Διακοπή του ρεύματος λόγω οφειλών

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Atkins
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!
Φύλο: Άνδρας

Διακοπή του ρεύματος λόγω οφειλών

Δημοσίευση από Atkins » Σάβ 28 Μάιος 2011, 14:26

Έχω παιδιά να μεγαλώσω….

Απείλησε να δώσει τέλος στην ζωή του αν του έκοβαν το ρεύμα
Ο λόγος για έναν ξυλουργό από την Πάτρα, που στο άκουσμα για διακοπή του ρεύματος λόγω οφειλών απείλησε τους υπαλλήλους της ΔΕΗ ότι θα κόψει τον λαιμό του, χρησιμοποιώντας μηχάνημα της επιχείρησης του! Σύμφωνα με την εφημερίδα ¨"Κόσμος" οι υπάλληλοι έφυγαν, αλλά ο κίνδυνος να γίνει τελικά η διακοπή υπάρχει.

Η αδυναμία όλο και περισσοτέρων να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, αναγκάζει πλέον τους υπαλλήλους της επιχείρησης οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την διαδικασία της διακοπής, να φοβούνται ακόμα και για την σωματική τους ακεραιότητα.

Συνδικαλιστές της επιχείρησης κάνουν λογο για συνεχείς χειροδικίες, απειλές κατά της ζωής των υπαλλήλων, αλλά και άλλες περιπτώσεις, όπως προσπάθειες για αυτοκτονία, όταν τα συνεργεία εμφανίζονται για να πραγματοποιήσουν την διακοπή.
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/71423

απο περυσι διαβαζω τοπικες εφημεριδες του Πειραια που μιλανε για σπιτια στην παλια Κοκκινια ..(υποβαθμισμενη πλεον αλλα ενδοξη περιοχη προσφυγων κλπ για οσους ξερουν)
γεροντακια και συνταξιουχοι τους κοβετε το ρευμα γιατι π.χ.
αν κανεις ενα λαθος και δεν πληρωσεις τον πρωτο λογαριασμο οταν ερθουν μετα 200 με 300 ευρω...ειναι οσα περνει συνταξη!..
μαλιστα στις ειδησεις βγηκε ενα περιστατικο που
παρακαλαγε ενας γιος γαι τον πατερα του (με χρηση φιαλης οξυγωνου)
να δωσει τα χρωστουμενα σε δοσεις(δεν υπαρχει τετοια επιλογη στην Δεη)....
αλλα να μην κοψουν το ρευμα γιατι αυτοματα ο πατερα του θα πεθαινε χωρις οξυγονο :freak:
και ευτυχως εγινε και παρεμβαση(νομιζω το παμε) και καπως θα εγινε μοντα...

μιλαμε για Ουγκαντα πλεον

..απο περυσι κοβετε το ρευμα και σε οικογενειες!..

κατι πρεπει να γινει με αυτη τη φαση.. :(

δηλαδη δεν μπορουμε να αλλαξουμε κυβερνησεις να διωξουμε τροικες και λοιπα..
μεγαλα πραγματα δηλαδη,αλλα
πρεπει να φταιξουμε μια κατασταση να προασπιζομαστε πολιτες
(δεν λεω αυτυους που εχουν η κανανε λαθος υπολογισμο-που και αυτοι εχουν δικαιωμα στο λαθος-
ζητανε να πληρωσουν με δοσεις-τι αλλο να κανουν-να κρατησουν την αναπνοης τους! :banghead: -)
που ειναι στο ελεος..του θεου!

ετσι νιωθω μεσα μου πλεον...
ειναι εσωτερικο...εγω να περναω κουτσα στραβα καλουλια για οσο περναω φυσικα..και διπλα στα 50 μετρα μου ο αλλος να γυρναει σβουρα(ψυχικα καταρεει καθε μερα) το σπιτι να σκεφεται που θα ρει λεφτα για το ρευμα...

η να μην εχει ρευμα!..
ειναι απλο!..

..πλεον τα τεχνικα τμηματα της Δεη στελνουν Αλβανους εργολαβους ..
που δεν σηκωνουν παρακαλετα και στο κοβουν χωρις πολλα!..

..ιδεα..αν μπορουσε να οργανωθει...μια πενηνταρια ατομα απεξω απο να σπιτι την ωρα που σκανε οι παλικαραδες
μας τραβαει και μια καμερα..ανεβαινει στα γιουτουμπια και συνδεσμους..
και με τον καιρο οργανωνετε και αλλος κοσμος και προαζπιζει τοπικα τους συνανθρωπους του!..

και μετα αυτη η φαση εξαπλωνετε και σε αλλα πρακτικα βιοποριστικα θεματα..

οχι οτι κανουμε τιποτα(συγλονιστικο η μεγαλο οπως προειπα)...απλα εσωτερικη αναγκη μα πανω απο ολα,ανακουφηση και παραταση ζωης οικογενιων και ανθρωπων!
εξαλου η ζωη για πολλους συμπολιτες αυτου κοσμου ειναι μικρα πραγματα,ενα πιατο φαγητο ξεκουραση και να δουν 1 ωρα τα παιδια τους!

..σκεφτητε το...εγω εχω κλαψει ηδη ,αλλα δεν αρκει..

μιλαω θεωρητικα,δεν ανοιξα το τοπικ να γινει κατι τετοιο ,απλα
αν μπορουμε να το φτιαξουμε(η να φτιαξει καποιος κατι)..
θα ειχαν νοημα ταινιες σαν το Ζορο και τον Ρομπεν το Δασων..

τεσπα περιμενω σκεψεις σας(ισως με ανακουφησουν για το ηθικο βαρος των οσον γινοντε και εγω κοιταω να γλιτωσω-οπως οι περισσοετροι...και για την ωρα πιανουν μονο τους αλλους)

ΥΣ1.Υποτιθετε σε μια κοινωνια δικαιου και ανθρωπιας ,δημοσιες υπηρεσιες ειναι για καλο και να ειναι εκει παρον στο προβλημα σου-γιαυτο ειναι κρατικες...και εχουν καταντηση οι Δεκο...να λειτουργουν χειροτερα και απο ιδιωτικες εταιοριες..που να πουληθουν κιολας τι θα γινετε...
ΥΣ2.εχω την εντυπωση οτι οι λεξεις κλειδια τραβανε καποιους που ασχολουντε με το φακελωμα κλπ στο διαδυκτιο(μαλλον κεντρικος υπολογιστης ειναι που επεξεργαζετε εκατομμυρια λεξεις )
και αν ποτε κανει κανεις κατι..το ξερουν και αυτοι ταυτοχρονα,
μας βλεπουν και οσο μεγαλωνει το φορουμ ,να βλεπουν ακομα περισσοτερο
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks

Pretty maids(Atkins vocals)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Διακοπή του ρεύματος λόγω οφειλών

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 28 Μάιος 2011, 14:53

Πολυ καλη ιδεα. αλλα πως θα οργανωθει; αυτα συνηθως γινονται πρωϊ. και πρωϊ οι περισσοτεροι εργάζονται.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 28 Μάιος 2011, 15:45

Atkins έγραψε:

..ιδεα..αν μπορουσε να οργανωθει...μια πενηνταρια ατομα απεξω απο να σπιτι την ωρα που σκανε οι παλικαραδες
μας τραβαει και μια καμερα..ανεβαινει στα γιουτουμπια και συνδεσμους..
και με τον καιρο οργανωνετε και αλλος κοσμος και προαζπιζει τοπικα τους συνανθρωπους του!..

και μετα αυτη η φαση εξαπλωνετε και σε αλλα πρακτικα βιοποριστικα θεματα..
οχι οτι κανουμε τιποτα(συγλονιστικο η μεγαλο οπως προειπα)...απλα εσωτερικη αναγκη μα πανω απο ολα,ανακουφηση και παραταση ζωης οικογενιων και ανθρωπων!
εξαλου η ζωη για πολλους συμπολιτες αυτου κοσμου ειναι μικρα πραγματα,ενα πιατο φαγητο ξεκουραση και να δουν 1 ωρα τα παιδια τους!

Aυτά τα "μικρά και ασήμαντα" θεωρώ σημαντικά . Νομίζω ότι άνθρωποι μπορεί να βρεθούν , ο συντονισμός πρέπει να γίνει στα εξής κατά την γνώμη μου.
α) η ομάδα των εθελοντών που θα μαζευτεί να ορίσει ημέρες και ώρες που μπορεί και να καλύπτει όλη την εβδομάδα γιατί διακοπές γίνονται και Σ/Κ.
Β) Με κάποιο τρόπο αυτοί που θα βρεθούν σε αυτή την δυσάρεστη θέση να γνωρίζουν πού να ζητήσουν συμπαράσταση. Ένας τρόπος γνωστοποίησης είναι μέσω του διαδικτύου. Ένας άλλος πολύ "προκλητικός" είναι έξω από τα γραφεία των ΔΕΗ
< ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ : ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ..............................>
γ) Βασικό είναι πριν τρέξουμε για βοήθεια να γίνεται μία διασταύρωση για το γεγονός ότι όντως η οικογένεια έχει πραγματική ανάγκη (αυτό είναι λεπτό ζήτημα.....)
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 29 Μάιος 2011, 00:46

Πάντως να ξέρετε ότι αν υπήρξατε συνεπής στις πληρωμές τότε ένα ποσό που ονομάζεται προκαταβολή και που αναφέρεται στον λογαριασμό είναι πολύ χαμηλό.
Μόλις σας κόψουν το ρευμα εκτός από τα έξοδα επανασύνδεσης σας λένε
α!! πρέπει να αναπροσαρμόσουμε και την προκαταβολή.
Αλλοίμονο σου αν το ρεύμα είχε μπεί προ αμνημονεύτων χρόνων
και είναι πολύ χαμηλή. Θες μια περιουσία για την αναπροσαρμογή.
Την έχω πατήσει. :freak:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 29 Μάιος 2011, 00:58

Με το ΠΑΜΕ είχαμε σταματήσει πολλές διακοπές ρεύματος σε περιοχές όπως στο Πέραμα που μαστίζονταν από ανεργία. Στις περιοχές αυτές με την παρέμβαση του ΠΑΜΕ είχαν σταματήσει πολλοί πλειστηριασμοί και κατασχέσεις. Αλλά πάντα σε περιοχές με υψηλή ανεργία

Τώρα όμως σε οποιαδήποτε περιοχή ακόμα και κει που ζούν οι καλύτερες οικογένειες μπορεί ένα σπίτι να περνάει δύσκολες ώρες και να αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις επειδή η ζωή ανατράπηκε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Γι αυτό ας θυμηθούμε αυτό το κίνημα στις πλατείες. Ακόμα και αν δεν έχει σαφές μήνυμα και αίτημα θα μπορούσαν εκεί αλλά και μέσω διαδικτύου να δημιουργηθούν ομάδες να σταματούν τέτοια αίσχη και δράματα.

Ότι έγινε με τα διόδια να επεκταθεί και σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όποιος μπορεί να το οργανώσει συμμετέχω και γω.

Στις πλατείες που είναι μαζεμένος κόσμος μπορούμε να βάλουμε την ιδέα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 29 Μάιος 2011, 01:01

Ατκινς σκεφτομαι να βάλω την ιδέα σου και το αρχικό άρθρο σου σε κάποια blogs αν μου επιτρέπεις.
Άβαταρ μέλους
Atkins
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Atkins » Κυρ 29 Μάιος 2011, 02:45

ειναι δυνατον να ρωτας!...

....επρεπε να φτασουμε στο χειλος του γκρεμου ...
για να αφυπνιστουμε..εστω μεσα μας..

το θεμα δεν ειναι οι ιδεες..αλλα οι πραξεις ...

αυτο για την πορεια μου αρεσε,
ισως πρεπει να κατεβουμε καποιο απο εδω μεσα μαζι για να τα πουμε και απο κοντα ακομα και με αλλους για να μας παρουν στα σοβαρα,
περισσοτεροι και διαφορετικοι μεταξυ μας δειχνουμε και στους αλλους οτι δεν εχουμε κατι να κερδισουμε
αλλα οηαναγκη των γεγονοτων κια των καταστασεων μας οδηγουν εκει..

ΥΣ.επειδη ειμαι υπο την επιρροια πιωματος δεν γραφω αλλα
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends

Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Κυρ 29 Μάιος 2011, 10:43

Η ΔΕΗ δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα, είναι ΑΕ και μάλιστα κερδοφόρα... Αν δεν πληρώνεις δεν έχεις ρεύμα. Μου φαίνεται παράλογο να χρωστούν και να έχουν την απαίτηση να μην τους κόψουν το ρεύμα...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 29 Μάιος 2011, 10:59

Θάτσερ σπικινγκ. Η ΔΕΗ ειναι ΑΕ. Πολυ σωστα. καποτε ομως δεν ηταν.
Το οτι ειναι ΑΕ σημαινει οτι ειναι προϊον ξεπουληματος.
Απο ενα ατομο που δηλωνει εθνικιστρια θα περιμενα να μην της αρεσει το εθνικο ξεπουλημα.
Τεσπα. εμενα μου φαινεται παραλογο να μας εχουν φτασει σε σημειο να χρωσταμε, να μην εχουμε να φαμε, να μαστε ανεργοι
και να μην εχουμε και την οποια απαιτηση απο πανω.
Προφανως μας φαινονται παραλογα διαφορετικα πραγματα...
Αγαπας και τα παιδακια ε? τι γλυκουλια, δεν πειραζει ομως μωρε αν δεν θα χουν ρευμα, επειδη ο μπαμπας δεν πληρωσε.
Φιαλη οξυγονου; μπορει να πεθανεις; κι εμενα την φωτεινη τι με νοιαζει. χρωστας και εχεις την απαιτηση να επιβιωσεις;.
Δυστηχως πολλες φωτεινες συναντω καθε μερα
κυριως ομως ειναι τριτης ηλικιας
που κανουν φασαρια στους διανομεις εντυπων
επειδη πηγαν να μπουν στην οικοδομη
εστω και αν το δικο τους κουδουνι δεν εχει χτυπηθει
αλλα παραπονιουνται οτι οι νεοι ειναι τεμπεληδες
και δεν δουλευουν
.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Κυρ 29 Μάιος 2011, 12:15

Δεν θέλω να πουληθεί η ΔΕΗ, αλλά ακόμα και ως κρατική εταιρεία συνεχίζει να μην είναι κοινωφελές ίδρυμα.
Αγαπας και τα παιδακια ε? τι γλυκουλια, δεν πειραζει ομως μωρε αν δεν θα χουν ρευμα, επειδη ο μπαμπας δεν πληρωσε.

Ακριβώς έτσι...

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 29 Μάιος 2011, 17:17

Δικιο εχεις. δεν μπορει το ηλεκτρικο ρευμα να ανηκει στον λαο. που ακουστηκαν τετοια πράγματα :)
Yπαρχουν βολεμενοι ανθρωποι που εχουν αισθηση των πραγματων γυρω τους, και βολεμενοι που το βολεμα τους κανει
να νιωθουν ανωτεροι και κριτες των παντων.
Εισαι ο λογος που ειμαι κατα της μονιμοτητας στο δημοσιο.
Θα θελα πραγματικα να σε δω να ψαχνεις για δουλεια, να εισαι ανεργη οχι γιατι θελω το κακο σου.
αλλα για να δεις τα πραγματα ποιο σφαιρικα.
Γιατι το να λες σε μια χωρα με 1,5 εκατομμυριο ανεργους (πως τολμας να χρωστας) δειχνει ανθρωπο
που εχει παρει ψηλα τον αμανε και εχει χασει και την παραμικρη επαφη με την πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Κυρ 29 Μάιος 2011, 17:26

Τα αγαθά που δεν είναι ελεύθερα και εν αφθονία πωλούνται. Η παραγωγή του και η διανομή του κοστίζει...

Αν το πάμε σύμφωνα με τη λογική σου δε θα πρέπει να πληρώνουμε ούτε Ύδρευση -Αποχέτευση, ούτε το ψωμί, ούτε το γάλα. Γιατί να μην ανήκουν και αυτά στον λαό;;;

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 29 Μάιος 2011, 17:32

Θα πρεπε να ειναι οπως η φορολογια, κατα την οποια λαμβανεται υπ οψιν το εισοδημα.
Δεν μπορει να θεωρεις τον εαυτο σου κι εναν αστεγο, ισους απεναντι σε εναν νομο που απαγορευει το να κοιμασαι κατω απο
μια γεφυρα... μα εσυ εχεις σπιτι.
Αν εσυ δεν ειχες ρευμα στην παιδικη σου ηλικια, τωρα οχι στο δημοσιο. καθαριστρια θα ησουν και αμα.
Και θα καθαριζες τα γραφεια των ελεγκτων του ΙΚΑ χωρις ενσημα.
Αλλα τι σημασια εχει βρε. δεν εισαι εσυ αυτη που της κοψαν το ρευμα... γιατι να σε νοιαζει.

Αν ζουσαμε σε μια ιδεατη κοινωνια ολοι θα επρεπε να ακολουθουν τους νομους.
Μιας και θα ηταν κοινα συμφωνημενοι κι οχι προερχομενοι απο καποιον τζεφρυ.
αλλα πραγματικα αν εγω δεν εχω να φαω δεν θα παω στο σουπερ μαρκετ
να ψωνισω διδοντας αντιτημο μισο κιλο ηθικη (δεν την δεχονται).
και θα παω στο σουπερ μαρκετ και θα ψωνισω. με οτι αυτο μπορει να σημαινει...
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 29 Μάιος 2011, 17:48

Έτσι το ξέραμε μέχρι χθες. Δεν πληρώνεις σου κόβουν το ρεύμα. Αλλά σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν.

Οι ισορροπίες χάθηκαν. Υπάρχουν άνθρωποι που τους τράβηξαν τοι χαλί κάτω από τα πόδια και τους ξεφτίλισαν.

Η μία ξεφτίλα φέρνει την άλλη.

Πολλοί δεν αντέχουν και αυτοκτονούν. Εχουμε πολλές αυτοκτονίες τη μέρα.

Αλλά θα βρεθεί και κάποιος τρελλός που θα θέλει να πάρει και άλλους μαζί του. Ελπίζω αυτός ο τρελός να έχει ταξική συνειδηση και να πάρει κάποιους μοσχοαναθρεμμένους από την ανώτερη τάξη. Ετσι μγια να σφίξουν οι πισινοί.

Να ξέρουν όλοι αυτοί που έφεραν ανθρώπους στην εξαθλίωση και τους βλέπουν σαν αριθμούς ότι: Να φοβάσαι από αυτούς που δεν έχουν τίποτα να χάσουν
Άβαταρ μέλους
Atkins
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Atkins » Κυρ 29 Μάιος 2011, 17:55

Blue Ice έγραψε:Τα αγαθά που δεν είναι ελεύθερα και εν αφθονία πωλούνται. Η παραγωγή του και η διανομή του κοστίζει...

Αν το πάμε σύμφωνα με τη λογική σου δε θα πρέπει να πληρώνουμε ούτε Ύδρευση -Αποχέτευση, ούτε το ψωμί, ούτε το γάλα. Γιατί να μην ανήκουν και αυτά στον λαό;;;

ειναι απλο οσοι πραγματικα δεν εχουν η χρωστανε στο κρατος απο λαθος(επεσε εξω το μαγαζι του κλπ)
..προσφερουν αναλογη κοινωνικη εργασια που προσδιοριζουν και κατευθυνουν επιτροπες στης περιοχες που διαμενουν ...

φυσικα και οι ηλικιωμενοι και οι αποροι η ατομα με προβληματα λαμβανουν μεριμνα κι φροντιδα που ουτως η αλλος την πληρωνουμε στους φορους..

το θεμα ειναι να υπαρχει διαθεση και λυσεις βρισκοντε..

εσυ ψαχνεις να κανεις το κομματι σου εδω αλλα εγω δεν παιζω....

η πιο αφοπλιστικη σου απαντηση ειναι...

ο καθενας που γεννιεται σε αυτη την χωρα δικαιουτε μεγαλο μεριδο καθε μηνα πολυ απλα γιατι
η εισπαξη απο τουρισμο και αρχαιολογικους χωρους και αλλα τετοια κολπα του ανηκει...

του ανηκει ο αερας και το νερο που η Δεη εκμεταλευετε και παραγει ρευμα

οπως επισης και ο ορυκτος πλουτος που βγαινει στην χαλδιδικη κρυφα! και ο Βωξιτης στην Βοιωτια(και χιλια μυρια)

αν μου το πας με το γραμμα του νομου...εχω εγω ενα καρο νομους και κανονισμους διαταξεις μυδια και λοιπα μαστορεματα τετοια που δεν τα εχουν γραψει(η αναπτυξη ) γιατι ετσι βολευει ενω το συτνταγμα ειναι ανοιχτο με το τον τροπο διαθεσης που εχει να προασπιζει χωρα και πολιτες!

απλα πραγματα

αν θες να αφησεις τον αλλο να πεθανει...υπαρχει τροπος να το κανεις οταν χασει τα ορια που οι κανονες σου δημιουργουν..
αν εχεις διαθεση να δωσεις αγαπη και στηριξει ψαχνεις ψαχνεσε και βοηθας!
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 29 Μάιος 2011, 18:01

Mα αυτη ειναι η ολη μαλακια. ξεκολωνομαστε στους φορους και στα ΦΠΑ. ακομα και ενας στυλος που αγοραζω εχει πανω ΦΠΑ το ενα γαμημενο τεταρτο της αξιας του.
και με ολα αυτα τα λεφτα. οταν ερχονται τα δυσκολα. το κρατος σου λεει Self Service. Tην φορολογια την πληρωσες για να την τσεπωσουν οι
βολευτες και οχι για το συνολο των πολιτων.
Και απο πανω διαφορα ατομα (που δεν ειναι οι ιδιοι βουλευτες και δεν τσεπωσαν) σιγονταρουν με τις αποψεις τους την
ολη κατάσταση. Ειναι λες και με τα χέρια τους βγάζουν τα μάτια τους.
Η ΔΕΗ δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα, είναι ΑΕ και μάλιστα κερδοφόρα...
ΑΕ= η μάσκα που εχει μια ομάδα ιδιωτών για να κάνουν αίσχη χωρίς να φέρουν άμεση ευθήνη (βολικο γι αυτους δεν λεω).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”