![bananafuck :bananafuck:](./images/smilies/bananafuckfx0.gif)
κλιμακώθηκε το "κακό" χθες βράδυ...
Γύρισα πτώμα το μεσημέρι στο σπίτι. Έτρεχα τη μανούλα νοσοκομείο από χθες βράδυ (αργά) έμεινα μέχρι σήμερα εκεί, και με άλλαξε η μικρή μου.
Δεν γινόταν να την αφήσω...
περαστικά στη μανούλα σου
Λες ρε γμτ να το κάνω;enigma έγραψε:Αυτό το βίντεο του καμμένου ...το φαντάζομαι μεταφρασμένο στα αγγλικά ...και το counter να δείχνει ...πολλές
χιλιάδες views
Kαλό δρομο. Περιμένουμε νέα σου.Lazy Dog έγραψε:Σε λιγο κατεβαινω και εγω....
Και να φανταστείς, ο ΣΚΑΪ που βλογούσε τα γένια του ως το μόνο κανάλι που μετέδιδε τη συγκέντρωση, έλεγε με ύφος αξιόπιστο πως υπολογίζουν γύρω στις 60 με 70 χιλιάδες κόσμου...ILLUVATAR85 έγραψε:Πάνω απο 620.000 κόσμου μου είπαν εμένα και είδα με τα μάτια μου (καλά δεν τους μέτρησα αλλά ξέρω πως είναι να υπάρχει η μεγαλύτερη συγκέντρωση στην πορεία της Ελλάδας).
Πράγματι το ύφος μου παρεξηγήθηκε.ArELa έγραψε:Aυτή τη διατύπωση, (έτσι όπως την αντελήφθην η όχι και τόσο "ξύπνια" ταπεινότης μου τουλάχιστον) σε σχέση με τις επόμενές σου, τη θεωρώ σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό. Και για να το κάνω πιο λιανά, μόνο αυτό δεν εισέπραξα από το σύνολο των τοποθετήσεών σου σ'αυτό το νήμα. Μίλησες για μάχη ΜΑΣ (και όχι ΣΟΥ- διαχώρισες εαυτόν) άρα δεν κατανοώ πού κολλάνε οι... "συμΜΑΧίες" που υπερτόνισες κιόλας με κεφαλαία.freeromios έγραψε:Και γράφω τη λέξη μάχη, και όχι ΠΟΛΕΜΟΣ, διότι συμφωνώ μαζί σας ότι αυτός είναι ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ, και εμείς εδώ μέσα είμαστε ΣΥΜΜΑΧΟΙ και ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.
freeromios έγραψε:Αλλά όταν μια μάχη είναι εκ των προτέρω χαμένη και η ήττα δεν θα δώσει στον ηττημένο ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ κέρδος (ηθικό, χρόνου, φήμης, δημιουργία φόβου στον αντίπαλο, κλασσικότερο παράδειγμα η ήττα = 1000 νίκες στις Θερμοπύλες) τότε όποιος εκ των ηττημένων επιμένει μια τέτοια μάχη να δοθεί είναι είτε αφελής ή προδότης.
E/Ρωμιέ, όσον καιρό σε "γνωρίζω" στα ΙΔΕΟ, και στο βαθμό που συμμετείχες βέβαια (που δεν είναι μεγάλος), δε μου έδωσες ποτέ προκληση ή ερέθισμα να κοντραριστούμε άσχημα. Παρακαλώ πολύ μην το κάνεις τώρα, γιατί κάποια πράγματα μου σαλεύουν το μυαλό, κι όταν εκνευρίζομαι γίνομαι πολύ στραβόξυλο, μα το Θεό.![]()
Επειδή κάτι τέτοιο δεν θα'ταν ευχάριστο για κανέναν -ούτε και για μένα φυσικά- είναι προτιμότερο να μιλάμε με ήπιους τόνους, να προσέχουμε τις εκφράσεις μας και να μη μας διαφεύγει το γεγονός ότι οφείλουμε έναν στοιχειώδη (τουλάχιστον) σεβασμό στους συνομιλητές μας.
Μπορεί να μη θες να συμμετέχεις σε αυτή την κατ'εσέ "χαμένη από χέρι" υπόθεση που άλλοι αποκαλούν διαμαρτυρία/διεκδίκηση/διαδήλωση (όπως το νιώθει καθένας) κι είναι δικαίωμά σου αναφαίρετο και σεβαστό να απέχεις.
Αυτή η επιλογή όμως, είναι δική σου και όχι υποχρεωτικά των υπολοίπων.
Την προσωπική σου επιλογή καλώς την κατέθεσες. Το επιχείρημά σου επίσης. Από εκεί και πέρα, δεν θυμάμαι να σε διόρισε κανείς κριτή, πολλώ δε μάλλον επικριτή, των επιλογών των υπολοίπων εδώ μέσα.
Θα μπορούσα να σου αντιπροτείνω έναν επίσης ευγενή χαρακτηρισμό για το τι είσαι εσύ (με την ίδια αβροτητα που αποκάλεσες αρνιά όσους θα πάνε στο Σύνταγμα), αλλά δε θα μπω στο δικό σου μονοπάτι. Είναι "λίγο" και δε μου πάει..freeromios έγραψε:Εγώ δεν είμαι αρνί. Αύριο και μεθαύριο καλό τσιγκέλιασμα σε όποιον το επιθυμεί στο Σϋνταγμα.
Θα περιοριστώ στο να σε παροτρύνω να κάνεις την αυτοκριτική σου. Δεν είσαι αρνί, αλλά κάτι τέλος πάντων είσαι στην προκειμένη...
και μην προστρέξεις στο εύκολο, ότι δηλαδή είσαι ξύπνιος και μάγκας.
Αυτό είναι αυτοθωπεία, όχι αυτοκριτική. Καταλαβαινόμαστε, έτσι;![]()
Όπως προείπα, αναφαίρετο δικαίωμά σου και σεβαστό. Ο καθένας πράττει όπως ορίζει η συνείδησή του.freeromios έγραψε:Μέχρι να γίνουν αυτά που προτείνονται εκεί εγώ ΑΠΕΧΩ.
Όπως δεν κρίνω/κρίναμε (που θα μπορούσαμε) την αποχή σου, θα περίμενα κι εσύ με τη σειρά σου, να μην (επι)κρίνεις ούτε να χαρακτηρίζεις αυτούς που δεν θα απέχουν! Σαφές;
Ίσως θα'ταν φρόνιμο να απέχεις και από αυτό το νήμα, στο οποίο ακόμα δεν κατανοώ γιατί αποφάσισες ως ΑΜΕΤΟΧΟΣ να συμμετάσχεις. Για να μας πεις ότι είμαστε ή αφελείς ή προδότες και πάντως αρνιά;
ΥΓ: 1/ Αν παρεξήγησα το ύφος σου και παρανόησα (που το ελπίζω) ζητώ συγνώμην.
2/ αυτό το ποστ γράφτηκε από τη Βίκυ-μέλος. Όχι την Αρέλα-αντμίν.
Αν νομιζεις φιλε μου οτι σημερα χασαμε, τοτε πραγματικα λυπαμαι για σενα! Σημερα ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ πολλα περισσοτερα απο οτι χασαμε. Ναι, ξεραμε οτι στο τελος θα περασει το νομοσχεδιο αλλά ειδαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οτι ο Ελληνας ξυπνησε....και πιστεψε με, τη ματια, το παθος και την αποφασιστικοτητα που ειδα αυτες τις 2 μερες τοσα χρονια στις πορειες δεν τα εχω ξαναδει.Γιατί δεν μαθαίνετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απο τις ήττες σας?!!!!