Ισπανία, παίζει κάτι εκεί;

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Ισπανία, παίζει κάτι εκεί;

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 20 Μάιος 2011, 14:52

http://forum.davidicke.com/showthread.php?t=169889

για να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread
Φύλο: Άνδρας

Re: Ισπανία, παίζει κάτι εκεί;

Δημοσίευση από Dread » Παρ 20 Μάιος 2011, 16:04

ex poetess έγραψε:http://forum.davidicke.com/showthread.php?t=169889

για να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης.
Είναι μαζεμένοι εδώ και 4 24ωρα (πρωί - βράδυ συνεχώς), κυρίως νέοι.

Η ανεργία στην Ισπανία είναι πάνω από 20%, και στους νέους 18-25 πλησιάζει το 50%.

Πάντως , αν αυτό ήταν αυθόρμητο, είναι αρκετά καλό, όχι μόνο γιατί "βλέπουν τι έρχεται και εκεί" και αποφάσισαν να αντιδράσουν, αλλά κυρίως γιατί διαφέρει παρασάγκας από τις ντόπιες κινητοποιήσεις της μίας ημέρας (μερικών ωρών μη πω) που μετά καταλήγουν σε μπυρίτσα με μεζέ.... :thumbsdown:
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
OberoN
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από OberoN » Κυρ 22 Μάιος 2011, 22:27

Απλά εκεί έκαναν το αυτονόητο. Οι άνεργοι αντί να κρύβονται σπίτια τους ή να στήνονται σε ουρές δίχως νόημα, είπαν να μαζευτούν ώστε να γίνεται πλέον οπτική απεικόνιση του τι εστί 20% ανεργία...
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 23 Μάιος 2011, 02:09

εκεί ειδικά... έχουν Αυλή. ξέρουμε εμείς τι σημαίνει να είσαι άνεργος και να έχεις βασιλιά κι από πάνω; πρέπει να ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑ. μόνο τότε θα πω ότι ξύπνησαν.

και να φανταστείτε ότι εδώ μερικοί στο Ολυμπία γουστάρουν γλυξμπουργκ. καταλάβατε; το ανέκδοτο με τον καμπούρη, το ξέρετε εσείς;

αλίμονο μας αν ξαναρθει εδώ ο Κοκός.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 23 Μάιος 2011, 07:47

ex poetess έγραψε:πρέπει να ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑ
Επειδή ακριβώς δεν καίνε τίποτα έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία... Αν γινόταν εδώ θα εμφανίζονταν οι χρήσιμοι ηλίθιοι - γνωστοί και ως αναρχικοί - και θα έκαναν φασαρίες με αποτέλεσμα να διαλυθεί ο κόσμος. Ή θα εμφανίζονταν οι κομμουνιστές για να καπελώσουν το κίνημα...

Στην Ισπανία δεν έχει τέτοια και γι αυτό κατεβαίνει ο κόσμος. Και δεν έχει προδότες πολιτικούς να βιάζονται να βάλουν τη χώρα στο ΔΝΤ. Χώρια που με τέτοιες κινητοποιήσεις δεν πρόκειται να μπει ποτέ...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Δευ 23 Μάιος 2011, 09:07

http://news247.gr/ellada/aganaktismenoi ... 69684.html

<<Οι "αγανακτισμένοι" Ισπανοί στην Ακρόπολη
"Απόβαση" στην Ακρόπολη έκαναν μέλη του κινήματος Μ-15 διαδηλώνοντας ειρηνικά με αρκετούς Έλληνες που έσπευσαν να τους ακολουθήσουν. H επανάσταση έχει ήδη αρχίσει
>>
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 23 Μάιος 2011, 09:53

άμα ερχοταν κατά δω ο Κοκος για μένα σήμαινε ότι ήρθε η ώρα να γίνω ΚΚΕ. γιατί αν κάτι σιχαίνομαι αυτό είναι ο λαός να υποφέρει ΚΑΙ να έχει και βασιλιάδες πάνω από το κεφάλι του.

κάποια στιγμή, θα πρέπει να γίνουν οδομαχίες, αν και είμαι υπερ των φιλειρηνικών διαδηλώσεων, είμαι επίσης σίγουρη ότι ο κόσμος θα ξυπνήσει ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ και μερικά πράγματα κατακτιούνται εκ νέου ΜΟΝΟ με μάχες.

και δεν είναι πολίτες, αν θέλουν να γίνουν, να διώξουν τον βασιλιά. είναι ΥΠΗΚΟΟΙ. εγώ ΥΠΗΚΟΟΣ δεν πρόκειται να γινω ποτέ σε κανεναν κερατα με στέμμα. καλύτερα σφυροδρέπανο.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 23 Μάιος 2011, 10:05

εγώ πάντως Μπλου άλλα διάβασα σε ένα άρθρο για την οικονομία της Ισπανίας το 2009 - όταν με προειδοποίησαν κάτι φίλοι ξένοι για όσα μέλλεται να γίνουν στην ευρωζώνη, κανονικά η Ισπανία έπρεπε να εκδιωχθεί άρον άρον από την Ευρωζώνη αλλά φαίνεται "οι γαλαζοαίματοι" δεσμοί με κάτι άλλες ευρωπαϊκές αυλές δούλεψαν, ενώ εμάς μας έβαλαν στο στόχαστρο.

μαύρη κι άραχνη η κατάσταση στην οικονομία τους, εμάς μας εκβίασαν για να την παρουσιάσουν έτσι, εκβίασαν τόσο την ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ και θα συνεχίσουν να εκβιάζουν έτσι. κι όταν η οικονομία είναι σε τόσο κακό χάλι όπως της Ισπανίας που από όλα έχει η χώρα, τότε οι πολιτικοί της ήταν ΚΑΡΑΣΆΠΙΟΙ του κερατά, κι οι δικοί μας αγγελούδια μπροστά τους.

αφήστε που ο βασιλιάς τους είναι μπλεγμένος σε κάτι περίεργες ιστορίες αμερική πλευρά με επενδύσεις... κάτι με λεωφόρους στο Τέξας... δεν θυμάμαι ακριβώς...ψάξτε το αν θέλετε.

και γιατί ζητάνε σύμπνοια οι Ισπανοι ανεργοι ΤΩΡΑ; επειδή βλέπουν ότι τελικά δεν έκατσε; γιατί δεν το ξεκίνησαν πιο πριν; όταν το ξεκινάγαμε εμείς;
κι επειδή κάτι πλατείες ταχρίρ απο δω κι απο κει ήταν στημένα πράγματα, στην Ισπανία επειδή έχει αυλή, ξεχάστε το, εκεί δεν θα είναι στημένο αν χυθεί αίμα. μόνο πραγματική αντίδραση του λαού θα το προκαλέσει εκεί θα είναι the real thing. φανταστείτε πόσο ΧΑΛΙΑ είναι η οικονομία ε; πόσο τρώνε οι πολιτικοί και τα λαμόγια.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Δευ 23 Μάιος 2011, 10:17

ex poetess έγραψε: και δεν είναι πολίτες, αν θέλουν να γίνουν, να διώξουν τον βασιλιά. είναι ΥΠΗΚΟΟΙ. εγώ ΥΠΗΚΟΟΣ δεν πρόκειται να γινω ποτέ σε κανεναν κερατα με στέμμα. καλύτερα σφυροδρέπανο.
Μαζι σου!
Αλλα γιατι οχι καλυτερα τιποτα;ουτε προσκυνημα σε στεμματα ουτε σε σφυρια, δρεπανια, σκεπαρνια και τσαπια.
Κανενα αξεσουαρ ουτε στο κεφαλι, ουτε στο χερι
Προσωπικα, εγω που δεν θελω να ανηκω πουθενα, τι θα γινω;
Θα κοιταζω γυρω γυρω σαν το χαζο; :shock:
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 23 Μάιος 2011, 10:20

Eva Luna έγραψε:
ex poetess έγραψε: και δεν είναι πολίτες, αν θέλουν να γίνουν, να διώξουν τον βασιλιά. είναι ΥΠΗΚΟΟΙ. εγώ ΥΠΗΚΟΟΣ δεν πρόκειται να γινω ποτέ σε κανεναν κερατα με στέμμα. καλύτερα σφυροδρέπανο.
Μαζι σου!
Αλλα γιατι οχι καλυτερα τιποτα;ουτε προσκυνημα σε στεμματα ουτε σε σφυρια, δρεπανια, σκεπαρνια και τσαπια.
Κανενα αξεσουαρ ουτε στο κεφαλι, ουτε στο χερι
Συμφωνώ και με τις δύο... :D

Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 23 Μάιος 2011, 10:22

έρχεται η ρημάδα η ώρα που πρέπει να επιλέξεις πλευρά, αυτή είναι η ζωή, κι όσοι δεν επιλέγουν κι αυτοί τρώνε βόλια, τρεις ιστορίες έχω από τον εμφύλιο που σπάραξε την χώρα μας

μία από βασιλοφρονες
μία από ανταρτες
μία από ουδετερους

και στις τρείς έγινε το κακο. οπότε;

δυστυχώς έτσι είναι. κι ερημίτης να γίνεις λόγου χάρη όλο και κάποιος σεσημασμένος θα σε πετύχει στις ερημιές. αποδέχεσαι την μοίρα σου τότε, ή... λες ο θανατός σου η ζωή μου;

κι οι βασιλείς με τις βασιλείες τους είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 23 Μάιος 2011, 11:18

Μη γελιέστε. Δεν είναι μόνον οι βασιλείς πλέον...

Κι οι Πρωθυπουργοί δεν πάνε πίσω... (το ζείτε τώρα)

Και οι Πρόεδροι επίσης... (ρωτήστε τις ΗΠΑ να σας πουν)

Για όλους αυτούς, εμείς είμαστε οι farmable ηλίθιοι... Δεν έχουν συμπόνια για το λαό, ποτέ δεν είχαν, απλά τώρα το δείχνουν πλέον καθαρά.

Κι επειδή οι φάρμες παραγέμισαν, κάποια ζώα πρέπει να πάνε πλέον για σφαγή.
Τόσο απλό γι'αυτούς.
Τόσο δυσνόητο για σας/εμάς. (γιατί κρίνουμε εξ ιδίων... δεν μπορώ να το κάνω αυτό, άρα δεν μπορεί κι αυτός... κούνια που μας κούναγε και ήταν και αιώρα :swing: )

Κάποτε θα εμπεδώσουν όλοι, κι ελπίζω να μην είναι τοτε πολύ αργά.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 23 Μάιος 2011, 11:53

άμα ερχοταν κατά δω ο Κοκος για μένα σήμαινε ότι ήρθε η ώρα να γίνω ΚΚΕ. γιατί αν κάτι σιχαίνομαι αυτό είναι ο λαός να υποφέρει ΚΑΙ να έχει και βασιλιάδες πάνω από το κεφάλι του.
:lol: :lol: :lol: Εύστοχο σχόλιο και μου θυμίζει πολλά....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου θυμίζει μια κουβέντα που είχα με έναν όχι και τόσο γνωστό δημοσιογράφο αλλά πολύ καλό άνθρωπο με γνώσεις.

Ελεγα για τους βασιλιάδες ότι είναι ξεπερασμένος θεσμός. Εκείνος με ρώτησε γιατί θεωρώ το θεσμό αυτό ξεπερασμένο.

Του απάντησα ότι του βασιλιά το παιδί και χαζό να είναι βασιλιάς θα γίνει.

Τότε ο δημοσιογράφος μου είπε πόσα χαζά παιδιά έχουν κληρονομήσει θέσεις παντού.

Στην πολιτική, στη μουσική, στην οικονομία, στη δημοσιογραφία, στην κοινωνία του θεάματος γενικότερα.

Αράδιασε έναν ολόκληρο κατάλογο διασήμων με τα γεολογικά τους δέντρα από γενεές δεκατέσσερεις.

Η μοναρχία με τίποτα δεν εξωραϊζεται, αλλά και αυτό που έχουμε δεν είναι δημοκρατία. Είναι κοροϊδία.

Προσωπικό σου θέμα αν θα γίνεις ΚΚΕ αλλά να ξέρεις ότι και με την υποτιθέμενη δημοκρατία και με τη μοναρχία ή κληρονομική διαδοχή θέσεων και βολεμμάτων, τιμών και διακρίσεων είναι δεδομένη.

Αλλά πέρα από κόμματα οι άνθρωποι στην Ισπανία ζητούν περισσότερη δημοκρατία, αληθινή δημοκρατία.

Αυτό τα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω. Να μην μπορούν πιά να σταθούν ούτε πολιτικοί ούτε βασιλιάδες με κληρονομική διαδοχή. Να περνούν από το λαικό κόσκινο, να λογοδοτούν, να απολογούνται, να συμμετέχουν και οι πολίτες στη θέσπιση των νόμων που τους αφορούν.

Σωστά αιτήματα. Ξεκάθαρα.

Δεν είναι δυνατόν να πουν δεν θέλουμε το βασιλιά, δεν θέλουμε το ένα ή άλλο πρόσωπο.

Δεν κάνουν διαδηλώσεις ενάντια σε πρόσωπα αλλά σε θεσμούς. Εκεί είναι το κλειδί. Και όποιος αντέξει.

Η αλλαγή στους θεσμούς και στο πολιτικό σύστημα είναι και η αρχή μιας επανάστασης.

Κάτι γίνεται και αυτή τη φορά γίνεται κάτι πολύ καλό
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 23 Μάιος 2011, 13:02

Το Μανιφέστο των Ισπανών Διαδηλωτών
...από ramnousia.com

Δεν ξέρω αν είναι ορίτζιναλ, είναι όμως καλό...

Είμαστε απλοί άνθρωποι.
Είμαστε σαν εσάς:
τους ανθρώπους, που ξυπνούν κάθε πρωί για να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Οι άνθρωποι, που δουλεύουν σκληρά κάθε ημέρα για να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον για τους γύρω τους.

Μερικοί από μας θεωρούνται προοδευτικοί, άλλοι συντηρητικοί. Μερικοί από εμάς πιστεύουν στο Θεό, μερικοί όχι. Μερικοί από εμάς έχουν σαφώς καθορισμένες ιδεολογίες, άλλοι είναι απολιτίκ, αλλά είμαστε όλοι ανήσυχοι και εξοργισμένοι για τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προοπτικές που βλέπουμε γύρω μας: τη διαφθορά ανάμεσα σε πολιτικούς, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, αφήνοντας μας αβοήθητους, χωρίς φωνή.

Αυτή η κατάσταση έχει γίνει κανονικά, μια καθημερινή ταλαιπωρία, χωρίς ελπίδα. Αλλά αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να την αλλάξουμε.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα πράγματα.
Ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε μια καλύτερη κοινωνία μαζί.
Ως εκ τούτου,υποστηρίζουμε ότι:

Οι προτεραιότητες για κάθε προηγμένη κοινωνία πρέπει να είναι η ισότητα, η πρόοδος, η αλληλεγγύη, η ελευθερία του πολιτισμού, η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη, η ευημερία και η ευτυχία των ανθρώπων.

Αυτά είναι αναφαίρετες αξίες που πρέπει να ισχύουν στην κοινωνία μας: το δικαίωμα στη στέγαση, την απασχόληση, τον πολιτισμό, την υγεία, την εκπαίδευση, την πολιτική συμμετοχή, την ελεύθερη προσωπική ανάπτυξη, καθώς και τα δικαιώματα των καταναλωτών για μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

Η τρέχουσα κατάσταση της κυβέρνησης και του οικονομικού μας συστήματος, δεν φροντίζουν αυτά τα δικαιώματα, και με πολλούς τρόπους αποτελούν εμπόδιο για την πρόοδο της ανθρωπότητας.

Η δημοκρατία ανήκει στο λαό το οποίο σημαίνει ότι η κυβέρνηση αποτελείται από κάθε έναν από εμάς.
Ωστόσο, στην Ισπανία, τα περισσότερα μέλη της πολιτικής τάξης δεν μας λαμβάνουν καν υπόψη. Οι πολιτικοί θα πρέπει να μεταφέρουν τη φωνή μας στα θεσμικά όργανα, διευκολύνοντας την πολιτική συμμετοχή των πολιτών μέσω άμεσων καναλιών, κάτι που θα προσφέρει το μεγαλύτερο όφελος για την ευρύτερη κοινωνία. Ο ρόλος τους είναι να πλουτίσουν και να ευημερούν εις βάρος μας, που είμαστε απλοί θεατές της δικτατορίας των μεγάλων οικονομικών δυνάμεων που έχουν στην κατοχή τους στην εξουσία μέσω του δικομματισμού των PP & PSOE.

Η επιθυμία για εξουσία και η συσσώρευση της σε λίγους δημιουργεί ανισότητα, ένταση και αδικία, η οποία οδηγεί στη βία, την οποία εμείς απορρίπτουμε.
Το πεπαλαιωμένο και αφύσικο οικονομικό μοντέλο ωθεί την μηχανή της κοινωνίας σε έναν συνεχόμενο κύκλο όπου οι λίγοι πλουτίζουν και οι πολλοί γίνονται φτωχότεροι. Μέχρι την κατάρρευση.

Η θέληση και ο σκοπός του ισχύοντος συστήματος είναι η συσσώρευση του χρήματος, όχι όσον αφορά την απόδοση και την ευημερία της κοινωνίας.
Σπαταλώντας πόρους, μολύνοντας τον πλανήτη, δημιουργώντας ανεργία και δυσαρεστημένους πολίτες.

Οι πολίτες είναι τα γρανάζια μιας μηχανής σχεδιασμένης για να εμπλουτίσει μια μειοψηφία η οποία δεν αφορά τις ανάγκες μας. Είμαστε ανώνυμοι, αλλά χωρίς εμάς τίποτε από αυτά δεν θα υπήρχε, γιατί εμείς κινούμε τον κόσμο.

Αν ως κοινωνία δεν μάθουμε να εμπιστευόμαστε το μέλλον μας, ζώντας σε μια ανεξέλεγκτη οικονομία η οποία δεν επιστρέφει ποτέ τον παραγόμενο πλούτο στους περισσότερους, δεν θα μπορέσουμε να εξαλείψουμε τις αδικία απ’ την οποία υποφέρουμε.

Χρειαζόμαστε μία ηθική επανάσταση.
Αντί να τοποθετούμε τα χρήματα πάνω τους ανθρώπους, ας τα φέρουμε στην υπηρεσία των ανθρώπων.

Είμαστε άνθρωποι, όχι προϊόντα. Δεν είμαι ένα προϊόν αυτού που αγοράζω ,του λόγου για τον οποίο το αγοράζω, ούτε αυτού από τον οποίο το αγοράζω.

Για όλα τα παραπάνω, είμαι εξοργισμένος.
Νομίζω ότι μπορώ να τα αλλάξω.
Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.
Γνωρίζω ότι μαζί μπορούμε .Γνωρίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.

Ξέρω ότι μαζί μπορούμε...
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 23 Μάιος 2011, 13:09

Για την Πάτρα υπάρχει αντίστοιχο κάλεσμα για την Τετάρτη 25/5 στην Πλατεία Γεωργίου :D

Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 23 Μάιος 2011, 18:28

α, ας τα πιάσουμε ένα ένα, πρώτα το σχόλιο της Ντοκτορ, εγώ ΚΚΕ θα ψηφίσω στις εκλογές τις επόμενες, μου σώθηκαν οι επιλογές, αλλά έχω και κάτι άλλο κατά νου που το κάνω, το αναλύω αλλού και δεν νομίζω να χρειάζεται να το μεταφέρω κι εδώ. αλλά ΚΚΕ δεν είμαι. κατά τον ίδιο τρόπο που ΝΔ δεν ήμουν όταν ψήφισα ΜΙΑ φορά αυτό το κόμμα τότε με τις φωτιές για να μην ανέβει ο ΓΑΠ. μετά όταν είδα ότι την παρέδωσε την εξουσία ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ στον ΓΑΠ, απείχα. γιατί ήταν εκλογές ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, για πρώτη φορά ΤΟΣΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

τώρα όμως... δεν θα είναι έτσι.

όσον αφορά προέδρους που ανέφερε κι η Αρέλα, και η αξιοκρατία που λείπει γενικά το ότι μας έχουν για ζώα για γελάδια, θα συμφωνήσω εν μέρει, αλλά σκεφτείτε και το εξής: που βρίσκεται το περισσότερο κουτόχορτο; γιατί να πιστέψουμε ότι επειδή επικρατούν τα λαμόγια έξυπνα ή όχι αυτό δεν είναι καλύτερο από το να έχεις βασιλιάδες; και μόνον ο όρος ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ εμένα μου την βαράει.. γιατί να είστε σίγουροι, το πιστεύουν ότι είναι ξεχωριστοί. και δεν το πιστεύουν με τον τρόπο που το καραπιστεύει ο ΓΑΠ πχ ή ο αδελφούλης του ο Αντρίκος που είναι και ο εγκέφαλος πια της οικογενείας παπανδρέϊκο......

μην ξεχνάμε από που αποφοίτησε ο ΓΑΠ ε; το κολλέγιο ήταν ροδοσταυρικό. ο μπαρόζο από Ιησουιτικό και πάει λέγοντας, όλοι οι πρωταγωνιστές του οικονομικού δράματος της ευρώπης και των pigs είναι πήχτρα στο indoctrination.

μερικά τα συζήτησα στην συνάντηση με τον φίλο του αδελφού της Αρέλα. περί ροδοσταύρων.

νομίζουν όντως αυτά που λέει η Αρέλα. αλλά εγώ έχω πολύ μεγάλη ιδέα γι' αυτό που θεωρούν αυτοί ΠΡΟΒΑΤΟ και η ΚΟΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ δεν καταστρατηγείται τόσο εύκολα.... χιλιάδες χρόνια το προσπαθούν ΟΙ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΑΥΤΕΣ.

τα υπόλοιπα μετά γιατί υπάρχουνκι άλλα ωραία σχόλια. κάνω διάλειμμα λόγω RSI ΤΡΊΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ! :freak: :freak:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 23 Μάιος 2011, 19:27

Δεν ειναι θεμα βασιφρονων δημοκρατικων αναρχικων χουντικων.
Το θεμα ειναι πολυ ποιο πεζο.
καποιοι μας γ..μανε και εμεις πρεπει να σταματησουμε να τους καθόμαστε.
ειναι απλο και μη-ιδεολογικο το θεμα.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 23 Μάιος 2011, 21:05

και το κάποιοι δεν είναι μια αοριστία; και αν μιλάμε για ιδεολογίες και θρησκείες δεν προσπαθούμε να συγκεκριμενοποιήσουμε καλύτερα αυτό το κάποιοι; γιατί πως εκδηλώνονται οι κάποιοι αν δεν είναι μέσω των ιδεολογιών ή των ιδεών που καθορίζουν τις κινήσεις τους; γιατί οι ροκεφελεράδες και λοιποί δεν είναι παρά τα εμφανή πρόσωπα που πρέπει να νιώθουμε ότι μας μπιπ την ζωή. και ο όρος λόμπυ επίσης είναι αοριστία. γιατί και μέσα σε ένα λόμπυ επικρατεί αοριστία, γιατί ένα λόμπυ είναι ένα λόμπυ κάποιων.

τώρα το αν χρειάζεται να τους βρούμε ή κάτι άλλο παραπάνω, αυτό νομίζω είναι άλλο ερώτημα που καίει όλους εμάς όχι αυτούς, γιατί εύκολο αν όχι πανεύκολο να αγνοήσεις κάποια κραταιά πρόσωπα. γιατί και να σκοτώσεις ένα κουνούπι που σε τσίμπησε αυτό το μοναδικό που βρισκόταν στο δωμάτιο και να μην αποξηράνεις το έλος που υπάρχει κοντά... είναι άσκοπο.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 23 Μάιος 2011, 21:06

Καλο μου αυτο το καποιοι μπορω να το συγκεκριμενοποιησω. μπορω να δωσω και λιστα ονοματων.
δεν το κανω για ευνοητους λογους.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 23 Μάιος 2011, 21:25

Δεν είναι ανάγκη να ανήκεις στο ΚΚΕ για να το ψηφίσεις. Ούτε εγώ είμαι μέλος.

Αλλά όταν γίνονται εκλογές ψηφίζεις και κάνεις επιλογές με τη μέθοδο της δια της εις άτοπον απαγωγής ή με βάση το ρητό "Το μη χείρον βέλτιστον" Ανάμεσα στις επιλογές βάζεις την αποχή το λευκό και το άκυρο.

Σίγουρα αυτή η μορφή του Καπιταλισμού είναι ότι πιό αισχρό υπάρχει και πρέπει να ανατραπεί.

Στην Ισπανία έγινε η αρχή και δεν είναι απάτη ούτε στημένο.

Ακριβώς γιατί δεν υπάρχει το αρνητικό στοιχείο όπως με τους άραβες που έλεγαν απλά δεν θέλουμε το Μουμπάρακ ή τον Καντάφι.
Ή δεν θέλουμε τον Καντάφι και θέλομε το σοι του βασιλιά απολειφάδια της αποικιοκρατικής μοναρχίας.

Εδώ ζητούν πραγματική δημοκρατία και αμφισβητούν αυτή που υπάρχει ως μη δημοκρατία. Κινούνται στη σωστή κατεύθυνση.

Εμάς εδώ μας λείπει η πυξίδα. Η μάλλον μας έλειπε μέχρι σήμερα.

Πόσοι εχουν συνειδητοποιήσει ότι το πολιτικό Σύστημα δεν είναι καν δημοκρατία?

Ψηφίσανε τον ΓΑΠ για την ωραία του φαλάκρα. Γιατί το μόνο που έμεινε από τον ίδιο και πρόγραμμα του πριν τις εκλογές είναι η φαλάκρα
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 23 Μάιος 2011, 21:38

Προσωπικα δεν ψηφιζω κανεναν.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 23 Μάιος 2011, 21:42

ένα όνομα να γνωρίζω από αυτήν την λίστα, να ξέρεις ότι είναι άκυρη. γιατί είναι γνωστή έστω και μέσω ενός ονόματος. αλλά ποτέ δεν θα το μάθεις ε; :wink:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 23 Μάιος 2011, 22:11

Mα δεν ειναι κατι κρυφο. ειναι μπροστα μας.
πονταρουν στο οτι ο πολυς κοσμος εχει την ταση να εθελοτυφλει.
απο τον ροκφελερ μεχρι το ποιο χαμηλοβαθμο τοπικο τσιρακι ειναι ολοι γνωστοι.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 24 Μάιος 2011, 10:56

γι' αυτό σου είπα ότι πρέπει να αποξηράνεις το έλος αν θες να γλυτώσεις από τα κουνούπια που σου κάνουν το πόδι τούμπανο πχ.

αυτοί είναι τα κουνούπια. πάω να διαβάσω περί Ισπανίας γιατί δυναμώνει το φαινόμενο εκεί. καλημέρα...
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Τρί 24 Μάιος 2011, 11:08

Πραγματικά δεν ήξερα σε ποιό νήμα να βάλω το παρακάτω βίντεο. :(

Ειλικρινά.....

Το έβαλα εδώ , ίσως γιατί τις ίδιες στιγμές που κάποιοι νέοι, κάπου αλλού, τουλάχιστον επιλέγουν έναν απολύτως λογικό δρόμο διαμαρτυρίας , κάποιοι άλλοι αποδυκνύουν ότι δεν "βλέπουν" πέρα από την μύτη τους (άντε το @#$@ τους στην προκημένη....) :jerk:

Αυτό που θέλω να σημειώσω, για να προλάβω ίσως ενδεχόμενες ενστάσεις, είναι ότι τα ίδια πιθανολογώ οτι κανουν και στις άλλες παρατάξεις (με τον ίδιο ή διαφορετικό τρόπο δεν με ενδιαφέρει...).

Το θετικό (αν υπάρχει κάτι θετικό από αυτό), είναι ότι κατά την άποψη μου παραμένει μειοψηφία αυτό το "είδος". (είναι , όμως έτσι ?????) :dunno:

πηγή : http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/bl ... _4991.html

Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”