Συντάγματος συνέχεια (από Ιούλιο 2011)

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Σύνταγμα- Ιούλιος 2011 και ακόμα όλοι εκεί!

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 04 Ιούλ 2011, 18:53

Δηλαδη βικυ λες οτι δεν φταιει ο καθε ματατζης αλλα εκεινος που δινει τις εντολες;
Οι ιδιοι που υπακουν σε παρανομες εντολες δεν φταινε; πως το αντέχουν;
Δεν μπορουν να παραιτηθουν; τι θα αντιμετωπισουν αν παραιτηθουν; την ανεργία;
Αυτην την αντιμετωπιζουμε ολοι μας.
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από taleapad » Δευ 04 Ιούλ 2011, 20:27

Methos έγραψε:Δηλαδη βικυ λες οτι δεν φταιει ο καθε ματατζης αλλα εκεινος που δινει τις εντολες;
Τὸ θέμα αὐτὸ μὲ ἐξοργίζει ἀφάνταστα καὶ ὅταν κάνῳ ὑπομονὴ καὶ τὸ σκέφτομαι μὲ ἀφήνει μὲ πικρία. Ὑποθέτω ὑπάρχουν μερικὲς κατηγορίες ἀνάμεσά τους ὅπως: Μερικοὶ ἁπλῶς εἶναι ἐκεῖ γιὰ τὸ μεροκάματο μέχρι νὰ δοῦν ποῦ θὰ καταλήξῃ, ἄλλοι αἰσθάνονται ἀσφάλεια γιατὶ εἶναι ἀκόμη μὲ τὸ μέρος τῶν ἰσχυρῶν καὶ τῶν κατεχόντων τὰ ὅπλα, μερικοὶ εἶναι χαμένοι στὸ διάστημα καὶ τοὺς παρασέρνουν οἱ καταστάσεις καὶ εἶναι καὶ μερικοὶ ποὺ συνειδητοποιοῦν ὅτι ἐὰν φύγουν θὰ ἀντικατασταθοῦν ἄμεσα ἀπὸ ἀδίστακτους λαθρομετανάστες ποὺ θὰ φορέσουν τὴν στολὴ τους καὶ θὰ τοὺς χτυπᾶνε ἀλύπητα. Ἐκεῖ μένω κι ἐγὼ σκεπτικὸς γιατὶ ἐφ᾽ὅσον αὐτοὶ οἱ προδότες ἔχουν κάνει τὰ πάντα τὸ μόνο ποὺ τοὺς μένει εἶναι νὰ κάνουν και αὐτὴ τὴν κίνηση.

Ἤδη μὲ τοὺς ἐπιπλέον ἔξωθεν εἰσερχόμενους ἔχουν προχωρήσει στὰ μισὰ αὐτῆς τῆς ἐνέργειας ὁπότε ὁ κλειὸς ἔχει ἀρχίσει καὶ κλείνει. Ἔχουν στρατολογηθεῖ ἀλβανοὶ καὶ πάσης φύσεως καθάρματα ποὺ τὸ κάνουν μὲ εὐχαρίστηση καὶ ἀμισθί.

Αὐτὸ ποὺ χρειάζεται νὰ γίνῃ εἶναι νὰ πάρῃ κάποιος βαθμοφόρος μία ἠρωϊκὴ ἀπόφαση καὶ νὰ ἀφήσει μερικοὺς νὰ μποῦν στὴν βουλὴ.

Καὶ συγχωρέστε με ἀλλὰ θὰ σᾶς πῷ ποιὰ εἶναι ἡ αἴσθησίς μου: ἐὰν δὲν ὑπάρξῃ νεκρὸς/οὶ , δὲν πρόκειται νὰ ὑπάρξῃ ἀποτέλεσμα. Νομίζω ὅτι εἶναι ἡ στιγμὴ ποὺ ἡ Ἑλλάδα ζητάει κάποιους ἤρωες γιὰ νὰ μπορέσῃ νὰ συνεχίσῃ νὰ ζῇ.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Eva Luna » Δευ 04 Ιούλ 2011, 20:53

taleapad έγραψε:
Methos έγραψε:Δηλαδη βικυ λες οτι δεν φταιει ο καθε ματατζης αλλα εκεινος που δινει τις εντολες;
Τὸ θέμα αὐτὸ μὲ ἐξοργίζει ἀφάνταστα καὶ ὅταν κάνῳ ὑπομονὴ καὶ τὸ σκέφτομαι μὲ ἀφήνει μὲ πικρία. Ὑποθέτω ὑπάρχουν μερικὲς κατηγορίες ἀνάμεσά τους ὅπως: Μερικοὶ ἁπλῶς εἶναι ἐκεῖ γιὰ τὸ μεροκάματο μέχρι νὰ δοῦν ποῦ θὰ καταλήξῃ, ἄλλοι αἰσθάνονται ἀσφάλεια γιατὶ εἶναι ἀκόμη μὲ τὸ μέρος τῶν ἰσχυρῶν καὶ τῶν κατεχόντων τὰ ὅπλα, μερικοὶ εἶναι χαμένοι στὸ διάστημα καὶ τοὺς παρασέρνουν οἱ καταστάσεις καὶ εἶναι καὶ μερικοὶ ποὺ συνειδητοποιοῦν ὅτι ἐὰν φύγουν θὰ ἀντικατασταθοῦν ἄμεσα ἀπὸ ἀδίστακτους λαθρομετανάστες ποὺ θὰ φορέσουν τὴν στολὴ τους καὶ θὰ τοὺς χτυπᾶνε ἀλύπητα. Ἐκεῖ μένω κι ἐγὼ σκεπτικὸς γιατὶ ἐφ᾽ὅσον αὐτοὶ οἱ προδότες ἔχουν κάνει τὰ πάντα τὸ μόνο ποὺ τοὺς μένει εἶναι νὰ κάνουν και αὐτὴ τὴν κίνηση.

Ἤδη μὲ τοὺς ἐπιπλέον ἔξωθεν εἰσερχόμενους ἔχουν προχωρήσει στὰ μισὰ αὐτῆς τῆς ἐνέργειας ὁπότε ὁ κλειὸς ἔχει ἀρχίσει καὶ κλείνει. Ἔχουν στρατολογηθεῖ ἀλβανοὶ καὶ πάσης φύσεως καθάρματα ποὺ τὸ κάνουν μὲ εὐχαρίστηση καὶ ἀμισθί.

Αὐτὸ ποὺ χρειάζεται νὰ γίνῃ εἶναι νὰ πάρῃ κάποιος βαθμοφόρος μία ἠρωϊκὴ ἀπόφαση καὶ νὰ ἀφήσει μερικοὺς νὰ μποῦν στὴν βουλὴ.

Καὶ συγχωρέστε με ἀλλὰ θὰ σᾶς πῷ ποιὰ εἶναι ἡ αἴσθησίς μου: ἐὰν δὲν ὑπάρξῃ νεκρὸς/οὶ , δὲν πρόκειται νὰ ὑπάρξῃ ἀποτέλεσμα. Νομίζω ὅτι εἶναι ἡ στιγμὴ ποὺ ἡ Ἑλλάδα ζητάει κάποιους ἤρωες γιὰ νὰ μπορέσῃ νὰ συνεχίσῃ νὰ ζῇ.
Λυπαμαι που εφτασα να συμφωνησω, δυστυχως, δυστυχως, δυστυχως, εχω αυτη την αισθηση εδω κι ενα μηνα τουλαχιστον.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 04 Ιούλ 2011, 21:03

Αυτό που λέω, το είπα ξεκάθρα με άψογη διατύπωση και απορώ γιατί εξέλαβες εσύ ότι λέω κάτι τέτοιο. Είναι η κλασική περίπτωση του διαβάζω ό,τι καταλαβαίνω, αλλά δεν καταλαβαίνω ό,τι διαβάζω. Εβαλα και κάτι υπογραμμίσεις. Αποδίδω ευθύνες στο βαθμό που αναλογούν στον καθένα. Ξαναδιάβασέ με, με τη δέουσα προσοχή. Αδικεί πολύ την τοποθέτησή μου αυτό που έθεσες εδώ (και δε θέλω να το χαρακτηρίσω)
ArELa έγραψε:Ο Ελληνικός στρατός πολύ σωστά είπε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, δεν είναι για να χτυπάει άμαχους πολίτες στο εσωτερικό της χώρας, αλλά για να προασπίζεται τη χώρα από εχθρικούς εισβολείς.

Η ΕΛ.ΑΣ είναι για την προστασία του πολίτη. Φρονώ ότι οι περισσότεροι κάνουν όσο μπορούν πιο ευσυνείδητα τη δουλειά τους. Το ότι βγάζει η εξουσία παρακρατικά σκυλιά που βρίσκονται στους κόλπους της αστυνομίας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίρνει όλο το σώμα συλληβδην η μπάλα. Για τις απαράδεκτες μεμονωμένες πρακτικές των ΜΑΤ θα'πρεπε πρωτίστως να αποδίδεται η ευθύνη στους κυρίους που τους δίνουν εντολές- και δη στην πολιτική ηγεσία από την οποία εκπορεύονται αυτές οι εντολές και δευτερευόντως όση ευθύνη αναλογεί στον κάθε μπουκωμένο που δημιουργεί μεμονωμένα περιστατικά, επειδή νομίζει ότι φορώντας τη στολή, μπορεί να βιαιοπραγεί εναντίον πολιτών και να τους επιβάλλεται οπως αυτός γουστάρει.

Και τα δύο σώματα έτσι κι αλλιώς, έχουν ήδη ξεβρακωθεί από την ίδια την πολιτεία. Το ξεβράκωμα άρχισε από καιρό, αλλά τώρα πλέον κλιμακώθηκε σε βαθμό που "δεν πάει άλλο" όπως σίγουρα κι εκείνοι (των Σωμάτων) θα αισθάνονται.

Ο Στρατός ξεβρακώθηκε, στο βαθμό που πλέον ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ οι κύριοι Ελληνες της βουλής, την παραχώρηση της εθνικής μας κυρίαρχίας

και η Αστυνομία, στο βαθμό που έγινε το εξιλαστήριο θύμα για κάθε "κύριο" που ανεβαίνει στην κυβέρνηση, ο οποίος προτιμά να πέφτει η μήνη των πολιτών πάνω στους "μπάτσους", παρά επάνω του.

Η δε παρουσία νατοϊκών δυνάμεων και/ή ευρωστρατού κατατολής, ολοκληρώνει το κουρέλιασμα και τον πλήρη ευτελισμό των παραπάνω ελληνικών σωμάτων.

Με τις υγείες όλων μας. :beer:
Αν απ'όλο το κείμενο αυτό, εσύ κατάλαβες αυτό που μου πρόταξες και μου προσάπτεις, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά απ'τη μια, απ'την άλλη σε παροτρύνω να διαβαζεις πιο προσεκτικά και ΟΛΑ όσα γράφει κάποιος, όχι τα μισά, ούτε αποσπασματικά. :? Όπως και να'χει, θα ήταν ανοησία από πλευράς μου ο πλεονασμός της επεξήγησης και επέκτασης αυτών που ήδη ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ σ'αυτό το κείμενο, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση μ'αυτή την απλουστευτική ΚΑΙ δυιστική συλλογιστική σου...(κι αν θυμάμαι καλά σου την έσπαγε ο δυισμός).

Εξυπακούεται ότι συμπορεύομαι με τον Τάσο, η διαδρομή του οποίου έχει κοινά σημεία αναφοράς με τη δική μου.

Πέραν αυτού, για άλλο μπήκα εδώ (και εξεπλάγην που είδα αυτό το πράγμα :? )...

Μπήκα γιατί μόλις άκουσα την κυρία Παπαρήγα, να λέει το απαράδεκτο στο Αλτερ.
Να λέει ότι η πάνω πλατεία είναι κατά βάση δυνάμεις εθνικιστών, ακροδεξιών και ρατσιστών.

Ποια είσαι εσύ κυρά μου που με λες φασιστόμουτρο, ρατσίστρια, εθνικίστρια χωρίς να με ξέρεις, επειδή κάθομαι στην πάνω πλατεία, γιατί έχω φιλαράκια κοντά στους 300? Σου κάνουν πολύ φασίστες οι τρακόσιοι, επειδή ζητάνε δημοψήφισμα που εσύ για τους δικούς σου λόγους (περίεργους λόγους...) δεν το θέλεις?
Άντε μην πω καμιά βαριά... :swear:

Εκτός της απύθμενης πονηριάς (για να μην το πω χειρότερα) του ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ των πολιτών που επιδιώκει η κυρία για να διχάσει το κίνημα και "επισήμως", είναι εμφανής η απέλπιδα προσπάθειά της να κρατήσει τους πολίτες στα κομματικοϊδεολογικά μαντριά. Παλιότερα είπε (σε αντίθεση μ'αυτό που λέει τώρα) ότι οι διαμαρτυρόμενοι/αγανακτισμένοι είναι απολιτίκ. Απολιτίκ εννοεί η κυρία όσους δεν υπάγονται στα μαντριά τους. Ξεχνάει βέβαια πως και το γεγονός ότι πάει ο κόσμος και στέκεται με τις ώρες στο σύνταγμα για 40 συνεχόμενες μέρες, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΟΛΚΗΣ, και την υποβιβάζει βλακωδώς, αποκαλώντας την "απολιτίκ". Διαπιστώνοντας ότι αυτη η μπαρούφα της δεν έπιασε, σήμερα χωρίζει την πάνω με την κάτω πλατεία... Μπορεί οι ίδιοι οι πολίτες εκεί να έχουν όντως κάνει ομάδες... Δεν παυουν όμως όλοι να στέκονται εκεί με μια κοινή διαμαρτυρία/αγανάκτηση. Η επιδίωξη της κυρίας να ΔΙΧΑΣΕΙ είναι επιεικώς απαράδεκτη (για να μην πω τίποτα χειρότερο). :thumbsdown:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 04 Ιούλ 2011, 22:15

Σας γράφω από διακοπές.

Μόλις ήμουν στη συνέλευση των αγανακτισμένων της Αιγινας. Μίλησα και εγώ αν και ήμουν λίγο κομήτης.

Παρατήρησα κάτι που δεν μου άρεσε.

Ίσως παρόμοια πράγματα συμβαίνουν και σε άλλες συνελέυσεις της επαρχίας.

Πολύς τύπος και διαδικασία. Όταν κολάνε στον τύπο και στη διαδικασία η ουσία πάει περίπατο
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Δευ 04 Ιούλ 2011, 22:32

taleapad έγραψε: Καὶ συγχωρέστε με ἀλλὰ θὰ σᾶς πῷ ποιὰ εἶναι ἡ αἴσθησίς μου: ἐὰν δὲν ὑπάρξῃ νεκρὸς/οὶ , δὲν πρόκειται νὰ ὑπάρξῃ ἀποτέλεσμα. Νομίζω ὅτι εἶναι ἡ στιγμὴ ποὺ ἡ Ἑλλάδα ζητάει κάποιους ἤρωες γιὰ νὰ μπορέσῃ νὰ συνεχίσῃ νὰ ζῇ.
Απορώ και που το σκέφτηκες :freak:
Οι ήρωες πρέπει να παραμείνουν ζωντανοί.
Εμψυχωτές και μαχητές χρειαζόμαστε.
Όχι νεκρούς ήρωες.
Αυτός ο αγώνας δεν είναι ένας αγώνας ούτε σύντομος ούτε παροδικός.
Ούτε ένας νεκρός. Ούτε ένας. Σε όποια πλευρά και αν ανήκει.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Δευ 04 Ιούλ 2011, 22:35

Δοκτορέσσα μια απορία λύσε μου...
Από όλα αυτά τα αιτήματα έχει πάει έστω ένα για κατάθεση;
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Δευ 04 Ιούλ 2011, 22:48

doctormarkon έγραψε:Σας γράφω από διακοπές.

Μόλις ήμουν στη συνέλευση των αγανακτισμένων της Αιγινας. Μίλησα και εγώ αν και ήμουν λίγο κομήτης.

Παρατήρησα κάτι που δεν μου άρεσε.

Ίσως παρόμοια πράγματα συμβαίνουν και σε άλλες συνελέυσεις της επαρχίας.

Πολύς τύπος και διαδικασία. Όταν κολάνε στον τύπο και στη διαδικασία η ουσία πάει περίπατο
Σαν να λεμε χωρις αυθορμητισμο;
Που υποτιθεται ειναι κυριαρχο χαρακτηριστικο του οργισμενου/αγανακτισμενου;
Αραγε λογω της παρελευσης τοσων ημερων ή να ηταν ετσι απο την αρχη;
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Δευ 04 Ιούλ 2011, 23:34

ION 4ever έγραψε:
taleapad έγραψε: Καὶ συγχωρέστε με ἀλλὰ θὰ σᾶς πῷ ποιὰ εἶναι ἡ αἴσθησίς μου: ἐὰν δὲν ὑπάρξῃ νεκρὸς/οὶ , δὲν πρόκειται νὰ ὑπάρξῃ ἀποτέλεσμα. Νομίζω ὅτι εἶναι ἡ στιγμὴ ποὺ ἡ Ἑλλάδα ζητάει κάποιους ἤρωες γιὰ νὰ μπορέσῃ νὰ συνεχίσῃ νὰ ζῇ.
Απορώ και που το σκέφτηκες :freak:
Οι ήρωες πρέπει να παραμείνουν ζωντανοί.
Εμψυχωτές και μαχητές χρειαζόμαστε.
Όχι νεκρούς ήρωες.
Αυτός ο αγώνας δεν είναι ένας αγώνας ούτε σύντομος ούτε παροδικός.
Ούτε ένας νεκρός. Ούτε ένας. Σε όποια πλευρά και αν ανήκει.
Θα συμφωνησω , χρειαζεται ψυχραιμια και εξυπνες κινησεις.
Άβαταρ μέλους
GreekTERMINATOR
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR

Δημοσίευση από GreekTERMINATOR » Δευ 04 Ιούλ 2011, 23:41

ΜΑΤατζής πέταξε την ασπίδα του
"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΤΥΠΑΩ Τ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ"

.
Εικόνα
.
Γράφει η Πόπη Σουφλή

Αν το άκουγα από άλλους, ίσως να μην το πίστευα. ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ γι αυτό και σας το μεταφέρω.

Απόγευμα προχθες, στη γωνία Βουλής και Μητροπόλεως στο Σύνταγμα, μια διμοιρία των ΜΑΤ, βρίσκεται αντιμέτωπη
με εκατοντάδες πολίτες που βρίσκονταν απέναντί τους επί της.... Νίκης.
Αναμεσά τους κι εγώ.

Ξαφνικά, βλέπουμε έναν από τους ΜΑΤατζήδες απέναντι, να πετάει την ασπίδα του και να...
φωνάζει στους συναδέφλους του.

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΤΥΠΑΩ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ"

Σήκωσα ασυναίσθητα την φωτογραφική μηχανή για να τραβήξω την εικόνα... όταν αυτό που ακολούθησε
μας πάγωσε όλους...

Οι συνάδελφοί του του επετέθηκαν φραστικά κα με σπρωξιές και τον έχωσαν μέσα στην κλούβα που βρισκόταν εκεί.

Η συνέχεια, γράφτηκε με συνεχείς ρήψεις ασφυξιογόνων, με πετροπόλεμο από την πλευρά των ΜΑΤατζήδων
και με ξύλο σε όσους εύρισκαν μπροστά τους.

ΑΛΟΙΜΟΝΟ! ΖΟΥΜΕ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

http://logioshermes.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 04 Ιούλ 2011, 23:49

Πάντως ακόμα δεν μου'φυγε η οργή μου με την Παπαρήγα (για τους λόγους που ανέλυσα στο δεύτερο μισο του ποστ μου εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 48#p143648 )

μαγκιά της που κατάφερε να μ'εξοργίσει.
Συνήθως οι πολιτικοί που τυχαίνει να δω στην τηλεόραση, μου προκαλούν κυρίως γέλωτα...

Θεωρώ εξαιρετικά ύπουλη αυτή την πολιτική λογική ΚΑΙ πρακτική της κυρίας, που θέλει μονίμως τους πολίτες διχασμένους και ΚΑΡΑμαντροποιημένους... Βέβαια το "μαντροποιημένος" , εκείνη το αποκαλεί "οργανωμένος", αλλά κούνια που την κούναγε και ήταν και αιώρα :swing:

Kάποτε αυτό το κόμμα αντιπροσώπευε στη σκέψη μου λαϊκούς αγώνες. Το σεβόμουν αν και δεν προσαρτήθηκα ποτέ σ'αυτό. Σήμερα βλέπω τις πρακτικές του: υποκρισία, ψηφοθηρία, διχαστική λειτουργία και όλα αυτά με τον μανδύα των λαϊκών αγωνισταράδων.

Καλωσ'τον Ωρίωνα. Long time no see :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τρί 05 Ιούλ 2011, 00:33

Α ωραια , ελπιζω καποιος που ηταν μαζι μας στην πανω πλατεια ( ελεος ποια πανω πλατεια ;) να ενημερωθηκε οτι η ΓΓ του τον θεωρει φασιστα ακροδεξιο και δεν ξερω γω τι αλλο ειπε η Αλεκα και να μην ξαναγορασει κουπονια , η μπορει να ειναι λιγακι ρε παιδι μου γιατι και πανω ημασταν και κατω και στις σκαλες αν θυμαμαι καλα ... ενταξει Αλεκα για πες μας που να σταθουμε για να μα πεις τι ειμαστε τελικα :punch:
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Τρί 05 Ιούλ 2011, 00:37

Εγώ που ήμουν στην δώθε πλατεία που ανήκω ?
:dunno:
Ποιός είμαι ? :freak:

Τι κάνω ? :bye:

Θα μου πει κανείς????? :loco: :loco:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Ιούλ 2011, 00:44

Ας μου επιτραπεί να επαναλάβω μέρος απ'αυτά που της έσουρα νωρίτερα...
Αρμόζει... μας κάνει μια ωραία ατμόσφαιρα ρε παιδάκι μου :loco:
μόλις άκουσα την κυρία Παπαρήγα, να λέει το απαράδεκτο στο Αλτερ.
Να λέει ότι η πάνω πλατεία είναι κατά βάση δυνάμεις εθνικιστών, ακροδεξιών και ρατσιστών.

Ποια είσαι εσύ κυρά μου που με λες φασιστόμουτρο, ρατσίστρια, εθνικίστρια χωρίς να με ξέρεις, επειδή κάθομαι στην πάνω πλατεία, γιατί έχω φιλαράκια κοντά στους 300? Σου κάνουν πολύ φασίστες οι τρακόσιοι, επειδή ζητάνε δημοψήφισμα που εσύ για τους δικούς σου λόγους (περίεργους λόγους...) δεν το θέλεις?
Άντε μην πω καμιά βαριά... :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 05 Ιούλ 2011, 00:48

Εγώ την τελευταία φορά ήμουν σκαλάκια.
Είμαι εσωτερικού η εξωτερικού?

ναι έχουν το πάνω χέρι.
Ναι τα έχουν φέρει εκεί που θέλουν
αλλά
είναι και χεσμένοι.
Τέτοια επιμονή δεν την περίμεναν.

Δεν είναι και λίγο να θες να κάνεις συνεδρίαση
και να βαράν οι άλλοι νταούλια ένα μήνα έξω από το παράθυρο σου.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 05 Ιούλ 2011, 01:05

Σαν να λεμε χωρις αυθορμητισμο;
Που υποτιθεται ειναι κυριαρχο χαρακτηριστικο του οργισμενου/αγανακτισμενου;
Αραγε λογω της παρελευσης τοσων ημερων ή να ηταν ετσι απο την αρχη;
Σήμερα στην Αιγινα μίλησε μία κοπέλα που είχε πάει σε εκδήλωση της Σπίθας. και ακουσε μία συζήτηση σχετική με την επιτροπή λογιστικού ελέγχου.

Μετά πετάχτηκε ένας ζοχαδιασμένος και έλεγε ότι δεν θέλει να ακούσει το παραμικρό για τη σπθα.

Η κοπέλα όμως δεν ανήκε στη σπίθα απλώς πήγαινε και άκουγε.

Τελικά δεν άκουσα για την επιτροπή λογιστικού ελέγχου γιατί αναλώθηκαν στα διαδικαστικά
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Ιούλ 2011, 01:13

Δεν τους παρατάς ρε Μαράκι;
Για διακοπές πήγες μάνα μου, ΚΑΝΕ διακοπές και παράτα τους ουγκ τον κόσμο τους... :xalara: :swim:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
GreekTERMINATOR
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR

Δημοσίευση από GreekTERMINATOR » Τρί 05 Ιούλ 2011, 01:39

Εικόνα
.
Επειδη καποια στιγμή στο τοπικ τεθηκε θεμα θυσιων Ελληνων για να προχωρησει ο αγωνας
θα ηθελα να θυμησω την θυσία του ατυχου Μανώλη

Γιατι.. Οποιος θυμαται - δεν κανει τα ιδια λαθη... και δεν χρειαζεται αλλους να θυσιαστουν

Αν δεν ηταν αυτος την δεδομενη στιγμη - δεν θα μπορουσαν οι αθηναιοι να "μετρησουν" την δυναμικη τους
και να ξεκολλησουν απο την Σαυρο-τηλεοραση - να βγουν στους δρομους ολοι μαζι

μετα φυσικα ακολουθησαν οι 300 με τις υπογραφες στο συνταγμα κλπ κλπ... ως σημερα

Σε αυτον τον ανθρωπο χρωσταμε πολλα - να τον θυμόμαστε
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 05 Ιούλ 2011, 08:50

Υπάρχουν και οι 3+1 (αγέννητο) της ΜΑΡΦΙΝ.

Και για όποιους θυμούνται καλά και μπορούν και συνδέουν γεγονότα δεν είναι δύσκολο να καταλάβουν ποιοί τους έφαγαν.

Από το πρωί εκείνη τη μέρα φαινόταν ότι θα υπάρχουν νεκροί.
Ήταν για να τα φορτώσουν στους διαδηλωτές. Αλλά ήταν για να τρομαξει ο κόσμος και να μην ξανακατέβει στους δρόμους.

Αλλά τους έφαγαν οι γνωστοί άγνωστοι παρακρατικοί.

Ας βάλουμε μέσα στους νεκρούς και όσους αυτοκτονούν κάθε μέρα.

Αλλά ο Μιχάλης έφυγε άδικα και με πολύ άσχημο τρόπο.

Ήταν μόνο λόγω μεταναστών ή οι μετανάστες είναι και αυτοί μέρος του παιχνιδιού.

Στην ομιλία του Γιωργάκη Λεφτά υπάρχουν είχαν φτιάξει ολόκληρο κομματικό στρατό.

Ποιοί δίνουν νοθευμένα ναρκωτικά σε όλους αυτούς για να γίνονται τόσο επικίνδυνοι?

Πόλεις μέσα σε πόλεις. Συμβαίνει όπου μπαίνει το ΔΝΤ.

Πόλεις μέσα σε πόλεις με χαρτόκουτες και στρατιές εξαθλιωμένων που τους δίνουν ναρκωτικά.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 05 Ιούλ 2011, 13:02

ώστε έτσι η Αλέκα.... μάλιστα μάλιστα... θα της έρθει αστροπελέκι αν ο κόσμος πάει κατά κει
εγώ ξέρω τι λέω.
αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 05 Ιούλ 2011, 13:05

διαίρει και βασίλευε το κάνανε με όλα μα ΟΛΑ τα κινήματα, θα δικαιωθούμε εμείς που απο την αρχή τραβάμε τις κοτσίδες μας με το στημένο του πράγματος, από σπίθες μέχρι άνω και κάτω πλατεία κλπ κλπ

α, ναι κι ο οικονομικός εκβιασμός προς το κράτος το ξεθυμάνανε με ενα δεν πληρωνω.

θα δικαιωθούμε αλλά θα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 05 Ιούλ 2011, 13:11

είπα και ελάλησα:

http://aftokaitoallo.wordpress.com/2010 ... %BA%CE%AF/

και αμαρτίαν ούκ έχω.
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Τρί 05 Ιούλ 2011, 13:21

Ξαφνικά, βλέπουμε έναν από τους ΜΑΤατζήδες απέναντι, να πετάει την ασπίδα του και να...
φωνάζει στους συναδέφλους του.

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΤΥΠΑΩ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ"

Σήκωσα ασυναίσθητα την φωτογραφική μηχανή για να τραβήξω την εικόνα... όταν αυτό που ακολούθησε
μας πάγωσε όλους...

Οι συνάδελφοί του του επετέθηκαν φραστικά κα με σπρωξιές και τον έχωσαν μέσα στην κλούβα που βρισκόταν εκεί.

Η συνέχεια, γράφτηκε με συνεχείς ρήψεις ασφυξιογόνων, με πετροπόλεμο από την πλευρά των ΜΑΤατζήδων
και με ξύλο σε όσους εύρισκαν μπροστά τους.
Σίγουρα υπάρχουν Ματατζήδες που δεν αντέχουν αυτό που γίνεται.
Όσον αφορά τους "συναδέλφους" του συγκεκριμένου που τον πλάκωσαν γιατί τους χάλαγε την διασκέδαση να ποιοί είναι.

Εικόνα
Λιώστε τους, σαπίστε τους στο ξύλο τους διαδηλωτές, προτρέπουν οι «φίλοι» της σελίδας
τους αστυνομικούς, κάτω από φωτογραφία όπου ένας αστυνομικός κτυπάει διαδηλωτή κρατώντας ανάποδα το γκλομπ, πράγμα που απαγορεύεται.

Όλο το άρθρο για την σελίδα (ανεπίσημη) της ομάδας ΔΕΛΤΑ στο Facebook, εδω:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=342360&cid=4
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 05 Ιούλ 2011, 13:33

οχι στους δρόμους πολύ απλά, όχι.

αν σταματήσουμε όλοι να πληρώνουμε ΔΕΗ ΟΤΕ ΦΟΡΟΥΣ, αν συνεργαστούμε αν έχουμε αλληλεγγύη και συνεχίσουμε τις ζωές μας αδιαφορώντας για τους πολιτικούς τους ματατζήδες τις τηλεοράσεις, θα γυρίσουν και θα πουν

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ; ΜΗΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΜΕ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΈΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ;

βάλτε μέσα και τις γενικές απεργίες χωρίς καμμιά επαφή με συνδικαλιστικά όργανα.

και τους έχετε στο χέρι. το ξέρουν, και κάνουν τα πάντα για να μην το εφαρμόσει ο λαός. τον βοηθάνε να ξεθυμαίνει και ανισόρροπα άτομα με γκλομπς τον βαράνε, κάμερες τοποθετούνται βρίσκουν ένα σωρό αφορμές όπως πχ νεκροί σε τράπεζες και ποιος ξερει τι άλλο θα δούμε στην συνέχεια για να ψαλιδίσουν τις ελευθερίες και να άρουν πλήρως το οικογενειακό άσυλο.
να μην έχεις που να σταθείς αν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ με το μόνο τρόπο που πονά το σύστημα: ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ!
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 05 Ιούλ 2011, 13:45

κάθε ανοιγμένο κεφάλι και ρουθούνι είναι υπερ τους

μπορούν να μπουκάρουν σε όλα τα σπίτια σε όλη την Ελλάδα;

κι αν το κάνουν με τους αρχηγούς ενός τέτοιου κινήματος, αν τους λυωσουν στο σαλόνι τους από τα χτυπήματα, οι άλλοι να συνεχίσουν, με ακέφαλο κίνημα αυτή τη φορά, με μεγαλύτερο πείσμα, αρκεί να έχουν μπει οι βάσεις για κάτι τέτοιο,

εγώ θα το πήγαινα και πιο μακρυά, οι οικογένειες με παιδιά να μην τα στείλουν σχολείο το επόμενο έτος. για φανταστείτε!

τα σχολεία δεν άνοιξαν στην Ελλάδα γιατί οι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους όσο τους κυβερνά η ΝΤΠ!

anyway. καλό αγώνα σας εύχομαι. είπα να πω κι εγώ μερικές κουβέντες εδώ παραπάνω. κου κου!
:D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”