Κάτι γεννιέται στο Σύνταγμα !!
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
- Φύλο: Άνδρας
Re: Κάτι γεννιέται στο Σύνταγμα !!
Περαστικά Βικούλα.
Σιγά μη κωλώσεις με ένα τόσο δα διαστρεματάκι....
Σιγά μη κωλώσεις με ένα τόσο δα διαστρεματάκι....
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Μασάει η κατσίκα ταραμά Γιώργη μας;
Ε, ούτε κι η ξανθια από γλυστρες!
Δεν πτοούμαι με τίποτα λέμε!
Σ'ευχαριστώ
Ε, ούτε κι η ξανθια από γλυστρες!
Δεν πτοούμαι με τίποτα λέμε!
Σ'ευχαριστώ
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Στα αποτετοια μου αν η κινηση ειναι ταξικη η εθνικη.
ο καθενας παει για τους δικους του λόγους.
το θεμα ειναι το αποτέλεσμα.
- ArELa
- Founder-Administrator
Oι Ελληνες βγήκαν και στην πλατεια Τραφάλγκαρ στο Λονδινο.
Γεια σου ρε ΓιώργηΤράκερ!
Η τέλεια ατάκα που διάβασα:
ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ;
ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ.
Γεια σου ρε ΓιώργηΤράκερ!
Η τέλεια ατάκα που διάβασα:
ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ;
ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Βρε Βίκυ περαστικά σου, τι να πω...σε μάτιασε μάλλον η στραβωμένη γκαρσόνα
Και για να απαλύνω τον πόνο σου να σου πω ότι και σήμερα υπήρχε ο ίδιος παλμός (που δυνάμωνε όσο πέρναγε η ώρα).
Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν και 3 κρεμάλες και έγινε πανικός και επίσης και πλακατ που εγραφε stop στους αεροψεκασμούς από τη μία μεριά και εξω η μασονία από την Ελλάδα από την άλλη..
Ιon μη ζηλεύεις...απ ότι δείχνουν τα πράγματα θα σε ξαναδούμε σύντομα στην πλατεία τη γεμάτη με το νόημα που χει κάτι απ τις φωτιές..αυτο που γίνεται δεν σταματάει με τίποτα...
Και επι τέλους καταφερες να μη σε πετάξει εξω post με τοοοοσα Quotes
Και για να απαλύνω τον πόνο σου να σου πω ότι και σήμερα υπήρχε ο ίδιος παλμός (που δυνάμωνε όσο πέρναγε η ώρα).
Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν και 3 κρεμάλες και έγινε πανικός και επίσης και πλακατ που εγραφε stop στους αεροψεκασμούς από τη μία μεριά και εξω η μασονία από την Ελλάδα από την άλλη..
Ιon μη ζηλεύεις...απ ότι δείχνουν τα πράγματα θα σε ξαναδούμε σύντομα στην πλατεία τη γεμάτη με το νόημα που χει κάτι απ τις φωτιές..αυτο που γίνεται δεν σταματάει με τίποτα...
Και επι τέλους καταφερες να μη σε πετάξει εξω post με τοοοοσα Quotes
L'état, c'est moi
Τι αντιφατικός μήνας μήνας αυτός ο Μάϊος. Επαναστάσεις, δολοφονίες και ιδρύσεις "περίεργων" ταγμάτων και λεσχών.
Εκτός από τον Μάη του 68 στη Γαλλία έχουμε και λέμε:
1η Μαϊου
1776: Ο γερμανός καθηγητής Νομικής Άνταμ Βάισχαουπτ ιδρύει το «Τάγμα των Πεφωτισμένων», πιο γνωστό με τη λατινική ονομασία « Ιλλουμινάτι», που αποτέλεσε το πιο ριζοσπαστικό παρακλάδι του Διαφωτισμού.
1886: Ταραχές ξεσπούν στο Σικάγο, εξαιτίας της γενικής απεργίας των εργατών που ζητούν οκτάωρο. Σε ανάμνηση της εξέγερσης του Σικάγου, καθιερώνεται ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
1976: Σκοτώνεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης ο Αλέξανδρος Παναγούλης λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη των φακέλων σχετικά με τα όργανα ασφαλείας της Χούντας. Η αποκάλυψη των φακέλων, που δεν έλαβε χώρα ποτέ, λέγεται ότι περιείχε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις εις βάρος ορισμένων πολιτικών που συνεργάστηκαν με την χούντα.
22 Μαϊου
1963: Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη εναντίον του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη, ο οποίος θα υποκύψει πέντε μέρες αργότερα.
29 Μαϊου
1453: «Η Πόλις εάλω», έπειτα από πολιορκία ενός χρόνου από τους Οθωμανούς Τούρκους.
1954: Ιδρύεται η «Λέσχη Μπίλντεμπεργκ», που πήρε το όνομά της από το ξενοδοχείο «Μπίλντεμπεργκ» της ολλανδικής πόλης Ούστερμπεκ, όπου πρωτοσυνέδρίασε.
30 Μαϊου
1941: Δύο 19χρονοι φοιτητές, ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας, με μία παράτολμη ενέργειά τους, κατεβάζουν από την Ακρόπολη τη γερμανική σημαία και αναρτούν την ελληνική.
Παραλειπόμενα:
1926: Με διαταγή του δικτάτορα Θεόδωρου Πάγκαλου απαγορεύεται στις γυναίκες να φοράνε κοντή φούστα... Η άκρη του υφάσματος πρέπει να απέχει 30 εκατοστά από το έδαφος.
1
Εκτός από τον Μάη του 68 στη Γαλλία έχουμε και λέμε:
1η Μαϊου
1776: Ο γερμανός καθηγητής Νομικής Άνταμ Βάισχαουπτ ιδρύει το «Τάγμα των Πεφωτισμένων», πιο γνωστό με τη λατινική ονομασία « Ιλλουμινάτι», που αποτέλεσε το πιο ριζοσπαστικό παρακλάδι του Διαφωτισμού.
1886: Ταραχές ξεσπούν στο Σικάγο, εξαιτίας της γενικής απεργίας των εργατών που ζητούν οκτάωρο. Σε ανάμνηση της εξέγερσης του Σικάγου, καθιερώνεται ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
1976: Σκοτώνεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης ο Αλέξανδρος Παναγούλης λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη των φακέλων σχετικά με τα όργανα ασφαλείας της Χούντας. Η αποκάλυψη των φακέλων, που δεν έλαβε χώρα ποτέ, λέγεται ότι περιείχε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις εις βάρος ορισμένων πολιτικών που συνεργάστηκαν με την χούντα.
22 Μαϊου
1963: Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη εναντίον του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη, ο οποίος θα υποκύψει πέντε μέρες αργότερα.
29 Μαϊου
1453: «Η Πόλις εάλω», έπειτα από πολιορκία ενός χρόνου από τους Οθωμανούς Τούρκους.
1954: Ιδρύεται η «Λέσχη Μπίλντεμπεργκ», που πήρε το όνομά της από το ξενοδοχείο «Μπίλντεμπεργκ» της ολλανδικής πόλης Ούστερμπεκ, όπου πρωτοσυνέδρίασε.
30 Μαϊου
1941: Δύο 19χρονοι φοιτητές, ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας, με μία παράτολμη ενέργειά τους, κατεβάζουν από την Ακρόπολη τη γερμανική σημαία και αναρτούν την ελληνική.
Παραλειπόμενα:
1926: Με διαταγή του δικτάτορα Θεόδωρου Πάγκαλου απαγορεύεται στις γυναίκες να φοράνε κοντή φούστα... Η άκρη του υφάσματος πρέπει να απέχει 30 εκατοστά από το έδαφος.
1
L'état, c'est moi
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Στην εποχή του Πάγκαλου που ήταν μακρυές οι φούστες.
Μεσοπόλεμος. Δεκαετία του 30
Ο Παγκαλος ήταν τραμπούκος δικτατορας αλλά ήταν αρκετό για να αφήσει μια θέση εξουσίας προίκα στον εγγονό.
Συνέβη και κάτι άλλο το Μαιο. 29 Μαιου η Αλωση της Κωνσταντινούπολης.
Είδα να το γράφει σε ένα πανώ και το παραλληλίζουν με την άλωση από το ΔΝΤ
Μεσοπόλεμος. Δεκαετία του 30
Ο Παγκαλος ήταν τραμπούκος δικτατορας αλλά ήταν αρκετό για να αφήσει μια θέση εξουσίας προίκα στον εγγονό.
Συνέβη και κάτι άλλο το Μαιο. 29 Μαιου η Αλωση της Κωνσταντινούπολης.
Είδα να το γράφει σε ένα πανώ και το παραλληλίζουν με την άλωση από το ΔΝΤ
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος
Πέρα από ομάδα πίεης αυτό το κίνημα, για το οποίο δεν πάει καθόλου ο όρος αγανακτισμένοι, μπορεί με την αυτοοργάνωση να εξελιχθεί σε κάτι άλλο. Αφού ήδη έχουν δημιουργηθεί ομπάδες αλληλοβοήθειας για τους ανέργους και μάλιστα μία ηλικιωμένη κυρία 103 χρονών έδωσε την ιδέα να καλλιεργηθούν κήποι και εδάφη. Θα έλεγα και αλάνες ή οτιδήποτε ελέυθερο και αναξιοποίητο οικόπεδο.
Η ιδιοποίηση του Δημόσιου χώρου από τους ίδιους τους πολίτες έχει πολλές χρήσεις..
Η αυτοοργάνωση είναι μεγάλο πράγμα. υτό που την εμπόδιζε μέχρι τώρα ήταν η απομόνωψση και το κλείσιμο στο σπίτι.
αΑυτό το κίνημα μπορεί να παρακάμψει με πολλούς τρόπους τον κρατικό έλεγχο και την επίσημη εξουσία.
Ας μην ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος αποβλακώθηκε από την Πασοκο χειραγώγηση Αλλά η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και έχει ήδη αναστραφεί.
Ελπίζω να διαρκέσει πολύ και η συνάντηση να είναι καθημερινή για πάρα πολύ καιρό.
Τις πρώτες 6 μέρες έγινε χαμός φαντάσου αυτό να συνεχίζεται επί ένα μήνα
Η ιδιοποίηση του Δημόσιου χώρου από τους ίδιους τους πολίτες έχει πολλές χρήσεις..
Η αυτοοργάνωση είναι μεγάλο πράγμα. υτό που την εμπόδιζε μέχρι τώρα ήταν η απομόνωψση και το κλείσιμο στο σπίτι.
αΑυτό το κίνημα μπορεί να παρακάμψει με πολλούς τρόπους τον κρατικό έλεγχο και την επίσημη εξουσία.
Ας μην ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος αποβλακώθηκε από την Πασοκο χειραγώγηση Αλλά η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και έχει ήδη αναστραφεί.
Ελπίζω να διαρκέσει πολύ και η συνάντηση να είναι καθημερινή για πάρα πολύ καιρό.
Τις πρώτες 6 μέρες έγινε χαμός φαντάσου αυτό να συνεχίζεται επί ένα μήνα
- Blue Ice
Καλά, εσύ μας το έχεις δηλώσει, δε σε νοιάζει για τίποτα και για κανέναν πέρα από τον εαυτό σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους...Divine Sinner έγραψε:Στα αποτετοια μου αν η κινηση ειναι ταξικη η εθνικη.
Διάβαζα σε σχόλια του Ολυμπία ότι στις συγκεντρώσεις υπάρχουν δυο, ας πούμε στρατόπεδα. Μπροστά στη Βουλή οι Έλληνες με τις σημαίες και στην κάτω πλατεία οι αριστεροί με τις "λαϊκές συνελεύσεις" που δεν τους αρέσει να ακούν τον εθνικό ύμνο... Για πείτε εσείς που πάτε Σύνταγμα, ισχύει αυτό;;;
doctor θα σταματήσει το καπέλωμα;; Δεν πάει ο κόσμος εκεί για να αυτοοργανωθεί, πάει για να διαμαρτυρηθεί. Αν επιθυμούσε αυτοοργάνωση θα είχε μπουκάρει στη Βουλή για να διαλυθεί το κράτος. Θα σου θυμίσω ότι και τον Μάη του 68 υπήρχε πολύ μπλα μπλα και πολλές συνελεύσεις, και ποιο το αποτέλεσμα;; Μια τρύπα στο νερό...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Αρελίτα λυπάμαι πολύ για αυτό που ακούω.ArELa έγραψε: Σήμερα καθάριζα το μπαλκόνι με τη μάνικα και ναι, το'κανα πάλι το θαύμα μου, η ανόητη... Γλυστρισα, έπεσα και για να μη σπάσω κανά γοφό ή κανά χέρι πάλι, έκανα ακροβατικά με το δεξί μου πέλμα, μου γύρισαν τα δάχτυλα προς τα πάνω (ακούμπησαν το κουντεπιέ σίγουρα). Το πόδι πρήστηκε (δεν του'φτανε το άλλο που σας έλεγα χεχ) και περπατάω με τα χίλια ζόρια, μπατάροντας. Δεν με πειράζει ο πόνος, δε βαρυγκομάω. Ειλικρινά χαίρομαι που δε μου'τυχε χθες, γιατί θα έχανα μια από τις συγκλονιστικότερες βραδιές της ζωής μου!
Να πάρεις από το φαρμακείο ice spay και να βάζεις συχνά . Καλό είναι επίσης να το έχεις τυλιγμένο με ένα επίδεσμο. Φυσικά ξεκούραση. Περαστικά
Μην ξύνεις πληγέςJoy έγραψε:Βρε Βίκυ περαστικά σου, τι να πω...σε μάτιασε μάλλον η στραβωμένη γκαρσόνα
Μα εσύ δεν απαλύνεις!!! Σαδιστικά βασανίζεις.Joy έγραψε:Και για να απαλύνω τον πόνο σου να σου πω ότι και σήμερα υπήρχε ο ίδιος παλμός (που δυνάμωνε όσο πέρναγε η ώρα).
Αυτό με τους αεροψεκασμούς το σκεφτόμουν. Χαίρομαι που βρήκε τη θέση του.Joy έγραψε:Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν και 3 κρεμάλες και έγινε πανικός και επίσης και πλακατ που εγραφε stop στους αεροψεκασμούς από τη μία μεριά και εξω η μασονία από την Ελλάδα από την άλλη..
Χλωμό το βλέπω. Νομίζω ότι εξαιτίας της εργασίαςJoy έγραψε:Ιon μη ζηλεύεις...απ ότι δείχνουν τα πράγματα θα σε ξαναδούμε σύντομα στην πλατεία τη γεμάτη με το νόημα που χει κάτι απ τις φωτιές..αυτο που γίνεται δεν σταματάει με τίποτα...
χάνω το πιο σημαντικό κομμάτι της ιστορίας στη διάρκεια της ζωής μου.
Αλλά εσείς συνεχίστε και χωρίς εμένα.
Εγώ θα στέλνω όσους μπορώ.
Joy έγραψε:Και επι τέλους καταφερες να μη σε πετάξει εξω post με τοοοοσα Quotes
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- PELTASTIS VARNAVAS
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
ολοκληρωτικα απολαυστικο αυτο που παραθετει ο ιδεοφιλος αχινος, το κειμενο τσιμπαει περισσοτερο κι απο κανονικο αχινο...
γυριζα κι εγω ετσι γυρω και δεν πετυχα την ιονιτσα με την παρεα της γκρρρρ ατυχια
να σε πω ...η φραπεδομπυροκατασταση δεν με χαλλαει επι του παροντος, ξυπναω κατα τας 5 παω δουλεια οσο υπαρχει και αυτο...σε κανα 12ωρακι απογιομα παω συνταγμα για λιγες ωριτσες με πιανει λιγουρα και βαραω κανα τοστακι και πινω το κατι τις μου...γιατι οχι? [συμφωνω με πνευμα οριονα νομιζω οτι και να γινει λιγο φεστιβαλ αμφισβητησης δεν μας χαλαει αρκει να μεινει το ακομματιστο χωρις καπελωματα]
σημερα 7 η ωρα προπυλαια?οδος κοραη εξω απο σινε αστυ?
ενας φιλος μου ειπε τον εξης αλγοριθμο, οταν βλεπεις μια διαδηλωση -συγκεντρωση αυθορμητη, με ελληνικες σημαιες, χωρις να εμπλεκεται χρυση αυγη, και δεν πεφτει ξυλο [κατα των σημαιοφορων...]...τοτε ναι ειναι ενας ασφαλης δεικτης
υγιους κινησης κοινωνικης παρορμησης...προφανως ειναι ευπροσδεκτες και σημαιες αλλων χωρων ιρλανδια ισπανια ιταλια πορτογαλια γαλλια αιγυπτος κτλ κτλ κτλ
βεβαια, οσο κυλανε οι μερες ειρηνικα αυθορμητα κι ωραια...στατιστικα αυξανονται οι πιθανοτητες για να στηθει καποιο σκηνικο εκ μερους του [παρα]κρατους...
δεν τσιμπαμε
γυρισε την [την ασπιδα] την "τιμημενη" δεν μπορει δεν μπορει να περιμενειιιιιιιιιιιιιιιιιιι
αποψε στις 7 θα γυρισει αναποδα το σκουταρι...αυθορμητα ή συντεταγμενα με ανωθεν εντολαι βεβαιω βεβαιως
αν εισαι αν εισαι αν εισαι παλικαρι
αναποδα αναποδα γυρνα το σκουταρι
Βικουλα -Βικαρα γερα!!!!με τσαμπουκα!!!
αμην.-
γυριζα κι εγω ετσι γυρω και δεν πετυχα την ιονιτσα με την παρεα της γκρρρρ ατυχια
να σε πω ...η φραπεδομπυροκατασταση δεν με χαλλαει επι του παροντος, ξυπναω κατα τας 5 παω δουλεια οσο υπαρχει και αυτο...σε κανα 12ωρακι απογιομα παω συνταγμα για λιγες ωριτσες με πιανει λιγουρα και βαραω κανα τοστακι και πινω το κατι τις μου...γιατι οχι? [συμφωνω με πνευμα οριονα νομιζω οτι και να γινει λιγο φεστιβαλ αμφισβητησης δεν μας χαλαει αρκει να μεινει το ακομματιστο χωρις καπελωματα]
σημερα 7 η ωρα προπυλαια?οδος κοραη εξω απο σινε αστυ?
ενας φιλος μου ειπε τον εξης αλγοριθμο, οταν βλεπεις μια διαδηλωση -συγκεντρωση αυθορμητη, με ελληνικες σημαιες, χωρις να εμπλεκεται χρυση αυγη, και δεν πεφτει ξυλο [κατα των σημαιοφορων...]...τοτε ναι ειναι ενας ασφαλης δεικτης
υγιους κινησης κοινωνικης παρορμησης...προφανως ειναι ευπροσδεκτες και σημαιες αλλων χωρων ιρλανδια ισπανια ιταλια πορτογαλια γαλλια αιγυπτος κτλ κτλ κτλ
βεβαια, οσο κυλανε οι μερες ειρηνικα αυθορμητα κι ωραια...στατιστικα αυξανονται οι πιθανοτητες για να στηθει καποιο σκηνικο εκ μερους του [παρα]κρατους...
δεν τσιμπαμε
γυρισε την [την ασπιδα] την "τιμημενη" δεν μπορει δεν μπορει να περιμενειιιιιιιιιιιιιιιιιιι
αποψε στις 7 θα γυρισει αναποδα το σκουταρι...αυθορμητα ή συντεταγμενα με ανωθεν εντολαι βεβαιω βεβαιως
αν εισαι αν εισαι αν εισαι παλικαρι
αναποδα αναποδα γυρνα το σκουταρι
Βικουλα -Βικαρα γερα!!!!με τσαμπουκα!!!
αμην.-
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Αrela περαστικα !!!
Γραφεις " μια τρυπα στο νερο" θα σου πω κι εγω οτι αυτο θα συμβει αν αφεθουν ετσι τα πραγματα , ο πολυς κοσμος και θα βαρεθει και θα εκτονωθει και θα νομιζει οτι κατι εκανε κατεβαινοντας τρεις φορες Συνταγμα , μια τρυπαρα στο νερο θα ελεγα , το μονο θετικο ειναι σε αυτη την περιπτωση οτι μερικοι θα συνειδητοποιησουν καποια πραγματα ...
Προς το παρον οχι , τουλαχιστον οχι στο βαθμο που θα περιμενε κανεις , για να ειμαστε ρεαλιστες , καποιοι φαινεται κανουν πολλες προσπαθειες να μην συμβει , δεν ξερω τι θα συμβει αργοτερα υπαρχουν θεματακια ομως , ο πολυς κοσμος δεν εχει εμπειρια απο τετοιες διεργασιες και οσοι εχουν συνηθως ανηκουν ιδεολογικα σε καποιο χωρο , και υπαρχει μια ταση να μπουν πολλα θεματα , και μαλλον προβλημα δημιουργηται δεν ξερω πως το βλεπουν αλλοι αλλα για μενα θα επρεπε να επικεντρωνονται σε 2-3 βασικα για να υπαρχει και ομοψυχια , τα πολλα πολλα μαλλον δεν βοηθανε και δεν βοηθανε και παραπερα παρα αυτους που εχουν συγκεκριμενη αντζεντα η αυτους που εχουν συνηθησει σε μια ατελειωτη σειρα τετοιων διαδικασιων , η διαμαρτυρια προς το παρον ειναι ενεργη αλλα πρεπει να γινουν και αλλα βηματα , αλλιως ο κοσμος απλα θα βαρεθει να μουτζωνει και να κανει πηγαδακια εκει και θα σπασει σιγα σιγα....Blue Ice έγραψε:Για πείτε εσείς που πάτε Σύνταγμα, ισχύει αυτό;;;
Γραφεις " μια τρυπα στο νερο" θα σου πω κι εγω οτι αυτο θα συμβει αν αφεθουν ετσι τα πραγματα , ο πολυς κοσμος και θα βαρεθει και θα εκτονωθει και θα νομιζει οτι κατι εκανε κατεβαινοντας τρεις φορες Συνταγμα , μια τρυπαρα στο νερο θα ελεγα , το μονο θετικο ειναι σε αυτη την περιπτωση οτι μερικοι θα συνειδητοποιησουν καποια πραγματα ...
Αν ισχυει αυτο , θα κανω μια προσπαθεια να ειμαι εκει γιατι υπολογιζω να ανεβω κατα τις 8 Συνταγμα να βρω ενα αλλο "τιμ" , η αν θελετε κανουμε ενα μικτο (τεινει να γινει ευχαριστη συνηθεια να μπλεκουμε με πολλους αυτες τι μερες )PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:σημερα 7 η ωρα προπυλαια?οδος κοραη εξω απο σινε αστυ?
- ArELa
- Founder-Administrator
Όταν έφτασα αρχικά στο Σύνταγμα, βλέπω ένα sms του Αιθερό που έλεγε "βικούλα μην έρθεις καλύτερα, γίνεται χαμός εδώ πέρα..." πάντα προστατευτικός ο γλυκός μου... Φυσικά ήταν πολύ αργά, γιατί ήμουν ήδη εκεί, αλλά και να μην ήμουν, τίποτα δε θα με σταματούσε να πάω...
Με το που έφτασα υπήρχε το αδιαχώρητο... κατάφερα να σταθώ κάπου στο πεζοδρόμιο, δίπλα απ'το μνημείο του αγνώστου, γιατί είχα έρθει από Ακαδημίας...
Έπαιρνα τον Αιθερό, αλλά δεν απαντούσε...(πού να το ακούσει μέσα στον απίστευτο χαμό) Ήμουν κανά μισάωρο εκεί και "ρουφούσα" την απίστευτη ενέργεια... Γύρω μου άνθρωποι απασών των ηλικιών, ακόμα και σκυλάκια και μωρά στα καροτσάκια... Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι στεκόμουν δίπλα σε κάτι γκέι παιδιά,(μια ομαδούλα καμιά 15ριά άτομα) που είχαν κι αυτοί καημό και οργή και φώναζαν. Ο ένας μάλιστα, λίαν συμπαθής, σήκωσε το χέρι του πιο ψηλά και φωτογραφισε εκεί που εγώ δεν έφτανα... Κάποια στιγμή άκουγα το σύνθημα (που ξαναβγήκε απ'τα ντουλάπια του πολυτεχνείου) ψωμί-παιδεία-ελευθερία.
Μου'ρθε η αναλαμπή και ψέλισα... (ξεψυχισμένη χωρίς μεγάλη εκπνοή, γιατί με ζούλαγαν από παντού) "ψωμί-παιδεία-ελευθερία... αλλά όχι όπως μας το'λεγες εσύ Μαρία..." Οι γκέι ξετρελάθηκαν... άρχισαν να το φωνάζουν δυνατά, με στεντόριες φωνές... είχαν ξεχάσει το θηλυπρεπές φωνητικό που είχαν όταν μιλούσαν μεταξυ τους ή σε μένα, και άκουγες ξάφνου άντρακλες να το φωνάζουν δυνατά, μουντζώνοντας ταυτόχρονα τη βουλή. Ήταν μια από τις όμορφες στιγμές μου.
Κάποια στιγμή με πήρε ο Αιθερό, και λίγο μετά συναντηθήκαμε και σταμάτησα να φωνάζω...μόνο μούντζωνα κατά καιρούς.
Λέω να συνεχίσω να φωνάζω αυτή την ατάκα που μου'ρθε αυθόρμητα και την ακολούθησαν αρκετά πρόθυμα... θα τη φωνάξω βέβαια πολύ πιο δυνατά όταν θα ξαναπάω.
Καλημέρες
Με το που έφτασα υπήρχε το αδιαχώρητο... κατάφερα να σταθώ κάπου στο πεζοδρόμιο, δίπλα απ'το μνημείο του αγνώστου, γιατί είχα έρθει από Ακαδημίας...
Έπαιρνα τον Αιθερό, αλλά δεν απαντούσε...(πού να το ακούσει μέσα στον απίστευτο χαμό) Ήμουν κανά μισάωρο εκεί και "ρουφούσα" την απίστευτη ενέργεια... Γύρω μου άνθρωποι απασών των ηλικιών, ακόμα και σκυλάκια και μωρά στα καροτσάκια... Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι στεκόμουν δίπλα σε κάτι γκέι παιδιά,(μια ομαδούλα καμιά 15ριά άτομα) που είχαν κι αυτοί καημό και οργή και φώναζαν. Ο ένας μάλιστα, λίαν συμπαθής, σήκωσε το χέρι του πιο ψηλά και φωτογραφισε εκεί που εγώ δεν έφτανα... Κάποια στιγμή άκουγα το σύνθημα (που ξαναβγήκε απ'τα ντουλάπια του πολυτεχνείου) ψωμί-παιδεία-ελευθερία.
Μου'ρθε η αναλαμπή και ψέλισα... (ξεψυχισμένη χωρίς μεγάλη εκπνοή, γιατί με ζούλαγαν από παντού) "ψωμί-παιδεία-ελευθερία... αλλά όχι όπως μας το'λεγες εσύ Μαρία..." Οι γκέι ξετρελάθηκαν... άρχισαν να το φωνάζουν δυνατά, με στεντόριες φωνές... είχαν ξεχάσει το θηλυπρεπές φωνητικό που είχαν όταν μιλούσαν μεταξυ τους ή σε μένα, και άκουγες ξάφνου άντρακλες να το φωνάζουν δυνατά, μουντζώνοντας ταυτόχρονα τη βουλή. Ήταν μια από τις όμορφες στιγμές μου.
Κάποια στιγμή με πήρε ο Αιθερό, και λίγο μετά συναντηθήκαμε και σταμάτησα να φωνάζω...μόνο μούντζωνα κατά καιρούς.
Λέω να συνεχίσω να φωνάζω αυτή την ατάκα που μου'ρθε αυθόρμητα και την ακολούθησαν αρκετά πρόθυμα... θα τη φωνάξω βέβαια πολύ πιο δυνατά όταν θα ξαναπάω.
Καλημέρες
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Αν δεν είχε ταξικό χαρακτήρα θα διαδήλωνε μαζί μας και η κόρη του Δασκαλόπουλου, του Φιλίππου του Βγενόπουλου.
Όλοι αυτοί είναι απέναντι. Αυτούς βολέυουν τα μνημόνια και το ξεπούλημα.
Ο καλός καπιταλιστής που δίνει θέσεις εργασίας μας τελείωσε. Του κάναμε και τα 40.
Και είναι πολλοί εκείνοι που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Δασκαλόπουλου που είναι επιχειρηματίας χωρίς εργοστάσιο γιατί πουλώντας μετοχές και σορτάρωντας και στηχιματίζοντας ενάντια στη χώρα κερδίζει περισσότερα απ ότι περιμένοντας εσένα να πάρεις το γάλα και το γιαούρτι.
Όχι δεν πρόκειται για κανένα καπέλωμα. Ο εχθρός εκτός από τους κλέφτες πολιτικούς είναι και το παρασιτικό μεταπρατικό και αντιπαραγωγικό κεφάλαιο που υποεικνύει πολιτικές και επιβάλλει μέτρα.
Ναι στο Σύνταγμα υπάρχουν μπροστά εκείνοι που αναθεματίζουν και μουτζώνουν χτυπώντας κατσαρόλες.
Πιό κάτω υπάρχουν πανώ που λέει Δημοκρατία άμεση και όχι ενδιάμεσοι. Δεν είδα συνελεύσεις γιατί ο κόσμος ήταν πάρα πολύς και η μετακίνηση μέσα στην πλατεία ήταν δύσκολη.
Αλλά καλό θα ήταν να υπάρχουν συνελεύσεις και να οργανωθεί το κίνημα.
Με το ανάθεμα δεν βγαίνει τίποτα.
Η κατάσταση είναι ρευστή και είναι ακόμα νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα
Όλοι αυτοί είναι απέναντι. Αυτούς βολέυουν τα μνημόνια και το ξεπούλημα.
Ο καλός καπιταλιστής που δίνει θέσεις εργασίας μας τελείωσε. Του κάναμε και τα 40.
Και είναι πολλοί εκείνοι που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Δασκαλόπουλου που είναι επιχειρηματίας χωρίς εργοστάσιο γιατί πουλώντας μετοχές και σορτάρωντας και στηχιματίζοντας ενάντια στη χώρα κερδίζει περισσότερα απ ότι περιμένοντας εσένα να πάρεις το γάλα και το γιαούρτι.
Όχι δεν πρόκειται για κανένα καπέλωμα. Ο εχθρός εκτός από τους κλέφτες πολιτικούς είναι και το παρασιτικό μεταπρατικό και αντιπαραγωγικό κεφάλαιο που υποεικνύει πολιτικές και επιβάλλει μέτρα.
Ναι στο Σύνταγμα υπάρχουν μπροστά εκείνοι που αναθεματίζουν και μουτζώνουν χτυπώντας κατσαρόλες.
Πιό κάτω υπάρχουν πανώ που λέει Δημοκρατία άμεση και όχι ενδιάμεσοι. Δεν είδα συνελεύσεις γιατί ο κόσμος ήταν πάρα πολύς και η μετακίνηση μέσα στην πλατεία ήταν δύσκολη.
Αλλά καλό θα ήταν να υπάρχουν συνελεύσεις και να οργανωθεί το κίνημα.
Με το ανάθεμα δεν βγαίνει τίποτα.
Η κατάσταση είναι ρευστή και είναι ακόμα νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα
- PELTASTIS VARNAVAS
― Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
― Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
― Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
― Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Kανένα στόμα
δεν τό βρε και δεν τό πε ακόμα.
Έτσι στη σκοτεινή ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
όπου μας έβρει μας πατεί.
Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info= ... ng_id=9950
KONTRA στη λογικη των δυο εσχατων στιχων του ωχ αδερφε, του σφαξε με αγα μου ναγιασω
του εγω θα σωσω τον κοσμο?!...
συνεχαμε
δεν μασαμε
δεν τσιμπαμε...
κι αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε γραβατοφορα λαμογια των ΜΜΕ και της παλαιοκομματικης σπιναλογκας
κουτοχορτον τελος!!!
Uploaded with ImageShack.us
και οσο για σενα ανωθεν εικονιζομενε διαχρονικε μ@λ@κ@ με το μουσι και το τουρμπανι και τες πιστολες που σε κανουν μαγκα οι αλυσιδες των λαων, απλα: βαλε ολο το βουρδουλα στον κWλo
kalimeres ideo
― Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
― Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
― Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Kανένα στόμα
δεν τό βρε και δεν τό πε ακόμα.
Έτσι στη σκοτεινή ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
όπου μας έβρει μας πατεί.
Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info= ... ng_id=9950
KONTRA στη λογικη των δυο εσχατων στιχων του ωχ αδερφε, του σφαξε με αγα μου ναγιασω
του εγω θα σωσω τον κοσμο?!...
συνεχαμε
δεν μασαμε
δεν τσιμπαμε...
κι αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε γραβατοφορα λαμογια των ΜΜΕ και της παλαιοκομματικης σπιναλογκας
κουτοχορτον τελος!!!
Uploaded with ImageShack.us
και οσο για σενα ανωθεν εικονιζομενε διαχρονικε μ@λ@κ@ με το μουσι και το τουρμπανι και τες πιστολες που σε κανουν μαγκα οι αλυσιδες των λαων, απλα: βαλε ολο το βουρδουλα στον κWλo
kalimeres ideo
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Τρί 31 Μάιος 2011, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: μικρυνα τη φωτο... μη μου τα ξεχειλώνεις καμάρι!
Λόγος: μικρυνα τη φωτο... μη μου τα ξεχειλώνεις καμάρι!
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- axinosp
- Επικοινωνία:
Αποκλειστική είδηση στο Ιδεογραφήματα από τον ex-reporter axinosp
Σύνταγμα χτες βράδυ 30-5
Κυριακή θα έχει τον διπλάσιο κόσμο από την προηγούμενη φορά της 29-5!!
Ο λόγος Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δημ.Πουλικάκος, Καλογερόπουλος, Σαρής....
Η λίστα μέχρι την Κυριακή θα γίνει ατελείωτη!!
Οι καλιτέχνες μπαίνουν στην μάχη κατά του μνημονίου !!
Δείτε επίσης ένα καταπληκτικό βίντεο του φίλου μου του φώτη(https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Rczm90Vz3U)
Σύνταγμα χτες βράδυ 30-5
Δείτε επίσης ένα καταπληκτικό βίντεο του φίλου μου του φώτη(https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Rczm90Vz3U)
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
Πολύτιμος ρεπόρτερ, και κορυφαίος αγωνιστής!axinosp έγραψε:Αποκλειστική είδηση στο Ιδεογραφήματα από τον ex-reporter axinosp
Καιρός ήτανε!Σύνταγμα χτες βράδυ 30-5
Αυτό το ΔΙΑΜΑΝΤΙ μάνα μου, δεν το βάζουν σαν απλό λινκάκι!Δείτε επίσης ένα καταπληκτικό βίντεο του φίλου μου του φώτη(https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Rczm90Vz3U)
Το ΦΥΤΕΥΟΥΝ εδώ μέσα και όπου αλλού μπορέσουν, να διαδοθεί σαν τη φωτιά!
Έξοχοοοοοοοοοοοοος!
Τον καραβαθμολόγησα αν και δεν "μίλησα" εκεί. Δεν χρειαζόταν!
Έτσι μου'ρχεται να το ανεβάσω και στο κανάλι μου...
Με 3200 συνδρομητές, θα το δουν κι άλλοι...
ΥΓ: γκουχ γκουχ... δε φυτεύεται... Ζήτησα να αλλάξει τις ρυθμίσεις για embedding.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Eντάξει, τώρα εμφανίζεται!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- PELTASTIS VARNAVAS
«ΠΛΗΘΟΣ ΔΕ ΑΡΧΟΝ… ΜΟΥΝΑΡΧΟΣ ΠΟΙΕΕΙ ΟΥΔΕΝ: Όταν άρχει το πλήθος… ο τύραννος δεν μπορεί να κάνει τίποτα.» Ηρόδοτος
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011, 10:50
Ελευθέριος Ανευλαβής
«Ποιος είπε πως επέρασε
της λεβεντιάς η ώρα»
(Κ. Παλαμάς)
Το συμβούλιο των νταβατζήδων, οι λαομπαίχτες, συνεκλήθη ακόμη μία φορά, επειγόντως, σε σύσκεψη. Ανίκανοι να σκεφθούν, ποτέ δεν κατείχαν αυτήν την κοπιαστική τέχνη, προτιμούν άκοπα να συσκέπτονται. Φυσικά, το μηδέν προστιθέμενο και άπειρες φορές πάλι μηδέν θα δώσει.
...................
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=320607&cid=21
[μερσι γλυκουλα μας Βικουλα μας μου βγηκε λλιον αφισσα η φωτο... ]
---ευχομαι ασκληπιος ιπποκρατης μαχαονας ποδαλειριος να κανονισουν το ποδαρακι
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011, 10:50
Ελευθέριος Ανευλαβής
«Ποιος είπε πως επέρασε
της λεβεντιάς η ώρα»
(Κ. Παλαμάς)
Το συμβούλιο των νταβατζήδων, οι λαομπαίχτες, συνεκλήθη ακόμη μία φορά, επειγόντως, σε σύσκεψη. Ανίκανοι να σκεφθούν, ποτέ δεν κατείχαν αυτήν την κοπιαστική τέχνη, προτιμούν άκοπα να συσκέπτονται. Φυσικά, το μηδέν προστιθέμενο και άπειρες φορές πάλι μηδέν θα δώσει.
...................
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=320607&cid=21
[μερσι γλυκουλα μας Βικουλα μας μου βγηκε λλιον αφισσα η φωτο... ]
---ευχομαι ασκληπιος ιπποκρατης μαχαονας ποδαλειριος να κανονισουν το ποδαρακι
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- doctormarkon
- Επίτιμος
Μία ερώτηση?
Θα καταφέρει το κίνημα να αποτρέψει την ψήφιση των μέτρων?
Ρωτάω και ξαναρωτάω αλλά παίρνω την απάντηση ότι δεν γίνεται τίποτα.
Ρώτησα μία γνωστή που συνάντησα στην πορεία.
Και μου είπε ότι είναι σίγουρη ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν.
Εχει αυτή την άποψη και άλλος κόσμος?
Αν ναι τότε είναι μόνο μία εκτόνωση?
Θα καταφέρει το κίνημα να αποτρέψει την ψήφιση των μέτρων?
Ρωτάω και ξαναρωτάω αλλά παίρνω την απάντηση ότι δεν γίνεται τίποτα.
Ρώτησα μία γνωστή που συνάντησα στην πορεία.
Και μου είπε ότι είναι σίγουρη ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν.
Εχει αυτή την άποψη και άλλος κόσμος?
Αν ναι τότε είναι μόνο μία εκτόνωση?
- ArELa
- Founder-Administrator
Είναι και εκτόνωση Μαρία, αλλά όχι μόνο...
Δεν θέλω να πιστεύω πως γίνεται όλο αυτό και μετά θα ξαναγυρίσουμε ηττημένοι στα καβούκια μας...
Θα βρούμε τον τρόπο να παλέψουμε στην πορεία.
Ας είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ σ'αυτό το ΕΝΑ πράγμα, και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
(θέλω να πιστεύω)
Δεν θέλω να πιστεύω πως γίνεται όλο αυτό και μετά θα ξαναγυρίσουμε ηττημένοι στα καβούκια μας...
Θα βρούμε τον τρόπο να παλέψουμε στην πορεία.
Ας είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ σ'αυτό το ΕΝΑ πράγμα, και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
(θέλω να πιστεύω)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Θαυμάσιο το βίντεο.
Πολύ χάρηκα για τον Παπακωνσταντίνου.
Είναι από τους λίγους που παραμένουν στη θέση τους.
Δεν είναι ούτε Σαββόπουλος ούτε Νταλάρας.
Και θα πει τον Τρίτο Παγκόσμιο.
Προφητικό τραγούδι. Και όπως λέει και ο ίδιος σε κάθε εκδήλωση που τραγουδάει Ο Τρίτος Παγκόσμιος άρχισε και είναι σε εξέλιξη.
Και είναι ακριβώς όπως λένε οι στίχοι του τραγουδιού που γράφτηκαν πριν 40 χρόνια
Πολύ χάρηκα για τον Παπακωνσταντίνου.
Είναι από τους λίγους που παραμένουν στη θέση τους.
Δεν είναι ούτε Σαββόπουλος ούτε Νταλάρας.
Και θα πει τον Τρίτο Παγκόσμιο.
Προφητικό τραγούδι. Και όπως λέει και ο ίδιος σε κάθε εκδήλωση που τραγουδάει Ο Τρίτος Παγκόσμιος άρχισε και είναι σε εξέλιξη.
Και είναι ακριβώς όπως λένε οι στίχοι του τραγουδιού που γράφτηκαν πριν 40 χρόνια
- doctormarkon
- Επίτιμος
Πολλές φορές απογοητεύομαι όταν ακούω τα κανάλια που πάντα ήταν ενάντια σε καθε κινητοποίηση να χειροκροτούν το κίνημα των αγανακτισμένων και μου φαίνεται παράξενο. Με κάνει να υποψιάζομαι ότι κάπου το πάνε.
Για να καταλάβεις που το πάνε πρέπει να ψαχουλέψεις και να βρείς τις ατάκες που επαναλαμβάνονται συχνότερα μια και με τη συνεχή επανάληψη γίνεται και η χειραγώγηση.
Λένε λοιπόν συνέχεια:
«Κρατήστε την αγανάκτησή σας μακριά από κάθε
οργάνωση». Πασχίζουν να κρατήσουν μακριά την αγανάκτηση ή ακόμα και να την
στρέψουν ενάντια στο οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα.
Θέλουν η αγανάκτηση να μείνει αγανάκτηση και γι αυτό η λέξη αγανάκτηση επαναλαμβάνεται πολλές φορές.
Θέλουν να μείνει στα επίπεδα της αγανάκτησης και μόνο εκεί.
Και μετά να πουν Δίκαιη η αγανάκτησή σας αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Βάλτε πλάτη και μετά θάνατον θα δικαιωθείτε ή τα εγγόνια σας θα φάνε καλά.
Λογικό: Όσο ο «αυθορμήτως αγανακτισμένος» διατηρείται σε
κατάσταση «ανοργάνωτου αυθορμητισμού», τόσο μειώνονται και οι κίνδυνοι να
μετατραπεί ένα κίνημα από αγανακτισμένο
σε «συνειδητοποιημένο»,
σε «χειραφετημένο»,
σε «αποφασισμένο»,
σε «εξεγερμένο» και
σε «επαναστατημένο».
Το θέμα, λοιπόν, είναι να αποτρέψουν τη μετατροπή της «αγανάκτησης» σε
συλλογική δράση. Θέλουν να καπηλευτούν τη δίκαιη «αγανάκτηση». Να την
ενσωματώσουν μετατρέποντάς την σε ένα ανώδυνο, ξεστρατισμένο άχτι.
Είπαμε να είναι έξω από κόμματα με τη στενή έννοια.
Τα κόμματα χώριζαν τόσα χρόνια τον κόσμο.
Αλλά δεν ήταν μόνο τα κόμματα που χώριζαν.
Από πέρσι βλέπω και άλλα σημεία διαίρεσης.
Στο facebook έκαναν galop και έβγαλε ότι το 60% ζητούν να αρθεί η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και να απολυονται με συνοπτικές διαδικασίες
Και όπως λέει ο Τρομερός Τράγκας "που θα παρκάρουμε τους ανέργους?"
Αν ανάμεσα στα 3 εκατομύρια αγανακτισμένους είναι και αυτοί που ζητούν απολύσεις στο δημόσιο, ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ για να έχουν και καλά καλύτερες υπηρεσίες και φθηνότερο ρεύμα επειδή τάχα τα κομματόσκυλα οι συνδικαλιστάδες είχαν τσάμπα ρεύμα κλπ κλπ κλπ τότε το κίνημα ξεστρατίζει και γυρίζει μία στροφή 180 μοίρες στο να ενσωματωθεί στο σύστημα.
Όταν μιλάω συνειδητοποιημένο ή όποιος μιλήσει με τέτοιους όρους αυτόματα θεωρείται καπέλωμα από ΚΚΕ.
Αλλά δεν είναι έτσι. Συνειδητοποίηση είναι να ξέρεις τι θέλεις και που θα οδηγήσει αυτό που ζητάς.
Μπορεί να λένε οι δ/καφροι ότι τα κομματόσκυλα της ΔΕΗ πχ είχαν τσάμπα ρεύμα σαν πρόσχημα να πουλήσουν τη ΔΕΗ. Αλλά με το ξεπούλημα μιας τόσο σημαντικής επιχείρησης και μάλιστα χωρίς κανένα όρο ξεπουλιέται και ένα κομμάτι της υποδομής της χώρας. Με τα ξεπουλήματα όλων των υποδομών όλη η χώρα υποδουλώνεται χωρίς όρους.
Θέλω να πω ότι για να λένε οι δ/κάφροι μπράβο παιδιά μακρυα από κόμματα βγάλτε το άχτι σας στρέφουν την προσοχή μόνο στα κόμματα και όχι σε όλα τα άλλα σημεία διαχωρισμού πάνω στα οποία δημιουργείται το διαίρει και βασίλευε.
Και αυτό το διαίρει και βασίλευε εδώ και αρκετούς μήνες δεν αντιπροσωπεύει διαχωρισμό σε κόμματα αλλά σε επαγγελματικές κατηγορίες που η κάθε μια έχει το δικό της στερεότυπο και μια σειρά από αρνητικούς χαρακτηρισμούς και αποτελεί ένα μικρό κομματάκι ενός μεγαλύτερου πάζλ που δείχνει τον Πάγκαλο να λέει ότι τα φάγαμε μαζί.
Για να καταλάβεις που το πάνε πρέπει να ψαχουλέψεις και να βρείς τις ατάκες που επαναλαμβάνονται συχνότερα μια και με τη συνεχή επανάληψη γίνεται και η χειραγώγηση.
Λένε λοιπόν συνέχεια:
«Κρατήστε την αγανάκτησή σας μακριά από κάθε
οργάνωση». Πασχίζουν να κρατήσουν μακριά την αγανάκτηση ή ακόμα και να την
στρέψουν ενάντια στο οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα.
Θέλουν η αγανάκτηση να μείνει αγανάκτηση και γι αυτό η λέξη αγανάκτηση επαναλαμβάνεται πολλές φορές.
Θέλουν να μείνει στα επίπεδα της αγανάκτησης και μόνο εκεί.
Και μετά να πουν Δίκαιη η αγανάκτησή σας αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Βάλτε πλάτη και μετά θάνατον θα δικαιωθείτε ή τα εγγόνια σας θα φάνε καλά.
Λογικό: Όσο ο «αυθορμήτως αγανακτισμένος» διατηρείται σε
κατάσταση «ανοργάνωτου αυθορμητισμού», τόσο μειώνονται και οι κίνδυνοι να
μετατραπεί ένα κίνημα από αγανακτισμένο
σε «συνειδητοποιημένο»,
σε «χειραφετημένο»,
σε «αποφασισμένο»,
σε «εξεγερμένο» και
σε «επαναστατημένο».
Το θέμα, λοιπόν, είναι να αποτρέψουν τη μετατροπή της «αγανάκτησης» σε
συλλογική δράση. Θέλουν να καπηλευτούν τη δίκαιη «αγανάκτηση». Να την
ενσωματώσουν μετατρέποντάς την σε ένα ανώδυνο, ξεστρατισμένο άχτι.
Είπαμε να είναι έξω από κόμματα με τη στενή έννοια.
Τα κόμματα χώριζαν τόσα χρόνια τον κόσμο.
Αλλά δεν ήταν μόνο τα κόμματα που χώριζαν.
Από πέρσι βλέπω και άλλα σημεία διαίρεσης.
Στο facebook έκαναν galop και έβγαλε ότι το 60% ζητούν να αρθεί η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και να απολυονται με συνοπτικές διαδικασίες
Και όπως λέει ο Τρομερός Τράγκας "που θα παρκάρουμε τους ανέργους?"
Αν ανάμεσα στα 3 εκατομύρια αγανακτισμένους είναι και αυτοί που ζητούν απολύσεις στο δημόσιο, ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ για να έχουν και καλά καλύτερες υπηρεσίες και φθηνότερο ρεύμα επειδή τάχα τα κομματόσκυλα οι συνδικαλιστάδες είχαν τσάμπα ρεύμα κλπ κλπ κλπ τότε το κίνημα ξεστρατίζει και γυρίζει μία στροφή 180 μοίρες στο να ενσωματωθεί στο σύστημα.
Όταν μιλάω συνειδητοποιημένο ή όποιος μιλήσει με τέτοιους όρους αυτόματα θεωρείται καπέλωμα από ΚΚΕ.
Αλλά δεν είναι έτσι. Συνειδητοποίηση είναι να ξέρεις τι θέλεις και που θα οδηγήσει αυτό που ζητάς.
Μπορεί να λένε οι δ/καφροι ότι τα κομματόσκυλα της ΔΕΗ πχ είχαν τσάμπα ρεύμα σαν πρόσχημα να πουλήσουν τη ΔΕΗ. Αλλά με το ξεπούλημα μιας τόσο σημαντικής επιχείρησης και μάλιστα χωρίς κανένα όρο ξεπουλιέται και ένα κομμάτι της υποδομής της χώρας. Με τα ξεπουλήματα όλων των υποδομών όλη η χώρα υποδουλώνεται χωρίς όρους.
Θέλω να πω ότι για να λένε οι δ/κάφροι μπράβο παιδιά μακρυα από κόμματα βγάλτε το άχτι σας στρέφουν την προσοχή μόνο στα κόμματα και όχι σε όλα τα άλλα σημεία διαχωρισμού πάνω στα οποία δημιουργείται το διαίρει και βασίλευε.
Και αυτό το διαίρει και βασίλευε εδώ και αρκετούς μήνες δεν αντιπροσωπεύει διαχωρισμό σε κόμματα αλλά σε επαγγελματικές κατηγορίες που η κάθε μια έχει το δικό της στερεότυπο και μια σειρά από αρνητικούς χαρακτηρισμούς και αποτελεί ένα μικρό κομματάκι ενός μεγαλύτερου πάζλ που δείχνει τον Πάγκαλο να λέει ότι τα φάγαμε μαζί.
- ArELa
- Founder-Administrator
Kατ'αρχάς Μαρία, σου έχω πει ότι η τηλεόραση βλάπτει τη νοητική υγεία και δεν ακούς. Εγώ βλέπω τόσο ΟΣΟ... (χρειάζεται για να δω πως το παίζουν) και ούτε λεπτό παραπάνω.
Το κίνημα δεν τους παίρνει πλέον να μην το αναφέρουν, γιατί αν το αποσιωπήσουν σ'αυτή τη φάση, θα κατέβουν κι άλλοι κάτω από αντίδραση για την "απόκρυψη". Μια απόκρυψη που θα την αντιλαμβάνονταν και οι λιγότερο αφυπνισμένοι. Πιστεύω ότι αναγκαστικά αναφέρονται σ'αυτό γιατί δεν έχουν επιλογή, και εφευρίσκουν τρόπους να προπαγανδίζουν και μέσα από αυτό ακόμα. Δεν το εγκωμιάζουν απόλυτα όπως νομίζεις... εμμέσως πλην σαφώς για τους αφυπνισμένους, το κατατάσσουν σε περιστασιακό ξέσπασμα κάποιων δεδομένα αγανακτισμένων, που θα ξεφουσκώσει... συχνά ο καμπουράκης βγάζει αυτούς που πάνε κάτω, εμμέσως και ευγενικά "γραφικούς" και αργόσχολους.
Όσο για την οργάνωση... τη χέζω την οργάνωση. Είδα τα χαϊρια της μέχρι τώρα.
Πιστεύω πως αν εστιάζουμε στο να πολεμάμε το μνημόνιο, τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους χωρίς οργανώσεις και ξύπνιους μπροστάρηδες.
Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βγουν ορισμένοι οριστικά και αμετάκλητα από τα κομματικά μαντριά. Κάποιοι θα βγουν προσωρινά, αλλά ακόμα κι αυτοί αργότερα, θα εκτιμήσουν το δροσερό αεράκι της ελεύθερης/ανεξάρτητης έκφρασης που δε θα "καπελώνεται" κάτω από κομματικοϊδεολογικές παντιέρες. Ειλικρινά, 50 χρόνια τις βλέπω αυτές και ΤΙΠΟΤΑ θετικό δεν έφεραν. Καμία πραγματική εξέλιξη ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ του ανθρώπινου είδους... κι αν κάποιοι αγώνες έγιναν έντιμα και κερδίθηκαν αυτονόητα δικαιώματα, βλέπεις τώρα πώς τα τσαλαπατάνε τα μεγαλοσυμφέροντα. Αυτά επέτρεψαν να δοθούν κάποτε τα δικαιώματα, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ!
Το κίνημα δεν τους παίρνει πλέον να μην το αναφέρουν, γιατί αν το αποσιωπήσουν σ'αυτή τη φάση, θα κατέβουν κι άλλοι κάτω από αντίδραση για την "απόκρυψη". Μια απόκρυψη που θα την αντιλαμβάνονταν και οι λιγότερο αφυπνισμένοι. Πιστεύω ότι αναγκαστικά αναφέρονται σ'αυτό γιατί δεν έχουν επιλογή, και εφευρίσκουν τρόπους να προπαγανδίζουν και μέσα από αυτό ακόμα. Δεν το εγκωμιάζουν απόλυτα όπως νομίζεις... εμμέσως πλην σαφώς για τους αφυπνισμένους, το κατατάσσουν σε περιστασιακό ξέσπασμα κάποιων δεδομένα αγανακτισμένων, που θα ξεφουσκώσει... συχνά ο καμπουράκης βγάζει αυτούς που πάνε κάτω, εμμέσως και ευγενικά "γραφικούς" και αργόσχολους.
Όσο για την οργάνωση... τη χέζω την οργάνωση. Είδα τα χαϊρια της μέχρι τώρα.
Πιστεύω πως αν εστιάζουμε στο να πολεμάμε το μνημόνιο, τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους χωρίς οργανώσεις και ξύπνιους μπροστάρηδες.
Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βγουν ορισμένοι οριστικά και αμετάκλητα από τα κομματικά μαντριά. Κάποιοι θα βγουν προσωρινά, αλλά ακόμα κι αυτοί αργότερα, θα εκτιμήσουν το δροσερό αεράκι της ελεύθερης/ανεξάρτητης έκφρασης που δε θα "καπελώνεται" κάτω από κομματικοϊδεολογικές παντιέρες. Ειλικρινά, 50 χρόνια τις βλέπω αυτές και ΤΙΠΟΤΑ θετικό δεν έφεραν. Καμία πραγματική εξέλιξη ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ του ανθρώπινου είδους... κι αν κάποιοι αγώνες έγιναν έντιμα και κερδίθηκαν αυτονόητα δικαιώματα, βλέπεις τώρα πώς τα τσαλαπατάνε τα μεγαλοσυμφέροντα. Αυτά επέτρεψαν να δοθούν κάποτε τα δικαιώματα, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Το κακό είναι ότι η τηλεόραση βλάπτει τη νοητική υγεία ακόμα και οταν είναι κλειστή.
Και τη βλάπτει χειρότερα γιατί δεν ξέρεις από που σουρχεται.
Το έχω ξαναπεί ότι πέρσυ τέτοιον καιρό κάποιοι γνωστοί μου αγανακτισμένοι έστρεφαν την αγανάκτησή τους σε μένα.
Καλημέρα τους έλεγα..........................Αι και στο διάολο μου έλεγαν. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι να πάρετε τον πούλο.
Μια δυό τρεις δεν κατάλαβα τι μύγα τσε τσέ τους τσίμπησε γιατί είχα κλείσει την τηλεόραση.
Αλλά οι εκπομπές αναμεταδίδονταν μέσα από ένα φίλτρο από τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας που τους έκαναν να πιστεύουν ότι για όλα τα δεινά φταίω εγώ η γειτόνισα τους επειδή είμαι δημόσια υπάλληλος.
Όλοι ήξεραν ότι δεν μπήκα με μέσον. Αλλά το μπινελίκι μπινελίκι. ώσπου έμαθα ότι άρχισαν να αμφισβητούν ακόμα και αυτούς του ΑΣΕΠ και της ΕΣΔΔ εκει έφτασαν οι δημοσιοκάφροι.
Τηλεόραση κλειστή αλλά αναγκάστηκα να την ανοίξω μόνο και μόνο για να εξηγήσω αυτά που συνέβαιναν ξαφνικά.
Αναρρωτιώμουν τι ληγμένα πήραν οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και με διαολοστέλνουν χωρίς να τους έχω κάνει τίποτα.
Η απάντηση δόθηκε ότι δεν είμαι η μόνη που έφαγα το μπινελίκι.
Ακουγα πάλι τους ανθρώπους τις διπλανής πόρτας να λένε για κάποιον αγρότη ότι έτρωγε στα σκυλάδικα τις επιδοτήσεις από την Ε.Ε και ήξερα καλά ότι ο συγκεκριμένος ποτέ δεν πήρε επιδότηση ούτε πέρασε έξω από σκυλάδικο.
Όλοι οι αγρότες ξεφνικά βγήκαν θαμώνες του σκυλάδικου που έτρωγαν τις επιδοτήσεις της Ε.Ε
Δεν υπήρξε επαγγελματική κατηγορία που να μη στολιστεί με κοσμητικά επίθετα αρνητικά.
Την τηλεόραση την είχα κλειστή αλλά ήξερα από αυτά που έλεγαν και τι έπαιζε κάθε μέρα.
Από τα κόμματα μπορείς να μείνεις μακρυα.
Αλλά δεν μπορείς να είσαι άεργος.
Ο καθένας μας κάνει μια δουλειά και αυτή η δουλειά έχει αρνητικο φορτίο.
Το θέμα είναι να καταλάβει ο καθένας ότι καταστρέφοντας μια επαγγελματική κατηγορία έχει αυτό αντίκτυπο σε όλη την κοινωνία. Αυτό είναι συνειδητοποίηση που ενώνει και δεν χωρίζει.
Και τη βλάπτει χειρότερα γιατί δεν ξέρεις από που σουρχεται.
Το έχω ξαναπεί ότι πέρσυ τέτοιον καιρό κάποιοι γνωστοί μου αγανακτισμένοι έστρεφαν την αγανάκτησή τους σε μένα.
Καλημέρα τους έλεγα..........................Αι και στο διάολο μου έλεγαν. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι να πάρετε τον πούλο.
Μια δυό τρεις δεν κατάλαβα τι μύγα τσε τσέ τους τσίμπησε γιατί είχα κλείσει την τηλεόραση.
Αλλά οι εκπομπές αναμεταδίδονταν μέσα από ένα φίλτρο από τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας που τους έκαναν να πιστεύουν ότι για όλα τα δεινά φταίω εγώ η γειτόνισα τους επειδή είμαι δημόσια υπάλληλος.
Όλοι ήξεραν ότι δεν μπήκα με μέσον. Αλλά το μπινελίκι μπινελίκι. ώσπου έμαθα ότι άρχισαν να αμφισβητούν ακόμα και αυτούς του ΑΣΕΠ και της ΕΣΔΔ εκει έφτασαν οι δημοσιοκάφροι.
Τηλεόραση κλειστή αλλά αναγκάστηκα να την ανοίξω μόνο και μόνο για να εξηγήσω αυτά που συνέβαιναν ξαφνικά.
Αναρρωτιώμουν τι ληγμένα πήραν οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και με διαολοστέλνουν χωρίς να τους έχω κάνει τίποτα.
Η απάντηση δόθηκε ότι δεν είμαι η μόνη που έφαγα το μπινελίκι.
Ακουγα πάλι τους ανθρώπους τις διπλανής πόρτας να λένε για κάποιον αγρότη ότι έτρωγε στα σκυλάδικα τις επιδοτήσεις από την Ε.Ε και ήξερα καλά ότι ο συγκεκριμένος ποτέ δεν πήρε επιδότηση ούτε πέρασε έξω από σκυλάδικο.
Όλοι οι αγρότες ξεφνικά βγήκαν θαμώνες του σκυλάδικου που έτρωγαν τις επιδοτήσεις της Ε.Ε
Δεν υπήρξε επαγγελματική κατηγορία που να μη στολιστεί με κοσμητικά επίθετα αρνητικά.
Την τηλεόραση την είχα κλειστή αλλά ήξερα από αυτά που έλεγαν και τι έπαιζε κάθε μέρα.
Από τα κόμματα μπορείς να μείνεις μακρυα.
Αλλά δεν μπορείς να είσαι άεργος.
Ο καθένας μας κάνει μια δουλειά και αυτή η δουλειά έχει αρνητικο φορτίο.
Το θέμα είναι να καταλάβει ο καθένας ότι καταστρέφοντας μια επαγγελματική κατηγορία έχει αυτό αντίκτυπο σε όλη την κοινωνία. Αυτό είναι συνειδητοποίηση που ενώνει και δεν χωρίζει.