της ΑΔΕΔΥ ξεπηδούν κάτι τέτοιοι χωρίς να έχουν καμία σχέση με......δημόσιο.
Νίκο καλώς ήρθες και πάλι.
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επικροτείς συμπεριφορές με πέτρες και τραμπουκισμούς που μόνο στόχο έχουν να τρομάξουν τον κόσμο να μην κατεβαίνει σε πορείες.
Κάτι ανάλογο έγινε και στη ΜΑΡΦΙΝ αλλά οι γνωστές αναρχικές ομάδες στο Φεστιβάλ είχαν καταδικάσει περισσότερο απ όλους τους άλλους το έγκλημα εκείνο.
Το να περιφρουρεί ένα κίνημα την πορεία με τρόπο ώστε να μην έχει ανάγκη τους μπάτσους οι οποίοι παίζουν το γνωστό ρόλο τους δεν είναι κάτι μεμπτό ούτε και πρέπει να καταδικάζεται.
Οι πορείες περιφρουρούνται και για να μην κινδυνεύουν όσοι συμμετέχουν αλλά και για να μην μπαίνουν μέσα στα μπλοκ των εργαζομένων μπαχαλάκια με μολότωφ γνωστοί - άγνωστοι σε όλους αλλά πολύ γνωστοί στο παρακράτος και στους μπάτσους.
Κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης του κόσμου να διαμαρτύρεται, να απεργεί, να διαδηλώνει δεν είναι δυνατόν να επικροτείται.
Είναι ξεκάθαρο ότι δεν κατηγορήθηκε κάποια κίνηση, κόμμα ή οργάνωση για μπάχαλα.
Αυτοί μπορούν να μπαίνουν παντού για προβοκάτσια για να χρεώσουν τα έκτροπα σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα και να τη στοχοποιήσουν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ένα αρθράκι μετριοπαθές από το Λημέρι που μάλλον δεν έχει γραφτεί από μέλος του ΠΑΜΕ
Ε άει σιχτίρ... ΠΑΜΕ
Εκατό φορές μέχρι σήμερα τα καλόπαιδα με τις κουκούλες διέλυσαν με τις μολότοφ και τις αγριότητες ειρηνικά συλλαλητήρια.
Του Θανάση Καρτερού
Προσκάλεσαν και προκάλεσαν με κρυμμένα πρόσωπα, τα άλλα καλόπαιδα, της αστυνομίας, με επίσης κρυμμένα πρόσωπα, σε ένα τσαμπουκά θύματα του οποίου υπήρξαν συχνά ειρηνικοί διαδηλωτές -ποιος ξεχνάει τη Marfin;-και πάντα οι ειρηνικές διαδηλώσεις.
Και δεκάδες φορές μέχρι σήμερα είτε πιάστηκαν στα πράσα με επαναστατική κουκούλα και ασφαλίτικη ταυτότητα είτε απαθανατίστηκαν σε βίντεο τη στιγμή που κρύβονται πίσω από τις γραμμές των ΜΑΤ.
Προχθές, σε συνεργασία με τους κουκουλοφόρους του Παπουτσή, έσπασαν, ρήμαξαν, έκαψαν, δυσφήμισαν και τελικά διέλυσαν μια πρωτοφανή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση. Παρέδωσαν το Σύνταγμα, πλατεία ειρηνικής διαμαρτυρίας, στη βαναυσότητα των δυνάμεων καταστολής.
Με αποτέλεσμα ακόμα και το Mega να ανακαλύψει το «κόμμα της βίας», παραλείποντας φυσικά να θυμίσει ότι στο κόμμα αυτό ανήκουν όχι μόνο οι κουκούλες της βλακείας και της προβοκάτσιας, αλλά και οι κουκούλες της αστυνομίας και της κρατικής καταστολής.
Για τι πράγμα ακριβώς μιλάμε εδώ; Για ιδέες; Για επανάσταση; Ή για μια βία διορατική στην τυφλότητά της και στοχοπροσηλωμένη στη γενικότητά της, που υπηρετεί τα σχέδια της κρατικής βίας και χέρι-χέρι πηδάνε καλές προθέσεις και πολιτικούς στόχους;
Διότι αν ξέρουμε για τι μιλάμε, τότε θα ρωτήσουμε: τι θες εσύ, οπαδός της μολότοφ και του ανταρτοπόλεμου με τους μπάτσους στη δική μας ειρηνική εκδήλωση; Γιατί χρησιμοποιείς παιδιά, γυναίκες, διαδηλωτές, ως ασπίδα για τον πόλεμό σου; Είμαστε αναλώσιμοι, μαλάκες, τούβλα, και μας αναθέτεις ρόλο αναχώματος;
Ε, χθες τα καλόπαιδα βρήκαν το μάστορά τους. Αυτή τη φορά κάποιοι αποφάσισαν να τους δώσουν την κουκούλα στο χέρι. Κάποιοι αντιστάθηκαν με βία στη βία τους εν ονόματι μιας διαδήλωσης ειρηνικής, με ειρηνικούς διοργανωτές χωρίς κουκούλα.
Μπορεί η εικόνα να ξένισε πολλούς και άλλοι να γκρίνιαζαν ότι το Σύνταγμα δεν ανήκει στο ΠΑΜΕ. Φυσικά το Σύνταγμα δεν ανήκει στο ΠΑΜΕ.
Χθες όμως ανήκε στους ειρηνικούς διαδηλωτές και δεν θα κατηγορήσουμε κανένα ΠΑΜΕ γιατί προσπάθησε να το διαφυλάξει από τη βία της κουκούλας.
Στο κάτω-κάτω, όταν η αστυνομία συνεργάζεται προκλητικά με την κουκούλα, είναι δουλειά των διαδηλωτών (και του ΠΑΜΕ φυσικά) να υπερασπίζονται και τον κόσμο που διαδηλώνει και τις κινητοποιήσεις τους. Ή όχι;'
Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz1bRTiKGAu
- doctormarkon
- Επίτιμος
Εδώ φωτογραφίες ντοκουμέντα ότι όλοι αυτοί που προκαλούν επεισόδια είναι παρακρατικοί και συνεργάζονται με τους μπάτσους.
http://tolimeri.blogspot.com/2011/10/bl ... _3367.html
Οπότε γιατί τέτοια κριτική στο ΠΑΜΕ που περιφρουρεί τις πορείες.
Που πάει μόνο και με αλυσίδες.
Και φυσικά όλοι αυτοί καμία σχέση δεν έχουν με αναρχικούς.
Μάλλον παριστάνουν τους αναρχικούς για να στοχοποιηθεί το αναρχικό κίνημα και να ταυτιστούν οι αναρχικοί με Χούλιγκαν.
http://tolimeri.blogspot.com/2011/10/bl ... _3367.html
Οπότε γιατί τέτοια κριτική στο ΠΑΜΕ που περιφρουρεί τις πορείες.
Που πάει μόνο και με αλυσίδες.
Και φυσικά όλοι αυτοί καμία σχέση δεν έχουν με αναρχικούς.
Μάλλον παριστάνουν τους αναρχικούς για να στοχοποιηθεί το αναρχικό κίνημα και να ταυτιστούν οι αναρχικοί με Χούλιγκαν.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Απαγόρευση χρήσης χημικών εδώ και τώρα
Μέτα απ όλα αυτά γιατί θεωρείτε μεμπτό την περιφρούρηση μίας πορείας?
Αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο ρόλος της αστυνομίας σε καιρό πολέμου είναι να τσακίσει τους ειρηνικούς διαδηλωτές και όχι να τους προστατέψει.
Πέταξαν ασφυξιογόνο μέσα στο πλήθος στην πλατεία και μάλιστα δίπλα στο ιατρείο.ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΖΗΤΑΕΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΙ’ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ;;;
Έκκληση για τον τερματισμό της χρήσης χημικών ουσιών απηύθυνε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, επισημαίνοντας ότι μπορεί να οδηγήσουν «σε παροδικές βλάβες της υγείας μέχρι το χειρότερο».
Ο Ιατρικός Σύλλογος επισημαίνει δε ότι τα αποτελέσματα ανάλυσης χρησιμοποιηθέντων φιαλιδίων χημικών, που είχε αποστείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους τον Ιούνιο, "έδειξαν μεταξύ άλλων την ύπαρξη της χημικής ουσίας CS, η οποία σύμφωνα και με την άποψη της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, κατατάσσεται στα χημικά όπλα με σοβαρές έως και πολύ σοβαρές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό"
ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2011
Μέτα απ όλα αυτά γιατί θεωρείτε μεμπτό την περιφρούρηση μίας πορείας?
Αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο ρόλος της αστυνομίας σε καιρό πολέμου είναι να τσακίσει τους ειρηνικούς διαδηλωτές και όχι να τους προστατέψει.