ION 4ever έγραψε:Τώρα αυτό είναι ειρωνεία?monst3rmind έγραψε:είμαι σίγουρος ότι τώρα θα νιώθουν καλύτερα!ArELa έγραψε: Τους πάω.
Δεν μου έβγαλε ειρωνεία. Μήπως λέω μήπως monst3rmind είσαι μέλος των ανώνυμων ;
ION 4ever έγραψε:Τώρα αυτό είναι ειρωνεία?monst3rmind έγραψε:είμαι σίγουρος ότι τώρα θα νιώθουν καλύτερα!ArELa έγραψε: Τους πάω.
Ευχαριστούμε Skionskion έγραψε:Στο φόρουμ των Ανώνυμων, για όσους ενδιαφέρονται έχει δημιουργηθεί νήμα στα Ελληνικά:
http://www.whatis-theplan.org/t927-phase-1-greece
Και υπάρχει ένα μπλογκ από παιδιά από την Αθήνα που σχετίζονται με αυτό το κίνημα:
http://athens-utopia.blogspot.com/
Εγώ πάλι, το πρώτο που εισέπραξα ήταν ειρωνεία.KAL EL έγραψε:Δεν μου έβγαλε ειρωνεία. Μήπως λέω μήπως monst3rmind είσαι μέλος των ανώνυμων ;
Την άδεια την πήρα, αλλά δεν ξέρω... μου κόπηκε λίγο η φόρα.Εύχομαι να πάρεις την άδεια και τα υποτιτλίσεις Αr Ela . Είναι πράγματι πάρα πολύ ενδιαφέροντα.
Methos έγραψε:Δεν εχουν δειξει την παρουσια τους ως χακεραδες. οποτε τους αντιμετωπιζω ως ευ-φανταστα παιδια που ξερουν να κανουν ομορφα βιντεο.
.Βγαίνει & ταινία Anonymous η οποία σπονσοράρεται από τη SONY με σκηνοθέτη τον Roland Emmerich (Ημέρα Ανεξαρτησίας, 2012...) το φθινόπωρο που είναι πολιτικό θρίλερ & μιλάει για Σαίξπηρ (άσχετο)... Ποιός γλύφει ποιόν δεν ξέρω σε σχέση με αυτό..
Nαι, χρειαζόταν αυτή η διευκρίνιση. Σωστή.delfini05 έγραψε:Πρέπει να γίνει μια διευκρίνηση...
Άλλο hacker & άλλο cracker.
Ο πρώτος δημιουργεί ανοιχτό λογισμικό κώδικα για να μπορεί να επιτυγχάνεται ελεύθερα η πρόσβαση στην πληροφορία.
Ο δεύτερος προσβάλλει υπολογιστικά συστήματα με σκοπό τη δολιοφθορά ή την κλοπή δεδομένων.
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη?Αλλά θα ομολογήσω πως μου έχουν κάνει απίστευτη εντύπωση τo λογότυπό τους & αυτή η χρήση του προσωπείου από το V for Vendetta. Βγαίνει & ταινία Anonymous η οποία σπονσοράρεται από τη SONY με σκηνοθέτη τον Roland Emmerich (Ημέρα Ανεξαρτησίας, 2012...) το φθινόπωρο που είναι πολιτικό θρίλερ & μιλάει για Σαίξπηρ (άσχετο)... Ποιός γλύφει ποιόν δεν ξέρω σε σχέση με αυτό...
μμμ σιγά που μας φρικάρεις κιόλαςmonst3rmind έγραψε:ιιιιιιιιιιιι!!!!!
Είμαστε ρε, θες τίποτα?monst3rmind έγραψε:παρεξηγιάριδες!!!!
Επιτέλους! βρήκα άνθρωπο που έχει πιο κρυόκωλο χιούμορ από μένα! (παρθένος είσαι κι εσύ? )monst3rmind έγραψε:δεν ήταν ειρωνεία. δηλαδή ήταν αλλά δεν ήταν κακοπροαίρετη. ιτ γουόζ ε τζόουκ.
Εμένα τώρα γιατί με κράζεις?ArELa έγραψε: κατά τα λοιπά... σόρι, αλλά θα τη χώσω τη μπηχτή μου προς όλους:
ΙΟΝίτσα, παρηγορήσου. Δεν είσαι η μόνη που αισθάνεσαι ενίοτε αόρατη στα ΙΔΕΟ... Κάτι μου λέει όμως, πως δεν έχεις θέσει ερώτημα που να...το'κλασαν στην κυριολεξία, οπότε ξαναπαρηγορήσου. Το πήγα κι ένα σκαλοπάτι παραπέρα εγώ (και όχι, το ότι γύρισε η σελίδα δεν σας δικαιολογεί)
Δεν κράζω εσενα μόνο μάνα μου, άπαντες τους κράζω. Γιατί ζήτησα να πάτε στο βίντεο, να δείτε αν εμφανίζεται το strike και στα μάτια σας (πλην των δικών μου) και εκλάσθην κανονικότατα. Τεσπα, δε θα το ξαναπώ, το είπα στο προηγούμενο ποστ (το τελευταίο στην προηγούμενη σελίδα). Έτσι κι αλλιώς μου απάντησε ο Τερμινάτορας, επιβεβαιώνοντας στο ίδιο το βίντεο, ότι το βλέπει. Απλα εσένα σου είπα να παρηγορηθείς γιατί δεν είσαι η μόνη που ενίοτε αισθάνεται αόρατη. capiche? Μη μου στεναχωριέσαι καλέ εσύ λέμε, σ'αγαπάω!ION 4ever έγραψε:Εμένα τώρα γιατί με κράζεις?
Aυτό από πού ορμώμενος το κρίνεις; (ρωτάω γιατί είμαι ψιλοάσχετη, όχι ότι πάω κόντρα)Methos έγραψε:Αλλο hacker κι αλλο cracker. Αλλα εχω την εντυπωση οτι λανθασμενα τους θεωρειτε hackers (επειδη εχουν ιδεολογια) ενω αυτο ειναι ασχετο.
Εχουν ολα τα χαρακτηριστικα των Crackers.
Αλλά το βιντεο το είχα δεί ώρες πρίν γιατί ανέβηκε στο facebook. Είναι βίντεο από άλλο χρήστη που το πήρε από την Βίκυ (και σε αυτον δεν εχουν κάνει αποκλεισμό).Το περιεχόμενο αυτού του βίντεο ή της ομάδας ενδέχεται να είναι ακατάλληλο για ορισμένους χρήστες, σύμφωνα με το χρήστη που μεταφόρτωσε το βίντεο.
Πρέπει να συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να επιβεβαιώστε ότι είστε πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ηλικίας και να προβάλετε αυτό το βίντεο ή αυτή την ομάδα. Εάν προτιμάτε να αποφύγετε περιεχόμενο το οποίο ενδεχομένως να είναι ακατάλληλο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την Ασφαλή λειτουργία του YouTube.
Εντάξει.ArELa έγραψε:Δεν κράζω εσενα μόνο μάνα μου, άπαντες τους κράζω. Γιατί ζήτησα να πάτε στο βίντεο, να δείτε αν εμφανίζεται το strike και στα μάτια σας (πλην των δικών μου) και εκλάσθην κανονικότατα. Τεσπα, δε θα το ξαναπώ, το είπα στο προηγούμενο ποστ (το τελευταίο στην προηγούμενη σελίδα). Έτσι κι αλλιώς μου απάντησε ο Τερμινάτορας, επιβεβαιώνοντας στο ίδιο το βίντεο, ότι το βλέπει. Απλα εσένα σου είπα να παρηγορηθείς γιατί δεν είσαι η μόνη που ενίοτε αισθάνεται αόρατη. capiche? Μη μου στεναχωριέσαι καλέ εσύ λέμε, σ'αγαπάω!ION 4ever έγραψε:Εμένα τώρα γιατί με κράζεις?
Κοίταξε αρέλα μου να σου εξηγήσω εγώ που ξέρω.ArELa έγραψε:Aυτό από πού ορμώμενος το κρίνεις; (ρωτάω γιατί είμαι ψιλοάσχετη, όχι ότι πάω κόντρα)Methos έγραψε:Αλλο hacker κι αλλο cracker. Αλλα εχω την εντυπωση οτι λανθασμενα τους θεωρειτε hackers (επειδη εχουν ιδεολογια) ενω αυτο ειναι ασχετο.
Εχουν ολα τα χαρακτηριστικα των Crackers.
Επετρεψε με να μην γελασω επειδη αυτο με τα μπισκοτα λογω δουλειας το ακουω χροοονια τωρα.Κοίταξε αρέλα μου να σου εξηγήσω εγώ που ξέρω.
Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι είναι hacker.
cracker όμως είναι κάτι κάτι αλμυρά μπισκοτάκια παπαδοπούλου,
ενίοτε τα λέμε και κρακεράκια.
Όποιος κάνει δίαιτα αυτά τρώει.
Και εμείς τώρα που είμαστε στη δίαιτα γενικότερα
να δείς... που θα πουλήσουν.