Αστυνομία-ΔΕΘ-και...

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

Αστυνομία-ΔΕΘ-και...

Δημοσίευση από totispap » Δευ 12 Σεπ 2011, 11:59

Αστυνομία-ΔΕΘ-και...λευκές απεργιακές μπούρδες.

Ζυγιστήκατε,μετρηθήκατε και φανήκατε ελλιπείς κύριοι αστυνομικοί.
Όταν παραπαίει ολόκληρη η Ελλάδα απο άκρη σε άκρη.Όταν η οργή του κόσμου για δικαιοσύνη φτάνει στο αποκορύφωμα,
όταν η ανάγκη για λαϊκή έκφραση στην πράξη έφτασε δίπλα σας εσείς διαλέξατε στρατόπεδο.
Ότι και να πείτε πλέον δεν είναι ικανό να σας ξεβρομίσει κύριοι.Ο Ρόλος σας στην κοινωνία σας επιτρέπει να παίξετε
καθοριστικό ρόλο στην κρίσιμη αυτή φάση επιτρέποντας στο λαό να παίξει το δικό του ρόλο.Δεν το διαλέξατε όμως αυτό.
Εσείς διαλέξατε το δρόμο του μισθοφόρου πλέον και όχι του μισθωτού.Δεν έχει σημασία για εσάς ποιόν προστατεύετε
αρκεί να σας πληρώνει αυτά που θέλετε.Δεν έχει σημασία αν αυτός που κανονικά σας πληρώνει-δηλαδή ο λαός-είναι
αντίθετος με τους υποτιθέμενους μισθοδότες σας.
Μετά από τόσα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας εσείς επιλέξατε το διπλό ρόλο του πραιτοριανού και πόντιου Πιλάτου μαζί
αλλά τα ψέματα τέλος λεβέντες.Μπήκατε στη λίστα μας,στο κλαμπ αυτών που επιλέγουν να ζήσουν εις βάρος των άλλων.
Η Δικαιολογία του ''έχω σπίτι να ζήσω'' τελείωσε για την πάρτη σας.Δεν πειράζει όμως,καλύτερα έτσι για να ξεχωρίζουν
''οι δικοί μας'' και οι ''άλλοι''.
Αυτά τα λίγα κύριοι,ο Θεός μαζί σας να είναι γιατί εγώ τελείωσα με εσάς....η τώρα αρχίζω.

Πανίκας στους 180 βαθμούς, κάτω και αέρα, εδώ και δύο χρόνια...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Αστυνομία-ΔΕΘ-και...

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 12 Σεπ 2011, 12:24

Ευγε πανίκα ^_^.
Ας σταματήσουν ποια τα παραμύθια οτι οι αστυνομικοί ειναι κι αυτοί αδέρφια μας
και μεσα στην κοινωνία και ολα αυτά.
Ο καθένας κρίνεται απο τις επιλογές του.
Οποιοσδήποτε είχε τσίπα έπρεπε ήδη να είχε υποβάλει την παραίτηση του.
Θες να το δεις δίκαια;
- δεν επιτρέπεται να υπηρετείς εκμεταλευτές και να τους βοηθάς να εκμεταλευόνται τους γύρω σου.
θες να το δεις χριστιανικά;
-δεν επιτρέπεται να υπηρετείς εκμεταλευτές και να τους βοηθάς να εκμεταλευόνται τους γύρω σου.
Θες να το δεις πατριωτικά;
-υπηρετείς εχθρούς της πατρίδας.
Οπως και να το δεις όφειλες να παραιτηθεις.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 12 Σεπ 2011, 12:25

:clap:
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 12#p149912

totispap έγραψε:Εσείς διαλέξατε το δρόμο του μισθοφόρου πλέον και όχι του μισθωτού
Αν ήταν μισθοφόροι θα'χαν και μια δικαιολογία. Υποτίθεται όμως ότι ορκίστηκαν να προστατεύουν τον ελληνικό λαό και το σύνταγμα. Τώρα μόνο αυτά δεν προστατεύουν, οπότε είναι επίορκοι.

Κι η ειρωνεία ξέρεις ποια είναι σαν κερασάκι στη χάλια τούρτα που πασάρουν στους συνέλληνες και συμπολίτες τους;
Τα αφεντικά τους, και τους εκμεταλλεύονται κάνοντάς τους ρομποτάκια/πιόνια τους, και τους μειώνουν τους μισθούς σε εξευτελιστικό επίπεδο. Με τις υγείες τους :beer:

totispap έγραψε:Αυτά τα λίγα κύριοι,ο Θεός μαζί σας να είναι γιατί εγώ τελείωσα με εσάς....η τώρα αρχίζω.
:worship:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 12 Σεπ 2011, 13:15

Απαγορεύτηκε κάθε συνάθροιση μπροστά στη Βουλή

Λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα με email:

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

12/9 – 00.29: Τα κάτωθι κατήγγειλε σήμερα, χρήστης του facebook:

«Αυτή την στιγμή στο πεζοδρόμιο της πλατείας Συντάγματος, απέναντι από τη Βουλή, απαγορεύεται η συνάθροιση έστω και δύο ατόμων. Χωρίς να υπάρχει καμία συγκέντρωση στην Κάτω Πλατεία, ούτε κόσμος μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, η εντολή από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση είναι να μείνει ο χώρος «καθαρός», όπως μου εξήγησε, αρκετά ευγενικά, οφείλω να ομολογήσω, άνδρας της δύναμης των ΜΑΤ που έχει καταλάβει το πεζοδρόμιο. Η πεντάλεπτη συζήτησή μου με έναν διερχόμενο πολίτη, διακόπηκε κατόπιν αστυνομικής συστάσεως/εντολής να απομακρυνθούμε από τον χώρο πάραυτα, με το επιχείρημα ότι η παρουσία μας εκεί συνιστά συγκέντρωση, παράνομη στο μέτρο που δεν έχει ζητηθεί η σχετική άδεια από την αστυνομία. Το άρθρο του Συντάγματος περί ελευθερίας του συνέρχεσθαι «το έχει ακουστά» ο άνδρας των ΜΑΤ, όπως μου δήλωσε, ωστόσο προέχει κατ’ αυτόν η εκτέλεση της εντολής των ανωτέρων του».

«πριν μιση ώρα περασα από την πλατεία . είναι περι τις 6 διμοιρίες με εξαρτησεις , κρανη, ασπίδες, σακκιδια με χημικά παρα πόδα …
στρατιωτικός νομος…»
[03.00 το πρωί στάλθηκε στην ομάδα "Περιοδικό Άρδην - Εφημερίδα Ρήξη" των Ομάδων Google.]

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΥΡΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ…ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΑΠ-ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ.

Λ.Α.
Πηγή
http://www.tsantiri.gr/katagelies/apago ... vouli.html
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Δευ 12 Σεπ 2011, 13:32

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για το προτεινόμενο Βίκυ μου :embar:
Όσον αφορά το θέμα όπως λέει και ο Φώτης κάνανε την επιλογή τους.
Την ''περίοδο χάριτος'' που είχανε από τον κόσμο λόγω της φύσης της δουλειάς τους την εξανεμίσανε όλη
στο κυνήγι του κατοστάρικου για τα εκτός έδρας.

Όπως είπες και εσύ με τις υγείες τους.... :thumbsdown:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Δευ 12 Σεπ 2011, 13:34

totispap έγραψε:Αστυνομία-ΔΕΘ-και...λευκές απεργιακές μπούρδες.

Όταν παραπαίει ολόκληρη η Ελλάδα απο άκρη σε άκρη.Όταν η οργή του κόσμου για δικαιοσύνη φτάνει στο αποκορύφωμα,
όταν η ανάγκη για λαϊκή έκφραση στην πράξη έφτασε δίπλα σας εσείς διαλέξατε στρατόπεδο.
Ότι και να πείτε πλέον δεν είναι ικανό να σας ξεβρομίσει κύριοι.Ο Ρόλος σας στην κοινωνία σας επιτρέπει να παίξετε
καθοριστικό ρόλο στην κρίσιμη αυτή φάση επιτρέποντας στο λαό να παίξει το δικό του ρόλο.Δεν το διαλέξατε όμως αυτό.
Εσείς διαλέξατε το δρόμο του μισθοφόρου πλέον και όχι του μισθωτού.Δεν έχει σημασία για εσάς ποιόν προστατεύετε
αρκεί να σας πληρώνει αυτά που θέλετε.Δεν έχει σημασία αν αυτός που κανονικά σας πληρώνει-δηλαδή ο λαός-είναι
Μετά από τόσα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας εσείς επιλέξατε το διπλό ρόλο του πραιτοριανού και πόντιου Πιλάτου μαζί
αλλά τα ψέματα τέλος λεβέντες.Μπήκατε στη λίστα μας,στο κλαμπ αυτών που επιλέγουν να ζήσουν εις βάρος των άλλων.
Η Δικαιολογία του ''έχω σπίτι να ζήσω'' τελείωσε για την πάρτη σας.Δεν πειράζει όμως,καλύτερα έτσι για να ξεχωρίζουν
Αυτά τα λίγα κύριοι,ο Θεός μαζί σας να είναι γιατί εγώ τελείωσα με εσάς....η τώρα αρχίζω.
:respect: καλα τα λες φιλε μου Θα έρθει και η σειρά τους πολύ σύντομα..

Πανίκας στους 180 βαθμούς, κάτω και αέρα, εδώ και δύο χρόνια...
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τρί 13 Σεπ 2011, 09:45

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ και παλι εις την δυσαρεστον θεσιν να συμφωνησω με τον φιλο φισερμαν-τοτης ποιοτης...
και προσπαθησα να ριξω νερο στο κρασι μου καιρο τωρα...
ελεγα για να ..πεισω τον εαυτο μου ωστε ο λογος μου να ειναι ενωτικος και οχι διασπαστικος...ελεγα πως
η ανεργια η ανασφαλεια ωθησε τους νεους να γινουν ...μπατσοι-δεν το ηθελαν ρε παιδι μου δεν το επεδιωξαν..δεν το εννοουσαν...καμια σχεση με τον παλιο τραμπουκο-μπασκινα της γειτονιας, οι ρουφακελοι καταργηθηκαν, τωρα τα παιδια μπαινουν με πανελληνιες με τα αγγλικα τους και τα κουμπιουτερ των-περνανε απο τη σχολη της κομοτηνης...σιγουρα ο κοινωνικος τους ρολος δυσκολος, η εγκληματικοτητα καλπαζουσα, οι κινδυνοι πολλοι...για τον αστυνομικο της γειτονιας....
και ερχεται το απογευμα της 48ωρης του ιουνιου στην κλαυθμωνος και στη μητροπολεως-μπαηρακταρη...ανευ λογου και αιτιας κινηση δαγκανα απο τα διας και τα δελτα...αγριο ξυλο και χημικα απλα και μονο για να διαλυθει το ενοχλητικο πληθος...σπασμενα κεφαλια ηλικιωμενων...επι προσωπικου ρε μπατσε?...υπερβαλλων ζηλος με λαθος ταημηνγκ?επιδομα παραγωγικοτητος στο δημοσιο?δεκα ευρω για καθε πεντε ραματα?
θα μου πειτε εχετε καλες προθεσεις αλλα ας οψονται οι εντολες των πολιτικων προισταμενων σας...
ουδεις πειθεται πλεον...ουτε ο ιδιος ο προστατης σας ο Αγιος Αρτεμιος-βοηθεια μας/σας...
σας ζητησαμε να γυριστε αναποδα το σκουταρι αναποδα συμβολικα για λιγο...πηραμε τ αντιδια μας
τα βλεπετε ολα ισιωμα και βαρατε ολους το ιδιο με την ιδια σπουδη...ειτε τον προβοκατορα-πρακτορα [μαλλον αυτον δεν τον ακουμπατε καν] ειτε τη γρια με το πλακατ. παιρνετε και εσεις οριζοντια μετρα σαν την πνευματικα αναπηρη ψωρο-ελιτ.
αφου εφαγες τα νιατα σου στα γυμναστηρια [τρομαρα σου] ανεκπαιδευτε ναρκισσε ροπαλοφορε δικυκλιστα και ξερεις πως υπαρχουν χτυπηματα και χτυπηματα...κανε λιγο το μαλάκα...και [μην]υπακουσε τις γαμημενες ανωθεν εντολες με τροπο...σεμνα...χωρις να προκαλεις και τους πιο "καλοπροαιρετους'' πολιτες-διαδηλωτες

βρε αηκιου ινφηριορ με το εθνοσημο[δυστυχως], αυτοι που ειναι απεναντι σας μεσα στο ληγμενο καρκινο χημικο που μας ποτιζετε ειχανε παει εθελοντες αιμοδοτες οταν οι τρομο-πρακτορες γαζωνανε την ενστολη νεολαια των τοτε σωματων ασφαλειας...
βρε ενστολε αταλαντε ραμπο 2-που γραφεις στο φεησμπουκ οτι απολαμβανεις το κυνηγητο απλων αυθορμητων διαδηλωτων στη σταδιου- αυτος που δεχεται τη λαβη του βακελιτη σου στο [καθαρο του]κουτελο ειχε αφησει κερι, δακρυ και καταδρομοσημο στο σημειο που εγινε η δολοφονικη ενεδρα απο τους μαφιοζους εναντιον των νεαρων αστυνομικων στου ρεντη

και απο την αλλη...οταν πραγματικοι εγκληματιες μας κανουν το βιο αβιωτο δεν βλεπω να δρατε αναλογως...θα μου πειτε δεν χωρανε οι φυλακές...
θα μου επικαλεστειτε παλι την πανακεια των εντολων που εκπορευονται απο τους πολιτικους προισταμενους σας...ας οψονται και παλι...εκει ισχυει το δογμα να μην ανοιξει μυτη...βεβαια, το μισθο σας τον πληρωνει με φορους ο λαος μας και οχι η καστα των γραβατοφορων -πολιτικων προισταμενων που σας κανει οντως εγκληματικες περικοπες [νυχτερινα κτλ]
εξαλλου πριν σας βαλει ο ψεκασμενος λαος στην μπουκα, οι πολιτικοι σας προισταμενοι γαλαζοπρασινοι ΜΜΕδες και μη φροντισαν να σας στοχοποιησει ολη η ελλαδικη κοινωνια [το ξεχασατε συμπολιτες ομοεθνεις ρομποκοπ?]

αυτα προς το παρον χωρις να θελω να τσουβαλιασω τους παντες
με αλληλοσεβασμο προς τους λιγους της ενστολης αυτοκριτικης
εξαντλησατε τα αποθεματα υπομονης μας

θετω το κειμενο στη διαθεση-κριση του διαχειριστικου ισως και για προωθηση σε αποτεκ...

ζητω συγγνωμη για το υφος μου
ας απολογηθουν καποιοι για το ηθος τους
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 13 Σεπ 2011, 11:03

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:και προσπαθησα να ριξω νερο στο κρασι μου καιρο τωρα...
Εγώ να δεις, που παλιότερα προσπαθούσα να τους υποστηρίξω/δικαιολογήσω κιόλας, με αποτέλεσμα να με αποκαλούν οι αναρχο-φασιστούληδες, ακροδεξιά φασίστρια. Ο φασισμός όμως, είναι φασισμός, σε όποιο "παραταξιακό" άκρο κι αν βρίσκεται. Και ο αριστερίζων φασισμός δεν ειν'καλύτερος. Κι εγώ μα το θεό, απεχθανόμουν πάντα οποιαδήποτε μορφή φασισμού, και τον πάλευα όπως ήξερα και μπορούσα...
'Εκανα λάθη, διότι α/ πίστευα πως άδικα όλοι τα'ριχναν σ'αυτούς, και β/ η κυβέρνηση τους χρησιμοποιούσε σαν σάκο του μποξ, για να μη στρέφεται η οργή μας εναντίον της (αυτό ισχύει ακόμα, με τη διαφορά ότι τώρα νιώθω πως έχουν πλήρη επίγνωση αφού υπηρετούν εκούσια και συνειδητά πάντα τις κυβερνήσεις)
PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:θετω το κειμενο στη διαθεση-κριση του διαχειριστικου ισως και για προωθηση σε αποτεκ...
Θα αστειεύεσαι βέβαια! Και να χάσουμε την απόλαυση των λεξιπαίγνιών σου, μαζί με το αστείρευτο και οξυδερκές πνεύμα σου; :respect:

Είσαι μια αναγνωστική πανδαισία, αγόρι μου, ακόμα και για όσους δε θα συμφωνήσουν με τις λογικές σου... (που δε φαντάζομαι πως υπάρχουν διαφωνούντες)

PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:ζητω συγγνωμη για το υφος μου
ας απολογηθουν καποιοι για το ηθος τους
:urock: :worship:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Σάβ 13 Φεβ 2016, 08:44

totispap έγραψε:Αστυνομία-ΔΕΘ-και...λευκές απεργιακές μπούρδες.

Ὀφείλω νά παρατηρήσω ὅτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δέν εἶναι οἱ μόνοι μισθοφόροι. Ἠ συντριπτική πλειονότητα τῶν ἐργαζομένων (καί δή ἐκείνων μέ σχέση ἐξηρτημένης ἐργασίας) μποροῦν νά χαρακτηρισθοῦν μισθοφόροι, διότι συχνά ἤ κατ' ἐξακολούθηση κάνουν πράγματα παρά τήν θέλησή τους ἤ μέ τήν θέλησή τους πρός ἐπίτευξη ἰδιοτελῶν καί ἐπιβλαβῶν γιά τό κοινωνικό συμφέρον σκοπῶν.
Ἕνας δικαστικός κλητῆρας π.χ. πού βγάζει κάποιον ἔξω ἀπό τό σπίτι του κατόπιν μιᾶς ἄδικης ἀπόφασης εἶναι ἀνώτερου βαθμοῦ μισθοφόρος ἀπό τόν ΜΑΤΑΤΖΗ. Ἕνας δάσκαλος πού ἀναπαραγάγει καί διαιωνίζει μέ τήν θέλησή του τίς ψευτιές τῆς κοινωνίας καί τῆς ἱστορίας εἶναι ἕνας μισθοφόρος πού δέν δύναται νά σκεφθεῖ, ὅπως ἀκριβῶς ὁ Ματατζῆς.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Σάβ 13 Φεβ 2016, 10:55

Σχολίασα σέ μία ἀνάρτηση στό youtube, ἀναφερόμενος σέ κάποιον ἐργαζόμενο στά Σώματα Ἀσφαλείας:

ΟΜΩΣ [σημ. τό "ὅμως" ἀφοροῦσε στήν ἀπό μέρους μου ὑπεράσπιση ἀνδρῶν τῶν ΜΑΤ στήν φραστική ἐπίθεση κάποιου ἐναντίον τους, ὁ ὁποῖος τούς εὐχόταν νά πάθουν καρκίνο οἱ μανάδες τους] αὐτό δέν σημαίνει πώς δέν εἶστε καλά σκυλάκια πού κουνᾶνε τήν οὐρά τους στό ἀφεντικό τους. Μία βόλτα στά καλόσπιτα τῆς Κηφισιᾶς πού προστατεύετε θά σοῦ δείξει πόσο σκυλάκια εἶστε. Σοῦ ἐπαναλαμβάνω ὅτι παίζετε τόν ρόλο τοῦ μαντρόσκυλου, τοῦ πραιτωριανοῦ, τοῦ μισθοφόρου πού προστατεύει τά συμφέροντα τῶν Ταγῶν καί ταυτόχρονα νταβατζήδων τῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας. Ὡς τέτοιους σᾶς ἀντιμετωπίζω, μέχρι νά ἀντιληφθεῖτε τί καί ποιούς ὑπηρετεῖτε καί νά διαλέξετε/ἀλλάξετε πλευρά πού προστατεύετε. Ἄ, καί κάτι ἄλλο: Οἱ πολίτες σέ ταΐζουν, αὐτοί πού ἀποκαλεῖς φλώρους καί ὄχι οἱ νταβατζῆδες πού προστατεύεις, οἱ ὁποῖοι ἔχουν τά λεφτά τους στήν Ἑλβετία. Καί ποῦ σαι: Τό κεφάλι, γιά τήν πλειονότητα τῶν ΜΑΤΑτζήδων καί τῶν λοιπῶν σωμάτων ἀσφαλείας, βρίσκεται στούς μῦς τους. Τό μόνο πού ἀναγνωρίζετε καί διακρίνετε καί ἐκτιμᾶτε εἶναι ἡ μυική δύναμη (καί ἡ ὑπακοή στό ἀφεντικό πού δίνει τό παράγγελμα).
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική-Γεωπολιτικά- Κοινωνικά Κινήματα”