θέλω ένα βιβλίο
- anideos
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: anideos
- Φύλο: Άνδρας
Re: θέλω ένα βιβλίο
αύριο θα παο να το αγοράσω μου φαίνεται αρκετά ωραίο και θα έχει σίγουρα ηθικό δίδαγμα
- Irene3006
- Επίτιμος
- Irc ψευδώνυμο: Irene3006
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
Να πας...! Ελπίζω να σου αρέσει!
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
- anideos
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
http://www.scribd.com/doc/3487818/o-mikros-prigkhpas
to ανωτερω αφιερωμενο στον καινουργιο νεαρο φιλο μας ανιντεο
εννοειται πως αν γενικοτερα θες να ρωτησεις οτιδηποτε περι μαθηματων που σου δημιουργησαν προβλημα
ρωτας ελευθερα ειτε φορα παρτιδα ή σε πι εμς...μπορει καποιος να γνωριζει να βοηθηκει
επιτρεψε μου οπως γνωριζομαστε περισσοτερο σιγα σιγα να σου προτεινω και λογω ηλικιας και αντωνη σαμαρακη [λαθος, διαβατηριο, ζητειται ελπις...], υπαρχουν γενικοτερα πολλα η-μπουκς φρη στο 24 γραμματα:
http://www.24grammata.com/
ορεξη να χεις για ψαξιμο φιλτατε
to ανωτερω αφιερωμενο στον καινουργιο νεαρο φιλο μας ανιντεο
εννοειται πως αν γενικοτερα θες να ρωτησεις οτιδηποτε περι μαθηματων που σου δημιουργησαν προβλημα
ρωτας ελευθερα ειτε φορα παρτιδα ή σε πι εμς...μπορει καποιος να γνωριζει να βοηθηκει
επιτρεψε μου οπως γνωριζομαστε περισσοτερο σιγα σιγα να σου προτεινω και λογω ηλικιας και αντωνη σαμαρακη [λαθος, διαβατηριο, ζητειται ελπις...], υπαρχουν γενικοτερα πολλα η-μπουκς φρη στο 24 γραμματα:
http://www.24grammata.com/
ορεξη να χεις για ψαξιμο φιλτατε
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- anideos
βαρνάβα σε ευχάριστο πολύ για το καλωσόρισμα και για το site που μου πρότεινες
σιγά σιγά μαθαίνω την νοοτροπία του forum και πιστεύω ότι θα βάλω και go το <stigma> μου
σιγά σιγά μαθαίνω την νοοτροπία του forum και πιστεύω ότι θα βάλω και go το <stigma> μου
- Snorky
- Φρεσκαδούρα
- Irc ψευδώνυμο: Snorky.gr
- Επικοινωνία:
Ο Μικρός Πρίγκιπας Βαρύ; ....... χμμμμ........ βαθύ ίσως άλλα για βαρύ δεν νομίζω...... ππερισσοτερο για βαθύ το έχω στα δικά μου κριτήριά.
Άλλο βάρος και άλλο βάθος.
Το Ουρανία προφητεία κολλάει αρκετά στα τωρινά σου γούστα όπως έγραψες, δράση αρκετή, που σε κρατάει το ενδιαφέρον ζεστό μέχρι το τέλος.
Τα μηνύματά του αρκετά καλα μπορω να πω, άλλα γραμμένα με πολύ ανάλαφρο τρόπο.... δεν κουράζει καθόλου. Αν σε αγγίξει θα σε
προχωρήσει στο επόμενο.... αν όχι θα σου αφήσει τουλάχιστον Μία όμορφή γεύση περιπέτειάς.
Δεν σου λέω άλλα αν και θα mpορούσα να γράψω πολλά.... μέχρι εδώ καλά είναι.... να χει και ενδιαφέρον, Χίxi
Wra Kalh
Άλλο βάρος και άλλο βάθος.
Το Ουρανία προφητεία κολλάει αρκετά στα τωρινά σου γούστα όπως έγραψες, δράση αρκετή, που σε κρατάει το ενδιαφέρον ζεστό μέχρι το τέλος.
Τα μηνύματά του αρκετά καλα μπορω να πω, άλλα γραμμένα με πολύ ανάλαφρο τρόπο.... δεν κουράζει καθόλου. Αν σε αγγίξει θα σε
προχωρήσει στο επόμενο.... αν όχι θα σου αφήσει τουλάχιστον Μία όμορφή γεύση περιπέτειάς.
Δεν σου λέω άλλα αν και θα mpορούσα να γράψω πολλά.... μέχρι εδώ καλά είναι.... να χει και ενδιαφέρον, Χίxi
Wra Kalh
Για να ανακαλύψεις νέες στεριές,πρέπει πρώτα να βρείς το κουράγιο, να χάσεις το λιμάνι από τα ματια σου.
- anideos
στο λέω θα είναι το δεύτερο βιβλίο που θα αγοράσω γιατί μου άρεσε η μικρή περίληψη σου
λέω δεύτερο βιβλίο γιατί έχω ήδη παραγγείλει το ένα παιδί μετράει τα stra σε ευχάριστο για το ενδιαφέρον σου
λέω δεύτερο βιβλίο γιατί έχω ήδη παραγγείλει το ένα παιδί μετράει τα stra σε ευχάριστο για το ενδιαφέρον σου
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
το βιβλίο που σου πρότεινα είναι ένα καλό δείγμα των νέων λογοτεχνών μας, ένα άλλο που δυστυχώς πήρε κακές κριτικές αλλά βρίσκω πως έχει απόλυτη σχέση με όσα συζητάμε εδώ στο Ιδεο, της ιδίας είναι το
ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.
το συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, σε όλους τους ιδεογραφίτες.
ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.
το συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, σε όλους τους ιδεογραφίτες.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Θαυμάσιες προτάσεις!
Τα περισσότερα που προτάθηκαν τα έχω διαβάσει και σου τα συνιστώ κι εγώ ανεπιφύλακτα, Θωμά μου.
Την πρόταση του Ιωνα, άστη για κανά δυο χρόνια μετά, γιατί είναι μεν εξαιρετική αλλά ίσως να σου πέσει λίγο "βαριά" προς το παρόν.
Θα σου'λεγα και τη "Φόνισσα" του Παπαδιαμάντη τον οποίο λατρεύω, αλλά ίσως κι αυτή να σου πέσει λίγο "βαριά" με δεδομένο πως ο Παπαδιαμάντης αφηγείται στην καθαρεύουσα και βάζει μόνο τους διαλόγους στη δημοτική΄... Βέβαια αν θες να "προπονηθείς" και στην καθαρεύουσα, είναι ένας καλός τρόπος να αρχίσεις.
Δεν είδα όλο το νήμα και όλες τις προτάσεις, αλλά αν δεν σου προτάθηκε και ο Καζαντζάκης, κράτα τον στα "υπ'όψιν" για λίγο αργότερα. Είναι κορυφαίος...
(Ο Χριστός ξανασταυρώνεται, ο Τελευταίος Πειρασμός, Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά, ο καπετάν Μιχάλης και άλλα...)
Σημείωσις:
Το παρόν νήμα μεταφέρθηκε στην ενότητα όπου και "ανήκει".
Τα περισσότερα που προτάθηκαν τα έχω διαβάσει και σου τα συνιστώ κι εγώ ανεπιφύλακτα, Θωμά μου.
Την πρόταση του Ιωνα, άστη για κανά δυο χρόνια μετά, γιατί είναι μεν εξαιρετική αλλά ίσως να σου πέσει λίγο "βαριά" προς το παρόν.
Θα σου'λεγα και τη "Φόνισσα" του Παπαδιαμάντη τον οποίο λατρεύω, αλλά ίσως κι αυτή να σου πέσει λίγο "βαριά" με δεδομένο πως ο Παπαδιαμάντης αφηγείται στην καθαρεύουσα και βάζει μόνο τους διαλόγους στη δημοτική΄... Βέβαια αν θες να "προπονηθείς" και στην καθαρεύουσα, είναι ένας καλός τρόπος να αρχίσεις.
Δεν είδα όλο το νήμα και όλες τις προτάσεις, αλλά αν δεν σου προτάθηκε και ο Καζαντζάκης, κράτα τον στα "υπ'όψιν" για λίγο αργότερα. Είναι κορυφαίος...
(Ο Χριστός ξανασταυρώνεται, ο Τελευταίος Πειρασμός, Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά, ο καπετάν Μιχάλης και άλλα...)
Σημείωσις:
Το παρόν νήμα μεταφέρθηκε στην ενότητα όπου και "ανήκει".
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
το αγαπημενο μου βιβλιο Η ρομφαια του Μιχαηλ! πραγματικα αυτο το βιβλιο με εκανε να δω τον κοσμο με τελειως διαφορετικα ματια! το προτεινω ανεπιφυλακτα!
- anideos
σε ευχαριστω πολη για την προταση που μου εκανες και αποτι βλεπω εισαι καινουργιος αρα
καλως σε βρηκα φιλε μου! επι μισο χρονο ημουν κατασκοπος σε αυτο το φορουμ αλλα αποφασισα να γινω ενα απο τα πιο ενεργα μελη καλες συζητησεις να 'χουμε!anideos έγραψε:σε ευχαριστω πολη για την προταση που μου εκανες και αποτι βλεπω εισαι καινουργιος αρα
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Και χαίρομαι γι'αυτό!kouts έγραψε:επι μισο χρονο ημουν κατασκοπος σε αυτο το φορουμ αλλα αποφασισα να γινω ενα απο τα πιο ενεργα μελη καλες συζητησεις να 'χουμε!
(εγώ σε καλωσόρισα σε άλλο τόπικ -ψάξε, θα το βρεις )
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- anideos
ελπιζω να μην εισαι πιαkouts έγραψε:καλως σε βρηκα φιλε μου! επι μισο χρονο ημουν κατασκοπος σε αυτο το φορουμ αλλα αποφασισα να γινω ενα απο τα πιο ενεργα μελη καλες συζητησεις να 'χουμε!anideos έγραψε:σε ευχαριστω πολη για την προταση που μου εκανες και αποτι βλεπω εισαι καινουργιος αρα
οπιαδιποτε βοιθεια θες απλα στηλε ενα πμ και με τα λιγα πραγματα που ξερω (ειμαι και γω λιγο καιρο)αν μπορω θα σε βοιθεισο.να μην φοβασε να πεις την γνωμη σου γιατι αυτο το φορουμ δεν παρεξειγη κανεναν
με την σηρα μου λιπον σου λεω και γω καλες συζητισης