Σεπτέμβριος 2011

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Re: Σεπτέμβριος 2011

Δημοσίευση από Joy » Παρ 23 Σεπ 2011, 14:46

Ας κάνουμε μία ανακεφαλαίωση των γεγονότων του Σεπτεμβρίου από 23 ως 30/9.

23/9

Σύμφωνα με το ημερολόγιο τον Μάγιας μπαίνουμε στην έκτη νύχτα του ένατου κύματος (23/9-10/10)

Mountain Guardian. Άσκηση ετοιμότητας για τρομοκρατική επίθεση στο Denver

Bράδυ. Πέφτει ο δορυφόρος της ΝΑΣΑ σύμφωνα με την οποία υπάρχουν μικρές πιθανότητες κάποια από τα συντρίμμια του να πέσουν στην Ιταλία.

24/9

Οι Anonymus ετοιμάζουν «ημέρα εκδίκησης» όπως της αποκαλούν.

Κατά τον Omerbashich η 24/9 (+- 1 ημέρα) είναι επικίνδυνη για μέγα σεισμό λόγω ευθυγράμμισης Γης-Ελένιν-Αφροδίτης/Γης-Ελένιν-Ήλιου/Γης-Ήλιου-Ερμή/Ουρανού-Γης-Ήλιου.

26/9

26-28/9 Ο Ελένιν ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο.

27/9

Ο Ομπάμα στο Denver.

Supermoon (πολύ κοντινή απόσταση της Σελήνης από τη Γη) σε φάση νέας σελήνης.

28-29/9

Κατα τον Omerbashich (+-) 1 μέρα) επικίνδυνη περίοδος για μέγα σεισμό λόγω ευθυγραμμισης Γης-Ελένιν-Ήλιου/Γης-Ήλιου-Ερμή/Ουρανού-Γης-Ήλιου και Γης-Αφροδίτης-Κρόνου.

21-30/9

Όλοι αυτοί οι «σύνεδροι» που έχουν μαζευτεί στο Denver καθώς και όλες αυτές οι πολιτικές ηγεσίες που έχουν πάρει τα ρεπά τους σε αυτή την περίοδο.

Και εκτός απ όλα αυτά έχουμε εδώ και μέρες αυξημένη ηλιακή, σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα και την παγκόσμια οικονομία σε κρίσιμο σημείο.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
akis_athens
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από akis_athens » Παρ 23 Σεπ 2011, 15:10

Ωραια η Joy τα συνοψισε μια χαρα, αν παρατηρησουμε τα topic του forum μας θα δουμε οτι τουλαχιστον δεκα ενεργα θεματα ειναι αμεσα αλληλενδετα μεταξυ τους, σαν κομματια παζλ που δενουν και φαινεται σιγα σιγα η εικονα του...
Ελενιν,Ηλιος,Σεληνη,Σεπτεμβριος 2011,Αρχη του τελους,Αυξημενη σεισμικη δραστηριοτητα και πολλα αλλα...
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 23 Σεπ 2011, 16:59

Να συμπληρώσω για σήμερα 23/9

Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής αρχής θα επιδώσει στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ το αίτημα αναγνώρισης Παλαιστινιακού Κράτους.

Επίσης όσον αφορά τον δορυφόρο της ΝΑSA, στην οριοθετημένη ζώνη πτώσης περιλαμβάνεται και η Ελλάδα. Πιό σαφή εικόνα θα έχουν μέσα στο τελευταίο 12ωρο.http://panoramalife.gr/free/8816-doryforos-nasa.html
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aitherovamwn » Παρ 23 Σεπ 2011, 22:52

καλησπέρα και από μένα!!

όλες, ανεξαρτήτως οι πηγές (που εγώ τουλάχιστον έχω υπόψη μου) συμφωνούν μεταξυ τους ότι από αύριο στις 10 περίπου το πρωί ώρα Ελλάδας, θα βρισκόμαστε στα "κόκκινα" για πολύ σοβαρά γεγονότα..

το πρωί πέτυχα και το παρακάτω πολύ σχετικό άρθρο http://mysteryoftheinquity.wordpress.co ... ving-ship/
(να σημειώσω ότι δεν είχα τον χρόνο να διασταυρώσω τις πληροφορίες του άρθρου - παραθέτω τις βασικότερες πληροφορίες του πολύ πρόχειρα μεταφρασμένες)

- ήδη οι περισσότεροι από τους κορυφαίους επενδυτές (κυρίως πολυεθνικές) στο αμερικανικό χρηματιστήριο έχουν μυστηριωδώς σταματήσει κάθε αγοραπωλησία εδώ και λίγες μέρες, με αποτέλεσμα συναλλαγές ύψους 100 εκ. δολ ημερησίως να έχουν πλέον πέσει στα 13 εκ.

επίσης, από τις 25 Σεπ:

- Ο ομπάμα και θα βρίσκεται μαζί με μεγάλο μέρος της αμερικανικής ελίτ (κυρίως πολιτικών, επιτελών κλπ - με αφορμή την άσκηση) στο Denver.

- Θα απουσιάζουν επίσης και πολλά στελέχη της ΝΑΣΑ για την ίδια πόλη

- Η αμερικανική σύγκλητος και το κοινοβούλιο κλείνουν αυτή τη εβδομάδα - πάντα παίρνουν άδεια τον μήνα Αύγουστο - είναι η πρώτη φορά που ξαναδιακόπτεται η λειτουργία του κοινοβουλίου μετά από μόλις έναν μήνα.

- το βρετανικό κοινοβούλιο έχει επίσης προγραμματίσει να διακόψει τη λειτουργία του την ερχόμενη εβδομάδα

- η αγγλική βασιλική οικογένεια θα είναι επίσης εξαφανισμένη (δεν έχει προγραμματιστεί καμία δραστηριότητα)

- η ρωσική δούμα θα διακόψει τη λειτουργία της

- ο πάπας θα απουσιάζει

να τονίσω πάντως ότι δεν θα πρέπει να αφήσουμε να μας τρομάξουν όλα τα παραπάνω.. ας είμαστε απλά ενημερωμένοι και σε (πρωτίστως ψυχολογική) ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε τυχόν "συμβάντα", έχοντας στο νου μας ότι οι ισχυροί της Γης ανέκαθεν διακατέχονταν από κατεξοχήν φοβική κοσμοαντίληψη, οπότε το γεγονός ότι (όπως όλα δείχνουν) κρύβονται στα λαγούμια τους δεν προεξοφλεί απαραίτητα κάποια δεδομένη καταστροφή..

σε όλη μου τη ζωή πίστευα ότι εμείς οι ίδιοι διαμορφώνουμε την πραγματικότητα στην οποία ζούμε.. αν ισχύει αυτό (που μάλλον ισχύει), τότε είναι πολύ σημαντικό να εστιάσουμε όλοι μας την προσοχή μας σε μια ομαλή για όλο τον πλανήτη έκβαση της ερχόμενης εβδομάδας, με Φως και καθαρότητα στις σκέψεις μας, αγάπη, θετικότητα και ταύτιση με τον συμπαντικό Νου, διαμορφώνοντας έτσι ένα ισχυρό "αντίβαρο" στον τρομερά επικίνδυνο αρνητισμό που κυκλοφορεί..
...να είστε πάντα καλά...
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Παρ 23 Σεπ 2011, 23:06

Για να δούμε.....

Λέτε να είναι σημαδιακή η ημέρα που θα συναντηθούμε ? :?
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 23 Σεπ 2011, 23:10

τι ωραία που τα λες! :clap:
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Παρ 23 Σεπ 2011, 23:16

Η ιστορία θα δείξει...

Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
kouts
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kouts » Σάβ 24 Σεπ 2011, 01:03

SOS! δειτε το ολο!
Άβαταρ μέλους
kouts
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kouts » Σάβ 24 Σεπ 2011, 01:04

kouts έγραψε:SOS! δειτε το ολο!
http://www.youtube.com/watch?v=xyEFLGil ... ture=feedu
Άβαταρ μέλους
damoglis
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από damoglis » Σάβ 24 Σεπ 2011, 07:02

προλαβαίνουμε να πιουμε καφε τουλαχιστον?
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Σάβ 24 Σεπ 2011, 07:15

Ο Ευτυχης δεν ειναι αυτος; Μπραβο του. Να ειναι και μελος εδω; :cool:
Απο την μαγειρικη στην αποκάλυψη, ε, κοντα ειναι. :D
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 24 Σεπ 2011, 09:59

Mε βάση το mystery of the iniquity (το μυστήριο της μεγάλης ανομίας/ανηθικότητας) λινκ του οποίου μας έδωσε ο Αιθερό πιο πάνω, ( http://mysteryoftheinquity.wordpress.co ... ving-ship/ ) φαίνεται πως οι αρουραίοι εγκαταλείπουν το καράβι.

1ο: (βλέποντας το http://www.marketwatch.com )
Οι "εκ των έσω", τα μεγαλολαμόγια, οι μεγαλοστελεχάρες, όλοι αυτοί που μέχρι χθες αγόραζαν επιθετικά μετοχές των δικών τους εταιριών, κι έπαιζαν χαλαρά με τα νεύρα, τις τύχες, τις ζωές δισεκατομμυρίων στον πλανήτη, την έχουν κάνει μ'ελαφρά πηδηματάκια.

"Σταμάτησαν να αγοράζουν" είπε ο χρηματιστηριακός ερευνητής Τσαρλς Μπίντεμαν...κου λου που, κου λου που. :Ρ

και στο strike 2 παραθέτει μόνο πενήντα απ'τις (πολύ περισσότερες) λαμογιοεταιρίες, που κάνουν ή μάλλον έκαναν τα γερά παιχνίδια... και ξάφνου εξαφανίστηκαν...

Στο 3ο και την κακή τους μέρα τώρα:

Ο Ομπλάμπλα πάει Ντένβερ, το ξέρουνε κι οι κότες πια, όπου θα γίνει και τρελή ασκησάρα...

Πολλά υψηλόβαθμα καμάρια της ΝΑΣΑ, τον ακολουθούν...

Η Γερουσία και το Κογκρέσο, πάνε για τρέλες στις Σεϊχέλες; Δε θα το'λεγα... Πάντως είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ενώ είχαν διακόψει εργασίες τον Αύγουστο , όπως κάθε ΒΟλευτότσουρμο που σέβεται τον εαυτό του, ξαναδιακόπτουν ξάφνου και το Σεπτέμβρη. :shock:

Η βρετανική βουλή, κάνει κι αυτή διακοπή αυτή τη βδομάδα..
τι λέτε... σοβαρά; Συμπτωση θα είναι...

Καλέ, συμπτωματικά ΚΑΙ ο ΟΗΕ θα πάρει "ρεπό" ! Αμ πώς!

Οι συμπτωσάρες συνεχίζονται και με τη Ρωσικη Ντουμα, που και αυτή κάνει διακοπή εργασιών αυτή τη βδομάδα...

Μην πούμε και για τον πάπα, που κι αυτός...όλως τυχαίως και συμπτωματικά καλέ, πάει διακοπούλες αυτή τη βδομάδα (δύσκολο και κουραστικό βρε παιδάκι μου το έργο της σατανικής διακονίας)

Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά... οπότε δεν κάνουν διακοπή. :lol:
Τα δικά μας ελληνόφωνα ΒΟ(υ)λευτικά καμάρια δεν δείχνουν (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) να προτίθενται να κάνουν διακοπή, γιατί κι αυτοί σφάζουν αρνιά...

Βέβαια επειδή δε φημίζονται για ψυχή και ανδρεία, μην αποκλείετε καθόλου να την κάνουν για τα λαγούμια τους κι αυτοί σε κρίσιμες μέρες τύπου αύριο, μεθαύριο, αντιμεθαύριο...

Για τον πρωτομάστορα της σημερινής κόλασής μας άλλωστε,
έχει ήδη βγει Silver Alert εδώ και καιρό

Τυχαίο; χαχανίζω... :lol: τουλάχιστον δεν κακαρίζω σαν τον Γιώργο Κωνσταντίνου σε μια ταινία όπου το'χασε εντελώς :P

Αλλά μη νομίζετε πως το'χασε ο Ομπλάμπλα, επειδή στην επέτειο της πτώσης των διδύμων, άρχισε να μας απαγγέλει με έναν παρανοϊκό οίστρο, στα εντελώς κουλά κι απρόσμενα τον 46ο ψαλμό...που μιλάει για βύθιση βουνών στις θάλασσες, για πίστη στον ερπετοΓιαχβούλη, και άλλα χαριτωμένα... Αυτός ο τύπος ή κάπου το πάει, ή για κάποιο λόγο θέλει να κάνει την ανθρωπότητα να τσιμπάει και να ψάχνεται...

Αλλά εμείς δε μασάμε, έτσι; Θα κλείσω κι εγώ όπως κλείνει κι ο συγγραφεύς του άρθρου:

"Μην ακούτε τι λένε αυτοί οι νεοταξίτικοι καραγκιόζηδες, αλλά να παρακολουθείτε τι κάνουν!"

Σοφόν το σαφές; :wink:

(κάτι μου λέει ότι η ΙΟΝίτσα που αντιλαμβάνεται το ανεκδιήγητο χιούμορ μου, θα ψιλογελάσει μ'αυτό το ποστ. :wink: )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 24 Σεπ 2011, 11:49

χαχαχα ,υπέροχο το βίντεο :lol: ..τη καλημερα μου από το κενταλ -πάλι βρεχει :(
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 26 Σεπ 2011, 08:23

Επέστρεψααααααα!

Καλό χειμώνα να έχουμε! Και τι χειμώνα...

Ελπίζω να είστε όλοι καλά, ευχηθείτε μου και εγώ να είμαι καλά για να την ξανακάνω σε λίγες μέρες.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω, θα τα πει η Madonna για μένα :respect:

If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 26 Σεπ 2011, 14:15

ριπορτ γιατι εκανες;
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 26 Σεπ 2011, 14:20

Για να το σβήσετε

(Νομιζα οτι εδώ ήταν τα άναρχα)
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aitherovamwn » Τρί 27 Σεπ 2011, 01:15

να τη ρίξω εδώ την είδηση; (έχουμε τόσα αλληλένδετα θέματα που έχω χάσει πλέον τη μπάλα γμτ :dunno:)

στη λίστα των εξαφανισμένων πολιτικών λόγω "συμπτωματικής" προσωρινής διακοπής των λειτουργιών των εθνικών κοινοβουλίων θα πρέπει να προσθέσουμε και αυτούς της ισπανίας, καθώς χθες (όλως τυχαίως) ο ισπανός πρωθυπουργός προέβη σε διάλυση του κυνοβουλίου της χώρας του, εν όψει των επερχόμενων εκλογών τον νοέμβριο.. προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν.. http://www.newsbeast.gr/world/arthro/23 ... noemvriou/

αλήθεια, τα δικά μας τα κουμάσια τι να έχουν προγραμματίσει για αυτή την εβδομάδα; έχει κανείς καμία πληροφορία για τα κατατόπια π.χ. του μητσοτακέϊκου, του ανδριανοπουλου, κανενός αλογοσκούφη κλπ; ο gap, η διαμαντοπούλου; μπορούμε να μάθουμε από κάπου αν έχουν προγραμματισμένο κανένα ταξίδι προς κάποιον ασφαλή προορισμό; (και αφήσανε πίσω μόνο του τον κακομοίρη τον βενιζέλο; :crybaby:)

πέρα από την πλάκα, υποψιάζομαι ότι αυτά που θα δούμε στις αμέσως επόμενες ημέρες δεν θα τα χωράει ο νους μας.. (και δεν αναφέρομαι απαραιτήτως σε καταστροφές)..
...να είστε πάντα καλά...
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Τρί 27 Σεπ 2011, 01:37

Η Ντορίτσα πάντως εδω θα είναι..
Για τον Σαρκοζί δεν έχουμε ακούσει τίποτα.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 27 Σεπ 2011, 09:14

Προφανώς μόνο οι χώρες κοντά στον Ατλαντικό,(εξαιρουμένης της Ρωσίας) έχουν τους ηγέτες τους με το σκατό στην κάλτσα. Αν παραμένει χαλαρά εδώ η Ντόρα, είμαι ήσυχη για την Ελλάδα και τη λεκάνη της Μεσογείου.
Για τη βόρειο και τη λατινική Αμερική δεν είμαι καθόλου ήσυχη...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 27 Σεπ 2011, 10:07

χαίρομαι ιδιαίτερα που το σκατό έχει φτάσει στην κάλτσα τους :dance:
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 27 Σεπ 2011, 14:07

H παράνοια των Αμερικανών στο απώγειο...

στα πλαίσια της ασκησης-επιχείρησης "mountain guardian" μπήκαν τα ΖΩΑ και τρομοκράτησαν παιδιά σ'ένα σχολείο.
Ό,τι πιο νοητικά καθυστερημένο, εξωφρενικό, απάνθρωπο, και ... δεν έχω άλλη περιγραφή. Ξεφτίλα πραγματική!
Και μετά "θίχτηκαν" μερικοί που ο Άλεξ έφτυσε σε μια στιγμή που η οργή του ειχε πιάσει κόκκινο. Μη χέσω με τους "πολιτικά ορθούς", που κοιτάνε μόνο τα ασήμαντα που δεν βλάπτουν και κανέναν, και παραβλέπουν απίστευτα εξαμβλώματα, μόνο και μόνο επειδη είναι "εγκεκριμένα" από το κωλοσύστημα. :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Τρί 27 Σεπ 2011, 14:28

Μόνο τα παιδιά?

Αυτός είναι γενικότερος εκφοβισμός.
Όσο και αν ξέρει ο κόσμος ότι είναι άσκηση οι εικόνες μένουν.
Είναι σαν να λένε "κοιτάξτε τι μπορούμε να σας κάνουμε αν δεν καθήσετε ήσυχοι"
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
kostas56
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Irc ψευδώνυμο: kostas56

Δημοσίευση από kostas56 » Τρί 27 Σεπ 2011, 18:38

Παρακολουθώ το θέμα με τον Έλενιν εδώ και κάτι μήνες και το σχετικό timeline του terall (http://planetxtownhall.com/index.php?topic=2192.0)... Δεν ξέρω πιστεύω ότι όλο αυτό με κρατάει πίσω στη ζωή μου και σε αυτό που κάνω... Αναβάλω ταξίδια εξαιτίας φημών θέλοντας να βρίσκομαι στη πόλη μου αν γίνει κάτι... Και μετά δεν συμβαίνει τίποτα και όλο αυτό πάει για αργότερα... Έχει εξελιχθεί σε βιομηχανία παραγωγής φόβου... Αναστροφή πόλων, ηλιακές καταιγίδες , blackout ......... :help:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 27 Σεπ 2011, 19:00

kostas56 έγραψε:Παρακολουθώ το θέμα με τον Έλενιν εδώ και κάτι μήνες και το σχετικό timeline του terall (http://planetxtownhall.com/index.php?topic=2192.0)... Δεν ξέρω πιστεύω ότι όλο αυτό με κρατάει πίσω στη ζωή μου και σε αυτό που κάνω... Αναβάλω ταξίδια εξαιτίας φημών θέλοντας να βρίσκομαι στη πόλη μου αν γίνει κάτι... Και μετά δεν συμβαίνει τίποτα και όλο αυτό πάει για αργότερα... Έχει εξελιχθεί σε βιομηχανία παραγωγής φόβου... Αναστροφή πόλων, ηλιακές καταιγίδες , blackout ......... :help:
Τα είπα εδώ
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 15#p151315

μην τα ξαναλέω...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 27 Σεπ 2011, 20:39

εγώ τι να πω ρε παιδιά που πέφτει στα γενέθλιά μου 17 Οκτ ευθυγραμμισάρα; :noseeat:
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”