OMADEON έγραψε:Βασούλα, πάααλι ΞΕΦΥΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.
OMADEON έγραψε:ΔΕΝ διάβασα ακόμη ΟΛΟΚΛΗΡΗ την (ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗ και ΑΣΤΗΡΙΚΤΗ παρανόηση) απάντησή σου,
Το ότι βγάζεις συμπεράσματα πάνω σε μία τοποθέτηση
που ακόμα (κατά δήλωσή σου)
δεν έχεις διαβάσει ολόκληρη, είναι ενδεικτικό σε κάθε μυαλό, του
ποιος ήταν αυτός που βιάστηκε να αντιδράσει και "ξέφυγε" εδώ, Ομαδεούλη.
OMADEON έγραψε:ακόμη διότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, αλλά... και μόνο το γεγονός ότι κάθησες κι έγραψες ΤΟΣΟ μεγάλο σεντόνι δείχνει ότι ΞΕΦΥΓΕΣ.
Αυτό σεντόνι; Πώς φαίνεται ότι δε με έχεις διαβάσει αρκετά...
Ρώτα παιδιά που το'χουν πάθει το χουνέρι, να δεις τι πα να πει "σεντόνι" απ'του λόγου μου.
Πάντως έτσι, για να εξηγούμαι, τηρώ τις προτεραιότητές μου, και με δεδομένο το γεγονός ότι είμαι ταχύτατη στα πλήκτρα, αυτά που σου'γραψα δε μου πήραν πάνω από 7 λεπτα, και και γράφτηκαν ΑΦΟΥ είχα τελειώσει με τον φόρτο των άμεσων υποχρεώσεων της ημέρας. Δεν έχεις παρά να δεις την ώρα που ανέβασα το απαντητικό μου ποστ... πολύ μικρή ... ώρα ησυχίας και περισυλλογής, που ψιλοδιέκοψες, αλλά στο συγχωρώ!
OMADEON έγραψε:Ποιος σου είπε ότι "κατηγόρησα ΕΣΑΣ"???
Ποιος σου είπε ότι νιώσαμε/ένιωσα πως μας κατηγόρησες???
OMADEON έγραψε:ΟΛΟ τον ΕΑΥΤΟ σας σκέφτεστε μου φαίνεται,
τον ΕΑΥΤΟΥΛΗ σας θεωρείτε ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
Όταν μιλάς για μας, να τεκμηριώνεις αυτά που λες για μας, και να μην μας μπερδεύεις μ'εσένα.
Με άλλα λόγια, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια... Κάνει κακό στην επιδερμίδα.
OMADEON έγραψε:Αλλά... ΕΧΑΨΕΣ κι εσύ τη ΜΠΟΥΡΔΑ του Μαξ Κάϊζερ ότι θα μπορούσαμε να "πουλήσουμε τη λέξη δημοκρατία" σαν ελληνικό κλόπυράϊτ,
η να πάρει η Ελλάδα χρήματα απο το... Google επειδή φωτογραφίζει τον Παρθενώνα.
Όταν μιλάς, μάθε να ρίχνεις και ΤΕΚΜΗΡΙΑ αυτών που λες, διαφορετικά, ΑΕΡΟΛΟΓΕΙΣ.
Από πού λοιπόν αντελήφθης/συμπέρανς τι χάψαμε και τι όχι; Από το γεγονός ότι μετέφρασα επακριβώς αυτά που είπε; (δεν ξέρω εσύ, αλλά εγώ δεν λογοκρίνω όσα λέει ο άλλος) Πάντως, ποστ στο τόπικ που να να δείχνει τι "χάψαμε" και τι απορρίψαμε ακριβώς, δεν υπάρχει.
OMADEON έγραψε:Ο Μαξ το θεωρεί αυτονόητο πως τέτοια πράματα δεν είναι ο τομέας του, κι είναι επίσης ΠΟΛΥ μακρινά...
Κι έχει ένα ελάττωμα (άνθρωπος είναι κι αυτός). Οταν αστειεύεται και βλέπει ότι τον παίρνουν στα σοβαρά συνεχίζει το αστείο... ΚΑΙ σοβαρά! χαχαχα
Ο συνεχιζόμενος εκνευρισμός σου, παραμένει πασιφανής, παρά το γεγονός ότι προσπάθησα να αλαφρύνω όλο αυτό που ένιωσες και να το γυρίσω και λίγο στο πιο light...
Κι αφού επιμένεις στη σοβαροφάνεια, θα σε ρωτήσω
στα σοβαρά (και όχι σοβαροφανώς). ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΟΣΤΣ και με ποιον τρόπο ακριβώς διέκρινες ΠΟΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ; Θέλω τεκμήρια φυσικά. Να μας υποδείξεις δηλαδή συγκεκριμένα ποστς... ΑΝ το μπορείς. Αν το γυρίσεις πάλι στο στυλ "δεν έχω το χρόνο" κλπ, ή υπεκφύγεις με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, θα σε καταλάβω...
OMADEON έγραψε:Εεεεμ, ΕΛΕΟΣ...
Και σπορέλαιος και ηλιέλαιος, και πετρέλαιος αν θες. Εγώ δεν έχω πρόβλημα.
OMADEON έγραψε:Ισα-ίσα το ερώτημά σου, αυτό, δεν είναι καθόλου ρητορικό, (εκφράζει μια ΔΙΑΧΥΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ
1/ Προκατάληψη είναι να αποκαλείς τον άλλον κουζουλό, αιθεροβάμωνα, ηλίθιο, εθνικιστή (ως ύβρι) και όλα τα άλλα σχετικά, επειδή αποδέχτηκε τον όρο ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, τον οποίον εσυ (για τους δικούς σου ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ λόγους) θεωρείς μύθευμα, και όλα τα σχετικά που μας είχες γράψει τότε. Μπορεί το 89-90 που την ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ο γερο Μπους, να μην είχες γεννηθεί (δεν ξέρω), όφειλες όμως να την ψάξεις λίγο την Ιστορία, πρωτού αποφανθείς. (Ναι, όπως καταλαβαίνεις μου'χει "μείνει" αυτό από την προηγούμενη περαντζάδα σου απο τα ΙΔΕΟ)
Το πού είδες ΕΔΩ την προκατάληψη, δεν το κατάλαβα, αλλά φυσικά αυτό είναι δικό σου θέμα. Όταν εγώ γράφω κάτι κι εσύ το καταλαβαίνεις όπως γουστάρεις (υποκειμενικά), δε φταίω εγώ γι'αυτό.
2/ Ευχαριστώ που έχεις την καλοσύνη να με ενημερώσεις για το πώς έθεσα το ερώτημά μου. Προφανώς εγώ δεν ξέρω πώς το έθεσα, κι έπρεπε να'ρθεις να μου το επεξηγήσεις εσύ. ΑΥΤΟ κι αν είναι "τεκμήριο" !
OMADEON έγραψε:Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι...
...για τον ΙΔΙΟ λόγο που ασχολείται με τον Max Keiser
και ο ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ αριστερός (ανεξάρτητος ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ) Michael Hudson
1/ με κάλυψε η ΙΟΝ
(το αγαπάω αυτό το κορίτσι δηλαδη
)
2/άσε τις ορολογίες, γιατί άλλο ο Αμερικάνος μαρξιστής, κι άλλο ο Ελλην, πίστεψέ με. (όπως και οι Ελληνες αναρχικοί δεν έχουν καμία σχέση με τους ξένους)
3/ ο Χάντσον είχε
άμεση αλληλεπίδραση με τον Μαξ στην προκειμένη, και πάντως εγώ τουλάχιστον, δεν τον έχω δει να κάνει μονομερή (και χωρίς καμία αλληλεπίδραση) παρουσίαση στο πρόσωπό του.
Συνεπώς, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ατυχής ο συνειρμός που μας κότσαρες εδώ.
OMADEON έγραψε:Αλλά πάντως ΔΕΝ φερθήκατε καλά
Μήπως να κοιτάξουμε λίγο τη δική μας καμπούρα πριν αναλύσουμε/σχολιάσουμε/κρίνουμε τις καμπούρες των άλλων, όπως κάνουν οι ΓΚαμήλες; Λέω εγώ τώρα...
Αλλά τιμώντας την τοποθέτησή σου με τον σχετικό προβληματισμό, θα σου έλεγα:
Σε ποιο σημείο ακριβώς "δεν φερθήκαμε καλά";
Αν δε θελήσεις να το διευκρινίσεις, δε θα στο χρεώσω.
Το μόνο που θα σε παρότρυνα να κάνεις (αν και όταν μπορέσεις/θελήσεις) είναι να μάθεις να καταλαβαίνεις ό,τι ακούς (διαβάζεις), και όχι να ακούς (ή διαβάζεις) ό,τι θες εσύ να καταλαβαίνεις. ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ η διαφορά.
Καλημέρες
ΥΓ: Αυτό το ποστ, όντως πλησίαζε (για τα δικά μου μέτρα) σε σεντόνι, αλλά αν υπολογίσεις το χρόνο που χρειάστηκα να το γράψω (ξεκίνησα ΑΦΟΥ είχε ανεβάσει το ποστ της η ΙΟΝ) μπορείς να εκτιμήσεις φαντάζομαι το γεγονός, ότι δεν απέκλινα ούτε τώρα των προτεραιοτήτων/υποχρεώσεών μου. Μ'αρέσει να τιμώ με απάντηση τους ανθρώπους που μου απευθύνουν το λόγο, και αυτό έκανα κι εδώ με δεδομένο ότι μου δόθηκε λίγος χρόνος. Το αν και πώς θα διαβάσεις την απάντηση, είναι δικό σου θέμα φυσικά.