ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας

Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 13 Ιούλ 2011, 09:07

Είμαι τουλάχιστον περήφανη που εμείς εδώ στα ΙΔΕΟ λέμε εδώ και καιρό οτι η χρεωκοπία έχει έρθει, είναι εδώ, μένει μόνο να ανακοινωθεί και επίσημα.Και ιδού, από τα πλέον επίσημα χείλη, η χρεωκοπία της χώρας και με τη βούλα πλέον και φτιασιδωμένη καταλλήλως ( σαν το μακιγιαζ που κάνουν στα πτώματα) ώστε να μην μας κακοφανεί..
Για το φτωχό μου , ξανθό μυαλό οι όροι " επιλεκτική " , "ήπια", " ψιλοχρεωκοπία" , "μισοχρεωκοπία" και δεν συμμαζεύεται , δεν μου λένε τίποτα.Στο μυαλό μου, η χρεωκοπία είναι αυτή που είναι και ξέρω ποιό είναι το άσχημο πρόσωπό της.Η δε δήλωση Βενιζέλου είναι για γέλια και για κλάμματα.." "Η λέξη «επιλεκτική χρεοκοπία» τρομάζει χωρίς λόγο. Δεν είναι πραγματική χρεοκοπία, δεν είναι πραγματικό οικονομικό γεγονός. Είναι αξιολόγηση των τριών οίκων αξιολόγησης στα ομόλογα. Εάν είμαστε ψύχραιμοι, συνετοί και έχουμε σχέδιο να εφαρμόσουμε, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα πάντα προς όφελός μας» :banghead: :swear:

Ενδιαφέρον άρθρο εδώ http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139

Προσυπογράφω και ο αγώνας συνεχίζεται :thumb:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 13 Ιούλ 2011, 10:56

Πέρσι η λέξη "χρεωκοπία" ήταν ταμπού... ήταν φτου κακά! Πώς τολμάμε να λέμε για χρεωκοπία... Δεν ήμασταν πατριώτες όσοι το προτείναμε!

Όταν ο Μαξ έλεγε να δηλώσουμε άμεσα χρεωκοπία, μετατρέποντάς τη σε σχοινί στο οποίο θα'ναι προσδεδεμένη όλη η ευρωζώνη, οπότε αν πέφταμε εμείς στο γκρεμό, θα παίρναμε και τους υπόλοιπους μαζί μας, τον έλεγαν πολλοί συστεμικοί "τρελό" κι αν δε μπορούσε να "κολλήσει" αυτός ο χαρακτηρισμός καλά, γιατί το άτομο ΕΙΧΕ έρεισμα, κάποιοι έλεγαν ότι είναι ύπουλο καθίκι που θέλει να μας ρημάξει μια ώρα αρχύτερα...
Τώρα επιβεβαιώνεται πως αυτοί που ήθελε να ρημάξει, ήταν τα λαμόγια της Γουόλ Στρητ, κι όχι εμείς. Γιατί ακόμα και τώρα αν δηλώναμε κανονικότατα χρεωκοπία, ποιος θ'αποπλήρωνε τα CDS που παίζουν με τα ομόλογά μας; Ποιος θα βούλιαζε εκτός από μας και την Ευρώπη; Μα και οι αμερικανικές τοκογλυφικές τράπεζες.
Ο ΓΑΠ παλεύει απελπισμένα να σώσει ΑΥΤΕΣ, και όχι εμάς, δίνοντας τώρα την εντολή να περιρρέει πόσο "καλή" είναι η "επιλεκτικη" χρεωκοπία... διότι στην επιλεκτική, και αυτοί θα σωθούν και εμείς θα φουντάρουμε κανονικότατα.

Δε θα πω τίποτ'άλλο σ'αυτό το τόπικ, γιατί σύμφωνα με τους κανονισμούς αυτού του φόρου, απαγορεύονται αυστηρώς οι ύβρεις και δε με παίρνει να παραβιάζω κανονισμούς που εγώ συνέταξα το κέρατό μου.... Το βουλώνω λοιπόν. :swear:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τετ 13 Ιούλ 2011, 15:04

πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που συμβαίνει μας ξεπερνά σαν χώρα και σιγά-σιγά λαμβάνει πλανητικές διαστάσεις, έχω την αίσθηση πως έρχεται παγκόσμιο κραχ και σε λίγο καιρό δε θα μπορούμε να συζητάμε εδώ γιατί θα αγωνιζόμαστε για την επιβίωσή μας.
η εντύπωση που έχω είναι ότι κανείς δεν κάνει κάτι για να το αποτρέψει αλλά εσκεμένα οδηγούμαστε εκεί για κάποιο λόγο,ίσως για την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης ή κάτι άλλο.

ο καιρός γαρ εγγύς που λέει κάποιος γνωστός
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τετ 13 Ιούλ 2011, 15:11

«Μας κυβερνούν παιδάκια» τονίζει η γαλλική εφημερίδα Le Monde

Σκληρή κριτική ασκούν στους ηγέτες της Ευρώπης και των ΗΠΑ με άρθρα τους η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» και η βρετανική «Financial Times», κατηγορώντας τους για εφησυχασμό αλλά και ανευθυνότητα και ολιγοψυχία μπροστά στην ανάγκη να λάβουν γενναίες αποφάσεις για να αντιμετωπιστεί η κρίση και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Σε άρθρο της με τίτλο: «Αυτά τα παιδάκια που μας κυβερνούν», η «Le Monde» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η κατάσταση απαιτεί ενηλίκους και ενήλικοι δεν υπάρχουν, ούτε στην Ουάσιγκτον, ούτε στις Βρυξέλλες».

Αλλά και οι «Financial Times» καταλογίζουν εφησυχασμό στους ευρωπαίους ηγέτες «που θεωρούν ότι η κρίση μπορεί να περιμένει για μετά τις διακοπές» και, επικρίνοντας κυρίως το Βερολίνο, καταλήγουν λέγοντας ότι «η Ιστορία δεν έχει συγχωρήσει όσους απλώς ήταν θεατές όταν η Ρώμη καιγόταν».

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Τα Νέα, η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κατάσταση είναι κρίσιμη, απαιτούνται γενναίες αποφάσεις, δηλαδή χρειάζονται ηγέτες με όλη τη σημασία της λέξης και όχι «παιδάκια» με τους όρους της «Le Monde».
Τα Νέα
Σημ.axinosp:"Μας κυβερνούν κ@λόπαιδα" θα ήταν ο σωστός τίτλος !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 13 Ιούλ 2011, 15:12

axinosp έγραψε:Σημ.axinosp:"Μας κυβερνούν κ@λόπαιδα" θα ήταν ο σωστός τίτλος !!

:clap: :clap: :clap: :clap: Δεν μπορώ να μην χειροκροτήσω! Εύστοχο!
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τετ 13 Ιούλ 2011, 15:15

Δεν δέχονται ελληνικές πιστωτικές κάρτες μέσω διαδικτύου
Εικόνα
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Με χθεσινή επιστολή τους ο Πρόεδρος (Γ. Ζησιμάτος) και ο Αν. Γ. Γραμματέας (Θ. Καπράλος) του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά ενημέρωσαν τα μέλη τους για το εξής:

«Προς τα Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

Αγαπητές/οι Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει παρατηρηθεί πρόβλημα μη αποδοχής πιστωτικών καρτών εκδόσεως Ελληνικών Τραπεζών στις συναλλαγές που πραγματοποιούνται, μέσω διαδικτύου, σε χώρες της Ευρωζώνης.

Παρακαλούμε, εάν κι εσείς

έχετε αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα, να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του ΕΣΠ τηλ. 2104176318 , για περαιτέρω ενέργειές μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς»

Αθήνα, 12/7/2011

http://www.tsantiri.gr/katagelies/den-d ... ktiou.html

Σημ.axinosp:Δηλαδή για την VISA και την MasterCard Αμερικής χρεοκοπήσαμε κανονικά και όχι επιλεκτικά όπως λέει ο Μπένυ Χίλλ αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κατοχικής Κυβέρνησης !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 13 Ιούλ 2011, 16:12

Πάντως αυτό με τις κάρτες δεν το πολυπιστεύω, μιας και εμείς σπίτι κάνουμε πάρα πολλές αγορές μέσω του διαδικτύου, είτε από Ευρώπη, είτε από τον υπόλοιπο κόσμο, και δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα (τουλάχιστον μέχρι και πριν από 15 ημέρες).

Βέβαια οι περισσότερες συναλλαγές γίνονται μέσω paypal, αλλά αρκετές τις κάνουμε μεμονωμένα με την πιστωτική.

Θα μου πεις, εδώ όλα αλλάζουν μέσα σε ώρες, μπορεί να σήμερα όντως να υπάρχει θέμα.

Καλό θα ήταν να το διασταυρώσουμε πάντως. Υπάρχει κάποια/ος που να κάνει αγορές μέσω ίντερνετ (πρόσφατα) ?
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Τετ 13 Ιούλ 2011, 16:34

από εμένα εντάξει με 2 συναλλαγές στις 9 και 10-7 με Κορέα και ΗΠΑ.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Τετ 13 Ιούλ 2011, 18:15

Βαδίζει καλοντυμένη στην οδό «ένδοξη ιστορία» η αφελής κόρη της αρχαίας Ελλάδας
όταν την σταματά απειλώντας την με το τεντωμένο του δάχτυλο στην τσέπη,
ένας κουστουμάτος με καρτελάκι στο πάνω να γράφει δντ, τράπεζες, ιδιωτικά συμφέροντα, επενδυτές,
οίκοι αξιολόγησης, κυβερνήσεις, εφοπλιστές, κατασκευαστικές, και άλλες μοντέρνες λέξεις.
Παίρνει ύφος σοβαρό και της λέει «δώσε ότι έχεις για να σου κάνω την χάρη να εξακολουθείς να υπάρχεις».
Εκείνη λίγο φοβισμένη του τα δίνει.
Από τότε ο τύπος, την έχει στημένη κάθε πρωί έξω από το σπίτι της επαναλαμβάνοντας τα ιδία λόγια.
Από τότε αυτό ονομάστηκε ελληνική χρεοκοπία.
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 13 Ιούλ 2011, 18:28

Central sun έγραψε:Βαδίζει καλοντυμένη στην οδό «ένδοξη ιστορία» η αφελής κόρη της αρχαίας Ελλάδας
όταν την σταματά απειλώντας την με το τεντωμένο του δάχτυλο στην τσέπη,
ένας κουστουμάτος με καρτελάκι στο πάνω να γράφει δντ, τράπεζες, ιδιωτικά συμφέροντα, επενδυτές,
οίκοι αξιολόγησης, κυβερνήσεις, εφοπλιστές, κατασκευαστικές, και άλλες μοντέρνες λέξεις.
Παίρνει ύφος σοβαρό και της λέει «δώσε ότι έχεις για να σου κάνω την χάρη να εξακολουθείς να υπάρχεις».
Εκείνη λίγο φοβισμένη του τα δίνει.
Από τότε ο τύπος, την έχει στημένη κάθε πρωί έξω από το σπίτι της επαναλαμβάνοντας τα ιδία λόγια.
Από τότε αυτό ονομάστηκε ελληνική χρεοκοπία.

:clap: :clap: :clap: :clap:

Υ.Γ. και κάθε μέρα , ο κουστουμάτος χρησιμοποιεί και διαφορετικούς όρους. Τώρα φτάσαμαι στο "επιλεκτική χρεοκωπία". Αύριο θα είναι "Γενικευμένη ανακατανομή πιστοληπτικής ικανότητας", "Αναδιαρθρωμένη πίστωση ομολογιακής κατανομής" και πάει λέγοντας.
Μέχρι που μια ωραία μέρα, θα στερέψει από όρους και κυρίως από διαφενόμενα έσοδα-κέρδη, και θα την κάνει για άλλη οδό....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 13 Ιούλ 2011, 18:43

axinosp έγραψε:«Μας κυβερνούν παιδάκια» τονίζει η γαλλική εφημερίδα Le Monde

Σκληρή κριτική ασκούν στους ηγέτες της Ευρώπης και των ΗΠΑ με άρθρα τους η γαλλική εφημερίδα «Le Monde» και η βρετανική «Financial Times», κατηγορώντας τους για εφησυχασμό αλλά και ανευθυνότητα και ολιγοψυχία μπροστά στην ανάγκη να λάβουν γενναίες αποφάσεις για να αντιμετωπιστεί η κρίση και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Σε άρθρο της με τίτλο: «Αυτά τα παιδάκια που μας κυβερνούν», η «Le Monde» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η κατάσταση απαιτεί ενηλίκους και ενήλικοι δεν υπάρχουν, ούτε στην Ουάσιγκτον, ούτε στις Βρυξέλλες».

Αλλά και οι «Financial Times» καταλογίζουν εφησυχασμό στους ευρωπαίους ηγέτες «που θεωρούν ότι η κρίση μπορεί να περιμένει για μετά τις διακοπές» και, επικρίνοντας κυρίως το Βερολίνο, καταλήγουν λέγοντας ότι «η Ιστορία δεν έχει συγχωρήσει όσους απλώς ήταν θεατές όταν η Ρώμη καιγόταν».

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Τα Νέα, η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κατάσταση είναι κρίσιμη, απαιτούνται γενναίες αποφάσεις, δηλαδή χρειάζονται ηγέτες με όλη τη σημασία της λέξης και όχι «παιδάκια» με τους όρους της «Le Monde».
Τα Νέα
Σημ.axinosp:"Μας κυβερνούν κ@λόπαιδα" θα ήταν ο σωστός τίτλος !!

Αφού βέβαια συμφωνήσω με τον Αχινό, λέω να παραθέσω κι εγώ ένα λιγόλογο (επιτέλους!) σχόλιό μου όπως το'γραψα και στα μπλογκς:

Σιγά τη "σκληρή κριτική". Στάχτη στα μάτια κριτική θα την έλεγα. Γιατί όποιος πιστεύει ότι αυτές οι πολιτικές (παγκοσμίως πλέον) εφαρμόζονται από ανώριμους (παιδάκια), ανίκανους ή βλάκες, ή είναι βλάκας ο ίδιος, ή κάνει τον βλάκα.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 13 Ιούλ 2011, 20:25

1. Παράκληση στους admin. Επειδή διαπίστωσα οτι η χρεοκοπία γράφεται με όμικρον όλα και ουχί ωμέγα στο πρώτο ο , όπως λανθασμένα έγραψα στον τίτλο, παρακαλώ αν γίνεται να διορθωθεί.Ευχαριστώ :rose: :rose:

2.Μπορεί να είναι συμπτωματικό, ( ...χμ..) αλλά ας το αναφέρω καλού-κακού: είδα και έπαθα να μπω στο σάιτ πριν λίγο.Φαινόταν οτι τα ΙΔΕΟ είχαν " πέσει " και δεν μπορούσε ο explorer να βρει το σάιτ.Σημειωτέον δε, οτι σε ολα τα υπόλοιπα σάιτ που δοκίμασα, έμπαινα κανονικά.Με ζώσαν τα φίδια σας λέω... :swear: :swear: :swear:
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από Irene3006 » Τετ 13 Ιούλ 2011, 20:29

kat_woman έγραψε:2.Μπορεί να είναι συμπτωματικό, ( ...χμ..) αλλά ας το αναφέρω καλού-κακού: είδα και έπαθα να μπω στο σάιτ πριν λίγο.Φαινόταν οτι τα ΙΔΕΟ είχαν " πέσει " και δεν μπορούσε ο explorer να βρει το σάιτ.Σημειωτέον δε, οτι σε ολα τα υπόλοιπα σάιτ που δοκίμασα, έμπαινα κανονικά.Με ζώσαν τα φίδια σας λέω... :swear: :swear: :swear:
Αν είσαι κι εσύ στο club της Forthnet το έπαθα κι εγώ... Ίσως να φταίει η σύνδεσή σου... Η forthnet τα κάνει συχνά πυκνά κάτι τέτοια. Μου έχει σπάσει τα νεύρα τις τελευταίες μέρες..!
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 13 Ιούλ 2011, 21:04

Irene3006 έγραψε:
kat_woman έγραψε:2.Μπορεί να είναι συμπτωματικό, ( ...χμ..) αλλά ας το αναφέρω καλού-κακού: είδα και έπαθα να μπω στο σάιτ πριν λίγο.Φαινόταν οτι τα ΙΔΕΟ είχαν " πέσει " και δεν μπορούσε ο explorer να βρει το σάιτ.Σημειωτέον δε, οτι σε ολα τα υπόλοιπα σάιτ που δοκίμασα, έμπαινα κανονικά.Με ζώσαν τα φίδια σας λέω... :swear: :swear: :swear:
Αν είσαι κι εσύ στο club της Forthnet το έπαθα κι εγώ... Ίσως να φταίει η σύνδεσή σου... Η forthnet τα κάνει συχνά πυκνά κάτι τέτοια. Μου έχει σπάσει τα νεύρα τις τελευταίες μέρες..!
Κι εγω, το ιδιο.
Αλλα οχι με φορθνετ, με οτενετ
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 13 Ιούλ 2011, 21:10

Εμενα την χρεωστικη την δεχονται.
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Irene3006 » Τετ 13 Ιούλ 2011, 21:24

Eva Luna έγραψε:Κι εγω, το ιδιο.
Άρα είναι γενικό το κακό... Λαμπρά...! :loco:
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 13 Ιούλ 2011, 21:32

connex,αλλά το τονίζω μόνο στα ΙΔΕΟ δεν έμπαινα, ( έβγαζε το γνωστο cannot display the webpage ), έμπαινα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλου σφαιράτα..Τεσπά.. :dunno:
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 13 Ιούλ 2011, 21:37

kat_woman έγραψε:connex,αλλά το τονίζω μόνο στα ΙΔΕΟ δεν έμπαινα, ( έβγαζε το γνωστο cannot display the webpage ), έμπαινα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλου σφαιράτα..Τεσπά.. :dunno:
Ακριβώς και εγώ το ιδιο με connex.
Μαλιστα Αρέλα θα βρείς κλησεις μου στο κινητό σου και στο μαγαζί.
Ηταν 8 και 5 οταν σου εκανα την πρώτη κληση στο μαγαζί μετά λέω
τετάρτη σήμερα μάλλον θα είναι κλειστά.
Τι παθαμε?
Εγίνε κατολισθηση?
επεσε κανας βράχος?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Irene3006 » Τετ 13 Ιούλ 2011, 21:41

kat_woman έγραψε:connex,αλλά το τονίζω μόνο στα ΙΔΕΟ δεν έμπαινα, ( έβγαζε το γνωστο cannot display the webpage ), έμπαινα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλου σφαιράτα..Τεσπά.. :dunno:
Κι εμένα μόνο στα ΙΔΕΟ. Αλλά μόλις πάτησα στο εικονίδιο "Try again" για να κάνει ανανέωση της σελίδας μου το εμφάνισε.. Δηλαδή για κάποια δευτερόλεπτα ήμουν εκτός... Μπορεί να πω και χαζομάρα αλλά μήπως έγινε επειδή είναι ελληνική σελίδα; Δηλαδή να σου άνοιγε facebook, YT και τέτοια... Γιατί εγώ εκείνη τη στιγμή μόνο αυτά είχα ανοιχτά.

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 13 Ιούλ 2011, 21:48

NO NO ,μπήκα κανονικά σε ελληνικά σαιτς..μπορεί να ήταν θέμα explorer , δεν δοκίμασα η χαζή το μοτζίλα , ας πούμε.Θα ήταν θέμα σερβερ, να υποθέσω..

Πάντως ήμουν έτοιμη και εγώ να αρχίσω τα τηλέφωνα.. :D
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Irene3006 » Τετ 13 Ιούλ 2011, 21:52

Ούτεεεεεεε ο explorer έφταιγε... Eγώ ήμουν από Mozilla...!! Δεν ξέρω... Περίεργο... Εγώ τηλέφωνα δεν έχω... Αλλά θα κατέβαινα στην παραλία να επικοινωνήσω με σήματα καπνού!! Χαχαχα...!! Να περιμένουμε και τη Βίκυ μήπως έχει να δώσει καμμιά εξήγηση...!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
Ermis
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ermis » Τετ 13 Ιούλ 2011, 21:58

Μου εχει τύχει και εμένα και στο συγκεκριμένο site αλλά και σε άλλα blogs όμως έχω παρατηρήσει ότι άμα δεν βάλεις τη σελίδα που εβαλες δηλαδή όχι απλά ideografhmata.gr αλλά ideografhmata.gr/(κάτι άλλο απο το ιστορικό ) ανοιγει και αυτό αλλά και στα blog που μου εχει συμβεί....
Δηλαδή με λίγα λόγια τυχαινει να μου δημιουργεί πρόβλημα μόνο η αρχική σελίδα της εκαστοτε ιστοσελίδας...
Τώρα τι να πω... δεν ξέρω... :dunno:
Δημιούργησε τον κόσμο όπως τον ονειρεύεσαι...
Ο κόσμος αυτός είναι εκεί έξω, αλλά και μέσα σου ταυτόχρονα...
Άβαταρ μέλους
Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 13 Ιούλ 2011, 22:58

Eva Luna έγραψε:
Irene3006 έγραψε:
Κι εγω, το ιδιο.

Ο Explorer είναι από τους πιο αργούς browsers ούτως ή άλλως. Μπορείτε να χρησημοποιείτε Mozilla ή Chrome (αν και εγώ προτιμώ εδώ και χρόνια την αλεπουδίτσα :dance: ).

Όποιον πάντως και να χρησημοποιείτε , καλό είναι κάθε Χ διάστημα (εγώ το κάνω κάθε βδομάδα), να καθαρίζετε τα cookies και τα temporary internet files (αλλά μόνο αυτά).

Υ.Γ. :offtopic: το ξέρω, αλλά να βοηθήσω ήθελα.....
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 13 Ιούλ 2011, 23:39

Εμένα οταν μου συνέβει ημουν στο τόπικ για τους ανώνυμους και εγραφα το μύνημα που εχω γράψει τελευταία. Server είχα χρώμ και μου ελεγε: oups!!!! ......
Κάνω copy paste και ανοίγω μοτζιλα. και εκεί τα ιδια εμπαινα οπου αλού αλλα οχι στα ιδεο.
Πέρσε αρκετή ώρα μέχρι να συνδεθώ. Το άφησα λίγο ήσυχο
Εκανα ενα μπανιο στη θαλασσα κάπου εκεί στην δύση του ηλιου...
κλπκλπκλπ
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Πέμ 14 Ιούλ 2011, 00:07

Δεν πειράζει ρε παιδιά, εμένα μου συμβαίνουν αυτά εδώ και μια βδομάδα.
Μάλλον από τη χρεοκοπία θα είναι! :lol:
Ίσως θα πρέπει να τα συνηθίζουμε από δω και πέρα.
Α, ναι. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι πριν από δύο ώρες περίπου, γύρω στις 9:30- 10:00 η ώρα,
είδαμε πάνω από το Βόρειο Αιγαίο και ένα φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο.
Εμείς το είδαμε να έρχεται από απέναντι, δηλαδή το Πήλιο και αφού μείναμε με το στόμα ανοικτό για καμιά 15 δεύτερα
έτρεξα για τη βιντεοκάμερα(καλά μιλάμε ότι έπαθα πήξη των εγκεφαλικών νευρώνων για λίγο :shock: ),
το φως αφού έκανε κάτι ζιγκ-ζαγκ, άλλαξε για λίγο ύψος και μετά zoom-out, το έχασα από τα μάτια μου.
Έχω δει στη ζωή μου διάφορα, αλλά αυτό ήταν πολύ πειστικό, καμιά σχέση με οτιδήποτε πετάει στον ουρανό μας.
(Σόρρυ, για το off-topic, αλλά έφαγα φλασιά!)
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Oικονομία”