ex poetess έγραψε:
δε μας λες κι εμάς τι ακους Αρέλα για την ημερομηνία αυτή; έχω μπερδευτεί...
Συγχώρα με, αλλά όχι δε θα πω. Και πολλά είπα.
Δε μ'αρέσει να κάνω το σπασμένο τηλέφωνο και να διασπείρω αβάσιμα και εκφοβιστικά πράγματα. Την πάτησα μια φορά με την πατάτα ότι θα'ρθει τεράστιο ουφο στις 14 Οκτώβρη του 09 κι ακόμα το περιμένουμε. Εγώ μαθαίνω απ'τα λάθη μου και δεν τα επαναλαμβάνω.
Αν είναι να γίνει κάτι, θα το ακουσουμε/δούμε όλοι σε 20 μέρες. Αν όχι (που το εύχομαι), ούτε γάτα ούτε ζημιά, απλά κάποιοι θα αποδειχθούν υπερβολικοί στη σκέψη μου.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
να πω την αλήθεια πρώτη φορά είδα αυτήν την ημερομηνία κι είχα την εντύπωση ότι επρόκειτο για κάτι που ενδιαφέρει τους επιστήμονες ίσως κάτι που περιμένουν να δουν στον ήλιο κάτι τέτοιο μιας και το τοπικ μιλά για τον ήλιο, αλλά έκανα ένα γκουγκλάρισμα κι είδα ότι καμμιά σχέση με τον ήλιο κλπ πρόκειται για άλλη μια εσχατολογική παρερμήνευση των γραφών που γράφτηκαν με βάση άλλες παρερμηνεύσεις και πάει λέγοντας.
ουδείς γνωρίζει το πότε και γι' αυτό είμαι δύσπιστη σε όλα αυτά ακόμα και την προφητεία των Μάγιας ή άλλες εσχατολογικές προφητείες. ότι θα συμβουν σημαντικά γεγονότα αυτό ναι. μα πάντα δεν συμβαίνουν; υπάρχει εποχή χωρίς αλλαγές;
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, σήμερις 8 Ιούνη ο ήλιος μας...
Solar X-Rays:
Geomagnetic Field:
σωπάτε καλέ που μανούριασε πάλι...
υπερβολές!
Και φυσικά, εκτός απ'τις φλογάρες, τα "αντικείμενα" που κυκλοφορούν γύρω του, είναι πλέον αμέτρητα...
Το βιντεάκι είναι ανεβασμένο από έναν χρήστη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιεί την αγγλική, είναι Ελληνόπουλο, και μάλιστα σε κάποιο επίπεδο "συνταξιδιώτης" μου, αφού είναι και παρθενάκι...
Είναι ενδιαφέρον το κανάλι του. Ρίχτε του μια ματιά.
Καλημέρες
.
Ηλιακή καταιγίδα θα προκαλέσει προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες
Δεν έχει την καλύτερη διάθεση ο Ηλιος τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ τις τελευταίες ώρες σημειώνονται πολλές εκρήξεις οι οποίες ενδεχομένως να προκαλέσουν προβλήματα στις δορυφορικές επικοινωνίες αλλά και στην ηλεκτροδότηση στη Γη.
Oι εκρήξεις που σημειώνονται θα προκαλέσουν προβλήματα...
που έχουμε να δούμε από το 2006 και η μαγνητική καταιγίδα αναμένεται τις επόμενες ώρες να "αγγίξει" τον πλανήτη μας.
'Ολα αυτά αναμένεται να γίνουν από τις 20.00 ώρα Ελλάδας και να τελειώσουν μέσα σε 24 ώρες..
Γύρω απ'το "στεφάνι", γίνεται ο τρελός χαμός απο δραστηριότητα... "αντικειμένων". Εντείνεται όσο ποτέ άλλοτε. Εντυπωσιακό αν το δειτε σε full screen.
Επίσης...εδώ...
έχουμε μια "εκτόξευση" ? έκλαμψη? με μια... μαύρη ύλη που βγαίνει από τον ήλιο!
Παρατηρείστε στο 0.26 για παράδειγμα... πιο κάτω έχει κι άλλη μια τέτοια... εκτίναξη.
Ένας θεός ξέρει τι γίνεται.
Δεν ξέρω αν είναι υπέροχο ή άσχημο όλο αυτό.
Μου προκαλεί δέος...
.
Eντυπωσιακή όντως, Κατερινιώ, αλλά με εντυπωσίασε ακόμα περισσότερο αυτό που ανέβασε πριν λίγο ο Μπι Πι. Είναι από τη σημερινή καταιγίδα
Παρακολουθώ SOHO 10 χρόνια τώρα, τετοιο flare δεν εχω ξαναδεί.
Στην αρχη βλέπουμε ένα τεράστιο ΑΤΙΑ που όταν πλησιάζει τον ηλιο, εκείνος εκτοξεύει την έκλαμψη. Αυτή την "αντίδραση" του ήλιου, την έχω δει πολλές φορές σε πολλά βίντεο. Λες και αντιδρά με νοημοσύνη...
Στο 0.59 εμφανίζεται και ένα τεράστιο στρογγυλό σκούρο-σαν πλανήτης (πολύ μεγαλύτερος από τη Γη) - μεσα στην έκλαμψη...
Επίσης, θα δείτε τριγύρω έναν απίστευτο αριθμό ΑΤΙΑ...
Έχουν μαζευτεί στόλοι επί στόλων εκεί πέρα...
Δέος...
πραγματικά.
.
Απο τις καλυτερες εικονες που εχω δει για το ιδιο θεμα. Πολυ καθαρες κ πολλα τα αντικειμενα σε σχημα "βελονας" τεραστιας που ολοι εχουμε παρατηρησει μεχρι τωρα.
Είναι ένα συγκλονιστικό 25λεπτο, από 25 Ιουνιου ή κάπου εκεί, μέχρι και σήμερα.
Φοβερές καταστάσεις.
α/ ο ήλιος φέρεται πολύ περίεργα. Παλλόμενη λάμψη θα δείτε...
β/ από το 17΅:23 και μετά, αρχίζουν τρελά πανηγυρια. Ενα τεράστιο σκάφος, πράγμα δεν ξέρω τι είναι, πλησιάζει τον ήλιο από επάνω δεξιά, φαίνεται να "πυροβολεί" ένα μικρότερο (σκάφος?), προχωράει με 2 κυκλικά κοντά του, αλλάζει σχήματα συνεχώς... λες και είναι κάποια ρευστή ύλη ή ενέργεια...
Δείτε το (κατά προτίμηση σε full screen) και πείτε μου κι εσείς τι καταλαβαίνετε.
Εγώ βλέπω πράγματα που δεν έχω ξαναδεί.
Οι αλλαγές, τα περίεργα, τα σημαδιακά, εντείνονται...
απ'τα φοβερότερα βίντεο του ΒΡ...
.
Ειδικά το δεύτερο αντικείμενο (γύρω στο 19:00), κινείται ταχύτατα, και έχει φαινομενικό μέγεθος τεράστιο (πάντα μιλώντας σε σχέση με τον παρατηρητή, στην προκειμένη το STEREO AHEAD).
Όταν λέω ότι όλα εδώ κάτω είναι τελικα ασήμαντα σε σχέση με αυτά που γίνονται και που θα γίνουν στην "γειτονιά" μας......
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Dread έγραψε:Εξαιρετικό βίντεο και πάλι απο τον ΒΡ.
Ειδικά το δεύτερο αντικείμενο (γύρω στο 19:00), κινείται ταχύτατα, και έχει φαινομενικό μέγεθος τεράστιο (πάντα μιλώντας σε σχέση με τον παρατηρητή, στην προκειμένη το STEREO AHEAD).
Όταν λέω ότι όλα εδώ κάτω είναι τελικα ασήμαντα σε σχέση με αυτά που γίνονται και που θα γίνουν στην "γειτονιά" μας......
Ειλικρινά αν και πιστεύω πως όντως αυτά που βλέπουμε είναι ξεκάθαρα κάποιου είδους τεχνητά κατασκευάσματα τα οποία "χλευάζουν" τις δυνάμεις του ήλιου μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοήσω πως είναι δυνατή η κατασκευή αλλά και η υπολογιζόμενη κίνηση αυτών των πραγμάτων.
Ίσως τα σίδερα στα οποία έχει εγκλειστεί το δικό μου πνεύμα να είναι πολύ δυνατά αλλά δεν νομίζω πως μπορεί οποιοσδήποτε να δώσει μια λογικοφανή εξήγηση (με τα γήινα μέτρα και σταθμά).
Ασχέτως από τα παραπάνω το νήμα το παρακολουθώ γιατί μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και γιατί όντως αν υπάρχει κάποιο θέμα σε εκείνο το επίπεδο τότε εμείς μαλώνουμε για ένα κόκκο άμμου. Τι χρέη και μ@@@κίες......
Ένα σήμα τους είναι ικανό να γυρίσει την υφιστάμενη κατάσταση (παγκόσμια μιλάμε) ανάποδα. Αλλά τι να κάνεις που την εικόνα στην δίνουν τα αφεντικά της υφιστάμενης κατάστασης;;;
Κομήτη τον λένε, αλλά θα μου επιτραπεί να διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο αυτό το πράγμα είναι κομήτης...
Ο ΒΡ ασφαλώς ανέβασε αναλυτικότερο feed in από το τηλεσκόπιο...
Ξεκινάει με τον ...κομήτη (?), ο οποίος, καθώς φαίνεται απ'την αρχή του βίντεο, καθώς πλησιάζει ολοταχώς από τον ήλιο, εμφανίζεται και ανοίγει ένα πράγμα σαν χωνί από τον ήλιο, σαν να σχηματίστηκε υποδεχτεί τον... "κομήτη" ???
Δείτε το, είναι εκπληκτικό και με αυτό ξεκινάει το βίντεο...
Μετά να πάτε στο 1:56, να δείτε κάτι εκπληκτικό που συμβαίνει, το οποίο φυσικά δεν μπορεί να εξηγήσει ο ΒΡ... και ποιος θα μπορούσε άλλωστε...
Είναι πραγματικά απίστευτο...
καπάκι στα απίστευτα θα δείτε ακριβώς μετά το πλάνο που ξεκίνησε απ'το 1:56, φτάνουμε δηλαδή στο 2:36, όπου εμφανίζονται δυο "πράγματα" (σκάφη? οντότητες? δεν ξέρω πια...) το μέγεθος των οποίων, αν συγκριθεί με τον ήλιο (κύκλος στον σκούρο δίσκο) έχουν υπερπολλαπλάσιο μέγεθος από αυτόν... Από τα δύο, το ένα εκ δεξιών, μοιάζει να έχει φτερά... ανάμεσά τους εκτείνεται κάθετα μια σκούρα ακτίνα(?) που ξεκινάει από τον ήλιο, προς τα έξω... Κάθετα αυτής της σκούρας ακτίνας, βλέπουμε μια αχνή ακτίνα (υπόλευκη) που "συνδέει" τα δύο αντικείμενα... στο 2:41, το ξεχωρίζω αυτό, αρκετά καλά.
Στο 3:32 δίνει και την εικόνα από το SOHO (που έδειξε κι η Χαρούλα μας πιο πάνω) Βέβαια στο 4:30 δίνει ένα τεράστιο πράγμα (μακρόστενο) που εμφανίζεται στα καλά καθούμενα...(αυτό δεν το είχε το κομμάτι της Χαρούλας)
Τι γίνεται ρε παιδιά; Έχω χάσει τα μπιρμπιλωτά ματάκια μου...
Τελείως όμως...
Ξέρουμε ή είναι τουλάχιστον πεποίθηση πολλών από εμάς, ότι τα αστέρια κι οι πλανήτες, είναι ζωντανά (ουράνια) σώματα με συνειδητότητα.
Όλα αυτά που βλέπουμε, οδηγούν στη σκέψη ότι ο Ήλιος αντιδρά όντως σαν συνειδητό ον το οποίο μετουσιώνει τις συνειδητές διεργασίες του, σε ορατές (και πολύ εντυπωσιακές) ενέργειες...
Ανονάκι, καταλαβαίνω τι λες.
Αισθάνομαι ότι μάλλον πρέπει να αναμένουμε κάτι μεγάλο να "χτυπήσει" τη Γη, λίαν συντόμως... Δεν ξέρω τι, δεν ξέρω πώς, πάντως νιώθω πως αυτά που παίζονται εκεί έξω, δε θα μείνουν για πολύ μακρυά μας... Κι αυτά που συμβαίνουν είναι ανήκουστα, ανεπανάληπτα, πρωτοφανή- είμαι σίγουρη ακόμα και για τους αστρονόμους.
Dread έγραψε:Πάντως, παρότι οι ενδείξεις (τουλάχιστον οι σημερινές, τις χθεσινές και πιο πίσω δεν τις ξέρω), είναι οκ ....Τα προβλήματα στην λήψη των ψηφιακών καναλιών τις τελευταίες ημέρες είναι έντονα.
Kαι η 75χρονη κουνιάδα μου προ ετών (γιατί τώρα είναι φευγάτη) ήταν τίγκα στον καρκίνο, έπνεε τα λοίσθια, και οι αιματολογικές της (αιματοκρίτης 42 έλεος) έδειχναν τόσο "οκ" , που αν τις έβλεπε κανείς χωρίς να δει την ίδια, θα έβαζε το κεφάλι του στη γκιλοτίνα ότι επρόκειτο για άτομο που έσκαγε από υγεία. Και φυσικά το κεφάλι του θα...
Και μιας και είπαμε για τα ψηφιακά (που όντως έχουν φάει τρελές φρίκες τελευταία- αρχίζουν οι πλάκες), μπορεί να μου πει κανείς γιατί γυρίσαμε από το αναλογικό στο ψηφιακό; Για να'χουμε καλύτερη ευκρίνεια στην εικόνα, είπατε? Οκ, κι εγώ σας αγαπάω...
Joy έγραψε:Όλα αυτά συνέβαιναν πάντα και απλά δεν είχαμε πρόσβαση ή είναι κάτι που συμβαίνει τώρα γιατί οι καιροί είναι περίεργοι?
Επειδή παρακολουθώ SOHO από το 2002, (8 χρόνια ανελειπώς) μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως ΔΕΝ έπαιζαν τέτοια πράγματα... αν βλέπαμε κανά μικράκι σαν κουκίδα να κινείται περίεργα κοντά τον ήλιο, παλεύαμε να αποδείξουμε ότι δεν ήταν καμιά Αφροδίτη ή Ερμής ή Άρης... αλλά μέχρι εκεί. Θα μου πεις μπορεί να τα "λογόκριναν"... Μπορεί... πάντως όπως και να'χει, αυτά που βλέπουμε σήμερα, δεν εμφανίζονταν στο SOHO παρατηρητήριο, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!
Joy έγραψε:Τι να κατανοήσω εγω η αμοιβάδα?
Ώρες ώρες με τσακίζεις στο γέλιο.
Αν βλέπουν τα αρχηγόπουλα εκεί πάνω τίποτα ιντερνετικά και πέσουν σ'αυτή την ατάκα σου, πάω στοίχημα πως κι εκείνοι θα γελάσουν.
.