Ερώτηση κρίσεως (γιατί είμαι ξανθιά)
Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ερώτηση κρίσεως (γιατί είμαι ξανθιά)
Ακούω τα ΜΜΕ να έχουν κάνει καραμέλα τη λέξη "αναδιάρθρωση".
Έχω γκανιάσει να την ακούω. Μου βγαίνει κι απ'τη μύτη πια.
Ας μου εξηγήσει ένας χριστιανός τι ακριβώς σημαίνει/συνεπάγεται αυτή, και ποια η διαφορά της απ'την πτώχευση, παρακαλώ.
Η αναδιάρθρωση είναι ο αντίστοιχος όρος για το default που λένε οι Αμερικάνοι;
Επίσης
Άκουσα και για εμαιλ κάποιου "φαναρτζή" που κυκλοφόρησε δήθεν από στέλεχος τραπέζης και έκανε το χρηματιστήριο άνω κάτω κι έφερε κάθετη πτώση του δείκτη στην Ελλάδα... ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό;
Ας μου εξηγήσει ένας χριστιανός τι ακριβώς σημαίνει/συνεπάγεται αυτή, και ποια η διαφορά της απ'την πτώχευση, παρακαλώ.
Επίσης
Άκουσα και για εμαιλ κάποιου "φαναρτζή" που κυκλοφόρησε δήθεν από στέλεχος τραπέζης και έκανε το χρηματιστήριο άνω κάτω κι έφερε κάθετη πτώση του δείκτη στην Ελλάδα... ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό;
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Re: Ερώτηση κρίσεως (γιατί είμαι ξανθιά)
Αναδιαρθρωση ε; και ποια ειναι η διαφορα με την πτωχευση ...
Ας προσπαθησω λακωνικα και οποιος φιλος ξερει παραπανω η αν κανω λαθος ας διορθωσει
ArELa , σημαινει συμφωνημενη χρεωκοπια
Ας προσπαθησω λακωνικα και οποιος φιλος ξερει παραπανω η αν κανω λαθος ας διορθωσει
Είναι μετάφραση του restructuring, το οποίο ακολουθεί μία δήλωση αδυναμίας πληρωμών.
Όταν ο δανειολήπτης δεν μπορεί να αποπληρώσει τα δάνειά του στις αρχικές ημερομηνίες, γίνεται συμφωνία με τους δανειστές και αναδιαρθρώνεται το δάνειο, συνήθως με κούρεμα, επιμήκυνση, νέα επιτόκια κλπ.
Όταν ο δανειολήπτης δεν μπορεί να αποπληρώσει τα δάνειά του στις αρχικές ημερομηνίες, γίνεται συμφωνία με τους δανειστές και αναδιαρθρώνεται το δάνειο, συνήθως με κούρεμα, επιμήκυνση, νέα επιτόκια κλπ.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- Eva Luna
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Αρα, με αλλα λογια πτωχευση αλλα μασκαρεμενη και σερβιρισμενη με εξευγενισμενη επιστημονικη ορολογια;Orion έγραψε:Αναδιαρθρωση ε; και ποια ειναι η διαφορα με την πτωχευση ...
Συμφωνημενη χρεωκοπια, ελεγχομενη πτωχευση: σα να λεμε ελεγχομενη εκρηξη;
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Ο εξοριστος απο πανω το εξηγει καλυτερα , αν θελει μπορει να γραψει παραπανω πραγματακια...
Επίσης
Άκουσα και για εμαιλ κάποιου "φαναρτζή" που κυκλοφόρησε δήθεν από στέλεχος τραπέζης και έκανε το χρηματιστήριο άνω κάτω κι έφερε κάθετη πτώση του δείκτη στην Ελλάδα... ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό;[/quote]
Η προηγούμενη αρώτηξη πιστεύω απαντήθηκε.Η δεύτερη τώρα.....Έστειλε ένας φαναρτζής ένα μειλ και επειδή σαν έξυπνοι που είμαστε δεν μπήκαμε καν στον κόπο να δούμε αν είναι πατάτα,μας έλεγε ότι την 25η Μαρτίου θα βγούνε και θα πούνε απτωχεύσαμε. ,Έγιναν όλα μπάχαλο ως συνήθως,τον έπιασαν και του έκαναν μήνυση !!Αυτόοοο λατρεμένη μου ξανθιά
Άκουσα και για εμαιλ κάποιου "φαναρτζή" που κυκλοφόρησε δήθεν από στέλεχος τραπέζης και έκανε το χρηματιστήριο άνω κάτω κι έφερε κάθετη πτώση του δείκτη στην Ελλάδα... ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό;[/quote]
Η προηγούμενη αρώτηξη πιστεύω απαντήθηκε.Η δεύτερη τώρα.....Έστειλε ένας φαναρτζής ένα μειλ και επειδή σαν έξυπνοι που είμαστε δεν μπήκαμε καν στον κόπο να δούμε αν είναι πατάτα,μας έλεγε ότι την 25η Μαρτίου θα βγούνε και θα πούνε απτωχεύσαμε. ,Έγιναν όλα μπάχαλο ως συνήθως,τον έπιασαν και του έκαναν μήνυση !!Αυτόοοο λατρεμένη μου ξανθιά
- ArELa
- Founder-Administrator
Αυτό το ξέρω Λιάνα μου.
Μιλάω για άλλο μέιλ που εστάλη, και πάτωσε το χρηματιστήριο, προσφατα.
Δεν ξέρω αν είναι απ'τον ίδιο, πάντως έγινε χαμός.
Όσο για τα υπόλοιπα... Ευχαριστώ όλους σας για τα διαφωτιστικά σας σχόλια
Μιλάω για άλλο μέιλ που εστάλη, και πάτωσε το χρηματιστήριο, προσφατα.
Δεν ξέρω αν είναι απ'τον ίδιο, πάντως έγινε χαμός.
Όσο για τα υπόλοιπα... Ευχαριστώ όλους σας για τα διαφωτιστικά σας σχόλια
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Υπάρχουν πολλών ειδών πτωχεύσεις.
Η αναδιάρθρωση είναι μία από αυτές.
Θεωρητικά σημαίνει ότι δεν θα εξοφληθεί όλο το ποσόν λόγω αδυναμίας αλλά θα πάρουν οι τοκογλύφοι μόνο το 70% του ποσού.
Αυτό που μας απασχολεί είναι οι όροι. Φυσικά οι όροι κάθε άλλο παρά ευνοϊκοί θα είναι για το λαό και την εργατική τάξη.
Προπαντός όταν ο διαπραγματευτής είναι ο ΓΑΠ.
Μία πτώχευση της χώρας με μία άρνηση πληρωμής του χρέους θα ήταν καταστροφική για τους τοκογλύφους.
Γι αυτό δεν θέλουν μία κλασσική πτώχευση και έχουν εφεύρει αυτόν τον όρο που συνοδεύεται και με την ίδρυση μηχανισμών υποδούλωσης των χωρών στις οποίες γίνεται αναδιάρθρωση.
Αυτό που ετοιμάζουν είναι πλήρης κατοχή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την ναζιστική και με απώλειες μόνιμες και ανεπανόρθωτες.
Σύμφωνα με τους κανόνες του διεθνούς Δικαίου υπάρχει ο όρος "απεχθές χρέος" που χαρακτηρίζεται έτσι μετά από λογιστικό έλεγχο από διεθνή επιτροπή. Το ελληνικό χρέος είναι απεχθές γιατί ο δανεισμός δεν χρησιμοποιήθηκε γιαδημόσια έργα ή για κοινωνική πολιτική στην υγεία και στην παιδεία από την οποία να έχει επωφεληθεί το σύνολο του λαού.
Η ίδια ιστορία είχε παιχτεί στο Εκουαντόρ με σοσιαλιστή πρόεδρο που είπε στην αρχή λεφτά υπάρχουν και μετά δεν υπάρχει σάλιο και μαζί τα φάγαμε.
Ακριβώς η ίδια ιστορία. Ελπίζω να είναι ίδια η συνέχειά της. Ο σοσιαλιστής πρόεδρος έφγε νύχτα με ελικόπτερο και ήρθε ο ........"δεξιός". Προσπάθησε κάτι να κάνει αλλά δέχθηκε πιέσεις από το ΔΝΤ.
Και ξαφνικά εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Ραφαέλ Κορέα που απέλασε τους εκπροσωπους του ΔΝΤ στη χώρα ως κοινούς μετανάστες και κάλεσε επιτροπή λογιστικού ελέγχου που χαρακτήρησε το χρέος απεχθές.
Ακόμα ο Ραφαέλ Κορέα είναι πρόεδρος του Εκουαντόρ. Αυτή η ιστορία είναι πρόσφατη και έγινε το 2006.
Η πλουτοκρατία και οι ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι έχουν θορυβηθεί και έχουν υπ όψη τους την πρόσφατη ιστορία του Εκουαντόρ αλλά και τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου. Από την άλλη δεν θέλουν να χάσουν ούτε στο ελάχιστο, αλλά αντίθετα να μας απομυζήσουν και να κάνουν χοντρό πάρτυ. Θέλουν επίσης να βάλουν χέρι και στον φυσικό πλούτο.
Γι αυτό θέλουν να διαμορφώσουν νέους κανόνες στο παιχνίδι τους με τη δημιουργία μόνιμων μηχανισμών στήριξης και εισάγοντας τον όρο "αναδιάρθρωση" και κούρεμα.
Η αναδιάρθρωση είναι μία από αυτές.
Θεωρητικά σημαίνει ότι δεν θα εξοφληθεί όλο το ποσόν λόγω αδυναμίας αλλά θα πάρουν οι τοκογλύφοι μόνο το 70% του ποσού.
Αυτό που μας απασχολεί είναι οι όροι. Φυσικά οι όροι κάθε άλλο παρά ευνοϊκοί θα είναι για το λαό και την εργατική τάξη.
Προπαντός όταν ο διαπραγματευτής είναι ο ΓΑΠ.
Μία πτώχευση της χώρας με μία άρνηση πληρωμής του χρέους θα ήταν καταστροφική για τους τοκογλύφους.
Γι αυτό δεν θέλουν μία κλασσική πτώχευση και έχουν εφεύρει αυτόν τον όρο που συνοδεύεται και με την ίδρυση μηχανισμών υποδούλωσης των χωρών στις οποίες γίνεται αναδιάρθρωση.
Αυτό που ετοιμάζουν είναι πλήρης κατοχή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την ναζιστική και με απώλειες μόνιμες και ανεπανόρθωτες.
Σύμφωνα με τους κανόνες του διεθνούς Δικαίου υπάρχει ο όρος "απεχθές χρέος" που χαρακτηρίζεται έτσι μετά από λογιστικό έλεγχο από διεθνή επιτροπή. Το ελληνικό χρέος είναι απεχθές γιατί ο δανεισμός δεν χρησιμοποιήθηκε γιαδημόσια έργα ή για κοινωνική πολιτική στην υγεία και στην παιδεία από την οποία να έχει επωφεληθεί το σύνολο του λαού.
Η ίδια ιστορία είχε παιχτεί στο Εκουαντόρ με σοσιαλιστή πρόεδρο που είπε στην αρχή λεφτά υπάρχουν και μετά δεν υπάρχει σάλιο και μαζί τα φάγαμε.
Ακριβώς η ίδια ιστορία. Ελπίζω να είναι ίδια η συνέχειά της. Ο σοσιαλιστής πρόεδρος έφγε νύχτα με ελικόπτερο και ήρθε ο ........"δεξιός". Προσπάθησε κάτι να κάνει αλλά δέχθηκε πιέσεις από το ΔΝΤ.
Και ξαφνικά εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Ραφαέλ Κορέα που απέλασε τους εκπροσωπους του ΔΝΤ στη χώρα ως κοινούς μετανάστες και κάλεσε επιτροπή λογιστικού ελέγχου που χαρακτήρησε το χρέος απεχθές.
Ακόμα ο Ραφαέλ Κορέα είναι πρόεδρος του Εκουαντόρ. Αυτή η ιστορία είναι πρόσφατη και έγινε το 2006.
Η πλουτοκρατία και οι ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι έχουν θορυβηθεί και έχουν υπ όψη τους την πρόσφατη ιστορία του Εκουαντόρ αλλά και τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου. Από την άλλη δεν θέλουν να χάσουν ούτε στο ελάχιστο, αλλά αντίθετα να μας απομυζήσουν και να κάνουν χοντρό πάρτυ. Θέλουν επίσης να βάλουν χέρι και στον φυσικό πλούτο.
Γι αυτό θέλουν να διαμορφώσουν νέους κανόνες στο παιχνίδι τους με τη δημιουργία μόνιμων μηχανισμών στήριξης και εισάγοντας τον όρο "αναδιάρθρωση" και κούρεμα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- Eva Luna
Πώς ζουν οι κατοικοι του Εκουντορ σημερα; Οι συνθηκες ειναι ενθαρρυντικες; Θα ηθελα να μαθω και, αν ειναι οπως το παρουσιαζεις, μακαρι να γινοταν κι εδω αυτο. Δεν με νοιαζει αν θα ηταν δεξιος, αριστερος, ανατολικος ή δυτικος ο ανεμος που θα φερει τον επομενο που θα αναλαβει, αρκει να εχει τη θεληση να πραξει αποσκοπωντας στο κοινο καλο για τους πολιτες.doctormarkon έγραψε:Η ίδια ιστορία είχε παιχτεί στο Εκουαντόρ με σοσιαλιστή πρόεδρο που είπε στην αρχή λεφτά υπάρχουν και μετά δεν υπάρχει σάλιο και μαζί τα φάγαμε.
Πολυ μου αρεσε το παραθυρακι που βρηκαν για να τους πεταξουν εκτος συνορων. Βεβαια σ' εμας, με τις μεταναστευτικες μας μεταρρυθμισεις κι αυτο αμφιβολο θα ηταν....
(Μου θυμισε ομως τοτε στην Αμερικη που κυνηγουσαν εναν περιβοητο γκαγκστερ και τελικα τον εβαλαν φυλακη για φοροδιαφυγη, ασχετος λογος αλλα το αποτελεσμα μετραει; )
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- axinosp
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Η αναδιάρθρωση αναφέρεται στην αλαγή του τρόπου εξυπηρέτησης του ποσού που χρωστάς.Ακούω τα ΜΜΕ να έχουν κάνει καραμέλα τη λέξη "αναδιάρθρωση".
Με απλά λόγια αν πάρεις με δόσεις ένα αυτοκίνητο πχ για 5 χρόνια
θα πληρώσεις την αξία του ΙΧ +τους τόκους των 5 χρόνων.
Αν δεν μπορείς κάποια στιγμή να πληρώσεις ζητάς αναδιάρθρωση πληρωμής
και ζητάς να εξοφλήσεις το ΙΧ σε 10 χρόνια + τους τόκους έτσι σου έρχεται μικρότερη δόση
αλλά το συνολικό ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο.
Το default είναι η χρεοκοπία δηλαδή το σταμάτημα πληρωμής των δόσεων εξυπηρέτησης του χρέους
Σε αυτές τις περιπτώσεις η συνήθη πρακτική είναι το "κούρεμα" του χρέους από τους πιστωτές,
σε ποσοστό που αρχίζει από 40 έως 90 % του χρέους .
Σε σπάνιες περιπτώσεις υποάρχει και η πλήρης άρνηση πληρωμής του χρέους λέγοντας
ότι το χρέος είναι επαχθές, χαρακτηριστική περίπτωση είναι τελευταία η Αμερική μετά την κατάληψη του Ιρακ που αρνήθηκε να συνεχίζει την πληρωμή των χρεών του Σαντάμ.
Για πιο πολλές πληροφορίες μπες στην Ιστοσελίδα το http://www.debtocracy.gr οπου θα καταλάβεις πολλά πράγματα για το Ελληνικό χρέος, αλλά και το πόσο πουλημένοι είναι και οι 300 της βουλής !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
αναδιαρθρωση ειναι μια ακομα μπουρδα των επικοινωνιολογων για να αποσπασουν την προσοχη του κοσμου.Πριν ηταν η επιμηκυνση του χρεους,η βιωσιμη αναπτυξη,πρασινη αναπτυξη και πρασινα αλογα.Βαζουν ομορφες λεξεις και ποτε δεν ερμηνευουν...Αναδιαρθρωση του χρεους απο μονο του δεν λεει τιποτα ή λέει πολλα πραγματα μαζι.Και λεει ο απλος πολιτης καλα αφου ειναι τοσο καλο(η αναδιαρθρωση) γιατι δεν το δεχοντε αυτοι οι "κακοι" οι πασοκοι;αφου το ζητανε ολοι ακομα και ο σημιτης τους το πε.αρε ποσο κακοι ειναι..Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα(το πολυ ενα μηνα) θα ερθει ο θριαμβευτης jeffry και θα πει ενικικαμεν.Πετυχαμε την πολυποθητη αναδιαρθρωση..Και θα πει ο κακομοιρης πολιτης μπραβο του,τουλαχιστον προσπαθει ο ανθρωπος και τι αλλο να κανει και αυτος;
Το ιδιο εγινε και με την επιμηκυνση, δηλαδη μια τεραστια τρυπα στο νερο...Με την προηγουμενη επιμηκυνση το χρεος των 110 δις επιμυκηνθηκε σε περισσοτερα ετη ενω τωρα θα επιμυκηνθει το συνολικο χρεος γιατι εκ των πραγματων δεν βγαινουν τα νουμερα.Αλλα παιζουν ενα ομορφο θεατρο για το θεαθηναι και παραλληλα γκρεμιζουν συθεμελα οτι δικαιωματα εχτιζαν 30 χρονια τωρα,οι γονεις και οι παππουδες μας(καταργηση 8ωρου,συλλογικων συμβασεων,δωρο κ.λπ.).Ενα ειναι το ουσιωδες:to 2010 πηραμε 40 δισ δανεικα(απο τα 110) και οι τοκοι ηταν 13 και τα τοκοχρεωλυσια 34 συνολο 47.Αρα οχι μονο δεν δανειστικαμε για να πληρωσουμε μισθους και συνταξεις αλλα "επρεπε" να βρουμε και τα υπολοιπα 7 δις που η συγκεντρωση τους ειχε σαν αποτελεσμα την σημερινη υφεση.Το ιδιο εγινε και το 2011..Αυτες οι ομορφες λεξουλες ειναι μονο και μονο για να μας υπνωτιζουν και να μας αποχαυνωνουν,θα βρεθουν και αλλες στην πορεια εως οτου μας πρωτογονοποιησουν και μας βαλουν στη λιθινη εποχη οπως ελεγε και σενα βιντεακι σου βασουλα καποιος το 2010.
Το ιδιο εγινε και με την επιμηκυνση, δηλαδη μια τεραστια τρυπα στο νερο...Με την προηγουμενη επιμηκυνση το χρεος των 110 δις επιμυκηνθηκε σε περισσοτερα ετη ενω τωρα θα επιμυκηνθει το συνολικο χρεος γιατι εκ των πραγματων δεν βγαινουν τα νουμερα.Αλλα παιζουν ενα ομορφο θεατρο για το θεαθηναι και παραλληλα γκρεμιζουν συθεμελα οτι δικαιωματα εχτιζαν 30 χρονια τωρα,οι γονεις και οι παππουδες μας(καταργηση 8ωρου,συλλογικων συμβασεων,δωρο κ.λπ.).Ενα ειναι το ουσιωδες:to 2010 πηραμε 40 δισ δανεικα(απο τα 110) και οι τοκοι ηταν 13 και τα τοκοχρεωλυσια 34 συνολο 47.Αρα οχι μονο δεν δανειστικαμε για να πληρωσουμε μισθους και συνταξεις αλλα "επρεπε" να βρουμε και τα υπολοιπα 7 δις που η συγκεντρωση τους ειχε σαν αποτελεσμα την σημερινη υφεση.Το ιδιο εγινε και το 2011..Αυτες οι ομορφες λεξουλες ειναι μονο και μονο για να μας υπνωτιζουν και να μας αποχαυνωνουν,θα βρεθουν και αλλες στην πορεια εως οτου μας πρωτογονοποιησουν και μας βαλουν στη λιθινη εποχη οπως ελεγε και σενα βιντεακι σου βασουλα καποιος το 2010.
- ArELa
- Founder-Administrator
Εξαιρετική και εύστοχη η κατάθεσή σου στο σύνολό της, ΝικΔεΓκρικ!
Ο Αικ στο βίντεο που ανέβασα σήμερα (εδώ είναι αν θες να δεις και να σχολιάσεις http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 43#p136043 ) μεταξύ άλλων έλεγε πως με τα απανωτά σοκ που μας φερμάρουν, η μάζα αποβλακώνεται και δείχνει μια συγκατάθεση σε στυλ παραίτησης, κι αυτοί που αφυπνίζονται και αντιδρούν, αποκαλούνται με τη μία συνωμοσιολόγοι (μια και κατάφεραν να δαιμονοποιήσουν τη λέξη "συνωμοσία" λες και είναι ανύπαρκτη).
Το βέβαιο είναι ότι μας γδύνουν σιγά σιγά από αυτονόητα δικαιώματα και ελευθερίες, κι εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε σαν χαμένοι. Και το επίσης βέβαιο είναι ότι δε θα σταματήσουν πριν μας εξαθλιώσουν/υποδουλώσουν στον απόλυτο βαθμό. Αυτό που δεν είναι βέβαιο, είναι η ανθρώπινη δυναμική που έπρεπε να'χε φέρει τα πάνω κάτω ήδη, και κάθεται και κλώθει (για την ώρα).
Δεν μας παίρνουν τα σώβρακα απλώς, μας βάζουν σε θέση ...βολική γι'αυτούς να μας βιάσουν κιόλας!
Ο Αικ στο βίντεο που ανέβασα σήμερα (εδώ είναι αν θες να δεις και να σχολιάσεις http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 43#p136043 ) μεταξύ άλλων έλεγε πως με τα απανωτά σοκ που μας φερμάρουν, η μάζα αποβλακώνεται και δείχνει μια συγκατάθεση σε στυλ παραίτησης, κι αυτοί που αφυπνίζονται και αντιδρούν, αποκαλούνται με τη μία συνωμοσιολόγοι (μια και κατάφεραν να δαιμονοποιήσουν τη λέξη "συνωμοσία" λες και είναι ανύπαρκτη).
Το βέβαιο είναι ότι μας γδύνουν σιγά σιγά από αυτονόητα δικαιώματα και ελευθερίες, κι εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε σαν χαμένοι. Και το επίσης βέβαιο είναι ότι δε θα σταματήσουν πριν μας εξαθλιώσουν/υποδουλώσουν στον απόλυτο βαθμό. Αυτό που δεν είναι βέβαιο, είναι η ανθρώπινη δυναμική που έπρεπε να'χε φέρει τα πάνω κάτω ήδη, και κάθεται και κλώθει (για την ώρα).
Έτσι ακριβώς.nickgreek έγραψε:αναδιαρθρωση ειναι μια ακομα μπουρδα των επικοινωνιολογων για να αποσπασουν την προσοχη του κοσμου.
και τώρα στην αναδιάρθρωση ουσιαστικά μιλάνε για επιμήκυνση... φυσικά όλα στο πλαίσιο της απόλυτης σύγχυσης, πράγμα που σκορπίζουν σε κάθε ευκαιρία. Άλλη "όμορφη" λέξη είναι η "αξιοποίηση" (της δημόσιας περιουσίας)που αντικατέστησε αξιοπρεπώς το "ξεπούλημα", το οποίο όχι μόνο συζητάμε, αλλά κατά τα εκπορνευμένα δημοσιοκαφρίδια, ανυπομονούμε να γίνει κι όλας!nickgreek έγραψε:Πριν ηταν η επιμηκυνση του χρεους,η βιωσιμη αναπτυξη,πρασινη αναπτυξη και πρασινα αλογα.Βαζουν ομορφες λεξεις και ποτε δεν ερμηνευουν...
Δεν μας παίρνουν τα σώβρακα απλώς, μας βάζουν σε θέση ...βολική γι'αυτούς να μας βιάσουν κιόλας!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
ξερω οτι ειναι εκτος θεματος αλλα εχει σχεση με τα οικονομικα ολου του πλανητη!!
O Charles Nenner πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs ανέφερε στο..... Fox business network χθες ότι ο Dow jones θα κατεβεί στο επίπεδο των 5000 μονάδων και ότι έχει συμβουλέψει τους πελάτες του να αδειάσουν την αγορά .
Οι δημοσιογράφοι David Asman και Elizabeth MacDonald έμειναν άφωνοι ακούγοντας ότι θα υπάρξει τέτοια πτώση από τις 12000 μονάδες και ότι αυτό θα γίνει λόγω του μεγάλου πολέμου που θα...
ταρακουνήσει την υφήλιο στο τέλος του 2012.
Δεν ξερω αν στο βιντεο (δεν ξερω αγγλικα) λεει ακριβως αυτο ή κατι αλλο..
πηγη
http://helleniclegion.blogspot.com/2011 ... .html#more
O Charles Nenner πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs ανέφερε στο..... Fox business network χθες ότι ο Dow jones θα κατεβεί στο επίπεδο των 5000 μονάδων και ότι έχει συμβουλέψει τους πελάτες του να αδειάσουν την αγορά .
Οι δημοσιογράφοι David Asman και Elizabeth MacDonald έμειναν άφωνοι ακούγοντας ότι θα υπάρξει τέτοια πτώση από τις 12000 μονάδες και ότι αυτό θα γίνει λόγω του μεγάλου πολέμου που θα...
Δεν ξερω αν στο βιντεο (δεν ξερω αγγλικα) λεει ακριβως αυτο ή κατι αλλο..
πηγη
http://helleniclegion.blogspot.com/2011 ... .html#more
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
- axinosp
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Θα γίνει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους; Απάντηση: Παρακαλώ θέστε ξανά το ερώτημα στη σωστή του βάση.
Έτσι απλά τίθεται το τελευταίο διάστημα το ερώτημα σε ειδικούς και μη και ο μεν δημοσιογράφος που ρωτάει, καλά κάνει και ρωτάει, ο ειδικός όμως που καλείται να απαντήσει ή αυτοβούλως εκφράζει άποψη επί του θέματος, έχει την υποχρέωση να διευκρινίζει κάθε φορά τι εννοεί με τον όρο «αναδιάρθρωση».
Και εξηγούμαι,
Αναδιάρθρωση (1). Δηλώνουμε αδυναμία να εξυπηρετήσουμε το χρέος και ερχόμαστε σε συμφωνία με τους πιστωτές μας για κούρεμα του χρέους. Λες δηλαδή στην Deutsche Bank ή στην Εθνική Τράπεζα, ότι για κάθε 100 ευρώ που σου δάνεισε θα της επιστρέψεις 80 ή 70 ή 30 αναλόγως τις διαθέσεις σου. Στην περίπτωση αυτή οι συγκεκριμένοι πιστωτές δεν πρόκειται να μας δανείσουν για τα επόμενα 100-150 χρόνια και θα αυτοανακηρυχθούμε οι καλύτεροι πελάτες του ΔΝΤ (ισόβια μέλη).
Αναδιάρθρωση (2). Ζητάμε από τους πιστωτές μας να αντικαταστήσουμε τα ομόλογα που έχουν στα χέρια τους με άλλα μεγαλύτερης διάρκειας και επιτόκιο το οποίο θα συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές. Στην περίπτωση αυτή θα σταματήσει η καραμέλα της χρεοκοπίας, θα ξαναγυρίσουν τα ελβετικά «φράγκα» στη βάση τους και σε κάποιο χρονικό διάστημα 2-3 ετών πιθανότατα, (εφόσον βέβαια κάνουμε και από την πλευρά μας τα αυτονόητα) θα επανέλθουμε στις αγορές.
Αναδιάρθρωση (3). Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συνεχίζει και αγοράζει
ελληνικά πορτογαλικά και ιρλανδικά ομόλογα στη δευτερογενή αγορά τώρα που
έχουμε και εκπτώσεις και κάποια στιγμή αποφασίζει να βάλει φωτιά και να τα
κάψει……έτσι απλά. Μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 250 δις ευρώ για τις τρεις
χώρες συνολικά που θα τις απαλλάξει από ένα χρέος 300-320 δις.
Θα πληρώσει (τυπώσει) δηλαδή συνολικά η ΕΚΤ ένα ποσό της τάξης των 250 δις
για να σώσει το ευρώ, όταν η Γερμανία έδωσε περίπου 180 δις για να σώσει μία
και μόνο τράπεζα.
Παρακαλούνται λοιπόν οι κ.κ. δημοσιογράφοι όταν θέτουν το ερώτημα για την
αναγκαιότητα ή μη της αναδιάρθρωσης του χρέους, να ζητούν από τον καλεσμένο τους να
διευκρινίζει τι εννοοεί με τον όρο αναδιάρθρωση.
http://arkoudanews.blogspot.com/2011/04 ... st_06.html
Πολλοί περιμένουν να δηλώσει πτώχευση ή στάση πληρωμής χρέους η Ελλάδα, αυτό δεν θα γίνει δυστυχώς(!!) , αλλά να περιμένετε την χώρα όπου έχει έδρα η CitiGroup να πτωχεύσει σε κάνα μήνα το πολύ δίμηνο!!!!
Αμερική πες αλεύρι η χρεοκοπία σε γυρεύει !!
Σε λίγο όταν σου πετάξει στα μούτρα τα κωλόχαρτα δηλαδή τα δολάρια η Κίνα μαζί με την Ιαπωνία και ίσως η Ινδία να δούμε τι ωραία θα πέφτουν στο κενό από τους επάνω ορόφους οι χρηματιστές της Wall Street με την βοήθεια πολιτών βέβαια!!
Για περισσότερες πληροφορίες
http://axinosp.blogspot.com/2011/04/ben ... d-nwo.html
Έτσι απλά τίθεται το τελευταίο διάστημα το ερώτημα σε ειδικούς και μη και ο μεν δημοσιογράφος που ρωτάει, καλά κάνει και ρωτάει, ο ειδικός όμως που καλείται να απαντήσει ή αυτοβούλως εκφράζει άποψη επί του θέματος, έχει την υποχρέωση να διευκρινίζει κάθε φορά τι εννοεί με τον όρο «αναδιάρθρωση».
Και εξηγούμαι,
Αναδιάρθρωση (1). Δηλώνουμε αδυναμία να εξυπηρετήσουμε το χρέος και ερχόμαστε σε συμφωνία με τους πιστωτές μας για κούρεμα του χρέους. Λες δηλαδή στην Deutsche Bank ή στην Εθνική Τράπεζα, ότι για κάθε 100 ευρώ που σου δάνεισε θα της επιστρέψεις 80 ή 70 ή 30 αναλόγως τις διαθέσεις σου. Στην περίπτωση αυτή οι συγκεκριμένοι πιστωτές δεν πρόκειται να μας δανείσουν για τα επόμενα 100-150 χρόνια και θα αυτοανακηρυχθούμε οι καλύτεροι πελάτες του ΔΝΤ (ισόβια μέλη).
Αναδιάρθρωση (2). Ζητάμε από τους πιστωτές μας να αντικαταστήσουμε τα ομόλογα που έχουν στα χέρια τους με άλλα μεγαλύτερης διάρκειας και επιτόκιο το οποίο θα συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές. Στην περίπτωση αυτή θα σταματήσει η καραμέλα της χρεοκοπίας, θα ξαναγυρίσουν τα ελβετικά «φράγκα» στη βάση τους και σε κάποιο χρονικό διάστημα 2-3 ετών πιθανότατα, (εφόσον βέβαια κάνουμε και από την πλευρά μας τα αυτονόητα) θα επανέλθουμε στις αγορές.
Αναδιάρθρωση (3). Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα συνεχίζει και αγοράζει
ελληνικά πορτογαλικά και ιρλανδικά ομόλογα στη δευτερογενή αγορά τώρα που
έχουμε και εκπτώσεις και κάποια στιγμή αποφασίζει να βάλει φωτιά και να τα
κάψει……έτσι απλά. Μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 250 δις ευρώ για τις τρεις
χώρες συνολικά που θα τις απαλλάξει από ένα χρέος 300-320 δις.
Θα πληρώσει (τυπώσει) δηλαδή συνολικά η ΕΚΤ ένα ποσό της τάξης των 250 δις
για να σώσει το ευρώ, όταν η Γερμανία έδωσε περίπου 180 δις για να σώσει μία
και μόνο τράπεζα.
Παρακαλούνται λοιπόν οι κ.κ. δημοσιογράφοι όταν θέτουν το ερώτημα για την
αναγκαιότητα ή μη της αναδιάρθρωσης του χρέους, να ζητούν από τον καλεσμένο τους να
διευκρινίζει τι εννοοεί με τον όρο αναδιάρθρωση.
http://arkoudanews.blogspot.com/2011/04 ... st_06.html
Ένα μόνο θα πω όταν φωνάζεις συνέχεια λύκος-λύκος, κάποια στιγμή ο λύκος θα εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένεις.O Charles Nenner πρώην τεχνικός αναλυτής της Goldman Sachs ανέφερε στο..... Fox business network χθες ότι ο Dow jones θα κατεβεί στο επίπεδο των 5000 μονάδων και ότι έχει συμβουλέψει τους πελάτες του να αδειάσουν την αγορά .
Πολλοί περιμένουν να δηλώσει πτώχευση ή στάση πληρωμής χρέους η Ελλάδα, αυτό δεν θα γίνει δυστυχώς(!!) , αλλά να περιμένετε την χώρα όπου έχει έδρα η CitiGroup να πτωχεύσει σε κάνα μήνα το πολύ δίμηνο!!!!
Αμερική πες αλεύρι η χρεοκοπία σε γυρεύει !!
Σε λίγο όταν σου πετάξει στα μούτρα τα κωλόχαρτα δηλαδή τα δολάρια η Κίνα μαζί με την Ιαπωνία και ίσως η Ινδία να δούμε τι ωραία θα πέφτουν στο κενό από τους επάνω ορόφους οι χρηματιστές της Wall Street με την βοήθεια πολιτών βέβαια!!
Για περισσότερες πληροφορίες
http://axinosp.blogspot.com/2011/04/ben ... d-nwo.html
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!