Πρόβλημα με pixel στην φωτογραφία είναι....
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Αυτό είναι αυτό: http://tinypic.com/view.php?pic=21bw08y&s=7 ή αν γουστάρεις πιότητα ψάξτην εδώ. είναι κάτω κάτω: http://stereo.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/imagesArELa έγραψε:Άντε και να το δεχτείς.Atkins έγραψε:κατι για pixels μου ελεγε...
να το δεχτω...
Αυτο εδώ τι ειναι;
Σώωωωωωωπα... αλήθεια;Meat έγραψε:Αυτό είναι αυτό: http://tinypic.com/view.php?pic=21bw08y&s=7 ή αν γουστάρεις πιότητα ψάξτην εδώ. είναι κάτω κάτω: http://stereo.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/images
βρε ανθρωπε μου πιστευε οτι θες. και λεγε και την γνωμη σου και καλα κανεις! σταματα ομως την ειρωνια, ευχαρηστω.Meat έγραψε:Να στε καλά ρε παιδιά! Διασκέδασα πολύ με αυτά που γράφετε! Μα να με πείτε ξερόλα βρε σατανάδες? Εσείς που ξέρετε όλα τα μυστικά του σύμπαντος? Τι μετριοφροσύνη!
Αχινέ, πίνω αψέντι Ανδρομέδας. Πολύ καλό φίλε, πινς και δεν ξερς τι φτιανς! Μου το φερε λαθραία ένα φιλαράκι που δουλεύει στο τελωνείο του milky way. Πήρε και καινούριο σκάφος τουρμπάτο, Γαλαξιακό δίσκο- Ήλιο το χει κάνει Παγκράτι- Κολιάτσου.
Totispap δεν ξέρω αν υπάρχει καν η λέξη φτέρλες. Καθόταν κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου και ίσως να την έχω ακούσει κάπου αλλά δεν ξέρω τι είναι. Ακουγόταν ωραία όμως, όπως οι βάφλες γι’ αυτό την έβαλα. Νταξ, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μου την έχουν εμφυτεύσει στον εγκέφαλο εξωγήινοι και αυτή η λέξη να επηρεάζει την ψυχική κατάσταση των ανθρώπων όταν τη διαβάζουν, αλλά είπαμε, occam’s razor. Μην τα ξαναλέμε!
Αυτό είναι αυτό: http://tinypic.com/view.php?pic=21bw08y&s=7 ή αν γουστάρεις πιότητα ψάξτην εδώ. είναι κάτω κάτω: http://stereo.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/imagesArELa έγραψε:Άντε και να το δεχτείς.Atkins έγραψε:κατι για pixels μου ελεγε...
να το δεχτω...
Αυτο εδώ τι ειναι;
Ένα πρωί, πατέρας και γιος κατέβηκαν μαζί στο κέντρο της πόλης. Κάποια στιγμή περνάει από μπροστά τους ένα fiat cinquecento. Ο μικρός τα χασε! Πρώτη φορά έβλεπε κάτι τέτοιο!
-Μπαμπά μπαμπά, τι είναι αυτό?
-Αυτοκίνητο παιδί μου. Είναι για ταξίδια!
Δυο τετράγωνα παρακάτω περνάει από μπροστά τους ένα τεράστιο Land Rover και ο πιτσιρικάς ζάντεψε εντελώς!
-ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΑΜΠΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
-αυτοκίνητο είναι παιδί μου, όπως το προηγούμενο.
Καθώς έστριβαν τη γωνία περνάει από μπροστά τους ένα αγωνιστικό αυτοκίν….
Κι εγώ σου λέω δεν είναι. Τι μπορεί να είναι; βλάβη στις κάμερες;annonnaki έγραψε:Τώρα στην τελευταία φωτογραφία που παραθέτεις είναι δυνατόν να είναι όλα αυτά σκάφη;
Ναι διψώ. Αλλά δε δίδονται αρκετά.annonnaki έγραψε:αλλά πάλι δεν διψάς και εσύ για στοιχεία;
Οι ενδείξεις σε φωτογραφίες όπως τις λες, είναι ή δεν είναι απ'τις κάμερες/τηλεσκόπιά τους; Αν είχαμε τα μέσα να βάλουμε δικά μας κόλπα εκεί πάνω, δε θα'χαμε ανάγκη να κοιτάμε τα δικά τους...annonnaki έγραψε:Δυστυχώς νιώθω πως έχουμε πέσει στην παγίδα του να ασχολούμαστε με ενδείξεις σε φωτογραφίες τις οποίες εξ'ορισμού δεν μπορούμε να αποδείξουμε και μπαίνουμε ολοένα και πιο βαθιά στο τρυπάκι αυτό και η ηλίθια στείρα άρνηση του κατεστημένου μας σπρώχνει προς τα εκεί ακόμα παραπάνω.
Συμφωνώ και επαυξάνω. Βασικά, οι περισσότερες σκέψεις σου ταυτίζονται με τις δικές μου, δεν σου πάω "κόντρα" επί της ουσίας...annonnaki έγραψε:Από την άλλη θεωρώ πως σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί το οποίο προκαλεί στα λαμόγια κρύο ιδρώτα και τους κάνει να εκτίθενται καθημερινά με ηλίθιες δικαιολογίες.
επειδή σ'αυτό το σαχλοτριπάκι, μπήκα κι εγώ (απαντητικά), υπόσχομαι πως στο εξής, τα ζυμαρικά θα μείνουν στην κουζίνα μου , (ή στην ΙΔΕΟενότητα που ασχολείται με τη μαγειρική) πάντως δε θα ξαναπροκύψουν στο παρόν τόπικ με δικούς μου σχολιασμούς τουλάχιστον. Το να κάνω έστω και ειρωνικό χιούμορ, προσδίδει αξία-βαρύτητα σε λεγόμενα που δεν πρέπει να την έχουν...annonnaki έγραψε:αλλά σε παρακαλώ μην καταλήξουμε σε αναζήτηση ψυχασθενειών και συνταγών για ζυμαρικά.
Οφείλω να δηλώσω πως δεν το γνώριζα, πως άκουγα τον ΒΡ να το επαναλαμβάνει, και πως επειδή μου έκανε τρελο και αδιανόητο, κάποια στιγμή το'ψαξα για να το επιβεβαιώσω.ArELa έγραψε:και σκέψου ότι αυτός ο κύκλος χωράει 1.300.000 αντίστοιχα κυκλάκια ΓΑΙΩΝ μέσα του...
+10. Ακόμα και σήμερα το ίδιο θέμα χρησιμοποιείται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο απλά σε άλλο επίπεδο.aftokaitoallo έγραψε:ναι, κι ο ήλιος αυτός ήταν κι αυτά γινόντουσαν και το 1053 προ ή μετά δεν έχει σημασία Χριστού/ον. τώρα έχουμε κάποια μέσα να τα παρατηρήσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό, με μεγαλύτερη ευκρίνεια. οντως μαθαίνουμε πράγματα μέσα από την ενασχοληση μας με κομήτες και ηλιακές καταιγίδες, όσοι δηλαδή το κάνουν αυτό πολύ έντονα, αλλά και αυτά καλύπτονται από ένα μυστήριο που δεν μας βγάζει καθόλου από την κατηγορία των στρατιωτών κάποιας αρχαίας εποχής που φοβοντουσαν να πάνε στην μάχη γιατί κάτι κάλυψε τον ήλιο ώσπου ένας ήξερε τι ήταν αυτό το φαινόμενο και τους έπεισε ή τους εξάλειψε τον πανικό όχι όμως τον φόβο που σίγουρα παρέμενε στις ψυχές τους, αφού όμως είδαν πως δεν έπεσε ο ουρανός στα κεφάλια τους την ώρα που ξεκοιλιάζονταν αφού διαπίστωσαν πως πρόκειται για ένα φαινόμενο εξηγήσιμο, τι ένιωσαν; βλάκες; ίσως... περιμένουμε να πειστούμε; να εκβάλλει κάτι τους φόβους μας με στοιχεία; χωρίς αυτά; το μόνο στοιχείο για την μάζα τελικά είναι να εκδηλωθεί το κάθε φαινόμενο να ολοκληρώσει τον κύκλο του και να φανούν οι επιπτώσεις του στην καθημερινή ζωή, κι οι στρατοί θα συνεχίσουν τα ξεκοιλιάσματα τώρα πια και σε εικονική πραγματικότητα παιχνιδιών στο διαδίκτυο. πολλή ειρωνεία μαζεμένη, και δεν είναι δική μου, δικός μου είναι ο κυνισμός που την συνοδεύει.
δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα, κατανοώ αυτό που λέει ο annonnaki "θα είναι και ένα στήριγμα για τις "ψυχασθένειες" μας αλλιώς συνεχίσουμε την αναζήτηση"
άλλωστε όλα έχουν να κάνουν με την ψυχή και κάποιοι αυτό θα το δουν κι εκεί θα στραφούν να ερευνήσουν μόνο, τα άδυτα της.
το γράφω τριπάκι γιατί δανειζόμαστε τη λέξη (λες και δεν έχουμε δική μας) απ'το αγγλικό trip (ταξίδι). Το "τρυπάκι" με "υ" με παραπέμπει σε τρύπα, κι όχι, δε θέλω να πέφτω σε τρύπες - ούτε μαύρες ούτε κόκκινες ούτε πράσινες ούτε μπλεannonnaki έγραψε:Η σκέψη και η φράση για το τριπάκι/τρυπάκι (????)
Βρε ατιμούλι Αχινέ, πάνω στην ώρα ήρθες!axinosp έγραψε:Πέστε μου ότι αυτό είναι κομήτης γιατί αν είναι κάτι, άλλο θα τρελαθώ!!
Υ.Γ την 1η του μηνός το SOHO, ήταν κλειδωμένο!!
Y.Γ2 Προσέξτε το ίδιο "κομήτη" την ίδια μέρα από τις κάρες C2 και C3 και τι περίεργο οι χρόνοι που πέφτει στο Ήλιο είναι διαφορετικοί !!
Λες ...έχω την αίσθηση πως δε θ'αργήσουμε να βγάλουμε μια άκρια...![]()