http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/71423Έχω παιδιά να μεγαλώσω….
Απείλησε να δώσει τέλος στην ζωή του αν του έκοβαν το ρεύμα
Ο λόγος για έναν ξυλουργό από την Πάτρα, που στο άκουσμα για διακοπή του ρεύματος λόγω οφειλών απείλησε τους υπαλλήλους της ΔΕΗ ότι θα κόψει τον λαιμό του, χρησιμοποιώντας μηχάνημα της επιχείρησης του! Σύμφωνα με την εφημερίδα ¨"Κόσμος" οι υπάλληλοι έφυγαν, αλλά ο κίνδυνος να γίνει τελικά η διακοπή υπάρχει.
Η αδυναμία όλο και περισσοτέρων να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, αναγκάζει πλέον τους υπαλλήλους της επιχείρησης οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την διαδικασία της διακοπής, να φοβούνται ακόμα και για την σωματική τους ακεραιότητα.
Συνδικαλιστές της επιχείρησης κάνουν λογο για συνεχείς χειροδικίες, απειλές κατά της ζωής των υπαλλήλων, αλλά και άλλες περιπτώσεις, όπως προσπάθειες για αυτοκτονία, όταν τα συνεργεία εμφανίζονται για να πραγματοποιήσουν την διακοπή.
απο περυσι διαβαζω τοπικες εφημεριδες του Πειραια που μιλανε για σπιτια στην παλια Κοκκινια ..(υποβαθμισμενη πλεον αλλα ενδοξη περιοχη προσφυγων κλπ για οσους ξερουν)
γεροντακια και συνταξιουχοι τους κοβετε το ρευμα γιατι π.χ.
αν κανεις ενα λαθος και δεν πληρωσεις τον πρωτο λογαριασμο οταν ερθουν μετα 200 με 300 ευρω...ειναι οσα περνει συνταξη!..
μαλιστα στις ειδησεις βγηκε ενα περιστατικο που
παρακαλαγε ενας γιος γαι τον πατερα του (με χρηση φιαλης οξυγωνου)
να δωσει τα χρωστουμενα σε δοσεις(δεν υπαρχει τετοια επιλογη στην Δεη)....
αλλα να μην κοψουν το ρευμα γιατι αυτοματα ο πατερα του θα πεθαινε χωρις οξυγονο
και ευτυχως εγινε και παρεμβαση(νομιζω το παμε) και καπως θα εγινε μοντα...
μιλαμε για Ουγκαντα πλεον
..απο περυσι κοβετε το ρευμα και σε οικογενειες!..
κατι πρεπει να γινει με αυτη τη φαση..
δηλαδη δεν μπορουμε να αλλαξουμε κυβερνησεις να διωξουμε τροικες και λοιπα..
μεγαλα πραγματα δηλαδη,αλλα
πρεπει να φταιξουμε μια κατασταση να προασπιζομαστε πολιτες
(δεν λεω αυτυους που εχουν η κανανε λαθος υπολογισμο-που και αυτοι εχουν δικαιωμα στο λαθος-
ζητανε να πληρωσουν με δοσεις-τι αλλο να κανουν-να κρατησουν την αναπνοης τους!
που ειναι στο ελεος..του θεου!
ετσι νιωθω μεσα μου πλεον...
ειναι εσωτερικο...εγω να περναω κουτσα στραβα καλουλια για οσο περναω φυσικα..και διπλα στα 50 μετρα μου ο αλλος να γυρναει σβουρα(ψυχικα καταρεει καθε μερα) το σπιτι να σκεφεται που θα ρει λεφτα για το ρευμα...
η να μην εχει ρευμα!..
ειναι απλο!..
..πλεον τα τεχνικα τμηματα της Δεη στελνουν Αλβανους εργολαβους ..
που δεν σηκωνουν παρακαλετα και στο κοβουν χωρις πολλα!..
..ιδεα..αν μπορουσε να οργανωθει...μια πενηνταρια ατομα απεξω απο να σπιτι την ωρα που σκανε οι παλικαραδες
μας τραβαει και μια καμερα..ανεβαινει στα γιουτουμπια και συνδεσμους..
και με τον καιρο οργανωνετε και αλλος κοσμος και προαζπιζει τοπικα τους συνανθρωπους του!..
και μετα αυτη η φαση εξαπλωνετε και σε αλλα πρακτικα βιοποριστικα θεματα..
οχι οτι κανουμε τιποτα(συγλονιστικο η μεγαλο οπως προειπα)...απλα εσωτερικη αναγκη μα πανω απο ολα,ανακουφηση και παραταση ζωης οικογενιων και ανθρωπων!
εξαλου η ζωη για πολλους συμπολιτες αυτου κοσμου ειναι μικρα πραγματα,ενα πιατο φαγητο ξεκουραση και να δουν 1 ωρα τα παιδια τους!
..σκεφτητε το...εγω εχω κλαψει ηδη ,αλλα δεν αρκει..
μιλαω θεωρητικα,δεν ανοιξα το τοπικ να γινει κατι τετοιο ,απλα
αν μπορουμε να το φτιαξουμε(η να φτιαξει καποιος κατι)..
θα ειχαν νοημα ταινιες σαν το Ζορο και τον Ρομπεν το Δασων..
τεσπα περιμενω σκεψεις σας(ισως με ανακουφησουν για το ηθικο βαρος των οσον γινοντε και εγω κοιταω να γλιτωσω-οπως οι περισσοετροι...και για την ωρα πιανουν μονο τους αλλους)
ΥΣ1.Υποτιθετε σε μια κοινωνια δικαιου και ανθρωπιας ,δημοσιες υπηρεσιες ειναι για καλο και να ειναι εκει παρον στο προβλημα σου-γιαυτο ειναι κρατικες...και εχουν καταντηση οι Δεκο...να λειτουργουν χειροτερα και απο ιδιωτικες εταιοριες..που να πουληθουν κιολας τι θα γινετε...
ΥΣ2.εχω την εντυπωση οτι οι λεξεις κλειδια τραβανε καποιους που ασχολουντε με το φακελωμα κλπ στο διαδυκτιο(μαλλον κεντρικος υπολογιστης ειναι που επεξεργαζετε εκατομμυρια λεξεις )
και αν ποτε κανει κανεις κατι..το ξερουν και αυτοι ταυτοχρονα,
μας βλεπουν και οσο μεγαλωνει το φορουμ ,να βλεπουν ακομα περισσοτερο