ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 15811
Εγγραφή: Πέμ 11 Μαρ 2010, 20:05
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 450 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 25 Απρ 2011, 09:09

Η θρησκεία τους επιτάσσει να κυβερνώνται από χαλίφηδες (όπως και αν τους ονομάσουμε).
Μετά το θάνατο του Μωάμεθ εμφανίστηκαν οι 4 φωτισμένοι Χαλίφηδες. Κατά τη διάρκεια διακυβέρνησης του 4ου του Αλί το Ισλάμ έσπασε σε τρία κομμάτια. Τους Σιίτες, τους Σουνίτες και τους Χαουάρατζ. Οι τελευταίοι οι Χαουάρατζ κατασφάχτηκαν και δενέμεινε ούτε ένας. Εξαφανίστηκαν επειδή είχαν εκφράσει πολύ προοδευτικές ιδέες για να εκλέγεται ο Χαλίφης και ότι θα μπορούσε να είναι και γυναίκα.

Οι Σιίτες ήταν οι οπαδοί του Αλί ο οποίος καταγόταν από την κόρη του Μωάμεθ Φατίμα και ήθελαν κληρονομική διαδοχή του Χαλίφη

Οι Σουνίτες ήθελαν να ακολουθούν την παράδοση.

Σημείο διαμάχης είχαν γίνει τα κρυπτογραφημένα και κωδικοποιημένα σημεία στο κοράνι σχεδόν αποκρυφιστικά (ενδιαφέρον) και ποιός είχε την εξουσία να τα ερμηνεύει.

Οι Σιίτες και οι Σουνίτες βρίσκονται ακόμα και σήμερα σε διαμάχη. Σιίτες είναι οι μουσουλμάνοι του Ιράν οι οποίοι πιστεύουν ότι ο δωδέκατος ιμάμης που ακολούθησε τη δυναστεία των τεσσάρων χαλίφηδων αναλήφθηκε στους ουρανούς και στους έσχατους καιρούς θα επιστρέψει............................!!!!!!! Και είχε πλάκα που πίστευαν ότι αυτός ο δωδέκατος ιμάμης ήταν ο Αγιατολάχ Χομεινί :lol: :lol: :lol:

Όποιος παρανοικός Αγιατολάχ παρουσιάζεται σαν ο δωδέκατος ιμάμης και ο όχλος τον προσκυνάει.

Όσο και να πιστεύαμε ότι ο Δυτικός κόσμος και το Ισλάμ είναι δύο αντίθετοι και εχθρικοί πόλοι τώρα μοιάζουν να είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Οι άραβεςδεν είναι μπουνταλάδες και λιγάκι.................βρωμιάρηδες λόγω DNA αλλά λόγω θρησκείας και χειραγώγησης από το μακρύ χέρι της Δύσης.

Οι Παλαιστίνιοι που δεν είναι ποτισμένοι με τη Θρησκεία έχουν ψηλότερο μορφωτικό επίπεδο παρ όλη την υποδούλωση και τις αντίξοες συνθήκες.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 4046
Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 15:16
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: ΕΛ-ΛΑΣ
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 25 Απρ 2011, 13:16

Ο κανόνας στο Ισλάμ είναι η βαρβαρότητα. Οπωσδήποτε υπήρξαν εποχές παρενθέσεις, οι οποίες, όμως, τελικά κατέληγαν στη γνωστή ωμή και πρωτόγονη ισλαμική βία. Η άνθηση των γραμμάτων τον 8ο και 9ο αιώνα οφείλεται στην επιρροή της κατακτημένης Περσίας και του Βυζαντίου. Οι μεγάλες λόγιες μορφές της εποχής δεν ήσαν αραβικής καταγωγής, αλλά Πέρσες, Σύριοι, Ισπανοί. Άλλωστε, ακόμη και οι "περίφημες" αραβικές μεταφράσεις του Αριστοτέλους που κυκλοφόρησαν στη Δύση ήσαν ελλιπείς και αποδιδόμενες λανθασμένα. Αυτό έγινε αντιληπτό όχι από τους αγροίκους και άξεστους τότε δυτικούς αλλά από τους βυζαντινούς που μετανάστευσαν στη Δύση μετά την πτώση της Βασιλευούσης. Οι ίδιοι φρόντισαν να διορθώσουν τα λάθη και να αποδώσουν τα σωστά νοήματα στα γραφόμενα.

Το Κοράνι είναι ένα μισαλλόδοξο βιβλίο στο οποίο εμπεριέχονται πινελιές δήθεν φιλευσπλαχνίας. Πρόκειται στην ουσία για μία μετασκευή των αραβικών δοξασιών με στοιχεία ιουδαϊκά και χριστιανικά (εξ' ου και τα θραύσματα ελεημοσύνης). Επιφυλάσσει σκληρή τιμωρία, ακόμη και για μικροκακοποιούς (αραβικό εθιμικό δίκαιο) και υποβιβάζει τις γυναίκες (ανατολίτικη συνήθεια), ξέχωρα της εκδικητικής μανίας προς τους κατακτημένους που θα τολμήσουν να αντισταθούν. Αυτή είναι η βαθύτερη ουσία της συγκεκριμένης "θρησκείας". Η εκδοχή της που ορισμένοι ηγέτες του αραβικού εθνικισμού επεχείρησαν να περάσουν, αποσκοπούσε, τρόπο τινά, στον εκσυγχρονισμό της. Δυστυχώς, όμως, τόσο γι' αυτούς όσο και για τους λαούς τους, το εγχείρημα ήταν καταδικασμένο να αποτύχει, όπως απέτυχε και στο παρελθόν. Απλώς, η ηλίθια δυτική τακτική επετάχυνε την ισλαμική παλινόρθωση, η οποία κρύβεται όπισθεν ενός δημοκρατικού μανδύου.

Όσο για τους Παλαιστινίους, αυτοί δεν είναι καθαρόαιμοι Άραβες.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 15811
Εγγραφή: Πέμ 11 Μαρ 2010, 20:05
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 450 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 25 Απρ 2011, 22:08

Αλλη μια μαρτυρία για βαρβαρότητες από μέρους των αντικαθεστωτικών.
Δευτέρα, Απρίλιος 25, 2011
ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΚΟ

Θύματα σεξουαλικών επιθέσεων έχουν πέσει παιδιά ακόμη και οκτώ ετών κατά την διάρκεια των συγκρούσεων ανάμεσα στους εξεγερμένους που προσπαθούν να ανατρέψουν το λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι και τις δυνάμεις που του είναι πιστές, ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση Save The Children.Οπως ανέφερε η Μη Κυβερνητική Οργάνωση, πήρε συνεντεύξεις από σχεδόν 300 παιδιά σε έξι στρατόπεδα προσφύγων στην ελεγχόμενη από τους εξεγερμένους Βεγγάζη και άκουσε αναφορές περί βιασμών και φόνων μέσα στις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες στη Ρας Λανούφ, στην Αζντάμπια και στην Μισράτα.


Ο Μάικλ Μαρτ, ο οποίος συνέθεσε τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, ανέφερε ότι οι οικογένειες και τα παιδιά μίλησαν περί «στρατιωτών» που προέβησαν σε τέτοιες επιθέσεις, όμως η οργάνωση δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει σε ποια παράταξη ανήκουν.

Σε μία περίπτωση μητέρες που εγκατέλειπαν περιοχή όπου μαίνονταν μάχες είπαν στην ΜΚΟ ότι μια ομάδα τεσσάρων ως πέντε εφήβων κοριτσιών στην Ατζνταμπίγια απήχθησαν, κρατήθηκαν ως όμηροι επί τέσσερις ημέρες και βιάστηκαν. Σε μια άλλη περίπτωση στην Ατζνταμπίγια ένα κορίτσι οκτώ ετών υπέστη σεξουαλική επίθεση μπροστά στην δεκάχρονη αδελφή της και άλλα αδέλφια της.

Ο Μαρτ σημείωσε ότι οι αναφορές περί σεξουαλικής βίας σε βάρος παιδιών είναι ανεπιβεβαίωτες αλλά επίμονες. «Οι διηγήσεις είναι παρόμοιες στα στρατόπεδα. Είμαι πεπεισμένος ότι έχουν συμβεί», δήλωσε.

Ορισμένα παιδιά είπαν ότι είδαν τους πατέρες τους να δολοφονούνται και τις μητέρες τους να βιάζονται πριν υποστούν βάρβαρους ξυλοδαρμούς, ανέφερε η ΜΚΟ.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 15811
Εγγραφή: Πέμ 11 Μαρ 2010, 20:05
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 450 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 25 Απρ 2011, 22:43

Όσο για τους Παλαιστινίους, αυτοί δεν είναι καθαρόαιμοι Άραβες.
Είναι Φιλισταίοι και στα αραβικά η Παλαιστίνη λέγεται Φαλεστίν

Στα μέρη που μιλούν αραβικά δεν είναι όλοι καθαρόαιμοι Αραβες.

Το ποιοί είναι καθαρόαιμοι Άραβες είναι ένα ....."θέμα"

Οι Βερβερίνοι δεν είναι καν Άραβες. Βερβερίνοι είναι οι αυτόχθονες της Αλγερίας που την έλεγαν και Μπαρμπαριά.
Στην Τυνησία υπαρχουν επίσης Βερβερίνοι με δικά τους ήθη και έθιμα.

Λέγεται ότι μερικοί μέσα στη Λιβύη είναι Κρητικής καταγωγής αλλά είναι άγνωστο πότε και γιατί βρέθηκαν εκεί.
Το είχα διαβάσει σε ένα άρθρο του Βασίλη Ραφαηλίδη πριν χρόνια.

Υπάρχουν χωριά όπου κατοικούν Έλληνες όπως το Σούσα και οι κάτοικοι έχουν Ελληνικά ήθη και έθιμα.

Οι πόλεις Τριπολη και Κυρηναική είναι Ελληνικές και υπάρχουν ερείπια από αρχαίες ελληνικές πόλεις και είναι μεγάλης έκτασης.

Κι όμως εδώ και πολλά χρόνια στα πλαίσια περικοπών έκλεισαν πολλά ελληνικά σχολεία στη Λιβύη. Κάποιοι Έλληνες προσπαθησαν να τα λειτουργήσουν με δικά τους χρήματα
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 15811
Εγγραφή: Πέμ 11 Μαρ 2010, 20:05
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 450 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 25 Απρ 2011, 22:50

Και ένα άρθρο του Τάκη Φωτόπουλου για την κατάσταση στη Λιβύη και το ρόλο κάποιων τμημάτων της Αριστεράς και των οικολόγων που βιάστηκαν να πάρουν το μέρος των Δήθεν επαναστατών

http://peripatris.blogspot.com/2011/03/ ... _7474.html


Συζητήσαμε και δω την πλάνη της κάποιων κομματιών της Αριστεράς και όχι μόνο της ελληνικής.

Αυτό εκμεταλλεύτηκαν και τα ΜΜΕ για να χαρακτηρίσουν τους οπλισμένους αντικαθεστωτικούς ως διαδηλωτές αμάχους.

Λίγο ακόμα και θα τους χαρακτήριζαν Μαρξιστές. :lol:
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 4070
Εγγραφή: Παρ 08 Οκτ 2010, 17:58
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: ΔΡΑΜΑ
Έλαβε Likes: 6 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από firefightergr » Τετ 27 Απρ 2011, 20:45

μια ακόμη διάσταση του ζητήματος της Λιβύης και όχι μόνο.

In the 1930s the US, Great Britain, and the Netherlands set a course for World War II in the Pacific by conspiring against Japan. The three governments seized Japan’s bank accounts in their countries that Japan used to pay for imports and cut Japan off from oil, rubber, tin, iron and other vital materials. Was Pearl Harbor, Japan’s response?

Now Washington and its NATO puppets are employing the same strategy against China.

Protests in Tunisia, Egypt, Bahrain, and Yemen arose from the people protesting against Washington’s tyrannical puppet governments. However, the protests against Gaddafi, who is not a Western puppet, appear to have been organized by the CIA in the eastern part of Libya where the oil is and where China has substantial energy investments.

Eighty percent of Libya’s oil reserves are believed to be in the Sirte Basin in eastern Libya now controlled by rebels supported by Washington. As seventy percent of Libya’s GDP is produced by oil, a successful partitioning of Libya would leave Gaddafi’s Tripoli-based regime impoverished.

The People’s Daily Online (March 23) reported that China has 50 large-scale projects in Libya. The outbreak of hostilities has halted these projects and resulted in 30,000 Chinese workers being evacuated from Libya. Chinese companies report that they expect to lose hundreds of millions of yuan.

China is relying on Africa, principally Libya, Angola, and Nigeria, for future energy needs. In response to China’s economic engagement with Africa, Washington is engaging the continent militarily with the US African Command (AFRICOM) created by President George W. Bush in 2007. Forty-nine African countries agreed to participate with Washington in AFRICOM, but Gaddafi refused, thus creating a second reason for Washington to target Libya for takeover.

A third reason for targeting Libya is that Libya and Syria are the only two countries with Mediterranean sea coasts that are not under the control or influence of Washington. Suggestively, protests also have broken out in Syria. Whatever Syrians might think of their government, after watching Iraq’s fate and now Libya’s it is unlikely that Syrians would set themselves up for US military intervention. Both the CIA and Mossad are known to use social networking sites to foment protests and to spread disinformation. These intelligence services are the likely conspirators that the Syrian and Libyan governments blame for the protests.

Caught off guard by protests in Tunisia and Egypt, Washington realized that protests could be used to remove Gaddafi and Assad. The humanitarian excuse for intervening in Libya is not credible considering Washington’s go-ahead to the Saudi military to crush the protests in Bahrain, the home base for the US Fifth Fleet.

If Washington succeeds in overthrowing the Assad government in Syria, Russia would lose its Mediterranean naval base at the Syrian port of Tartus. Thus, Washington has much to gain if it can use the cloak of popular rebellion to eject both China and Russia from the Mediterranean. Rome’s mare nostrum (“our sea”) would become Washington’s mare nostrum.

“Gaddafi must go,” declared Obama. How long before we also hear, “Assad must go?”

The American captive press is at work demonizing both Gaddafi and Assad, an eye doctor who returned to Syria from London to head the government after his father’s death.

The hypocrisy passes unremarked when Obama calls Gaddafi and Assad dictators. Since the beginning of the 21st century, the American president has been a Caesar. Based on nothing more than a Justice Department memo, George W. Bush was declared to be above US statutory law, international law, and the power of Congress as long as he was acting in his role as commander-in-chief in the “war on terror.”

Caesar Obama has done Bush one step better. Caesar Obama has taken the US to war against Libya without even the pretense of asking Congress for authorization. This is an impeachable offense, but an impotent Congress is unable to protect its power. By accepting the claims of executive authority, Congress has acquiesced to Caesarism. The American people have no more control over their government than do people in countries ruled by dictators.

Washington’s quest for world hegemony is driving the world toward World War III. China is no less proud than was Japan in the 1930s and is unlikely to submit to being bullied and governed by what China regards as the decadent West. Russia’s resentment to its military encirclement is rising. Washington’s hubris can lead to fatal miscalculation.

πηγή
http://www.wariscrime.com/2011/04/07/ne ... nst-china/
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 15811
Εγγραφή: Πέμ 11 Μαρ 2010, 20:05
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 450 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 27 Απρ 2011, 21:59

Σωστή αυτή η διάσταση.

Αν το δούμε ευρύτερα αυτός ο πόλεμος έχει τα χαρακτηριστικά του παγκοσμίου πολέμου ακριβώς λόγω του ότι παίζονται παγκόσμια συμφέροντα. Η Κίνα βλάπτεται πολύ και με μία ευρύτερη έννοια είναι και πόλεμος κατά της Κίνας.

Υπάρχουν και αναλύσεις που το πάνε ακόμα πιό μακρυά.

Το NEXUS έγραφε στο προηγούμνο τεύχος ότι ο σεισμός στην Ιαπωνία είναι τεχνητός και συνδέεται άμεσα με τα γεγονότα της Λιβύης. Με την επέμβαση στη Λιβύη επιδιώκουν έλεγχο των πετρελαίων και με το πυρηνικό "ατύχημα" επιδιώκουν την εξάρτηση της Ιαπωνίας από το πετρέλαιο που θα αποτελέσει λόγο ελέγχου αλλά και τροχοπέδη στην ανάπτυξη της
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 15811
Εγγραφή: Πέμ 11 Μαρ 2010, 20:05
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 450 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 08 Μάιος 2011, 10:29

Ορίστε οι νέες εξελίξεις στον πόλεμο της Λιβύης.

http://www.princeolivernews.com/2011/05 ... ld/141237/

Όλα τα blogs αναφέρουν ότι ο Καντάφι θα γονατίσει το ΝΑΤΟ επειδή όλοι οι αρχηγοί των φυλών τάσσονται υπέρ του.

Θα είναι μία νίκη και σε στρατιωτικό και σε διπλωματικό επίπεδο όπως και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Οι δήθεν επαναστάτες είναι μία ισχνή μειοψηφία και δεν έχουν τη στήριξη του λαού.

Η επίσημη κυβέρνηση προτείνει λύση με αμνηστία στους εξεγερμένους.

Από τη στιγμή που μπαίνει το ΝΑΤΟ δεν είναι δυνατόν να κρατάει κανείς ίσες αποστάσεις.
Επειδή ξέρουμε το ρόλο που θέλουν να παίξουν οι ΕΛΙΤ στην περιοχή για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Και όταν λέμε περιοχή εννοούμε την περιοχή που βρίσκεται και η Ελλάδα. Η περιοχή είναι μεγάλης στρατηγηκής σημασίας αλλά και πολύ πλούσια.

Οποιαδήποτε ήττα του ΝΑΤΟ είναι ευπρόσδεκτη. Ενα νέο Βιετνάμ θα ήταν το πιό χαρμόσυνο μήνυμα που δείχνει ότι μια χούφτα αλήτες που κυβερνούν τον κόσμο είτε με τα όπλα είτε με το χρέος δεν είναι αήττητοι.

Την Ελλάδα την υποτάσσουν με το χρέος και αυτό είναι κάτι που το προετοίμαζαν χρόνια τώρα ενώ μόλις βγήκε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία παιχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος.

Η Λιβύη είχε κεντρική κρατική τράπεζα και καθόλου χρέος. Ετσι έπρεπε να μπούν οι τραπεζίτες να κάνουν καλό πάρτυ βάζοντας στην εξουσία αχυράνθρωπος έτοιμους να ξεπουλήσουν τη χώρα για μια καρέκλα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 7582
Εγγραφή: Παρ 03 Δεκ 2010, 11:00
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από ION 4ever » Κυρ 08 Μάιος 2011, 22:28

Πέθανε και ο Οσάμα...
Πούντο πούντο το δακτυλίδι
ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2273
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 10:44
Φύλο: Γυναίκα

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 09 Μάιος 2011, 07:41

doctormarkon έγραψε:
Οι πόλεις Τριπολη και Κυρηναική είναι Ελληνικές και υπάρχουν ερείπια από αρχαίες ελληνικές πόλεις και είναι μεγάλης έκτασης.
Η Τρίπολη δεν ήταν Ελληνική, ήταν Φοινικική, ένα μικρό διάστημα πέρασε στους Έλληνες και μετά την πήραν πάλι οι Καρχηδόνιοι.

Οι Έλληνες όντως αποίκησαν την Ανατολική Λιβύη περίπου στο 630 πΧ. H παρουσία μας εκεί έληξε κάπου στο 115 μΧ όταν οι Εβραίοι έσφαξαν τους πάντες...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 66942
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 09 Μάιος 2011, 11:00

Οι περισσότερες επιθέσεις "τρομοκρατικού" τύπου που έχει δεχτεί η Αμερική, ήταν false flag (αποδίδονται ΨΕΥΤΙΚΑ σε άλλη εθνότητα) και στημένες απ'τους ίδιους τους άρχοντές της.

Αν γίνει και κάποια πραγματική στο εγγύς μέλλον (που πολλοί το αναμένουν) κάτι μου λέει ότι μπορεί κάλλιστα να'ναι πραγματικά άλλης εθνότητας και δη της Λιβυκής. Δεν μπορείς να αποδεκατίζεις τα παιδιά και τα εγγόνια κάποιου και να μη θέλει να σου αλλάξει τα βάρδουλα για να βλαστημησεις την ώρα και τη στιγμή που του επιτέθηκες. Είναι καθαρά ανθρώπινο συναίσθημα και δε θα με εκπλήξει καθόλου αν ο Καντάφι τους κάνει να ψάχνονται χοντρά... Και με το χρυσάφι που διαθέτει, κάτι μου λέει πως μπορεί να το κάνει.

Εγώ πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο, θα'μαι μια (από τους πολλούς πιστεύω) που δε θα καταλογίσει "αθλιότητα" ή "εγκληματικότητα" στους Λίβυους. Μπροστά στις δικές τους αθλιότητες/εγκληματικότητες, οι πράξεις των άλλων είναι χαδάκια. Άλλωστε αυτό το κομμάτι του λαού που δέχεται την ανεκδιήγητη πίπα της επιχειρησάρας θανάτωσης του Οσάμα που είναι μια 10ετία νεκρός, και πανηγυρίζει γι'αυτή τη "νίκη" του κώλου στους δρόμους, είναι άξιος της τύχης του... Θα λυπηθώ για τα αθώα θύματα, αλλά όχι για τους κοιμισμένους- που ΚΑΝΟΥΝ τους κοιμώμενους από φόβο ή επειδή έτσι τους βολεύει.

Ίδομεν...
.







Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2273
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 10:44
Φύλο: Γυναίκα

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 09 Μάιος 2011, 11:40

ArELa έγραψε:
Εγώ πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο, θα'μαι μια (από τους πολλούς πιστεύω) που δε θα καταλογίσει "αθλιότητα" ή "εγκληματικότητα" στους Λίβυους. Μπροστά στις δικές τους αθλιότητες/εγκληματικότητες, οι πράξεις των άλλων είναι χαδάκια. Άλλωστε αυτό το κομμάτι του λαού που δέχεται την ανεκδιήγητη πίπα της επιχειρησάρας θανάτωσης του Οσάμα που είναι μια 10ετία νεκρός, και πανηγυρίζει γι'αυτή τη "νίκη" του κώλου στους δρόμους, είναι άξιος της τύχης του... Θα λυπηθώ για τα αθώα θύματα, αλλά όχι για τους κοιμισμένους- που ΚΑΝΟΥΝ τους κοιμώμενους από φόβο ή επειδή έτσι τους βολεύει.
Ο Ανθρωπισμός και ο Ειρηνισμός σε όλο τους το μεγαλείο....
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 66942
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 09 Μάιος 2011, 12:29

Αν το λες για μένα αυτό, παλεύω να είμαι Ανθρωπος, αγαπώ την Ειρήνη, αλλά δεν είμαι Θεός. Δεν μπορώ να μένω ες αεί αμέτοχη και απαθής στα τεκταινόμενα στον πλανήτη, όσο κι αν προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ.

Θεωρώ ότι το αίσθημα της εκδίκησης, (αν και μας "κατεβάζει") εκπορεύεται από το νόμο του σύμπαντος που θέλει να εισπράττεις κάποια στιγμή, αυτά που σερβίρεις.

Λυπάμαι αν σε στεναχώρησα που πρόβλεψα χτυπήματα στην Αμερική. Ξέρω πως θα σου έδιναν μεγαλύτερη ικανοποίηση τα χτυπήματα της Αμερικής στη Μ. Ανατολή...
Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Ό,τι πασάρεις, θα το εισπράξεις κάποια στιγμή. Σε αναλογία, η Αμερική δεν έχει εισπράξει απολύτως τίποτα σε σχέση με αυτά που έχει πασάρει στους άλλους... (μέχρι στιγμής. Ίδομεν για το μέλλον)
.







Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2273
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 10:44
Φύλο: Γυναίκα

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 09 Μάιος 2011, 12:41

Περίμενα από κάποιον που κηρύττει τον ανθρωπισμό και την ειρήνη να το εφαρμόζει σε όλους τους ανθρώπους. Εσύ δεν το κάνεις, έχεις επιλέξει πλευρά. Υποστηρίζεις τον οποιοδήποτε είναι εναντίον της Αμερικής. Δεν διαφέρεις καθόλου από τους Αμερικανούς.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν εννοείς με τίποτα να καταλάβεις πως αυτοί στους οποίους προσφέρεις υποστήριξη θα στραφούν εναντίον της Ελλάδος και των Ελλήνων χωρίς καμία τύψη.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 66942
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 09 Μάιος 2011, 12:51

Blue Ice έγραψε:Περίμενα από κάποιον που κηρύττει τον ανθρωπισμό και την ειρήνη να το εφαρμόζει σε όλους τους ανθρώπους.


Κι εγώ περίμενα άτομο που δηλώνει λάτρης του Ελληνισμού, να κατέχει και να φέρει μέσα του (σαν πυρσό ενα πράμα) και το ελληνικό πνεύμα, αλλά δεν το κάνω θέμα. :cool: Ουδείς άσφαλτος, που λέει και η Αντζελα. :lol:


Εσύ δεν το κάνεις, έχεις επιλέξει πλευρά. Υποστηρίζεις τον οποιοδήποτε είναι εναντίον της Αμερικής. Δεν διαφέρεις καθόλου από τους Αμερικανούς.
Δεν υποστηρίζω κανέναν. Απλά θα δικαιολογήσω το θύμα πρώτα πριν δώσω άφεση στον θύτη, όπως κάνουν μερικοί μερικοί όταν ο θύτης χτυπάει αυτούς που κι οι ίδιοι δε γουστάρουν.
Η πλευρά που επιλέγω είναι ΣΑΦΩΣ κατά των σκοτεινών αντιανθρώπων-υπανθρώπων που έχουν κάνει τον πλανήτη ένα χαοτικό μπουρδέλο, έναν τόπο γενοκτονιών-θανάτων, δυστυχίας, μιζέριας, και άπειρων δοκιμασιών που ταλανίζουν τους πάντες.


Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν εννοείς με τίποτα να καταλάβεις πως αυτοί στους οποίους προσφέρεις υποστήριξη θα στραφούν εναντίον της Ελλάδος και των Ελλήνων χωρίς καμία τύψη.
΄Οπως προείπα, δεν υποστηρίζω κανέναν που επιτελεί απάνθρωπες φρικαλεότητες.
Αν όμως έχω δύο ή τρεις σκοτεινούς μπροστά μου (σε 3 έχει κηρύξει τώρα τον πόλεμο η Αμερική) και θα πρέπει να διαλέξω σε ποιον απ'τους δυο θα εναντιωθώ, θα εναντιωθώ ΠΡΩΤΑ (προτεραιότητες που λέγαμε) στον σκοτεινότερο και απανθρωπότερο εξ αυτών. Δε σημαίνει ότι υποστηρίζω τους άλλους. Σημαίνει α/ ότι δικαιολογώ την όποια σπασμωδική αντίδρασή τους εναντίον του σκοτεινότερου β/ πως ΟΤΑΝ/ΑΝ απαλαγούμε απ'τους πρώτους ψυχάκηδες για ηγεμονία, ΤΟΤΕ θα είναι η κατάλληλη στιγμή να στραφώ εναντίον των άλλων.

Δεν κάνω ας πούμε τη βλακεία που κάνεις εσύ. Να ουρλιάζω ενίοτε άναρθρα και να εξαντλώ όλη την ενέργειά μου κατά των μεταναστών/λαθρομεταναστών (τσουβαλιάζοντάς τους ΟΛΟΥΣ κι όλας στα αισχρότερα του ανθρωπίνου είδους), αφήνοντας- αγνοώντας- και ναι, δίνοντας συγχωροχάρτια τελικά, στους ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ για αυτή την εισβολή, που είναι ΑΣΦΑΛΩΣ οι κυβερνώντες. Θέτω προτεραιότητες, πράγμα που ατυχώς, αδυνατείς να κάνεις εσύ.
.







Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 4070
Εγγραφή: Παρ 08 Οκτ 2010, 17:58
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: ΔΡΑΜΑ
Έλαβε Likes: 6 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από firefightergr » Δευ 09 Μάιος 2011, 12:56

βρε συ παγόβουνο δε βγάζω άκρη μαζί σου ή δε καταλαβαίνεις τι γράφουμε ορισμένοι εδώ μέσα (θέμα αντίληψης) ή τα διαστρεβλώνεις επίτηδες,διάλεξε και πάρε.

Για εμένα η "τρομοκρατία" είναι το άλλοθι των ισχυρών για να τιμωρήσουν όσους τους εναντιώνονται.

Ο βομβαρδισμένος και ο πεινασμένος δηλαδή δεν έχει δικαίωμα να αντιδράσει με ότι τρόπο μπορεί επειδή δεν διαθέτει
πυραύλους και αεροπλάνα;
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Δημοσιεύσεις: 3929
Εγγραφή: Κυρ 27 Φεβ 2011, 17:27
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 09 Μάιος 2011, 12:57

οι μουσουλμάνοι άρρενες απαίδευτοι και πήχτρα στην θρησκευτική πλύση εγκεφάλου με κάτι απάνθρωπες για την γυναίκα και το παιδί αντιλήψεις δημιουργούν έναν όχλο μια μάζα δολοφονική χωρίς έλεος όταν επιτίθενται και τους αξίζει μόνο ένα πράγμα: σφάξιμο στο γόνατο αμα τη εμφανίσει τους.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Δημοσιεύσεις: 3929
Εγγραφή: Κυρ 27 Φεβ 2011, 17:27
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 09 Μάιος 2011, 13:06

αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν θα κρίνω πως το βλέπει η Αρέλα ή η Blue Ice ή ο οποιοσδήποτε, κατά βάση νομίζω όλες μας αν βρεθούμε αντιμέτωπες με έναν τέτοιο όχλο που κατευθύνεται προς αμάχους, και δεν προλαβαίνουμε να διαφύγουμε σώζωντας όσους μπορούμε, θα σφάξουμε και θέλω να πιστεύω ότι πρώτα μερικά λαρύγγια θα έχουν σχιστεί από το μαχαίρι μας πριν μας σφάξουν.

εγώ σαν Ελληνίδα και χωρίς να έχω ζήσει εκείνα τα χρόνια της σκλαβιάς μπορώ να νιώσω τι σημαίνει βαρβαρότητα προς άμαχο πληθυσμό και δη ελληνικό. και δεν έχω έλεος μέσα μου για όποιον φέρεται έτσι, κι όχι μόνο αυτό αλλά θα βοηθούσα όσο μπορώ στο ξεπάστρεμα όλων των κοινωνιών που προωθούν την μουσουλμανική προπαγάνδα. προσέχοντας φυσικά να μην πάρει η μπάλα τους ΑΜΑΧΟΥΣ. να πάνε στο διάλα κι ακόμα παραπέρα όμως όλοι οι υπόλοιποι. μάλιστα εγώ πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να ξεμπερδέψουμε με τους φανατικούς μουσουλμάνους κι ύστερα με τους σιωνιστές, γιατί όταν ξεμπερδέψεις με τους πρώτους έχεις πετυχει καίριο πλήγμα ΚΑΙ στους δεύτερους. είναι αλληλένδετα πράγματα αυτά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Δημοσιεύσεις: 3929
Εγγραφή: Κυρ 27 Φεβ 2011, 17:27
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 09 Μάιος 2011, 13:12

Πόσο θα ήθελα να ήμουν μια πραγματική Ζήνα ανίκητη πολεμίστρια με πολλά μαχαίρια στις ζώνες μου και τα θηκάρια μου, να ξεπάστρευα χωρίς έλεος αυτούς που είναι κτήνη και να έσωζα όσο περισσότερα παιδάκια και γυναίκες γίνεται ή και χωριά ολόκληρα

*κι ύστερα ξύπνησε* :lol:
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 66942
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 09 Μάιος 2011, 13:52

Μιλάς για βαρβαρότητα σε άμαχο πληθυσμό Νικ, και μόνο μουσουλμάνοι έρχονται στη σκέψη σου... Μάλιστα...
Στο Ιράκ οι...λευκοί, "πολιτισμένοι" καλοκουρεμένοι, γραβατωμένοι, ΑΦΑΝΙΣΑΝ πάνω από 1.000.000 γυναικόπαιδα... (στο δεύτερο πόλεμο, άσε στον πρώτο του γερο-μπους) αυτοί δεν είναι άμαχοι να υποθέσω... Για να μην πάμε πιο πίσω στην Παλαιστίνη, στο Λίβανο, κι ακόμα πιο πίσω σε Βιτενάμ κι ΑΚΟΜΑ πιο πίσω σε Χιροσίμες και Ναγκασάκια... που ο αφανισμός, ο πόνος κι η δυστυχία που προκλήθηκαν είναι πράγματα αδιανόητα και ανείπωτα... Αυτά δεν μας πειράζουν γιατί τα'καναν οι "πολιτισμένοι" κουστουμάτοι, γραβατωμένοι με τα κολλαριστά πουκάμισα και μόνο οι πετσετοκέφαλοι μας φρικάρουν με τις χατζάρες τους...

Μάλιστα. Καλό (ή κουλό?) κριτήριο. Βασισμένο μόνο σ'αυτά που προπαγανδιστικά μας προβάλλονται...

Προφανώς ό,τι δεν βλέπουμε δεν υπάρχει... Δε βλέπουμε και τώρα τα πτώματα παιδιών και αμάχων στη Λιβύη, άρα δεν υπάρχουν...

Μόνο τους πετσετοκέφαλους βλέπουμε με τις χατζάρες τους,γιατί μόνο αυτοί υπάρχουν... γιατί ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ τα σκατοκάθικα των εξουσιών, κι αυτοί μας φρικάρουν μόνο...

Μας έχουν καταντήσει τόσο αναίσθητους και στρεβλά εστιάζοντες, που θα φρικάρουμε με ένα γατάκι παγιδευμένο πάνω σ'ένα δέντρο, θα φέρουμε πυροσβεστικές και θα κλάψουμε γι'αυτό κι όλας, αλλά γι'ανθρώπους που κυκλοφορούν ρακένδυτοι στους δρόμους, εξαθλιωμένους και εγκατελειμμένους γέροντες που κοιμούνται σε γωνιές-πεζοδρόμια της Πανεπιστημίου και της Σταδίου (τα είδα σε μια νυχτερινή βόλτα προχθές) έξω από κοσμηματοπωλεία της χλίδας, δε θα σηκώσουμε ούτε φρύδι...


Ασε πυροσβέστη, τζάμπα τη μελάνη σου χαλάς.
Η εστίαση παίζει επιλεκτικά, σε επιλεγμένους "κακούς" όπως ακριβώς τους πασάρει το σύστημα και πάρα πολλοί (και οι πιο ευφυείς) τελικά κάπου μασάνε...
.







Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2273
Εγγραφή: Παρ 20 Απρ 2007, 10:44
Φύλο: Γυναίκα

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 09 Μάιος 2011, 13:55

Το Ελληνικό πνεύμα τοποθετεί πάνω από όλα την Ελευθερία, όχι την Ειρήνη...

Ο Αντιαμερικανισμός σου Αρέλα βγάζει μάτι!!! Και σίγουρα δεν είσαι εναντίον των "σκοτεινών αντιανθρώπων-υπανθρώπων" γιατί αν ίσχυε αυτό δεν θα υποστήριζες κανέναν, μα κανέναν μουσουλμάνο

Οι μετανάστες δεν είναι εδώ εξαιτίας των Αμερικανών, είναι εξαιτίας του σκοταδισμού που επικρατεί στις χώρες τους λόγω του Ισλάμ.

Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με την ex poetess σε αυτό

"οι μουσουλμάνοι άρρενες απαίδευτοι και πήχτρα στην θρησκευτική πλύση εγκεφάλου με κάτι απάνθρωπες για την γυναίκα και το παιδί αντιλήψεις δημιουργούν έναν όχλο μια μάζα δολοφονική χωρίς έλεος όταν επιτίθενται και τους αξίζει μόνο ένα πράγμα: σφάξιμο στο γόνατο αμα τη εμφανίσει τους."

firefighter σκέφτηκες ότι μπορεί να είσαι εσύ αυτός που δεν καταλαβαίνει;;;
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 66942
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 09 Μάιος 2011, 14:02

Blue Ice έγραψε:Ο Αντιαμερικανισμός σου Αρέλα βγάζει μάτι!!!
Και να φανταστείς ότι παράλληλα γουστάρω Αμερική... σε πολλά επίπεδα... και σε τρόπο ζωής και σε μουσική κουλτούρα και πολλά... Αυτά είναι οξύμωρα, όχι αστεία. :P
Βασικά δεν είναι απλά αντιαμερικανισμός...
Είμαι καθολικά ενάντια στον αγγλοσαξονικό-αμερικανικό άξονα, που λίγη ιστορία (έστω νεότερη) να διαβάσεις, δικαιολογεί απόλυτα την εναντίωσή μου. Το ότι έβγαλα την τσίμπλα και δεν με τραβάνε απ'τη νοητική μύτη αυτά τα καργιόλια, το θεωρώ μαγκιά μου, όχι ελάττωμά μου.
Blue Ice έγραψε:γιατί αν ίσχυε αυτό δεν θα υποστήριζες κανέναν, μα κανέναν μουσουλμάνο
Εγώ είπα βέβαια ότι ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ πιθανά αντίποινα. Δεν υποστηρίζω - ΚΑΝΕΝΑΝ που διαπράττει φρικαλεότητες είτε μουσουλμάνος, είτε κίτρινος, είτε πράσινος, είτε μπλε στρουμφάκι... εσύ επιμένεις να ΘΕΛΕΙΣ να υποστηρίζω κάποιους... Δυστυχώς δεν μπορώ (αλλά ούτε και θέλω) να ξεκολλησω τα κολλημένα μυαλά. Τα γραπτά μου μένουν και όποιος είναι σε θέση να τα διαβάσει, θα διαπιστώσει τις εσκεμμένες στρεβλώσεις που κάνεις σ'αυτά.
Blue Ice έγραψε:οι μουσουλμάνοι άρρενες απαίδευτοι και πήχτρα στην θρησκευτική πλύση εγκεφάλου
Μπορεί να ισχύει για πολλούς αυτό, αλλά και μερικοί δήθεν σκεπτόμενοι δεν πάνε πίσω στα πλυμμένα τους μυαλουδάκια, όπως καταφαίνεται και εδώ...


Κι όπως προείπα, θα επαναλάβω:

Ασε πυροσβέστη, τζάμπα τη μελάνη σου χαλάς. (μην κοιτάς που εγώ έχω κάποιο βίτσιο και συνεχίζω ν'απαντώ, κάποια στιγμή θα μου φύγει κι εμένα ο μαζοχισμός :loco: )
Η εστίαση παίζει επιλεκτικά, σε επιλεγμένους "κακούς" όπως ακριβώς τους πασάρει το σύστημα και πάρα πολλοί (και οι πιο ευφυείς) τελικά κάπου μασάνε...
.







Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 66942
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 09 Μάιος 2011, 14:11

Blue Ice έγραψε:Οι μετανάστες δεν είναι εδώ εξαιτίας των Αμερικανών, είναι εξαιτίας του σκοταδισμού που επικρατεί στις χώρες τους λόγω του Ισλάμ.
Τρία πουλάκια κάθονται... Μ'αρέσει που φωνάζεις γιατί σε λέω ανενημέρωτη. Πώς να μη σε λέω, όταν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ομολογούν πως "θερίζουν" καθημερινά στο Πακιστάν με drone attacks (βομβαρδιστικά της ΣΙΑ) εκατοντάδες ΑΜΑΧΟΥΣ κι εσύ περί άλλων μονότονα τιρβάζεις;.
Για το Αφγανιστάν πάλι δεν έχεις ιδέα... (υποτίθεται)
Ούτε για το Ιράκ βέβαια...
Ούτε για την Παλαιστίνη...
ΟΟΟΟΟΟΟΟχι καλέ, δεν προκάλεσαν οι Αμερικάνοι-Ισραηλινοί-Αγγλοι τις απίστευτες μετακινήσεις πληθυσμών με την κόλαση που έχουν μετατρέψει τις χώρες της Μ. Ανατολής, όλοι αυτοί ξύπνησαν μια μέρα, και είπανε, δεν πάμε στην Ελλάδα να τους τη σπάσουμε;
Και ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ, δε φταίει η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ μεταναστευτική πολιτική των Ελλήνων (?) εκάστοτε κυβερνώντων που άνοιξαν τις πόρτες κι είπαν εμπάτε σκύλοι αλέστε, φταίει ο σκοταδισμός των φρικαρισμένων που ψάχνουν μια γωνιά γης ν'αράξουν, να δουλέψουν, να επιβιώσουν, χωρίς το άγχος των καθημερινών επιδρομών.

Πολύ αντικειμενική είσαι. Να σε πάρουμε για δικαστή, να πάμε όλοι στη φυλακή ή σ'εκτελεστικό απόσπασμα με συνοπτικές διαδικασίες.
.







Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Δημοσιεύσεις: 3929
Εγγραφή: Κυρ 27 Φεβ 2011, 17:27
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 09 Μάιος 2011, 14:11

αυτό το τελευταίο το είπα εγώ Αρέλα για τους απαίδευτους.

όχι Αρέλα, γνωρίζω πολύ καλά τα εγκλήματα πάντων και πασών, είπα, είναι αλληλενδετα πράγματα, αν τελειώσεις με τους φανατικούς μουσουλμάνους κατάφερες ένα καίριο πλήγμα στους σιωνιστές, σιωνιστές και όλο το σκυλολοϊ το κρυφό και φανερό, λευκοί κίτρινοι μαύροι, ως επί το πλείστον άρρενες ροδόσταυρες σκατούλες ιλλουμινατέοι ποδιτσομανείς.

εμάς των απλών πολιτών δεν θα μας στείλουν τους hitman με τον σιγαστήρα, θα μας στείλουν τις ορδές βαρβάρων Αρέλα. ας μην το πάμε σε προσωπικό επίπεδο, γιατί αυτό το "και μόνο μουσουλμάνοι έρχονται στη σκέψη σου.." είναι αυθαίρετο το νήμα και η είδηση αφορά στους μουσουλμάνους, γι αυτό μιλάω τώρα και πολλά έρχονται στην σκέψη μου που δεν είναι της παρούσης, ενδεικτικά είπα ότι χτυπώντας τους φανατικούς μουσουλμάνους χτυπάς τους σιωνιστές, όποιον φανατικό χτυπάς σε όποια θρησκεία και να ανήκει, στην τελική ΑΥΤΟΥΣ χτυπάς.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 66942
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΛΙΒΥΗ...ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 09 Μάιος 2011, 14:14

ex poetess έγραψε:αυτό το τελευταίο το είπα εγώ Αρέλα για τους απαίδευτους.
Το ξέρω, αλλά μια και το επανέλαβε η παγόβουνη, είπα να απαντήσω και στις δυο σας.
ex poetess έγραψε:όχι Αρέλα, γνωρίζω πολύ καλά τα εγκλήματα πάντων και πασών, είπα, είναι αλληλενδετα πράγματα, αν τελειώσεις με τους φανατικούς μουσουλμάνους κατάφερες ένα καίριο πλήγμα στους σιωνιστές,
Εκεί είναι ίσως που διαφέρουν οι οπτικές μας επί της ουσίας.
Πρώτοι που λυμαίνονται ΟΛΟΥΣ τους λαούς είναι τα κουστουμάτα καθίκια. ΠΡΩΤΟΙ αυτοί πρέπει λοιπόν να "πέσουν".
.







Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...


τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”