σορρυ τι είναι αυτό που διάβασα; δεν καταλαβαίνω τι είναι το webbot τι είναι αυτός;Joy έγραψε:Και ο Clif High βάσει των στοιχείων του webbot λέει ότι ετοιμάζονται για μεγάλο χτύπημα στην οικονομία γύρω στις 17/10.
Όλο το άρθρο του εδωThese are not regular humans. These are psychopath beings who are going to crash the planetary (mostly USofA/UK/EU centered) financial system over these next few weeks. Our data suggests that the most likely target date will be October 17th (a Monday), after very shocking developments emerge on October 15th.
http://halfpasthuman.com/grunch.html
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 8/9/11...)
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
Re: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Έλειψες πάλι... καλώς ήρθες... για τον Ομπάμα σε βρίσκω αδιάβαστη, αλλά θα το διορθώσω αυτό, στέλνοντάς σου πριβέ ένα λινκ ενός ντοκυμαντέρ που έκανα γι'αυτόν και αναλύει κανονικά και καταγωγή, και ιδεολογία, και πώς ανεβηκε στα ψηλά σε χρόνο ντε τε, και τα πάντα. Το έκανα για ιδιώτη (επί πληρωμή) οπότε είναι unlisted. (όποιος άλλος το θέλει, ΡΜ παρακαλώ).aftokaitoallo έγραψε:πρώτα από όλα δεν ξέρουμε καν τι είναι ο Ομπάμα ε; το παρουσιαστικό του αιθιοπίζει κατ' εμέ, παρότι δεν γνωρίζω αρκετά για τις ρίζες του...
τι είναι ο Ομπάμα τελικά; μήπως απλά μια φούσκα; μήπως αυτή την φούσκα ετοιμάζονται να την σκάσουν; και με ποιο τρόπο;
Όμως, πέρα απο αυτά, δε γνωρίζεις τα κατορθώματά του, που είναι public record, και τα οποία έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία απ'τις ρίζες του??
Για την περίπτωση που δε γνωρίζεις, θα σου αραδιάσω μερικά ψιλοπραγματάκια για να καταλάβεις ποιος είναι ο Ομπάμα...
Είναι αυτος που υπέγραψε executive order για να εκτελέσει άνθρωπο. Είναι αυτος που υπέγραψε το διάταγμα S510 που ουσιαστικά αφαιρεί το δικαίωμα των αμερικανών να αγοράσουν βιολογικά τρόφιμα (αντί μεταλλαγμένων), πράγμα που φυσικά μεταλαμπαδεύεται και στην Ευρώπη, αφού είναι η πρακτική εφαρμογή του codex alimentarius. Είναι αυτός που έστειλε πάνω από 30.000 στρατό επιπλέον στο Αφγανιστάν, ενώ πριν εκλεγεί ωρυόταν που δεν είχε επιστρεψει ο ήδη υπάρχων στρατός από εκεί. Είναι αυτός που αν πει αλήθεια, θα είναι επειδή οταν βγαζει λογο ή διάγγελμα, διαβάζει από teleprompter και έπεσε σε τυπογραφικό λάθος. Είναι αυτός που πήρε Νόμπελ Ειρήνης και για να μας πετάξει την ειρωνεία αυτού του Νόμπελ στα μούτρα, κήρυξε κι έναν ευγενή και ... "ανθρωπιστικό" πόλεμο στη Λιβύη, ΧΩΡΙΣ καν να ζητήσει έγκριση του Κογκρέσου (πράγμα που δεν έχει προηγούμενο), για να "προστατέψει το λαό της απ'τον δικτάτορα", και τώρα εκατοντάδες άνθρωποι εκτελούνται κάθε μέρα εκει κάτω, για... τη δική τους προστασια. Είναι αυτος που έλεγε τον Καντάφι φασιστοδικτατορα, και δεν κοιτάει τα μούτρα του. Είναι αυτός που υποσχοταν λαύρος το κλείσιμο του Γκουαντάναμο, κι οχι μόνο δεν το'κλεισε, αλλά ένας Θεός ξέρει πόσα ανθρωπάκια έστειλε για να βασανιστούν ανακριτικά εκεί. Είναι αυτός που βεβαιότατα είναι μέλος της πιο μυστικοπαθούς "οργάνωσης" που λέγεται CFR , ειναι αυτος που το 2001 έχασε την άδεια άσκησης δικηγορικής γιατί ενεπλάκη σε απάτη που σχετιζόταν με ακίνητα. Είναι αυτός που στην παγκόσμια πολιτικη σκακιέρα, κάνει κινησεις που επιδεινωνουν τις χαοτικές καταστασεις και επεκτείνουν την εξαθλιωση σε περισσότερους λαούς.
Θέλεις κι άλλα;
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Τα κάλυψες όλα νομίζω Αρέλλα μου, εκτός από το περίφημο "χελθ κέαρ πρότζεκτ" (Ο Θεός να το κάνει ) που έχει από μόνο του στείλει στον τάφο σαν τα σκυλιά πάνω από 8.000 Αμερικανούς πολίτες επειδή..... δεν έχουν λεφτά για ασφάλεια.
Βλέπεις όταν η "δημοκρατία" θέλει να δολοφονήσει το κάνει πάντα κρυμμένη πίσω από "ευγενείς" σκοπούς (στην προκειμένη περίπτωση η τιμωρία των "παρασιτικών στοιχείων" και το ξερίζωμα τους από την κοινωνία).
Βλέπεις όταν η "δημοκρατία" θέλει να δολοφονήσει το κάνει πάντα κρυμμένη πίσω από "ευγενείς" σκοπούς (στην προκειμένη περίπτωση η τιμωρία των "παρασιτικών στοιχείων" και το ξερίζωμα τους από την κοινωνία).
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
- ArELa
- Founder-Administrator
Bέβαια, ΚΑΙ αυτό που λες! Εξαθλιώνει τον κόσμο του και τους στέλνει μια ώρα αρχύτερα στο θάνατο.
Μα είναι τόσα πολλά..
Της είπα μόνο μερικά...
Θα'θελα τεράστια λίστα για να τα απαριθμήσω όλα, Ηλία μου.
Μπάι δε γουέι, κάποιον μου θυμίζει αυτός ο τύπος...
ή μήπως να πω ότι κάποιος άλλος μου τον θυμίζει;
Γιατί σιγά μην κάνουμε τον άλλον ορίτζιναλ.
Οικτρή και σιχαμερή απομίμηση είναι.
Μα είναι τόσα πολλά..
Της είπα μόνο μερικά...
Θα'θελα τεράστια λίστα για να τα απαριθμήσω όλα, Ηλία μου.
Μπάι δε γουέι, κάποιον μου θυμίζει αυτός ο τύπος...
ή μήπως να πω ότι κάποιος άλλος μου τον θυμίζει;
Γιατί σιγά μην κάνουμε τον άλλον ορίτζιναλ.
Οικτρή και σιχαμερή απομίμηση είναι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
ποιο λίνκ; που θα το βρω;;
ευχαριστώ γι' αυτές τις πληροφορίες, πιο λεπτομερείς από όσα ήξερα ήδη, δεν εννοούσα όμως αυτό, το τι είναι, έχει λένε και καποια σημαδια στο κεφάλι χειρουργικά. αν είναι Αιθιοπας μιλάμε για συγκεκριμένη φυλή με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. αλλά δεν είναι της παρούσης, κι εγώ επίσης δεν είμαι ικανή να πολυμιλήσω γι' αυτό, διότι μια μικροέρευνα μου την παράτησα κάποτε στη μέση... οπότε το αφήνω για κάποιον άλλο που ίσως βρεθεί εδώ.
και Αρέλα, είναι δυνατόν να είναι υποχείριο κάνοντας αυτά τα πράγματα ή μήπως είναι εκπρόσωπος της ΝΤΠ κι όχι κάποιο τυχαίο υπηρετάκι που προώθησαν; φτάνω στο σημείο να συλλογιζομαι το εξής: μήπως δεν είναι καθόλου φούσκα αλλά the real thing?
έχω την εντύπωση πως προεδροι δεν γίνονται όποιοι κι όποιοι, κι όσο θα έκαναν κακό στον Ρηγκαν άλλο τόσο και στον Μπους ή τον Ομπάμα ή τον Κλίντον, δεν νομίζω να έχει να φοβάται κάτι από τους δικούς του. δεν νομίζω να τον "κάψουν" έτσι απλά, εκτός κι αν ήταν μεταβατικός εκτός κι αν ήταν πείραμα, τι πείραμα όμως; σε ποιο βαθμό "πείραμα";
αν πρέπει να φοβάται κάτι αυτό θα είναι αντικρουόμενα συμφέροντα. άγνωστες ομάδες κλπ.
έλειψα απο τα σχόλια, αλλά μπαίνω εδώ και διαβάζω διάφορα, κάθομαι αρκετή ώρα.
ευχαριστώ γι' αυτές τις πληροφορίες, πιο λεπτομερείς από όσα ήξερα ήδη, δεν εννοούσα όμως αυτό, το τι είναι, έχει λένε και καποια σημαδια στο κεφάλι χειρουργικά. αν είναι Αιθιοπας μιλάμε για συγκεκριμένη φυλή με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. αλλά δεν είναι της παρούσης, κι εγώ επίσης δεν είμαι ικανή να πολυμιλήσω γι' αυτό, διότι μια μικροέρευνα μου την παράτησα κάποτε στη μέση... οπότε το αφήνω για κάποιον άλλο που ίσως βρεθεί εδώ.
και Αρέλα, είναι δυνατόν να είναι υποχείριο κάνοντας αυτά τα πράγματα ή μήπως είναι εκπρόσωπος της ΝΤΠ κι όχι κάποιο τυχαίο υπηρετάκι που προώθησαν; φτάνω στο σημείο να συλλογιζομαι το εξής: μήπως δεν είναι καθόλου φούσκα αλλά the real thing?
έχω την εντύπωση πως προεδροι δεν γίνονται όποιοι κι όποιοι, κι όσο θα έκαναν κακό στον Ρηγκαν άλλο τόσο και στον Μπους ή τον Ομπάμα ή τον Κλίντον, δεν νομίζω να έχει να φοβάται κάτι από τους δικούς του. δεν νομίζω να τον "κάψουν" έτσι απλά, εκτός κι αν ήταν μεταβατικός εκτός κι αν ήταν πείραμα, τι πείραμα όμως; σε ποιο βαθμό "πείραμα";
αν πρέπει να φοβάται κάτι αυτό θα είναι αντικρουόμενα συμφέροντα. άγνωστες ομάδες κλπ.
έλειψα απο τα σχόλια, αλλά μπαίνω εδώ και διαβάζω διάφορα, κάθομαι αρκετή ώρα.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
O Clif High είναι ο ένας εκ των δύο χειριστών του προγράμματος web bot, o άλλος είναι ο George Ureσορρυ τι είναι αυτό που διάβασα; δεν καταλαβαίνω τι είναι το webbot τι είναι αυτός;
Ουσιαστικά το πρόγραμμα αρχικά χρησιμοποιήθηκε για να ανιχνευει τις τάσεις στο χρηματιστήριο.Μια περίεργη ιστορία άρχισε να ξεδιπλώνεται από τον Ιούνιο του 2001, όταν ένας υψηλόβαθμος- αλλά ανώνυμος- προγραμματιστής τεχνητής νοημοσύνης, υποτίθεται της Μicrosoft, παρουσίασε στον αναλυτή χρηματαγοράς George Ure τις δυνατότητες ενός προγράμματος πρόβλεψης που είχε αναπτύξει πριν από λίγα χρόνια. Το πρόγραμμά του «σάρωνε» το Διαδίκτυο για να εντοπίσει λέξεις-κλειδιά, όπως περίπου κάνει μια μηχανή αναζήτησης. Μόλις έβρισκε μία από αυτές τις λέξεις, το πρόγραμμα «φωτογράφιζε» το κείμενο πριν και μετά τη λέξη. Αυτές οι «φωτογραφίες κειμένων» διοχετεύονταν σε ένα πρόγραμμα ανάλυσης, που χαρτογραφούσε τους συσχετισμούς και πάσχιζε να βγάλει νόημα ως προς τις διαμορφούμενες τάσεις.
Ο ενθουσιασμός των χρηματιστών άρχισε όταν το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποδείχθηκε αξιόπιστο στις προβλέψεις του για το πότε θα ανέβουν και πότε θα πέσουν οι τιμές των μετοχών. Αλλά η «ανατριχίλα» άρχισε όταν διαπιστώθηκε πως δεν προέβλεπε μόνον οικονομικά μεγέθη: Τον Ιούνιο του 2001 το πρόγραμμα προειδοποίησε ότι κατά τους επόμενους δύο- τρεις μήνες θα συνέβαινε ένα γεγονός που θα άλλαζε τη ζωή στον πλανήτη. Η πρόβλεψή τους βασιζόταν στην ίδια γλωσσολογική ανάλυση των όσων λέγονταν στο Διαδίκτυο, όπως πριν. Οταν έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι, οι χειριστές του προγράμματος άρχισαν να διευρύνουν το πλαίσιο των λέξεων-κλειδιών που σάρωναν. Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει μια εκπληκτική σειρά επιτυχών προβλέψεων , όπως η επίθεση με άνθρακα μέσω επιστολών σε κρατική υπηρεσία της Ουάσιγκτον, το 2001, το μπλακάουτ της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, το 2003, ο υποβρύχιος σεισμός και το τσουνάμι της Σουμάτρας, το 2004, αλλά και το χτύπημα του τυφώνα «Κατρίνα» στη Νέα Ορλεάνη, η κατάρρευση των χρηματαγορών τον Σεπτέμβριο... ακόμη και ο τραυματισμός από κυνηγετικό όπλο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Ντικ Τσένι!
Αυτές οι τουλάχιστον περίεργες συμπτώσεις δεν έμειναν για πολύ μυστικό των χρηματιστών. Αληθεύει ότι οι χειριστές του « Τhe Web Βot Ρroject » (βλ. www. halfpasthuman. com) αντιμετώπισαν με αρκετή αμηχανία και σκεπτικισμό τις δυνατότητες της «προφητικής γλωσσολογίας» που έχουν στα χέρια τους και δέχονται συνδρομές μόνο από χρηματιστές. Αλλά στις 20 Μαΐου 2007 το γνωστό Ηistory Channel τους αφιέρωσε εκπομπή που έκανε διεθνώς γνωστό το τι προέβλεπε το λογισμικό τους για το μέλλον της ανθρωπότητας. Ενα μέλλον συμπυκνούμενων καταστροφών, που ξεδιπλώνονται από τώρα.
http://kalyterotera.blogspot.com/2010/0 ... t_765.html
Αυτό που κάνει είναι να ψάχνει λέξεις που επαναλαμβάνονται στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιεί το διαδίκτυο σαν τον τόπο που μπορεί να συλλέξει πληροφορίες απο το συλλογικό ασυνείδητο. Αρχικά ξεκίνησε για να προβλέπει τις προθέσεις των οικονομικών επενδυτών αλλά στην πορεία φάνηκε ότι το συλλογικό ασυνείδητο έδινε και άλλες πληροφορίες.
Ο χρονικός προσδιορισμός δεν ξέρω πως γινεται.
Το παρακολουθώ κάποια χρόνια και σίγουρα έχει επιτυχίες αλλά και αποτυχίες.
Πριν δύο χρόνια, πρίν να ξεκινήσει η οικονομική κρίση, είχε δώσει ημερομηνία ακριβέστατη. Το θυμάμαι γιατί περίμενα να δω τι θα γίνει εκείνη τη μέρα και πράγματι τότε ξεκίνησε.
Έχει τύχει όμως να δώσει ημερομηνία για κάτι και να μην γίνει ή να γίνει κάτι άλλο διαφορετικό, την συγκεκριμένη μέρα όμως.
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator
Το λινκ στο έστειλα με ΡΜ καλή μου Νικ. (όποιος άλλος ενδιαφέρεται, ΡΜ παρακαλώ)aftokaitoallo έγραψε:ποιο λίνκ; που θα το βρω;;
Σ'αυτό το βίντεο θα δεις λεπτομερώς καταγωγές.
Λένε ότι έχει το χάραγμα του αντίχριστου στο κεφάλι. Χέστηκα.
Αυτά που έχει μέσα στο κεφάλι, και τα κάνει πράξη με αφορούν.
Είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ καμπαλιστής, (σατανιστής και βάλε σα να λέμε) είναι σαφέστατα νεοταξίτικη μαριονέτα των αφανών παντοδύναμων, και εκτελεί σαφέστατα εντολές, που αν συνεχίσουν να τον αφήνουν οι αμερικάνοι να τις εκτελεί, θα καταρρεύσει η Αμερική σαν πύργος από τραπουλοχαρτα... Ένα είδος κλώνου του κι ο ΓΑΠ... αφού αν συνεχίσουμε να τον αφήνουμε, θα κλείσουν πολλά σπίτια αν όχι όλα, και η Ελλάδα ΤΕΛΟΣ.
Από κει και πέρα, έχουν σημασία τα μεταφυσικά της υπόστασής του κι αυτές οι λεπτομέρειες για το σκαλπ του; Νομίζω όχι...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Ακόμα ένας δορυφόρος ετοιμάζεται να πέσει τέλος του μήνα.
Γερμανικός αυτή το φορά.
http://beforeitsnews.com/story/1210/459 ... Speed.html
Γερμανικός αυτή το φορά.
http://beforeitsnews.com/story/1210/459 ... Speed.html
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator
Σαν πολλοί δορυφόροι δε πέφτουν ξάφνου;
Απλά πέφτουν ή... τους την πέφτουν;
Απλά πέφτουν ή... τους την πέφτουν;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 6 φορές
φθινοπώριασε βρε............
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
παρντόν;firefightergr έγραψε:φθινοπώριασε βρε............
πού κολλάει αυτό καλό μου;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
πέφτουν τα φύλλα το φθινόπωρο ,από φέτος και οι δορυφόροι.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
- ArELa
- Founder-Administrator
μου χα χα
και το μαλλί μου πέφτει ωρέ, αλλά δεν το συνδέω με τα δέντρα
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
κομμώτρια μου έχει πει πως και η τριχόπτωση αυξάνει το φθινόπωρο,γιατί όχι και η δορυφορόπτωσηArELa έγραψε:μου χα χα
αν δε πούμε και κανένα αστείο δε τη βγάζουμε καθαρή,ειδικά μετά τα μεσημεριανά τσιπουράκια (στο σπίτι πάντα).
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
+10ArELa έγραψε:Λένε ότι έχει το χάραγμα του αντίχριστου στο κεφάλι. Χέστηκα.
Αυτά που έχει μέσα στο κεφάλι, και τα κάνει πράξη με αφορούν.
Είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ καμπαλιστής, (σατανιστής και βάλε σα να λέμε) είναι σαφέστατα νεοταξίτικη μαριονέτα των αφανών παντοδύναμων, και εκτελεί σαφέστατα εντολές, που αν συνεχίσουν να τον αφήνουν οι αμερικάνοι να τις εκτελεί, θα καταρρεύσει η Αμερική σαν πύργος από τραπουλοχαρτα... Ένα είδος κλώνου του κι ο ΓΑΠ... αφού αν συνεχίσουμε να τον αφήνουμε, θα κλείσουν πολλά σπίτια αν όχι όλα, και η Ελλάδα ΤΕΛΟΣ.
Από κει και πέρα, έχουν σημασία τα μεταφυσικά της υπόστασής του κι αυτές οι λεπτομέρειες για το σκαλπ του; Νομίζω όχι...
Αλλά.......... αυτοί οι άνθρωποι χρήζουν αναγνώρισης των προσπαθειών τους να ενώσουν όλο τον απλό λαό με τόσα διαφορετικά χαρακτηριστικά και τόσο διαφορετικές αντιλήψεις.
Αν καταφέρει ο ΓΑΠ ( ) να αλλάξει τον ρου της ιστορίας και να ενώσει έναν λαό που τόσα χρόνια μαλώνει στα καφενεία για πολιτικές απόψεις (έτσι νόμιζε μάλλον) τότε εγώ θα τον συγχαρώ και μετά θα του πετάξω την πέτρα. Σιγα σιγά συμβαίνει. Συνάδελφοι που πριν τρία χρόνια μάλωναν για κόμματα και λοιπές ηλιθιότητες αντιλαμβάνονται πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα απολύτως και πως τα συμφέροντα είναι κοινά σε όλα τα επίπεδα.
Μόνο μέσα από τις κακουχίες μπορούμε να εκτιμήσουμε την αξία και την πολυτιμότητα της κοινωνικής αλληλεγγύης-συνοχής. Μακάρι να το καταλάβουμε πριν οι κακουχίες μας υπερβούν αλλά και τότε ακόμα καλύτερα θα τις αντιμετωπίσουμε ενωμένοι.
"Κουφάλες δεν ξοφλήσαμε, αυτό έχω μόνο να σας πω.................................."
- ArELa
- Founder-Administrator
Ουδέν κακόν (ΓΑΠ) αμιγές καλού (ΕΝΟΤΗΤΑ), Ανονάκι...
(πώς σε λένε μωρ'αδερφάκι μου; Το'χεις πει και το ξέχασα; Δε θυμάμαι η αλτσχαϊμερικιά )
Βρήκα και άρθρο με τα εξής μαντάτα:
[box=]ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! Μια ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής (EGF) εγκαταστάθηκε στην Λάρισα[/box]
Για τα υπόλοιπα περάστε από ΄δω http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2 ... 0/egf.html
απ'τα σκατά στα σκατίτερα, έτσι;
Καταλήγω λοιπόν κι εγώ στην ατακάρα
(πώς σε λένε μωρ'αδερφάκι μου; Το'χεις πει και το ξέχασα; Δε θυμάμαι η αλτσχαϊμερικιά )
Βρήκα και άρθρο με τα εξής μαντάτα:
[box=]ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! Μια ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής (EGF) εγκαταστάθηκε στην Λάρισα[/box]
Για τα υπόλοιπα περάστε από ΄δω http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2 ... 0/egf.html
απ'τα σκατά στα σκατίτερα, έτσι;
Καταλήγω λοιπόν κι εγώ στην ατακάρα
Ω ναι!annonnaki έγραψε:"Κουφάλες δεν ξοφλήσαμε, αυτό έχω μόνο να σας πω.................................."
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Και σχετικά με τον νέο δορυφόρο-τηλεσκόπιο που θα "πέσει", δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε στο άρθρο, αλλά "αποφάσισαν" ότι τελικά θα είναι 30 ανεξάρτητα κομμάτια, συνολικού βάρους 1,6 τόνων.
Μετά τα 26 κομμάτια του προηγούμενου, πήγαμε στα 30.
Δε μου λένε και 6 νούμερα...
Μετά τα 26 κομμάτια του προηγούμενου, πήγαμε στα 30.
Δε μου λένε και 6 νούμερα...
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Update: Tελευταίες πληροφορίες μας από την Αθήνα, αναφέρουν πως αρκετά λεωφορεία του Ελληνικού Στρατού, χωρίς διακριτικά έχουν σταθμεύσει κάπου στην περιοχή του Μαρκόπουλου, ενώ υπάρχει πλήθος 500 περίπου ανθρώπων με πολιτικά στα λεωφορεία αυτά. Όλα δείχνουν πως ή επόμενη Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου που καθορίστηκε, γύρευε να δείς απο ποιούς και γιατί, σαν ημέρα εξέγερσης των απανταχού “αγανακτισμένων”, είναι εκείνη στην οποία ίσως να δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια των κατακτητών να στέκονται δίπλα στα δικά μας τάγματα ασφαλείας.ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! Μια ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής (EGF) εγκαταστάθηκε στην Λάρισα
http://allenaki.wordpress.com/
Tις τελευταιες μέρες αναρωτιούμουν, διαβάζοντας για τα στρατόπεδα της FEMA, αν εμείς άραγε έχουμε κάτι ανάλογο εδω.Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.
Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν χρειάζεται να φτιάξουν, αφού έκλεισαν τόσα στρατόπεδα τελευταία για οικονομικούς λόγους υποτίθεται. Τα έχουν έτοιμα πλέον.
L'état, c'est moi
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Πάντως κι εμένα αυτό το "γεγονός" της 15ης Οκτωβρίου (Σάββατο by the way), κάπου μου βρομάει....
Δεν έχω καλό προαίσθημα γι αυτό...
Δεν έχω καλό προαίσθημα γι αυτό...
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Εγω δεν έχω καλό προαίσθημα γενικότερα τον τελευταίο καιρό..
Βιάζονται, βιάζονται...
Βιάζονται, βιάζονται...
L'état, c'est moi
- firefightergr
αν τολμησουν να κανουν καμμια χοντραδα να εχουν κατα νου ποσοι ειναι οι κυνηγοι στην Ελλαδα
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
Tωρα ειπε στο κοντρα ο Κούικ ότι του ήρθε πληροφορία ότι είναι στο Λαυριο.
L'état, c'est moi
Και μην ξεχνάμε και τους Κρητικούς.αν τολμησουν να κανουν καμμια χοντραδα να εχουν κατα νου ποσοι ειναι οι κυνηγοι στην Ελλαδα
Οι Γερμανοί τουλάχιστον θα πρέπει ακόμα να τους θυμούνται.
L'état, c'est moi
Μόλις τώρα στο Κόντρα είπαν ότι είναι στο Λαύριο.
Όσο λέει ο Κουίκ και αν έψαξε να βρει πληροφορίες παντού σιγή ιχθύος.
Είπαν μήπως είναι να πάνε στη Λάρισα για μια άσκηση καταστολής μαινόμενων πολιτών
Όσο λέει ο Κουίκ και αν έψαξε να βρει πληροφορίες παντού σιγή ιχθύος.
Είπαν μήπως είναι να πάνε στη Λάρισα για μια άσκηση καταστολής μαινόμενων πολιτών
Aπο το blog του αχινου.
Αππόσπασμα από την σημερινή εκπομπή του Καζάκη
Σε ότι αφορά την εγκατάσταση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής σε ελληνικό έδαφος, όπως η δύναμη της EGF που κατά πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων στρατωνίστηκε στη Λάρισα, ο Δημήτρης Καζάκης αναφέρθηκε σε αυτήν όχι ως αποδέκτης μιας πληροφορίας αλλά ως αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος.
Ας δούμε λοιπόν τί είπε σήμερα το μεσημέρι στην ραδιοφωνική εκπομπή του ο κ. Καζάκης :
"...Ερώτηση ακροατή:Θα ήθελα να αναφερθείτε για κάτι που συνέβη χθές ή προχθές σχετικά με ένα στρατιωτικό σώμα που κατέβηκε μέσω Ιταλίας για να επιτηρεί τα δικά μας και καλά ότι είναι κοντά στην στρατιά της Λαρίσηςκαι σε περίπτωση που θα επέμβουν αν χρειαστεί και πάρουν εντολές απο τους ανωτέρους τους.Θέλουμε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο διότι η είδηση πέρασε στα πολύ ψιλά και θέλουμε να το ακούσουμε διότι δεν το έχει αναφέρει κανένας αυτό το πράγμα.
Απάντηση - μαρτυρία Καζάκη: Λοιπόν υπάρχει μια ταξιαρχία η οποία κανονικά έχει την έδρα της στην Βερόνα της Ιταλίας , είναι η ταξιαρχία της Euroforce (σημ Κλασσικοπερίπτωσης:εδώ ο Καζάκης έκανε ένα μικρό λάθος .Η κανονική ονομασία αυτής της δύναμης έιναι όπως προείπαμε Eurogendfor ή EGF), είναι στρατιωτικό σώμα δεν είναι αστυνομικό σώμα φέρει τα χρώματα της Ε.Ε τα μπλέ με τα χρυσά αστεράκια.Αυτή μεταφέρθηκε μέσω Ηγουμενίτσας ...
Κλασσικοπερίπτωση: Εδώ παρεμβαίνει ο συμπαρουσιαστής του ρωτώντας τον αν αυτή η πληροφορία προέρχεται απο κατοίκους που τους εχουν δεί και αμέσως ο Καζάκης απαντά:
Καζάκης: Όχι , όχι τους είδα και ο ίδιος σε ταξίδι που ..με το ξυρισμένο μαλλί και τα βαλιτσάκια με το euroforce και το ψάξαμε το θέμα και οι ίδιοι ήλθαν με πολιτικά με πτήσεις κανονικές και τα τεθωρακισμένα ήλθαν με ειδικές αποστολές απο την Ηγουμενίτσα.Μιά ταξιαρχία η οποία έχει έδρα στην Λάρισα.
Συμπαρουσιαστής: Για την "ασύμετρη απειλή" του λαού;
Καζάκης:Το έχουν πεί ανοικτά τόσο η διοίκηση της Euroforce στην Ε.Ε όσο και το ΝΑΤΟ , ότι φοβούνται για "ασύμετρες απειλές" στην Ελλάδα, και "ασύμετρες" θεωρούν δύο, κοινωνική εξέγερση και τρομοκρατία, γι΄αυτούς είναι το ίδιο πράγμα.
Το ΝΑΤΟ για παράδειγμα χαρακτηρίζει τη διαδήλωση , μια λαϊκή διαδήλωση , την χαρακτηρίζει επίσημα "low level terorism",δηλαδή "τρομοκρατία χαμηλής έντασης".
Με αυτή την έννοια βρίσκεται εδώ ( εννοεί την EGF) για να υποστηρίξει την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα σε περίπτωση "ασύμετρης" απειλής.
Συμπαρουσιαστής: Και αυτή η ταξιαρχία είναι ειδικά εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις;
Καζάκης:Ναι είναι ειδικές δυνάμεις.Είναι κυρίως Γερμανοί ,Ολλανδοί , Γάλλοι και Ιταλοί."
Αππόσπασμα από την σημερινή εκπομπή του Καζάκη
Σε ότι αφορά την εγκατάσταση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής σε ελληνικό έδαφος, όπως η δύναμη της EGF που κατά πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων στρατωνίστηκε στη Λάρισα, ο Δημήτρης Καζάκης αναφέρθηκε σε αυτήν όχι ως αποδέκτης μιας πληροφορίας αλλά ως αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος.
Ας δούμε λοιπόν τί είπε σήμερα το μεσημέρι στην ραδιοφωνική εκπομπή του ο κ. Καζάκης :
"...Ερώτηση ακροατή:Θα ήθελα να αναφερθείτε για κάτι που συνέβη χθές ή προχθές σχετικά με ένα στρατιωτικό σώμα που κατέβηκε μέσω Ιταλίας για να επιτηρεί τα δικά μας και καλά ότι είναι κοντά στην στρατιά της Λαρίσηςκαι σε περίπτωση που θα επέμβουν αν χρειαστεί και πάρουν εντολές απο τους ανωτέρους τους.Θέλουμε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο διότι η είδηση πέρασε στα πολύ ψιλά και θέλουμε να το ακούσουμε διότι δεν το έχει αναφέρει κανένας αυτό το πράγμα.
Απάντηση - μαρτυρία Καζάκη: Λοιπόν υπάρχει μια ταξιαρχία η οποία κανονικά έχει την έδρα της στην Βερόνα της Ιταλίας , είναι η ταξιαρχία της Euroforce (σημ Κλασσικοπερίπτωσης:εδώ ο Καζάκης έκανε ένα μικρό λάθος .Η κανονική ονομασία αυτής της δύναμης έιναι όπως προείπαμε Eurogendfor ή EGF), είναι στρατιωτικό σώμα δεν είναι αστυνομικό σώμα φέρει τα χρώματα της Ε.Ε τα μπλέ με τα χρυσά αστεράκια.Αυτή μεταφέρθηκε μέσω Ηγουμενίτσας ...
Κλασσικοπερίπτωση: Εδώ παρεμβαίνει ο συμπαρουσιαστής του ρωτώντας τον αν αυτή η πληροφορία προέρχεται απο κατοίκους που τους εχουν δεί και αμέσως ο Καζάκης απαντά:
Καζάκης: Όχι , όχι τους είδα και ο ίδιος σε ταξίδι που ..με το ξυρισμένο μαλλί και τα βαλιτσάκια με το euroforce και το ψάξαμε το θέμα και οι ίδιοι ήλθαν με πολιτικά με πτήσεις κανονικές και τα τεθωρακισμένα ήλθαν με ειδικές αποστολές απο την Ηγουμενίτσα.Μιά ταξιαρχία η οποία έχει έδρα στην Λάρισα.
Συμπαρουσιαστής: Για την "ασύμετρη απειλή" του λαού;
Καζάκης:Το έχουν πεί ανοικτά τόσο η διοίκηση της Euroforce στην Ε.Ε όσο και το ΝΑΤΟ , ότι φοβούνται για "ασύμετρες απειλές" στην Ελλάδα, και "ασύμετρες" θεωρούν δύο, κοινωνική εξέγερση και τρομοκρατία, γι΄αυτούς είναι το ίδιο πράγμα.
Το ΝΑΤΟ για παράδειγμα χαρακτηρίζει τη διαδήλωση , μια λαϊκή διαδήλωση , την χαρακτηρίζει επίσημα "low level terorism",δηλαδή "τρομοκρατία χαμηλής έντασης".
Με αυτή την έννοια βρίσκεται εδώ ( εννοεί την EGF) για να υποστηρίξει την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα σε περίπτωση "ασύμετρης" απειλής.
Συμπαρουσιαστής: Και αυτή η ταξιαρχία είναι ειδικά εκπαιδευμένη να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις;
Καζάκης:Ναι είναι ειδικές δυνάμεις.Είναι κυρίως Γερμανοί ,Ολλανδοί , Γάλλοι και Ιταλοί."
L'état, c'est moi