O οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: O οικονομολόγος κ. Δημήτρης Καζάκης
Γοδεφρίδος
Γοδεφρίδος Βιλεαρδουίνος του έβαλα και επίθετο.
Που τις θυμήθηκα τις σταυροφορίες.
Αναμένουμε εξελίξεις.
Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι ο Βιλεαρδουίνος πασχίζει για το καλό της χώρας?
Γοδεφρίδος Βιλεαρδουίνος του έβαλα και επίθετο.
Που τις θυμήθηκα τις σταυροφορίες.
Αναμένουμε εξελίξεις.
Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι ο Βιλεαρδουίνος πασχίζει για το καλό της χώρας?
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Το Γοδεφρίδος μου φαίνεται πολύ επιτυχημένο αλλά τι σημαίνει?
Σημαίνει κάτι ?
Αν και θα μου ταίριαζε το Γκαπδεφρίδος Βιλεαρδουίνος
Σημαίνει κάτι ?
Αν και θα μου ταίριαζε το Γκαπδεφρίδος Βιλεαρδουίνος
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Δύο παρατηρήσεις:
1. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος "φωταδιστής" Βερέμης, μετά την αποδόμηση της Εληνικής Ιστορίας την οποία επιχειρεί, τώρα θέλει να δανείσει τα "φώτα" του και στην οικονομία. Εάν έγινε ρεζίλι μία φορά στις ιστορικές του γνώσεις, τώρα στην οικονομία έγινε χίλιες.
2. Ο Άδωνις, επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω πλέον της δεκαετίας (προτού πολιτευτεί), ήταν και παραμένει ένας πολύ καλός ιστορικός αναλυτής. Όσο για το μνημόνιο, μπορεί να το ψήφισε πέρισυ, αλλά για το μεσοπρόθεσμο δεν έχει την ίδια γνώμη. Δεν πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να τα καταφέρει. Το ΛΑ.Ο.Σ το ψήφισε για να τους δώσει μία ευκαιρία (λάθος εκτίμηση κατά τη γνώμη μου διότι δεν μπορούσε να υπάρξει προκοπή με τους ίδιους διεφθαρμένους πασοκους), αλλά οι κυβερνώντες τα έκαναν μούσκεμα (επιεικής χαρακτηρισμός).
1. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος "φωταδιστής" Βερέμης, μετά την αποδόμηση της Εληνικής Ιστορίας την οποία επιχειρεί, τώρα θέλει να δανείσει τα "φώτα" του και στην οικονομία. Εάν έγινε ρεζίλι μία φορά στις ιστορικές του γνώσεις, τώρα στην οικονομία έγινε χίλιες.
2. Ο Άδωνις, επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω πλέον της δεκαετίας (προτού πολιτευτεί), ήταν και παραμένει ένας πολύ καλός ιστορικός αναλυτής. Όσο για το μνημόνιο, μπορεί να το ψήφισε πέρισυ, αλλά για το μεσοπρόθεσμο δεν έχει την ίδια γνώμη. Δεν πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να τα καταφέρει. Το ΛΑ.Ο.Σ το ψήφισε για να τους δώσει μία ευκαιρία (λάθος εκτίμηση κατά τη γνώμη μου διότι δεν μπορούσε να υπάρξει προκοπή με τους ίδιους διεφθαρμένους πασοκους), αλλά οι κυβερνώντες τα έκαναν μούσκεμα (επιεικής χαρακτηρισμός).
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- doctormarkon
- Επίτιμος
Ο φωταδιστής Βερέμης ανήκει και αυτός στην ομάδα ΕΛΙΑΜΕΠ.
Όταν έμαθα ότι το εν λόγω Ίδρυμα έχει σχέση με την Μπίλντεμπεργκ έπαθα πλάκα.
Πριν πολλά χρόνια έκανα κάτι σεμινάρια εκεί και ήμουν στη Χάλκη για 3 εβδομάδες σε ένα Σεμινάριο Διεθνών Σπουδών. Είχα υποτροφία και ποιός νέος λέει όχι σε τσάμπα διακοπές σε ένα έρημο γραφικό νησάκι.
Ήταν εκεί όλα τα καλά παιδιά (Βερέμης, Πεπελάσης) και κάτι σπασίκλες φοιτητές ολίγον φυτά (παραλίγο να κολήσω κανένα τικ).
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα μαθήματα ήταν στα αγγλικά ενώ δεν υπήρχαν αγγλόφωνοι στο ακροατήριο.
Ήταν μάλιστα και 4 Αλβανοί καθηγητές και φοιτητές που ήξεραν τέλεια Ελληνικά αλλά όχι αγγλικά. Τι ήταν αυτό πάλι δεν κατάλαβα ποτέ.
Κάποιοι φοιτητές έγλυφαν χωρίς προσχήματα (και όχι μόνο) για μια καριέρα στο πανεπιστήμιο.
Σε ένα άλλο σεμινάριο έκανε εισήγηση και ο ΓΑΠ.
Πολλά χρόνια αργότερα έμαθα ότι είχαν σχέση με την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Το περιεχόμενο όλων των εισηγήσεων ήταν φεντεραλιστικό για την Ενωμένη Ευρώπη και πράσινα άλογα. Τότε δεν είχα ιδέα για παγκόσμια διακυβέρνηση κλπ δεν υπήρχε καν σαν όρος
Όταν έμαθα ότι το εν λόγω Ίδρυμα έχει σχέση με την Μπίλντεμπεργκ έπαθα πλάκα.
Πριν πολλά χρόνια έκανα κάτι σεμινάρια εκεί και ήμουν στη Χάλκη για 3 εβδομάδες σε ένα Σεμινάριο Διεθνών Σπουδών. Είχα υποτροφία και ποιός νέος λέει όχι σε τσάμπα διακοπές σε ένα έρημο γραφικό νησάκι.
Ήταν εκεί όλα τα καλά παιδιά (Βερέμης, Πεπελάσης) και κάτι σπασίκλες φοιτητές ολίγον φυτά (παραλίγο να κολήσω κανένα τικ).
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι τα μαθήματα ήταν στα αγγλικά ενώ δεν υπήρχαν αγγλόφωνοι στο ακροατήριο.
Ήταν μάλιστα και 4 Αλβανοί καθηγητές και φοιτητές που ήξεραν τέλεια Ελληνικά αλλά όχι αγγλικά. Τι ήταν αυτό πάλι δεν κατάλαβα ποτέ.
Κάποιοι φοιτητές έγλυφαν χωρίς προσχήματα (και όχι μόνο) για μια καριέρα στο πανεπιστήμιο.
Σε ένα άλλο σεμινάριο έκανε εισήγηση και ο ΓΑΠ.
Πολλά χρόνια αργότερα έμαθα ότι είχαν σχέση με την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Το περιεχόμενο όλων των εισηγήσεων ήταν φεντεραλιστικό για την Ενωμένη Ευρώπη και πράσινα άλογα. Τότε δεν είχα ιδέα για παγκόσμια διακυβέρνηση κλπ δεν υπήρχε καν σαν όρος
Νορμανδ. Γοδεφρίδος (γερμ. Gottfried) = αμερικ. Jeffrey < αγγλοσαξων. Geoffrey
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
εμένα δεν μου την έφερε καθόλου ο Τζέφρυ που κάνει ό,τι του πουν τα νεοταξίτικα αφεντικά του. μα καλά, είναι σκεπτόμενος κόσμος αυτός που νομίζει ότι ο Τζέφρυ νιώθει το παραμικρό φταίξιμο ή έχει συναίσθηση πόσο κακό κάνει στην χώρα μας; η χώρα μας είναι κάτι σαν κατάστημα σουπερμαρκετ για τους πολιτικούς, διευθυντής ο πρωθυπουργός, προϊστάμενος ταμίων κάποιος άλλος, προϊστάμενος τυράδων επίσης... τα κεντρικά ρίχνουν το σήμα να πέσουν από ματ μέχρι σημαιοστολισμοί... γιατί μήπως έχουν συναίσθηση οι υπόλοιποι βολευτές; θέατρο παίζουν όλοι. στημένα πράγματα. κι αν μου πείτε ότι τσουβαλιάζω, δεν θα το ήθελα καθόλου, μόνο που δεν είναι δικό μου φταίξιμο η ύπαρξη του βρωμερού αυτού τσουβαλιού, μάλλον περισσότερο φταίνε όσοι "δεν τους τσουβαλιάζουν" κι έτσι διαιωνίζεται η βρώμα κι ανανεώνεται με νέα το τσουβάλι.
δεν πα να λένε οι οικονομολόγοι κι ο κάθε καλός άνθρωπος με καλές ιδέες;
"θα σας τα παίρνουν λίγα λίγα, μέχρι να σας τα πάρουν όλα" τάδε έφη μία Εβραία φίλη το 2009, μετά μου κατονόμασε τα pigs "καημένη Ελλάδα, καημένη Ισπανία, καημένη Πορτογαλία" για τους λαούς εννοούσε και τους μη προνομιούχους. δεν ήρθε ακόμα η ώρα η αυλαία να κλείσει με τον Σαμαρά. αλλά πλησιάζει...
δεν πα να λένε οι οικονομολόγοι κι ο κάθε καλός άνθρωπος με καλές ιδέες;
"θα σας τα παίρνουν λίγα λίγα, μέχρι να σας τα πάρουν όλα" τάδε έφη μία Εβραία φίλη το 2009, μετά μου κατονόμασε τα pigs "καημένη Ελλάδα, καημένη Ισπανία, καημένη Πορτογαλία" για τους λαούς εννοούσε και τους μη προνομιούχους. δεν ήρθε ακόμα η ώρα η αυλαία να κλείσει με τον Σαμαρά. αλλά πλησιάζει...
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
TEUTAMOS έγραψε:Νορμανδ. Γοδεφρίδος (γερμ. Gottfried) = αμερικ. Jeffrey < αγγλοσαξων. Geoffrey
Απίστευτο ταξίδι μέχρι το Γοδεφρίδος.
There is a crack, a crack in everything
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Aυτή είναι η ουσία, ΑΥΤΗ είναι η ατζεντάρα, αυτό και μόνο αυτό θέλουν τα... "αδέρφια μας οι Ευρωπαίοι" όπως τους αποκάλεσε ο Κιλτίδης και κόντεψα να ξεράσω απανωτά χθεςex poetess έγραψε:"θα σας τα παίρνουν λίγα λίγα, μέχρι να σας τα πάρουν όλα"
... και καλό είναι να εστιάζουμε σε αυτό, όχι στα κόμματα, ούτε σε παρατάξεις, ούτε ακόμα ακόμα και στα τερτίπια και το σόου που έστησαν εχθές οι πολιτικάντηδες για τον αποπροσανατολισμό και την εστίασή μας σε άλλες ηλιθιότητες και πάντως όχι σε από αυτό που μετράει εδώ.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Σωστή η ποιήτρια. Πίσω από το Γοδεφρίδο κρύβονται πολλοί τεχνοκράτες. Και πριν γίνουν όλα αυτά είχε προετοιμαστεί το κατάλληλο έδαφος από δημοσιογράφους και καθηγητές οι οποίοι έβγαιναν στην επιφάνεια και ήταν καλοπληρωμένοι για να λένε ότι συνέφερε και ότι προετοιμάζει έδαφος για να γίνουν όλα αυτά.
Έτσι προετοιμάστηκε η χειραγώγηση όχι μόνο από τους επώνυμους όπως ο Χοντρός ή ο Βρυκόλακας αλλά και από πολλούς λιγότερο επώνυμους.
Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο κατεστημένο των καθηγητών του Πανεπιστημίου θα δει ότι ενώ υπάρχουν πολλοί καλοί καθηγητές προωθούνται οι απόψεις λίγων που παρ όλα αυτά τείνουν να συγκλίνουν μεταξύ τους, αλλά αποκλίνουν με τα γραφόμενα στα βιβλία τους.
Πως παίρνει κάποιος διδακτορικό από ελληνικό πανεπιστήμιο και μια η παγίδα για να μην πάρει ποτέ:
1. Οι καθηγητές φίρμες έχουν πάνω από 200 υποψήφιους διδάκτορες ο καθένας. Από αυτούς συνήθως ένας θα καταλήξει να πάρει το διδακτορικό του. Κριτήριο η υπακοή. Ζητούν να είναι ο υποψήφιος το απόλυτο δουλάκι έτοιμο να φάει ακόμα και καρπαζιά.
2. Αυτός που δεν το παίρνει ποτέ είναι αυτός που αναλώνεται σε απίστευτη ...."λάτζα" με άμισθη απασχοληση 12 ώρες τη μέρα κυρίως για να γράφει βιβλία ο "Μεγάλος". Έτσι τα δουλάκια τρέχουν με ερωτηματολόγια για να βρούν στοιχεία για να έχουν στο τέλος μία "ευχαριστία" στον πρόλογο του βιβλίου του "Μεγάλου"
3. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας ή παιρνούν στα ψιλά που ο καθηγητής φίρμα διώχνει στα μισά τον υποψήφιο διδάκτορα ως ανίκανο δηλώνοντας αδυναμία να συνεργαστεί μαζί του. Ο υποψήφιος διδάκτορας βλέπει έκπληκτος τη δουλειά του σε βιβλίο ή περιοδικό με το όνομα της κόρης του γιού ή άλλου κοντινού προσώπου του Καθηγητή.
4. Ο καθηγητής δεν είναι φίρμα ούτε φιλοδοξεί να γίνει. Δεν εμφανίζεται σε κανάλια. Οι απόψεις του είναι λίγο πολύ περιθωριακές όχι και τόσο συμφέρουσες για το σύστημα. Δεν έχουν πολλούς υποψήφιους διδάκτορες ούτε θέλουν να έχουν. Αφιερώνουν χρόνο για το διάβασμα της διατριβής και σέβονται τον υποψήφιο διδάκτορα. Αλλά δεν δίνουν πολλές ελπίδες για ανέλιξη και πανεπιστημιακή καριέρα μια και δεν έχουν διασυνδέσεις.
Ήμουν στην τέταρτη περίπτωση. Κάποιοι που ήξεραν τα κατατόπια με συμβούλευαν να πάω στην πρώτη. Σε κάποιον καθηγητή φίρμα.
Στην τέταρτη μπορείς να κάνεις καλή δουλειά προπαντός χωρίς να εξαρτάσαι από εύνοια, γλύψίματα και ρουφιανιές.
Ετσι μπορώ να εξηγήσω από πρώτο χέρι γιατί κάποιοι είναι στην αφάνεια δεν έχουν βήμα και δεν ακούγεται η φωνή τους.
Οι απόψεις τους δεν προβάλλονται όσο των άλλων. Οι "μαθητές" τους μένουν επίσης στην αφάνεια. Υπάρχει ολόκληρες Σχολές Σκέψης στην αφάνεια. Και ολόκληρα τμήματα απειλούνται με λουκέτο και αφανισμό.
Το τμήμα Κοινωνιολογίας και κοινωνικής ανθρωπολογίας πάνε για λουκέτο ως ανεπιθύμητα αλλά και τα οικονομικά τμήματα πιθανόν να υποβαθμιστούν προκειμένου να μην εκφράζονται στο μέλλον απόψεις παρόμοιες με του Καζάκη.
Και μια και αναφέρουμε κάποια ονόματα παρατηρώ ότι οι απόψεις του Δελαστικ έχουν αρχίσει να ξενερώνουν. Αλλά μπορεί να είναι η ιδέα μου
Έτσι προετοιμάστηκε η χειραγώγηση όχι μόνο από τους επώνυμους όπως ο Χοντρός ή ο Βρυκόλακας αλλά και από πολλούς λιγότερο επώνυμους.
Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο κατεστημένο των καθηγητών του Πανεπιστημίου θα δει ότι ενώ υπάρχουν πολλοί καλοί καθηγητές προωθούνται οι απόψεις λίγων που παρ όλα αυτά τείνουν να συγκλίνουν μεταξύ τους, αλλά αποκλίνουν με τα γραφόμενα στα βιβλία τους.
Πως παίρνει κάποιος διδακτορικό από ελληνικό πανεπιστήμιο και μια η παγίδα για να μην πάρει ποτέ:
1. Οι καθηγητές φίρμες έχουν πάνω από 200 υποψήφιους διδάκτορες ο καθένας. Από αυτούς συνήθως ένας θα καταλήξει να πάρει το διδακτορικό του. Κριτήριο η υπακοή. Ζητούν να είναι ο υποψήφιος το απόλυτο δουλάκι έτοιμο να φάει ακόμα και καρπαζιά.
2. Αυτός που δεν το παίρνει ποτέ είναι αυτός που αναλώνεται σε απίστευτη ...."λάτζα" με άμισθη απασχοληση 12 ώρες τη μέρα κυρίως για να γράφει βιβλία ο "Μεγάλος". Έτσι τα δουλάκια τρέχουν με ερωτηματολόγια για να βρούν στοιχεία για να έχουν στο τέλος μία "ευχαριστία" στον πρόλογο του βιβλίου του "Μεγάλου"
3. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας ή παιρνούν στα ψιλά που ο καθηγητής φίρμα διώχνει στα μισά τον υποψήφιο διδάκτορα ως ανίκανο δηλώνοντας αδυναμία να συνεργαστεί μαζί του. Ο υποψήφιος διδάκτορας βλέπει έκπληκτος τη δουλειά του σε βιβλίο ή περιοδικό με το όνομα της κόρης του γιού ή άλλου κοντινού προσώπου του Καθηγητή.
4. Ο καθηγητής δεν είναι φίρμα ούτε φιλοδοξεί να γίνει. Δεν εμφανίζεται σε κανάλια. Οι απόψεις του είναι λίγο πολύ περιθωριακές όχι και τόσο συμφέρουσες για το σύστημα. Δεν έχουν πολλούς υποψήφιους διδάκτορες ούτε θέλουν να έχουν. Αφιερώνουν χρόνο για το διάβασμα της διατριβής και σέβονται τον υποψήφιο διδάκτορα. Αλλά δεν δίνουν πολλές ελπίδες για ανέλιξη και πανεπιστημιακή καριέρα μια και δεν έχουν διασυνδέσεις.
Ήμουν στην τέταρτη περίπτωση. Κάποιοι που ήξεραν τα κατατόπια με συμβούλευαν να πάω στην πρώτη. Σε κάποιον καθηγητή φίρμα.
Στην τέταρτη μπορείς να κάνεις καλή δουλειά προπαντός χωρίς να εξαρτάσαι από εύνοια, γλύψίματα και ρουφιανιές.
Ετσι μπορώ να εξηγήσω από πρώτο χέρι γιατί κάποιοι είναι στην αφάνεια δεν έχουν βήμα και δεν ακούγεται η φωνή τους.
Οι απόψεις τους δεν προβάλλονται όσο των άλλων. Οι "μαθητές" τους μένουν επίσης στην αφάνεια. Υπάρχει ολόκληρες Σχολές Σκέψης στην αφάνεια. Και ολόκληρα τμήματα απειλούνται με λουκέτο και αφανισμό.
Το τμήμα Κοινωνιολογίας και κοινωνικής ανθρωπολογίας πάνε για λουκέτο ως ανεπιθύμητα αλλά και τα οικονομικά τμήματα πιθανόν να υποβαθμιστούν προκειμένου να μην εκφράζονται στο μέλλον απόψεις παρόμοιες με του Καζάκη.
Και μια και αναφέρουμε κάποια ονόματα παρατηρώ ότι οι απόψεις του Δελαστικ έχουν αρχίσει να ξενερώνουν. Αλλά μπορεί να είναι η ιδέα μου
- ArELa
- Founder-Administrator
για το ...Ακαδημαϊκόν του ανδρός δεν έχω θέμα. Αναγνωρίζω την δεινότητά του στην ιστορική ανάλυση αν και ενίοτε βλέπω ακόμα και σ'αυτήν ιδεολογική χροιά που δεν θα άρμοζε αλλά το αντιπαρέρχομαι. Όλοι έχουν τα κολλήματά τους, ο Άδωνις δεν είναι ο μόνος σε μια ακαμψία και στεγανότητα εκπορευόμενη από το ίδιο το σύστημα που τον ανάθρεψε (και το οποίο προσκυνά και δυστυχώς θα συνεχίσει να προσκυνά )Iwn Rwmanos έγραψε:
Ο Άδωνις, επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω πλέον της δεκαετίας (προτού πολιτευτεί), ήταν και παραμένει ένας πολύ καλός ιστορικός αναλυτής. Όσο για το μνημόνιο, μπορεί να το ψήφισε πέρισυ, αλλά για το μεσοπρόθεσμο δεν έχει την ίδια γνώμη. Δεν πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να τα καταφέρει. Το ΛΑ.Ο.Σ το ψήφισε για να τους δώσει μία ευκαιρία (λάθος εκτίμηση κατά τη γνώμη μου διότι δεν μπορούσε να υπάρξει προκοπή με τους ίδιους διεφθαρμένους πασοκους), αλλά οι κυβερνώντες τα έκαναν μούσκεμα (επιεικής χαρακτηρισμός).
Σε ό,τι αφορά τα έργα και τις ημέρες του στην πολιτική, ας μου επιτραπεί να απέχω της ηπιότητας στους τόνους που υιοθετείς κι εσύ και ο φίλτατός μου Τεύταμος. Δε φτάνει να φαίνεσαι πατριώτης, πρέπει και να ΕΙΣΑΙ (εμπράκτως).
Με την πρόσφατη πολιτική του πράξη- ήτοι αυτήν της προσυπογραφής του στο ανοσιούργημα που καταλύει σύνταγμα και νόμους, και (κυρίως) μας απογυμνώνει της εθνικής μας κυριαρχίας, μάλλον το αντίθετο απέδειξε. Δεν δίνουμε ευκαιρίες σε κανέναν (και δη σε πολιτικό άνδρα εθνικά επικίνδυνο και σε οργανισμό αρπαγής... ) όταν πρόκειται για την πατρίδα μας.
Είναι σα να προτάσσεται η παράλογη προοπτική του αφήνω τη μάνα μου ξαπλωμένη, με έναν καθ'έξιν και κατά συρροήν βιαστή δίπλα της και ... του δίνω την ευκαιρία να μας δείξει ότι δε θα τη βιάσει. Πόσο πιθανό είναι αυτό; και πόσο παράλογο είναι να πιστεύεις ότι υπάρχει πιθανότητα να μην υποστεί βιασμό;
Εν πάση περιπτώσει, δεν πιστεύω πως νουνεχής άνθρωπος μπορεί να διέπεται από τέτοιας μορφής παραλογισμό, θα μου επιτραπεί να αιτιολογήσω αυτή την προσυπογραφή του Άδωνι και του ΛΑΟΣ, εντελώς διαφορετικά... (πράγμα που έχω ήδη κάνει) και πάντως πως είχε/είχαν πλήρη επίγνωση του τι συνεπάγεται αυτή η προσυπογραφή.
Αν η όποια "ιδεολογική αφοσίωση" κάνει κάποιους θαυμαστές ή οπαδούς αυτού του μαντριού και των "ποιμένων" του, να παραβλέπουν πράξεις που μπορούν επί της ουσίας να αναγνωστούν ως εγκληματικές απέναντι στο έθνος, λυπάμαι, αλλά δεν σκέφτονται με πρώτο γνώμονα το καλό της Ελλάδας μας.
Πέραν αυτού...
1/ δεν ξέρω τι σχέση έχει η αναφορά του Βερεμη σε ένα νήμα σχετικό με τον Καζάκη, αλλά ομολογώ πως διαφωτίστηκα και γι'αυτόν.
2. Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι μέχρι στιγμής παρατέθηκαν βίντεο με τοποθετήσεις (αναλυτικότατες) του Καζάκη (για τον οποίο παρεμπιπτόντως ανοίχτηκε το παρόν νήμα) παρατέθηκε ακόμα και γραπτή ανάλυση του ανδρός, αλλά ακόμα δεν είδα κάποιον, να αντικρούει κάποια συγκεκριμένη θέση του (πολλώ δε μάλλον το σύνολο των τοποθετήσεών του) με συγκεκριμένο, ικανό και αρτιο (όχι ιδεολογικού ουγκ) επιχείρημα. Να το σημειώσουμε κι αυτό.
Οι στρεβλώσεις, αφορισμοί και οι δαιμονοποιήσεις του Άδωνι, φυσικά δεν εντάσσονται σε κανενός είδους και καμιάς μορφής αντεπιχείρημα επί των λεχθέντων.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Εκεί που έχω κάποια διαφωνία απορία με τον Καζάκη είναι για τη νομική κάλυψη που έχουν τα μέτρα που προτείνει. Όπως για παράδειγμα δεν ξέρω με ποιό νομικό πλαίσιο καλύπτονται οι οφ σορ. Σε κάποιο σημείο λέει ότι δεν μπορούν να πειραχτούν οι καταθέσεις στην Ελβετία αλλά μπορούν να δεσμευτούν τα περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν σε οφ σορ.
Η πρόταση του Καζάκη που μου άρεσε περισσότερο ήταν όταν τον ρώτησε ο Σαχίνης για τιμωρία στου Γουδή με κραμάλες κλπ.
Ο Καζάκης απάντησε ότι είναι κάθετα κατά της θανατικής ποινής αλλά της φυλακής.
Πρότεινε δήμευση περιουσιών όσων έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και τη δημιουργία χρέους και σύνταξη 600 Ευρώ ή κοινωνική εργασία με μισθό 600 Ευρώ. Δηλαδή με μισθό και σύνταξη μεγαλύτερη καπως από αυτή που οι ίδιοι προτείνουν για τους πληβείους.
Η πρόταση του Καζάκη που μου άρεσε περισσότερο ήταν όταν τον ρώτησε ο Σαχίνης για τιμωρία στου Γουδή με κραμάλες κλπ.
Ο Καζάκης απάντησε ότι είναι κάθετα κατά της θανατικής ποινής αλλά της φυλακής.
Πρότεινε δήμευση περιουσιών όσων έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και τη δημιουργία χρέους και σύνταξη 600 Ευρώ ή κοινωνική εργασία με μισθό 600 Ευρώ. Δηλαδή με μισθό και σύνταξη μεγαλύτερη καπως από αυτή που οι ίδιοι προτείνουν για τους πληβείους.
- firefightergr
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Κάλεσμα για την άμεση συγκρότηση Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.Πα.Μ.) .
Κάτω από το βάρος των δραματικών εξελίξεων, με την επιβίωση της ίδιας της χώρας και του λαού της να έχει τεθεί πλέον ολοφάνερα στην ημερήσια διάταξη, αλλά και με μεγάλο μέρος της εργαζόμενης κοινωνίας να κινητοποιείται μαζικά ενάντια στο καθεστώς, πρέπει να ομολογήσουμε ότι τα ψέματα τελείωσαν. Ήρθε η ώρα η αγανάκτηση των πολιτών να μετατραπεί σε πολιτική απόφαση. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν. Στην αδιαλλαξία και την αποκτήνωση του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος, πρέπει να αντιτάξουμε την οργανωμένη πάλη του ίδιου του λαού. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με έναν τρόπο: με την συγκρότηση ενός μετώπου της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού ικανό να κερδίσει τον αγώνα που ήδη έχει ξεκινήσει με τις μαζικές κινητοποιήσεις στην πλατεία συντάγματος και αλλού μέσα στην χώρα.
Εμείς που υπογράφουμε το παρών κάλεσμα αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία συγκρότησης ενός Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) . Στόχος του Μετώπου είναι η πολιτική οργάνωση της αποφασιστικότητας που αποδεικνύει στην πράξη σήμερα ότι έχει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού.
Βασικές άμεσες επιδιώξεις του Μετώπου είναι:
• Η ανατροπή του καθεστώτος κατοχής της χώρας από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
• Η τιμωρία όλων των ενόχων και των δωσιλόγων που οδήγησαν την χώρα σ’ αυτήν την κατάσταση.
• Η μη αναγνώριση και η άρνηση της πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα.
• Η έξοδος από το ευρώ με την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος,
• Η εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών με πρώτη την Τράπεζα της Ελλάδας και με σκοπό τον έλεγχο της οικονομίας και της κίνησης των κεφαλαίων,
• Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με βασικό μοχλό ένα άλλο παραγωγικό και αναγεννημένο κράτος, που θα υποστηρίζει και θα στηρίζεται στις ανάγκες των εργαζομένων και στην πρωτοβουλία των ζωντανών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου,
• Η αλλαγή του μονομερούς προσανατολισμού της χώρας και την απαλλαγή της από τα ασφυκτικά δεσμά που της έχουν επιβληθεί.
Βασική προϋπόθεση όλων αυτών είναι η πάλη για την κατάκτηση της δημοκρατίας. Η διάσωση της χώρας και του λαού δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον λαό στον «γύψο» ούτε με «εθνικές» ή «υπερκομματικές» κυβερνήσεις εκφασισμού της πολιτικής ζωής. Η διέξοδος από την κρίση απαιτεί περισσότερη και όχι λιγότερη δημοκρατία.
Απαιτεί τον λαό στο προσκήνιο, όχι θεατή και θύμα των εξελίξεων.
Απαιτεί μια νέα εξουσία με τον λαό στα κέντρα των αποφάσεων και όχι ένα διεφθαρμένο σύστημα κυβερνητικής απολυταρχίας, όπως είναι σήμερα.
Απαιτεί την κατάκτηση της δημοκρατίας μέσα από την αυθεντική κατοχύρωση της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.
Εμείς που υπογράφουμε το παρόν κάλεσμα πιστεύουμε πώς τώρα είναι η ώρα για να οικοδομηθεί ένα τέτοιο Μέτωπο του ίδιου του λαού, που θα απαντήσει αποτελεσματικά σε όλους τους αιφνιδιασμούς και τους σχεδιασμούς του επίσημου πολιτικού συστήματος και των επικυρίαρχων.
Μόνο με τη δημιουργία αυτού του μεγάλου κοινωνικοπολιτικού μετώπου ολόκληρου του λαού για τη διάσωση και την αναγέννηση της χώρας μπορούμε να ξεφύγουμε από τον καταθλιπτικό μονόδρομο της καταστροφής, της λεηλασίας και της υπερχρέωσης. Αυτό είναι σήμερα το κυρίαρχο εθνικό, πατριωτικό και συνάμα ταξικό καθήκον για τον εργάτη, τον αγρότη, τον μικρομεσαίο.
Ένα τέτοιο μέτωπο δεν μπορεί να είναι υπόθεση οργανώσεων, ή κομμάτων, αλλά αφορά το σύνολο του λαού πέρα και πάνω από κομματικές τοποθετήσεις και εντάξεις. Ούτε μπορεί να συγκροτηθεί ως άθροισμα οργανώσεων, ή ως μέσος όρος πολιτικών ιδεολογιών.
Το Μέτωπο είναι ανοιχτό σε όλους με μοναδική προϋπόθεση την συνειδητή στράτευση στους βασικούς στόχους του. Συγκροτείται στη βάση της αυτοκέφαλης οργάνωσης κατά τόπους δουλειάς και γειτονιές.
Καλούμε όλες τις πρωτοβουλίες και κινήσεις που υπάρχουν ανά την Ελλάδα να στρατευθούν στην συγκρότηση του Μετώπου. Καλούμε κάθε έντιμο αγωνιστή που κινητοποιείται στο κίνημα των πλατειών, κάθε πολίτη που ανησυχεί για την τύχη της χώρας του, κάθε εργαζόμενο που δοκιμάζεται από την κατάσταση να αγκαλιάσει και να κάνει δική του υπόθεση τη συγκρότηση του Μετώπου.
Στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες, θα συγκληθεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη με σκοπό την επίσημη ίδρυση και την έκδοση ιδρυτικής διακήρυξης του Μετώπου.
18/6/2011
http://dimitriskazakis.blogspot.com/201 ... st_18.html
Κάτω από το βάρος των δραματικών εξελίξεων, με την επιβίωση της ίδιας της χώρας και του λαού της να έχει τεθεί πλέον ολοφάνερα στην ημερήσια διάταξη, αλλά και με μεγάλο μέρος της εργαζόμενης κοινωνίας να κινητοποιείται μαζικά ενάντια στο καθεστώς, πρέπει να ομολογήσουμε ότι τα ψέματα τελείωσαν. Ήρθε η ώρα η αγανάκτηση των πολιτών να μετατραπεί σε πολιτική απόφαση. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν. Στην αδιαλλαξία και την αποκτήνωση του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος, πρέπει να αντιτάξουμε την οργανωμένη πάλη του ίδιου του λαού. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με έναν τρόπο: με την συγκρότηση ενός μετώπου της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού ικανό να κερδίσει τον αγώνα που ήδη έχει ξεκινήσει με τις μαζικές κινητοποιήσεις στην πλατεία συντάγματος και αλλού μέσα στην χώρα.
Εμείς που υπογράφουμε το παρών κάλεσμα αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία συγκρότησης ενός Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) . Στόχος του Μετώπου είναι η πολιτική οργάνωση της αποφασιστικότητας που αποδεικνύει στην πράξη σήμερα ότι έχει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού.
Βασικές άμεσες επιδιώξεις του Μετώπου είναι:
• Η ανατροπή του καθεστώτος κατοχής της χώρας από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
• Η τιμωρία όλων των ενόχων και των δωσιλόγων που οδήγησαν την χώρα σ’ αυτήν την κατάσταση.
• Η μη αναγνώριση και η άρνηση της πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα.
• Η έξοδος από το ευρώ με την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος,
• Η εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών με πρώτη την Τράπεζα της Ελλάδας και με σκοπό τον έλεγχο της οικονομίας και της κίνησης των κεφαλαίων,
• Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με βασικό μοχλό ένα άλλο παραγωγικό και αναγεννημένο κράτος, που θα υποστηρίζει και θα στηρίζεται στις ανάγκες των εργαζομένων και στην πρωτοβουλία των ζωντανών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου,
• Η αλλαγή του μονομερούς προσανατολισμού της χώρας και την απαλλαγή της από τα ασφυκτικά δεσμά που της έχουν επιβληθεί.
Βασική προϋπόθεση όλων αυτών είναι η πάλη για την κατάκτηση της δημοκρατίας. Η διάσωση της χώρας και του λαού δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον λαό στον «γύψο» ούτε με «εθνικές» ή «υπερκομματικές» κυβερνήσεις εκφασισμού της πολιτικής ζωής. Η διέξοδος από την κρίση απαιτεί περισσότερη και όχι λιγότερη δημοκρατία.
Απαιτεί τον λαό στο προσκήνιο, όχι θεατή και θύμα των εξελίξεων.
Απαιτεί μια νέα εξουσία με τον λαό στα κέντρα των αποφάσεων και όχι ένα διεφθαρμένο σύστημα κυβερνητικής απολυταρχίας, όπως είναι σήμερα.
Απαιτεί την κατάκτηση της δημοκρατίας μέσα από την αυθεντική κατοχύρωση της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.
Εμείς που υπογράφουμε το παρόν κάλεσμα πιστεύουμε πώς τώρα είναι η ώρα για να οικοδομηθεί ένα τέτοιο Μέτωπο του ίδιου του λαού, που θα απαντήσει αποτελεσματικά σε όλους τους αιφνιδιασμούς και τους σχεδιασμούς του επίσημου πολιτικού συστήματος και των επικυρίαρχων.
Μόνο με τη δημιουργία αυτού του μεγάλου κοινωνικοπολιτικού μετώπου ολόκληρου του λαού για τη διάσωση και την αναγέννηση της χώρας μπορούμε να ξεφύγουμε από τον καταθλιπτικό μονόδρομο της καταστροφής, της λεηλασίας και της υπερχρέωσης. Αυτό είναι σήμερα το κυρίαρχο εθνικό, πατριωτικό και συνάμα ταξικό καθήκον για τον εργάτη, τον αγρότη, τον μικρομεσαίο.
Ένα τέτοιο μέτωπο δεν μπορεί να είναι υπόθεση οργανώσεων, ή κομμάτων, αλλά αφορά το σύνολο του λαού πέρα και πάνω από κομματικές τοποθετήσεις και εντάξεις. Ούτε μπορεί να συγκροτηθεί ως άθροισμα οργανώσεων, ή ως μέσος όρος πολιτικών ιδεολογιών.
Το Μέτωπο είναι ανοιχτό σε όλους με μοναδική προϋπόθεση την συνειδητή στράτευση στους βασικούς στόχους του. Συγκροτείται στη βάση της αυτοκέφαλης οργάνωσης κατά τόπους δουλειάς και γειτονιές.
Καλούμε όλες τις πρωτοβουλίες και κινήσεις που υπάρχουν ανά την Ελλάδα να στρατευθούν στην συγκρότηση του Μετώπου. Καλούμε κάθε έντιμο αγωνιστή που κινητοποιείται στο κίνημα των πλατειών, κάθε πολίτη που ανησυχεί για την τύχη της χώρας του, κάθε εργαζόμενο που δοκιμάζεται από την κατάσταση να αγκαλιάσει και να κάνει δική του υπόθεση τη συγκρότηση του Μετώπου.
Στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες, θα συγκληθεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη με σκοπό την επίσημη ίδρυση και την έκδοση ιδρυτικής διακήρυξης του Μετώπου.
18/6/2011
http://dimitriskazakis.blogspot.com/201 ... st_18.html
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- doctormarkon
- Επίτιμος
Για να ξέρετε περισσότερα για τις απόψεις του Καζάκη ακούστε αυτό.
Εχει πλήρη αισιοδοξία ότι ο λαός θα πάρει την εξουσία. Μακάρι.
Πάντως για κάθε θέμα έχει στοιχεία και σε κανένα βίντεο δεν επαναλαμβάνεται
Εχει πλήρη αισιοδοξία ότι ο λαός θα πάρει την εξουσία. Μακάρι.
Πάντως για κάθε θέμα έχει στοιχεία και σε κανένα βίντεο δεν επαναλαμβάνεται
- doctormarkon
- Επίτιμος
Όποιος έχει κουράγιο υπομονή και κάποιο χρόνο ας δει αυτό το βίντο μαμούθ.
3 ώρες και κάτι.
Και γω το βλέπω τμηματικά αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον.
Προσέξτε τον Καθηγητή Βλάσση που είναι απαράδεκτος.
Σίγουρα πληρωμένος. Εκανε την αρπαχτή του και αυτός ή εξαργύρωσε με κάποιο αξίωμα την αφοσίωσή του. Του τα χώνει ο Καζάκης στο τέλος.
Πως θα καταλάβουμε ποιός κάνει αρπαχτή και ποιός είναι "πόρνη"?
Είναι απλό:
1. Ρίχνει την ευθύνη στους πολίτες και μάλιστα με τρόπο μη τεκμηριωμένο κουνώντας το δάχτυλο.
2. Απαξιώνει την Ελλάδα σαν χώρα άξια για τιμωρία και όχι για βελτίωση. Είναι αυτό που λέμε νεοταξίτικη λογική. Και εδώ ναι δεν έχει σχέση με τον Καπιταλισμό αλλά με μία μαλακία απύθμενη, μεσαιωνική, απλοική στερεοτυπική με μία δόση θρησκείας μέσα. Ακρως αντιεπιστημονική.
Η επιστήμη αναλύει και προτεινει 4-5 ή και 10 εναλλακτικές με τα υπέρ και τα κατά της κάθε μίας.
Όταν έχεις ένα πρόβλημα βάζεις στο τραπέζι εναλλακτικές και φτιάχνεις δέντρα αποφάσεων.
Ο Βλάσσης παραδέχεται για την ελεγχομενη χρεοκοπία και για το μόνιμο μηχανισμό το 2013. Ούτε λίγο ούτε πολύ το βλέπει σαν θεία τιμωρία.
Ο Καζάκης έχει ειρμό στο λόγο του.
Βέβαια εξωραίζει πολύ την επιστροφή στη δραχμή. Σίγουρα θα υπάρξουν εμπόδια, κόντρες με συμφέροντα και δεν είναι παράδεισος.
Αλλά είναι το καλύτερο σενάριο αρκεί να ανατραπεί η Κατάσταση που υπάρχει τώρα με την Κυβέρνηση αυτή.
3 ώρες και κάτι.
Και γω το βλέπω τμηματικά αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον.
Προσέξτε τον Καθηγητή Βλάσση που είναι απαράδεκτος.
Σίγουρα πληρωμένος. Εκανε την αρπαχτή του και αυτός ή εξαργύρωσε με κάποιο αξίωμα την αφοσίωσή του. Του τα χώνει ο Καζάκης στο τέλος.
Πως θα καταλάβουμε ποιός κάνει αρπαχτή και ποιός είναι "πόρνη"?
Είναι απλό:
1. Ρίχνει την ευθύνη στους πολίτες και μάλιστα με τρόπο μη τεκμηριωμένο κουνώντας το δάχτυλο.
2. Απαξιώνει την Ελλάδα σαν χώρα άξια για τιμωρία και όχι για βελτίωση. Είναι αυτό που λέμε νεοταξίτικη λογική. Και εδώ ναι δεν έχει σχέση με τον Καπιταλισμό αλλά με μία μαλακία απύθμενη, μεσαιωνική, απλοική στερεοτυπική με μία δόση θρησκείας μέσα. Ακρως αντιεπιστημονική.
Η επιστήμη αναλύει και προτεινει 4-5 ή και 10 εναλλακτικές με τα υπέρ και τα κατά της κάθε μίας.
Όταν έχεις ένα πρόβλημα βάζεις στο τραπέζι εναλλακτικές και φτιάχνεις δέντρα αποφάσεων.
Ο Βλάσσης παραδέχεται για την ελεγχομενη χρεοκοπία και για το μόνιμο μηχανισμό το 2013. Ούτε λίγο ούτε πολύ το βλέπει σαν θεία τιμωρία.
Ο Καζάκης έχει ειρμό στο λόγο του.
Βέβαια εξωραίζει πολύ την επιστροφή στη δραχμή. Σίγουρα θα υπάρξουν εμπόδια, κόντρες με συμφέροντα και δεν είναι παράδεισος.
Αλλά είναι το καλύτερο σενάριο αρκεί να ανατραπεί η Κατάσταση που υπάρχει τώρα με την Κυβέρνηση αυτή.
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Φρέσκος Καζάκης από το Ποντίκι(23-6-2011)
http://www.topontiki.gr/article/18643
Οικονομολόγος δεν είμαι αλλά...correct me if I am wrong, τα διαβάζω και τρομάζω!Αν έχει δίκιο, μαύρο φίδι που μας έφαγε.
http://www.topontiki.gr/article/18643
Οικονομολόγος δεν είμαι αλλά...correct me if I am wrong, τα διαβάζω και τρομάζω!Αν έχει δίκιο, μαύρο φίδι που μας έφαγε.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- doctormarkon
- Επίτιμος
Είμαι οικονομολόγος και δυστυχώς έτσι είναι.
Αν όλα εξελιχτούν ήρεμα και ωραία μας περιμένει η μεγαλύτερη υποδούλωση που γνώρισε ποτέ χώρα.
Μας τάζουν ότι τα δισέγγονά μας θα δουν καλές μέρες.
Μα τότε δεν θα ζούμε για να το διαπιστώσουμε.
Θέλουν να είναι η τελευταία Κυβέρνηση και να παραδώσουν τα κλειδια στη Λέσχη του Βερολίνου, στην υπατη αρμοστεία ή όπως διάολο αλλιώς θα λέγεται
Αν όλα εξελιχτούν ήρεμα και ωραία μας περιμένει η μεγαλύτερη υποδούλωση που γνώρισε ποτέ χώρα.
Μας τάζουν ότι τα δισέγγονά μας θα δουν καλές μέρες.
Μα τότε δεν θα ζούμε για να το διαπιστώσουμε.
Θέλουν να είναι η τελευταία Κυβέρνηση και να παραδώσουν τα κλειδια στη Λέσχη του Βερολίνου, στην υπατη αρμοστεία ή όπως διάολο αλλιώς θα λέγεται
- kat_woman
- Site Admin
[quote="doctormarkon"]Είμαι οικονομολόγος και δυστυχώς έτσι είναι.[quote]
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- doctormarkon
- Επίτιμος
Και αν δεν είσαι οικονομολόγος μικρό το κακό.
Γιατί μόλις δεις προσεκτικά αυτό το Μαμούθ θα γίνεις.
Βλέπεις ότι οι υπέρμαχοι του μνημονίου δεν έχουν επιχειρήματα εκτός από το ότι πρέπει η Ελλάδα να είναι κολαούζος της Ευρώπης και να δένεται στο άρμα της Ευρώπης.
Όλοι οι υπέρμαχοι κινδυνολογούν βάζοντας σαν Μπαμπούλα τη χρεωκοπία
Αλλά η χρεωκοπία είναι αναπόφευκτη.
Δεν υπάρχει πιά κανένα δίλημμα χρεοκοπία ή λιτότητα με μνημόνιο.
Το θέμα είναι πότε η χρεοκοπία και κάτω από ποιες συνθήκες.
Ο επιχειρηματίας σε κάποιο σημείο αναφέρει ότι με την επιστροφή στη δραχμή η ανεργία θα μειωθεί και θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας όπως συνεργεία αυτοκινήτων, ανταλλακτικά αυτοκινήτων γιατί θα παίρνουμε μεταχειρισμένα ή θα επισκευάζουμε τα παλιά μας.
Τον ειρωνεύτηκαν. Αλλά γιατί? Είπαν Κούβα θα γίνουμε (Χώρα γνωστή για τα σαράβαλα που δουλεύουν ακόμα)?
Και τώρα απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας:
Ερώτηση κρίσεως:
Έστω ότι το 2008 ή 2009 ή το 2010 αγοράσατε καινούργιο αυτοκίνητο με δόσεις για 8 χρόνια.
Τι θα προτιμούσατε. Να μείνετε με το ίδιο 30 χρόνια και να το επισκευάζετε αλλά να έχετε αυτοκίνητο, ή να το δώσετε για παλιοσίδερα ή να το ξεφορτωθείτε μπιρ παρα και με παρακάλια για να γλυτώσετε τα τεκμήρια και τα τέλη.
Φυσικά θα προτιμούσα το πρώτο.
Αν η επιστροφή στη δραχμή γίνει τώρα θα τρώμε επιτέλους σκορδάκια, αγγουράκια, και ντοματούλες από τον τόπο μας. Γη υπάρχει, κλίμα υπάρχει νερό υπάρχει... Μέχρι στιγμής.
Τώρα η επιστροφή στη δραχμή δεν συμφέρει τον μεγαλοεισαγωγέα που θησαυρίζει εισάγοντας σκόρδα Κίνας.
Αλλά ποιός νοιάζεται γι αυτόν? Και δεν είναι μόνο αυτός είναι πολλοί που θησαυρίζουν με το Ευρώ πουλώντας αέρα ή εισάγοντας ένα σωρό σκουπίδια.
Εμάς δεν μας νοιάζει. Τα ελληνικά ρούχα είναι θαυμάσια και καλύτερης ποιότητας από τα κινέζικα, τα ελληνικά φρούτα και λαχανικά είναι νοστιμότατα.
Μπορεί να υποφέρουμε λίγο από το πετρέλαιο που ίσως ακριβύνει λίγο.
Βέβαια κάθε λύση έχει και την άσχημη πλευρά.
Γιατί μόλις δεις προσεκτικά αυτό το Μαμούθ θα γίνεις.
Βλέπεις ότι οι υπέρμαχοι του μνημονίου δεν έχουν επιχειρήματα εκτός από το ότι πρέπει η Ελλάδα να είναι κολαούζος της Ευρώπης και να δένεται στο άρμα της Ευρώπης.
Όλοι οι υπέρμαχοι κινδυνολογούν βάζοντας σαν Μπαμπούλα τη χρεωκοπία
Αλλά η χρεωκοπία είναι αναπόφευκτη.
Δεν υπάρχει πιά κανένα δίλημμα χρεοκοπία ή λιτότητα με μνημόνιο.
Το θέμα είναι πότε η χρεοκοπία και κάτω από ποιες συνθήκες.
Ο επιχειρηματίας σε κάποιο σημείο αναφέρει ότι με την επιστροφή στη δραχμή η ανεργία θα μειωθεί και θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας όπως συνεργεία αυτοκινήτων, ανταλλακτικά αυτοκινήτων γιατί θα παίρνουμε μεταχειρισμένα ή θα επισκευάζουμε τα παλιά μας.
Τον ειρωνεύτηκαν. Αλλά γιατί? Είπαν Κούβα θα γίνουμε (Χώρα γνωστή για τα σαράβαλα που δουλεύουν ακόμα)?
Και τώρα απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας:
Ερώτηση κρίσεως:
Έστω ότι το 2008 ή 2009 ή το 2010 αγοράσατε καινούργιο αυτοκίνητο με δόσεις για 8 χρόνια.
Τι θα προτιμούσατε. Να μείνετε με το ίδιο 30 χρόνια και να το επισκευάζετε αλλά να έχετε αυτοκίνητο, ή να το δώσετε για παλιοσίδερα ή να το ξεφορτωθείτε μπιρ παρα και με παρακάλια για να γλυτώσετε τα τεκμήρια και τα τέλη.
Φυσικά θα προτιμούσα το πρώτο.
Αν η επιστροφή στη δραχμή γίνει τώρα θα τρώμε επιτέλους σκορδάκια, αγγουράκια, και ντοματούλες από τον τόπο μας. Γη υπάρχει, κλίμα υπάρχει νερό υπάρχει... Μέχρι στιγμής.
Τώρα η επιστροφή στη δραχμή δεν συμφέρει τον μεγαλοεισαγωγέα που θησαυρίζει εισάγοντας σκόρδα Κίνας.
Αλλά ποιός νοιάζεται γι αυτόν? Και δεν είναι μόνο αυτός είναι πολλοί που θησαυρίζουν με το Ευρώ πουλώντας αέρα ή εισάγοντας ένα σωρό σκουπίδια.
Εμάς δεν μας νοιάζει. Τα ελληνικά ρούχα είναι θαυμάσια και καλύτερης ποιότητας από τα κινέζικα, τα ελληνικά φρούτα και λαχανικά είναι νοστιμότατα.
Μπορεί να υποφέρουμε λίγο από το πετρέλαιο που ίσως ακριβύνει λίγο.
Βέβαια κάθε λύση έχει και την άσχημη πλευρά.
- kat_woman
- Site Admin
Το ξέρω το βιντεάκι-μαμουθάκι..Το έχω στα υπόψη μου να το δω λίγο -λίγο.Το θέμα δεν είναι μόνο ο Καζάκης, για μένα.Το θέμα είναι οτι, εκτός από τον Καζάκη, έχουν βγει κι άλλοι επαϊοντες, οικονομολόγοι ή γενικότερα γνώστες του όλου συστήματος και έχουν προτείνει λύσεις που, στα άσχετα αυτιά μου ( επαναλαμβάνω:τα οικονομικά μου φαίνονται κινεζοιαπωνικά και , ειλικρινά καταβάλλω προσπάθεια να κατανοήσω όλες αυτές τις έννοιες, αν και με θεωρώ άτομο μιας κάποιας ευφυίας ,) ηχούν όλα λογικά και θεωρώ οτι λιγο πολύ προτείνουν κάποιες λύσεις που , ενδεχομένως είναι και εφαρμόσιμες, αλλά οι κυβερνώντες το χαβά τους!Για μένα α/ ή είναι ηλίθιοι , β/ η είναι πουλημένοι ή γ/ συνδυασμός του α και του β.
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- doctormarkon
- Επίτιμος
Κανένα πρόβλημα για κάποιον αν δεν είναι οικονομολόγος.
Έτσι κι αλλιώς η οικονομία μας τελείωσε σαν Επιστήμη.
Εχουμε μια μορμονική αντίληψη για την Οικονομία λέει ο Καζάκης
Προσπαθώ να εξηγήσω με λίγο χιούμορ τι εννοεί σε αυτό το βίντεο.
Ο Κώνστας είναι χαρακτηριστικό δείγμα μορμόνου οικονομολόγου (???)
Ο αρχιμορμόνος είναι ο Ανδριανόπουλος ακολουθεί ο Μάνος
Αλλά υπάρχουν κι άλλοι και είναι και νέοι γαμώτο
Έτσι κι αλλιώς η οικονομία μας τελείωσε σαν Επιστήμη.
Εχουμε μια μορμονική αντίληψη για την Οικονομία λέει ο Καζάκης
Προσπαθώ να εξηγήσω με λίγο χιούμορ τι εννοεί σε αυτό το βίντεο.
Ο Κώνστας είναι χαρακτηριστικό δείγμα μορμόνου οικονομολόγου (???)
Ο αρχιμορμόνος είναι ο Ανδριανόπουλος ακολουθεί ο Μάνος
Αλλά υπάρχουν κι άλλοι και είναι και νέοι γαμώτο
- ArELa
- Founder-Administrator
Και για να μαθαίνουμε (όσοι δεν ξέραμε) τα περί τραπέζης Ελλάδος, ιδού μια σοβαρή και βάσιμη ανάλυση του Καζάκη μιλώντας με τον Ντάσκα.
Λέω βάσιμη, σωστή, ακριβής, διότι διασταύρωσα αυτά που παρέθεσε (και που δεν ήξερα λεπτομερώς φυσικά) και μου βγήκαν όλα τεφαρίκι.
Αξίζει να δείτε το παρακάτω
Πάρτε κι αυτό να τραβάτε τα μαλλιά σας
Λέω βάσιμη, σωστή, ακριβής, διότι διασταύρωσα αυτά που παρέθεσε (και που δεν ήξερα λεπτομερώς φυσικά) και μου βγήκαν όλα τεφαρίκι.
Αξίζει να δείτε το παρακάτω
Πάρτε κι αυτό να τραβάτε τα μαλλιά σας
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Υπάρχει και αυτό
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ ... _8727.html
Δεν είναι youtube αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον.
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ ... _8727.html
Δεν είναι youtube αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον.
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Για μια φορά ακόμα απίστευτα πράγματα....
Και μια και έχω χρόνο, τον ακούω τώρα (μέχρι τις 14:00) ζωντανά.
Και μια και έχω χρόνο, τον ακούω τώρα (μέχρι τις 14:00) ζωντανά.
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Τι είπατε; Κόμματα; Πρόσωπα;
Ιδεολογίες; Συναίνεση; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μιλάμε για μεγάλο κλαυσίγελω...
Πάρτε εδώ να δείτε τι έρχεται, (πρόβλεψη από λογικά συμπεράσματα) για να μην τρέφουμε και πολλές αυταπάτες, ούτε να κλωθογυρίζουμε σε ιδεολογικές αμπελοφιλοσοφίες...
Τη χάσαμε την Ελλάδα πατριώτες...
Ιδεολογίες; Συναίνεση; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μιλάμε για μεγάλο κλαυσίγελω...
Πάρτε εδώ να δείτε τι έρχεται, (πρόβλεψη από λογικά συμπεράσματα) για να μην τρέφουμε και πολλές αυταπάτες, ούτε να κλωθογυρίζουμε σε ιδεολογικές αμπελοφιλοσοφίες...
Τη χάσαμε την Ελλάδα πατριώτες...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble