Γιατί δεν σέβομαι τις γυναίκες
Re: Γιατί δεν σέβομαι τις γυναίκες
Αλκίνοε γιατί δε μας εξηγείς κι εμάς που δεν ξέρουμε ρε καρντάση? Ποια είναι η ουσία του θέματος και σε ποια παγίδα έχουν πέσει οι γυναίκες?
Όσο για σας παραπάνω που μου πετάξατε το μπαλάκι, λουστείτε τα τώρα:
Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ!
Any questions?
Όσο για σας παραπάνω που μου πετάξατε το μπαλάκι, λουστείτε τα τώρα:
Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ!
Any questions?
Δεν είναι αστείο.
- alkinoos
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Να ψάξεις,έτοιμες απαντήσεις στο πιάτο δε σερβίρω... Εκτός από cocktails βέβαια
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- Irene3006
- Επίτιμος
- Irc ψευδώνυμο: Irene3006
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
Eντάξει κι εσύ όταν κάνεις παιδιά, σάπιζε στο ξύλο την μάνα τους... Η βία θα είναι ΟΚ! Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα... Θα μας τρελάνεις Meat...!Meat έγραψε:Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ!
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
Είδες τι έκανες τώρα? Αμέσως μόλις μίλησες για βία, σχημάτισες την προσωπικότητα ενός ψυχάκια που δέρνει τη γυναίκα του και σαπίζει τα παιδιά του. Για πες μου, μόνο οι ανισσόροποι βιαιοπραγούν?
Η βία είναι απάντηση για πολλά προβλήματα θες δε θες. Φυσικά και θα σου σπάσω τα μούτρα αν αποτελέσεις απειλή. Ακόμη και η Καριάτιδα παραπάνω λέει το εξής:
Πρέπει να τελειώσει αυτή η δαιμονοποίηση της βίας. Δεν κατάλαβα δηλαδή, θα στηθώ σαν πόρνη του δίφραγκου στον κάθε μπινέ που με καταδυναστεύει?
Αν ζούσαμε στον ιδανικό κόσμο τότε ναι, μαζί σας. Μέχρι τότε η ειρήνη παραμένει συμβιβασμός και δουλοπρέπεια.
Η βία είναι απάντηση για πολλά προβλήματα θες δε θες. Φυσικά και θα σου σπάσω τα μούτρα αν αποτελέσεις απειλή. Ακόμη και η Καριάτιδα παραπάνω λέει το εξής:
Μόνο εγώ βλέπω την αντίφαση? Πως θα του το κόψεις το χέρι ρε καριάτιδα, με τηλεπάθεια?Είμαι ενάντια στη βία σε βαθμό που μπορώ να χάσω την ψυχραιμία μου μέχρι τέλους. Μπορείς να φωνάξεις, να θυμώσεις, να σπάσεις κάτι, μέχρι εκεί είναι κατανοητό και ως ένα βαθμό σεβαστό. Αλλά άπαξ και σηκώσεις χέρι στο κόβω απ' τη ρίζα κι ας είσαι όποιος θέλεις.
Πρέπει να τελειώσει αυτή η δαιμονοποίηση της βίας. Δεν κατάλαβα δηλαδή, θα στηθώ σαν πόρνη του δίφραγκου στον κάθε μπινέ που με καταδυναστεύει?
Αν ζούσαμε στον ιδανικό κόσμο τότε ναι, μαζί σας. Μέχρι τότε η ειρήνη παραμένει συμβιβασμός και δουλοπρέπεια.
Δεν είναι αστείο.
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Μπερδέψατε την οικογενειακή βία με την κοινωνική βία και τα R&B μπατσάκια με τις μπάτσες του στύλ,''σκρόφα καφέ''......
υγ.οι πουτάνες του δίφραγκου που συχνάζουν...?
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
- Irene3006
- Επίτιμος
Δεν θεωρώ τη βία μονόδρομο, απλά! Δεν λέω να σου επιτεθεί ο άλλος στον δρόμο και να κάθεσαι να τις τρως χωρίς να αντιδράσεις...! Απλά θεωρώ ότι ειδικά σε πιο στενό περιβάλλον δεν χρειάζεται η βία... Κι εμένα οι γονείς μου όταν ήμουν μικρή τύχαινε να μου δώσουν από καμιά, αλλά θεωρώ ότι αν διατηρούσαν την ηρεμία τους και μου μιλούσαν επίσης ήρεμα θα υπήρχε και καλύτερο αποτέλεσμα! Πλέον αργεί ο άλλος να ξεκινήσει στο φανάρι και κατεβαίνει ο από πίσω να πλακωθούνε...! Ήμαρτον Παναγία μου...!
Και όπως λες παραπάνω:
Και όπως λες παραπάνω:
Γιατί να σηκώσεις το χεράκι σου;; Άνοιξε το στοματάκι σου και κάντην κομμάτια! Μπορείς; Μαγκιά σου!Έκανες την κουτσουκέλα κυρία μου? ΦΑΑΑΑΠ!
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Στις πλείστες όσες (αν όχι στις περισσότερες) των περιπτώσεων, ΝΑΙ!Methos έγραψε: ναι ε? και ο πατέρας περαστικος ηταν;
Πότε πήγαμε στη βία και δεν το κατάλαβα;Irene3006 έγραψε:Δεν θεωρώ τη βία μονόδρομο, απλά!
Εκτός αν εξελήφθη η πλάκα που έκανα στον Meat ως βία.
Οκ είπαμε, έχω κρύο χιούμορ, αλλά δε δέχομαι ότι είναι πια και ΤΟΣΟ ακατανόητο.
Αν πάλι στέκεσαι στις φάπες που θέλει να ρίξει ο Μιτ, μην τον ξεσυνερίζεσαι... μικρό είναι ακόμα το καημενάκι. Θέλει κι αυτό κάτι να πει. Μην του κόβουμε τον οίστρο.
Ζήτω η βία δηλαδή, ε; Αυτό μας λες... Οκ, κι εγώ σ'αγαπάω.Meat έγραψε:Πρέπει να τελειώσει αυτή η δαιμονοποίηση της βίας.
alkinoos έγραψε:Επειδή έπιασες το θέμα θεματογράφε, σαν να είναι αρρώστια η γυναίκα ,και όχι την ΟΥΣΙΑ (μάθε τί λέει η θρησκεια και ειδικά ο Ιωάννης ο βρομοστομος για τη γυναίκα ) και η απαντηση μου δεν ήταν ολοκληρομένη επειδή ήμουν εν ωρα εργασιας ,θα συνεχίσω τώρα..
Ναι ΑrEla ,μια γυναίκα μας γεννά όλους ,ένας λόγο παραπάνω εμείς οι άντρες να χρησιμοποιήσουμε τη θυληκή πλέυρά μας ,το λέει και ο μύθος άλλωστε καθώς μας χώριζε στη μέση ο Δίας λόγο ασεβείας..Το κουτσό το θυμάστε ?!
Ποια είναι η ΟΥΣΙΑ του θέματος που εσύ θεματογράφε αγνοείς ,όπως πολλοί άντρες και ακόμα περισσότερο οι γυναίκες ?! Γνωρίζεις ?! Προφανώς όχι,διότι αν γνωρίζες δε θα αναρτούσες τέτοιο θέμα και ειδικά με τέτοιο τίτλο..Εσύ κοιτάς τις γυναίκες και μιλάς με ανασφάλεια σεξουαλική και όχι μόνο...Μάθε τί είσαι ως άντρας ,μάθε τί είναι η γυναίκα και μη γράφεις για πράματα που δε μπορείς να κατανοήσεις....
Αν γυναικά έχει πέσει στη παγίδα ,είναι διότι ΕΜΕΙς την ωθήσαμε στη παγίδα...
Απλά...
(Κι όχι επειδή είμαι γυναικα- μόνο γι'αυτό δεν υποκλίνομαι)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Γενικά πιστεύω ότι η βία είναι μία. Απλώς άλλες φορές είναι καλή και άλλες κακή. Το να είσαι κατά της βίας είναι εντελώς μαλακία όπως και το να είσαι υπέρ.totispap έγραψε:Μπερδέψατε την οικογενειακή βία με την κοινωνική βία και τα R&B μπατσάκια με τις μπάτσες του στύλ,''σκρόφα καφέ''......
Οι πουτάνες του δίφραγκου συχνάζουν στο σπίτι μου όταν δε δουλεύουν και στο μαγαζί μου όταν δουλεύουν. Νομίζω σε κάλυψα!
Αυτό που είπα εδώ είναι άλλο. Ας δεχτούμε ότι για κάθε άνθρωπο υπάρχουν καταστάσεις που τον ωθούν στο ξύλο. Αν λοιπόν γίνει η κουτουκέλα, δεν θα πρέπει να σε νοιάζει αν έχεις να κάνεις με άντρα ή με γυναίκα. Αυτο λέωΚαι όπως λες παραπάνω:
Παράθεση:
Έκανες την κουτσουκέλα κυρία μου? ΦΑΑΑΑΠ!
Γιατί να σηκώσεις το χεράκι σου;; Άνοιξε το στοματάκι σου και κάντην κομμάτια! Μπορείς; Μαγκιά σου!
Αυτό που με ρωτάς "γιατί να σηκώσεις το χεράκι σου" είναι παγιδούλα. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το σηκώνεις το χεράκι σου! Οι ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ στον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης είναι το θέμα, όχι ο τρόπος διαχείρισης της κατάστασης!
Δεν είναι αστείο.
- Irene3006
- Επίτιμος
Δεν έχει να κάνει με το χιούμορ σου Βικάκι...! Απλά ο Meat έδωσε πάτημα... Έχω παρατηρήσει τελευταία ότι η βία έχει γίνει ο εύκολος δρόμος και μου τη σπάει. Υποτίθεται ότι είμαστε λογικοί εμείς οι άνθρωποι... Πού είναι ο λόγος λοιπόν; Μόνο το ξύλο έχουμε πρόχειρο; Δέχομαι ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα ξεφύγεις από τα όρια σου, αλλά μερικοί άνθρωποι τα έχουν στενέψει πολύ! Και μην ξεχνάμε ότι πολλοί καταφεύγουν στη βία για ανόητους λόγους και υπάρχουν καταστροφικά αποτελέσματα (βλ. περιστατικό στην Κέρκυρα).ArELa έγραψε: Πότε πήγαμε στη βία και δεν το κατάλαβα;
Εκτός αν εξελήφθη η πλάκα που έκανα στον Meat ως βία.
Οκ είπαμε, έχω κρύο χιούμορ, αλλά δε δέχομαι ότι είναι πια και ΤΟΣΟ ακατανόητο.
Αν πάλι στέκεσαι στις φάπες που θέλει να ρίξει ο Μιτ, μην τον ξεσυνερίζεσαι... μικρό είναι ακόμα το καημενάκι. Θέλει κι αυτό κάτι να πει. Μην του κόβουμε τον οίστρο.
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν είσαι όντως μονο 17 Ερηνούλα μου (για να κόψω το Ρηνιώ ) ή παίζεις στα 47 και μας δουλεύεις όλους.
Συμφωνώ ασυζητητί μαζί σου.
Τα περιθώρια είναι τόσο στενά όσο το κεφάλι που τα διαμορφώνει.
Θα μπορούσα να πω στα όψιμα "φο" αντράκια, να διοχετεύσουν την ενέργεια τους με άλλους τρόπους έξω από τα ουγκ της κουραδομαγκιάς. Να ρημαδοανοίξουν το κεφάλι τους αναζητώντας γνώση και επίγνωση, και πού ξερεις, μπορει μεσα από αυτή τη διαδικασία να νιώσουν πως όταν ασκούν βία στον απέναντι, κατεβαίνουν στα επιπεδα των ανεγκέφαλων-παραλόγων που τους καθιστά κατώτερους κι από ζώα. Το θράσος είναι βέβαια, να θεωρούν πως αυτοί είναι άξιοι να έχουν δικαιώματα, ενώ τα ζώα όχι.
Καταλαβαίνω πως ο φόβος ή η οργή (σε ανεξέλεγκτες διαστάσεις) μπορεί εύκολα να οδηγήσει οποιονδήποτε σε μια βίαιη αντίδραση - μέσα από ένα αρχέγονο ένστικτο. Συμβαίνει σε πολλούς, μπορεί να συμβεί και σε μένα την ίδια που καταδικάζω λαύρα τη βία.
Το να κάθεται όμως κανείς χαλαρά, νηφάλια και (υποτίθεται)... λογικά, και να λεει "ναι" στη βία, είναι τοσο δόκιμο όσο το να γράφει πανεπιστημιακή διατριβή ένας ουρακοτάγκος. (όσο δηλαδή θα μπορέσει να το κάνει ο ουρακοτάγκος αυτό, άλλο τόσο θα μπορέσει κι εκείνος). Οπότε καλύτερα να τραβήξει προς ζούγκλα μεριά, Αφρική ή Αμαζόνιο, ανάλογα με τα γούστα του, να τονε βρει (τον κυρ ουρακοτάγκο) και να πίνουνε τσικουδιές μαζί. Γιατί για ανθρώπινη κοινωνία το άτομο δεν είναι. Γιατί κάτι τέτοιοι (και άλλοι χειρότεροι/σκοτεινότεροι) έχουν κάνει την ανθρώπινη κοινωνία για τα μπάζα. Και γιατί απ'το "ναι" στη βία, μπορεί εύκολα να μεταπηδήσει και στο "ναι" σε πάσης φύσεως έγκλημα, στην παιδεραστία, τον κανιβαλλισμό, τις πρακτικές του Νορβηγού (αυτού του τέρατος ευφυίας μη χέσω) και άλλες, ακόμα εφιαλτικότερες.
Συμφωνώ ασυζητητί μαζί σου.
Τα περιθώρια είναι τόσο στενά όσο το κεφάλι που τα διαμορφώνει.
Θα μπορούσα να πω στα όψιμα "φο" αντράκια, να διοχετεύσουν την ενέργεια τους με άλλους τρόπους έξω από τα ουγκ της κουραδομαγκιάς. Να ρημαδοανοίξουν το κεφάλι τους αναζητώντας γνώση και επίγνωση, και πού ξερεις, μπορει μεσα από αυτή τη διαδικασία να νιώσουν πως όταν ασκούν βία στον απέναντι, κατεβαίνουν στα επιπεδα των ανεγκέφαλων-παραλόγων που τους καθιστά κατώτερους κι από ζώα. Το θράσος είναι βέβαια, να θεωρούν πως αυτοί είναι άξιοι να έχουν δικαιώματα, ενώ τα ζώα όχι.
Καταλαβαίνω πως ο φόβος ή η οργή (σε ανεξέλεγκτες διαστάσεις) μπορεί εύκολα να οδηγήσει οποιονδήποτε σε μια βίαιη αντίδραση - μέσα από ένα αρχέγονο ένστικτο. Συμβαίνει σε πολλούς, μπορεί να συμβεί και σε μένα την ίδια που καταδικάζω λαύρα τη βία.
Το να κάθεται όμως κανείς χαλαρά, νηφάλια και (υποτίθεται)... λογικά, και να λεει "ναι" στη βία, είναι τοσο δόκιμο όσο το να γράφει πανεπιστημιακή διατριβή ένας ουρακοτάγκος. (όσο δηλαδή θα μπορέσει να το κάνει ο ουρακοτάγκος αυτό, άλλο τόσο θα μπορέσει κι εκείνος). Οπότε καλύτερα να τραβήξει προς ζούγκλα μεριά, Αφρική ή Αμαζόνιο, ανάλογα με τα γούστα του, να τονε βρει (τον κυρ ουρακοτάγκο) και να πίνουνε τσικουδιές μαζί. Γιατί για ανθρώπινη κοινωνία το άτομο δεν είναι. Γιατί κάτι τέτοιοι (και άλλοι χειρότεροι/σκοτεινότεροι) έχουν κάνει την ανθρώπινη κοινωνία για τα μπάζα. Και γιατί απ'το "ναι" στη βία, μπορεί εύκολα να μεταπηδήσει και στο "ναι" σε πάσης φύσεως έγκλημα, στην παιδεραστία, τον κανιβαλλισμό, τις πρακτικές του Νορβηγού (αυτού του τέρατος ευφυίας μη χέσω) και άλλες, ακόμα εφιαλτικότερες.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Irene3006
- Επίτιμος
Ναι ναι... Είμαι 17...! Μη σου στέλνω φωτοτυπία ταυτότητας τώρα...
Συμφωνώ κι εγώ με όλα τα παραπάνω...!
Συμφωνώ κι εγώ με όλα τα παραπάνω...!
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Το τόπικ των αποθημένων....χεχεχε Τελικά τις σεβόμαστε ή όχι, αυτές πάνε μπροστά και εμείς ζούμε σε Replay.
[img]http://img339.imageshack.us/img339/6128/74384781.jpg[/img]
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Η διαμάχη μεταξύ ανδρών - γυναικών είναι λίγο παραμύθι για να διαχωρίζουν τον κόσμο σε στρατόπεδα και διαμάχες χωρίς ουσία.
Γι αυτό πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε με χιούμορ.
Αν και γυναίκα θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και θα πω κάποιες περιπτώσεις που μπορούν να μετατρέψουν και τον πιό ήρεμο άντρα σε βίαιο.
Η πρώτη περίπτωση είναι όταν η σύζυγος αναγκάζει τον άντρα να δουλεύει σε 2 δουλειές για να αγοράζει και να κάνει πράγματα που δεν τα έχει πραγματικά ανάγκη αλλά για να ανταγωνιστεί τους γείτονες και να πουλήσει μούρη παριστάνοντας τη μεγαλοκυρία.
Η άλλη περίπτωση είναι η γυναίκα Πινοσετ με φουστάνια σκούπα και φαράσι. Μπαίνει σαν τον "άσπρο σίφουνα" και τα σκουπίζει όλα. Θεωρεί τον άντρα της ανίκανο και βρωμιάρη που χωρίς αυτή θα τον έτρωγε η λίγδα. Έτσι παίρνει την εξουσία και διατάζει η γκρινιάζει.
Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως αυτές που όταν είναι 25 παντρεύονται κάποιον πάνω από 10 χρόνια μεγαλύτερο και στα 45 τον βλέπουν γέρο και βγαίνουν για καμάκι σε πιτσιρικάδες ενώ κατηγορούν τις άλλες γυναίκες όταν παντρεύονται συνομήλικους ή μικρότερους ως μη σοβαρές.
Είναι και οι άλλες που όταν βρουν μια καλή δουλειά ή όταν πάρουν ένα πτυχίο θέλουν άντρα Πρύτανη ή από Υπουργό και πάνω και μένουν ανύπαντρες λέγοντας ότι δεν υπάρχουν άντρες πια τους πάτησε το τρένο.
Υπάρχουν άντρες που είναι τραμπούκοι και κάφροι αλλά και οι γυναίκες δεν είναι πάντα αθώες
Γι αυτό πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε με χιούμορ.
Αν και γυναίκα θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και θα πω κάποιες περιπτώσεις που μπορούν να μετατρέψουν και τον πιό ήρεμο άντρα σε βίαιο.
Η πρώτη περίπτωση είναι όταν η σύζυγος αναγκάζει τον άντρα να δουλεύει σε 2 δουλειές για να αγοράζει και να κάνει πράγματα που δεν τα έχει πραγματικά ανάγκη αλλά για να ανταγωνιστεί τους γείτονες και να πουλήσει μούρη παριστάνοντας τη μεγαλοκυρία.
Η άλλη περίπτωση είναι η γυναίκα Πινοσετ με φουστάνια σκούπα και φαράσι. Μπαίνει σαν τον "άσπρο σίφουνα" και τα σκουπίζει όλα. Θεωρεί τον άντρα της ανίκανο και βρωμιάρη που χωρίς αυτή θα τον έτρωγε η λίγδα. Έτσι παίρνει την εξουσία και διατάζει η γκρινιάζει.
Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως αυτές που όταν είναι 25 παντρεύονται κάποιον πάνω από 10 χρόνια μεγαλύτερο και στα 45 τον βλέπουν γέρο και βγαίνουν για καμάκι σε πιτσιρικάδες ενώ κατηγορούν τις άλλες γυναίκες όταν παντρεύονται συνομήλικους ή μικρότερους ως μη σοβαρές.
Είναι και οι άλλες που όταν βρουν μια καλή δουλειά ή όταν πάρουν ένα πτυχίο θέλουν άντρα Πρύτανη ή από Υπουργό και πάνω και μένουν ανύπαντρες λέγοντας ότι δεν υπάρχουν άντρες πια τους πάτησε το τρένο.
Υπάρχουν άντρες που είναι τραμπούκοι και κάφροι αλλά και οι γυναίκες δεν είναι πάντα αθώες
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Δηλαδη δεν υπαρχουν καλοι πατεράδες; τι ειναι ολοι ναυτικοι που σπέρνουν παιδιά και φεύγουν;Στις πλείστες όσες (αν όχι στις περισσότερες) των περιπτώσεων, ΝΑΙ!
Δεν ξέρω καλο μου. ο παπους μου που ηταν αντάρτης απο οσο ξέρω δεν έδινε τριαντάφυλα στους γερμανούς.Τα περιθώρια είναι τόσο στενά όσο το κεφάλι που τα διαμορφώνει.
Τα κεφάλια τους έκοβε (κυριλεκτικά ομως).
Και απο οσο ξέρω δεν μεταπήδησε ποτέ στο να λιγουρέυετε παιδάκια.
Το όχι στη βία ειναι το ακρον αουτο του δυισμού.
Η βια ειναι κακό το ενα ειναι κακο το αλλο ειναι καλό.
Δεν παει έτσι.
Ολα υπάρχουν στην πραγματικότητα και ολα ειναι πολυεπίπεδα. και με πολαπλά νοήματα.
Μια πράξη δημιουργεί και αρνητικό και θετικό κάρμα (κάθε πράξη) το θεμα ειναι που θα γύρει η ζυγαριά.
Η βία ειναι αποδεκτή ανάλογα με τις συνθήκες.
Τα πειράματα ειναι υπο συνθήκες δωματίου, η πραγματική ζωη όχι.
Καλύτερα να ξαναδιαβάσεις το αρθροΕπειδή έπιασες το θέμα θεματογράφε, σαν να είναι αρρώστια η γυναίκα ,και όχι την ΟΥΣΙΑ (μάθε τί λέει η θρησκεια και ειδικά ο Ιωάννης ο βρομοστομος για τη γυναίκα ) και η απαντηση μου δεν ήταν ολοκληρομένη επειδή ήμουν εν ωρα εργασιας ,θα συνεχίσω τώρα..
Ναι ΑrEla ,μια γυναίκα μας γεννά όλους ,ένας λόγο παραπάνω εμείς οι άντρες να χρησιμοποιήσουμε τη θυληκή πλέυρά μας ,το λέει και ο μύθος άλλωστε καθώς μας χώριζε στη μέση ο Δίας λόγο ασεβείας..Το κουτσό το θυμάστε ?!
Ποια είναι η ΟΥΣΙΑ του θέματος που εσύ θεματογράφε αγνοείς ,όπως πολλοί άντρες και ακόμα περισσότερο οι γυναίκες ?! Γνωρίζεις ?! Προφανώς όχι,διότι αν γνωρίζες δε θα αναρτούσες τέτοιο θέμα και ειδικά με τέτοιο τίτλο..Εσύ κοιτάς τις γυναίκες και μιλάς με ανασφάλεια σεξουαλική και όχι μόνο...Μάθε τί είσαι ως άντρας ,μάθε τί είναι η γυναίκα και μη γράφεις για πράματα που δε μπορείς να κατανοήσεις....
Αν γυναικά έχει πέσει στη παγίδα ,είναι διότι ΕΜΕΙς την ωθήσαμε στη παγίδα...
- delfini05
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Λύστε μου την απορία...
ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ & ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΙΤΟΛΟΓΙΑ;;;
Η ΜΟΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ!
Όταν κατεβεί ο άνθρωπος από το σκαλί του εγωϊσμού στο ύψος των ματιών τότε θα συμπεριφέρεται σεβαστά & δίκαια!
ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ & ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΙΤΟΛΟΓΙΑ;;;
Η ΜΟΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ!
Όταν κατεβεί ο άνθρωπος από το σκαλί του εγωϊσμού στο ύψος των ματιών τότε θα συμπεριφέρεται σεβαστά & δίκαια!
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Κατά τη γνώμη μου μιλάμε για τα αυτονόητα:
1)Θα σε σεβαστώ αν με σεβαστείς και θα με σεβαστείς γιατί , πάνω απ όλα σέβομαι τον εαυτό μου.( αλλιώς ...φασκελοκουκούλωστα!)
2) Η βία είναι σχετική.Δηλαδή αν κάνεις κακό στο παιδί μου ( που δεν έχω πιό ιερό) θα σε σκίσω στα δύο.Επίσης , και για να υπερασπιστώ και τη ζωή μου θα καταφύγω στη βία , γιατί τότε θα μιλάει και το ένστικτο αυτοσυντήρησης.Τελεία και παύλα.
...με κάλυψε επίσης και η doctor .Έχουμε και εμείς οι γυναίκες λερωμένη τη φωλιά μας.
1)Θα σε σεβαστώ αν με σεβαστείς και θα με σεβαστείς γιατί , πάνω απ όλα σέβομαι τον εαυτό μου.( αλλιώς ...φασκελοκουκούλωστα!)
2) Η βία είναι σχετική.Δηλαδή αν κάνεις κακό στο παιδί μου ( που δεν έχω πιό ιερό) θα σε σκίσω στα δύο.Επίσης , και για να υπερασπιστώ και τη ζωή μου θα καταφύγω στη βία , γιατί τότε θα μιλάει και το ένστικτο αυτοσυντήρησης.Τελεία και παύλα.
...με κάλυψε επίσης και η doctor .Έχουμε και εμείς οι γυναίκες λερωμένη τη φωλιά μας.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
Ολα ειναι σχετικά παιδια.
Δεν μπορεις να πεις τιποτε απόλυτο.
Κάτι που υπο κάποιες συνθήκες φαντάζει παράλογο,
κατω απο άλλες είναι η μόνη λύση.
Δεν μπορεις να πεις τιποτε απόλυτο.
Κάτι που υπο κάποιες συνθήκες φαντάζει παράλογο,
κατω απο άλλες είναι η μόνη λύση.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
καλύτερα να βιαιοπραγήσεις παρά να μείνεις άπραγος όταν δέχεσαι επίθεση ή πρέπει να υπερασπιστείς με το σώμα κάποιον
οι περισσότεροι λένε όχι στην βία που φέρνει βία κλπ, όμως όλοι αυτοί δεν ξέρουμε κατά πόσο δεν νιώθουν ικανοί να νικήσουν σε μια αναμέτρηση ή έστω να μην πέσουν χάμω αναίσθητοι με το πρώτο χτύπημα, ο κόσμος γυμνάζεται με τα βαράκια και τις αεροβικές για να χάσει κιλά και να είναι φιτ... να του κάνουν τα ρούχα τα καλά και να μην βγει με πατσές στην παραλία... ή γυμνάζεται για να κόβει πολλά χρόνια βασιλόπιττα υγιης... το τελευταίο καλό είναι τα άλλα όχι,
μαζί με την γυμναστική πρέπει να ξεκινά κανείς και την αυτοάμυνα και αλλες τέχνες πολλές εκεί έξω
μιλάω εγώ η αγύμναστη που δεν ξέρω από τις τέχνες αυτές, κι όμως είμαι ικανή να κουτουλήσω αυτόν που θα μου επιτεθεί και να κλωτσήσω στα αχαμνά αυτόν που δέρνει άλλον αδύναμο και αθώο. ξέρω βέβαια πως μόλις αφήσει τον άλλον εγώ την έκατσα την βάρκα κι ελπίζω να κρυφτώ γρήγορα *εμπρος καλά μου πόδια ένα πράμα* θα χω το νου όμως αν ξεφύγω μην συνεχίσει με τον χτυπημένο *γιατί εγώ δεν αφήνω ποτέ κατι στη μέση κι όλο και κάποιο μαδέρι θα βρω κάπου λόλ*
το όχι στην βία μπορεί να το πει κάποιος με τις ικανότητες μιας Ζήνα πχ; βρε εγώ θα έβγαινα παγανιά να βρω αλήτες και αλήτισσες που ξυλοφορτώνουν αθώους και δεν θα ένιωθα ότι βιαιοπραγώ ασύστολα, αλλά ότι άρχισαν να παίρνουν μια γεύση από το ξύλο που έδιναν κάθε λογής τομάρια.....
λολλλλλλλ
οι περισσότεροι λένε όχι στην βία που φέρνει βία κλπ, όμως όλοι αυτοί δεν ξέρουμε κατά πόσο δεν νιώθουν ικανοί να νικήσουν σε μια αναμέτρηση ή έστω να μην πέσουν χάμω αναίσθητοι με το πρώτο χτύπημα, ο κόσμος γυμνάζεται με τα βαράκια και τις αεροβικές για να χάσει κιλά και να είναι φιτ... να του κάνουν τα ρούχα τα καλά και να μην βγει με πατσές στην παραλία... ή γυμνάζεται για να κόβει πολλά χρόνια βασιλόπιττα υγιης... το τελευταίο καλό είναι τα άλλα όχι,
μαζί με την γυμναστική πρέπει να ξεκινά κανείς και την αυτοάμυνα και αλλες τέχνες πολλές εκεί έξω
μιλάω εγώ η αγύμναστη που δεν ξέρω από τις τέχνες αυτές, κι όμως είμαι ικανή να κουτουλήσω αυτόν που θα μου επιτεθεί και να κλωτσήσω στα αχαμνά αυτόν που δέρνει άλλον αδύναμο και αθώο. ξέρω βέβαια πως μόλις αφήσει τον άλλον εγώ την έκατσα την βάρκα κι ελπίζω να κρυφτώ γρήγορα *εμπρος καλά μου πόδια ένα πράμα* θα χω το νου όμως αν ξεφύγω μην συνεχίσει με τον χτυπημένο *γιατί εγώ δεν αφήνω ποτέ κατι στη μέση κι όλο και κάποιο μαδέρι θα βρω κάπου λόλ*
το όχι στην βία μπορεί να το πει κάποιος με τις ικανότητες μιας Ζήνα πχ; βρε εγώ θα έβγαινα παγανιά να βρω αλήτες και αλήτισσες που ξυλοφορτώνουν αθώους και δεν θα ένιωθα ότι βιαιοπραγώ ασύστολα, αλλά ότι άρχισαν να παίρνουν μια γεύση από το ξύλο που έδιναν κάθε λογής τομάρια.....
λολλλλλλλ
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
αύριο θα κάνω εξαγωγή δοντιού: ερώτημα, ο οδοντίατρος θα βιαιοπραγήσει επάνω μου ναι ή ου;
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- Kariatida
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Ξεφύγαμε. Αρχικά το ποστ μου δεν αναφερόταν σ' εσένα προσωπικά Μeat. Είναι τρόπος που γράφω ενίοτε. Όσον αφορά τη βία, να διευκρινίσω ότι αναφέρομαι στην άδικη και άνευ λόγου βία. Το να σε βαρέσω για να σου επιβληθώ και να σε φοβίσω ώστε να πας με τα νερά μου. Αυτό το καταδικάζω. Σε όλα τα άλλα, φυσικά και δεν θα κάτσεις να τις φας και φυσικά δεν θα είσαι χάπατο όποτε κάποιος πάει να σε πειράξει. Αυτό είπα, είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα, το σώμα σου το υπερασπίζεσαι όπως θεωρείς καλύτερα την εκάστοτε στιγμή.Meat έγραψε:Η βία είναι απάντηση για πολλά προβλήματα θες δε θες. Φυσικά και θα σου σπάσω τα μούτρα αν αποτελέσεις απειλή. Ακόμη και η Καριάτιδα παραπάνω λέει το εξής:Μόνο εγώ βλέπω την αντίφαση? Πως θα του το κόψεις το χέρι ρε καριάτιδα, με τηλεπάθεια?Είμαι ενάντια στη βία σε βαθμό που μπορώ να χάσω την ψυχραιμία μου μέχρι τέλους. Μπορείς να φωνάξεις, να θυμώσεις, να σπάσεις κάτι, μέχρι εκεί είναι κατανοητό και ως ένα βαθμό σεβαστό. Αλλά άπαξ και σηκώσεις χέρι στο κόβω απ' τη ρίζα κι ας είσαι όποιος θέλεις.
Ναι, είμαι κατά της άδικης βίας, αλλά όταν μου έκοψαν την μέχρι τη μέση τότε αλογοουρά μου επειδή "είχε πλάκα", όσο ενάντια στη βία κι αν ήμουν, λύγισα μία σιδερένια καρέκλα στην πλάτη αυτής που το έκανε. Κι ας ήτανε κορίτσι κι ας μου επέβαλλαν ό,τι ποινή ήθελαν μετά. Εγωισμός; Πιθανόν.
Από εκεί και πέρα, ναι, ας μαλώσουν, ναι ας σκυλοφαγωθούν, αλλά στο βαθμό που είναι ίσοι. Όταν παύουν να είναι ίσοι, χαλάει η συνταγή. Από εκεί και πέρα, θα διαφωνήσω με τον Αλκίνοο στο ότι η γυναίκα έγινε ό,τι την έκανε ο άνδρας. Δεν είμαστε τόσο χάλια. Τουλάχιστον όχι ακόμα και όχι όλες μας. Έχει και η γυναίκα μερίδιο ευθύνης, και μάλιστα μεγάλο, για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, και το λέω με πλήρη συνείδηση του ότι ανήκω στο φύλο.
Από εκεί και πέρα, δεν θα βγάλουμε τους σεβασμούς μας να τους μετρήσουμε. Ο καθένας σέβεται και λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, οπότε είναι άτοπο να πάμε να κρίνουμε ή να υποδείξουμε στον καθένα πώς να λειτουργεί.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Υπερβολικός όπως πάντα Φώτη μου.Methos έγραψε:Γιατι του δινεις εναυσμα να τρολάρει;Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως με οποιαδήποτε μορφή βίας...! Είτε είναι μία μάνα που χτυπάει το παιδί της, είτε ένας άντρας μία γυναίκα (ή και το αντίστροφο) είτε οτιδήποτε...! Θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο λάθος να καταφεύγουμε στη βία... Συμφωνώ απολύτως στην ίση αντιμετώπιση ανεξαρτήτα από το φύλο αλλά όχι βία ρε παιδιά...! Έλεος... Στοματάκι γι' αυτό έχουμε... Άλλωστε η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει...!
Αν παντως μου επιτεθει ανδρας θα τον σπάσω στο ξύλο.
Το ιδιο θα κάνω και σε γυναίκα
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Οοοοοοοοχι. ειναι φιλοσοφία ζωής. Δίδω παντα πίσω αυτό που εισπράτω στο πολαπλάσιο.
αν καποιος θελει το καλο μου εγω θελω 10 φορες το καλο του.
αν προσπαθει να μου κανει κακό, θα το χει επι 100
αν καποιος θελει το καλο μου εγω θελω 10 φορες το καλο του.
αν προσπαθει να μου κανει κακό, θα το χει επι 100
- Kariatida
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Καλά που το είπες Φώτη, να ξέρω να έρθω στη Σαλονίκη μόνο αφού έχω πάρει την μαύρη ζώνη και τότε θα τα πούμε κύριος
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση