Δεν υπάρχει βίντεο
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 126 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
-
Divine Sinner
- Atkins
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!
Re: Ελλάδα ΤΕΛΟΣ! Μας αξίζει...
δεν εχει αδικο...εχτες επελεξα να δω μπαλα...σημερα το ιδιο...μετα το ξυλο του καλοκαιριου απλα περασα και δεν ακουμπησα(ενω μεσα μου βραζω καθε μερα στο ζουμι και απο θυμο επισης)...οπως και αρκετοι νιωθουν ηττημενοι γιατι απλα δεν μπορουν να κατεβουν 1 εκατομ ταυτοχρονα να τελειωσουμε μια και καλη με ολους !
οσο πιο πολυ μας πιεζουν τοσο πιο κοντα ειναι μερα αυτη...μακαρι να ειναι αυτο το διημερο...εγω τι κανω γιαυτο?
οσο πιο πολυ μας πιεζουν τοσο πιο κοντα ειναι μερα αυτη...μακαρι να ειναι αυτο το διημερο...εγω τι κανω γιαυτο?
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
Δεν υπάρχει βίντεο
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
o Gandhi μόνο του λείπει που θα κατεβάσει όλον τον κόσμο κάτω. κατά τα άλλα σωστά μιλάει ΕΦΟΣΟΝ αυτή η κατάβαση των μυρίων είναι αυθόρμητη και φιλειρηνική επίσης είναι μπαμ και κάτω, δεν γυρνά κανείς χωρίς να φύγουν ΟΛΟΙ από την βουλή με την ουρά στα σκέλια.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
αλήθεια που είναι οι φορτηγατζήδες, σαν την καλαμιά στον κάμπο φώναζα εξ αρχής για όλα αυτά τα φαινόμενα, που είναι τα τρακτερ ε; εδώ κάποιοι πίστευαν πως μία από τον έναν μία από τον άλλο θα ξεκίναγε κάποιου είδους επανάσταση.
μπούκωσαν στόματα που μοιρασαν ψέματα ή υποσχέσεις ή ψίχουλα και στους υπολοιπους και κάτσανε στα αυγά τους ΟΛΟΙ
δεν έχουμε ηγετική φυσιογνωμία και τα όσα λένε κάτι τύποι για αμεση δημοκρατία δεν γίνονται, είναι σα να βρίσκεσαι στην Αρχαία Αθήνα και να ζητάς ως καταπληκτικός χειρουργος οφθαλμιατρος να σου φτιάξουν κλινικη με λέϊζερ.
αδύνατον, απλά αδύνατον. επίτηδες ζητάνε το αδύνατο και για ποιο λόγο;
μπούκωσαν στόματα που μοιρασαν ψέματα ή υποσχέσεις ή ψίχουλα και στους υπολοιπους και κάτσανε στα αυγά τους ΟΛΟΙ
δεν έχουμε ηγετική φυσιογνωμία και τα όσα λένε κάτι τύποι για αμεση δημοκρατία δεν γίνονται, είναι σα να βρίσκεσαι στην Αρχαία Αθήνα και να ζητάς ως καταπληκτικός χειρουργος οφθαλμιατρος να σου φτιάξουν κλινικη με λέϊζερ.
αδύνατον, απλά αδύνατον. επίτηδες ζητάνε το αδύνατο και για ποιο λόγο;
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Έχει δίκιο σ'αυτό ο αναγνώστης, αλλά θα προσθέσω άλλους 2 (σημαντικούς κατ'εμέ) λόγους, που παρέλειψε να θίξει, γιατί είναι θυμωμένος απ'τη μαζική αδράνεια/παθητική στάση που μας διέπει, και δεν τον αδικώ γι'αυτόν τον θυμό...Επειδή είναι ΕΥΚΟΛΗ χώρα, με ΗΛΙΘΙΟ λαό επιλέχτηκε. Επειδή έχει ιστορία στην οποία σκύβει το κεφάλι, ακολουθεί τσομπάνηδες, ανέχεται κοτζαμπάσηδες, σκοτώνεται ο λαός για το παραμικρό σε εμφύλιες διαμάχες. Επειδή είμαστε ΑΣΤΕΙΟΙ μας διάλεξαν.
α/ Ο Χένρι Κίσινγκερ, σε μια ομιλία του σε γκρουπ επιχειρηματιών στη Ουάσιγκτον τον Σεπτέμβρη του 1974, είπε τα εξής:
The Greek people are anarchic and difficult to tame.
Oι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται (δαμάζονται).
And for this reason, we must strike deep into their cultural roots.
Γι’αυτόν τον λόγο, πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες.
(αυτό βεβαίως βεβαίως, το έχουν ήδη κάνει ποικιλοτρόπως και παντιοτρόπως.)
Perhaps then we can force them to conform.
Έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμμορφωθούν.
(εδώ είναι όλη η ουσία: Η συμμόρφωση. Κι εμείς δυστυχώς συμμορφωνόμαστε ακόμα...)
I mean of course, to strike at their language…
Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε τη γλώσσα τους…
(Ξεκίνησαν το '80 με τον Ράλλη να καταργεί το πολυτονικό, και τους γλωσσο-φωστήρες μας να μετατρέπουν την ορθογραφία μας σε ανορθογραφία)
their religion…
τη θρησκεία τους…
(Ο Χριστός έγινε ή ανύπαρκτος, ή αστείος που δίδασκε για την Αγάπη- και γενικά εξαπολύονται επιθέσεις εναντίον αυτής της περσόνας που δεν έχει προηγούμενο- ας μου επιτραπεί δε, να θεωρώ την φανατική "μόδα" των αρχαιόθρησκων, δημιούργημα των σιωνιστών, στην οποία προσχώρησαν και την οποία ΜΑΣΗΣΑΝ πολλοί..."έξυπνοι".)
their cultural and historical reserves…
τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματά τους,…
(Το τι ξεχαρβάλωμα και στρέβλωση γίνεται στην ιστορία μας, δεν χρειάζεται νομίζω να το αναλύσω)
so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail…
έτσι ώστε να εξουδετερώσουμε τη δυνατότητά τους να αναπτυχθούν, να διακριθούν, ή να επικρατήσουν…
Thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean and the Middle East.
έτσι ώστε να μην μας σταθούν εμπόδιο στα ζωτικής σημασίας στρατηγικά μας σχέδια στα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.
(καταλάβατε;)
Επίσης:
β/ Υπάρχει και το μικρό ζητηματάκι του ορυκτού μας πλούτου, και της στρατηγικής και όχι μόνον σημασίας της γεωλογικής μας θέσης. Αυτά είναι πράγματα ζηλευτά για αυτούς και ήρθε η ώρα να τα πάρουν. Δε χρειάζεται να πούμε φυσικά ποιος ήρθε να τους τα εκχωρήσει όλα.
ΓΙ'ΑΥΤΟ γίνονται όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εξαθλίωσή μας που τους βολεύει, γιατί ο εξαθλιωμένος είναι και απονευρωμένος... ΓΙ'ΑΥΤΟ, και όχι για χρήματα που πρέπει να μαζέψουν για αποπληρωμή μούφα δανείων.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

Αδύνατη η άμεση δημοκρατία;aftokaitoallo έγραψε:αδύνατον, απλά αδύνατον. επίτηδες ζητάνε το αδύνατο και για ποιο λόγο;
Ποιος στο είπε; Οι δικοί μας πολιτικοί ταγοί; ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ;
Στην Ελβετία γιατί είναι δυνατή και εφικτή
και εδώ είναι ντε και καλά αδύνατη;
Για ξαναδές το λίγο.
ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι αδύνατον, αν σηκωθούμε και ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ το αυτονόητο.
Δε λέω διεκδικήσουμε, γιατί η διεκδίκηση, υπονοεί ότι ζητάμε κάτι που μπορεί και να τους ανήκει...
ΥΓ: Να διευκρινίσω τι εννοώ εγώ "άμεση δημοκρατία", γιατί μπορεί ο καθένας να'χει άλλη άποψη: Εννοώ, πως για οποιαδήποτε μεγάλη (εθνικής ή κοινωνικής ή οικονομικής φύσης) απόφαση που θα πάρει μια κυβέρνηση, απόφαση για κατάσταση και πραγματικότητα που δεν την πρόβλεπε κανείς τότε που την ψήφιζε, οφείλει η εν λόγω κυβέρνηση να στήνει κάλπες για δημοψήφισμα, ώστε να αποφασίζει ο λαός κι όχι εκείνοι ερήμην μας. Η "λαϊκή εντολή" που επαναλαμβάνουν για να αυτο-νομιμοποιούνται, δεν δίδεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ σαν ανοιχτή επιταγή- αφήνοντάς τους εν λευκώ τις αποφάσεις για κάθε απρόβλεπτο συμβάν στη διάρκεια της θητείας τους. Το να δεχόμαστε κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι δεχόμαστε πως εκείνοι είναι ανώτεροί μας, και ξέρουν να αποφασίζουν πριν απο μας για μας.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
δεν πίστεψα κανένα Αρέλα, ξέρω τον λαό μας θέλω να πιστεύω, αυτή την στιγμή δεν μπορεί να το κάνει αυτό και δεν του ζητώ δύσκολα. και δεν είναι δυνατόν να συγκρίνω το πολιτικό επίπεδο το ελληνικό και τις νοοτροπίες με αυτές των ελβετών.
- ArELa
- Founder-Administrator

Ποιο δεν μπορεί να κάνει; Να πηγαίνει όποτε χρειαστεί στην κάλπη για να δίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη βούλησή του, σε κάθε δημοψήφισμα;aftokaitoallo έγραψε:ξέρω τον λαό μας θέλω να πιστεύω, αυτή την στιγμή δεν μπορεί να το κάνει αυτό και δεν του ζητώ δύσκολα.
Ή δεν μπορεί ν το κάνει η εκάστοτε εξουσία που μας κατσικώνεται εδώ πέρα, γιατί απλά δεν τη συμφέρει;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Να συμπληρώσω ότι η βάσις του ελβετικού Συντάγματος είναι το Σύνταγμα του Καποδίστρια.
Τα υπόλοιπα του Κίσσιγκερ είναι γνωστά και εφαρμόζονται με μεγάλο ζήλο από τη φαύλη μεταπολίτευση της σάπιας γενιάς του Πολυτεχνείου. Η αριστερή νεοταξική σαπίλα, χέρι χέρι με τους μεγαλονταβατζήδες αριστερής κοπής (π.χ Μπόμπολας, Τεγόπουλος κ.λ.π), τηι ανοχήι της ψοφοδεούς δεξιάς της καρπαζιάς, έφθασε την Ελλάδα σε αυτό το κατάντημα.
Τα υπόλοιπα του Κίσσιγκερ είναι γνωστά και εφαρμόζονται με μεγάλο ζήλο από τη φαύλη μεταπολίτευση της σάπιας γενιάς του Πολυτεχνείου. Η αριστερή νεοταξική σαπίλα, χέρι χέρι με τους μεγαλονταβατζήδες αριστερής κοπής (π.χ Μπόμπολας, Τεγόπουλος κ.λ.π), τηι ανοχήι της ψοφοδεούς δεξιάς της καρπαζιάς, έφθασε την Ελλάδα σε αυτό το κατάντημα.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 6 φορές
υπάρχει ελπίδα και λέγεται η νεολαία της χώρας την οποία δεν μπορούν να αγγίξουν (ας τολμήσουν) όμως χρειάζεται τη στήριξη των μεγάλων
αυτός είναι κατά τη γνώμη μου ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα να μπει η νεολαία μπροστά και να ακολουθήσουν όλοι οι άλλοι.
και κάτι ακόμη που συμφωνεί μαζί μου.
τι γίνεται με αυτό το πράμα βάζω το λίνκ ανάμεσα και δε γίνεται τιποτες
αυτός είναι κατά τη γνώμη μου ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα να μπει η νεολαία μπροστά και να ακολουθήσουν όλοι οι άλλοι.
και κάτι ακόμη που συμφωνεί μαζί μου.
τι γίνεται με αυτό το πράμα βάζω το λίνκ ανάμεσα και δε γίνεται τιποτες
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
δεν μπορεί να κάνει αυτά που λέει πχ ο Θραξ ο Αναρμόδιος περί άμεσης δημοκρατίας, εγώ γι' αυτό μίλησα, το θέμα των δημοψηφισμάτων είναι αρκετά διαφορετικό τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό. δεν μπορούμε όμως να τρέχουμε συνεχώς σε μια κάλπη Αρέλα και λοιποί φίλοι, αν δεν μπορεί ο πολίτης να ξαναπιστεψει στο ότι το κράτος υπάρχει για να προστατεύει τους πολίτες και να ρυθμίζει τις λειτουργίες της κοινωνικής ζωής τότε καλύτερα να γίνει αναρχικός κάθε τι άλλο είναι σε βάθος χρόνου μία από τα ίδια...... το σύνταγμά μας δεν έπασχε και τόσο αλλά γίνεται κατάχρησή του από την εξουσία μέσω των κομμάτων, το βρίσκω μια χαρά μάλιστα αν τα κόμματα ήταν όλα πατριωτικά με διαφορετικές απλά ιδεολογίες, το ότι είναι σάπιοι οι πολιτικοί αυτό δεν σημαίνει πως φταίει το Σύνταγμα, όλα μπορούν να φτιάξουν και μέσα σε λογικά πλαίσια βαθμιαία και ομαλά. εμένα δεν μου αρέσουν οι απότομες αλλαγές στα κοινά, κι αυτό θα ήταν απότομη αλλαγή.
επαναλαμβάνω δεν μπορούμε να τρέχουμε σε μια κάλπη κάθε τρεις και λίγο, ας είχαμε σωστές παρατάξεις και πολιτικούς που ενδιαφέρονταν για την Ελλάδα και τον λαό κι όλα θα ήταν μέλι γάλα κι όχι εμετός και διάρροια όπως είναι τώρα.
επαναλαμβάνω δεν μπορούμε να τρέχουμε σε μια κάλπη κάθε τρεις και λίγο, ας είχαμε σωστές παρατάξεις και πολιτικούς που ενδιαφέρονταν για την Ελλάδα και τον λαό κι όλα θα ήταν μέλι γάλα κι όχι εμετός και διάρροια όπως είναι τώρα.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
η αρχή της κατάντιας μας έγινε με το Μααστριχτ και την Σενγκεν, τότε μόνο το ΚΚΕ από τα μεγάλα κόμματα είπε όχι, και εμείς ενώσαμε την φωνή μας με αυτούς που χαρακτηρίζονται γραφικοί* με τους σταυρούς και τις καλόγριες κάτι άτομα που άκουγαν την Μαρία Δουράκη η οποία πολύ σωστά ομίλησε για να λέμε και του στραβού το δίκιο.. αλλά τότε που λέτε κάτι τύποι που τώρα βγάζουν πατριωτικές κορώνες πήγαν και υπερψήφισαν την συμπαιγνία ΠΑΣΟΚ ΝΔ. ε;
μετά ήρθε η ΟΝΕ και οι Ολυμπιακοί που πέρασαν πολλές νοοτροπίες στο λαό νεοταξικές.
εμείς φωνάζαμε εδώ και χρόνια - σας λέω αλήθεια, φώναζα! μουτζωνα τους βουλευτές τότε στην διαμαρτυρία είχα βγει από τα ρούχα μου κι άρχισα και το κάπνισμα από την ανησυχία εκεί μπροστά στην βουλή.
δεν το έκοψα το κάπνισμα το συνέχισα... ενιωσα τα φίδια να ζώνουν την πατρίδα μου! η διάβρωση ειχε ξεκινήσει να ζώνει και το πιο νευραλγικο της σημείο, εκεί που ενώνεται το σύνταγμα με την εθνική κυριαρχία.
αυτά.
*δεν την ένωσε την φωνούλα το ΚΚΕ, συνεχισε τις τσιρίδες του.
μετά ήρθε η ΟΝΕ και οι Ολυμπιακοί που πέρασαν πολλές νοοτροπίες στο λαό νεοταξικές.
εμείς φωνάζαμε εδώ και χρόνια - σας λέω αλήθεια, φώναζα! μουτζωνα τους βουλευτές τότε στην διαμαρτυρία είχα βγει από τα ρούχα μου κι άρχισα και το κάπνισμα από την ανησυχία εκεί μπροστά στην βουλή.
δεν το έκοψα το κάπνισμα το συνέχισα... ενιωσα τα φίδια να ζώνουν την πατρίδα μου! η διάβρωση ειχε ξεκινήσει να ζώνει και το πιο νευραλγικο της σημείο, εκεί που ενώνεται το σύνταγμα με την εθνική κυριαρχία.
αυτά.
*δεν την ένωσε την φωνούλα το ΚΚΕ, συνεχισε τις τσιρίδες του.
Απίστευτο γαλλικό σατιρικό βίντεο για τον "Έλληνα του μέλλοντος"!
17-10-2011 20:24:12
Ένα πολύ σύντομο αλλά ιδιαίτερα περιεκτικό σε νόημα και καυστικό χιούμορ βίντεο, ανάμεσα σε διάφορα άλλα που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για να καυτηριάσουν την πολιτικο-οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε σε μία από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές της γαλλικής τηλεόρασης.
Η σατιρική εκπομπή «Les Guignols de l'info» (Οι μαριονέτες των ειδήσεων) που προβάλλεται στο Canal+, με αφορμή την ελληνική κρίση, ασχολήθηκε με το πειραματόζωο "Le Grec" (Ο Έλληνας).
Στο... εμπνευσμένο βίντεο που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι της εκπομπής, εμφανίζεται ένας Έλληνας ονόματι Κώστας, ντυμένος τσολιάς, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι ένα πειραματόζωο σε ένα αμερικανικό εργαστήριο, όπου τον έχουν αναγκάσει να δουλεύει ασταμάτητα, του έχουν μειώσει τον μισθό στο μισό, του έχουν στερήσει τη σύνταξη και εκείνος συνεχίζει να δουλεύει με την ίδια ένταση, χωρίς να διαμαρτύρεται, φυσικά, γιατί... υπάρχει κρίση!
Και αφού οι επιστήμονες κρίνουν ότι αυτό το πείραμα με τους Έλληνες ολοκληρώθηκε επιτυχώς, καταλήγουν ότι μπορεί πλέον να εφαρμοστεί και στον υπόλοιπο πλανήτη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια ύφεση!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WFSo8pjzsw
To video δεν είναι καταχωρημένο.
17-10-2011 20:24:12
Ένα πολύ σύντομο αλλά ιδιαίτερα περιεκτικό σε νόημα και καυστικό χιούμορ βίντεο, ανάμεσα σε διάφορα άλλα που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για να καυτηριάσουν την πολιτικο-οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε σε μία από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές της γαλλικής τηλεόρασης.
Η σατιρική εκπομπή «Les Guignols de l'info» (Οι μαριονέτες των ειδήσεων) που προβάλλεται στο Canal+, με αφορμή την ελληνική κρίση, ασχολήθηκε με το πειραματόζωο "Le Grec" (Ο Έλληνας).
Στο... εμπνευσμένο βίντεο που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι της εκπομπής, εμφανίζεται ένας Έλληνας ονόματι Κώστας, ντυμένος τσολιάς, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι ένα πειραματόζωο σε ένα αμερικανικό εργαστήριο, όπου τον έχουν αναγκάσει να δουλεύει ασταμάτητα, του έχουν μειώσει τον μισθό στο μισό, του έχουν στερήσει τη σύνταξη και εκείνος συνεχίζει να δουλεύει με την ίδια ένταση, χωρίς να διαμαρτύρεται, φυσικά, γιατί... υπάρχει κρίση!
Και αφού οι επιστήμονες κρίνουν ότι αυτό το πείραμα με τους Έλληνες ολοκληρώθηκε επιτυχώς, καταλήγουν ότι μπορεί πλέον να εφαρμοστεί και στον υπόλοιπο πλανήτη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια ύφεση!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WFSo8pjzsw
To video δεν είναι καταχωρημένο.
L'état, c'est moi
- alkinoos
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Κάποιοι φτιάχνουν βίντεο για τη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα,αλλά στην ουσία δεν έχει να κάνει με τη χώρα μας και μόνο.Είναι σατηρικό ,αλλά ταυτόχρονα καυτηριάζει το Δυτικό τρόπο ζωής...
..η ιστορία έχει ''δείξει'' πως ήμαστε ανθεκτικός λαός ,θα επαληθευτεί ή είναι όντως το τέλος μας ;
..η ιστορία έχει ''δείξει'' πως ήμαστε ανθεκτικός λαός ,θα επαληθευτεί ή είναι όντως το τέλος μας ;
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ArELa
- Founder-Administrator

Όταν πρόκειται για την πατρίδα και τη ζωή μου την ίδια, εγώ μπορώ.aftokaitoallo έγραψε:δεν μπορούμε όμως να τρέχουμε συνεχώς σε μια κάλπη Αρέλα και λοιποί φίλοι,
Δεν κολλάω στο διαδικαστικο ή σε μια επιπρόσθετη μικρή ταλαιπωρία, όταν με ταλανίζουν ένα σωρό χειρότερα...
Άσε που με τα σημερινά σύγχρονα μέσα, δε θα χρειαζόταν "να τρέχουμε".
Η ψήφος θα μπορούσε να γίνει ειτε τηλεφωνικά είτε μέσω νετ.
Συμφωνώ. Γι'αυτό μπορείς να με αποκαλείς χωρίς ενδοιασμό "αναρχική". Φτάνει να κατανοείς πως δεν είμαι αναρχική με τον κλασικο τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τους αναρχικούς σήμερα... Δεν συγκλίνω με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την αναρχία, τα τσογλάνια που βρίσκουν ευκαιρία να βανδαλίσουν και να βγάλουν τα ποταπότερα ένστικτά τους, φορώντας μια κουκουλα και το μανδύα του "αντιεξουσιαστή". Η δική μου πραγματικά αντιεξουσιαστική φιλοσοφία, ξεκίνησε, σχηματίστηκε και γιγαντώθηκε, από τη στιγμή που συνειδητοποίησα πως ΔΕΝ μπορω πλέον να εμπιστευθώ καμία από τις υπάρχουσες συστεμικές παρατάξεις εξουσίας, πως κατάλαβα οριστικά και αμετάκλητα τις προθέσεις και την ατζέντα τους, και δεν υπάρχει περίπτωση να τους εμπιστευθώ ποτέ ξανά όσο θα ζω και πιστεύω ακράδαντα πως μόνο την προστασία μας δεν έχουν κατά νου. Εσύ μπορείς αλήθεια να εμπιστευτείς αυτούς τους ανθρώπους με την ιδια σου τη ζωή; Γιατί περί αυτού μιλάμε πλέον εδώ...aftokaitoallo έγραψε:αν δεν μπορεί ο πολίτης να ξαναπιστεψει στο ότι το κράτος υπάρχει για να προστατεύει τους πολίτες και να ρυθμίζει τις λειτουργίες της κοινωνικής ζωής τότε καλύτερα να γίνει αναρχικός κάθε τι άλλο είναι σε βάθος χρόνου μία από τα ίδια..
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Επειδη παλι ακουσα γκάντι.
Ο γκάντι δεν ειναι της ιδιοσυγκρασίας μας. αυτο
Ο γκάντι δεν ειναι της ιδιοσυγκρασίας μας. αυτο
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Μωρέ
αυτό το Ελλαδα Τελος.
Δεν μου αρέσει.
Ουτε το, Μας αξίζει.
Ούτε Τέλος
Ούτε μας αξίζει.
αυτό το Ελλαδα Τελος.
Δεν μου αρέσει.
Ουτε το, Μας αξίζει.
Ούτε Τέλος
Ούτε μας αξίζει.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Αυτή η πεσιμιστική καραμέλα δεν μου αρέσει!
Ό,τι εγκεφαλική σαβούρα κατεβάζει ο καθένας για να κάνει το κλίμα χειρότερο πρέπει να την χάφτουμε;
Είτε επειδή έχει σιχαθεί την παρούσα κατάσταση, είτε επειδή νιώθει αδύναμος ν'αντισταθεί σε ό,τι συμβαίνει, είτε επειδή θέλει να ισχύει αυτή η κατάσταση;
Ε, ΟΧΙ!!!
Το μόνο που υπερασπίζομαι είναι το δικαίωμά μου να ισχύει αυτή η χώρα, να ισχύει αυτό το έθνος, να ισχύει η ταυτότητά μου!
Αν σε κάποιους δεν είναι αρεστό αυτό ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ!
Γεννήθηκα Ελληνίδα. Αν γεννιόμουν Χιλιανή το ίδιο θα έλεγα για τη Χιλή!
Δεν κραδαίνω τις δάφνες των προγόνων μου. Κάθε άλλο!
Αλλά επειδή θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα γενιές Ελλήνων, ΝΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, δεν θέλω να κοιτάνε στα κοιτάπια της μελλοντικής ιστορίας & να βλέπουν στάσεις & θέσεις καθ'όλα αρνητικές προς την ύπαρξή τους! Να βλέπουν οτι οι τωρινοί πρόγονοί τους δεν είχαν ούτε μια σταγόνα αισιοδοξίας & θέλησης για την υπεράσπιση τους!
Πρός τον συγγραφέα του κειμένου ταπεινά του εύχομαι να καταλάβει πως το ζωνάρι δεν το φοράμε στο μυαλό αλλά είναι το μαστίγιο με το οποίο μας χτυπούν ανελέητα!
& με αυτή την στάση που έχει δεν θα αντέξει τα ραπίσματα...
Ό,τι εγκεφαλική σαβούρα κατεβάζει ο καθένας για να κάνει το κλίμα χειρότερο πρέπει να την χάφτουμε;
Είτε επειδή έχει σιχαθεί την παρούσα κατάσταση, είτε επειδή νιώθει αδύναμος ν'αντισταθεί σε ό,τι συμβαίνει, είτε επειδή θέλει να ισχύει αυτή η κατάσταση;
Ε, ΟΧΙ!!!
Το μόνο που υπερασπίζομαι είναι το δικαίωμά μου να ισχύει αυτή η χώρα, να ισχύει αυτό το έθνος, να ισχύει η ταυτότητά μου!
Αν σε κάποιους δεν είναι αρεστό αυτό ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ!
Γεννήθηκα Ελληνίδα. Αν γεννιόμουν Χιλιανή το ίδιο θα έλεγα για τη Χιλή!
Δεν κραδαίνω τις δάφνες των προγόνων μου. Κάθε άλλο!
Αλλά επειδή θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα γενιές Ελλήνων, ΝΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, δεν θέλω να κοιτάνε στα κοιτάπια της μελλοντικής ιστορίας & να βλέπουν στάσεις & θέσεις καθ'όλα αρνητικές προς την ύπαρξή τους! Να βλέπουν οτι οι τωρινοί πρόγονοί τους δεν είχαν ούτε μια σταγόνα αισιοδοξίας & θέλησης για την υπεράσπιση τους!
Πρός τον συγγραφέα του κειμένου ταπεινά του εύχομαι να καταλάβει πως το ζωνάρι δεν το φοράμε στο μυαλό αλλά είναι το μαστίγιο με το οποίο μας χτυπούν ανελέητα!
& με αυτή την στάση που έχει δεν θα αντέξει τα ραπίσματα...
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
επειδή ακριβώς βρέθηκαν κάτι τσογλάνια που βανδαλίζουν και κάποιοι που τα καθοδηγούν η αναρχική σκέψη αμαυρώθηκε και δεν μπορείς εύκολα πια να πεις ότι εγώ είμαι αναρχικός στα πιστεύω μου.
όπως είδες Αρέλα μίλησα για ομαλές βαθμιαίες αλλαγές και στην ουσία για εξαγνισμό των παρατάξεων της δημοκρατίας ή που αυτην πρεσβεύουν. σε ένα τέτοιο κράτος θα είχα εύλογη εμπιστοσύνη. όχι σε αυτό που τώρα έχουμε. αυτό δεν θα γίνει ποτέ με επανάσταση και απότομες αλλαγές στα κοινά. θέλει να γίνει μία αρχή στην οποία θα μείνουν πιστοί οι πολίτες, μία αρχή δίχως τέλος που οδηγεί στην κατά προσέγγισιν ιδανική πολιτεία. αυτό προυποθέτει παιδεία. βλέπω ότι σπρώχνουν τον κόσμο σε επαναστάσεις και είναι σιγουρο για μένα ότι οι επικυρίαρχοι βρίσκονται πίσω από όλες. θα συμφωνήσουν και ενάρετοι με αυτήν την πορεία, αυτό είναι άσχετο, οι επικυρίαρχοι απλά αγαπητοί ενάρετοι και καλοπροαίρετοι σας έχουν χεσμένους και γελάνε μάλιστα επειδή πιστεύει κόσμος ενάρετος και καλοπροαίρετος ότι μερικές από τις μαριονετες τους που ούτως ή άλλως τις προοριζαν για λαιμητόμο ώστε να κατευναστεί το λαϊκό αίσθημα, τώρα ζουν εκτός πραγματικότητας και ο κόσμος το έχει χάσει και θα επαναστατήσει και θα βρεθούν προ δυσάρεστων λαιμητομικών εκπλήξεων.
και επειδή όλα έχουν κάποια αρχή, στην δική μου περίπτωση η αρχή έγινε όταν μίσησα αυτά που έκαναν στην δημοκρατία οι τωρινοί και αλλοτινοί εκπρόσωποί της ΧΩΡΙΣ όμως να μισήσω την εκπροσωπηση της δημοκρατίας από πολιτικούς, και ήθελα ο κόσμος να σταματήσει να ζητά εκπροσωπηση από ανάξιους, αλλά άξιους εξαγνίζοντας έτσι το υπάρχον σύστημα, το οποίο κάλλιστα μπορεί να δουλέψει άριστα προς χάριν της χώρας και του λαού.
όταν διάβασα τον Άνθρωπο Χωρίς Ιδιότητες είδα πως όλα αυτά συγκλινουν στο παιχνίδι των επικυρίαρχων και τίποτα δεν ξεφεύγει από αυτούς.
και τώρα που ξαναδιαβάζω Σωκράτη και βρίσκω αυτά που υπογράμμισα με φλουο κάποτε ανακαλύπτω άλλα χωρίς υπογραμμίσεις παραδίπλα που ζωγραφίζουν την εποχή μας και κάθε εποχή.
χωρίς φιλοσοφία είμαστε καταδικασμένοι σε επαναστάσεις καθοδηγούμενες. τέ-λος.
όπως είδες Αρέλα μίλησα για ομαλές βαθμιαίες αλλαγές και στην ουσία για εξαγνισμό των παρατάξεων της δημοκρατίας ή που αυτην πρεσβεύουν. σε ένα τέτοιο κράτος θα είχα εύλογη εμπιστοσύνη. όχι σε αυτό που τώρα έχουμε. αυτό δεν θα γίνει ποτέ με επανάσταση και απότομες αλλαγές στα κοινά. θέλει να γίνει μία αρχή στην οποία θα μείνουν πιστοί οι πολίτες, μία αρχή δίχως τέλος που οδηγεί στην κατά προσέγγισιν ιδανική πολιτεία. αυτό προυποθέτει παιδεία. βλέπω ότι σπρώχνουν τον κόσμο σε επαναστάσεις και είναι σιγουρο για μένα ότι οι επικυρίαρχοι βρίσκονται πίσω από όλες. θα συμφωνήσουν και ενάρετοι με αυτήν την πορεία, αυτό είναι άσχετο, οι επικυρίαρχοι απλά αγαπητοί ενάρετοι και καλοπροαίρετοι σας έχουν χεσμένους και γελάνε μάλιστα επειδή πιστεύει κόσμος ενάρετος και καλοπροαίρετος ότι μερικές από τις μαριονετες τους που ούτως ή άλλως τις προοριζαν για λαιμητόμο ώστε να κατευναστεί το λαϊκό αίσθημα, τώρα ζουν εκτός πραγματικότητας και ο κόσμος το έχει χάσει και θα επαναστατήσει και θα βρεθούν προ δυσάρεστων λαιμητομικών εκπλήξεων.
και επειδή όλα έχουν κάποια αρχή, στην δική μου περίπτωση η αρχή έγινε όταν μίσησα αυτά που έκαναν στην δημοκρατία οι τωρινοί και αλλοτινοί εκπρόσωποί της ΧΩΡΙΣ όμως να μισήσω την εκπροσωπηση της δημοκρατίας από πολιτικούς, και ήθελα ο κόσμος να σταματήσει να ζητά εκπροσωπηση από ανάξιους, αλλά άξιους εξαγνίζοντας έτσι το υπάρχον σύστημα, το οποίο κάλλιστα μπορεί να δουλέψει άριστα προς χάριν της χώρας και του λαού.
όταν διάβασα τον Άνθρωπο Χωρίς Ιδιότητες είδα πως όλα αυτά συγκλινουν στο παιχνίδι των επικυρίαρχων και τίποτα δεν ξεφεύγει από αυτούς.
και τώρα που ξαναδιαβάζω Σωκράτη και βρίσκω αυτά που υπογράμμισα με φλουο κάποτε ανακαλύπτω άλλα χωρίς υπογραμμίσεις παραδίπλα που ζωγραφίζουν την εποχή μας και κάθε εποχή.
χωρίς φιλοσοφία είμαστε καταδικασμένοι σε επαναστάσεις καθοδηγούμενες. τέ-λος.
Αυτοκριτική δεν κάνουμε , κανουμε κριτική στους άλλους πάντα , οι αλλοι δεν μας ακολουθουν , οι αλλοι δεν αγωνίζονται σωστα όταν βγαίνουν στο δρόμο οι αλλοι μας καταστρέφουν με αυτα που κανουν όταν εμεις αραζουμε στον καναπε και θα μας βρουν χειρότερα απο την παλαβωμαρα τους , οι αλλοι που δεν σηκώνονται μας αφήνουν αβοήθητους και αυτοί θα φταίνε και καλά να παθουν , οι αλλοι ......
Μας έχουν καταλάβει , ξέρουν πολυ καλά τη νοοτροπία μας να " ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα " ξερουν πολύ καλα ότι στα δύσκολα η αγαπημενη μας συνήθεια είναι να βάζουμε τα χεράκια μας και να βγάζουμε τα ματάκια μας μονάχοι μας , μας εχουν μελετήσει κι οπως βλέπετε δουλεύει , είμαστε ικανοί για την χειρότερη καταστροφή και για την ανέλπιστη επιτυχία , οταν βρούν τρόπο να μας αποκλείσουν το δευτερο μοιραια οδεύουμε προς το πρώτο.
Μην έχετε αυταπάτες παρα τα όσα συμβαίνουν και παρά τα ζόρια όλων ενα μεγάλο ποσοστό περιμένει τον απο μηχανής θεό να δράσει και να γίνει θαύμα , να γίνει κατι υπερφυσικό που δεν θα χρειαστεί να συμμετέχει αλλά θα έιναι για το καλό του , μαντέψτε δεν γίνεται έτσι , μόνο στην ανάγκη πιστευω , μόνο αυτή μπορεί να ταρακουνήσει τα νερα , μονο που δεν πρέπει να θεωρούμε οτι θα κινητοποιηθούν όλοι μαζι , πρεπει να νιώσεις την ανάγκη και στον καθένα έρχεται σε διαφορετική στιγμη.
Μας έχουν καταλάβει , ξέρουν πολυ καλά τη νοοτροπία μας να " ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα " ξερουν πολύ καλα ότι στα δύσκολα η αγαπημενη μας συνήθεια είναι να βάζουμε τα χεράκια μας και να βγάζουμε τα ματάκια μας μονάχοι μας , μας εχουν μελετήσει κι οπως βλέπετε δουλεύει , είμαστε ικανοί για την χειρότερη καταστροφή και για την ανέλπιστη επιτυχία , οταν βρούν τρόπο να μας αποκλείσουν το δευτερο μοιραια οδεύουμε προς το πρώτο.
Μην έχετε αυταπάτες παρα τα όσα συμβαίνουν και παρά τα ζόρια όλων ενα μεγάλο ποσοστό περιμένει τον απο μηχανής θεό να δράσει και να γίνει θαύμα , να γίνει κατι υπερφυσικό που δεν θα χρειαστεί να συμμετέχει αλλά θα έιναι για το καλό του , μαντέψτε δεν γίνεται έτσι , μόνο στην ανάγκη πιστευω , μόνο αυτή μπορεί να ταρακουνήσει τα νερα , μονο που δεν πρέπει να θεωρούμε οτι θα κινητοποιηθούν όλοι μαζι , πρεπει να νιώσεις την ανάγκη και στον καθένα έρχεται σε διαφορετική στιγμη.
-
freeromios
Ακριβώς όπως τα λέει ο Justme είναι.
Όλες οι αντιδράσεις μέχρι τώρα ήταν ελεγχόμενες και προσχεδιασμένες απο την ελίτ.
Κλασσικη εφραμογή εγελιανών μεθόδων σκέψης και πρακτικών.
Problem - reaction - solution.
Αυτοί θα δώσουν και την λύση στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Διότι ελέγχουν την αντίδρασή μας στο πρόβλημα.
Και εγώ και πολλοί άλλοι έχουμε προτείνει συντονισμένες, οργανωμένες, μαζικές, πολυήμερες εκδηλώσεις αποχής από κάθε εργασία (δνε τις λέω απεργίες, γιατι δεν θα αφορούσαν μόνο μισθωτούς).
Δυστυχώς είμαστε φωνές βοώντων εν τη ερήμω.
Όλες οι αντιδράσεις μέχρι τώρα ήταν ελεγχόμενες και προσχεδιασμένες απο την ελίτ.
Κλασσικη εφραμογή εγελιανών μεθόδων σκέψης και πρακτικών.
Problem - reaction - solution.
Αυτοί θα δώσουν και την λύση στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Διότι ελέγχουν την αντίδρασή μας στο πρόβλημα.
Και εγώ και πολλοί άλλοι έχουμε προτείνει συντονισμένες, οργανωμένες, μαζικές, πολυήμερες εκδηλώσεις αποχής από κάθε εργασία (δνε τις λέω απεργίες, γιατι δεν θα αφορούσαν μόνο μισθωτούς).
Δυστυχώς είμαστε φωνές βοώντων εν τη ερήμω.
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Συμφωνώ με τους άνωθι δύο προλαλήσαντες. Χρησιμοποιούν τους αγανακτισμένους ως βαλβίδα εκτόνωσης. Όλα μέσα στο παιχνίδι τους είναι. Τα έχω γράψει επανειλλημένως. Τα αναφέρουν αναλυτικά και οι παγκοσμιοποιητές στα "πλαστά" πρωτόκολλά των.
Αυτό, βεβαίως, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κόσμος που κινείται άδολα, με μοναδικό κριτήριο την απαλλαγή μας από τα μίσθαρνα νεοταξικά απολειφάδια που παριστάνουν την κυβέρνηση. Θα πρέπει, όμως, να προσέχουν τους κάθε λογής επιτηδείους που σπέρνουν στο πλήθος οι ε(α)λιτιστές κυρίαρχοι. Φυσικά, είναι ένα ζήτημα το πως θα δυνηθούν να ξεχωρήσουν την ήρα απ' το στάρι. Εκεί, όμως, είναι που ποντάρουν και αυτοί.
Αυτό, βεβαίως, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κόσμος που κινείται άδολα, με μοναδικό κριτήριο την απαλλαγή μας από τα μίσθαρνα νεοταξικά απολειφάδια που παριστάνουν την κυβέρνηση. Θα πρέπει, όμως, να προσέχουν τους κάθε λογής επιτηδείους που σπέρνουν στο πλήθος οι ε(α)λιτιστές κυρίαρχοι. Φυσικά, είναι ένα ζήτημα το πως θα δυνηθούν να ξεχωρήσουν την ήρα απ' το στάρι. Εκεί, όμως, είναι που ποντάρουν και αυτοί.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)