Κήπος...
- Ombrax
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Re: Κήπος...
Καλή ιδέα, γιατί κι εγώ ετοιμάζομαι να φτιάξω θερμοκήπιο στο σπίτι, στο χωριό μου...
Δεν έχει νόημα να ψάχνεις να βρεις αν το ποτήρι είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο,
μόλις καταλάβεις ότι απλώς έχει νερό μέχρι τη μέση...
μόλις καταλάβεις ότι απλώς έχει νερό μέχρι τη μέση...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Εκπληκτικό! Βρήκες Βικάκι μου θεματολογία που να μην εμπεριέχεται στον τόπο μας!
Για να επιβραβεύσω την έμπνευση, έκανα την επιθυμία σου για μένα προσταγή και την εκτέλεσα πάραυτα
Βάζω και το παρόν τόπικ σου, ως εναρκτήριο αυτής της υποενότητας που την εγκαινιάζει κι όλας, και θα καταδεικνύει για την ιστορία τίνος ιδέα και "γέννημα" ήταν αυτή.
Είμαι βέβαιη ότι θα την εμπλουτίσεις θαυμάσια
Καλή συνέχεια, λοιπόν! Αναμένω με πολύ ενδιαφέρον τις σκέψεις, προτάσεις, ιδέες σου και άλλων φίλων, άσε που έχω μύρια όσα ερωτήματα για τον κηπάκο μου στον Κάλαμο και απο κηπουρική, ή οπωρολαχανικο-κηπευτική, δε σκαμπάζω μία!
Ωρωπίων, κι εσένα σε θέλουμε εδώ ε!
ΥΓ- Βικάκι στον τίτλο της ενότητας, πρόσθεσα και το σπίτι γενικότερα, για να καλυφθούν και όσοι θα'χανε να δώσουν σκέψεις/ιδέες ή και ερωτήσεις για το σπίτι γενικότερα
Για να επιβραβεύσω την έμπνευση, έκανα την επιθυμία σου για μένα προσταγή και την εκτέλεσα πάραυτα
Βάζω και το παρόν τόπικ σου, ως εναρκτήριο αυτής της υποενότητας που την εγκαινιάζει κι όλας, και θα καταδεικνύει για την ιστορία τίνος ιδέα και "γέννημα" ήταν αυτή.
Είμαι βέβαιη ότι θα την εμπλουτίσεις θαυμάσια
Καλή συνέχεια, λοιπόν! Αναμένω με πολύ ενδιαφέρον τις σκέψεις, προτάσεις, ιδέες σου και άλλων φίλων, άσε που έχω μύρια όσα ερωτήματα για τον κηπάκο μου στον Κάλαμο και απο κηπουρική, ή οπωρολαχανικο-κηπευτική, δε σκαμπάζω μία!
Ωρωπίων, κι εσένα σε θέλουμε εδώ ε!
ΥΓ- Βικάκι στον τίτλο της ενότητας, πρόσθεσα και το σπίτι γενικότερα, για να καλυφθούν και όσοι θα'χανε να δώσουν σκέψεις/ιδέες ή και ερωτήσεις για το σπίτι γενικότερα
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
και πολυ καλά εκανες Βίκυ μου... να εισαι σιγουρη οτι θα γεμίσει υπέροχες ιδέες!!!
Keep Smiling