Αν έχεις mozzila, πάτα "προβολή", μετά "μεγένθυση" και μετά "σμίκρυνση", να στα φέρει στα ίσα του. Αφού εγώ (με μικρή οθόνη) τα βλέπω εντός πλαισίου, δεν είναι ξεχειλωμένοοοοοοοοο λέμε
![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
Βομβαρδζόμαστε εδω και μέρες και απ ότι δείχνουν τα πράγματα θα συνεχιστει..Αυτό είναι η αρχή...
Θα ξυπνήσουμε ενα πρωϊ και θα δούμε ένα άλλο ουρανό απο τις εκρήξεις πλάσμα μου φαίνεται...New findings on flares: NASA’s Solar Dynamics Observatory (SDO), launched in February 2010, made the finding:
About 1 in 7 flares experience an “aftershock.” About ninety minutes after the flare dies down, it springs to life again, producing an extra surge of extreme ultraviolet radiation.
“We call it the ‘late phase flare,’” says Woods. “The energy in the late phase can exceed the energy of the primary flare by as much as a factor of four.”
Μία από τα ίδια. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι θα "παίξει" μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.ArELa έγραψε:Είμαι σε τρελή αναμονή... από τώρα μέχρι τα τέλη του μήνα, και υποθέτω όλο τον Οκτώβρη, θα κάθομαι σ'αναμένα κάρβουνα...
ArELa έγραψε:Είμαι σε τρελή αναμονή... από τώρα μέχρι τα τέλη του μήνα, και υποθέτω όλο τον Οκτώβρη, θα κάθομαι σ'αναμένα κάρβουνα...
Να πω κάτι αλλόκοτο που μου συνέβη χθες...Σε άλλη περίπτωση δεν θα του'δινα σημασία, αλλά λόγω ημερών του δίνω.
Χθες ξύπνησα 3 το πρωί για άγνωστο λόγο. Με είχε πάρει ο ύπνος νωρίς...
Βλέπω το ρολόι μου "κολλημένο" στις 10:38...
Η ώρα όμως ήταν 3...
Αποκλείω να τα'φτυσε καινούργιο ρολόι (που πηρα δώρο για τα γενέθλιά μου) swatch... Το έφερα στη σωστή ώρα, και έκτοτε δουλεύει κανονικά.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, κάτι έπαιξε εκείνη την ώρα με το γεωμαγνητικό πεδίο και τα'φτυσε προσωρινώς το ρολόι... Σήμερα το πρωί, η κόρη μου (που ήταν ξύπνια στο δωμάτιό της εκεινη την ώρα) μου είπε ότι "έπεσε το ρεύμα" εκείνη την ώρα, για ένα 5λεπτο περίπου...
Τυχαίο? να νομίζω ή ν'αρχίσω να γρυλίζω?
Με φρικάρεις... Το έπαθα προχθές με τη μηχανή. Διαδρομή 20 λεπτων, τη σβήνω, σε λιγότερο από 1 λετπό αποφασίζω να την πάω στη σκιά και η μπαταρία είναι νεκρή... Αυτό απλά δε παίζει. Λιώμα να ήταν η μπαταρία, μετά από διαδρομή 20 λεπτών θα μπορούσε να δώσει έστω μία μίζα και μάλιστα τόσο σύντομα. Όταν την πρωτοέβαλα μπρός αν και είχα να την κουνήσω 15 μέρες πήρε με τη μία και μάλιστα ζωηρά ζωηρά. Μετά από 20 λεπτά διαδρομής απλά πέθανε...annonnaki έγραψε:...Τονίζω όχι να αδειάσει η μπαταρία (πράγμα λίγο έως πολύ αναμενόμενο ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και διορθώνεται με φόρτιση) αλλά να πας να παρκάρεις να γυρίσεις να το πάρεις και να μην κάνει τσικ......
Αυτός είναι ο λεγόμενος "ξαφνικός θάνατος" των μπαταριών και εννοείται πως αυτόματα την στέλνεις για ανακύκλωση.
Joy έγραψε:Geomagnetic Storm in Progress / CME IMPACT:
Just before 12:00 UTC Monday, the ACE Spacecraft detected a solar wind increase from 350 km/s to over 600 km/s. This indicates the arrival of a portion of the Coronal Mass Ejection (CME) sweeping past the spacecraft. The Bz has been tilting sharply south at times and a Strong G3 Level Geomagnetic Storm is now in progress.