Περίεργη ομιλία του Ομπάμα
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Περίεργη ομιλία του Ομπάμα
Ο ψαλμός 46 που απήγγειλε από το 9:11 λεπτό(!!! τυχαίο?)...έλεγε τα εξής:
God is our strong refuge;
he is truly our helper in times of trouble.
46:2 For this reason we do not fear when the earth shakes,
and the mountains tumble into the depths of the sea,
46:3 when its waves crash and foam,
and the mountains shake before the surging sea.(Selah)
46:4 The river’s channels bring joy to the city of God,
the special, holy dwelling place of the sovereign One.
46:5 God lives within it, it cannot be moved.
God rescues it at the break of dawn.
46:6 Nations are in uproar, kingdoms are overthrown.
God gives a shout, the earth dissolves.
46:7 The Lord who commands armies is on our side!
The God of Jacob is our protector! (Selah)
46:8 Come! Witness the exploits of the Lord,
who brings devastation to the earth!
46:9 He brings an end to wars throughout the earth;
he shatters the bow and breaks the spear;
he burns the shields with fire.
46:10 He says, “Stop your striving and recognize that I am God!
I will be exalted over the nations! I will be exalted over the earth!”
46:11 The Lord who commands armies is on our side!
The God of Jacob is our protector!(Selah)
(το πήρα από εδώ http://mysteryoftheinquity.wordpress.com/ )
Έψαξα να βρω μια ελληνική απόδοση, και η καλύτερη που βρήκα ήταν εδώ
http://wordplanet.org/gk/19/46.htm
Την παραθέτω, υπερτονίζοντας τα σημεία στα οποία στάθηκα εγώ και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας:
1 (Στον αρχιμουσικό, για τους γιους τού Κορέ· τραγούδι σε Αλαμώθ.)
Ο ΘΕΟΣ είναι καταφυγή μας και δύναμη, βοήθεια ετοιμότατη μέσα στις θλίψεις.
2 Γι' αυτό, δεν θα φοβηθούμε και αν η γη σαλευτεί, και τα βουνά μετατοπιστούν στο μέσον των θαλασσών·
3 και αν ηχούν και ταράζονται τα νερά τους· και τα βουνά σείονται εξαιτίας τής έπαρσής τους. (Διάψαλμα).
4 Ποταμός, και τα ρυάκια του θα ευφραίνουν την πόλη τού Θεού, τον άγιο τόπο των σκηνωμάτων τού Υψίστου.
5 Ο Θεός είναι στο μέσον της· δεν θα σαλευτεί· θα τη βοηθήσει ο Θεός από το χάραμα της αυγής.
6 Τα έθνη φρύαξαν· οι βασιλείες σαλεύτηκαν· έδωσε τη φωνή του· η γη διαλύθηκε.
7 Ο Κύριος των δυνάμεων είναι μαζί μας· προπύργιό μας είναι ο Θεός τού Ιακώβ. (Διάψαλμα).
8 Ελάτε, δέστε τα έργα τού Κυρίου, ποιες καταστροφές έκανε στη γη.
9 Καταπαύει τους πολέμους μέχρι τα πέρατα της γης· συντρίβει τόξο, και κατακόβει λόγχη· καίει άμαξες με φωτιά.
10 Ησυχάστε, και γνωρίστε ότι εγώ είμαι ο Θεός· θα υψωθώ ανάμεσα στα έθνη· θα υψωθώ στη γη.
11 Ο Κύριος των δυνάμεων είναι μαζί μας· προπύργιό μας είναι ο Θεός τού Ιακώβ. (Διάψαλμα).
=======
Ο Ομπάμα ήταν "ντεφορμέ" σ'αυτή την εκδήλωση.
Δε φαινόταν και πολύ καλά...
Προς τι η απαγγελία του συγκεκριμένου ψαλμού στην επέτειο της πτώσης;
Ποιος είναι τελικά... "Ο Θεός του Ιακώβ";;
Προϊδεάζει για επικείμενη καταστροφή; (έχουν την υποχρέωση- είναι νόμος τους να προϊδεάζουν) ή ενσπείρει κι άλλο φόβο για να ψαρώσει ο πλανήτης;
Τα συμπεράσματα δικά σας...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Re: Περίεργη ομιλία του Ομπάμα
Αγαπητή Βίκυ μάλον του πήγε το σκατό στην κάλτσα όπως λες και εσύ με αυτά που πλησιάζουν να γίνουν !
Τώρα θα είναι οικονομική καταστροφή που αντιμετωπίζει η Αμερική,
θα είναι κάτι σε γεωλογική καταστροφή, πάντως μας τελειώνει το USA.
Με τους "εκτός" η Αμερική, το φαλιμέντο βέβαια το έχει σίγουρο, γιατί άντε να δικαιολογήσουν
στους "εκτός" γης πως εξαφανίστηκαν οι Μάγιας, αν βέβαια "αυτοί" που έρχονται
είναι οι πρόγονοι των Μαγιας και οι άνθρωποι της Σοφίας
όπως λέει ο Ιερέας τους στο γνωστό βίντεο.
Τώρα θα είναι οικονομική καταστροφή που αντιμετωπίζει η Αμερική,
θα είναι κάτι σε γεωλογική καταστροφή, πάντως μας τελειώνει το USA.
Με τους "εκτός" η Αμερική, το φαλιμέντο βέβαια το έχει σίγουρο, γιατί άντε να δικαιολογήσουν
στους "εκτός" γης πως εξαφανίστηκαν οι Μάγιας, αν βέβαια "αυτοί" που έρχονται
είναι οι πρόγονοι των Μαγιας και οι άνθρωποι της Σοφίας
όπως λέει ο Ιερέας τους στο γνωστό βίντεο.
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- aitherovamwn
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
ωραία μας τα είπε ο πλανητάρχης.. δεν νομίζω να υπάρχει περιθώριο παρερμηνίας.. πόσο πιο ξεκάθαρα να το πουν;..
είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πιο επίσημη και βαρυσήμαντη ομιλία αμερικανού προέδρου από αυτήν της δεκαετούς επετείου από την πτώση των διδύμων, και μάλιστα στο ground zero.. και στη μοναδική αυτή στιγμή (πραγματικά ανεπανάληπτη για την πολιτική σταδιοδρομία οποιουδήποτε αμερικανού προέδρου - αναλογιστείτε μόνο ότι στην ομιλία του αυτή δεν απευθύνεται μόνο στο αμερικανικό κοινό αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς η 11η Σεπ αφορά άμεσα ακόμα και τον αραβικό κόσμο) θα περίμενε κανείς από τον ομπάμα να εκφωνήσει έναν συναισθηματικό λόγο συμπόνοιας για τα θύματα, αμερικανικού πατριωτισμού, εξαγγελιές για ένα λαμπρό μέλλον ασφάλειας, απαλλαγμένο από την απειλή της τρομοκρατίας ή άλλες τέτοιου είδους @@..
αντί για αυτό όμως, ο ομπάμα επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη μοναδική αυτή ευκαιρία για να προαναγγείλει τη διάλυση του κόσμου από τον θεό του ισραήλ.. και μάλιστα, η ολοκληρωτική αυτή καταστροφή, θα φέρει χαρά στους εκλεκτούς που θα ζουν προστατευμένοι στην πόλη του θεού (μάλλον κάποια υπόγεια πολιτεία)..
αξίζει να ξαναδιαβάσετε τα παρακάτω:
46:4 The river’s channels bring joy to the city of God
46:3 όταν τα κύματα (της θάλασσας) θα συγκρούονται και θα αφρίζουν (από το κατρακύλισμα των βουνών στη θάλασσα)
και τα βουνά θα αναταράσσονται από την έφοδο της θάλασσας
36:4 τα κανάλια του ποταμού θα φέρουν χαρά στην πόλη του θεού..
το αστείο είναι ότι όλοι θα θεώρησαν ότι ο αμερικανός πρόεδρος στην κατανυκτική αυτή στιγμή επέλεξε να κάνει επίδειξη ταπεινοφροσύνης και ευσέβειας, διαβάζοντας απλώς ένα χωρίο της Βίβλου αντί για ομιλία..
είτε παίζουν σαδιστικά με τους φόβους των ανθρώπων, είτε προαναγγέλλουν τα επερχόμενα, το βέβαιο είναι ότι πρέπει να μας θεωρούν πολύ ηλίθιους..
είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πιο επίσημη και βαρυσήμαντη ομιλία αμερικανού προέδρου από αυτήν της δεκαετούς επετείου από την πτώση των διδύμων, και μάλιστα στο ground zero.. και στη μοναδική αυτή στιγμή (πραγματικά ανεπανάληπτη για την πολιτική σταδιοδρομία οποιουδήποτε αμερικανού προέδρου - αναλογιστείτε μόνο ότι στην ομιλία του αυτή δεν απευθύνεται μόνο στο αμερικανικό κοινό αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς η 11η Σεπ αφορά άμεσα ακόμα και τον αραβικό κόσμο) θα περίμενε κανείς από τον ομπάμα να εκφωνήσει έναν συναισθηματικό λόγο συμπόνοιας για τα θύματα, αμερικανικού πατριωτισμού, εξαγγελιές για ένα λαμπρό μέλλον ασφάλειας, απαλλαγμένο από την απειλή της τρομοκρατίας ή άλλες τέτοιου είδους @@..
αντί για αυτό όμως, ο ομπάμα επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη μοναδική αυτή ευκαιρία για να προαναγγείλει τη διάλυση του κόσμου από τον θεό του ισραήλ.. και μάλιστα, η ολοκληρωτική αυτή καταστροφή, θα φέρει χαρά στους εκλεκτούς που θα ζουν προστατευμένοι στην πόλη του θεού (μάλλον κάποια υπόγεια πολιτεία)..
αξίζει να ξαναδιαβάσετε τα παρακάτω:
46:4 The river’s channels bring joy to the city of God
46:3 όταν τα κύματα (της θάλασσας) θα συγκρούονται και θα αφρίζουν (από το κατρακύλισμα των βουνών στη θάλασσα)
το αστείο είναι ότι όλοι θα θεώρησαν ότι ο αμερικανός πρόεδρος στην κατανυκτική αυτή στιγμή επέλεξε να κάνει επίδειξη ταπεινοφροσύνης και ευσέβειας, διαβάζοντας απλώς ένα χωρίο της Βίβλου αντί για ομιλία..
είτε παίζουν σαδιστικά με τους φόβους των ανθρώπων, είτε προαναγγέλλουν τα επερχόμενα, το βέβαιο είναι ότι πρέπει να μας θεωρούν πολύ ηλίθιους..
...να είστε πάντα καλά...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Αφησε τον επόμενο ομιλιτή να τα κάνει αυτά...aitherovamwn έγραψε:θα περίμενε κανείς από τον ομπάμα να εκφωνήσει έναν συναισθηματικό λόγο συμπόνοιας για τα θύματα, αμερικανικού πατριωτισμού, εξαγγελιές για ένα λαμπρό μέλλον ασφάλειας, απαλλαγμένο από την απειλή της τρομοκρατίας ή άλλες τέτοιου είδους @@..
aitherovamwn έγραψε:αντί για αυτό όμως, ο ομπάμα επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη μοναδική αυτή ευκαιρία για να προαναγγείλει τη διάλυση του κόσμου από τον θεό του ισραήλ..
Τυχαίο; Δε νομίζω...
Αν είναι να μπει μια νότα "συνωμοσιολογική" ή "παλαβή" (για τους συστεμικοτραεφείς ορθολογιστές), θα τολμήσω να τη βάλω εγώ.
Κάποτε (όντας αφελές και ουσιαστικά αδαές παιδί που κατάπινε ό,τι του πασάριζαν χωρίς πολλή σκέψη) πίστευα ότι ο Θεός του Ισραήλ, είναι και δικός μου θεός, και θεός ολάκερης της ανθρωπότητας. Σήμερα είναι ηλίου φαεινότερο πως είναι "θεός" ορισμένων και μόνον... (αυτών που τον δοξάζουν με ερπετοειδή γλυπτά και απεικονίσεις, σε πάμπολλα κτίρια μεγαλουπόλεων)
Εξαιρετική επισήμανση! Σκέψη που δεν πέρασε απ'το ξανθό κεφάλι μου, και έχει απόλυτη λογική (αν γνωρίζει κανείς πώς σκέφτονται και τι πιστεύουν αυτοί).aitherovamwn έγραψε:και μάλιστα, η ολοκληρωτική αυτή καταστροφή, θα φέρει χαρά στους εκλεκτούς που θα ζουν προστατευμένοι στην πόλη του θεού (μάλλον κάποια υπόγεια πολιτεία)..
Οπου "έφοδος της θάλασσας" - τσουνάμι μεγατόνων που δε μπορούμε (ακόμα) να φανταστούμε.aitherovamwn έγραψε:46:3 όταν τα κύματα (της θάλασσας) θα συγκρούονται και θα αφρίζουν (από το κατρακύλισμα των βουνών στη θάλασσα)
Ακόμα μένει να κατανοήσω τι εννοούν όταν λένε Ποταμό...ρυάκια...
Κάποια αλήθεια θα παίζει κι μ'αυτό.
Και τα δύο παίζουν!aitherovamwn έγραψε:είτε παίζουν σαδιστικά με τους φόβους των ανθρώπων, είτε προαναγγέλλουν τα επερχόμενα, το βέβαιο είναι ότι πρέπει να μας θεωρούν πολύ ηλίθιους..
Το ότι μας θεωρούν ηλίθιους, είναι δεδομένο, αλλά δικαίως το κάνουν, αφού γι'αυτό ευθυνόμαστε εμείς!
Να'σαι καλά για την πάντα διορατική και σημαντική συμβολή σου στα θέματα με τα οποία καταπιάνεσαι, Αιθερό μας...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Αχ! βρε Βίκυ...αυτό αναρωτιόμουν και γω προχτές όταν τον άκουσα στην τηλεόραση
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 59#p149859
Εντυπωσιακή ομολογουμένως ...
Τώρα όσον αφορά τα κανάλια του ποταμού που θα φέρουν χαρά στην πόλη του θεού, θα πω αυτό που μου ήρθε στο μυαλό μόλις διάβασα τη φράση.
Μπορεί να είναι βλακεία αλλά θα το πω γιατί δίνω σημασία στις σκέψεις που μου έρχονται αυτόματα στο μυαλό.
Μήπως τελικά δεν υπάρχουν πουθενά ούτε παραβολές ούτε μεταφορικά νοήματα? Μήπως αυτά που λένει είναι στην κυριολεξία αυτά που περιγράφονται?
Πριν μερικές ημέρες, ψάχνοντας στο ιντερνετ, πέρασαν από μπροστά μου δύο διαφορετικές ειδήσεις (που δεν μπήκα στη διαδικασία να τις διαβάσω) που αφορούσαν δύο διαφορετικούς τεράστιους υπόγειους ποταμούς που ανακαλύφτηκαν. Ο ένας νομίζω είναι στον Αμαζόνιο.
Αν η πόλη τους είναι υπόγεια, από κάπου θα πρέπει να παίρνουν νερό νομίζω...ή οτιδήποτε μπορεί να τους προσφέρει η δύναμη της ροής του νερού, π.χ. ενέργεια..
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 59#p149859
Αλλά δεν το έβαλαν ολόκληρο, δεν άκουσα τη συνέχεια του ύμνου..Επίσης, τι είπε ο Ομπάμας σήμερα στην επέτειο?
Πλάκα μας κάνει?
Αυτοί προσέχουν και την τελεία καί το κόμμα στους λόγους που τους φτιάχνουν..
«Ο Θεός είναι καταφύγιο και δύναμη..γι αυτό δεν θα φοβηθούμε ακόμα και αν μετακινηθεί η γη, ακόμα και αν τα βουνά έρθουν στη μέση της θάλασσας» Ψαλμός 46, λέει..
Απο δω το πάνε απο κεί το πάνε...τη ρίχνουν όποτε μπορούν τη σπόντα τους για να τρομοκρατηθεί ο λαός..
Εντυπωσιακή ομολογουμένως ...
Τώρα όσον αφορά τα κανάλια του ποταμού που θα φέρουν χαρά στην πόλη του θεού, θα πω αυτό που μου ήρθε στο μυαλό μόλις διάβασα τη φράση.
Μπορεί να είναι βλακεία αλλά θα το πω γιατί δίνω σημασία στις σκέψεις που μου έρχονται αυτόματα στο μυαλό.
Μήπως τελικά δεν υπάρχουν πουθενά ούτε παραβολές ούτε μεταφορικά νοήματα? Μήπως αυτά που λένει είναι στην κυριολεξία αυτά που περιγράφονται?
Πριν μερικές ημέρες, ψάχνοντας στο ιντερνετ, πέρασαν από μπροστά μου δύο διαφορετικές ειδήσεις (που δεν μπήκα στη διαδικασία να τις διαβάσω) που αφορούσαν δύο διαφορετικούς τεράστιους υπόγειους ποταμούς που ανακαλύφτηκαν. Ο ένας νομίζω είναι στον Αμαζόνιο.
Αν η πόλη τους είναι υπόγεια, από κάπου θα πρέπει να παίρνουν νερό νομίζω...ή οτιδήποτε μπορεί να τους προσφέρει η δύναμη της ροής του νερού, π.χ. ενέργεια..
L'état, c'est moi
- Eva Luna
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Aρα οσονουπω θα ληξουν κι οι αιωνιοι ορκοι αγαπης οσων ελεγαν τοσα χρονια, "θα σ' αγαπω μεχρι ο ηλιος να παψει να ανατελλει/η γη να γυριζει/κλπ κλπ". Τελειωνουν κι αυτες οι αγαπες σιγα-σιγα
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Eva Luna έγραψε:Aρα οσονουπω θα ληξουν κι οι αιωνιοι ορκοι αγαπης οσων ελεγαν τοσα χρονια, "θα σ' αγαπω μεχρι ο ηλιος να παψει να ανατελλει/η γη να γυριζει/κλπ κλπ". Τελειωνουν κι αυτες οι αγαπες σιγα-σιγα
Αυτό και αν είναι δράμα και αξεπέραστη απώλειαAρα οσονουπω θα ληξουν κι οι αιωνιοι ορκοι αγαπης οσων ελεγαν τοσα χρονια, "θα σ' αγαπω μεχρι ο ηλιος να παψει να ανατελλει/η γη να γυριζει/κλπ κλπ". Τελειωνουν κι αυτες οι αγαπες σιγα-σιγα
L'état, c'est moi
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Εγώ δεν νομίζω οτι η πολιτείες που ετοιμάζουν θα είναι υπόγειες.
Η Νεα Ιερουσαλήμ είναι ηδη μια αρκετά σύγχρονη πόλη στο Ισραήλ.
Ο ναός του Σολομώντος όπου νάναι θα λαμπρυνθεί ξανά αλλά
και η Αstana sto kazakstan είναι ένα σύγχρονο θαύμα.
Η Νεα Ιερουσαλήμ είναι ηδη μια αρκετά σύγχρονη πόλη στο Ισραήλ.
Ο ναός του Σολομώντος όπου νάναι θα λαμπρυνθεί ξανά αλλά
και η Αstana sto kazakstan είναι ένα σύγχρονο θαύμα.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
Αν και καθυστερημένα απαντώ σε αυτό το θέμα !!!
Εμένα γιατί όλα όσα λέμε μου θυμίζουν πολύ σκηνή από εδώ ;
Εμένα γιατί όλα όσα λέμε μου θυμίζουν πολύ σκηνή από εδώ ;
Mornie utúlië