Συντάγματος συνέχεια (από Ιούλιο 2011)

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Re: Σύνταγμα- Ιούλιος 2011 και ακόμα όλοι εκεί!

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 12:45

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=346030&cid=4

Η «μυστική» συνεργασία στην οδό Νίκης

"Στο video-ντοκουμέντο θα παρατηρήσετε ένα άτομο που φορά μαντήλι και καπέλο. Στέκεται επί της οδού Νίκης, ανάμεσα σε μία κλούβα των ΜΑΤ και ένα πυροσβεστικό όχημα, την ώρα που άνδρες των ΜΑΤ χτυπούν και συλλαμβάνουν έναν διαδηλωτή.

Στη συνέχεια ο άνδρας που έχει καλυμμένο το πρόσωπό του συνομιλεί με αστυνομικό. Λίγη ώρα αργότερα, πλησιάζει τον διαδηλωτή και προχωρά μαζί με τους αστυνομικούς ως ένας ακόμη προσαχθείς."
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
axinosp
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 14:27

Για την Αρέλα το βρήκα και σε Youtube
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Atkins
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!

Δημοσίευση από Atkins » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 15:54

ΑΛΗΤΕΙΑ...ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ...

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΥΧΗ)
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks

Pretty maids(Atkins vocals)
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 16:35

Και φυσικά δεν είσαι ο μόνος..

Η οργή έτσι και ξεσπάσει μέσα στον άνθρωπο είναι σαν το ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω, είναι σαν το θηρίο που βγήκε από τη φωλιά του.
Μπορεί φαινομενικά τα πράγματα να δείχνουν ότι έχουν ηρεμίσει κάπως αλλά η οργή πλέον υπάρχει μέσα μας και κάποια στιγμή θα ξεσπάσει.
Μπορεί να είναι σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα, σε έξι..δεν έχει σημασία..θα υπάρχει εκεί και θα περιμένει..

Και τότε..
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
athens
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: 111Redroses

Δημοσίευση από athens » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 18:47

επειδη δεν βλεπω δελτια ειδησεων και εχω μερες να παω συνταγμα τι γινετε? συνεχιζετε πως παει η συγκεντρωση κραταει ή εχει σπάσει?
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 19:49

Χτες πέρασα.
Εχει σπάσει, οχι εντελώς όμως.
Στον άγνωστο η γνωστή ντουντούκα να δίνει το σύνθημα στους λίγους και "εκλεκτούς" πλέον οπαδούς της.
Οι σκηνές στη θέση τους. Στη συνέλευση έχει ακόμα κόσμο.
Αυτά.

Κάπου άκουσα ότι ο Καμίνης ετοιμάζει εκκαθάριση της πλατείας τις επόμενες μέρες.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
athens

Δημοσίευση από athens » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 20:02

αυτο ηταν, τελειωσε?
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 20:24

athens έγραψε:επειδη δεν βλεπω δελτια ειδησεων και εχω μερες να παω συνταγμα τι γινετε? συνεχιζετε πως παει η συγκεντρωση κραταει ή εχει σπάσει?
Τι ίδια ερώτηση είχα και εγώ στο μυαλό μου σήμερα.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 20:28

Από ΣΚΑΙ

Πρωτοβουλία Καμίνη για την πλατεία Συντάγματος

09/07/2011 | 14:51Τελευταία Ενημέρωση 14:51 09/07/2011
Πληθαίνουν οι φωνές για απομάκρυνση των σκηνών από το Σύνταγμα

Πρωτοβουλία ώστε να επανέλθει η ζωή στην Αθήνα στους κανονικούς της ρυθμούς, έπειτα από 45 ημέρες «δέσμευσης» της πλατείας Συντάγματος από τους Αγανακτισμένους, ανέλαβε από την Παρασκευή ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Πρώτο βήμα, η σύσταση επιτροπής με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την έναρξη συνομιλιών με τους κατασκηνωτές.

Μιλώντας στην Καθημερινή, ο κ. Καμίνης δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να μεταβεί και ο ίδιος στην πλατεία προκειμένου να πείσει τους διαδηλωτές ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει. Σύμφωνα με τον εμπορικό κόσμο, αλλά και τους φορείς του τουρισμού, άλλωστε, το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται ήδη σε κατάσταση "κόκκινου συναγερμού".

Όπως τονίζουν οι έμποροι, η πλατεία Συντάγματος από έμβλημα δημοκρατίας έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης, με έντονη τη δυσοσμία από τις ακαθαρσίες και ορατό τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία λόγω της εκτεταμένης χρήσης ναρκωτικών. «Η Ομόνοια έχει ανέβει στο Σύνταγμα» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι οι Αγανακτισμένοι συνεχίζουν και αυτό το Σαββατοκύριακο τη διαμαρτυρία τους στην πλατεία Συντάγματος.

http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... udagmatos/
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 20:33

Αυτή η φάση μπορεί και να τελείωσε.
Όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους, ξεκινόντας με φόρα και μετά εξασθενούν σιγά σιγά όταν έχουν πλέον δώσει ότι είχαν να δώσουν.

Και μετά ξεκινάει άλλος κύκλος.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
athens

Δημοσίευση από athens » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 21:32

@ Joy
ναι συμφωνω, μπορει ομως και να μην εχει κλεισει τελειως απλα λογω συνθηκων(καλοκαιρι, αδειες, κουραση) μπορει να υπαρχει μια υφεση το σεπτεμβριο που θα αρχιζει το κυριο μερος του εργου "θριλλερ" ισως να ξαναρχισει παλι...
εε ενταξει δεν εχει και πολυ αδικο, οπτικα ναι ισως να μην ειναι ωραιο....αλλα πως θα γινει...εγω καθαρο το εβλεπα τωρα τι να πω δεν ημουν και 24 ωρες το 24ωρο ισως μια δυσοσμια να υπηρχε, δεν ξερω δεν καθομουνα κατω στην πλατεια, ημουν παντα πανω(οχι λογω του γνωστου διαχωρισμου που εμαθα μετα χαχα μου αρεσε να βλεπω το κτιριο για να μουτζωνω τους μεσα)
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 22:58

Ο πρώτος κύκλος κλείνει σιγα σιγά. Ο επόμενος μπορεί να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, μπορεί νωρίτερα, μπορεί και αργότερα. Η συνέχεια του πρώτου θα είναι αλλά θα είναι και διαφορετικός γιατί θα κουβαλάει τις επιγνώσεις του πρώτου.

Όσο για τον Καμίνη το οπτικό του θέματος τον μάρανε για τον τουρισμό και καλά.

Όταν τα ΜΑΤ έριχναν δακρυγόνα στους τουρίστες στο Μοναστηράκι και έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης τι ήταν, τουριστική ατραξιόν?
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
athens

Δημοσίευση από athens » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 23:04

μου αρεσε το τουριστικη ατραξιον, :lol:
εεε να εχει λιγο σασπενς μην πληξουν οι ανθρωποι...
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 23:10

E! μα όλο τα αρχαία θα βλέπουν οι τουρίστες? Είδανε και τα νέα :D :D

(Αν και εδώ που τα λέμε και τα δακρυγόνα αρχαία ήταν μιας και είχαν λήξει εδω και μισό αιώνα)
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
athens

Δημοσίευση από athens » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 23:19

σωστηηη να χουν οι ανθρωποι να θυμουνται, να πας διακοπες και να πεσεις στην περιπτωση...θα χουν οι ανθρωποι να θυμουνται και αμα ξαναπατησουν πολλοι απο αυτους Ελλαδα, να μου τρυπησεις την μυτη...υπηρξαν βεβαια και οι ψυχραιμοι που κατανοουσαν την κατασταση των Ελληνων και δεν επηρεαστηκαν απο τα γεγονοτα και μαλιστα υποστηριζαν την κινηση των αγανακτησμενων...
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 09:43

Ε όχι και εστία μόλυνσης. Μολυσμένα είναι τα μούτρα τους.

Μπορεί να μην είμαι εκεί κάθε μέρα αλλά έχω πάει πολλές φορές.

Κανένας δεν χέζει στην πλατεία όπως λένε. Η πλατεία είναι πεντακάθαρη.

Όσοι είναι εκεί την προσέχουν σαν το σπίτι τους.

Όσο για τους χρήστες ναρκωτικών δεν περιορίζονται στην πλστεία αλλά υπάρχουν παντού στην Αθήνα. Στην Ομόνοια βλέπεις πολύ περισσότερους Στη Σταδίου και στην Κλαυθμώνος επίσης. Τα ναρκωτικά είναι φαινόμενο που το προκαλεί η εξουσία για να μην αντιδρά ο κόσμος.

Ακόμα και επίσημα.

Για πήγαινε σε ψυχίατρο και πες ότι έχεις προβλήματα με την ανεργία και τη φτώχεια και ότι έχεις εφιάλτες και θα σου δώσει ψυχοφάρμακα για να γίνεις.......καλά.

Τι εννοούν όταν λένε εστία μόλυνσης δεν κατάλαβα ακόμα.

Γιατί κατα την Κυβέρνηση οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι ή ακόμα και οι πολύ χαμηλόμισθοι ή οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι θεωρούνται περιττό λίπος που πρέπει να καεί.

Η συνειδητοποίηση αυτού του γεγονότος πρεπει να οδηγήσει στην ενίσχυση της πλατείας αλλά και σε κάτι πέρα από την πλατεία και το κράξιμο.

Σε αντίσταση στο φόρο και στην κρατική ληστεία σαν αγώνα προς επιβίωση.

Αφού όταν θα στα έχουν πάρει όλα η ίδια η ύπαρξή σου θα θεωρείται εστία μόλυνσης.

Πρόκειται για μία Χούντα χειρίστης μορφής

Αυτή τη φορά δεν κυνηγάει μόνο τους κομμουνιστές και τους συνοδοιπόρους αλλά αυτούς που δεν έχουν τίποτα πιά να δώσουν.

Να δεις που σε λίγο θα έχουμε εκτελέσεις ή ευθανασία

Σε αποπληθυσμό το πάνε.

Όταν ακούς την αστική τάξη να μιλάει για καθαριότητα και νοικοκυριό να κουμπώνεσαι. Κάτι βρώμικο ετοιμάζει
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 10:00

θέλουν απλά να μας "καθαρίσουν"
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 12:18

Θέμα καθαριότητας δεν υπάρχει. Από την αρχή το έχουν φροντίσει αυτό. Αυτά είναι παραμύθια.

Πρίν μερικές μέρες μίλαγα με κάποιον της κάτω πλατείας πάνω στο αν είναι καλύτερο να φύγουν και να ξαναγυρίσουν τον Σεπτέμβριο ή να μείνουν και να συνεχίσουν όπως και να έχει.
Μου ανέφερε και την εμφάνιση εμπόρων και χρηστών στην πλατεία.

Αλλά το εμπόριο ναρκωτικών είναι ελεγχόμενο. Όπου «στέλνουν» τους εμπόρους πάνε και οι πελάτες.

Τώρα θυμήθηκε ο Καμίνης τα ναρκωτικά? Η Πατησίων και η 3ης Σεπτεμβρίου, που το σκέφτεσαι να περάσεις από νωρίς το απόγευμα, σε άλλο δήμο ανήκουν?
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 13:10

Εδώ πρέπει να κατανοήσουμε όλοι εδώ πολύ καλά το εξής: οι "άρχοντες" αυτό που προσπαθούν να πετύχουν και πολύ φοβάμαι ότι θα συμβεί στο κοντινό μέλλον μας, είναι να προκαλέσουν μια λαϊκή εξέγερση επαναστατικού τύπου, όπου οι πολίτες μην αντέχοντας αυτά που συμβαίνουν εις βάρος τους και έχοντας χάσει κάθε ελπίδα διεξόδου από το μαρτύριο που επιβάλει η εξοντωτική πολιτική της Νέα Τάξης Πραγμάτων, θα ξεσπάσουν βίαια σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας με στόχο τη κατάλυση του συστήματος που απάνθρωπα τους ισοπεδώνει καθημερινά και τότε, επειδή μια τέτοια εξέγερση τη περιμένουν, θα τη συντρίψουν με το χειρότερο τρόπο που είναι δυνατό, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται να χρειαστούν μη Ελληνικές δυνάμεις για τη καταστολή της. Γι' αυτό το λόγο όλο αυτό το καιρό τα είχαν κυριολεκτικά χαμένα με τους "Αγανακτισμένους" και την ειρηνική διαδήλωση που έλαβε μέρος μέχρι να καταφέρουν πάλι με το γνώριμο τρόπο της διείσδυσης και δολιοφθοράς να δημιουργήσουν δήθεν συνθήκες σύμφωνα με τις οποίες να μπορούν να αντιδράσουν. Να είστε σίγουροι, ότι καμιά βίαιη εξέγερση δεν θα ρίξει αυτό το σύστημα, όσο κι αν ακόμη και εγώ ο ίδιος μερικές φορές χάνοντας τον έλεγχο την αποζητώ σαν αντίδραση στον αναβρασμό ψυχής που δημιουργείται μέσα μου βλέποντας αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μου και όχι μόνο. Τώρα το πως μπορεί να πέσει το σύστημα είναι μια συζήτηση και οι λύσεις που απαιτούνται είναι όχι τόσο επώδυνες, όσο μια βίαια εξέγερση, αλλά προϋποθέτουν τη πλήρη απεξάρτηση μας από το σύστημα, ένα ολοκληρωτικό άδειασμα των πόλεων(οι οποίες έχουν δημιουργηθεί εν μέρει για να το στηρίζουν), μη πλήρη μη συμμόρφωση στο τωρινό ή οποιοδήποτε καθεστώς πιθανόν να το διαδεχτεί...(μερικές από αυτές τις σκέψεις έχουν πριν μέρες εκφραστεί από άλλα μέλη, όπως η πρώην ποιήτρια κλπ)
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 14:38

Για να φτάσουμε όμως σε αυτό το σημείο θέλει μια διαδρομή πρώτα.

Σε όλα τα πεδία, ατομικά ή κοινωνικά, η εξέλιξη μίας κατάστασης είναι σταδιακή και εξωτερικά και εσωτερικά μέσα μας.
Μαθαίνουμε απ ότι εχει γίνει και προχωράμε στην επόμενη φάση. Και αυτό γίνεται είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα.
Μερικές φορές βέβαια μπορεί να μη θέλουμε να δούμε και να εμμένουμε στις ίδιες τακτικές και να κάνουμε τα ίδια λάθη επειδή μας είναι οικίες αυτές οι τακτικές και τις βλέπουμε σίγουρες.

Σαν λαός όμως θεωρώ ότι είμαστε πλέον αρκετά ώριμοι να προχωρήσουμε στη διαδρομή μας και να μην επαναλάβουμε πολλές παλιές πρακτικές.

Κατεβαίνοντας στο σύνταγμα τόσο καιρό παρατηρούσα τον κόσμο γύρω μου. Είδα την αφύπνιση του, είδα την αφοβία του, είδα την επιμονή του, είδα την ψυχή του Έλληνα στα μάτια τους.

Και μετά είδα την οργή.

Μπορεί κάποιοι όπως εσύ ή η ποιήτρια (και εγω) να βλέπουν ότι η πλήρης απεξάρτηση από το σύστημα και η μη συμμόρφωση στο όποιο καθεστώς είναι η λύση αλλά δεν μπορεί να εφαρμοστεί απ όλους ακόμα.

Μπορεί εσύ και άλλοι την οργή που μας δημιούργησαν να την βάζετε στην άκρη (και καλά κάνετε)γιατί ή οργή είναι μία ενέργεια βίαιη. Ή άλλοι όπως εγώ να την αποδέχονται και να κοιτούν όλη αυτή την ενέργεια πώς θα την κάνουν δημιουργική και όχι καταστροφική (ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο).

Αλλά η μάζα του κόσμου κάπου θα την βγάλει όλη αυτή την ενέργεια κάποια στιγμή.

Οι «άρχοντες» λοιπόν πέτυχαν να μας οργίσουν.

Η επόμενη φάση θα είναι βίαιη αλλά όχι όπως θα την περιμένουν. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά όπως στην πρώτη φάση τα είχαν χαμένα με τους «Αγανακτισμένους» και την ειρηνική διαδήλωση έτσι θα είναι και στη δεύτερη φάση.
Γιατί έχουμε μπεί σε πορεία εξέλιξης και δεν κάνουμε τα ίδια και τα ίδια.
Το πιθανότερο βέβαια είναι να συντρίψουν την εξέγερση ακόμα και με μη Ελληνικές δυνάμεις. Ακόμα και να μην τη συντρίψουν, θα μας επιβάλλουν μετά «ελεγχόμενους» πάλι στην εξουσία.

Η επόμενη φάση είναι η γενική μη συμμόρφωση.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 17:06

Ελπίζω να έχεις δίκιο joy, ώστε μια τέτοια αντίδραση ενός ουσιαστικά λαϊκού κινήματος να πάρει μια μορφή την οποία να μην προβλέψουν οι άρχοντες.

Αλλά για να πετύχει κάτι τέτοιο επιβάλλεται να συμμετέχουν ολοκληρωτικά οι Έλληνες όλης της επικράτειας, με διαφορετικές μορφές ανάλογα τη περιοχή και τη μορφολογία της περιοχής τους. Θα πρέπει στην ουσία να γονατίσει παντού το σύστημα, με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπορεί να λειτουργήσει ενάντια στο λαό με κανένα τρόπο.

Δεν θα αρκεί μόνο ένα Σύνταγμα, εκτός κι αν κατέβει όλος ο πληθυσμός της Ελλάδας εκεί. Θα πρέπει να κατακερματιστεί γενικά σε όλη την επικράτεια, με αποκλεισμό των δρόμων, διακοπή των επικοινωνιών, κατάληψη ραδιοσταθμών και τηλεοπτικών κτηρίων, έτσι ώστε να μην μπορεί το σύστημα με κανένα τρόπο να μεταδίδει τα παραμύθια του και να συνεχίζεται η προπαγάνδα, Επίσης θα πρέπει να ενσωματωθούν τα σώματα ασφαλείας με το λαό ή αν είναι δυνατό να πεισθούν ώστε να μην συμμετέχουν σε μια καταστολή.

Εδώ κάπου εντοπίζω ένα πρόβλημα, γιατί για υπάρχει συντονισμός τέτοιου μεγέθους, θα πρέπει να υπάρξει ένα κέντρο ή καλύτερα πολλά κέντρα διαχείρισης του κινήματος(εδώ θα μπορούσε να αποδοθεί αυτό αν θέλεις διαφορετικά) για να μπορούν να γνωρίζουν πολίτες σε διαφορετικές περιοχές ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την εφαρμογή των στόχων του κινήματος.

Τώρα το πρόβλημα που ανέφερα πριν έχει να κάνει με το ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα διαχειρίζονται αυτά τα κέντρα και πως θα είναι δυνατό να κρατηθεί μια προσπάθεια τέτοιου μεγέθους μακριά από πολιτικές πεποιθήσεις και δόγματα του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος αν θες.

Και όσο αφορά αυτό που είπες για το θυμό και εγώ μην νομίζεις ότι τον καταπίνω ή τον καταπιέζω, δεν είμαι δα και κανένας μοναχός του Θιβέτ, γουστάρω να τον νοιώθω και να τον εκφράζω με το τρόπο μου κι εγώ, προσπαθώντας πάντα όσο είναι δυνατό να μην τον στρέφω στο συνάνθρωπο μου.

Αλλά για να έχουμε μια ουσιαστική αλλαγή και να μπορέσουν τα παιδιά μας να ζήσουν σε ένα ειρηνικό και γεμάτο χαρά και δημιουργία μέλλον, θα πρέπει όλο αυτό το σύστημα να καταρρεύσει, ότι απομείνει να πάει στα σκουπίδια κυριολεκτικά. Γιατί είναι σαν ιός, αν δεν το εξαφανίσεις εντελώς, θα επανακάμψει πάλι με διαφορετικές μορφές και τρόπους.

Και όλοι αυτοί που τρέφονται επάνω στη πλάτη μας όλα αυτά τα χρόνια, όπως τα σαυροειδή βαμπίρ της Βουλής και το σόι τους, θα πρέπει να υποχρεωθούν να επιβιβαστούν σε αεροπλάνα (αυτό επειδή το αίμα τους το μόνο που θα πετύχει είναι να βρομίσει τη γη μας) και αφού τους αφαιρεθούν τα Ελληνικά διαπιστευτήρια και τους απαγορευτεί η επιστροφή στη χώρα, να σταλούν πακέτο στα σαυροαφεντικά τους για να συνεχίσουν να τους γλείφουν τους *****ς (συγνώμη, ο θυμός που αναφέραμε) από κοντά και επ' άπειρον.
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 17:17

Εδώ είναι ακόμη ένα σχετικό με τις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα βίντεο:

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 18:41

Να ένα άρθρο που κυκλοφορεί στα μπλογκς σήμερα.

Και μάλιστα επώνυμα.

Από μία κοπέλα που είναι στον αγώνα της πλατείας και τη λένε Στεφανία Λυγερού

Συνέβη κάτι που έκανε να σταματήσουν τα πάντα γύρω μου,αυτοκτόνησε,για οικονομικούς λόγους!
Share
138

Λείπω μέρες από το μέτωπο, άφησα (για πόσο; όσο) τη μάχη. Συνέβη κάτι που έκανε να σταματήσουν τα πάντα γύρω μου. Όχι μόνο ο χρόνος. Έπαψε η γης να γυρνά.
Μετά την υπερ-προσπάθεια που κάναμε, τις ώρες που καταναλώσαμε, τις υποχρεώσεις που αφήσαμε, την κούραση, το ξύλο, τις συλλήψεις, τα χημικά, το άδικον του πράγματος (αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι να ρημάζουν τη χώρα), το ότι τελικά μάς ανάγκασαν να αφήσουμε το τερέν..
ήρθε το τελειωτικό χτύπημα. Πάθαμε ό,τι ακριβώς απευχόμασταν. Αυτό που, με τον αγώνα μας, προσπαθούσαμε να αποτρέψουμε..
Η συναγωνίστριά μου η Μάρω (η μία εκ των τριών του Συντάγματος), έχασε τον άντρα της.
Ο άντρας της αυτοκτόνησε. Για οικονομικούς λόγους.

Μέχρι χθες παλεύαμε γιατί μας πήρατε το χαμόγελό μας, γιατί δεν αφήσατε στα παιδιά μας επιλογή, γιατί μας κλέψατε το αύριο.. Αλλά τις ζωές μας ρε φίλε; Τις ζωές μας; Να φεύγουμε εμείς γιατί ΕΣΕΙΣ αρέσκεστε στο να πηδάτε την αξιοπρέπειά μας;;;;;
(Ναι, αυτό είναι απειλή). Ό,τι είδατε μέχρι σήμερα ήταν.. ΤΙΠΟΤΑ! Τώρα θα δείτε τι σημαίνει μάχη.
Το αίμα των τίμιων, δίκαιων, αξιοπρεπών, αντρών ήταν πολύ. Παραπάνω από αρκετό. Εδώ μπαίνει το στοπ.
Ήρθε η ώρα να αρχίσει να τρέχει σαν ποτάμι το αίμα των προδοτών.
Για κάθε σταγόνα που χύθηκε δίκαιου αντρός, τόνους θα τρέξει αδίκων.
Ετοιμαστείτε για μια άλλη μάχη.. μια μάχη που δεν την έχετε ξαναδεί. Τώρα θα παλέψετε με το θεριό.. (Φαντάσου το, φτιάξ' το με τη φαντασία σου. Δες εμάς... μια καρδιά... μια γροθιά)................ Το έφερες το θηρίο μπρος στα μάτια σου; Ε, τώρα ετοιμάσου να το παλέψεις.

Στεφανία Λυγερού
(Επωνύμως. Φυσικά. Πρέπει να τρέξετε.. αν θέλετε να προλάβετε.. να με φάτε εσείς πρώτοι!!!!! Ούννοι. Βάρβαροι. Ουστ!!!!!!!!)
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 22:19

σέβομαι τον πόνο τους, όμως

αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους ή χρέη είναι ίσως η πιο μάταια και άδικη πράξη που μπορεί να κάνει κάποιος. πράξη που επιβραβεύει στην ουσία το ΣΥΣΤΗΜΑ που υπάρχει εξαιτίας του Μαμμωνά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 10 Ιούλ 2011, 22:22

είναι δόλια, μεθοδευμένη η διασύνδεση του χρήματος με βασικές υπαρξιακές ανάγκες, εκεί που πρέπει να άρχει ο φιλόσοφος άρχει ο καταναλωτής ή ο υλιστής.
κάποιοι έχουν πειράξει πολύ τις ισορροπίες εδώ κάτω.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”